ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא FIRMWARE לצורב RICHO MP7163A 16X10X32
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
קראתי עכשיו כתבה על הדרייברים החדשים של RADEON 8500 באתר TOMS HARDWARE, וכתוב שם משהו על כך שיש בעיות התאמה עם מעבדי ATHLON... מישהו יודע על זה משהו? זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
טוב אחרי 9-10 פעמיים שהישתמשתי באותה מחסנית צבעונית שאותה מילתי כול פעם מחדש צער לי לבשר שהחור הצהוב ניסתם ולא מוציא יותר דיו לכן אני מחפש מחסנית למדפסת ריקה שאותה אני יוכל למלות שוב עשיתי חיפוש בלי הצלחה תודה למי שעוזר!!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לקבל יעוץ מה מבין השלושה הבאים כדאי לקנות: 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD / 3D Glasses - Can be overcloced to 480 Mhz safely with included software של MSI שעולה 1054 ש"ח או MSI G4MX460-VT - 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail שעולה 836 ש"ח או Hercules 3D-PROPHET-FDX- 64MB DDR AGP*4 ATI RADEON 8500 LE CHIPSET - DVI/TV OUT שעולה כ - 930 ש"ח תודה רבה שרון
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיות עם הספק כח, או משהו שקשור בו. פתאום המחשב לא מוכן להתחיל מחדש אחרי שהוא נתקע (גם בעייה יוצאת דופן), או ממש עכשיו קרה - המחשב איבד חשמל והמאוורר בספק לא הסתובב, אחרי שהצלחתי לסובב אותו רק אז המחשב עלה. כבר כמה זמן יש לי טמפ' גבוההות ב "אזור מערכת 2" ואני לא מצליח לזהות את הבעיה, היום כשהבעיה קרתה המחשב היה חם מאוד באזור הספק. לאחר ההפעלה כשאימצתי את המחשב (100% CPU ליותר מדקה) אז שוב נכבה המאוורר של הספק והמחשב קרס. האם אני צריך להחליף ספק? איזה כדאי? אני ממששששש מדוכא מזה!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מחפש מדפסת , שתיהיה אמינה, איכותית, צבעונית. ועלות לדף זולה. התקציב הוא כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג). כמובן התמורה הכי טובה לכסף. תודה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים בתקציב עד 200 ש"ח כ"א. חשוב לי שהעכבר יהיה כמה שיותר קל עם דוללות או שיגיע עם סוללות נטעונות (כמו העכבר של מייקרוסופט אבל משהו שיותר נורמלי מבחינת צורה). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי hub חברת vention ובו 9 חיבורים עם חיבור ראשי Type-c. מכשיר מעולה הכול תקין ועובד אך בעיה אחת כאשר מחברים אותו למחשב שמע של הרמקולים במחשב נעלם. במכשיר יש 3 כניסות usb , כניסת RJ45 , כניסת Type-c , כניסת hdmi , כניסת sd/tf וכניסת אוזניות audio 3.5 mm . שאלה איך אני יכול לנתק את החיבור/כניסה audio 3.5 mm ב-hub? תודה לכול העונים מראש. תמונה קישור https://www.aliexpress.com/item/32849188464.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4df5ccPR
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לסרוק תמונות למחשב בכדי לעשות אלבום דיגיטאלי יש לי כמה תמונות שפיתחתי אותם על נייר אני רוצה לסרוק אותם למחשב אני יודע שסורק יש לו רזולוזציה גבוהה ולכן זה עדיף אך אולי יש גם משולב הסכום עד 400 שח תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש משרדי. ראיתי שיש הרבה חברות והרבה דגמים. אנחנו מדפיסים בין 20 ל30 דפים ביום ולפעמים גם מדבקות. לקחתי כמה הצעות מחיר: 1. OKI C3600n מגיעה עם טיונרים ל500 דפים. דיו שחור עולה 220 וצבעוני 320. המחיר שלה הוא 1020 ש"ח. המחירים לא כוללים מע"מ. 2.לקסמרק C544 מגיעה עם טיונרים ל2000 דפים. טיונר שחור עולה 300 ש"ח וצבעוני 360 ש"ח. המחיר שלה הוא 1490. המחירים לא כוללים מע"מ. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למקלדת גיימינג טובה עם תקציב של 300 ש"ח, עד עכשיו השתמשתי בMicrosoft Curve 2000 אבל נתקלתי בכל כך הרבה בעיות, אני חושב שאין משהו שקניתי וניצלתי את האחריות שלו בצורה שכזאת, תקלות עם המקשים מפה ועד הודעה חדשה, נמאס לKSP כבר לראות אותי חח, בכל אופן אני מחפש מקלדת שתעשה את העבודה, ושמעתי על מקלדות שאתה יכול ללחוץ על יותר מ3 מקשים באותו זמן בלי שהיא תיתקע זה אפשרי עם התקציב שלי?.
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אשמח להמליץ את המדפסת משולבת (מדפסת/פקס/סורק) שיכול להחזיק הרבה שנים דרישת למדפסת: 1. מדפסת חסכנית - יתרון 2. כניסה לאתרנט או WIFI - יתרון 3. מהירות הדפסה פחות חשובה בשילי 4. מדפסת למסמכים בלבד כלל צבעוני 5. דיו נגמר אחרי שימוש לשנה 6. תקציב עד 400 לפחות 7. פקס - חשוב שיהיה 2 כניסות קווי טלפוני: אחד לכניסה ושתיים ליציאה בשביל טלפון תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רב צריך בבקשה המלצה למדפסת + סורק - דגם פשוט וזול לבית - שימוש מועט מאוד. אני לוקח בחשבון גם את עלות הדיו / מילוי. תודה מראש, מוטי
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
- 2 followers
-
-
עשיתי חריטה ל Logitech G15 בעברית החריטה עצמה יצאה יפה מאד אבל התאורה באותיות בעברית היא חלשה . האם למישהו יש רעיון או פיתרון כדי שגם האותיות בעברית יהיו מוארות כמו האותיות באנגלית? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
הקדמה... יש לנו נסיון לא טוב עם מדפסות בעיקר בעייה של משיכת דפים... יש לנו כרגע 2 מדפסות ישנות יחסית - אחת לייזר צבעונית פשוטה של זירוקס שלא מושכת שום דף... והשניה מדפסת הזרקת דיו ישנה וקטנה של HP שמוכנה למשוך דף בודד עם נותנים לו פוש... אז חשוב לי מאוד למצוא מדפסת כזו שלא סובלת מבעיית משיכת דפים, כי אם היא מדפיסה 30 דפים בדקה אבל לא מסוגלת למשוך אותם, זה לא משנה שלום מן הסתם... אחרי כל זה... מה מומלץ לצרכים שלנו? ההדפסות שלנו אינן רבות, מדובר במשפחה שלא מדפיסה יותר מידי אבל היה נחמד אם מה שכן יודפס יהיה איכותי מבחינת צבע. אין התנגדות למהירות סבירה... בזמנו חשבתי שכדאי מדפסת לייזר, אבל עכשיו אני חושבת שרק מדפסת מקצועית לייזר שעולה הון היא אכן מדפסת לייזר יעילה... המדפסת ש…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מתאם מחיבור כזה לUSB.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קניתי סטיק 128MB של זכרון DDR תוצרת קינגסטון עכשיו שמתי לב שבאו איתם צ'יפים של סמסונג, זה הגיוני? ואם כן איזה צ'יפים של סמסונג קינגסטון משתמשים בהם? (הזכרון הוא בתדר של 266Mhz)
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יצאה לי ההזדמנות לקנות את המארז של Lian-Li מדגם PC81 ב200$ האם כדאי? ואני מבקש, תענו כמה שיותר מהר, אין לי את ההזדמנות הזו להרבה זמן :\
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש לי מינידיסק MZN707 ואיבדתי את הכבל USB :( למישהוא יש מושג איפה אני יכול לקנות כבל חדש??
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארז עם זרימת אויר טובה שיהיה גדול ושיהיו בו יותר כניסות מקדימה(כמו של סידי רומים וכאלה)יותר מ4 התקציב הוא עד 500 שח לא כולל ספק כמובן ראיתי כמה מארזים כאלה פה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5689 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4973 למארז הזה אני לא יודע כמה כניסות cd יש אבל הוא נראה חמוד(אני מקווה שיותר מ4): http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4001 גם פה אני לא יודע כמה יציאות cd יש: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1572 כל אלה נראים לי נחמדים..:] איזה הם הכי טוב? או שאתם יכולים להמליץ על אחרים בתקציב עם חריגות קטנות פה ושם הקריטריונים הם יותר מ 4 יציאות סידי ומארז גדול עם זריצת אויר טובה …
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הכרטיס קול שלי (Vortex A3D 2 pro) מאז ששידרגתי את המחשב לפנטיום ארבע :'(, הבעייה היא שבבורד החדש יש רק PCI ולכן לפי הדריור של חלונות 98 אני לא התקנתי את הכרטיס בPCI הראשי. ניסית מיקומים אחרים ושום דבר לא עזר . לא מזמן שמתי חלונות XP וקיוויתי שזה יעזור, אבל זה לא לגמרי פתר את הבעיה. עם הדריוור המקורי של XP היה שמע רק ב-2 רמקולים, שמתי את הדריוור המוצע באתר vortex of sound (שהחליך את האתר המקורי) וזה פתר את זה רק בתוכנות יחודיות ל A3D (כמו פלאג לוינאמפ ומשחקים עם A3D). הפריטים המיוחדים ל A3D תמיד קורסים, ובדברים לדוס עדיין אין קול. למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי כרטיס (שאומרים שהוא טוב...) אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם, מה כדאי? ATI RADEON 32MB DDR לא VE Hercules Kyro II 4500 Hercules Kyro XT 4000
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
זה לפחות מה שרשום בעיתון הקצר שיצא לבאג ביום שישי האחרון יחד עם ידיעות. ואין להם בושה לקחת עליו כמעט 900 ש"ח, ולהגיד שלפני זה הוא עלה כמעט 1200 ש"ח......... פחחחחחחחחחחח בלעדי....
-
אמא שלי קנתה את המכשיר הזה..HP 5610 שכולל מדפסת פקס סורק וכו' בדיוטיפרי ב200$ השימוש העיקרי של זה הוא פקס לעסק...קחו בחשבון שזה לא פקס שעובר בו דף אחד בשבוע... השאלה אם כדאי להחזיר את המכשיר ולקנות מכשיר אחר מבחינת מחיר הדיו ראיתי שזה לא לייזר ואפילו לא גליל כמו שיש לנו בפקס הישן שכבר לא עובד ואני יודע שמחסנית דיו זה עסק דיי יקר היום משתלם להתעסק עם טונר דיו כמו של הHP5610 או עדיף להחזיר את זה ולחפש פקס לייזר\גליל נייר קופי? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה זה בכלל??? ומה זה אומר ומה ההבדל בין cas 2 ל cas 3
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-