עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני מחפש כרטיס מסך ישן PCI בשביל לעבוד עם שני מסכים ... אני מדבר על משהו לא יותר מדי ישן כי יש לי כבר איזה אחד בבית שהWIN פשוט לא מוכן לעבוד איתו אם לימשהו יש .... יש על מה לדבר תודה מראש רוי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אבל אני רוצה לקנות לחבר שלי מחשב ואם אני לא אעזור לו הוא יקנה פנטיום 4 עם SDRAM אז איך הכרטיס GAINWARD Geforce III CardExpert TI-500 **NEW** שיש בלמיר? גיינוורד הם חברה מצוינת בעקרון אבל המחיר יחסית נורא זול 221$ ושאר המחשב שאני רוצה לקנות לו (פחות או יותר): AMD XP 1.6Ghz 266FSB Case:ATX 300W, 2-Fan H.D: Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 MEMORY: Kingston DDR 256Mb CdRom: Samsungx52 FDD: Floppy 1.44Mb 128Bit Sound & SPK 300w Modem 56K V92 Quantom Keyboard Genius Mouse Scorle משהו בסגנון הוא רוצה מחשב בסביבות ה4K בלי מסך וזה יוצא סבבה עם הגיינוורד

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by guy94,

רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין מערכת ADA890 לבין ADA880 של Altec אני מתכוון לקנות את אחד מהשניים בנוסף לכרטיס קול של Hercules Game Theather 6.1 עוד חודש בערך אחרי המשכורת... בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין ה AUDIGY לבין ה LIVE הרגיל ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sariti,

פצצות לגבות זה מחובר ל5 רמקולים +סנטר אני משחק אם האופציות שבתוכנה סוף הדרך מומלץ בחום :smoke: הלב שלי מקפץ מהאפקטים והבאסים

• 63 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. Started by morpheus1234,

חשוב שתיהיה נוחה ועם כמה שיותר פיצ'רים (מולטימדיה\כיבוי הדלקת המחשב) אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אשמח להמלצה שתענה לכמה שיותר דרישות בכמה שפחות תקציב... שימושים כללים וסטודנטיאליים תודה ושנה טובה!!!

6. היי, התחלתי ללמוד משפטים, יש המון לקרוא, ממש לא נוח לקרוא במחשב אז מדפיסים. הדפסות מסיביות אני עושה בקמפוס, במכוני ההדפסה, אבל צריך מדפסת משולבת בסיסית גם לבית. על מה אתם ממליצים שיהיה זול לקנות, זול להחזיק ואמין מאוד? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. מותג הגיימינג HyperX משתכלל - וינסה לנגוס גם בגיימינג בקונסולות ובגיימינג בסמארטפונים לכתבה

8. Started by ilil,

שלום רב, מבקש המלצה לסט בסיסי מקלדת+עכבר, חוטיים, בלי פיצ'רים מיוחדים. דגש על אמינות ופידבק סביר מהמקלדת. ראיתי ש-gigabyte מציעים סטים בטווח המחירים, למשל GK-KM5000. מישהו מכיר איך ג'יגה-בייט בתחום המקלדות? כמו כן אודה להמלצות נוספות במסגרת התקציב. בברכה, ilil

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by Duckman_911,

לאחר שקראתי את המדריך לאילתור מאווררים באתר החלטתי גם לנסות לאלתר מאוורר מספק ישן שהיה לי. ובכן, יש לי מאוורר מאולתר אבל עם חיבור של חשמל כמו לכונן דיסקטים - זה מה שאמרו לעשות במדריך. כתוב שם שיש לחבר את זה ללוח האם - וכאן הבעייה. אין חיבור כזה בלוח האם, ככל הנראה לי. כל המאווריים האחרים שלי מחוברים ישרות לספק כוח עם חיבורי חשמל של הארד דיסקים וסי די רומים, מלבד המאוורר של המעבד, שמחובר ללוח, אבל עם חיבור קטן יותר משל כונן דיסקטים (3 פינים לא 4). אז בדקתי מה כתוב שם ליד החיבור שלו, והיה כתוב משהו כמו sfan0 ... נשמע לי כמו חיבור למאוורר... אז חיפשתי עוד כאלו על הלוח ומצאתי אחד, sfan1 שמו, אבל גם זה עם חיבור 3 פינים - ניתן לחבר אליו את המאוורר המאולתר עם החיבור של כונן…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. Started by מושקי גבאי,

