ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת, אני אשתמש באופציית ההדפסה לעיתים רחוקות מאוד, אני כן מעוניין שהסורק יהיה איכותי מספיק כדי לסרוק דפי טקסט ולהבין את הכתוב(גם כתב יד) ושיהיה פידר לסורק. מבחינת תקציב אני מתכוון להוציא כמה שפחות(סביבות 300 שח ומטה) מבלי להתפשר על אמינות יותר מידי, יש לי מדפסת לייזר(שחור לבן) שאיתה אני אעשה 99% ממהדפסות שלי. חשבתי על HP Officejet 4500, מה דעתכם? רק לוודא, הפידר שמדובר עליו הוא פידר לסורק נכון? באתר של HP רשום שיש 20-sheet automatic document feeder אבל לא בחלק של הסורק לכן אני לא בטוח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם תואם, האם יש לכם איזשהן השגות לגביו, ואיפה אתם רוכשים אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Pentium D 950 Intel לוח אם- ASUS P5LD2 זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer- פנדה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1900xtX 512mb GDDR III דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW מארז- Sunbeam Transformer BLACK ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש כשהתכונות הרצויות הן : 1. אלחוטי 2. טווח גדול לפחות 5 מטר 3. ריבוי לחצנים ואפשרות לתכנת אותם 4. אחיזה נוחה (לא פלסטיק בשני שקל ....) ישמש למעט משחקים, צפייה בסרטים מהסלון ופעולות יומיות רגילות. ראיתי את ה MX900 אם יש למישהו אותו אשמח לחוות דעת. הצעות אחרות ייתקבלו בברכה תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, זאת שוב אני :-) בעזרתכם הגעתי להחלטה שאני אקנה את ה- ENERMAX FS-710B יש לי במחשב הנוכחי ספק של 250W האם שווה לי לקנות את המחשב הזה עם הספק או להשאיר את הספק שיש לי? (בכוונתי להוסיף עוד כמה מאווררים ואור למחשב או משהו כזה) זה עוד איזה 400 שקל לספק חדש שזה לא מעט...אבל האם שווה לי? :-* -הילה-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה באמת ההבדל בין עכבר/מקלדת גיימינג לפשוטים יותר? למה אני צריך לשלם פי 3 על דבר שעושה אותו דבר? אף פעם לא ניסיתי אביזר גיימינג, אז אם מישהו מוכן להסביר לי, למה לשלם כ"כ הרבה יותר? אני לא רואה הבדל חוץ מזה שאביזרי הגיימינג נראים הרבה יותר טוב, אבל אני לא אשלם כ"כ הרבה כסף על כזאת שטות... עכשיו יש לי עכבר ומקלדת פשוטים ואלחוטיים של לוג'יטק, ואני משחק בסדר גמור, אין שום בעיות... מישהו מוכן להסביר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה זה בכלל??? ומה זה אומר ומה ההבדל בין cas 2 ל cas 3
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית עם משטח נגיעה שישמש כעכבר. ממש כמו במחשבים הניידים. המטרה שלי היא לשלוט על המחשב שנמצא ליד הטלוויזיה כדוגמת הMEDIA CENTER. אני מכיר את המקלדת החדשה של לוג'יטק, diNovo Edge, אך מעולם לא שמעתי ביקורות עליה. יש עוד מקלדות כאלה שאני מפספס? המחיר של הלוג'יטק הוא ממש מופקע. תודה ח'ברה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שאלה בכותרת אני חושב. אם אפשר גם את הlayout של החוטים (כלומר מה כל חוט מוביל) זה יהיה ממש נחמד
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי קליטה של עד 3 מטר עבור מחשב שמשמ מידה סנטר : כלומר גלישה באינטרנט , הצגת סרטים . לא למשחקים! תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכבר אופטי אלחוטי עם ג'ירוסקופים (מה זה ?) עכבר ג'ירוסקופי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת hp איכותית שתהיה אלחוטית שימוש ביתי משולב סורק פקס שימוש עיקרי הדפסת תמונות על ניירות פוטו גלוס מבריק. התקציב עד 800 שח תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין הS510 למייקרוסופט 700 1000 והאחרים. השימושים הם שימושיים כלליים, בעיקר שימוש משרדי, חשוב לי מאוד העיצוב התרשמתי שללוג'יטק מקלדת דקיקה לעומת MS 1000 שמגושמת מאוד. האם הלוג'יטק סט ששווה את ההפרש במחיר? אם למישהו יש את הסט ויכול לתת חוות דעת עליו זה יהיה מצוין
