עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tomerbd,

לא אכפת לי חוטי או אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by wombat,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת, אני אשתמש באופציית ההדפסה לעיתים רחוקות מאוד, אני כן מעוניין שהסורק יהיה איכותי מספיק כדי לסרוק דפי טקסט ולהבין את הכתוב(גם כתב יד) ושיהיה פידר לסורק. מבחינת תקציב אני מתכוון להוציא כמה שפחות(סביבות 300 שח ומטה) מבלי להתפשר על אמינות יותר מידי, יש לי מדפסת לייזר(שחור לבן) שאיתה אני אעשה 99% ממהדפסות שלי. חשבתי על HP Officejet 4500, מה דעתכם? רק לוודא, הפידר שמדובר עליו הוא פידר לסורק נכון? באתר של HP רשום שיש 20-sheet automatic document feeder אבל לא בחלק של הסורק לכן אני לא בטוח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  3. אם תואם, האם יש לכם איזשהן השגות לגביו, ואיפה אתם רוכשים אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  4. שלום, אני כבר שעתיים עובר על דיונים דומים כאן להמלצות על מקלדת ועכבר ואני מתחיל לאבד את השפיות שלי, יש יותר מדי דגמים ואני לא בטוח מה יהיה מתאים לי. אני מחפש עכבר טוב שיישאר איתי לכמה שיותר זמן, אז אני מעדיף לא להתקמצן בקניה עכשיו. בגלל שלאחרונה יש לי כאבים באגודל ימין, אני רוצה עכבר שיבלוט קצת מצד שמאל במקום של האגודל כדי שלא אצטרך לקפל אותו כדי לאחוז בעכבר. אני בכלל אשמח אם זה יהיה סימטרי גם לצד השני כי לפעמים אני מעביר את העכבר ליד שמאל. אני אשחק לא מעט, אבל לא דברים תחרותיים שדורשים דיוק קיצוני. אשמח גם לפד נוח לעכבר. לגבי המקלדת, יש לי פחות דרישות, אבל בעיקר כי אין לי מושג למה לצפות. מן הסתם אני ארצה שהיא גם תהיה נוחה להקלדה מרובה (יש אופציה גם לפד למקלדות? הדברים הר…

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by Mike1,

עקב אירוע טרגי ומצער אני מודיע על מותו של מסכי והוא בן שבועיים בלבד. ההלוויה תתקים מחר אצל היבואן. אין לי מושג למה ואיך, אבל רק למקרה החלטתי לקנות UPS. הבנתי שכדאי לי לקנות UPS עקיף ולא ישיר , אבל אין לי שום מושג בנוגע לUPS-ים ולכן אני צריך עצה. אני לא צריך זמן בכדי לשמור ולסגור - לא אכפת אם יאבד לי המסמך שעליו אני עובד- אני לא רוצה לעבוד כשאין חשמל, אני רק רוצה הגנה מפני מקרים דומים בעתיד. התקציב מוגבל , אבל לא אם זה על חשבון הבטחון. אחרי שהשקעתי אלפי שקלים על המחשב אני לא עומד להיתקמצן ולנסות לחסוך 200 שח ולקנות את הUPS הכי זול. מה גם שרק המשלוחים ליבואן ובחזרה מגיעים ליותר מזה. אז חברה מה אתם אומרים? תיזכורת על הנק' החשבות: 1)הגנה מקסימלית! 2)הגנה מקסימלית! 3)אין צור…

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  6. שלום ברצוני לקנות מדפסת משולבת שיהיה בה פקס סורק וכמובן מדפסת עד 500 ש"ח מה אפשר להציע לי בבקשה? תודה

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by balagan777,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות את ה- Logitech G13 בארה"ב ויש לי 2 שאלות (בקשות): 1. האם יש למישהו המלצות למקלדת הזו או אולי עדיפות למקלדת אחרת (שמעתי על Belkin n52te) ? 2. האם מישהו מכיר חנות בארץ (באזור המרכז או ירושלים) שמאפשרת לנסות את המקלדת לפני קנייה ? (רק להניח את היד לראות שזה מתאים) תודה, גוסטב

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by Michael,

ובכן, יום הולדתי קרב ובא, ואיתו כרטיס המסך הבא שלי! (יי). אז רציתי להתיעץ איתכם (החברה המבינים יותר) למען עתיד כרטיסים טוב יותר בביתי. כרגע אני סובל עם מטרוקס 3d פלקס מילניום (כרטיס טוב, אבל תמיכה בתחת) ואשמח להחליפו עם כרטיס חדש ונוצץ מסדרת ג'יפורס (או 3ti או 4ti) או רדאון כלשהו. עכשיו כמובן שהייתי רוצה כרטיס של VisionTek (בגלל האריזה המגניבה, והאיכות בעיקר) אבל המחיר לא מאפשר.... אז החלטתי להתפשר וללכת על משהו כמו GF4Ti4400 של אסוס (מכאן) או (מכאן) אבל מה לעשות, עדיין קצת יקר, אבל עדיין, הגיוני. אחרי זה יש את הGF4Ti4400 השני של LeadTek שעולה קצת פחות (1750) מכאן. אז זה מכסה את סדרת GF4Ti.* עכשיו יש את כל GF3Ti200-500 שמהדגמים האלה אני אקח רק משהו איכותי, אלסה, או הרקולס…

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

שלום, אני רוצה לקנות עכבר למחשב נייד אז כמובן שהוא צריך להיות סביר בגודלו ואלחוטי בינתיים אני חושב על ללכת על ה-וWireless Notebook Presenter Mouse 8000וMicrosoft עד 400 שקל תודה

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  10. מחפש המלצה לסט אמין של מקלדת + עכבר למחשב ביתי, במחיר סביר (מינוס) שימוש לא מאסיבי. אני אנסה לחבר את זה גם לטלביזיה של סמסונג.

11. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, לידידה שלי יש יום הולדת, היא גרפיקאית ואני ועוד כמה חברים חשבנו לקנות לה לוח כתיבה אלקטרוני כזה כמו שהיא תמיד רצתה.... השאלה היא איזה כדאי לקנות לה... באיזו רזולוצייה תתקבל איכות תמונה סבירה ? נסו לזכור שהתקציב שלנו הוא גם נמוך, משהו בסביבות השלוש מאות ש"ח, לכן אנחנו צריכים משהו זול יחסית אבל איכותי, משהו שהיא תוכל לעבוד איתו ושיישמר לאורך זמן....

12. Started by OR007,

היא נמכרת ב-1200 שקל וחשבתי לקנות אותה ! אלא אם כן יש לכם משהו יותר טוב בתקציב של עד 1300 שקל תודה מראש

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by Ibrow-Now,

כי לכל אתרי החומרה כבר יש אותו......

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש את ה SteelPad QcK mini מצאתי אותו רק בגולדטופ ופי סי גיימס האם אפשר למצוא אותו בעוד אתרים? תודה

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  15. שלום רב, אני מעוניין לקנות ספק למעבד פנטיום 3 , אך אשר יתאים לשדרוג עתידי. לצורך כך, הבאתי רשימה של ספקים לפי סדר מחירם. התקציב לקניית ספק הוא עד מחירו של הספק האחרון קרי 425 ש"ח. אני מעוניין בספק שקט המדדים לבחירת ספק: 1. הספק ממוקם במאונך במארז, אולי ישנו השפעה במידה וייבחר ספק עם מאוורר 120 מ"מ אשר נמצא בתחתית הספק. 2. מדד השוואתי לרעש הוא ספק HEC. ספק HEC לפי דעתי הוא רועש. אני מעוניין בספק אשר יהיה שקט ממנו. 3. אמינות. ספק HEC הוא ספק אמין. במידה ואין ספק שקט יותר אולי אקנה ספק HEC הודות לאמינותו. 4. אני יודע שישנו ספק של חברת FSP. אך אינני מעוניין לקנות בחנות אשר מחוץ לתל אביב. האם כדאי לקחת סיכון? hec 300 ART hec 400 ART RS-380-PMSR/P hec 350 TRT FSP ATX-400PA RS-…

16. Started by ari,

יש לי ups קומפקט של גארמטון הוא דיי ישן 4 שנים, לא השתמשתי בו עכשיו ניסיתי לחבר אותו למחשב (יש כבל אחד שמתחבר לחשמל ואחר בודד שמתחבר למחשב) ה ups לא הראה שום סימני חיות בשתי נורותיו גם כאשר שיחקתי עם כפתור האון אוף האם צריך לתת לבטריות זמן להיטען? מה עושים?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by kknd,

שלום לכולם. קיבלתי לאחרונה מעבד את'לון 1 ג'יגה ולוח A7V133, ויש לי כמה שאלות: 1. היכן בביוס משנים את ה - CAS של הזיכרון? 2. במנטור, בביקורת על ה - A7V133, כתוב אודות השימוש ב - WPCRSET, ובין היתר כתוב שיש צורך לטעון את המידע הרלוונטי לסאות'ברידג' של הלוח (686B). כיצד אני עושה את זה? האם הכוונה היא לקבצי ה - PCR שמצורפים לתוכנה? ואם כן, איזה מהם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by ziv124,

יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by shim,

שלום רב, ברצוני לצלם ולהקליט פגישות שנערכות במשרד שלי על מנת למסור ללקוח עותק על גבי תקליטור. מדובר בכל פעם בפגישה של 45 דקות לכל היותר. מרחק הצילום הינו 0.5 מטר -3 מטר תאורת משרד איזה מצלמה תתאים (כולל הקלטת השיחה) ? ואיזה תוכנה צריך לצורך הצילום וההקלטה לתקליטור ? תקציב עד 400 ש"ח תודה שמי

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by King Kong,

היה לי בעבר שתי מדפסות של לקסמרק Z815 והיה דיי מזעזע הרבה תקלות לא מושכות דפים לא הגיוני שקניתי 2 מדפסות דפוקות ... יש לי אפשרות לרכוש עכשיו מדפסת לייזר של לקסמרק E120 ב 450 ש"ח ! השאלה אם אני לא אכנס שוב לצרות ... אני מתלבט אם לרכוש את ה XEROX ולגמור אם זה 3117 באותו מחיר .

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by etay93,

רציתי לקנות עכבר גיימינג כבר לפני חודש חודשיים. אבל העדפתי לחכות קצת והנה הגיע bf . בעיקרון העכבר מיועד בעיקר לbf3 . ההעדפה שלי היא להגיע עד 200 שקל ... ראיתי שבksp יש 30% על עכברים של כמה חברות ככה שקניה משם אפשרית בהחלט אלא אם יש מבצע אחר משתלם... תודה על העזרה איתי

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by busterbny,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר ש"ל עם הדפסה דו צדדית וסורק. רצוי חסכונית וזולה, אני שוקל לרכוש את המדפסת הבאה: Brother DCP7060D אשמח לקבל אינפורמציה לגבי המדפסת הנ"ל או כל מדפסת אחרת. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by brikgames,

שלום חברים. ליפני כמה ימים שאלתי אותכם איזה רמקולים כדאי עד 600 שקל וחלק אמרו ככה חלק אמרו ככה,בכול מיקרה החלטתי ללכת על הx16 של microlab... וקיבלתי אותם היום. נורא יתאכזבתי מהם...זה ממש לא מה שציפתי ,אני רשום בעוד כמה פורומים והרוב המליץ לי עליהם. בקיצור,דיברתי אם tms שמשם קניתי את ה x16 והם יתנו לי זיכוי של כול הסכום ואני לא יודע כולכך מה לעשות. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי...חשוב להזכיר שהמטרה העיקרית של המערכת היא למישחקים,גם קצת לסרטים וקצת מוזיקה,אבל הכי חשוב זה המישחקים ... בקיצור הזיכוי הוא 575...ואני בעוד כמה שבועות יוסיף עוד 500 בערך רציתי לדעת מה אתם הייתם לוקחים ומה אתם ממליצים לי,נורא חשוב לי שזה לא יהיה 2.1 או 2.0...אלה רק 4.1 ומעלה...שיהיו אכותים כמובן..…

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by Omri4u,

מעבד - Intel P4 - 1.7GHz 478PIN 996ש"ח לוח אם - אין לי מושג איזה ואם אתם נותנים אחד תוסיפו לידו גם ביקורות טובה זיכרון - CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2 635 ש"ח כרטיס מסך - GAINWARD GF3 TI500TV - 1410 ש"ח מארז + ספק כוח - Dragon DA-01BD FULL TOWER - 1218 ש"ח אני חייב Full Tower סידירום - Lite on Cd X 52 - 181 ש"ח צורב - PLEXTOR CDRW 40X12X40 862 ש"ח כונן דיסקטים - ALPS FLOPPY 1.44 58 ש"ח וזה יוצא בערך 6200 ש"ח בקשר לכרטיס מסך אני לא כל כך בטוח ויש לי תקציב מההורים שלי רק של 5500 שח ואני לא Hardisk וגם לא מסך ובקשר למעבד אני מוכן להשקיע במפזר חום טוב בהכול רק כדי לעלות את המהירות ליבה של המעבד ל3000 תודה רבה. ואני לא יקח בחיים מערכת Amd .

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  25. Started by Funkyzord,

בזמן שיש גשם אז המסך שלי מרצד. למשל אתמול היה גשם בבוקר אז המסך שלי התחיל לרצד בתרוף אחרי בערך שעתיים כשה הגשם הפסיק והיתה שמש בחוץ אז המסך שלי עבד נורמלית. וזה קרא לי גם שבוע שעבר

• 10 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים