ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1003189192&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הספק כח שבמארז מספיק חזק למפרט הזה? ווהאם המעבד מספיק? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות? DDR 400 כמות 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders כמות NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? כמות HEC Compucase CI-6A21 400W ו מקלדות? כמות MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים? כמות GPT 2.1
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
עלה לי רעיון גדול לראש לקנות לפטופ קטן וקל של hp עם מסך 12 אינץ בגלל שמחשבים כאלה קלים הבטריה שלהם מעולה ובנוסף יש לדגם הזה תחנת עגינה ולקנות גם מסך 17 אינץ זול ועכבר ואולי אפילו מקלדת כשהמחשב מחובר בבית וכשרוצים אותו לדרך הוא יהיה נייד ביותר. המחשב שחשבתי עליו מיועד לאחותי לאוניברסיטה לoffic וקצת משחקים בסגנון סוליטר (לא משהו כבד) ( http://www.computers4sure.com/product.asp?productID=1201145&info=Tech#tabs) מה דעתכם על הרעיון ועל המחשב הזה. משהו נוסף קטן האותיות על המקלדת האם ניתן ואם כן איפה להוסיף אותיות עבריות למקלדת וכמה זה עולה.
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
עכבר ל GAMING ושימוש כללי מה לדעתכם הכי טוב? האם כדאי לקחת אלחוטי או שלא מספיק טוב למשחקים? אני נוטה לכיוון ה Deathadder החדש של רייזר (דגם 2013), דעתכם? אחר כך, מקלדת, מה דעתכם על מכניות? נניח אחת כמו ה K90? נכון שיקרה, אבל? שווה את זה? או שלקחת מכנית אחרת או מה? ואחרון חביב, משטח לעכבר, מה כדאי לשייך לעכבר שתביאו? מחפש משהו לא ענק מידי, נוח, שיאפשר גם מהירות אבל גם control (שהעכבר לא סתם יעוף עליו)
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר מסוג G5 של לוג'יטק אני מחבר אותו והוא עובד.. אבל פעם ב.. הוא כאילו לא מחובר.. מתנתק וחוזר יש לי מישהו מושג איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
האם יש יתרון לקניית סט עם Unifying Receiver ? או שעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד ? תקציב עד 300 והשימושים הם כלליים עם הקלדות של טקסט מידיי פעם.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר תואם Mac שמאפשר גם גלילה ימינה שמאלה עדיפות לאלחוטי עד 200-250₪ אחיזת Palm למרות שלא כל כך משנה לי *לא יודע כמה הדרייברים של לוגיטק השתנו בחודשים האחרונים, אבל כשבדקתי את ה g700s שלי על המאק הגלילה ימינה שמאלה לא עבדה והוא לא זיהה את הכפתורים הנוספים אם אין משהו בטווח מחירים הזה אני מניח שאני פשוט אקנה את ה Magic Mouse...
