עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zoyaniv,

יש לי שקלדת USB אם אני מאתחל דרך דיסקט אני לא יכול להישתמש בה אבל אם אני נכנס ל-BIOS אז אפשר למה זה קורה

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by HF Integrale,

יש לי פנטיום 3 500 על לוח Asus P3B-F שתומך עד 700 מגה הרץ Socket 1 . הג'י פורס פשוט מתחנן למעבד חזק יותר...אני מפחד לקנות מחו"ל ... האם משהו מכיר, מוכר, תורם,רוצה להתפטר ממעבד כזה ?? = Intel P III 700 Mhz Socket 1 ... אפשר לענות כאן...ואפשר לשלוח לי מייל ל: marvim@zahav.net.il ניסיתי אוברקלוקינג...בלשון המעטה : הנסיון לא עלה יפה :'( תודה מראש לכל העוזרים

3. Started by papa,

היי לכולם , יש לי פנטיום שתיים ואני רוצה לקנות כרטיס פורס לDVD כולל DVD האם למישהו יש המלצות, כדאי לא כדאי? וכו תודה

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by alon83438,

מישהו יודע משהו על זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1567&catcode=351 ולמה הוא דומה בצורה מחשידה לריידמקס סקורפיו?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by lm,

מישו יודע איך מוציאים את הכבלים מהחיבור מולקס

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by Lev-UFO-Child,

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by INFERNO,

עכבר אופטי אלחוטי עם ג'ירוסקופים (מה זה ?) עכבר ג'ירוסקופי

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  8. היי כולם לאחר המון מחשבות החלטתי ללכת על סטילסרייס v2 הן נראות הכי טובות, מושקעות, נוחות, גדולות ומעולות, אין רעשים המיקרופון טוב...אאני חושב שלמרות כל ״הפאקים״ שכמה ילדים אמרו את זה אבל המון בארץ ובעולם נתנו לו 5 כוכבים והמון ביקורות טובות וגם ראיתי ביקורות פחות טובות על האוזניות סטילסרייס v2 אבל בכל זאת נראה שהסטיל יותר טובות מהרייזר שרציתי ואומנם אני לא אשתגע מלקחת אוזהניות של 500 שקל אני אקח משבו לתקיצי משתלם וטוב מאוד זה אני בטוח ומקסימום אם יקרה משהו כמו ששתיים שלוש אוממרים פה יש לי אחריות לשנה...ואני בטוח שלא יהיה כי הרבה בעולם ובארץ ישתמשו והם מודים שלא טעו. הסטיל מההתחלה קנה אותי בגלח העיצוב והביקורות המעולות הוא קיבל ציון מעולה בכל האתרים 9/10 ואני חושב שהכי משת…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by Michalkessel,

שלום לכולם אני מחפשת המלצה למדפסת פשוטה יחסית. לא צריכה להיות משולבת או להדפיס מכרטיס זיכרון וכאלה, רק שתתחבר למחשב ותספק הדפסה זולה, איכותית ושקטה. יהיה נחמד אם גם צבעונית אבל תכל'ס זה ממש לא קריטי לנו. מיועדת לכמות קטנה יחסית של הדפסות ביתיות (מסמך פה ושם, כמה עמודים ביום לכל היותר). חשוב לנו שהמדפסת לא תהיה יקרה והאחזקה תהיה זולה גם היא. תודה!!

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by etay93,

היי חברה לפני חודש קניתי את bf3 ומאז אני משתמש רק באוזניות אלה שיש לי כבר עשו את העבודה ואני רוצה לשדרג. עם המבצעים של bf מצאתי שתי דגמים שנראים טוב וגם יוצאים באחלה המחיר אני ישמח להמלצות מה נראה יותר טוב והאם האוזניות של החברה הזו בכללי טובות ... הדגם הראשון : http://ksp.co.il/?uin=13430 Roccat Kave Solid 5.1 Surround Sound Gaming נראות טוב עם הרבה פיצ'ירים כולל רמקולים מובנים ל5.1 הדגם השני Roccat Kulo Virtual 7.1 USB Gaming Headset http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 גם נראה טוב אבל ה7.1 הוא וירטואלי ויש פחות פיצ'רים מה שהכי מפריע שהאוזניות לא נרא…

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

יצרנית הציוד ההיקפי הגדולה תשקיע 85 מיליון יורו ותהפוך לגדולה עוד יותר, עם הרכישה של חברת Astro Gaming לכתבה

12. Started by jacob300,

שלום מחפש המלצה לעכבר אופטי האם העכבר של מיקרוסופט מומלץ ? דגם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6221&perur=2&t=9&c=201 לא מעוניין באלחוטי תודה ג'יקוב.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  13. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי מדפסת בחדר אחד ואני רוצה לחבר אותה למחשב שלי שנמצא בחדר השני בכבל USB ארוך שהוא יהיה בערך 15 מ' שמעתי שיש בעיה לחבר ציוד של USB עם אורך כזה כי יכול להיות שהוא לא יזהה אותם כי האורך המקסימלי של התקן USB הוא 5 מטר יש כאלה שאמרו שזה כן עבד בכל זאת עם כבלים ארוכים, אני לא רוצה סתם לקחת סיכון ורציתי לדעת אם גם במדפסת יהיה עם זה בעיה?

14. Started by Shadow64,

למישהו יצא במקרה לברר מול היבואן אם יש כוונה לייצר גרסה עם עברית?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by shaybery,

אני מאוד מעוניין לקנות מקלדת Goldtouch כי היא ארגונומית במיוחד, אבל הבעיה היא שהעלות שלה בארץ קצת מופרזת 1200 ש"ח!!! האם משהו יודע איך אפשר לקנות אותה במחיר נורמלי? קבלו לינק למקלדת

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by psychuil,

לאחר חיפוש קצר באינטרנט הגעתי למסקנה הבאה: אם מישהו מוכר OCZ NIA אז או שהוא (א) לא מוכן לשלוח לישראל או (ב) רוצה על זה 50 דולר. למישהו פה יש אולי מושג על איך אני יכול להזמין אחד כזה לארץ ובמחיר שפוי?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  17. Started by 114508534,

אלהן, יש לי בעיה כנראה הפורט של המקלדת לא עובד החלפתי מקלדות ועדיין לא עובד , בדקתי על מחשב אחר את המקלדת הבעייתי והיא עובדת מצויין מה לעשות לקנות מקלדת USB או שיש פתרון מקורי כלשהו ? תודה אשמח גם כן לקבל המלצות למקלדות USB

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  18. היי, אני מחפש המלצה למשטח עכבר גדול ואיכותי אני כרגע עם G5 תקציב בכותרת.. אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by Dan1919,

שלום, לאחרונה KSP התחילו למכור את המארז הזה ב350 שקל,רציתי לשאול מספר שאלות לגביו: א=האם הוא שווה תמחיר? ב=האם הוא שקט? ג=אייך הוא מקרר? ד=יש לו מקום למאוורר 120 ו5 של 92,אבל כמה מאווררים מגיעים איתו? תודה.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  20. אני מעוניין בקניית מדפסת הזרקת דיו זולה - עד 300 ש"ח. האופציות שמצאתי הם HP 3940/3745/3920 לעומת Pixma IP1500וCanon. מישהו יכול להשוות ביניהם? כמו כן, מהם ההבדלים בין מדפסות HP השונות. כיום בד"כ אני משתמש ל-HP שלי בראשי דיו חילופיים/מילוי דיו האם קיים שוק נרחב בתחומים אלו גם עבור ה-CANNON?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  21. שלום לכולם, מחפש מקלדת טובה למשחקים ועבודה. והדבר החשוב יותר - עכבר נוח וטוב למשחקים ועבודה שוטפת. ראיתי כמה אפשרויות: geniues 525 Logitech mx518 אשמח לכל הצעה אפשרית וטובה וגם חוות דעת על ה525.. (אגב, אני קונה מiqpc אך אם כדאי מאוד משהו ממקום אחר לא אתנגד) תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לברר מה יותר טוב מבין השלושה,אני לא כ"כ מבין בעכברים אבל אני מעוניין לקנות עכבר איכותי שיחזיק מעמד יותר מחצי שנה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  23. יש לי 2 שאלות אם אני יקנה מעבד של intel ב533 מהירות בס ואני ישים אותו בלוח שלי (בחתימה) אז זה יעבוד ולא משנה שיהיה מהירות של 400 כי זה זמני ושתים זה אם אני יקנה כרטיס מסך בכפול 8 agp אז זה יעבוד לי ???? אני הולך לטוס לאמריקה מנהטן ואני רוצה לקנות שם את הדברים העלה ואז אחרי כמה חודשים לקנות לוח אם טוב כדי להכניס אותם ללוח אם שאני יקנה בארץ אז הכרטיס והמעבד יעבדו או בלוח שבחתימה

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  24. יש לי את המסך הזה כחודשיים והייתי מאד מרוצה ממנו אלא שבימים האחרונים שמתי לב לתופעה של רעד טקסט ברענון של 85 Hz. זה ניתן להבחנה רק ממש מקרוב ממרחק של כמה ס"מ. הורדתי ל-75 Hz והרעד פחת בצורה ניכרת. מכיוון שגם החלפתי כרטיס מסך לאחרונה תהיתי אם יכול להיות קשר לכך או שהבעייה היא כולה של המסך. ייתכן גם שקיבלתי יחידה פגומה וכדאי לי להחליף. רציתי לבקש ממי שיש לו את המסך הנ"ל לבדוק את עניין הרעד אצלו ולהודיעני על ממצאיו או כאן או ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש, RH

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  25. אני צריך ספק איכותי או שאחד ג'נרי יספיק? והאם 300 וואט יספיקו לי למפרט הנ"ל, או שאני צריך 400? מעבד- ATHLON XP 2400+ גוף קירור- Thermalright SLK-600 לוח אם- EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 כרטיס מסך- Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO זיכרון- Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח- WD 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition מסך- IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR רמקולים- Altec lansing ATP-3 ושאלה אחרונה, שלא ממש קשורה - איזה מאוורר אני צריך לגוף קירור?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים