עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קיבלתי לפני כמה ימים טלויזיה של Hyundai דגם HU-D21 וגיליתי שאני לא יודע איך משתמשים ביכולת הTVOut של הכרטיס וה-ViVo. מדובר בכרטיס Ti 4200 של Leadtek עם יציאת ViVo 9 פינים,ועם הכרטיס באים שלושה כבלים: כבל ViVo. כבל S-Video. וAV Cable. המטרה הסופית שלי היא להציג את מסך המחשב על הטלויזיה, השאלה שלי היא איך אני מחבר בין השניים ועם איזה כבל? בתודה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by almog_sh,

טוב אז אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג כימעט את כל הציוד ההיקפי שלי כרגע אני משתמש במוצרים מאוד פשוטים כי המחשב הישן שלי הוא על הפנים והשימוש היחידי בו היה אינטרנט אבל עכשיו המחשב החדש אני מתכוון לשחק בהרבה משחקים ואני רוצה חוויה טובה מאוד עם הציוד ההיקיפי אז אני האמת רגיל למקלדת שהיא עם כפתורים שטוחים כמו במחשבים ניידים יש דבר כזה שמקלדת כזאת לגיימרים? ויש לי רמקולים 2.1 של לוג'יטק מאוד טובים אבל אני רוצה 5.1 או אפילו 7.1 ולפזר בחדר שלי ומאוד חשוב אוזניות עם מיקרופון איכותיות כי שאני משחק בלילה ורואה דברים בלילה לא להעיר את כל הבית ושיהיה סראונד ושיהיה עם LEFT ןRIGHT שאני ישחק במשחקים ויהנה ושימע כאילו יש צעדים מאחורי... אז אם תוכלו להמליץ לי על מקלדת ועכבר המיועדי…

3. Started by mc hagay,

תראו בעוד כמה ימים או שבוע וקצת אני קונה מחשב חדש רצית לדעת איזה מארז כדאי לי לקחת אני מתלבט בין זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6058 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4073 בעקרון בין שני אלה אני רוצה לקחת משהו יותר זול מ350 אם יש עוד הצעות אז בבקשה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום הלכה המדפסת הישנה שלי HP 930c ואני צריך דיי דחוף מדפסת חדשה חשבתי על זו : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1926 איך היא? איך הדיו שלה מבחינת מחירים ? אגב במדפסת הקודמת שלי היה קטע כזה שלא ניתן היה להדפיס דף עם דיו שחור בלבד אם לא הייתה מחסנית בצבעוני(ועד כמה שזכור לי זה לא היה תקלה אלא זה היה פשוט המדפסת ככה..) חשוב לי שזה לא יהיה פה..כי גם ככה רוב ההדפסות שלי זה בשחור-לבן אז אני בספק אם אני יקנה בכלל צבעוני תודה מראש, לירן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם. ברשותי 3 מחשבים - 2 מחשבי דסקטופ ועוד לפטופ אחד. עד היום נעזרתי ב-4 מסכי מחשב (!) על שולחן העבודה שלי ע"מ להציג את כל המחשבים. בשלב "צמצום במקום" ובשל שיקולים פרקטים - אני מעוניין למכור את כל 4 המסכים ולהשתדרג למסך אחד גדול, למשל 24", עם רזולוציה גבוהה (1920x1200). אני מעוניין להציג את כל 3 המחשבים על אותו המסך, ולמתג בין המחשבים. בעיקרון הייתי קונה (KVM (Switcher ופשוט מחליף בין המחשבים, אך כאן מתחילה הבעיה. בראש ובראשונה, אני מאוד רגיש לאיכות התצוגה (סוג של גרפיקאי חובב), ולכן אני רוצה חיבור דיגיטלי מהמחשב לצג. שנית, באחד מהמחשבים אני הולך לצפות בסרטים, בין השאר Blu-ray וכו'. לכן אני צריך תמיכה של HDCP (ההגנה על הסרטים) דרך הכבל. מכאן - אני צריך פתרון מבוסס …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום, קניתי היום שני בקרי משחק פשוטים בחיבור usb. רציתי דרך לבדוק אם הרטט שלהם עובד (dualshock). יש איזו תוכנה חינמית שתפעיל את הרטט בXP? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dorian13,

