עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by INFERNO,

עכבר אופטי אלחוטי עם ג'ירוסקופים (מה זה ?) עכבר ג'ירוסקופי

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by asili,

שלום רציתי שתביעו דעה על המארז הזה האם הוא טוב בפיזור האוויר האם הוא מרווח מספיק? ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD אנא ענו תשובות עניניות בתודה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by alon83438,

מישהו יודע משהו על זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1567&catcode=351 ולמה הוא דומה בצורה מחשידה לריידמקס סקורפיו?

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by maazg,

שלום אני מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים בתקציב עד 200 ש"ח כ"א. חשוב לי שהעכבר יהיה כמה שיותר קל עם דוללות או שיגיע עם סוללות נטעונות (כמו העכבר של מייקרוסופט אבל משהו שיותר נורמלי מבחינת צורה). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  5. שלום.. יש לי איזה ספק מעפן של 520W אמרו לי 250W נקי ככה (לא זוכר איזה חברה ) שזה גרוע בעע ואין ביוכלתי כרגע כסף לקנות ספק אחד טוב ב550¤ ככה,וברשותי עוד ספק 500W(אני חושב 200W נקי או קצת יותר) ואני רוצה לחבר את שתיהם ביחד איכשהו.. האם זה ניתן? יש בזה סיכונים? זה לא יכול לעשות קצר? שריפה? משהו? ואז ככה ,*לבנתיים* עד שאני אחסוך כסף,ואקנה אחד טוב יהיה לי 2 ספקים שייעבדו בערך כמו אחד ולא יהיה לי לחץ על הספק ההוא שיש לי כרגע... תודה מראש לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by mc hagay,

תראו בעוד כמה ימים או שבוע וקצת אני קונה מחשב חדש רצית לדעת איזה מארז כדאי לי לקחת אני מתלבט בין זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6058 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4073 בעקרון בין שני אלה אני רוצה לקחת משהו יותר זול מ350 אם יש עוד הצעות אז בבקשה

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by yonatan.mendelson,

יצרנית הציוד ההיקפי הגדולה תשקיע 85 מיליון יורו ותהפוך לגדולה עוד יותר, עם הרכישה של חברת Astro Gaming לכתבה

8. Started by Moo,

מאיפה קונים את החרא הזה?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  9. כרגע מת לי האקספלורר 1.0A ה3 בתוך שנתיים. כל פעם באותה נקודה - החיבור בין החוט לעכבר. אבא שלי כבר ממש מתוסכל, כל פעם אני שולח אותו לחיון בנתניה להחליף את העכבר. מזל שיש 3 שנים אחריות. אחרת ממזמן ההיתי עובר ללוג'יטק עוד מישהו סבל/סובל בכמויות כאלה מהאקספלורר הדפוק הזה?

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by g0vner,

שלום חברים, אני לא מכיר מוצר כזה או מה לחפש. פעם היה לי SWITCH KVM כזה עם כניסה לעכבר מקלדת ומסך. ו2 יציאות מכל סוג. והייתי יכול לעבור בין מחשבים. אני מחפש היום משהו כזה אבל ל-2 כניסות USB, אחת לעכבר ואחת למקלדת. למסך עצמו יש SWITCH משל עצמו ככה שאני מעדיף משהו כמו שציינתי. מה מחפשים ? מה מומלץ תודה, govner

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  11. אני מחפש מארז יפה ושיקרר את המחשב עם ספק כוח 480W ומעלה ושהיה עד 550 ש"ח ועם יש מקום בתקציב אז פאן בס וכו'

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by RX7,

עד היום אני עם עכבר של לוגיטק אלחוטי וזה ממש מעצבן אני כל פעם צריך להחליף לו סוללות , עדיף עכבר חוטי. (או שיש עכבר שנטען, לא רוצה לשמוע על סוללות נטענות) אשמח להצעות של עכברי חוט[br]פורסם בתאריך: 25.02.2011 בשעה 12:34:19 תקציב של 100 ש"ח +-

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by tidan31,

שלום! אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת לשיחות בסקייפ ובפייסבוק מה אתם אומרים על הלוגיטק 920?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  14. Started by TZ2002,

??? לפני כמה ימים התקנתי דרייבר חדש ל-GFORCE יש לי אקס פי וכרטיס מסך GFORCR 2- 200 MX גירסה 23.11 ולפני זה הוא עבד טוב המשחקים עבדו והכל היה בסדר אחרי שהתקנתי את הגירסה הזאת , וניסיתי להפעיל את המשחקים חלק מהמשחקים לא עבדו... ניסיתי לבטל את הגירסה ולהחזיר לקודם אך זה לא הלך בטוב... ועכשיו אני לא יודע מה לעשות... אם מישהו יכול לעזור..אני אשמח תודה מראש...!

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  15. יש לי מדפסת HP officejet j5783 עכשיו יש לי גם מדבקות לדיסקים. עכשיו שאני מנסה להדפיס דרך נרו על המדבקות זה לא מדפיס בדיוק.זה מדפיס בצד.איך אני עושה שזה ידפיס בדיוק על העיגול עצמו של הדיסק?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  16. שלום לכולם! לא מזמן רכשתי סט אלחוטי (עכבר+מקלדת) והעכבר מצוין! גם המקלדת (wireless comfort keyboard) אך נתקלתי בבעיה דיי מוזרה: לעיתים (לא בזמן מוגדר) כשאני מקליד יש תווים (לא מסויים מים, אפילו קורה עם רווח ואנטר) שנכתבים, למרות שלחצתי פעם אחת על הכפתור של אותו תו, יותר מפעם אחת (שולש ארבע ואף חמש ושש פעמים יותר9 נאמר, אם לחצתי על 'א' וקורה אותו מקרה מוזר אז יכתב 'אאאאאא' הגרסה של intellitype היא החדשה ביותר לפי האתר של מייקרוסופט (5.2) ובדוק שהבעיה אינה קשורה בcharacter repeat speed. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  17. יש לי 2 שאלות אם אני יקנה מעבד של intel ב533 מהירות בס ואני ישים אותו בלוח שלי (בחתימה) אז זה יעבוד ולא משנה שיהיה מהירות של 400 כי זה זמני ושתים זה אם אני יקנה כרטיס מסך בכפול 8 agp אז זה יעבוד לי ???? אני הולך לטוס לאמריקה מנהטן ואני רוצה לקנות שם את הדברים העלה ואז אחרי כמה חודשים לקנות לוח אם טוב כדי להכניס אותם ללוח אם שאני יקנה בארץ אז הכרטיס והמעבד יעבדו או בלוח שבחתימה

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  18. אז כמו שאתם יודעים (או לא) התחיל בלאק פרדי בבאג ואחת מההנחות שלהם היא steelseries siberia v2 ב250 שקל. אז אני שוקל לקנות את האוזניות האלה כי שמעתי שהם ממש טובות, אני רוצה להתיעץ עם אנשים שיש להם את האוזניות האלה/מכירים אנשים או האוזניות האלה ולשמוע את הדעה שלהם, האם הם שוות את זה וכו. מה שאני מחפש באוזניות זה מיקרופון ושיהיו נוחות לשימוש לזמן רב כלומר כמה שעות של משחק, המלצות על אוזניות אחרות באזור המחירים של 300 שקל יתקבלו בברכה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  19. Started by jacob300,

שלום מחפש המלצה לעכבר אופטי האם העכבר של מיקרוסופט מומלץ ? דגם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6221&perur=2&t=9&c=201 לא מעוניין באלחוטי תודה ג'יקוב.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  20. Started by ppe,

http://engchinesedev.weblogsinc.com/photos/razer-intros-orochi-portable-bluetooth-gaming-mouse-fancy-kabuto-surface-1/2162667/ http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-orochi/

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by Loco,

הייי! מחר אני מקבל Yes לחדר, ואני מאמין שיהיה לו חיבור S-Video יש לי שתי כרטיסים שיש לי אפשרות לחבר אליהם את הממיר אפשרות ראשונה: V8200 Deluxe - האפשרות המעודפת.... בתאני שלממיר חיברר S-Video, אבל החיבור נועד לעבוד בתור חיברור IN מכיוון שהמחשב מוציא אליו מידע... השאלה שלי אך אני אני הופך אותו לחיבור OUT, ועוד דבר איפה אני יכול למצוא דריברים בשבילו שיעבדו בשבילו ב XP? הציפ הוא Philips אפשרות שנייה: Zoltrix Genie TV - האפשרות הפחות מועדפת למרות שזה כרטיס טלויזייה, אבל יש לו תמיכה כל כך גרועה בXP וב2000 אם למישהו יש מושג איפה אני ימצא בשבילו דריברים WDM... לא צריך תוכנה... אבל שהם יעבדו! אני משתמש ב Dentonator 21.81 והתוכנה שלי לראות Video היא Powervcr 2.0 version 3 Deluxe מ…

22. Started by wombat,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת, אני אשתמש באופציית ההדפסה לעיתים רחוקות מאוד, אני כן מעוניין שהסורק יהיה איכותי מספיק כדי לסרוק דפי טקסט ולהבין את הכתוב(גם כתב יד) ושיהיה פידר לסורק. מבחינת תקציב אני מתכוון להוציא כמה שפחות(סביבות 300 שח ומטה) מבלי להתפשר על אמינות יותר מידי, יש לי מדפסת לייזר(שחור לבן) שאיתה אני אעשה 99% ממהדפסות שלי. חשבתי על HP Officejet 4500, מה דעתכם? רק לוודא, הפידר שמדובר עליו הוא פידר לסורק נכון? באתר של HP רשום שיש 20-sheet automatic document feeder אבל לא בחלק של הסורק לכן אני לא בטוח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by fl3r,

שלום חברים יקרים קיבלתי היום הארד דיסק 40 גיגה, משהו נחמד, 7200RPM 8 MB CACHE, משהו נחמד שאני לא יתנגד להוסיף למחשב. עכשיו, נכון להארד דיסק מתחברים שתי סוגי כבלים? אני צריך כבל מאריך לאחד מהם! תמונה מצורפת (לא התמונה הכי טובה אבל בהחלט ניתן להבין מה אני צריך) מה שאני צריך זה הכבל שמוקף בצהוב, אני צריך מאריך, כי החוט שכרגע נמצא אצלי לא מגיע עד להארד דיסק, אשמח לדעת מאיפה ניתן לרכוש. (ואל תגידו בבקשה מכל חנות מחשבים כי אני לא מצאתי) קישור לתמונה: http://img309.imageshack.us/img309/8004/untitled3xz.jpg תודה שי. עריכה: אני יודע שהתמונה מתארת כבל שמתחבר לסידירום, אבל העיקר הכוונה, שתבינו איזה כבל מבין השניים שמתחברים להארד דיסק אני צריך.

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  24. אני צריך ספק איכותי או שאחד ג'נרי יספיק? והאם 300 וואט יספיקו לי למפרט הנ"ל, או שאני צריך 400? מעבד- ATHLON XP 2400+ גוף קירור- Thermalright SLK-600 לוח אם- EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 כרטיס מסך- Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO זיכרון- Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח- WD 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition מסך- IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR רמקולים- Altec lansing ATP-3 ושאלה אחרונה, שלא ממש קשורה - איזה מאוורר אני צריך לגוף קירור?

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  25. שלום לכולם. ברשותי 3 מחשבים - 2 מחשבי דסקטופ ועוד לפטופ אחד. עד היום נעזרתי ב-4 מסכי מחשב (!) על שולחן העבודה שלי ע"מ להציג את כל המחשבים. בשלב "צמצום במקום" ובשל שיקולים פרקטים - אני מעוניין למכור את כל 4 המסכים ולהשתדרג למסך אחד גדול, למשל 24", עם רזולוציה גבוהה (1920x1200). אני מעוניין להציג את כל 3 המחשבים על אותו המסך, ולמתג בין המחשבים. בעיקרון הייתי קונה (KVM (Switcher ופשוט מחליף בין המחשבים, אך כאן מתחילה הבעיה. בראש ובראשונה, אני מאוד רגיש לאיכות התצוגה (סוג של גרפיקאי חובב), ולכן אני רוצה חיבור דיגיטלי מהמחשב לצג. שנית, באחד מהמחשבים אני הולך לצפות בסרטים, בין השאר Blu-ray וכו'. לכן אני צריך תמיכה של HDCP (ההגנה על הסרטים) דרך הכבל. מכאן - אני צריך פתרון מבוסס …

• 1 תגובה
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.