ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
כחלק מהכנת מחשבך לחורף אני מחליף ספק כוח ת וגם בגלל שהוא לפעמים עושה רעש של טרקטור באמצע הלילה הדילמה שלי היא זו : כרגע יש לי 4 הרדדיסקים מחוברים צורב וסי די אני בטוח שבעתיד יהיו עוד רכיבים שידרשו חשמל ( הרדיסקים וכוננים מאוורים ) מה קובע איזה מתח של ספק לקחת ? אים אני לוקח ספק חזק האם יש סכנה ללוח אם (ASUS CUV 4X ) יש מה להגדיר בלוח אם לפני ההחלפה ( או שזה בסגנון נתק וחבר ) בסבבה …
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קניתי את הלוג'יטק G500 שלפי רושם ראשוני הוא עכבר נוח מאוד. זה בהחלט שדרוג רציני אחרי הרבה זמן של שימוש בעכברים פשוטים וגרועים. אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך את עזרתכם בהגדרת העכבר. בעיקר איך להגדיר את הDPI תודה.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
עכבר ל GAMING ושימוש כללי מה לדעתכם הכי טוב? האם כדאי לקחת אלחוטי או שלא מספיק טוב למשחקים? אני נוטה לכיוון ה Deathadder החדש של רייזר (דגם 2013), דעתכם? אחר כך, מקלדת, מה דעתכם על מכניות? נניח אחת כמו ה K90? נכון שיקרה, אבל? שווה את זה? או שלקחת מכנית אחרת או מה? ואחרון חביב, משטח לעכבר, מה כדאי לשייך לעכבר שתביאו? מחפש משהו לא ענק מידי, נוח, שיאפשר גם מהירות אבל גם control (שהעכבר לא סתם יעוף עליו)
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שאלתי האם אני יכול לשדרג את המעבד ל ATHELON 1.6 ולהשתמש באותו לוח תודה
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
E6300 ו- 1800XT\1900XT איזה ספק אני צריך לקחת בהתחשב לשזה שאני מעוניין באיזה אוברקלוק מתון
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי כאשר אני יקבל את העכבר החדש (mx510) אני יצטרך לקנות מקלדת חדשה, אז חשבתי גם מקלדת לקנות בארצות הברית, גם יותר זולות וגם יש יותר מבחר, אבל לא יהיה לי עיברית במקלדת אז זה לא שווה, אז אני צריך מקלדת ב-300-350 שקל, חשוב שתיהיה שחורה, לא אכפת אם אלחוטית או לא, וחשוב שיהיה בה כפתורים מיוחדים (נוספים), המקלדת למשחקים ולאינטרנט. תודה מראש לעוזרים Install
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני ממש הייתי מבסוט מהעכבר שיש לי עכשיו עד שהוא התחיל לעשות בעיות, פתאום הוא מחליט שלא לזוז או סתם לקפוץ לאנשו במסך בלי קשר. עכשיו לכל אלה שחושבים שפרצו לי למחשב, אז לא. כי כשאני הופך אותו ומזיז את האצבע מעל הלד הוא פשוט לא מגיב ודורש כמה מכות מכל הלב כדי שיגיב. אז החלטתי לקנות חדש, כל הקטע שאין לי מושג על מה ללכת, חשבתי לקנות עוד סתם עכבר שוק ולהיות מרוצה ממנו ואז פתאום נזכרתי בטראק-בול של לוג'יטק ואז חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע. בקיצור אני ממש לא יודע. ממש אשמח לקבל תגובות בנושא הטראק בול. וגם לגבי עכברים אחרים. אה, וכן התקציב בערך 250 ש"ח. תודה לכם מראש.
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מישהו התקין את העידכון ביוס ל ASUS A7V 133 שפירסמו היום? יש איזה שינוי \ תאימות?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ראשית: יש לי וינדוס 7 ואני משתמש בlgs 8.4 שני הכפתורים העליונים מצד שמאל של העכבר (g6 וg7ְ) לא פועלים ברוב המשחקים שניסיתי. למעשה, אני אני חושב שרק בskyrim הצלחתי להגדיר אותם. יש לציין שבכל מצב אחר הכפתורים האלה כן פועלים (אם לדוגמא אני מגדיר להם לשלוט על הווליום)
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ממה שראיתי בפורום האחיזה היא Palm וראיתי שה Razer DA מומלץ, איזו מהגרסאות עדיפה, הblack edition או ה3.5G הרגיל? איזה פד מומלץ לעכבר הזה? איזו מקלדת מכנאית מומלצת? ואיזה מקלדת לא מכאנית מומלצת? כמובן למשחקים.. המחיר לא כ"כ חשוב, אבל מכיוון שאני לא כזה גיימר מקצועי אז לא צריך משהו יקר מידי... תודה רבה =]
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים בתקציב עד 200 ש"ח כ"א. חשוב לי שהעכבר יהיה כמה שיותר קל עם דוללות או שיגיע עם סוללות נטעונות (כמו העכבר של מייקרוסופט אבל משהו שיותר נורמלי מבחינת צורה). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים טלויזיה של Hyundai דגם HU-D21 וגיליתי שאני לא יודע איך משתמשים ביכולת הTVOut של הכרטיס וה-ViVo. מדובר בכרטיס Ti 4200 של Leadtek עם יציאת ViVo 9 פינים,ועם הכרטיס באים שלושה כבלים: כבל ViVo. כבל S-Video. וAV Cable. המטרה הסופית שלי היא להציג את מסך המחשב על הטלויזיה, השאלה שלי היא איך אני מחבר בין השניים ועם איזה כבל? בתודה...
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שלושת העכברים.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מה יעבוד יותר טוב עם פנטיום 4: VIKING RDRAM 256MB PC-800 או Mushkin DDR 256MB PC-333
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה מיועד למסך lcd תקציב עד 130ש"ח
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
דוד שלי מנהל צוות פיתוח עכשיו הוא רוצה להקים חדר עם 5 מחשבים (P 2.26) למפתחים.... המפתחים עצמם גרים בווילה ביחד... החברה קנתה להם GMC והורידו את הכיסאות מאוחורה והקימו וארגנו הכול.. הם רוצים לדעת אם הם יכןלים לחבר את המצבר של האוטו ולעשות שקעים במאחורה של הVAN... אפשר לקבל תשובה? תןדה
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני צריך עכבר חדש כי הישן מתחיל למות ונגמרה האחריות (לצערי). התקציב כל כך רחב כי ראיתי את העכבר הזה http://www.pegasusgear.com/Default.asp?sType=0&PageId=84206 אבל הבעייה היא שאין עליו ביקורות (או שלא מצאתי ביקורות) ואינני מכיר את החברה או שמעתי עליה בעבר. לפי מה שאני הבנתי זאתי חברה ישראלית (לא בטוח גם בזה) שהתחילה לייצר מוצרי גיימינג במחירים ממש זולים. השאלה שלי היא אם העכבר שלהם שווה משהו או שהוא יחזיק חודש ויתפרק. החיסרון בעכבר, שאני רואה, שאין לו רפרש רייט של 1MS אבל הוא דיי קרוב ב-5 אז זה לא כזה קריטי. האפשרות השניה שלי היא עכבר שעוד לא יצא:http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-ouroboros אני יכל לחכות את הזמן הזה על שהוא יצא ויגיע לארץ אבל ההבדל במחיר הוא…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
USB? או PS\2? אני לא יודע מה ההבדל ולכן אני שואל פה, תודה
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מדפסת רגילה כבר יש לי, HP 5550 שאני דיי מרוצה מימנה. כך שהמטרה של המדפסת המשולבת היא בעיקר ושאני אומר בעיקר הכוונה למעל 80% זה לשמש במכונת צילום. בין השאר שתיהיה גם סורק טוב ואם אפשר אז גם פקס. המטרה העיקרית של המדפסת הזאת היא לצלם דברים שרובם יהיו בשחוק לבן..(אבל חשוב לי גם שהיא תדע לצלם ציבעוני.., שתיהיה את האופציה) בנוסף מאוד חשוב לי המחירים של הדיו, שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי בסופו של דבר לחסוך אותו בעתיד על דיו. אבל שהתוספת של הכסף באמת תיהיה מוצדקת כי אני והמשפחה שלי אם נצלם המון בחודש זה יהיה בסיבות ה-50 צילומים ככה גג. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת עם מקשים מוארים, כיוון שהמחשב בחדר שינה וחברה שלי ישנה בלילה, יוצא שאני לא רואה מה אני מקליד וזה ממש מקשה עליי לעבוד/סתם לגלוש. מצאתי בלוחות יד שנייה G510 בערך 200 ש"ח, שווה את המחיר? אולי יש מקלדת מוארת חדשה במחיר שקרוב לזה? לא יודע..בגלל זה אני שואל פה ;D תודה.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני קונה עכבר חדש הלכתי על הMX510 כי הוא בתקציב שלי וקראתי ביקורות עליו והוא ניראה טוב! עכשיו הלכתי לזאפ ובדקתי מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא אותו ומצאתי אותו באתר הזה: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2178 עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר את החנות הזאת ויש לו ביקורות עליה (אני לא מת"א ככה שאיני מכיר את החנות הזאת) תגיבו בכל מקרה גם אם אתם לא מכירים את החנות.. אני רוצה לראות אם מכירים אותה בכלל :s05: תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לעכבר אופטי האם העכבר של מיקרוסופט מומלץ ? דגם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6221&perur=2&t=9&c=201 לא מעוניין באלחוטי תודה ג'יקוב.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר קניתי עכבר G700 והביצועים והכל בסדר רק ענין אחד מפריע וזה הסוללה. היא די מכבידה ויש הבדל משמעותי בנוחות כשאוחזים בעכבר בלי סוללה ועם. יש אפשרות לקנות סוללה אחרת קלה יותר ? לא נורא שתהיה פחות חזקה, פשוט בלי סוללה העכבר הרבה יותר "קליל" אבל אז חייב להיות עם כבל מחובר לעכבר וזה מבטל את כל העיקרון של האלחוטי... אשמח לעצות אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזאת סוללה מיוחדת לעכבר. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-