עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SeaMonster,

אני מחפש את המוצר הבא בארץ: http://www.ebay.com/itm/NEW-1-1-Mouse-Keyboard-Soft-Tender-Gel-Wrist-Rest-Pad-Comfort-Cushion-WP-03-/260888574006?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D3018091122399680681%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D260888574006%26 מישהו מקיר חנות בארץ שמוכרת דברים דומים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. חברים, מישהו מכיר פיתרון לבעיה הזאת? :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שיהיה לו חלון צד ומאורר בצד שיהי גדול וטוב שויהיה יפה !!תודה רבה לכול להעוזרים !

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  4. שלום . אני מעוניין לקנות ממרכזים גדולים כמו office depot או משהוא אחר . אני מעוניין למכשיר לא יקר ומשהוא טוב אם תוכלו להמליץ לי על משהוא כזה ?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. שלום רב, יש לי סט מקלדת ועכבר (BlueTooth) של לוגי'טק , ונשבר לי הBlueTooth Reciver , אם אני אקנה מתאם BlueTooth רגיל זה יעבוד? תודה.[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 17:07:57 UP!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם ישנו התקן שמחברים למדפסת רגילה שמשדר וקולט בלוטות' כך שאפשר להדפיס בה בלי להגיע אליה פיזית אלא פשוט על ידי חיפוש ההתקן ב"מדפסות" ושם הוא יופיע ויתאפשר להדפיס? אם יש כזה אשמח לקישור לקנייה או לביקורת. תודה רבה.

7. Started by PeaS,

אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר של לוג'יטק. פחות משנה לי אם הם אלחוטיים או לא. בקשר לעכבר חשבתי על הMX510/518 ורציתי לשאול אם ההבדל בינהם הוא רק ברזולוצייה של הזריקה והרוחב פס (הדיוק, בקיצור), ואם כן, אם זה באמת משנה. בקשר למקלדת, הסתכלתי באתר של לוג'יטק, ויש שם גם טבלה של השוואה בין המקלדות, אבל בגדול, לא הבנתי את ההבדלים. לי זה נראה כאילו רק הכפתורים של המולטימדיה מסודרים במקומות שונים (לי רק חשוב שתהיה שליטה על הווליום ויהיו כפתורים של פליי פאוס וכו', לא יותר מזה), אז מה בעצם אני מפסיד אם אני קונה מקלדת זולה? איזה פיצ'רים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  8. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כאשר המאפיין החשוב ביותר שאני מחפש בו הוא שהוא יהיה נטען ויבוא עם מטען משלו (שלא יהיה צורך להשתמש במטען חיצוני לסוללות אצבע). מלבד ה-MX1000 (שקראתי את הסקירה המצויינת עליו פה באתר) איזה עוד עכברים מומלצים נכנסים לקטגוריה הזו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by yaarix,

שלום. אנא המליצו על שתי מדפסות: אחת הזרקת דיו ואחת לייזר במחיר הנ"ל. לא נחוצה לי מדפסת משולבת המדפסת היא לשימוש משרדי לא מאוד מסיבי. עדיין לא החלטתי עם אני רוצה גם צבעוני ולכן אבקש המלצה גם ללייזר. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by tomer87,

אני רוצה לקנות אל-פסק טוב למחשב שלי . אני צריך שהוא יתאים למחשב ולמסך 17 אינצ התקציב שלי הוא בין 700-800 ש"ח תודה תומר בכר

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by Radeon38,

שלום פורום ציוד היקפי. יש לי מדפסת כמו בכותרת ולאחרונה היא מתנהגת מוזר יש לה פנל בצד ימין איפה כדאי לקנות טונר חליפי ?? ואחרי סקר קצר ראיתי שיש הספקים לטונרים - כלומר בין 2000 ל 2500 דף . מצאתי בקופיטק ב 95 שקל ב DMO ב 169 ובאפיק מוצרי הדפסה ב 180. מה ששמתי לב שבקופיטק הם מציינים שהוא מספיק רק ל 2000 דף בעוד שהאחרים לא מציינים כלום. אני אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by lib1,

אהלן אנשים! אני מעוניין לקנות מדפסת (דיו) משולבת עם סורק (ואם אפשרת שתשמש גם כמכונת צילום) עד למחיר של 450 שח! הכי חשבו שהדיו לא יהיה יקר יש המלצות? בתודה מראש...

13. Started by The-Magician,

יש לי בעיה עם הראשים של הדיו יש לי ערכת מילוי דיו עם מזרקים אני ממלא דיו וזה עדיין מראה לי שהנורה של הדיו מהבהבת יש לי תמיד נזילה מהמחסנית הצבעונית ואני לא מצליח לעצור את זה אחרי שאני מסיים למלא אני מכניס שוב את הראשים וזה עדיין מהבהב... מה אפשר לעשות

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by djdodo,

שלום תמליצו לי מה לקנות 1)http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000539&Cat2Cat1ID=80&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או 2)http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429627 תגידו לי בבקשה מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהסטים תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by David Ell,

שלום לכולם (: אני מחפש עכבר פשוט, משהו כמו 60 ש"ח, גג 100 שקל. בלי יותר מידי סיבוכים אבל משהו שיהיה לי טוב, כי זולים יש בלי סוף, איכותיים זה קצת יותר סיפור. תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום מכירה שלי ביקשה מימני להמליץ/להסביר לעל מדפסות וסורקים.. היא בקושי יודע לפתוח אימייל והשימוש שלה זה שימוש סטנדרתי לחלוטין להדפיס דפים ולסרוק מה שצריך הוא מורה בבית ספר וזה די חשובה לה.. אז אם אפשר לנסות לעזור כאן בכול אופן גם אני לא מבין גדול במדפסות אני צריך המלצה לחברה טובה שלא תאכזב אותה.. (אמרתי לה ש HP טובים) ובנוסף אני צריך לדעת האם יש מדפסת+סורק ביחד בסביבות ה 400-600 ש"ח ואפשר לינק והסבר על המדפסת.. בנוסף היא ביקשה שזה לא היה משהו מסובך כ"כ להפעלה ורצוי שההוראות על המדפסת כמו "סרוק" "הדפס" וכדומה.. יהיה אך ורק בעברית ! אגב אני לא בטוח אם זה שייך לצויד הקפי אך זה הדבר הכי קרוב שמצאתי למדפסות תעבירו אם זה לא לשייך לכאן תודה מראש

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by k534d,

מה שחשוב שהיא תהיה נוחה שלא צריך להתאמץ בהקלדה ולהפעיל הרבה כח על המקשים ושתהיה שקטה. לא אכפת לי אם זה ממותג כגיימינג אם זה rgb או לא, אם אפשר כפתורי מולטימדיה בסיסים זה יהיה מעולה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by i_love_u,

מתי הוא יצא? כבר בינואר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מה יותר כדאי לקנות? [poll] [opt] innovision geforce 2 ti 64mb ddr[/opt] [opt] asus geforce 2 gts 32mb ddr [/opt] [/poll] מצטער שאני כל כך מבלבל לכם את המוח עם כל הכרטיסים שאני רוצה לקנות אבל זה נושא די קריטי, כי הכרטיס מסך הנוכחי שלי גוסס והתקציב לאחד חדש הוא נמוך(650 ש"ח).

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Ara,

היום כששיחקתי UT, נתקע פתאום המחשב ועשיתי Restart, ופתאום הופיעה הודעה: cannot set the code in page(s) display.sys ומיד הופיע מסך כחול ועליו כתובים הדברים הבאים: while initilizing device NTKNRN windows protection error..... system halted... ניסיתי את הStart-up dics של Windows, משום מה הוא לא זיהה אותו... נכנסתי לSafe mode, וחיפשתי את הקובץ display.sys... מצאתי שתיים: 1) בתקיית ה-Windos. 2)Wincows\Command\EBD. הקבצים שונים בגודלם... אז חשבתי... למה שלא נגבה את שניהם... ונכניס את הקובץ 2 לראשון... גיביתי, השוותי, כיביתי, הדלקתי... מתקבלת הודעה שה-Syntax של display.sys לא ברור.. לא יודע מה לחצתי... או אולי זה היה אוטומטי... אבל הוא נכנס לOS. מישהו יודע מה קרה פה? אני מפרסם …

21. ATX סלרון 433 כ. מסך ATI AGP RAGE IIC GA-6VX7-4X (לוח חדש שהחליף את הקודם שנדפק) בבדיקה מחוץ למחשב הכל עובד חלק כאשר יש בלוח מעבד זיכרון כ. מסך -חיבורים: עכבר מקלדת דיסק קשיח לאחר הרכבת הלוח יש בעיות באיתחול לאחר הפוסט הוא נעצר ולפעמים גם ממשיך באיטיות להעלות את חלונות וגם מתחיל לזהות את הרכיבים וחלונות מתחילה להתקין בכל השלבים מדי פעם המחשב מאותחל או נכנס למצב השהייה פתרונות יתקבלו בשמחה מאד דחוף עוד הערב

22. Started by evgani,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1484 זה הספק ! והאם הוא יחזיק מחשב אם : מעבד : P4 2.4 זכרונות: 2 סטיקים של 512 ועוד 2 סטיקים של 128 מאורר על המעבד ! ועוד מאורר של המארז ! וכמובן כרטיס מסך 6800 GT ? תודה !

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by FatalElement,

איך המארז הזה? ENERMAX CS-335TA Black EG365AX 350 Watt הוא איכותי ואיך הספק שיש בו הוא יוכל להחזיק לי את המערכת הזאת: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI DDR 1024MB 400MHZ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL כונן דיסקטים 1.44 DVD±RW X16 NEC ND-3540 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard או שעדיף טרנספורמר

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by XTZ-Mike,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את העכבר הנ"ל בארץ / בחו"ל ממקום שניתן להזמין לארץ. ביקורת של GURU3D: http://www.guru3d.com/article/cooler-master-sentinel-advance-mouse-review-test/ תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by biodome,

היי חבר'ה. משהו נדפק ברייד שלי, כמובן שאני משאיר את אח שלי עם המחשב הוא רק מזיז משהו ופתאום המחשב לא עולה לו.. ארררר.. big mistake. מסתבר שהוא הזיז את הכונן דיסקטים (המחשב מפורק לחלקים על השולחן) בזמן שהמחשב דלוק, בטח אחד מהחוטי חשמל, של הספק שמחוברים להארד דיסקים, זז בתהליך או משהו, אוף איזה מטומטם!!! בקיצר, הרייד לא מזהה את אחד מהארד דיסקים (כנראה), בבוט הוא אומר שחסר אחד, עכשיו המערכת הפעלה שלי על הסקזי אז הווינדוס עדיין עולה, אבל כמעט כל המידע שהיה לי, שזה הרבה מפי3ים ותמונות וכאלה, נמצא על הרייד. מה אני עושה? יוצר רייד חדש (שכמובן ימחוק את כל המידע שכבר קיים עליהם), או שיש הצעות אחרות? בדקתי את כל החיבורים, גם ניתקתי הכל וחיברתי שוב פעם, וניסיתי להחליך את הכב…

• 5 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.