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי דרישות: לייזר ש/ל פקס סורק כמובן שרצוי כמה שיותר זול, אני סטודנט והשימוש הוא בינוני ומטה (לא מדפיס ספרים ומאמרים) תודה.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם מדפסת לייזר שטונר הספיק לכ- 2500 דף. מה כדאי היום, טונר או דיו? אין לי בעיה עם שחור לבן. הדרישות הן כאלו: הדפסת 2500 דף בשנה. פקס (משולבת). הדפסה דו צדדית יהיה אחלה, במידה ולא מיקר ממש את המדפסת. חיבור Wireless. טונר חלופי זמין וזול. תקציב סביב 400-600 שח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום חבריא, אבקש את עזרתכם, אני מחפשת אוזניות קשת נוחות (משקפיים), וטובות לגיימינג. מחיר : עד 250. תודה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה משני העכברים האלה יותר טוב למשחקים ולגלישה באינטרנט ובכללי מה מהם יותר טוב?, ולי עד עכשיו יש עוד מעט שנה את הסט הזה של: Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 -איך זה מרגישים הבדל משהו או שווה בכלל להישאר איתם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
הsteelseris sensi העכבר שולנו חיכינו לו נחת הבוקר באתר באג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11238&perur=4 ושוב מהפכה בעולם העכברים,הG9X שנחשב לאחד העכברים עם הכי רהבה DPI בעולם הפך לבדיחה,פי 2 DPI ויותר בסנסי החדש... תעיפו את הG500 וקנו סנסי!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת טובה באיזור ה250 שח' , השימוש העיקרי יהיה למשחקים מה מומלץ בטווח הזה ? ראיתי את ה ms sidewinder x4 שניכנסת בתקציב , יש אלטרנטיבות יותר מומלצות ?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לבצע קנייה של עכבר + מקלדת אלחוטיים המגיעים בסט אחד עיינתי במומלצים וקראתי את חוות הדעת אולם הבעיה שמדובר במחשב נייד המוגבל בפורטי USB ולכן אני מעדיף קנייה של סט בודד והסיבה מובנת מאליה התקציב עומד כרגע עד 250 שקלים עדיף מחנויות כמו KSP אייבורי באג ושאר חנויות אלקטרוניקה המצויות ברוב האזורים בארץ שאין צורך בהזמנה מיוחדת ויש אפשרות לבצע קניה של מהיום למחר העיצוב של המקשים (low-profile וכו') לא כל כך משנה, אני יותר מחפש משהו איכותי שיחזיק אורך זמן כי ידוע שהסטים האלחוטיים נהרסים מהר יותר מהחוטיים בגלל תחנות העגינה הרגישה בנוסף אשמח לכמה הצעות לגבי דגמים בכול מיני גדלים, משום שמדובר במחשב נייד וגודל הסט יכול להיות די משנה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש באינטרנט ולא מצליח למצוא באיזה מערכות הפעלה, המצלמה תומכת. אני אציין כמה שמות ואשמח אם תוכלו להגיד לי אם המצלמה נתמכת. Windows XP 32 bit & 64 bit Windows 7 32 bit & 64 bit Windows 8 32 bit & 64 bit תודה מראש, ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול, במה בדיוק באים לידי ביטוי ההבדלים בין דגם - Abyssus של Razer, לדגם DeathAdder ? האם מדובר בהבדל מהותי שמצדיק הוספה של 100 שקלים או לא?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
השאלה מה לקחת תאלחוטית או את החוטית ?! אני משחק לא יהיו בעיות? וזמן תגובה באלחוטי הוא טוב? במקלדת הזאת? תודה
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי אשמח אם מישהו יודע על התקן USB תומך לינוקס (לא ממש משנה איזו הפצה) ניסיתי אצל מספר לא קטן של משווקים,אבל לא ממש יודעים להגיד לי ולא מבינים בתחום. הפעולה לזיהוי בלינוקס מאוד מורכבת,לא כמו חלונות כמובן... תודה!
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר האם המארז Hec Compucase CI-6AR6-2F , הוא מארז מומלץ? וכמה מאווררים יש בו? ובאיזה גודל? תודה לכולם, אודי.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
במארז זה יש מאוורר בתוך המארז בגודל 80 מ"מ,שאין לו יציאה החוצה ,מה תפקידו ? הוא נמצא מול המעבד וכנראה תפקידו לקרר את המעבד ,כיצד הוא עושה זאת כאשר הוא לא מכניס אויר או מוציא אויר מחוץ למארז?
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
??? באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
טלויזיה אצלי במחשב???
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הדור הבא שסביר להניח יצא עוד חצי שנה, לא יהיה יותר מחשב כף יד עם חלונות CE קטנה ומצומצמת. הוא יהיה PC לכל דבר מלבד הזיהוי כתב... ייראה כמו חלוונת XP. בeנט מגזין יש תמונה של המכשיר של קומפאק.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
MHZ מהירות DDR או משהו כזה כתבה שהיתה באתר של X-BIT LABS למישהו עדיין יש לינק או משהו
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-