ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם... אחרי מחשבות רבות החלטתי שאני רוצה ליפיף את המחשב שלי.. מגיע לו, עושה עבודה קשה. החלטתי לקנות מארז חדש. המארז הוא Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case w/Transparent X-Window השאלה היא כזאת...האם הוא שווה את הכסף (בערך 240 ש"חים)? והאם הוא יתאים לי למחשב הנוכחי, אני לא מתכנן בנתיים לקנות חדש... יש לי לוח אינטל פנטיום 3, 2 הארדיסקים, סידי, אמממ...וכד' את השאר אפשר לראות במפרט מחשב. תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מחפש מארז יפה ושיקרר את המחשב עם ספק כוח 480W ומעלה ושהיה עד 550 ש"ח ועם יש מקום בתקציב אז פאן בס וכו'
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על שלט+עינית אינפרא-אדום שניתן לקנות בארץ (בחנות וירטואלית עדיף)? אני משתמש המון במחשב לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים ובסרטי DVD ואני מאוד זקוק לשלט שיכול לשלוט מרחוק בתכונות של התוכנות שמריצות את הדברים האלה (במיוחד Winamp, PowerDVD, Windows Media Player). מצאתי באינטרנט את הדגם הבא http://sun818.home.mindspring.com/html/ir_remote.htm מישהו יודע אם הוא טוב ואיפה אפשר להשיג אותו בארץ? גם המלצה על שלטים דומים תתקבל בברכה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP officejet j5783 עכשיו יש לי גם מדבקות לדיסקים. עכשיו שאני מנסה להדפיס דרך נרו על המדבקות זה לא מדפיס בדיוק.זה מדפיס בצד.איך אני עושה שזה ידפיס בדיוק על העיגול עצמו של הדיסק?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מכונה משולבת כוללת פקס, עד הסכוום המצורף בכותרת. ראיתי שני מכונות משולבות במחיר דומה של BROTHER ול HP. זאת הראשונה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000zirOVhaeTUUKktYpZEgieg4:12bbi68k5?id=4145165&pr=QJ5&N=2 31524 30224 וזאת השנייה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000zirOVhaeTUUKktYpZEgieg4:12bbi68k5?id=4164331&pr=QJ5&N=2 31524 30244 הבנתי שרזולוציה של הראשונה יותר גבוהה, אבל גם הבנתי שב BROTHER לא היה עכשיו את הטכנולוגיה שניתן להדפיס עם מחנית אחת במקרה שהשנייה נגמרת, אבל נראה לי שהם הכניסו את הטכנולוגיה הזאת כיום. איזה מהחברות אתם ממליצים לרכוש מחבינת שירות, איכות המוצר, תועלתו וכ…
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אז כמו שאתם יודעים (או לא) התחיל בלאק פרדי בבאג ואחת מההנחות שלהם היא steelseries siberia v2 ב250 שקל. אז אני שוקל לקנות את האוזניות האלה כי שמעתי שהם ממש טובות, אני רוצה להתיעץ עם אנשים שיש להם את האוזניות האלה/מכירים אנשים או האוזניות האלה ולשמוע את הדעה שלהם, האם הם שוות את זה וכו. מה שאני מחפש באוזניות זה מיקרופון ושיהיו נוחות לשימוש לזמן רב כלומר כמה שעות של משחק, המלצות על אוזניות אחרות באזור המחירים של 300 שקל יתקבלו בברכה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. כמעט שנתיים אני משתמש בספק כוח Ever Power בהספק של 300W (עלה לי אז 180 ש"ח). הספק הזה לא נראה ג'נרי (2 מאווררים, כבד, חיבור מתח ל SATA), למרות שבזמנו לא הצלחתי למצוא עליו שום מידע באינטרנט. לפני כמה ימים אחד המאווררים שלו התחיל להרעיש, הוצאתי אותו מהמחשב, ומכיוון שנגמרה האחריות עליו, החלטתי לפתוח אותו. כמובן שיצאה ממנו כמות אבק נכבדה, כיאה לספק שעובד כמעט שנתיים. שאבתי את האבק עם שואב, שימנתי את אחד המאווררים (כדי לשמן את השני היה צורך בפירוק ה PCB, ולכן העדפתי שלא לשמן אותו), ולאחר מכן הבחנתי במשהו מוזר: כן, הסתבר שיש 2 קבלים מנופחים בתוך הספק, עם חומר צהוב-חום עליהם. ברור לי שזה אומר שהקבלים לא תקינים. מכיוון שלא היה לי ספק אחר, הרכבתי את הספק והחז…
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
פעם מצאתי אתר שמסביר ומראה בוידאו איך לפרק כל טלפון סלולרי. אני רוצה משהו דומה רק למדפסות של ברדר. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה עכשיו בגלל שיוצא ב15.11 NFS U2 בקיצר יש לי הזדמנות לרכוש את Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel בזול ממישהו ( יד שניה ) מה דעתכם עליו ? האם הוא שווה את ה130 שקל ?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
קראתי עכשיו כתבה על הדרייברים החדשים של RADEON 8500 באתר TOMS HARDWARE, וכתוב שם משהו על כך שיש בעיות התאמה עם מעבדי ATHLON... מישהו יודע על זה משהו? זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
-
יש לי את המסך הזה כחודשיים והייתי מאד מרוצה ממנו אלא שבימים האחרונים שמתי לב לתופעה של רעד טקסט ברענון של 85 Hz. זה ניתן להבחנה רק ממש מקרוב ממרחק של כמה ס"מ. הורדתי ל-75 Hz והרעד פחת בצורה ניכרת. מכיוון שגם החלפתי כרטיס מסך לאחרונה תהיתי אם יכול להיות קשר לכך או שהבעייה היא כולה של המסך. ייתכן גם שקיבלתי יחידה פגומה וכדאי לי להחליף. רציתי לבקש ממי שיש לו את המסך הנ"ל לבדוק את עניין הרעד אצלו ולהודיעני על ממצאיו או כאן או ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש, RH
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות למדפסת לייזר משולבת. לשימוש של לימודים בעיקר, לכן מספיק לי שחור לבן ואין צורך בפקס. ראיתי את שני הדגמים הבאים בזאפ: Xerox PE220, שעולה קרוב ל-800 ש"ח. http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=410962 Canon MF3220, מחיר דומה ל-xerox . http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=470065 מה כדאי מבחינת עלויות שוטפות, אמינות ורצוי גם שלא תהיה גדולה מידי? יש המלצות לדגמים אחרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא מכיר מוצר כזה או מה לחפש. פעם היה לי SWITCH KVM כזה עם כניסה לעכבר מקלדת ומסך. ו2 יציאות מכל סוג. והייתי יכול לעבור בין מחשבים. אני מחפש היום משהו כזה אבל ל-2 כניסות USB, אחת לעכבר ואחת למקלדת. למסך עצמו יש SWITCH משל עצמו ככה שאני מעדיף משהו כמו שציינתי. מה מחפשים ? מה מומלץ תודה, govner
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
אני לא יודע עם זה מתאים לפה אם זה לא תעבירו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
היי חבר'ה... קראתי בעיון רב את כל החומר הרלוונטי באתר, אבל עדיין לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אני רוצה לבנות מערכת שמבוססת על פנטיום 2.26G, עם לוח אם טוב (DDR, עם כניסות רבות ן- USB2 דומה ל- ASUS P4T533-C ) ,כ.מסך GF4TI ומסך 19" . ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח אם+זיכרון , ומסך. התקציב הכולל הוא בסביבות 8000 ש"ח. כמו ששמתם לב אני לא מבין גדול ואשמח לשמוע הצעות, כולל הצעות לשיפור/שינוי.
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת בחדר אחד ואני רוצה לחבר אותה למחשב שלי שנמצא בחדר השני בכבל USB ארוך שהוא יהיה בערך 15 מ' שמעתי שיש בעיה לחבר ציוד של USB עם אורך כזה כי יכול להיות שהוא לא יזהה אותם כי האורך המקסימלי של התקן USB הוא 5 מטר יש כאלה שאמרו שזה כן עבד בכל זאת עם כבלים ארוכים, אני לא רוצה סתם לקחת סיכון ורציתי לדעת אם גם במדפסת יהיה עם זה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קניתי עכבר אופטי אלחוטי חדש ואפשר לחבר אותו גם ל- PS/2 וגם USB (יש לי יציאות USB פנויות במחשב) אז כיצד כדאי לחבר אותו? אם אני אחבר אותו ל-USB הוא יהיה יותר מהיר או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קניתי כבל Parallel to USB למדפסת. המחשב מזהה את הכבל אבל כאשר אני שולח מסמך להדפסה הוא רושם לי שיש שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר תואם Mac שמאפשר גם גלילה ימינה שמאלה עדיפות לאלחוטי עד 200-250₪ אחיזת Palm למרות שלא כל כך משנה לי *לא יודע כמה הדרייברים של לוגיטק השתנו בחודשים האחרונים, אבל כשבדקתי את ה g700s שלי על המאק הגלילה ימינה שמאלה לא עבדה והוא לא זיהה את הכפתורים הנוספים אם אין משהו בטווח מחירים הזה אני מניח שאני פשוט אקנה את ה Magic Mouse...
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לחבר שלי החומרה הבאה: AMD AthlonXP 1600+ Gigabyte GA-7VTXH 256MB Mushkin DDR-RAM Pioneer X16 DVD Slot Ricoh 8x8x32 IBM 40GB מסך 19" ומערכת הפעלה Win2K ועוד שטויות... עכשיו, הוא משתמש בכ.קול שב 7VTXH , ויש לו "פיצפוצים". הוא גם השתמש בכ.רשת שעל הלוח ולמרות שביטל אותו והשתמש בכ.רשת רגיל (PCI) הפיצפוצים עדיין נותרו. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
שלום! לחבר שלי יש מחשב כזה: AMD 64bit athlon 2800+ 1024MB DDR 400 (בשני סטיקים) ולוח אם של ג'יגה בייט (שכחתי את הדגם :-[) בכל מקרה, היום הוא קנה Radeon X800Pro 256MB AGPx8, הרכבנו אותו, והכל עבד יפה, בדקנו כמה משחקים וכולי. אחרי כמה שעות הוא מתקשר אליי ואומר שהוא ניסה להדליק את המחשב אבל אין תצוגה והווינדוס לא עולה. יש לו ספק כוח ג'נרי שקיבל עם המארז שקנה בKSP, אז הנחתי שהוא לא עומד בעומס (בנוסף מחוברים גם שני דיסקים קשיחים, CD, צורב DVD, פלופי וכרטיס רשת..) הוא בדק את הספק והיה רשום עליו 280W.. יש לי ספק שקניתי לפני שנה ומאז החלפתי מחשב, Enermax 350w, האם זה יסחוב את המערכת שלו? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-