עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Milford Cubicle,

אני לא נוהג לטפוח לעצמי על השכם (כמו שאתר מסויים של חנות נוהג לעשות), אבל.. היי.. נראה שצדקתי.. הבעיות עם ה-nForce מתחילות לצוץ כמו פיטריות אחרי ה-Over-hype שעשו עליהם בכל העולם ובמיוחד במיוחד בפיסיפרו... אין לי מושג למה הם התעקשו ללכת עם ה-nForce בכל המפרטים שלהם.. לדעתי זאת טיפשות.. anyway, זה לא הנושא המרכזי.. אחת מהטענות שלי היתה שה-nForce הוא צ'יפסט חדש וראשון של nVidia חסרת הניסיון, ואני לא הייתי קונה אותו למחשב שלי כאשר יש את ה-KT266A הטוב והמשתלם בהרבה.. אין לדעת אלו בעיות תאימות התגלו בו עם הזמן, ולהמליץ לכל הגולשים של האתר רק על לוחות מבוססי nForce אפילו למערכת החלשה זה חוסר אחריות משווע. אבל, אלו "רק" ספקולציות... יכול להיות שאחרי הכל דווקא ה-nForce יהיה…

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by Wolfboy,

מישהו יכול להמליץ לי על שלט+עינית אינפרא-אדום שניתן לקנות בארץ (בחנות וירטואלית עדיף)? אני משתמש המון במחשב לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים ובסרטי DVD ואני מאוד זקוק לשלט שיכול לשלוט מרחוק בתכונות של התוכנות שמריצות את הדברים האלה (במיוחד Winamp, PowerDVD, Windows Media Player). מצאתי באינטרנט את הדגם הבא http://sun818.home.mindspring.com/html/ir_remote.htm מישהו יודע אם הוא טוב ואיפה אפשר להשיג אותו בארץ? גם המלצה על שלטים דומים תתקבל בברכה. תודה.

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by locke,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מתאם כזה ל-HD ? כמובן שבישראל, ואם ממש אפשר אז באשדוד. זה משהו כזה מצאתי אחד בזיגזג, יש עוד מקומות אולי?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  4. אני רוצה לקנות הגה עכשיו בגלל שיוצא ב15.11 NFS U2 בקיצר יש לי הזדמנות לרכוש את Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel בזול ממישהו ( יד שניה ) מה דעתכם עליו ? האם הוא שווה את ה130 שקל ?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  5. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007468965&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by vald95,

שמעו יש לי Siberia v1 כבר איזה שנתיים ונמאס לי מהאוזניות האלה יש חיסרון ענק וזה המיקרופון , בגלל שהוא נפרד.הוא נדפק לי לגמרי כבר, והאוזניות עצמן כבר דפוקות וחשבתי לקנות חדשות, עכשיו אני יודע שיש הבדל ענק במחיר, ה5Hv2 עולות 350 שקל והMegalodon עולות 500. ובגלל בהתחלה חשבתי ללכת על המגלודון , אבל אני לא בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by lior777,

שלום רב, הכיוון שלי כרגע הוא מדפסת מחברת ברדר בגלל עלויות נמוכות זה דיו! ראיתי 2 דגמים ואשמח לחוות - MFC-J430W והשני מדגם MFC-J265W מה עדיף? השימושים זה קצת הדפסות, סריקה, פקס וצילום פה ושם

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  8. נתקלתי בשיטוטיי במקלדת מכאנית שנראתה לי מעניינת, סוויצ'ים שחורים, לוח מקשים מלא (104 מקשים): http://www.banggood.com/AJAZZ-AM80-3000-Multimedia-Mechanical-Keyboard-Cherry-MX-Black-Switch-p-78657.html לפי מיטב הבנתי לגיימינג סוויצי'ים אדומים הם הנחשקים ביותר לרוב המשתמשים, איך שחורים אמורים לתפקד? אני שוקל להזמין בשביל לספק את יצר הסקרנות... מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  9. טוב אז ככה ניסיתי כבר הרבה HEADSETS במהלך השנים ובכולן היו חסרונות בולטים שמאוד הפריעו לי (הרבה מהם מSTEELSERIES, THERMALTAKE, ועוד) כרגע אני עם KULO 7.1 של ROCCAT .. מאוד לא נוחות, שבירות, הבילד פשוט מדיי, ובנוסף להכל הם ON-EAR ואני חייב משהו OVER-EAR. אז ככה, לפי מה שקראתי הTRITTON PRO+ 5.1 בגרסאת המחשב רק יצא לפני חודש, ככה שהוא לא יגיע בזמן הקרוב. האפשרויות האחרות שחשבתי עליהן : - Roccat Kave 5.1 - Razer Tiamat 7.1 - Logitech G35 מה שאני חייב באוזניות זה שיתחברו בUSB (הKAVE יוצא דופן כי יש בו 5 חיבורים של סאונד + USB למתח) כי יש לי מערכת שמתחברת בחיבור אנלוגי רגיל של 3.5 **חשבתי לקנות גם כרטיס קול לא יקר מדיי שישפר את איכות הסאונד ואת הסראונד בהתאם לאוזניות שאני אק…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, יש לי איזה בעיה שאני מניח שהנכם יודעים את פיתרונה. יש 2 קווים בבית: לאחד מחובר מדפסת משולבת (כולל פקס) + מודם ADSL שזה כולל 2 פילטרים. לשני מחובר טלפון כולל פילטר. כשאני מתקשר לבית יש צליל חייגן ואני לא מצליח לקבל שיחה... אומנם אני כן מצליח לקבל פקס אך להתקשר לבית זה בלתי אפשרי בגלל צליל החייגן. איך אני פותר זאת?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  11. שלום, זו הפעם ראשונה שאני מתכנן לרכוש מקלדת מכנית, למטרת גיימניג והקלדה נוחה (אופיס למשל). קראתי אתמול את הדיון הנעוץ שיש כאן ("מקלדנות מכניות - ריכוז מידע"). לפי רוב המלצות שראיתי (תקנו אותי אם אני טועה) מקשי Cherry MX black מתאימים לגיימרים וה brown מתאימים יותר להקלדה נוחה או שילוב של שניהם (גיימניג + הקלדה ליום יום). האם בחירה של Corsair K70 RGB Cherry MX Brown מתאימה לשימושים שלי? ראיתי שיש גם מקשים חדשים, למשל Speed ו- Slient , שאני לא מכיר אותם. התקציב פלוס מינוס הוא 700 שקל, במחיר של המקלדת שציינתי. אשמח להמלצה תודה רבה

12. Started by tidan31,

שלום! אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת לשיחות בסקייפ ובפייסבוק מה אתם אומרים על הלוגיטק 920?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  13. שלום, מחפש מדפסת hp איכותית שתהיה אלחוטית שימוש ביתי משולב סורק פקס שימוש עיקרי הדפסת תמונות על ניירות פוטו גלוס מבריק. התקציב עד 800 שח תודה

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by AQ King,

שוק העכברים מפוצץ בעכברים אין לי מושג מה לקחת או כמה להשקיע, פעם הייתי אחד שאוהב לקנות את ה the best. היום זה לא מעניין אותי, רק שהיה עכבר טוב לגיימינג. יש לי ידיים גדולות. עם יש אפשרות לקנות עד 200 שקל מעדיף, עדיף להשקיע את הכסף בדברים אחרים.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  15. חברה בשם Keychron מציעה לכם הזדמנות להשקיע במקלדת מכאנית איכותית ואלחוטית - עם מחיר התחלתי של 69 דולר לכתבה

16. Started by KoM,

מעוניין במשטח יחסית גדול, קשיח, ושיהיה איכותי ומחוספס יחסית, לשילוב עם עכבר רייזור ממבה 4G. אהבתי מאד את המשטחים של FUNC.NET, כמו : http://www.func.net/en/products/surface-1030/ הבעייה היא שאין בארץ, ובחו"ל עם משלוח הוא עולה כמעו 400 שקלים, שזה דיי מטורף, האם יש משהו מקביל בארץ ? תקציב של 200-250 שקלים.

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  17. אם תואם, האם יש לכם איזשהן השגות לגביו, ואיפה אתם רוכשים אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  18. שלום, ראיתי שלדוגמא ראש דיו חדש מקורי של HP מספר 45 (שחור) עולה בערך 140ש"ח. איזה אפשרויות יש לי של ראשים תחליפיים? למישהו יש נסיון עם כאלה? כמה צריך לעלות ראש כזה (HP 45) מקורי, אבל שמילאו לו צבע מחדש? כמה אחד תחליפי לגמרי? עדיף כמובן מקורי שמילאו לו צבע מחדש. תודה

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  19. אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית לא יקרה מידיי אבל שתעשה את העבודה. היא צריכה לכלול גם פקס ועדיפות לחיבור רשת. לא נתתי טווח מחיר כי אני לא מתמצא בטווחי המחירים ההגיוניים לדברים האלו, אשמח לקבל את הצעותיכם.

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  20. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אוקיי אני רוצה לקנות את הדבר הזה , אבל אני רוצה לשים עליו 80 מילימטר , כדי שיעשה פחות רעש ... איך אני מחבר מאוורר של 80 , לסינק של 60 ? לא מצאתי בארץ חנות שמוכרת מתאמים , אולי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה לבד ?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by MiniMizer,

יש לי סידירום של LG X52 והוא פשוט מסרב לפעול בDMA. קודם הוא היה Primary Slave על הערוץ של ההרד דיסק ואז בכלל לא ניתן היה להפעיל בשבילו DMA, הוא היה תקוע על PIO. אחרי שהפכתי אותו לסלייב בערוץ השני שעליו עובד גם הצורב, ניתן להפעיל DMA והוא אף מודיע שהסידירום פועל בUDMA 2. למרות זאת, לא חל שום שינוי. כאשר אני מכניס דיסק המערכת קופאת לכמה שניות ארוכות ויש פעילות רבה של ההרד דיסק. רק לאחר כמה שניות ניתן להשתמש במחשב. ייתכן שהצורב פשוט לא אמור לפעול בDMA??? *אני משתמש בווינדוס XP

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  22. לפרסם את הכתבה לפני השחרור הרשמי של המוצר זה לא חוקי. כשנותנים סאמפלים לאתרים הם צריכים לחותם על מסמכי NDA: non disclosure agreement שבהם האתר מתחייב לא להסגיר מידע על המוצר עד השקתו... אני חושב שטום פרסם מכיוון שבגרמניה כבר שעת צוהרים... בעוד בארה"ב גם לפי השעון הפסיפי וגם לפי השעון המרבי (ie Central time) עדיין מוקדם בבוקר... ולא מכריזים על מוצר מוקדם בבוקר...

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by udicol,

אוליי אחרי שתקראו תבינו : מעבד celeron 1000 Mhz לוח אם pcpartner או דומה לו . כרטיס קול ומסך מובנה דיסק קשיח של 20 Gbyte (לא זוכר חברה ) מסך Proview או Sampo כמובן 17" מארס מידי Atx . וכל השאר . כל זה מוכרים בכמויות אצלנו באוניברסיטה בדרום לסטודנטים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם בעבור 2700-2900 ש"ח . נו בסדר תאמרו הם לא גיימרים ואובר קלוקרים אבל למכור דבר כזה זה פשע ! אם לא מרמה . אגודת הסטודנטים נותנים לזה יד ! והכל מחברה מאוד מפוקפקת שלא אמסור את שמה . :AR15: :AR15: :AR15:

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by X7-007,

שומעים עד שחיברתי לקח זמן בעע החיבורים כאלו לא נסגרים טוב, בקיצור חיברתי מהאל פסק את שני החיבורים אחד למחשב ואחד למסך והחיבור השלישי לחשמל , עכשיו בעיקרון הכל עובד וזה אבל כשאני לפעמים עושה לו בתוכנה SELF TEST או בכפתור במכשיר עצמו המחשב מתכבה לי וגם המכשיר עצמו ויצא לי פעם אחת שעשיתי את ה SELF TEST ולא כיבה שום דבר אז אני לא מבין פשוט איפה הבעייה ומה לעשות הוא לא מחובר בחיבור הלבן כמו שאמרתי מחובר רק כפי שאמרתי וגם דרך חיבור יוסאבי תודה באמת שמישהו יעזור אני חייב עזרה עלה הרבה כסף :-X

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by jambo,

החלתטי איזה מחשב אני הולך לרכוש והוצע לי הכרטיס הבא hercules 3d propet 3 geforce 3 64 mb ddr

• 9 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים