עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by CyborgRAT,

שלום! אני מחפש באינטרנט ולא מצליח למצוא באיזה מערכות הפעלה, המצלמה תומכת. אני אציין כמה שמות ואשמח אם תוכלו להגיד לי אם המצלמה נתמכת. Windows XP 32 bit & 64 bit Windows 7 32 bit & 64 bit Windows 8 32 bit & 64 bit תודה מראש, ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  2. Started by 246810,

אני רוצה לרכוש ג'ויסטיק למחשב ואני מתלבט בין Rumblepad II Logitech והLogitech ChillStream for PC Logitech מה אתם מציאים לי לקנות

3. Started by rjjb7,

שלום, לא מזמן קניתי ממיר שבאמצעותו ניתן להעביר סרטים מקלטות וידאו (דרך הוידאו) למחשב. הוא נקרא: Super Digital Video מסדרת VIVID. התקנתי את הדרייבר למחשב ובנוסף את התוכנה שבאמצעותה ניתן לבצע את ההמרה. הכל נראה תקין. כאשר אני מקליט ישנה תמונה וההקלטה תקינה, הבעייה היא....שאין קול! מן הסתם, הבעייה טמונה באחת מ2 האפשרויות: הגדרות או חיבורים. הגדרות: ייתכן ולא הגדרתי נכון את מקור השמע ולכן לא שומעים קול בהקלטה. אלו ההגדרות: הגדרתי שאת הvideo התוכנה תקבל מcomposite (שזה החיבור= RCA ="בננות") ואכן המחשב מזהה את הוידאו. לגבי הגדרת הaudio יש באפשרותי בחירה בין USB 2.0 שזוהי נקודת החיבור בין הממיר למחשב למחשב לבין C-Media שזה הכרטיס קול שלי שאליו מחוברת לי המערכת סטריאו שדרכה אני ש…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by בררר,

שלום, יש לי מינידיסק MZN707 ואיבדתי את הכבל USB :( למישהוא יש מושג איפה אני יכול לקנות כבל חדש??

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  5. יש לי בעייה עם הכרטיס קול שלי (Vortex A3D 2 pro) מאז ששידרגתי את המחשב לפנטיום ארבע :'(, הבעייה היא שבבורד החדש יש רק PCI ולכן לפי הדריור של חלונות 98 אני לא התקנתי את הכרטיס בPCI הראשי. ניסית מיקומים אחרים ושום דבר לא עזר . לא מזמן שמתי חלונות XP וקיוויתי שזה יעזור, אבל זה לא לגמרי פתר את הבעיה. עם הדריוור המקורי של XP היה שמע רק ב-2 רמקולים, שמתי את הדריוור המוצע באתר vortex of sound (שהחליך את האתר המקורי) וזה פתר את זה רק בתוכנות יחודיות ל A3D (כמו פלאג לוינאמפ ומשחקים עם A3D). הפריטים המיוחדים ל A3D תמיד קורסים, ובדברים לדוס עדיין אין קול. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by AMD Master FX,

איך אני יכול לשנות את הכפתורים(כפתורי המולטימדיה) הנוספים שיש לי בלוח המקשים? אני רוצה לשנות את הפונקצייות שהם נותנים.

7. שלום, אני מעוניין לברר מה יותר טוב מבין השלושה,אני לא כ"כ מבין בעכברים אבל אני מעוניין לקנות עכבר איכותי שיחזיק מעמד יותר מחצי שנה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by HF Integrale,

יש לי פנטיום 3 500 על לוח Asus P3B-F שתומך עד 700 מגה הרץ Socket 1 . הג'י פורס פשוט מתחנן למעבד חזק יותר...אני מפחד לקנות מחו"ל ... האם משהו מכיר, מוכר, תורם,רוצה להתפטר ממעבד כזה ?? = Intel P III 700 Mhz Socket 1 ... אפשר לענות כאן...ואפשר לשלוח לי מייל ל: marvim@zahav.net.il ניסיתי אוברקלוקינג...בלשון המעטה : הנסיון לא עלה יפה :'( תודה מראש לכל העוזרים

9. Started by urich,

עלה לי רעיון גדול לראש לקנות לפטופ קטן וקל של hp עם מסך 12 אינץ בגלל שמחשבים כאלה קלים הבטריה שלהם מעולה ובנוסף יש לדגם הזה תחנת עגינה ולקנות גם מסך 17 אינץ זול ועכבר ואולי אפילו מקלדת כשהמחשב מחובר בבית וכשרוצים אותו לדרך הוא יהיה נייד ביותר. המחשב שחשבתי עליו מיועד לאחותי לאוניברסיטה לoffic וקצת משחקים בסגנון סוליטר (לא משהו כבד) ( http://www.computers4sure.com/product.asp?productID=1201145&info=Tech#tabs) מה דעתכם על הרעיון ועל המחשב הזה. משהו נוסף קטן האותיות על המקלדת האם ניתן ואם כן איפה להוסיף אותיות עבריות למקלדת וכמה זה עולה.

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, יש לי איזה בעיה שאני מניח שהנכם יודעים את פיתרונה. יש 2 קווים בבית: לאחד מחובר מדפסת משולבת (כולל פקס) + מודם ADSL שזה כולל 2 פילטרים. לשני מחובר טלפון כולל פילטר. כשאני מתקשר לבית יש צליל חייגן ואני לא מצליח לקבל שיחה... אומנם אני כן מצליח לקבל פקס אך להתקשר לבית זה בלתי אפשרי בגלל צליל החייגן. איך אני פותר זאת?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  11. אני מעוניין בקניית מדפסת הזרקת דיו זולה - עד 300 ש"ח. האופציות שמצאתי הם HP 3940/3745/3920 לעומת Pixma IP1500וCanon. מישהו יכול להשוות ביניהם? כמו כן, מהם ההבדלים בין מדפסות HP השונות. כיום בד"כ אני משתמש ל-HP שלי בראשי דיו חילופיים/מילוי דיו האם קיים שוק נרחב בתחומים אלו גם עבור ה-CANNON?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by jambo,

החלתטי איזה מחשב אני הולך לרכוש והוצע לי הכרטיס הבא hercules 3d propet 3 geforce 3 64 mb ddr

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by amir77a,

למי שיש ניסיון עם העכברים הללו. מי מהם עדיף? לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם ומי עדיף. האתר של Logitech לא סייע בעניין. תודה.

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  14. היום הלכתי לרכוש את המחשב.. עם מארז שוכב.. ואז ראיתי שלצערי המארז השוכב מבחינת עומק בכלל לא נכנס! אז ראיתי בחנות גם מארז של ASUS VINTAGE BAREBONE שכולל לוח אם.. והוא דווקא כן יכול להיכנס במזנון (במקום אחר במזנון.. לא בצורת שכיבה..) אבל חיפשתי באינטרנט ואני לא מוצא מארזים (ללא לוח אם ) בגדלים האלה.. למעשה הדרישות של המארז: גובה (H) עד 420 רוחב (W) לא מוגבל עומק (D) עד 380 (אפשר אולי חריגה קטנה) ועדיף שהמארז יהיה כולו שחור (בלי כסופים) אבל בגלל שאני מבין שאין הרבה מארזים במידות האלה.. אני מוכן להתפשר.. עדיף גם שמחירו לא יעלה על 300-400 שקל ועדיף משהו זול עד 200 שקל +/- אשמח אם תעזרו לי! המון תודה

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  15. שלום לכולם, מחפש מקלדת טובה למשחקים ועבודה. והדבר החשוב יותר - עכבר נוח וטוב למשחקים ועבודה שוטפת. ראיתי כמה אפשרויות: geniues 525 Logitech mx518 אשמח לכל הצעה אפשרית וטובה וגם חוות דעת על ה525.. (אגב, אני קונה מiqpc אך אם כדאי מאוד משהו ממקום אחר לא אתנגד) תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by LockOn,

היי, אני מחפש המלצה לעכבר.. הכי חשוב לי שהוא יהיה אלחוטי ובעל משטח טעינה/ מטען/ עמדת טעינה או וואטאבר.. יעני שלא צריך להחליף בטריות.. כמבון חשוב אמין ומדויק (עבודה גרפית) ושיהיה נוח ליד. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  17. יצאה לי ההזדמנות לקנות את המארז של Lian-Li מדגם PC81 ב200$ האם כדאי? ואני מבקש, תענו כמה שיותר מהר, אין לי את ההזדמנות הזו להרבה זמן :\

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  18. האם יש יתרון לקניית סט עם Unifying Receiver ? או שעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד ? תקציב עד 300 והשימושים הם כלליים עם הקלדות של טקסט מידיי פעם.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by ZeppeliN,

אני עומד לשדרג את המחשב שלי Big time כמו שאומרים אני רוצה לקנות מארז, עד 500 שקל בלי ספק יש את זה: Thermaltake V8000 WinGo Gaming Tower XaserV Thermaltake V7000 WinGo Gaming Tower XaserV ואת האורורה. מה הכי טוב? ותמליצו גם על אחרים

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by Stanly,

יש לי מקלדת של פאקרד בל (טעות טעות!!!) ויש לי למעלה מקשים כאלה לקיצורים והנמכה והגברה של ווליום סה"כ 12 כפתורים שונים עכשיו הכפתורים האלו לא עובדים לי (ת'אמת זה מלא זמן לא עובד אבל בכל זאת זה מפריע לי) אין לי דיסקט התקנה או משהו כזה, הXP לא מזה את המקלדת כמקלדת מיוחדת, ואני לא מוצא כלל את האפשרות להוריד דריברים באתר שלהם, עזרה!?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by geigera,

שלום רב במשך זמן רב הייתי משתמש בנייד שלי עם מקרן והכל היה בסדר. אחרי שהחלפתי כבל VGA כי הקודם התקלקל, עם הכבל החדש המחשב תמיד במצב של הקרנה במקרן בלבד. מרגע שאני מחבר את הכבל אני לא יכול לראות על המסך. גם כשאני בוחר באופציה של מסך כפול אפליקציה שבמחשב ששולטת על המקרן - זה לא משנה את המצב. עזרה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  22. Started by r.b.y,

אני רוצה לסרוק תמונות למחשב בכדי לעשות אלבום דיגיטאלי יש לי כמה תמונות שפיתחתי אותם על נייר אני רוצה לסרוק אותם למחשב אני יודע שסורק יש לו רזולוזציה גבוהה ולכן זה עדיף אך אולי יש גם משולב הסכום עד 400 שח תודה

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  23. יש לי מקלדת חוטית של DELL שאני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה במחשב. האם צריך להתקין דרייבר של המקלדת?

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by R-E-L,

I saw some threads here about getting adsl to work on linux... the solution that TheWizard gave was LONG but I guess it works... anyway, I use Mandrake 8.1 and all I had to do is follow the built-in wizard to configure an adsl internet connection! thats it! I told it that I want to set an adsl connection and an internet connection. then the internet connection wizard begun, I gave it my login name and password(nothing more... except a connection name) clicked next... internet connection wuzard is over! then the network wizard appeard, I entered 10.200.1.1 for IP and 255.0.0.0 for Subnet mask(im not sure thats the name... dont remembers) clicked next, then i deleted a…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים