ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קודם כל רציתי לדעת אם יש אותו בIVORY כי באתר שלהם אין גרסת מחשב אבל הם כותבים באייבורי ניתן להשיג את כל סוגי בקרי משחק והגהים מהחברות המובילות: Logitech,Microsoft,RockFire ועוד.... ועוד שאלה היא איך הוא נטען? דרך כבל USB ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות על הG5 שאני כנראה יקנה.. 1. האם הוא יתאים לי למשחקי אסטרטגיה ? (אני יודע שהעכבר הוא למטרות משחקים אך השאלה לאיזה<<) 2.ראיתי שיש לו עיצובים שונים אז מישו יודע כמה יעלה לי לשדרג אותו לעיצוב אחר ? 3. קישור לנקודת מכירה באזור המרכז אמין שאוכל לקנות וגם במחיר הטוב ביותר כמובן 4. הסבר קטן בכלליות על לחצני העכבר בתפקודי הDPI שלו.. דרך אגב אתם חושבים שהוא בכלל עדיף על העכבר של RAZER Copperhead? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני צריך לקנות טונר למדפסת שלי m1217nfw של hp עכשיו מחיפוש באינטרנט אני רואה הבדלי מחירים מגוכחים ואני לא מבין איפה הקאץ' . 1. יש כזה דבר מקורי ולא מקורי? 2. ואם יש ^כזה^ דבר מה המשמעות של זה טוב\לא טוב? 3. אם המחיר נמוך מדי ביחס לשאר אז אני צריך לחשוד שזה אולי ידפיס רק רבע מהכמות הרגילה או משהו כזה? 4. אם אפשר להמליץ מאיפה לרכוש במחיר טוב אני אשמח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK ויש לי כמה שאלות: 1.האם המארז גדול כמו שהוא נראה? 2.האם הוא איכותי? למישהו יש נסיון איתו? האם הוא נוח? 3. האם אני אוכל להשתמש בספק הכוח שלי שבא עם המארז הנוכחי שלי - Compucase-HEC CI-6A19? 4. מה גודל המאווררים שלו? תודה, דניאל
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש מבוסס AMD (חם! והחדר שלי לא ממוזג!). בכל מקרה, רציתי לשאול לגבי מארזים וספקים... אני רואה שהמארזים של TASK http://www.task.com.tw/tk3001.htm http://www.task.com.tw/tk3003.htm יחסית זולים ולפי האתר הם נראים לא רעים בכלל. האם למישהו יש נסיון איתם? האם אני אוכל לקרר את המארז שלי בצורה הגיונית (בלי MOD-ים למיניהם... אין לי זמן לזה)? יש לי לא מעט מאווררי 80mm ומטה שלא בשימוש... דבר נוסף, באתר של TASK אין זכר לספק שמגיע עם המארז. בפלונטר ובעוד כמה מקומות אני רואה שהמארזים האלה מגיעים עם ספק 300W. אני מניח שזה סתם איזה ספק שהיבואן דוחף פנימה, ותכל'ס, אין לי כסף לספק איכותי (אין לי שום בעיות עם ספק GYRO 300W שעלה לי 103 ש"ח). השאלה היא אם יספיק לי 300W או שא…
-
שלום לכולם אתמול קניתי מדפסת חדשה מסוג: canon lbp 2900 עלתה לי 600 היא מדפסת לייזר. רציתי לשאול איך זה עובד? האם הטונר שיש שם יספיק הרבה? (לכמה דפים?) ואם צריך להחליף אותו מידי פעם? האם הייתרון של ממדפסות ליזר זה שהם לא מוציאות כסף על דיו? כמו שאתם רואים הרבה לא ברור. אשמח למידע בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הזמנתי מפלונטר, הגיעה עם חריטה עברית... קודם כל חוויה מדהימה! התאורה הצבעונית, הנוחות והרגישות של המקשים... מומלץ! אין לי מושג איך אני מגדיר את המקשי g בצד שמאל... אני רוצה להבין כמה דברים בהקשר הזה: 1) איך מגדירים מקש שיכבה את המחשב? 2)איך מגדירים פרופיל שפועל ברגע שמשחק מסוים עולה? 3) איך מגדירים מקש alt + f4? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לא ממש בעניין ורציתי לדעת מה זה בדיוק 4 ראשים למדפסת דיו אני יודע יש שני סוגי דיו : שחור וציבעוני אז מה זה בעצם 4 ראשים נפרדים? ועוד שאלה בקשר לדיו (נראה לי למדפסת לייזר צבעונית) ראיתי בחנויות רשום טונר ציאן, טונר מג'נטה, טונר צהוב.... מה זה בדיוק? הבנתי שלמדפסת לייזר שחורה צריך רק טונר שחור אז לצבעונית אני חייב 4 טונרים? אני מודה אם תסבירו לי פה בתרד איך זה הולך בעצם כול העניין במדפסות... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי ספק גנרי לוח אסוס מחשב מבוסס אינטל ו 7800 GTX את הספק אני הולך להחליף ויש לי כמה שאלות: התוצאה שלי ב 3D MARK מאוד נמוכה 7100 חשבתי שזה ביגלל הספק אבל המחשב לא אומר שאן לכרטיס מספיק מטח אז השאלה העם החנות שינתה משהוא בחיבורים או בביוס? ועם כן, אז בספק החדש זה יפתר מאצמו או שאצטרך לשנות משהוא? עם בספק החדש באים שתי חיבורי SATA לא משנה איזה מהם אני אחבר? ( יש לי שתי דיסקים קשיחים ורק אחד מחובר עם SATA) העם לאחר התקנת הספק החדש יהיה צורך לשנות משהוא? (ביוס חיבורים הגדרות?) העם התוצאה הנמוכה נובעת מזה שיש לי INTEL? העם יש סכנה בתהליך החלפת הספק? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
העכבר שלי מראה סימני גסיסה אחרונה והגיע הזמן לקנות עכבר חדש. תמיד רציתי לשים מדפסת (שזרוקה פה) בחדר שלי, הבעיה שהמקום הכי קרוב שאני יכול לשים אותה הוא במרחק 4 מטר מהמחשב ואין לי איפה להעביר חוטים. לכן אני שוקל לקנות את הלוגיטק MX900 (העכבר עם הבלוטות) השאלות שלי הן כאלה 1. האם אני אוכל לקנות שרת הדפסה של כל חברה אחרת ולעבוד איתו מול הבלוטות שמגיע עם העכבר? 2. האם אפשר לעבוד עם העכבר מול משדר בלוטות אחר (לא זה שמגיע איתו) ועדיין לנצל את יכול הטעינה של השמדר שמגיע איתו? 3. העכבר הזה בכלל איכותי? 4. איפה אפשר להשיג אותו (חוץ מפנדה)? בבקשה לענות רק אם אתה בטוחים, שאני לא אקנה ובסוף אתקע בלי מדפסת.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעיף מחשב נייח ולשים במקומו מחשב נייד. למחשב הנייח מחובר: 3 מסכים, כבל רשת, רמקולים, מדפסת ומתאם לעכבר ומקלדת אלחוטי. הבעיה: שאני לא רוצה לחבר הכול למחשב הנייד ולהניח על השולחן מהסיבות: לא נוח לפרק הכול כל פעם, נראה כמו פצצה ותופס הרבה מקום על השולחן. המצב האידאלי מבחינתי הוא שהמחשב נייד ותחנת העגינה יוסתרו במגירות, אבל בגלל החשש שהמחשב נייד יתחמם אני יסתפק בזה שרק המחשב נייד יהיה על השולחן ושהוא יהיה מחובר רק לחשמל ולתחנת העגינה. ולכן חשבתי לקנות תחנת עגינה ולשים אותה באחת המגירות. השאלות: 1. האם תחנת עגינה כמו זאת תעשה לי את העבודה: http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-to-Multiple-Universal-Docking-Station-7-Port-HUB-HDMI-VGA-Audio-/251964363237?pt=LH_Default…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא הבנתי אם יש לו מאוורר מקדימה למטה או לא...אם כן איך הכלוב להארדיסקים לא מפריע? ומה זה הפילטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כבל עגול של ATA שרגיש ל-UV, ויש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין FLOPPY ל- ATA133??? 2) ואיזה אורך עדיף לקחת למארז טרנספורמר: 90cm או 60cm? אני מעדיף שהכבל לא יהיה ארוך מדי, ומעדיף שאפילו יהיה קצת מתוך כדי שלא יחסום את זרימת האויר, אז אתם חושבים ש-60cm יספיק? או שעדיף 90cm??? תודה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1.באיזה מהירות כדאי לצרוב דיסק AUDIO,שיהיה הכי איכותי שניתן,הכי קרוב למקורי מבחינת איכות? ברשותי צורב YAMAHA 4x4x16 IDE.צרבתי דיסקי AUDIO במהירויות 2,4..אני לא יודע אם יש הבדל..לא צרבתי אותו דיסק פעמיים כדי לבדוק זאת..כמו כן,צריבה במהירות 4,שזה המהירות המירבית של הצורב,יכולה להיות קצת פחות איכותית לגבי דיסק AUDIO,(אפילו שהצריבה במהירות 4,שלגבי צורבים אחרים זאת המהירות הנמוכה שצורבים בהאו שאני טועה בתיאוריה שלי? ;D אז מה אתם אומרים? השאלה מתייחסת גם לצריבת DATA.. 2.כמו כן האיכות תלויה בדיסק-איזה דיסק הכי איכותי לAUDIO? ולDATA? 3.רציתי פעם לצרוב את המשחק MOTO RACER ו MOTO RACER 2.