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מדפסת , שתיהיה אמינה, איכותית, צבעונית. ועלות לדף זולה. התקציב הוא כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג). כמובן התמורה הכי טובה לכסף. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש דף מידע (בד"כ בפורמט PDF) עבור מצלמת רשת מדגם Quantum TwinkleCam pc camera 100k אני מחפש מידע על העדשה שיש לה כמו : אורך מקוד וכו תודה לכל המשבים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני כבר שעתיים עובר על דיונים דומים כאן להמלצות על מקלדת ועכבר ואני מתחיל לאבד את השפיות שלי, יש יותר מדי דגמים ואני לא בטוח מה יהיה מתאים לי. אני מחפש עכבר טוב שיישאר איתי לכמה שיותר זמן, אז אני מעדיף לא להתקמצן בקניה עכשיו. בגלל שלאחרונה יש לי כאבים באגודל ימין, אני רוצה עכבר שיבלוט קצת מצד שמאל במקום של האגודל כדי שלא אצטרך לקפל אותו כדי לאחוז בעכבר. אני בכלל אשמח אם זה יהיה סימטרי גם לצד השני כי לפעמים אני מעביר את העכבר ליד שמאל. אני אשחק לא מעט, אבל לא דברים תחרותיים שדורשים דיוק קיצוני. אשמח גם לפד נוח לעכבר. לגבי המקלדת, יש לי פחות דרישות, אבל בעיקר כי אין לי מושג למה לצפות. מן הסתם אני ארצה שהיא גם תהיה נוחה להקלדה מרובה (יש אופציה גם לפד למקלדות? הדברים הר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן, יום הולדתי קרב ובא, ואיתו כרטיס המסך הבא שלי! (יי). אז רציתי להתיעץ איתכם (החברה המבינים יותר) למען עתיד כרטיסים טוב יותר בביתי. כרגע אני סובל עם מטרוקס 3d פלקס מילניום (כרטיס טוב, אבל תמיכה בתחת) ואשמח להחליפו עם כרטיס חדש ונוצץ מסדרת ג'יפורס (או 3ti או 4ti) או רדאון כלשהו. עכשיו כמובן שהייתי רוצה כרטיס של VisionTek (בגלל האריזה המגניבה, והאיכות בעיקר) אבל המחיר לא מאפשר.... אז החלטתי להתפשר וללכת על משהו כמו GF4Ti4400 של אסוס (מכאן) או (מכאן) אבל מה לעשות, עדיין קצת יקר, אבל עדיין, הגיוני. אחרי זה יש את הGF4Ti4400 השני של LeadTek שעולה קצת פחות (1750) מכאן. אז זה מכסה את סדרת GF4Ti.* עכשיו יש את כל GF3Ti200-500 שמהדגמים האלה אני אקח רק משהו איכותי, אלסה, או הרקולס…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם אני יילך עכשיו לחנות ויקנה מחשב עם זיכרונות DDR 400MHZ החנות גם תוכל להזמין לוח תואם לפי דרישה? או שהזיכרונות עדיין לא הגיעו לארץ? ומה המחיר שלהם? יותר יקרים מה-RDRAM? תודה מראש, gonzila
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וובכן רציתי לשתף אותכם בחוויה שקרתה לי לא מזמן (לפני 4 ימים לערך). מי שמסתובב בפורום בזמן האחרון שם לב שבתור ספקים זולים אני תמיד אמליץ על HEC והפעם- הסיבה. יום אחד, אני מקבל טלפון אחר הצהריים, להלן השיחה: אני: הלווו (עייף קצת אחרי התעוררות פתאומית : ) אבי, השותף של אבא: שומע, הייתה איזה קפיצת מתח במשרד. אני צריך את הסיסמה של המחשב השחור (הכינוי לדיורון 1.3 החדש שהזמנתי להם) אני: הסיסמה *** (טוב נו מה רציתם לקבל אותה?!). אבי:תודה עובד. אני:אתה יודע למה זה קרה כן? אבי: לא ממש.... אני: הספק הפעיל פיוז הגנה להגן על החלקים של המחשב משריפה. אבי: וואלה? אחלה... טוב ממשיכים לעבוד, ביי אני: ביי קיצור, הזמן שכל שאר העגלות (שני p1, שני סלרונים פנטיום2, פנטיום 3 תחנה ופ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איכשהו הצלחתי להתרגל לעכבר ומקלדת... אבל יש מקומות שזה פשוט מגביל: בעיקר בפניות חדות וכד'. רציתי לדעת איזה ג'ויסטיק הכי מומלץ (מיועד להטסת מסוקים ומטוסים, אבל בעיקר מטוסים) עבור המשחק BF2 - אין צורך באלחוט ד"א. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי כבר כמה USB HUBS מהונג קונג ואף אחד לא היה באמת USB 2 כמו שרשום ... מעביר לי ב50 קיי מDOK .. האבים שנראים די טוב בין 5-15 שקל .. אפשר לינק איביי להאב שהזמנתם ונמצא אצלכם ובטוח מעביר בUSB 2 ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות ספק למעבד פנטיום 3 , אך אשר יתאים לשדרוג עתידי. לצורך כך, הבאתי רשימה של ספקים לפי סדר מחירם. התקציב לקניית ספק הוא עד מחירו של הספק האחרון קרי 425 ש"ח. אני מעוניין בספק שקט המדדים לבחירת ספק: 1. הספק ממוקם במאונך במארז, אולי ישנו השפעה במידה וייבחר ספק עם מאוורר 120 מ"מ אשר נמצא בתחתית הספק. 2. מדד השוואתי לרעש הוא ספק HEC. ספק HEC לפי דעתי הוא רועש. אני מעוניין בספק אשר יהיה שקט ממנו. 3. אמינות. ספק HEC הוא ספק אמין. במידה ואין ספק שקט יותר אולי אקנה ספק HEC הודות לאמינותו. 4. אני יודע שישנו ספק של חברת FSP. אך אינני מעוניין לקנות בחנות אשר מחוץ לתל אביב. האם כדאי לקחת סיכון? hec 300 ART hec 400 ART RS-380-PMSR/P hec 350 TRT FSP ATX-400PA RS-…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר רב תכליתי. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, ואינטרנט. גם בת זוגתי משתמשת במחשב והייעודים שלה הם בעיקר מסמכים של וורד. יש עכבר טוב שיתאים לשימושים שלנו, בתקציב שפוי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-