קניתי את הלוג'יטק G500 שלפי רושם ראשוני הוא עכבר נוח מאוד. זה בהחלט שדרוג רציני אחרי הרבה זמן של שימוש בעכברים פשוטים וגרועים. אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך את עזרתכם בהגדרת העכבר. בעיקר איך להגדיר את הDPI תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה מיועד למסך lcd תקציב עד 130ש"ח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כרגע מת לי האקספלורר 1.0A ה3 בתוך שנתיים. כל פעם באותה נקודה - החיבור בין החוט לעכבר. אבא שלי כבר ממש מתוסכל, כל פעם אני שולח אותו לחיון בנתניה להחליף את העכבר. מזל שיש 3 שנים אחריות. אחרת ממזמן ההיתי עובר ללוג'יטק עוד מישהו סבל/סובל בכמויות כאלה מהאקספלורר הדפוק הזה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by g0vner,

שלום חברים, אני לא מכיר מוצר כזה או מה לחפש. פעם היה לי SWITCH KVM כזה עם כניסה לעכבר מקלדת ומסך. ו2 יציאות מכל סוג. והייתי יכול לעבור בין מחשבים. אני מחפש היום משהו כזה אבל ל-2 כניסות USB, אחת לעכבר ואחת למקלדת. למסך עצמו יש SWITCH משל עצמו ככה שאני מעדיף משהו כמו שציינתי. מה מחפשים ? מה מומלץ תודה, govner

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Dan1919,

שלום, לאחרונה KSP התחילו למכור את המארז הזה ב350 שקל,רציתי לשאול מספר שאלות לגביו: א=האם הוא שווה תמחיר? ב=האם הוא שקט? ג=אייך הוא מקרר? ד=יש לו מקום למאוורר 120 ו5 של 92,אבל כמה מאווררים מגיעים איתו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by alex542,

אני צריך המלצה למקלדת 3 שפות אלחוטית.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by omri123,

אנא עיזרו לי דרישות: לייזר ש/ל פקס סורק כמובן שרצוי כמה שיותר זול, אני סטודנט והשימוש הוא בינוני ומטה (לא מדפיס ספרים ומאמרים) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מדפסת רגילה כבר יש לי, HP 5550 שאני דיי מרוצה מימנה. כך שהמטרה של המדפסת המשולבת היא בעיקר ושאני אומר בעיקר הכוונה למעל 80% זה לשמש במכונת צילום. בין השאר שתיהיה גם סורק טוב ואם אפשר אז גם פקס. המטרה העיקרית של המדפסת הזאת היא לצלם דברים שרובם יהיו בשחוק לבן..(אבל חשוב לי גם שהיא תדע לצלם ציבעוני.., שתיהיה את האופציה) בנוסף מאוד חשוב לי המחירים של הדיו, שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי בסופו של דבר לחסוך אותו בעתיד על דיו. אבל שהתוספת של הכסף באמת תיהיה מוצדקת כי אני והמשפחה שלי אם נצלם המון בחודש זה יהיה בסיבות ה-50 צילומים ככה גג. תודה רבה לכל העוזרים!

15. שלום, האם המקלדת תתאים מבחינת כל הפונקציות שלה והפקדים לXP האם הכל יפעל בסדר ? Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 תודה, שלומי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אז כמו שאתם יודעים (או לא) התחיל בלאק פרדי בבאג ואחת מההנחות שלהם היא steelseries siberia v2 ב250 שקל. אז אני שוקל לקנות את האוזניות האלה כי שמעתי שהם ממש טובות, אני רוצה להתיעץ עם אנשים שיש להם את האוזניות האלה/מכירים אנשים או האוזניות האלה ולשמוע את הדעה שלהם, האם הם שוות את זה וכו. מה שאני מחפש באוזניות זה מיקרופון ושיהיו נוחות לשימוש לזמן רב כלומר כמה שעות של משחק, המלצות על אוזניות אחרות באזור המחירים של 300 שקל יתקבלו בברכה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by BURTON,

אני מחפש אל פסק טוב עם מייצב מתח(שלא יהיו ספייקים) ושיחזיק משהו כמו 5-10 דקות בלי חשמל כולל כיבוי אוטומטי. לגביי התקציב, אני לא ממש מבין בזה, אז תמליצו לי אתם.

18. Started by mosdef,

שמתי לב שכל ספקי הכוח , לוחות אם , ודיסקים קשיחים מצויין אם זה SATA או ATX ( לפי מה שבנתי ) מה ההבדל ? מה מומלץ ? ואם אני קונה ספק של ATX אז דיסק קשיח שם SATA לא יעבוד איתו ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by brikgames,

שלום חברים. ליפני כמה ימים שאלתי אותכם איזה רמקולים כדאי עד 600 שקל וחלק אמרו ככה חלק אמרו ככה,בכול מיקרה החלטתי ללכת על הx16 של microlab... וקיבלתי אותם היום. נורא יתאכזבתי מהם...זה ממש לא מה שציפתי ,אני רשום בעוד כמה פורומים והרוב המליץ לי עליהם. בקיצור,דיברתי אם tms שמשם קניתי את ה x16 והם יתנו לי זיכוי של כול הסכום ואני לא יודע כולכך מה לעשות. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי...חשוב להזכיר שהמטרה העיקרית של המערכת היא למישחקים,גם קצת לסרטים וקצת מוזיקה,אבל הכי חשוב זה המישחקים ... בקיצור הזיכוי הוא 575...ואני בעוד כמה שבועות יוסיף עוד 500 בערך רציתי לדעת מה אתם הייתם לוקחים ומה אתם ממליצים לי,נורא חשוב לי שזה לא יהיה 2.1 או 2.0...אלה רק 4.1 ומעלה...שיהיו אכותים כמובן..…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by רועי סלהוב,

שלום רציתי לדעת למה רשום לי על המדפסת באנגלית..deep sleep

21. Started by puNani,

קראתי עכשיו כתבה על הדרייברים החדשים של RADEON 8500 באתר TOMS HARDWARE, וכתוב שם משהו על כך שיש בעיות התאמה עם מעבדי ATHLON... מישהו יודע על זה משהו? זה נכון?

22. מאוד מאוכזב מהציוד של Logitech אני נאלץ לחפש חלופות, עד לא מזמן עבדתי עם ה-Logitech MX Performance של לוג'יטק ומקלדת Logitech K750. אהבתי את זה שהם אלחוטיים ובמיוחד אהבתי את זה שהמקלדת לא דורשת סוללות או טעינה שכן היא נטענת באופן סולרי. בעכבר האהבתי את זה שהוא אלחוטי ומאוד נוח ביד אבל במיוחד את זה שהוא עובד ללא רבב על זכוכית שקופה. העכבר התחיל לזייף (מבצע דאבל קליק למרות שלחצתי פעם אחת, בעיה מוכרת) והיום מקש הרווח במקלדת נשבר. אני לא ילד, אני לא אוכל ושותה ליד המחשב ואני יודע לשמור על הציוד שלי. אני מחפש ציוד היקפי איכותי (עד $200 לעכבר ומקלדת) שיחזיק מעמד הרבה זמן. מה שחשוב לי זה שהעכבר יהיה אלחוטי ויעבוד על זכוכית שקופה בלי פד ושהמקלדת תהיה אלחוטית ותדרוש מינימום טעינה …

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by Lev-UFO-Child,

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by 6kwar,

יש לי שאלה די פשוטה למי שיודע מה ההבדל בין ה socket 423 socket 478 ההבדל ביניהם זה שהמעבד ש423 מגיע עם זיכרון L2 256 וה478 מגיע עם L2 512?????

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by ScreameR,

דוד שלי מנהל צוות פיתוח עכשיו הוא רוצה להקים חדר עם 5 מחשבים (P 2.26) למפתחים.... המפתחים עצמם גרים בווילה ביחד... החברה קנתה להם GMC והורידו את הכיסאות מאוחורה והקימו וארגנו הכול.. הם רוצים לדעת אם הם יכןלים לחבר את המצבר של האוטו ולעשות שקעים במאחורה של הVAN... אפשר לקבל תשובה? תןדה

• 6 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים