עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אני מחפש המלצה למשטח עכבר גדול ואיכותי אני כרגע עם G5 תקציב בכותרת.. אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by CyborgRAT,

שלום! אני מחפש באינטרנט ולא מצליח למצוא באיזה מערכות הפעלה, המצלמה תומכת. אני אציין כמה שמות ואשמח אם תוכלו להגיד לי אם המצלמה נתמכת. Windows XP 32 bit & 64 bit Windows 7 32 bit & 64 bit Windows 8 32 bit & 64 bit תודה מראש, ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  3. מאוד מאוכזב מהציוד של Logitech אני נאלץ לחפש חלופות, עד לא מזמן עבדתי עם ה-Logitech MX Performance של לוג'יטק ומקלדת Logitech K750. אהבתי את זה שהם אלחוטיים ובמיוחד אהבתי את זה שהמקלדת לא דורשת סוללות או טעינה שכן היא נטענת באופן סולרי. בעכבר האהבתי את זה שהוא אלחוטי ומאוד נוח ביד אבל במיוחד את זה שהוא עובד ללא רבב על זכוכית שקופה. העכבר התחיל לזייף (מבצע דאבל קליק למרות שלחצתי פעם אחת, בעיה מוכרת) והיום מקש הרווח במקלדת נשבר. אני לא ילד, אני לא אוכל ושותה ליד המחשב ואני יודע לשמור על הציוד שלי. אני מחפש ציוד היקפי איכותי (עד $200 לעכבר ומקלדת) שיחזיק מעמד הרבה זמן. מה שחשוב לי זה שהעכבר יהיה אלחוטי ויעבוד על זכוכית שקופה בלי פד ושהמקלדת תהיה אלחוטית ותדרוש מינימום טעינה …

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  4. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

עם אני יילך עכשיו לחנות ויקנה מחשב עם זיכרונות DDR 400MHZ החנות גם תוכל להזמין לוח תואם לפי דרישה? או שהזיכרונות עדיין לא הגיעו לארץ? ומה המחיר שלהם? יותר יקרים מה-RDRAM? תודה מראש, gonzila

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by KoDkOd,

אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב ואני ממש ממש לא יודע איזה ... אני פתוח להצעות... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000\XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by Lev-UFO-Child,

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by nim901,

מה דעתכם על http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VM1000C&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? הוא מאד זול (יחסית) הוא נראה טוב, הוא מאובזר, על פי האתר הוא צריך לבוא עם 4 מאוררים, 1 בדלת אחד מאחורה ועוד 2 איפה שהוא השאלה שלי: האם הוא שווה את הכסף? והאם הוא בא עם ספק? אם כן, כמה וואט ? ואם למישהו יש ביקורות אני אשמח לראות (חישפשתי בגוגל אך הופנתי לחנויות)

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש מארז עם זרימת אויר טובה שיהיה גדול ושיהיו בו יותר כניסות מקדימה(כמו של סידי רומים וכאלה)יותר מ4 התקציב הוא עד 500 שח לא כולל ספק כמובן ראיתי כמה מארזים כאלה פה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5689 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4973 למארז הזה אני לא יודע כמה כניסות cd יש אבל הוא נראה חמוד(אני מקווה שיותר מ4): http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4001 גם פה אני לא יודע כמה יציאות cd יש: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1572 כל אלה נראים לי נחמדים..:] איזה הם הכי טוב? או שאתם יכולים להמליץ על אחרים בתקציב עם חריגות קטנות פה ושם הקריטריונים הם יותר מ 4 יציאות סידי ומארז גדול עם זריצת אויר טובה …

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  9. שלום, ראיתי שלדוגמא ראש דיו חדש מקורי של HP מספר 45 (שחור) עולה בערך 140ש"ח. איזה אפשרויות יש לי של ראשים תחליפיים? למישהו יש נסיון עם כאלה? כמה צריך לעלות ראש כזה (HP 45) מקורי, אבל שמילאו לו צבע מחדש? כמה אחד תחליפי לגמרי? עדיף כמובן מקורי שמילאו לו צבע מחדש. תודה

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by md22,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1003189192&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by NeptuneMB,

שלום רב צריך בבקשה המלצה למדפסת + סורק - דגם פשוט וזול לבית - שימוש מועט מאוד. אני לוקח בחשבון גם את עלות הדיו / מילוי. תודה מראש, מוטי

12. Started by omri123,

אנא עיזרו לי דרישות: לייזר ש/ל פקס סורק כמובן שרצוי כמה שיותר זול, אני סטודנט והשימוש הוא בינוני ומטה (לא מדפיס ספרים ומאמרים) תודה.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by PSben,

שלום, למה משמש מתח ה-3.3?

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by Shlomi XD,

איזה מהם יותר טוב מבחינת קירור וכו'?

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by LockOn,

היי, אני מחפש המלצה לעכבר.. הכי חשוב לי שהוא יהיה אלחוטי ובעל משטח טעינה/ מטען/ עמדת טעינה או וואטאבר.. יעני שלא צריך להחליף בטריות.. כמבון חשוב אמין ומדויק (עבודה גרפית) ושיהיה נוח ליד. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by Dr@gon,

אני צריך מארז טוב בשביל OC סכום הכסף לא חשוב ואני צריך FULL TOWER :D

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  17. קניתי סטיק 128MB של זכרון DDR תוצרת קינגסטון עכשיו שמתי לב שבאו איתם צ'יפים של סמסונג, זה הגיוני? ואם כן איזה צ'יפים של סמסונג קינגסטון משתמשים בהם? (הזכרון הוא בתדר של 266Mhz)

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  18. כבר מאסתי בלוג'יטק הסטנדרטי והחלטתי שאני רוצה להשתדרג. אין לי דרישות מיוחדות מהעכבר, הוא ישמש אותי בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט ולא למטרות גיימינג. ה- Logitech MX518 קרץ לעיניי אבל לצערי, הוא קצת חורג מגבולות התקציב. אשמח לקבל המלצה לעכבר בעלות של עד 100 ש"ח. אין חשיבות לחברה מסויימת. תודה.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  19. Started by lm,

מישו יודע איך מוציאים את הכבלים מהחיבור מולקס

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by X7-007,

שומעים עד שחיברתי לקח זמן בעע החיבורים כאלו לא נסגרים טוב, בקיצור חיברתי מהאל פסק את שני החיבורים אחד למחשב ואחד למסך והחיבור השלישי לחשמל , עכשיו בעיקרון הכל עובד וזה אבל כשאני לפעמים עושה לו בתוכנה SELF TEST או בכפתור במכשיר עצמו המחשב מתכבה לי וגם המכשיר עצמו ויצא לי פעם אחת שעשיתי את ה SELF TEST ולא כיבה שום דבר אז אני לא מבין פשוט איפה הבעייה ומה לעשות הוא לא מחובר בחיבור הלבן כמו שאמרתי מחובר רק כפי שאמרתי וגם דרך חיבור יוסאבי תודה באמת שמישהו יעזור אני חייב עזרה עלה הרבה כסף :-X

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by geigera,

שלום רב במשך זמן רב הייתי משתמש בנייד שלי עם מקרן והכל היה בסדר. אחרי שהחלפתי כבל VGA כי הקודם התקלקל, עם הכבל החדש המחשב תמיד במצב של הקרנה במקרן בלבד. מרגע שאני מחבר את הכבל אני לא יכול לראות על המסך. גם כשאני בוחר באופציה של מסך כפול אפליקציה שבמחשב ששולטת על המקרן - זה לא משנה את המצב. עזרה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  22. Started by Elrond,

לאחרונה יש לי בעיות עם הספק כח, או משהו שקשור בו. פתאום המחשב לא מוכן להתחיל מחדש אחרי שהוא נתקע (גם בעייה יוצאת דופן), או ממש עכשיו קרה - המחשב איבד חשמל והמאוורר בספק לא הסתובב, אחרי שהצלחתי לסובב אותו רק אז המחשב עלה. כבר כמה זמן יש לי טמפ' גבוההות ב "אזור מערכת 2" ואני לא מצליח לזהות את הבעיה, היום כשהבעיה קרתה המחשב היה חם מאוד באזור הספק. לאחר ההפעלה כשאימצתי את המחשב (100% CPU ליותר מדקה) אז שוב נכבה המאוורר של הספק והמחשב קרס. האם אני צריך להחליף ספק? איזה כדאי? אני ממששששש מדוכא מזה!

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by X-_PLOSIVE,

מה אתם חושבים על הלוח הזה

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by AmL1,

יש לי מקלט kingsun ks959 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.753 חיברתי אותו למחשב והוא מצליח לקבל קבצים אבל כשאני מנסה לגרום לו ללמוד פקודה של שלט דרך תוכנה הוא לא מקבל את זה למה? תודה

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  25. היי כולם לאחר המון מחשבות החלטתי ללכת על סטילסרייס v2 הן נראות הכי טובות, מושקעות, נוחות, גדולות ומעולות, אין רעשים המיקרופון טוב...אאני חושב שלמרות כל ״הפאקים״ שכמה ילדים אמרו את זה אבל המון בארץ ובעולם נתנו לו 5 כוכבים והמון ביקורות טובות וגם ראיתי ביקורות פחות טובות על האוזניות סטילסרייס v2 אבל בכל זאת נראה שהסטיל יותר טובות מהרייזר שרציתי ואומנם אני לא אשתגע מלקחת אוזהניות של 500 שקל אני אקח משבו לתקיצי משתלם וטוב מאוד זה אני בטוח ומקסימום אם יקרה משהו כמו ששתיים שלוש אוממרים פה יש לי אחריות לשנה...ואני בטוח שלא יהיה כי הרבה בעולם ובארץ ישתמשו והם מודים שלא טעו. הסטיל מההתחלה קנה אותי בגלח העיצוב והביקורות המעולות הוא קיבל ציון מעולה בכל האתרים 9/10 ואני חושב שהכי משת…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.