עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Coldmetal,

היי לפני כשבועיים קניתי לוח אם חדש ולא היה בו חיבור לעכבר ולמקלדת (החיבורים העגולים האלה, ירוק וסגול) יש בו רק חיבורים לUSB קניתי מתאם שיש לו את שני היציאות שאני צריך בשביל המקלדת והעכבר ביחד והוא מתחבר לUSB הכל מתחבד ועובד כמו שצריך. הבעיה היא כזאת, בכל זמן אקראי שאני עובד על המחשב (וגם כשאני לא) המקלדת פשוט לא מגיבה וכשאני מנסה להזיז את העכבר הוא זז רק לצד אחד (נראה לי שלצד האחרון שבו הזזתי אותו אליו). כשזה קורה אני לא יכול לעשות כלום אלא אם כן אני מוציא את חיבור הUSB ומחבר אותו חזרה. לא הייתה לי בעיה כזאת מעולם, מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  2. אני צריך ספק איכותי או שאחד ג'נרי יספיק? והאם 300 וואט יספיקו לי למפרט הנ"ל, או שאני צריך 400? מעבד- ATHLON XP 2400+ גוף קירור- Thermalright SLK-600 לוח אם- EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 כרטיס מסך- Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO זיכרון- Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח- WD 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition מסך- IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR רמקולים- Altec lansing ATP-3 ושאלה אחרונה, שלא ממש קשורה - איזה מאוורר אני צריך לגוף קירור?

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  3. אורח ^Rockford

בנוסף... ציינו איזו צורת חיבור עדיפה לדעתכם על בקר ה IDE.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by אורח,

שלום, מחפש המלצה למדפסת לייזר כולל סורק והעתקה, מדפסת לבית, זולה וטובה ? ראיתי את הדגם הזה WorkCentre 3025V BI יש למישהו חוות דעת על הדגם הנ"ל ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by FlameR21,

שלום! יש לי מדפסת Canon Pixma MP150 (מדפסת משולבת סורק ומכונת צילום). מבחינת ההדפסה והצילום אין לי שום בעיה, היא עושה הכל כמו שצריך. אך מבחינת הסריקה היא עושה די הרבה בעיות. המדפסת כמעט אף פעם לא מצליחה לסיים סריקה ובזמן הסריקה היא נותנת שגיעה: cannot communicate with scanner. Scanner may be turned off, a cable may be disconnected. Please check the status and try again. Scanner driver will be closed. Code: 155,0,0 לאחר שגיעה זו המדפסת פשוט נתקעת. המדפסת כבר היתה במעבדה והיא תקינה. החלפתי גם כבל USB וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שלה. ועדיין יש את אותה הבעיה. אשמח אם מישהו ממכם יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זו. נ.ב. 1. התכנה שבא אני סורק היא MP Navigator 2. ניסיתי ל…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by XGamerX,

שלום, הייתי צריך מאריך USB למדפסת ל20 מטר, ואחרי שהבנתי שזה לא ראילי ביקשתי פתרונות אחרים וקיבלתי שרת מדפסות, בגלל שאני דל מאוד בתקציב, ואני צריך את זה לטווח של 3-5 מטרים אם זה אלחוטי, כי אין לי חוט להעביר בכל העולם, אז זה סבבה.. מה אתם אומרים על המוצר הזה? מישהו ניסה אותו? שווה את ההשקעה ? יעבוד כמו שצריך ? מדפסת לייזר שלא משמשים בה יותר מידי... קישור לדף מוצר בחנות אונליין שמצאתי: http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imBTP01cl&Cat2Cat1ID=219&Cat2ID=740# כל מה שצריך כדי לחבר אותו זה רק מתאים BT במחשב ? זה אמור לעבוד סבבה ? תודה!

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by HF Integrale,

יש לי פנטיום 3 500 על לוח Asus P3B-F שתומך עד 700 מגה הרץ Socket 1 . הג'י פורס פשוט מתחנן למעבד חזק יותר...אני מפחד לקנות מחו"ל ... האם משהו מכיר, מוכר, תורם,רוצה להתפטר ממעבד כזה ?? = Intel P III 700 Mhz Socket 1 ... אפשר לענות כאן...ואפשר לשלוח לי מייל ל: marvim@zahav.net.il ניסיתי אוברקלוקינג...בלשון המעטה : הנסיון לא עלה יפה :'( תודה מראש לכל העוזרים

8. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, יש לי איזה בעיה שאני מניח שהנכם יודעים את פיתרונה. יש 2 קווים בבית: לאחד מחובר מדפסת משולבת (כולל פקס) + מודם ADSL שזה כולל 2 פילטרים. לשני מחובר טלפון כולל פילטר. כשאני מתקשר לבית יש צליל חייגן ואני לא מצליח לקבל שיחה... אומנם אני כן מצליח לקבל פקס אך להתקשר לבית זה בלתי אפשרי בגלל צליל החייגן. איך אני פותר זאת?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by YAIR,

לכל החברה רב שלומות ותסלחו לי כולכם, אומנם אני מצדד בלקוחות אבל בתור איש מכירות , ובעל חברה לשעבר אתן לכם את זוית הראיה שלי ואז תבינו טוב טוב את הסוחרים. 1. האחריות למוצרים היא של היצרן בלבד - מה יקרה אם היבואן פושט רגל מי מבטיח שיחיה הרבה זמן , לכן לפי החוק האחריות של היצרן .במקרה ומתקלקל מעל שנה ועל הקופסא רשום שלוש שנים אחריות אתם צריכים לשלוח ליצרן והוא יחליף לכם. רק לידיעה משלוח עולה במינימום 15 דולר וצריך גם להמתין כחודש. 2. היבואן לא חייב לתת לכם שלוש שנים אלא מחווה של רצון טוב על תשכחו שהיבואן לא יכול לתת שלוש שנים אחריות וזאת מהסיבה מה יקרה אם היצרן יפשוט רגל אז היבואן יפשוט רגל כי הוא יצטרך לממן לוח חדש מהכסף שלו. 3.הרווח היום במחשבים הוא 3 אחוז נטו - בגלל מצב …

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by Dr-XP,

מה אתם אומרים עליו: GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ?? מה עדיף יותר? abit geforce 3 t200 או GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ????

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by locke,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מתאם כזה ל-HD ? כמובן שבישראל, ואם ממש אפשר אז באשדוד. זה משהו כזה מצאתי אחד בזיגזג, יש עוד מקומות אולי?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by LRa,

שלום, האם כבר לא עושים היום מקלדות עם כפתור enter גדול ונוח?

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by 888,

אני מחפש מדפסת מהירה וטובה....

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by Tal Zolberg,

היי, אני מחפש KVM עם חיבור ל 4 מחשבים במסכים כפולים עם DVI, USB וסאונד כמובן שבארץ לא מביאים דברים כאלה אז מצאתי בחו"ל מה דעתכם על הדגמים האלה? http://www.amazon.com/IOGEAR-4-Port-Dual-Link-Switch-GCS1644/dp/B0029U15GC/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1408602025&sr=1-4&keywords=kvm http://www.amazon.com/StarTech-com-Port-Switch-Audio-SV431DD2DUA/dp/B001GQ9D2I/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-1&keywords=kvm http://www.amazon.com/Aten-Network-CS1944-DisplayPort-Switch/dp/B00JOCP9HO/ref=sr_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1408614334&sr=1-9&keywords=CS1944 http://www.amazon.com/Belkin-OmniView-KVM-Switch-F1DH104D/dp/B0…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by CyborgRAT,

שלום! אני מחפש באינטרנט ולא מצליח למצוא באיזה מערכות הפעלה, המצלמה תומכת. אני אציין כמה שמות ואשמח אם תוכלו להגיד לי אם המצלמה נתמכת. Windows XP 32 bit & 64 bit Windows 7 32 bit & 64 bit Windows 8 32 bit & 64 bit תודה מראש, ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  16. Started by 246810,

אני רוצה לרכוש ג'ויסטיק למחשב ואני מתלבט בין Rumblepad II Logitech והLogitech ChillStream for PC Logitech מה אתם מציאים לי לקנות

17. Started by rjjb7,

שלום, לא מזמן קניתי ממיר שבאמצעותו ניתן להעביר סרטים מקלטות וידאו (דרך הוידאו) למחשב. הוא נקרא: Super Digital Video מסדרת VIVID. התקנתי את הדרייבר למחשב ובנוסף את התוכנה שבאמצעותה ניתן לבצע את ההמרה. הכל נראה תקין. כאשר אני מקליט ישנה תמונה וההקלטה תקינה, הבעייה היא....שאין קול! מן הסתם, הבעייה טמונה באחת מ2 האפשרויות: הגדרות או חיבורים. הגדרות: ייתכן ולא הגדרתי נכון את מקור השמע ולכן לא שומעים קול בהקלטה. אלו ההגדרות: הגדרתי שאת הvideo התוכנה תקבל מcomposite (שזה החיבור= RCA ="בננות") ואכן המחשב מזהה את הוידאו. לגבי הגדרת הaudio יש באפשרותי בחירה בין USB 2.0 שזוהי נקודת החיבור בין הממיר למחשב למחשב לבין C-Media שזה הכרטיס קול שלי שאליו מחוברת לי המערכת סטריאו שדרכה אני ש…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by geigera,

שלום רב במשך זמן רב הייתי משתמש בנייד שלי עם מקרן והכל היה בסדר. אחרי שהחלפתי כבל VGA כי הקודם התקלקל, עם הכבל החדש המחשב תמיד במצב של הקרנה במקרן בלבד. מרגע שאני מחבר את הכבל אני לא יכול לראות על המסך. גם כשאני בוחר באופציה של מסך כפול אפליקציה שבמחשב ששולטת על המקרן - זה לא משנה את המצב. עזרה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  19. Started by בררר,

שלום, יש לי מינידיסק MZN707 ואיבדתי את הכבל USB :( למישהוא יש מושג איפה אני יכול לקנות כבל חדש??

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by ZIVDANIEL12,

אהלן אני צריך המלצה למתאם חיבור USB אלחוטי. פשוט במקום לחבר כבל מאריך אני רוצה לחסוך את כל החוטים. מצאתי משהו כזה : הבעיה שאף אחד מהקישורים לא מוכר את זה.. [Cables Unlimited Wireless USB Kit with Transmitter and Receiver with Base] אולי אתם מכירים משהו שדומה לזה?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  21. מישו בבקשה יכול להמליץ לי על עכבר טוב לגיימרים? עד 200 ש"ח.. ובבקשה שיתן פרטים על העכבר גם לא רק את השם תודה אחים שלי =]

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  22. שלום כולם... אחרי מחשבות רבות החלטתי שאני רוצה ליפיף את המחשב שלי.. מגיע לו, עושה עבודה קשה. החלטתי לקנות מארז חדש. המארז הוא Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case w/Transparent X-Window השאלה היא כזאת...האם הוא שווה את הכסף (בערך 240 ש"חים)? והאם הוא יתאים לי למחשב הנוכחי, אני לא מתכנן בנתיים לקנות חדש... יש לי לוח אינטל פנטיום 3, 2 הארדיסקים, סידי, אמממ...וכד' את השאר אפשר לראות במפרט מחשב. תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקבל המלצות למדפסת לייזר משולבת. לשימוש של לימודים בעיקר, לכן מספיק לי שחור לבן ואין צורך בפקס. ראיתי את שני הדגמים הבאים בזאפ: Xerox PE220, שעולה קרוב ל-800 ש"ח. http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=410962 Canon MF3220, מחיר דומה ל-xerox . http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=470065 מה כדאי מבחינת עלויות שוטפות, אמינות ורצוי גם שלא תהיה גדולה מידי? יש המלצות לדגמים אחרים? תודה

24. Started by AMD Master FX,

איך אני יכול לשנות את הכפתורים(כפתורי המולטימדיה) הנוספים שיש לי בלוח המקשים? אני רוצה לשנות את הפונקצייות שהם נותנים.

25. Started by Xardas,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ומה ההבדל בין זה לבין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים