ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
...שמשווק בארץ. כן, זה עוד ריפאוף של צ'יפטאק דרגון, אבל לא אכפת לי. יצרן: Chenming באמריקה: Aspire USA אבל, בניגוד לכל מדינות העולם, חיפשתי וחיפשתי, ולא מצאתי יבואן או משווק שמוכר אותו. אם ראיתם כזה למכירה בארץ, אז בבקשה חזרו אליי - ולא, אל תגידו לי לקנות במקומו את האקזייסר של ט'רמלטייק.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אותו מחיר, מי יותר עמידה, מי יותר איכותית?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מקדלת ועכבר פשוטים למחשב שאני קונה. תוכלו להמליץ לי ושיהיו מחנות skypc אם אפשר ולגבי רמקולים - איך הדגם creative sbs 350 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט של עכבר ומקלדת הכי טובים שיש , נוחים וטובים למשחקים עד חמש מאות ש"ח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מזמין מחר את מחשב שלי (מפרט בצד) ויש לי הזדמנות להחליף את הספק כוח לספק הזה: Cooler Master eXtreme Power 430wRS-430-PMAR קישור לאתר יצרן: http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RS-430-PMAR/P&other_title=0 קישור לחנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1758 שווה לי לקחת אותו במקום הספק כוח שבמפרט? (אותו מחיר). אם לא איזה ספק לקחת? רק בחנות הנ"ל. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חבר'ה אם אפשר קצת חוות דעת לגבי הספק הנ"ל Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN דגם W0069 המפרט שלי מצויין למטה מעבד 2000 לא לשכוח ( לא ב-OC ) ... אני מתכנן ככל הנראה גם בעתיד לרכוש כרטיס מסך כגון ג'יפה 6800 שהספק יחזיק לי אותו כמו שצריך ..וגם את המחשב כנ"ל ושאר ירקות ! תודה רבה וב"ט !
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שהמחשב שלי פתוח אז המעלות יורדות בין 8-10 מעלות רציתי לדעת עם יש איזה בעיה או סיכון להשעיר מחשב פתוח?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ראיתי את אלה בנתיים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5616 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5336 מה עדיף אני משחק הרבה מישחקי יריות
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת כזו אבל לא מצליח לקבל תשובה ברורה מהספקים השונים האם המדפסת יודעת לסרוק ל-PDF בעצמה או שתלויה במחשב (twain) לשם ייצור ה-PDF. שאלה נגזרת: האם ניתן לכוון בהירות/קונטרסט של הסריקה ע"ג המכשיר עצמו? אולי מישהו שיש לו מדפסת כזו יוכל להאיר את עיני?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש לשימוש בעבודה. ראיתי המלצות על ה Wow-Pen Joy אבל לא ממש מאתר אותו בארץ או מחו"ל במחיר סביר (עד 200 נניח). יש למישהו המלצה? תודה! WOW PEN JOY: http://kjglobal.co.uk/acatalog/WOWPEN_JOY.html
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי 2 ראשי דיו חדשים ומאז המדפסת הפסיקה לתפקד. זה התחיל מזה שהייתי מקבל ERROR 5600 שזה אומר שיש תקלה בקבל הUSB. החלפתי את היציאות לUSB אחר, התקלה הסתדרה. לאחר מכן התחלתי לקבל ERROR אחר, הפעם הוא רושם לי שראשי הדיו לא מותקנים.. אני יכול להגיד בודאות שהראשים מותקנים כמו שצריך ומהודקים כמו שצריך. ניסיתי להוציא וחהכניס אותם כמה פעמים... לא עוזר. יש לציין שמדובר בדפסת מאוד ישנה, בבעלותי כשמונה שנים בערך.... האם ייתכן שהיא שבקה חיים? תמונה מצורפת:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המרחק המקסימלי יהיה 2-3 מטר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 400 שח, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לא בטוח שזה התת פורום הנכון, אם טעיתי אבקש מהמנהלים להעביר. אני רוצה לקנות PS4 ולחבר אותו ואת המחשב לאותו המסך באמצעות HDMI. קראתי שיש מוצר שנקרא בעברית קופסאת מיתוג שמאפשר להחליף בין המכשירים השונים. הבעיה שמסתבר שיש דגמים מסוימים שמחליפים אוטומטית/רנדומלית בין המכשירים המחוברים במידה והם פועלים. אני לא רוצה לכבות את המחשב כל פעם שאני רוצה לשחק בPS4 וגם להפך. תוכלו להמליץ לי על דגמים שאין בהם את הבעיה הזאת? בונוס אם זה דגם שנמכר בארץ באזור המרכז כי אז אוכל להחליף אותו בקלות אם יעשה בעיות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מקלדת + עכבר לשימוש אינטרנטי יומיומי. אני מעוניין להוציא סכום נמוך (בערך 200 ש"ח). יש את הדגמים הבאים: 1. Logitech Wireless Desktop MK250 - עולה 120 ש"ח. 2. Microsoft Wireless Media Desktop 1000 - עולה 150 ש"ח. 3. Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 - עולה 215 ש"ח. 4. Logitech Cordless Desktop S520 - עולה 240 ש"ח. האם יש למישהו המלצה??? האם יש כאן עכבר נוח יותר מכולם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על TT ARMOR? הוא מארז טוב? יש משהו יותר טוב במחיר של עד 1000 שקל ללא חריגות בכלל? צרכים במארז: שיהיה גדול ומרווח שיהיה יפה שיהיה עם חלון צד ושיהיה עמיד ובנוי היטב *לא חייב עם ספק כוח
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את האפשרות לבחור ספק למחשב של אשתי - את'לון XP 2200 עם 512 זיכרון, דיסק קשיח אחד ושני סידי רומים, רדאון 9200 פשוט שלא צורך הרבה כח. הספקים הם: HEC 300 WATT או ספק ג'נרי חדש יותר אמנם אבל עם הספק מוצהר של 450 וואט: הספק של חברה לא מוכרת בשם: L&C : כנראה סתם שם על המדבקה שהיבואן של הספק ביקש מהיצרן בסין להדפיס ולהדביק. בינתיים התקנתי את ה HEC כי לפי דעתי הוא יותר טוב וחזק מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
ממ אני צריך לקנות ספק חדש כי שלי נשרף עכשיו אני לא יודע כמה W אני צריך אם 300 או 400 אני צריך שיספיק למעבד ללוח אם ל6 מאווררים + מאוורר של כרטיס מסך + קתודה וכל השאר (כוננים הארדיסק וכדומה...) על כמה אתם ממליצים לי ? 300 יספיק? עכשיו עוד משהו לגבי החברה של הספק שמתי לב שהספקים של ג'נריק ממש זולים 80-130 ש"ח לעומת חברות אחרות 300 + ש"ח אז לא שווה לי להשקיע במשהו יקר? למה גנריק כל כך זולים? הספק מעפן או מה? וגם של HEC זולים אני צריך משהו זול אז ללכת על ג'נריק? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המדפסת המשולבת של officejet 5510 HP היא אמורה להיות משולבת טובה? אני מדפיס בעיקר מסמכים שחור לבן או צבעוני ואני צריך גם את הפקס והסורק שבה האם הפקס שה עצמאי או שצריך שהמחשב יהיה דלוק כדי לקבל פקסים? קראתי גם בחדשות באתר שHP יורידו מכירים על המכשירים המשולבים עם פקס מישהו יודע אולי מתי זה יקרה?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז יש לי את המצלמה הזו, אבל כל פעם שאני מתחיל לצלם, אחרי חמש דקות קופץ לי איזה חץ בצורה הזו באמצע המסך והמצלמה לא רוצה לצלם פשוט. מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי!, יש לי את המקלדת הבאה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=9575 עכשיוו ממה שראיתי שבא עם המקלדת אין אפשרות להציג נגיד את השיר שמתנגן כרגע בוינאמפ על הצג של המקדלת, השאלה אם יש תוכנה חיצונית או פאטצ'\קראק שמאפשר את זה, מישהוא מכיר? תודה!!!!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה גי פורס יותר טוב? ASUS-V8200T5 Deluxe Geforce-3 64 Elsa GLADIAC-921 oem GF3 Hercules 3D Prophet III Titanium 500
-
1. כיצד ניתן להסיר את לוחית המתכת מאחורי המארז ( הלוחית של היציאות של הלוח ) קניתי לוח שבא עם לוחית מתאימה ואני צריך להחליפה בזאת שבמארז. היא נראת תפוסה בניתים ולא בא לי להרוס אותה. 2. האם ניתן לגשת בצורה יותר קלה ומהירה לרשת הקידמית שבאה לפני המאוורר הקידמי ( זאת שמונעת כניסת אבק ) מבלי להוציא לגמרי את כל הפנל הקידמי של המארז ? 3. בלוחית המתכת שקבלתי עם הלוח ( אני יודע זה נמצא בכל הלוחיות ) ישנם גם מאין זיזים של מתכת כנראה ליצור קונטרה אבל הם מאוד מפריעים לי להתקין את הלוח האם ניתן להזיז אותם הצידה ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אחת מספינות הדגל של יצרניות החומרה והציוד ההיקפי האהודה - ומצאנו מקלדת נעימה מאוד לשימוש ומאוזנת היטב בתכונותיה לכתבה
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני יודע שזה לא ממש המקום לשאול, אבל בכל זאת: רציתי לשאול לדעתכם על המערכת המוצעת ב"מכרז של המדינה" שהתפרסם היום בעיתון "ידיעות אחרונות", בעמ' 25 באמצע: רמקולים JBL, ורסיבר ונגן תקליטורים של קנווד. מה דעתכם? זה שווה את הכסף? כמה כדאי להציע על זה, ומה הערך הכספי של זה בשוק? ניתן להשיג את זה בחנויות או משהו יותר טוב במחיר דומה? אם כן, מה ואיפה? אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ה"קולנוע הביתי", שנמצא באחד הפורטלים הגדולים, אשמח... תודה על כל פיסת מידע!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-