נתקלתי בבעיות,כרגע לא זוכר אילו בדיוק,אבל אני זוכר שבדיסק יש גם DATA וגם מוזיקת AUDIO! אז א…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה מארז חיצוני לדיסק קשיח בשביל מחשב נישא? מה אני צריך לעשות, לקחת הארד דיסק רגיל כמו שיש במחשב שולחני עם חיבור EIDE ולחבר אותו דרך המארז למחשב נישא? עכשיו בקשר לזיכרון, יש לי IBM THINKPAD 600E עם זיכרון 160, האם זה אפשרי להוסיף לו עוד זיכרון? מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס רשת רגיל? לא אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי, יש לי את ההגה הנ"ל: הוא בן שנה וחצי בערך, אבל במצב מצויין... ההגה נקנה בייבוא אישי מגרמניה (מהחברה המייצרת) לארה"ב ומשם לארץ. (משלוח + מכס מאוד יקרים) מדובר ברמה הרבה יותר גבוהה מ-Logitech ודומיהם, יש 2 מנועים בתוך גלגל ההגה המדמים ויברציות של המנוע והכביש ועוד מנוע אחד חזק במיוחד בתוך ההגה שנותן את ה-Feedback. להגה יש התנגדות ניתגת להתאמה אישית, זווית גלגול ניתנת להתאמה אישית ועוד... גולת הכותרת - העור שההגה מצופה בו, הוא עור אלקנטרה אמיתי ... אותו עור שקיים ב-Porsche GT3 האמיתית ! רציתי לדעת כמה הוא שווה בערך כ-יד שנייה ואשמח להערכת מחיר כי ממש אין לי מושג לגבי הערך שלו. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני פשוט מתכנן לקנותמחשב חדש... יכול להיות שאני אזמין מחו"ל... יש סבירות לכך שאני אזמין מחנות שלא שולחת משלוחים בינלאומיים, וקרובים שלי ישלחו לי את זה משם. לכן אני רק צריך לדעת כמה מחשב שוקל (בערך, כולל מסך) כדי לחשב כמה זה יעלה לי ואם זה בכלל כדאי.. . תגובות לגבי עלות משלוח מארה"ב (או כל ארץ מפותחת אחרת, ז"א לא לוב או בסגנון...) גם יתקבלו בברכה...
-
- 21 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי שאלה קצת מוזרה. שאלה שלא מצאתי אפילו קצה של תשובה ברחבי האינרטנט (השאלה כל כך מעניינת אותי שאני שוקל לשלוח מייל לחברה) קניתי את kone xtd אז מעבר להיותו עכבר מצוין! (יכלו לעשות אותו קצת יותר קל + עוד כמה אופציות לתוכנה לא היו מזיקות) עכשיו לעכבר יש ארבעה לדים בעלי צבעים שונים ותהיתי לי, לכמה זמן הנורות הללו מספיקות. האם אלו נורות הלד הרגילות שעובדות כחמש שנים ברציפות? או שהן אמורות להחזיק יותר זמן?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
גם השנה, יצרנית הציוד ההיקפי הפופולרית סינוורה אותנו עם חיבתה העזה להארות לד צבעוניות ולעיצובים עתידניים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי מאמא של חבר שלי כמות לא מבוטלת של חלקי מחשב ישנים. מסתבר שהיא אספה במשך השנים חלקי חומרה בכפיתיות, ולפני שבוע תיקנתי להם את המחשב בתור טובה אחרי שפתרתי את הבעיה והתקנתי הכל מחדש היא שואלת אותי אם אני רוצה כסף אז אמרתי שלא (P166 לא שווה שקל השקעה ולא היה לי לב לקחת כסף) וזה היה משתלם. היא לקחה אותי למחסן שלהם ופתאום אני רואה מערת קבורה עם כמה וכמה ארונות קבורה ובאחת חיוך נסוך על פני ;D "קח מה שאתה רוצה" אז השלל הוא: 7 מארזי קבר עם 3 מחשבי XT ו-2 מחשבי 286 ו-1 386DX ו-1 486DX2. 4 לוחות אם עם מעבדים וזכרונות 2 XT ו-1 286 ו-1 486SX. שקית גדולה מלאה בכרטיסים מכל הסוגים. שקית קטנה עם זכרונות. גלוק שברתי אותך ;D
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי הרבה דיונים בנושא ואני לא לגמרי מבין. למשל מדפסת לייזר Xerox Phaser3117 חלק אומרים שהטונר הראשון הספיק להם ל-500 דפים, חלק אומרים 2000. פונקציה של מה זה? תוספת מחיר? החנות שהלכת אליה?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
2 שאלות : 1. האם בטכנולוגיה של כיום ניתן להכניס כמיליארד טרנזיסטורים על גביי שכבת סיליקון אחת ? 2. אם נשווה את שני המחשבים הבאים - איזהו המחשב המהיר יותר: א. Cray 2 (שנת 93) ב. המחשב הנישא (לפטופ) המתקדם ביותר כיום בשוק. אשמח לתשובה מהירה, תודה, יוני. עריכת המודר: כותרת.