מתלבטת בין שני סוגים של אוזניות אלחוטיות אשמח לעזרה... https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1048392&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=Cj0KCQjwy6T1BRDXARIsAIqCTXrjZxcyndviYy0h7QtgePmRpbiIv8SzL03dWk8Gow3KdCgryjNCwz4aAsT1EALw_wcB החברה לא ממש מוכרת אבל נראות מאוד נוחות https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1036065&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=Cj0KCQjwy6T1BRDXARIsAIqCTXrZyUTRCXMfBqSu_GoC93zsgsYwnGVNIYrWrKHwqWmZfrrpg40XyioaAroVEALw_wcB חברה מוכרת אבל לא בטוחה שזה נוח באוזן. מי שמכיר אשמח לייעוץ תודה

11. שלום. אני מחפש משטח לגיימר (משחק ב אמריקס ארמי). אני משתמש בעכבר ה 518 של לוגיטק. מתלבט בעיקר בין ארבעה פדים. 1. RAZER PRO 2. RATPADGS 3. FUNC 1030 4. STEELPAD QCK אני בעיקר נוטה לכיוון הרביעי בגלל מחירו הזול יחסית. אבל אשמח לשמוע עוד המלצות. כמו-כן אם משיהו מכיר בן אדם שמוכר אותם בארץ (את הרייזר והרטז) אשמח אם יגיד לי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by Vega,

שלום, יש לי מחשב נייד (בנוסף למחשב הנייח) וחשבתי לקנות מתאם Infra דרך USB, כדי שאני אוכל לחבר את הלפטופ לרשת הביתית בלי להתעסק עם יותר מדי חוטים, וגם כדי שאני אוכל לקחת את זה איתי ולחבר למשל למחשבים של חברים שלי דרך ה-USB. מהם המהירויות של התקן הזה, והאם זה מאפשר הורדות/גלישה באינטרנט/ משחקי רשת בקצב סביר? אני לא צריך משהו יותר מדי. חיפשתי ב-Google וראיתי שמוכרים ב-p1000 את זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3128741#detail *אם כבר אז כבר - חיפשתי עוד וראיתי משהו הרבה יותר זול אבל נראה שונה כי לפי התמונה זה חיבור ישיר בלי חוט (כמו diskOnKey), אבל עולה 90 ש"ח. אין מצב שהנייד יהיה מול הנייח, אבל מה הטווח של הסיפור הזה? מה אומרים? Vega

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tmp,

שלום, אני נוסע לחול בקרוב ויש לי תקציב של 80 דולר, החלטתי לקנות מארז בסכום הזה.. בינתיים ראיתי רק את זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811156180 שעושה רושם כמארז טוב.. ואהבתי גם את המארז הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811146001 אני רק לא בטוח לגבי האיוורור שלו.. בגדול רציתי לשאול עם המארזים האלה טובים, מי מהם יותר טוב ואם יש הצעות יותר טובות, אשמח לשמוע (80 דולר)

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  14. שלום, מצאתי את שני אלה בעיקרון בחנות שקרובה אל ביתי: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8947 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10049 השילוב הזה הוא מומלץ בתקציב? או שיש משהו עדיף? אני חייב עכבר אל-חוטי ומקלדת לא חייבת להיות אלחוטית. בכל אופן-ראיתי את המבצע של ה-mx518 ב-TMS אבל אין לי אפשרות לקנות משם (סיבות אישיות). תודה רבה מראש!

15. טוב בהתחלה רציתי ללכת על המארז של sunbeam - samurai , לקנות דרך האינטרנט שזה כולל משלוח (ובנוסף לזכרון 512) יוצא בערך 595 ש"ח . חנות מחשבים בעיר שאני נמצא הציעה לי במחיר טוב את המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1567&products_id=9406 והוא מוסיף לי איתו 3 מאוררים + ספק כח חזק. (ובהתחשב בעובדה שהמארז של sunbeam עולה 230 והוא בלי ספק כח , כנראה) וס"הכ זה יוצא לי (עם הזכרון מאותו סוג) 600 ש"ח. מה כדאי לעשות?

• 13 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by ^7^,

רציתי לשאול איפה ניתן לקנות Microsoft® Fingerprint Reader ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. Started by Ben-Dor,

זה נושא שמאוד מעניין אותי הייתי רוצה לדעת איך לבנות לדוגמא מן מעגל חשמלי כזה או משהו לדוגמא עכבר או משהו זה מאוד מעניין אותי כל הנושא הזה ואני רוצה ללמוד עליו מאיפה אפשר ללמוד על זה? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, ראיתי שלדוגמא ראש דיו חדש מקורי של HP מספר 45 (שחור) עולה בערך 140ש"ח. איזה אפשרויות יש לי של ראשים תחליפיים? למישהו יש נסיון עם כאלה? כמה צריך לעלות ראש כזה (HP 45) מקורי, אבל שמילאו לו צבע מחדש? כמה אחד תחליפי לגמרי? עדיף כמובן מקורי שמילאו לו צבע מחדש. תודה

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  19. לפני כמה ימים התחלתי לשחק במשחקי קונסולות ישנים (MAME, NeoGeo וכו') - התמכרתי. עלה לי רעיון לקנות Joypad איכותי במינימום כסף, כלומר בסביבות ה-50 עד 100 ש"ח. איכותי = כמה שיותר כפתורים, שלא יהיה מצב שאי אפשר ללחוץ על מספר כפתורים בו זמנית, תגובה מהירה, נוח לשימוש. במקרה עברתי על כמה Joypads ב-ZAP, ומצאתי את זה: StormTrooper Gamepad - SL4218 כבר התחלתי לשמוח - עיצוב נורא יפה, הרבה כפתורים, מחיר מצוין. רק מה - PS2. מה אתם אומרים על Logitech® Precision Gamepad ב-100 ש"ח? במידה ואני רוצה לחסוך כסך, האם ה-Tremon שעולה 40 ש"ח יספק אותי? אשמח לקבל מכם המלצות.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by er0101,

שלום האם אתם יודעים להגיד לי איזה כ. קול 5.1 עם יציאה אופטי הוא הכי זול בארץ? מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות שלט RF זול למחשב? סטייל הATI הזה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. מישהו מעוניין לבצע הזמנה מרוכזת מחו"ל של הגה+פדלים ריאליסטיים מארה"ב או מאירופה ? מדובר על הדגם: Porsche 911 GT3RS wheel - Clubsport edition יש על זה ביקורות ביוטיוב בערוץ של SimRacingTonight , הנה לינק: המחיר בארה"ב לחבילה כזאת עומד על $300 ובאירופה על 300 אירו.. נשמע מטומטם בגלל הפרשי השער חליפין אבל זה מה יש. בשביל איכות משלמים. החברה היצרנית ממוקמת בגרמניה. כמו כן, מישהו פה קנה פעם במקרה PlaySeat ? (מושב מרוצים עם מתקן לחיבור להגה ודוושות)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by X7-007,

אם יש עכבר שדומה בחיישן שלו אבל יותר נוח מבחינת הכפתור האמצעי ש ב DA2013 הוא פשוט קשה מאוד בהשוואה ל G700 שזה בקושי לחיצה קלה ונוחה פשוט. אני חשבתי על משהו שדומה ל Corsair Raptor M45 או מהסידרה של ZOWIE למרות שגם שם שמעתי שהלחצן קשה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ניסית לחבר למחשב את ההגה אבל הוא לא זיהה את החיבור... אני מריץ על המחשב VISTA. ההגה הוא של Ti. הדגם שרשום מאחוריו- HY-822 version 3.1

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by yonizaf,

העכבר שלי (MX518) החליט סוף סוף שנמאס לו לעבוד, ואני רוצה לקנות אחד חדש. ההתלבטות היא: מצד אחד, אני יכול פשוט לקנות G400 (או G400s) שהוא באותה צורה כמו העכבר הנוכחי שאליו אני כבר רגיל, וגם ידוע כעכבר מומלץ. מצד שני, האחיזה שלי היא fingertip, והעכבר הנ"ל מתאים לאחיזת palm דווקא, ולטענת רבים לא כל כך נוח לfingertip. נכון שאני כבר רגיל אליו, אבל אולי שימוש בעכבר שמתאים לאחיזה שלי יתברר כנוח יותר בסופו של דבר. אז זו בעצם השאלה: עד כמה משפיעה ההתאמה של עכבר לאחיזה מסויימת? האם באמת עדיף לי לחפש עכבר שמתאים לאחיזה שלי בהנחה שהוא יהיה יותר נוח בסופו של דבר, או שעדיף לדבוק בצורה המוכרת שכבר התרגלתי אליה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by yfital,

HELP. נמאס לי :\ אני לא יודע מה לקחת. כמו שרשמתי בכותרת, התקציב שלי הוא עד 1000 שח לשניהם, לא אגורה מעבר, מעדיף אם אפשר לסביבות ה-800. כרגע יש לי MX510 ( שאני מאוד אוהב ) ומקלדת MS DIGITAL MEDIA PRO ( שאני גם מאוד אוהב ). עכבר: חשוב לי נוחות עבודה לאורך זמן. אני כבר לא משחק כמו פעם, אבל עדיין - חשוב שיהיה שני כפתורים רגילים + אמצעי על גלגלת + BACK,FARWARD. מקלדת: משענת לכף יד. מבנה גי'נרי יחסית. אין מגבלת גודל. כפתורי מולטמדי בסיסים ( או אופציה לשים אותם בכפתורי מאקרו), חשוב שיהיה VOLUME בצורה נוחה, עדיף גם CALC, MY COMP וכו'... (מפתיע שיש את זה במקלדות רגילות ולא בכל היקרות). סטים: אני בעקרון יושב בסלון מול מסך מחשב ומסך LCD TV 32", החברה שונאת כבלים, אלחוטי זה בונוס מבח…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.