עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב, במסגרת הרכישה של מחשב חדש אני מעונין לרכוש גם מדפסת משולבת פקס, סורק וכו'. איני יודע מה עדיף ליזר או הזרקת דיו ואיני מכיר תחום זה כלל. השימושים שלי הם סריקות למינהן (לא פוטו), הדפסות של מלל בעיקר, מכשיר פקס וטלפון עצמאי היכול להבדיל בין פקס לשיחת טלפון על קו של הוט. ההדפסות הן בעיקר שחור לבן אך אם אין הבדל גדול באיכות המכשיר וחסכון בעלויות הדיו בין ליזר להזרקה היתי מעונין לשמור את האפשרות להדפסה צבעונית. כמות הדפים שאני מדפיס היא כ- 5 ליום. משמש בעיקר לפקס וגם זה בתדירות נמוכה למדי. (לא משרד ולא משרד ביתי אלא ביתי בלבד ) חשוב שהאיכות תהיה טובה, אמינות המכשיר, והחסכון בעלויות ההדפסה. אודה לעזרתכם. מיכה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  2. אין לי כלום נגד ה COMPUCASE אני פשוט חושב אולי יש לי אופציות אחרות... יש כמה דברים שאני חייב במארז! שיהיה מקום לשני מאוורריי 120MM כמה שיותר פילטרים למאווררים!!! אם יש רק אחד למכניס אוויר זה נראה לי מספיק כמובן, USB ו AUDIO קדמי... יש לי עכשיו את ה ANTEC 1030B, הוא בן 4-5 שנים... אני חושב שעבר זמנו למרות שהוא מצויין... הבעיה שהוא שואב אבק פנימה בצורה מטורפת והמאווררי 80 די מעצבנים אותי, אני מעדיף 120 באותה עוצמה שמכניסים יותר אוויר, הגיוני לא? תודה אגב, אין לי תקציב מסויים... ועדיף מארז שבא בלי ספק... אם לא, לא נורא, אני כבר יסתדר... רק תנו לי את הדגם של המארז גם אם הוא בא עם ספק כח יניב

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  3. MHZ מהירות DDR או משהו כזה כתבה שהיתה באתר של X-BIT LABS למישהו עדיין יש לינק או משהו

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by boblil,

ההורים שלי רוצים לקנות מדפסת ורציתי לדעת איזו הכי טובה.....עד 250 ש'ח תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by sharpi,

מחפש מדפסת , שתיהיה אמינה, איכותית, צבעונית. ועלות לדף זולה. התקציב הוא כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג). כמובן התמורה הכי טובה לכסף. תודה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  6. שלום חבריא, אבקש את עזרתכם, אני מחפשת אוזניות קשת נוחות (משקפיים), וטובות לגיימינג. מחיר : עד 250. תודה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by Tal Zolberg,

היי, אני מחפש KVM עם חיבור ל 4 מחשבים במסכים כפולים עם DVI, USB וסאונד כמובן שבארץ לא מביאים דברים כאלה אז מצאתי בחו"ל מה דעתכם על הדגמים האלה? http://www.amazon.com/IOGEAR-4-Port-Dual-Link-Switch-GCS1644/dp/B0029U15GC/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1408602025&sr=1-4&keywords=kvm http://www.amazon.com/StarTech-com-Port-Switch-Audio-SV431DD2DUA/dp/B001GQ9D2I/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-1&keywords=kvm http://www.amazon.com/Aten-Network-CS1944-DisplayPort-Switch/dp/B00JOCP9HO/ref=sr_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1408614334&sr=1-9&keywords=CS1944 http://www.amazon.com/Belkin-OmniView-KVM-Switch-F1DH104D/dp/B0…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by ex_,

שאלה תאורטית ואולי גם מעשית תלוי בתשובה אפשר להפוך מדפסת חוטית ל אלחוטית? האם מספיק לחבר מתאם BT ל USB במדפסת?(אני יודע שיש שרת/מתאם מיוחד לא לזה הכוונה) או כל מכשיר אחר שיודע לתקשר עם חוט למחשב(נניח שיש פיתרון לחשמל בנפרד) האם ה BT מספק תחליף מלא לחיבור USB פיזי? תודה

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by lepton,

ברשותי Abit bx6-2 ו Asus cusl2 - 815e. אני יכול עדיין לשדרג את ה Asus לP3-1000 או להשתמש במתאם של PowerLeap כדי להתקין על ה - Abit את הסלרון החדש. לפי השוואות באתרים שונים ה Celeron 1200 חזק מהפנטיום. הבעיה היא שה Abit תומך ב UDMA 33 וב AGP*2 כשהאסוס תומך ב UDMA*66, AGP*4. האם משהו יודע את ההשפעה על כרטיסי מסך חדשים ודיסקים קשיחים חדשים?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by md22,

כשכתוב במאפינים של מצלמה "רזולוציה של 4.0 מיליון פיקסל (אינטרפולצית חומרה) " מה הכוונה אינטרפולצית חומרה תודה

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by AMD Master FX,

איך אני יכול לשנות את הכפתורים(כפתורי המולטימדיה) הנוספים שיש לי בלוח המקשים? אני רוצה לשנות את הפונקצייות שהם נותנים.

12. אני מחפש המלצה למקלדת גיימינג טובה עם תקציב של 300 ש"ח, עד עכשיו השתמשתי בMicrosoft Curve 2000 אבל נתקלתי בכל כך הרבה בעיות, אני חושב שאין משהו שקניתי וניצלתי את האחריות שלו בצורה שכזאת, תקלות עם המקשים מפה ועד הודעה חדשה, נמאס לKSP כבר לראות אותי חח, בכל אופן אני מחפש מקלדת שתעשה את העבודה, ושמעתי על מקלדות שאתה יכול ללחוץ על יותר מ3 מקשים באותו זמן בלי שהיא תיתקע זה אפשרי עם התקציב שלי?.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  13. מה עדיף? מיועד לHTPC חשיבות עיקרית למרחק!

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  14. הדור הבא שסביר להניח יצא עוד חצי שנה, לא יהיה יותר מחשב כף יד עם חלונות CE קטנה ומצומצמת. הוא יהיה PC לכל דבר מלבד הזיהוי כתב... ייראה כמו חלוונת XP. בeנט מגזין יש תמונה של המכשיר של קומפאק.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by tgen,

האם אתם מכבים את האל-פסק אחרי שאתם מכבים את המחשב? מצד אחד, אם אני ישאיר את האל-פסק פתוח נראה לי שהוא יבזבז חשמל... מצד שני, אם אני יכבה אותו אז בפעם הבאה שאני ידליק אותו (לא יודע אם זה רק באל-פסק שלי - של אדוויס) הוא יפתח ויסגור במהירות את המסך, מה שמדאיג אותי שזה לא יפגע בו... אתם בדרך כלל סוגרים את האל-פסק בלילה?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by cganir,

הלו חברים ! מה נשמע ? אשמח לקבל המלצות ותגובות על הכרטיס הבא :Leadtek Geforce4 MX440 64MB DDR/TV-Bulk. האם שווה להשקיע בו 650 שקל ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by Erez360,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות עכשיו חדש והתלבטתי בין G5 לMX518 הבנתי שאני חייב פד אחרת העכבר לא יזוז טוב , התקשרתי לבאג ואמרו לי שיש להם 2 פדים של חברת נובה ב39 וב99. מישהו מכיר את החברה ואת הפדים? טובים לא טובים? ולגבי העכבר , יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by BigFart,

אני קונה עכבר חדש הלכתי על הMX510 כי הוא בתקציב שלי וקראתי ביקורות עליו והוא ניראה טוב! עכשיו הלכתי לזאפ ובדקתי מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא אותו ומצאתי אותו באתר הזה: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2178 עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר את החנות הזאת ויש לו ביקורות עליה (אני לא מת"א ככה שאיני מכיר את החנות הזאת) תגיבו בכל מקרה גם אם אתם לא מכירים את החנות.. אני רוצה לראות אם מכירים אותה בכלל :s05: תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by h_yoav,

שלום לכולם מישהו מכיר מצלמת רשת שנמכרת ללא פילטר IR או שאפשר להוריד אותו? וגם חשבו שתהיה קטנה ואיכות סבירה +. תודה יואב.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  20. יצאה לי ההזדמנות לקנות את המארז של Lian-Li מדגם PC81 ב200$ האם כדאי? ואני מבקש, תענו כמה שיותר מהר, אין לי את ההזדמנות הזו להרבה זמן :\

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by UdiDani,

שלום לכולם, רציתי לברר האם המארז Hec Compucase CI-6AR6-2F , הוא מארז מומלץ? וכמה מאווררים יש בו? ובאיזה גודל? תודה לכולם, אודי.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by Serial Killer,

באתי אליכם הפעם עם השאלה איזה פד לעכבר הוא הכי טוב הרבה מקומות והרבה אנשים הציעו לי לקחת את הפאנק הזה: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/pad-01.html ואני רוצה לקבל את הדעה שלכם האם היא מחזקת או מיעצת לי על משהו אחר כמובן עם סיבות אז מהו המשטח הכי טוב מבחינת: *חומר *דיוק *וכו...וכו...

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

דגם YAMAHA TTS-1 מה אתם אומרים, יש מתחרה לADA880 ?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  24. מה ההבדלים בין שלושת העכברים.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by Mike_Shinoda,

שלום, שכן שלי רוצה לרכוש מדפסת A3. אין לי ניסיון עם מדפסות כאלו ורציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים? בתודה מראש על כל עזרה שתינתן.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.