ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש האם קיים כבל USB לטלפון או למע' אוזניות עם מקרופון.אפשר גם לשלוח סקיצה לבנייה עצמית. אני רוצה לדבר בתוכנות דיבור כמו סקיפי או מסנגר דרך טלפון במקום לשבת מול המחשב.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי חברה יש לי חבר שיש לו את המצלמה הזאת אבל הוא איבד את הכבל usb שלה מה אפשר לעשות איפה אפשר להשיג את הכבל הזה ??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו ניסה וזה עבד לו? המדפסת המדוברת היא 710C של HP שבעלת רק חיבור פרללי צד אחד אמור להתחבר למחשב (הUSB) והצד השני למדפסת, הפרללי תודה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריך כבל מאריך לUSB וראיתי שאפשר לקנות כבל רגיל (5 מטר) בקצת יותר מ20 שקל או כבל ש"משתמש במתח שמעביר חיבור ה-USB כדי להגביר את האות ולמנוע שיבושים בהעברתו." ב60 שקל.. זה באמת רלוונטי או שסתם דרך להוציא מאנשים עוד כסף? ה40 שקל הפרש הזה זה לא מה שיהרוג אותי אבל מעניין אותי אם יש סיבה כלשהי להעדיף את הכבל היקר הכבל בזיגזג - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=367_472&products_id=7805
-
- 4 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב השולחני שלי למסך הטלוויזיה, שמרחוק ממנו בערך 4 מטרים. עשיתי זאת באמצעות כבל HDMI. אבל מה ששכחתי לשים לב אליו, זה העובדה שהעכבר והמקלדת רחוקים מדי מהמחשב כדי להיות שמישים ליד הטלוויזיה. הרעיון הראשון שקפץ לי לראש הוא לרכוש כבל USB מאריך, שאליו אחבר את הרסיבר של המקלדת/עכבר אלחוטיים, את הכבל אמקם קרוב יותר לטלוויזיה, וכך אגרום להם לעבוד. האם זהו באמת הפתרון? או שאולי ישנו רעיון עדיף? במידה וזאת היא הדרך, האם כל חנות מחזיקים מחזיקה בכל מסוג זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון אז... -- האם קיים כבל USB קצר מהרגיל? (סתם אני זורק מספר: 5-10 ס"מ) אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, אם לא תכתבו שאני אפרט. אם קיים: - איזה גדלים יש? - מחירו יהיה יותר יקר מהרגיל או להפך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש לי מינידיסק MZN707 ואיבדתי את הכבל USB :( למישהוא יש מושג איפה אני יכול לקנות כבל חדש??
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה/קישור לרכישה של כבל USB-C שמאפשר לחבר את המחשב הנייד ל-KVM מובנה במסך (דגם gigabyte m27q אם זה משנה). קניתי כבל מ-ALIEXPRESS שלא עובד: https://www.aliexpress.com/item/1005001299588690.html הבאתי את הכבל מהמשרד ואיתו עובד, כך שאין בעיה במסך או בנייד עצמו, רק צריך למצוא כבל מתאים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, איפה אני יכול למצוא כבל כזה כמו בתמונה? ...מצד שמאל יש כבל עם חיבור של פלאג כזה שהראש השני שלו זה VGA?
-
- 23 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש למישהו בפורום כבל אודיו 3.5 מ"מ אודיו עם מסנן רעש ? אני מחפש את זה בנרות כבל נדיר היה לי אחד כזה ולא מוצא אותו
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ויציאת מחשב רגילה VGA וב LCD יש לי סקארט HDMI ס-וידאו בננה הכל חוץ מ VGA... רציתי לדעת האם יש כבל שהוא VGA בצד אחד ובצד השני ס-וידאו או כל חיבור אחר ממה שיש לי... אני יודע שהכי פשוט זה HDMI ל HDMI אבל הוא קצת יקר ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי... ובכלל היכן אני יכול למצוא סט כבלים שיש כמו מתאמים לכל מצב שיהיה...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כבל המחבר את המחשב עם יציאת VGA, למסך שבו יש רק כניסת HDMI המוכר מזהיר עם סימני קריאה - !!!!!!!!!! אתה צריך לקנות את מפענח בעצמך, או המכשיר מגיע עם מפענח.אחרת כבל זה לא יעבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת צריך מפענח - ממחשב למסך? ואם כן - מה זה? המוצר נמצא :
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שוב שלום!, קיבלתי ;D מדפסת מחבר אבל הוא לא מוצא את הכבל חשמל וה USB. קניתי כבל ל USB מאופיס דיפו [25 ש"ח.... שטויות]. אבל הם לא מוכרים את הכבל חשמל! הפנו אותי ל HP שהפנו אותי לספק מורשה.... הספק המורשה הביא לי מחיר של 190 ש"ח [כולל משלוח של 20 ש"ח] על הכבל !!! !!! עכשיו תבינו, המדפסת PSC 1410 עולה כיום 400 ומשהו ש"ח!..... המפרט של המדפסת: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=366791. השאלה שלי..... האם מישהו יודע על מקום שניתן לקנות בו כבל חשמל פשוט?! הכניסה של הכבל נראית כמו 3 חורים "בינוניים" [לא יודע איך להגדיר את הגודל בדיוק....] :-[ תודה על כל תגובה.
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
מיקמתי מחוץ לחדר מצלמת אינטרנט ואני רוצה לחבר לה כבל מאריך של 5 מטר כדי לחבר אותה למחשב ולראות מה קורה בחוץ בזמן אמת השאלה שלי אם זה יהרוס את איכות התמונה בגלל המרחק או לא? תודה על התשובות... מנהלים אני לא מצאתי לאן זה קשור אם זה לא קשור לכאן תעבירו, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מארז חדש xaser3, לוח אם של gigabyte ga-7vaxp, וקיבלתי עם המארז כבל שנקרא "case open", יש עליו איזשהו כפתור שאמור להתריע על דלת פתוחה, מחברים אותו למארז ואז כשסוגרים את הדלת הוא נלחץ (הכפתור), הבעיה היא שאין לי מושג לאיפה מחברים אותו?! אם למישהו יש רעיון... בתודה מראש. קובי.
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה, עד כמה שהבנתי אני צריך כבל RCA (יש לי אדום צהוב לבן בטלוויזיה) לגבי החלק השני אני לא בטוח - אם זה SVIDEO או משהו כזה, איך יודעים ? לאיפה צריך לחבר אותו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
קניתי כבל למסך XEROX יציאה VGA זכר זכר אך עם הכבל החדש הגרפיקה השתנתה ולא תמכה בצורה טובה, כמו בכבל הישן מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי אל-פסק ויש לו יציאה כמו של ספק מתח,מסך כמו לכול אל פסק עכשיו אני רוצה לדעת אם יש למכירה רב שקע(6 שקעים נגיד) במקום שיתחבר למתח קיר שיתחבר ל UPS כלומר שיהיה לו מצד שני את הראש שמתחבר לאל פסק. לא נראה לי שזה בעייה להכין את זה אם לא קיים אבל אם קיים רציתי לדעת מה ההפרשים בין מפצל רגיל למפצל הזה תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא תעבירו. אני רוצה להעביר את המדפסת שלי למקום אחר בחדר, מה שמצריך ממני מאריך USB של 10 מטר בערך. (הכבל יעבור מסביב לחדר צמוד לקיר למטה). ראיתי כל מיני מאריכים, וראיתי מאריך עם מגבר שכתוב בהסבר שלו: " כידוע-כבל USB לא יקבל סיגנל אחרי 5 מטר ..." האם זה נכון? מדוע מוכרים כבר USB גם של 10 מטר? העדפה שלי היא לקנות 2 כבלים של 5 מטר ולחבר ביניהם. אשמח לעזרה ממבינים. להלן לינקים: http://www.cable.co.il/sg_product~470130~2~1.htm http://www.cable.co.il/sg_products~2.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, לפני איזה חודש רכשתי מרכזיית USB 3 של טרנסנד אשר מגיע עם כבל קצר שמתחבר ליציאת USB 3 אחורית ובגלל שהוא קצר אז הגישה אם אני רוצה לחבר משהו מקדימה די קשה ולא נוחה.הבנתי שברגע שמחברים כבל מאריך או פשוט יותר ארוך אז יש חשש לאיבוד נתונים ושבעצם זה לא יתן ביצועים טובים.השאלה האם בכלל אני קונה כבל מאריך של 1.8 מטר נגיד לUSB 3 האם יש משהו איכותי ספציפי או שכולם אותו דבר והאם באמת הם עובדים בצורה מיטבית... פשוט ליציאות האחוריות זה לא נוח לחבר דיסק און קי כי צריך להתכופף (המחשב נמצא מתחת לשולחן) והייתי רוצה פתרון...לא אכפת לי אפילו להתפשר על כבל מאריך שאפשר לחבר התקן אחד בלבד....אשמח לתגובות והסברים בתודה מראש גל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום אנשים אני רוצה לדעת אם אם זה משנה לקנות כבל מאריך של 2 מטר או של 5 מטר או שזה פוגע בביצועים, אני לא יודע איך USB עובד בטורים שולח פקג' וממתין או הוא יכול לשלוח כמה פקג'ים אחד אחרי השני. ואם הכבל המאריך אמור לתמוך ב-USB 2 או שאין דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הכבל מתח שיוצא מהספק שלי לא מגיע לפלופי ואין לי שום ככונה להחליף ספק. יש דבר כזה כבל מאריך? איפה אפשר לקנות?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי לכולם קיניתי מאוורר למארז pwm , ז״א שהכבל שלו הוא 4 פינים. קניתי מאוורר כזה בכוונה כי בלוח אם שלי יש חיבור 4 פינים למאוורר מארז ורציתי לנצל אותו. עד כאן הכל בסדר רק שהמאוורר הגיע עם כבל קצר מידי... ראיתי כבל מאריך למאוורר 3 פינים, זה לא בעיה למצוא, אבל למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג כבל מאריך של 4 פינים? תודה רבה שחר.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מעוניין לרכוש כבל מאריך 10 מטר של USB להגיע מהחדר לסלון. הבנתי שכבל כזה מעל 3 מטר צורך דגם מיוחד... יש המלצות? אשמח ללינק באיביי
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחפש כבל מומלץ?אני יודע שיש גם ב 300 שח.הטלויזיה היא סמסונג a 450 32 אינטש האם אפשר ללכת על כבל פשוט? 3 מטר עולה 70 שח מחיר סביר?או ישד משהו אחר מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-