עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם קיבלתי את הכבל מידע של נוקיה הוא USB והוא של חברת PROLIFIC הדגם הוא PL 2303 הוא בא בלי הדרייברים, מצאתי את הדרייברים באינטרנט, חיברתי למחשב הגדרתי והתקנתי NOKIA PC SUITE כשאני מחבר את המכשיר: NOKIA 3120 (הוא זהה לחלוטין לדגם 3100) ומנסה לגרום שהמכשיר יזדהה ע"י המערכת ויתבצע סינכרון זה לא קורה המחשב לא מזהה את הטלפון, מה לפי דעתכם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?

2. Started by davidt99,

היי, יש לי הגה מהישנים, התקע שלו הוא כמו החיבור למסך רק עם יותר פינים (7 למעלה ו-8 למטה). רציתי לשאול עם יש כבל שממיר את התקע ל-USB, עדיף שלא מהאינטרנט (בגלל המשלוח) אבל זו גם אופציה. בתודה מראש הטופיק!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gabriel6,

הי, רציתי לשאול אם אתם יודעים הין ניתן להשיג כבל כזה - לחיבור של מסך צמוד קיר - אם מישהו יושדע איך גם הכבל VGA בצורת L נקרא אני אשמח לדעת גם ומאיפה אפשר לרכוש אותם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by jalvan,

היי משהו יודע איפה אפשר להשיג כבל מיקרופון אוזניות לפרונט פאנל שתומך ביציאת azalia של הלוח אם כלומר מחבר 2X5 פינים ללוח אם GA-8i915P_Dou_pro?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. שלום, אני מקווה שזה התת פורום המתאים לפרסם את השאלה. יש לי כרטיס מסך ATI 6870HD, טלויזיה שלא תומכת ב-HD ומסך ישן SAMSUNG SYNCMASTER 931B, שגם הוא כמובן לא תומך ב-HD. ביום ראשון אני כנראה אקנה מסך מחשב חדש שתומך ב-HD. שאלתי היא: איזה כבל אני צריך לקנות כדי להעביר תמונה ממסך המחשב לטלויזיה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by hakimon1,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש כבל שאני יוכל לחבר את הלאפ טופ לטלוויזיה איך אני בודק אם יש לי כרטיס טלוויזיה או מה שצריך במחשב שנית איזה כבל אני צריך והיכן ניתן להשיג כי בדקתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by ביצה,

איך אני יכול לחבר מכשיר עם יציאת HDMI למסך בעל חיבור VGA בלבד? הבנתי שיש מתאם כזה של HDMI-VGA אבל לא ראיתי אף מקום שמוכר. אם משהו מכיר- בבקשה שיגיד לי. אם למשהו יש המלצה- גם כן יתקבל בשמחה דבר נוסף, אם אני יחבר בכבל כזה, מה עם השמע? איך אני יחבר אודיו?? תודה מראש :):)

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. קניתי אוזניית BT הכל טוב ויפה (סוללה קצת קטנה מדי) אבל הן הגיעו עם מטען אנגלי והייתי שמח לרכוש כבל USB כדי להטעין אותן עם המחשב שתי שאלות: א. איך קוראים לחיבור הזה? MICRO USB רגיל? האם זה זה:http://www.dealextreme.com/p/usb-to-micro-usb-charging-cable-60cm-length-48924 ב. קיבלתי ביחד עם האוזניה אוזניות שמתחברות לשקע USB (בשביל לשמוע סטראו) אם אני רוצה גם להטעין את האוזניה וגם לשמוע מוזיקה עם האוזניות האם זה אפשרי? (ז"א איך אני יכול לפצל את החיבור באוזניה ל-2 ואם כן האם זה תקין שאחד מזרים חשמל לסוללה והשני מזרים מידע לאוזניות?) תודה רבה, אריה נ.ב איפה אני מוצא מתאם מחיבור 3.5 רגיל לחיבור המוזר של האוזניות שלי לשם הברה התחתון זו האוזניה העליון זה החיבור של המטען/…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 0 תגובות
    • 408 צפיות
  9. Started by Shnizi,

האם כדאי להשקיע בכבלים רגילים או בכבלים עגולים ומה ההפרש במחיר?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  10. ככה שמעתי, זה נכון ? ואיך המארז של Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 בהשוואה ל FS 710 ? תודה לכם.

11. מי שהייתה לו את המקלדת הזאת, יבין מי שלא, יחשוב שאני סתם נתפס עליה, ושהיא עוד אחת מ... לדעתי הכל תוכנן בקפידה. מי שהקיש על מקלדת כזאת. הכפתורים חזקים בול כמו שצריך. ההקשות כמו שצריך. הפס הכחול נוח מאוד ליד. איפה מייצרים היום מקלדות כאלה? יש כאלה שהן ארגונומיות עקומות למשל אני לא אוהב ולא מתחבר. יש סיכוי למצוא מקלדת כמו בתמונה הראשונה? יש לה בכלל מחליפה או שזו מסוג הדברים הטובים שכבר לא מייצרים היום? לרכוש כזאת ברשת נראה לי קצת לא כדאי, היא בטח תהיה מאוד ישנה, יד שלישית בטח לך תדע מה עבר עליה. אבל בשביל הסיכוי הקלוש שיש מצב שמישהו פה ימצא אותה - אני אשמח מאוד. …

• 25 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by talaus,

לחץ כאן אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי כך שיהיה לי 512MB DDR 266MHZ הלוח אם שלי תומך במהירות של עד 266MHZ וזה זיכרון טוב שמצאתי שגם עומד בתקציב שלי אה ואם אתם שואלים מה התקציב אז התקציב הוא: 500 שקלים אני אשמח אם תמצאו לי זיכרון יותר טוב במחיר הזה (הסזיכרון שאני קונה כולל דמי משלוח עולה 502 שקל).

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by unknown,

geforce 2 titanium agp*2/4 64mb ddr tv out, מצאתי אותו ב-620 ש"ח, מחיר טוב, אבל גיליתי שהוא שייך לחברה סינית שקוראים לה PALIT, בגלל זה אני לא בטוח עם לקנות את הכרטיס. האם עדיין כדאי לי לקנות את הכרטיס? תסבירו למה כן או לא. בתודה, unknown.

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by Boomer,

כל פעם שיוצא עדכון, כדאי לעדכן? אני אף פעם לא עדכנתי ביוס אז אתם יכולים לעזור לי קצת ולהסביר לי איך? יש לי Gigabyte GA-7VTXH

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  15. שלום, לפני כמה ימים שלחתי מייל לסקייפיסי לגבי העכבר Logitech MX1000 שהתכוונתי לקנות מהם ושהם הורידו מהאתר. הנציג שלהם שחזר אלי אמר שלוגיטק הפסיקו לייצר את העכבר הזה ובגלל זה הם כבר לא מוכרים אותו. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שבזאפ עדיין יש חנויות שמוכרות אותו. כדאי לי להזדרז ולקנות אותו לפני שהוא יגמר גם בחנויות האחרות או לוותר ולקנות משהו אחר? אם קניתי והוא מתקלקל עדיין יש עליו אחריות? לעכבר הזה יש סוללת ליתיום שאמורה להספיק לחצי שנה...מה יקרה אחרי חצי שנה? יהיה לי מאיפה להביא סוללה חדשה או שאני אצטרך לזרוק תעכבר? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש בוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1767835 זה יפעל לי במחשב? או שבכלל כדאי רמקולים אחרים

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  17. כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by dandiG,

אני מחפש מקלדת למחשב של הילדים שתהיה חזקה ועמידה וטובה למשחקים שלהם. קראתי פה בפורום כמה פוסטים בנושא הזה של המקלדות (זה למשל https://hwzone.co.il/community/topic/470546-מקלדות-מכניות-ריכוז-מידע/ ) והבנתי שלא חייבים מקלדת גיימינג מיוחדת, אבל דווקא מצאתי באתר הזה https://www.ivory.co.il/keyboards.html מקלדת גיימינג של רייזר (Cynosa Chroma) במבצע ב-205 ש"ח ואני יודע שזאת חברה טובה, אז כדאי לקנות אותה? או שאולי היא יותר מדי בשביל הילדים? אני יודע שהם יאהבו את הצבעים שאפשר לתכנת, אבל זה בטוח לא משהו שהם חייבים, מה כן חשוב שיהיה במקלדת בשבילם? ומה זה "10 מקשים עם Anti-ghosting" שכתוב שיש בה? מישהו יכול להסביר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אוקיי יש הרבה שאלות תענו על מה שאתם יכולים אבא שלי משדרג את הסרבר במשרד אז נשאר לו מעבד חופשי אז אני כנראה אתן לו את הלוח שלי (intel d815epea2) ואקח לי אסוס tusl2-c כדאי שאני אוכל להריץ את המעבד במספר גבוהה יותר... קודם כל מה אתם אומרים? שווה או לוותר על ההחלפה הזאת? עכשיו אבא צריך גם זכרון למחשב הזה אז חשבתי שאולי אני אתן לו את הזיכרון שלי (kingston + unknown sdram total 512) ואקח לי קרוסאיר מגיע 150 ב2-2-2 כדאי שאני אוכל לעשות oc יותר גבוה. שווה להשקיע עוד 30 שקלים לעומת זיכרון רגיל כדי לקבל את הקרוסאיר? אבא גם צריך הרד דיסק אז הוא קונה סיגייט 40 מביא לי ואני אתן לו פוג'יטסו 10.... עכשיו פה נכנסת הבעיה שלי עם כל הסיפור אני צריך להעתיק את כל החומר על השרת כרגע as i…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by or0126,

אני צריך המלצות.... אני לא גיימר או משהו אני פשוט צריך עכבר נוח יעיל עם מספיק כפתורים גדול מידי פעם אני משחק אז זה גם דבר חשוב ודי חשוב שהוא יראה טוב אז מה אתם אומרים הmx400 יתאים לי? עם לא תציאו משהו אחר ד"א כמה dpi יש לו?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  21. Started by INFERNO,

רציתי לדעת כמה מאווררים הספק יכול להחזיק ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by MishaK,

זוכרים איך היתפערתי מהSeagate שלי? אמרתי שהוא סוס עבודה וממש קטלני ולא עושה בעיות? אז זהו, ניגמרה התקופה היפה.... לפני מיספר שעות אני גולש באינטרנט(כמו תמיד)פותח את הפייבוריטס, מזיז את הגלגלת, <<<בום>>> המחשב עושה ריסטרט, אני כרגיל מיתעצבן, פיתאום הדרעק הזה כותב לי שאני יעשה גיבוי מיד ויחליף את ההארד דיסק אחרת משהו רע יקרה... הבנתי ישר שההארד דיסק גוסס... הלכתי לחבר שלי לגבות אצלו את כול המידע, אני מחבר אותו, עולה הכול יפה, האקס פי מתחיל בזיהוי של ההארד דיסק, ופיתאום עושה ריסטרט, ככה פעמיים.. אז היתייאשתי כבר הלכתי הביתה, מייד צרבתי את כול המידע החשוב ביותר(הרשימת איסיקיו, כול הדיסקים של הולימן שהורדתי יום שלם, מישחקים, ועוד כמה דברים), ועכשיו אני מחכה ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כולם כאן משבחים את איי אם די אבל לכמה באמת יש כזה כל מי שיש לו איי אם די והוא מרוצה ממנו שירשום כאן כמה זמן יש לו אותו ואיזה אחד יש לו

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Mr_pentium,

הגיע הזמן שתתעוררו!!!.אתלון(כולל הדרעק XP שכביכול חדש )הוא מעבד דרעק ששווה לתח....אם אתם רוצים מעבד באמת תותח תיקחו את פנטיום 4 . אתלון הינו מעבד מיושן שלמעשה מקביל לפנטיום 3 רק במהירויות שעון גבוהות יותר. בנוסף לכל הצרות הוא מתחמם בטירוף. אז בכמה בנצמרקים מפוקפקים אתלון עבר את הפנטיום 4 אבל בקרוב זה ישתנה.הNorthwood "יאכל" את אתלון לארוחת בוקר. אתם צריכים להבין, יש בארץ 3 אתרי חומרה , בשלושתם משום מה מטיפים לקניית אתלון אולי בגלל שמדובר באותם אנשים חונטה של אתלון. IBM מבינים קצת במחשבים,ולכן הם הפסיקו לעבוד עם מעבד AMD. לאתלון יש בעיות תאימות קשות אפילו עם radeon 8500 החדש האתלון מתקשה לעבוד . AMD יודעת שהמוצר שלה כושל ולכן הוא נמכר בכ-50% ממחירי הפנטיום 4 והתוצא…

• 59 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים