ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מדפסת משולבת זולה. תקציב בין 400 ל 650 שתחליף את הHP5500 (שממנה אני מרוצה), עדיפות לפקס עצמאי ומזין נייר (לא חובה). מחיפוש ברשת נראה שהX5470 של לקסמרק בפחות מ 500 ש"ח (470 הכי זול) זה פיתרון זול וטוב. מקריאת ביקורות באנגלית נראה שעלות הדיו דיי זהה לHP כמו גם איכות הדפסת הטקסט. היתי שמח לשמוע חוות דעת על המדפסת ממי שהשתמש איתה בעיקר מול המדפסות הבאות של HP ה5610 וה3183 שאותן אני גם שוקל לקנות. כרגע יש לי את ה5550 של HP ולקראת קניית דיו חדש (300 ש"ח) חשבתי שאולי כדאי כבר להחליף למדפסת משולבת ולחסוך את החוסר בפקס (סורק) שקצת מפריע לי. העדיפות היא לא לרדת באיכות ומהירות ההדפסה של ה5550 שיש לי כרגע (בטקסט). לינק למספר ביקורות על הלקסמרק: http://www.ciblant.com/product…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאז ד"א המחיר שלה לא מפסיק לרדת. המדפסת נראית בסדר, רק שהיא עושה די הרבה רעש ובחיבור הראשוני היה בכלל נראה שהיא רוקדת על המקום, כאחוזת תזזית. די מצחיק... גם הדרך בה המכונה הזאת חוטפת את הדף ויורקת אותו החוצה, די מהר, היא חוויה בפני עצמה. מכונה אלימה. הדרייברים המסופקים הם דפוקים, לא היתה הודעה לחבר את המדפסת למחשב בהתחלה, בנסיון שני זה הופיע אבל זיהוי ההתקן נכשל, אחר כך התקנת שאר התוכנות פשוט לא זזה...?! בסופו של דבר, לא יודע בדיוק איך, הכל הותקן ונראה שזה עובד. לכל המעוניינים היא מגיעה בלי כבל USB, אבל עם שלושה דפי נייר פוטו 10X15 מסכנים, שמיד ניסיתי אותם. יצא לא רע. השאלה היא אם להדפסה יותר איכותית של תמונות לא כדאי להחליף את ראש הדיו הצבעני בראש דיו פוטו; האם מישהו ניס…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
חלק אומרים ככה וחלק ככה אני כבר לא יודע אז אני מבדקש שמי שאומר משהו מסויים שינמק למה ולא סתם יגיד ! ונא לא להיתייחס למחיר ולכפתור שחסר ב G5. כמובן העבר למשחקים.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על העכבר החדש Habu? יותר טוב / פחות טוב מה 518 וה G5?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
על העכבר להיות עמיד וטוב, לזמן רב, שיקלוט בצורה מעולה ב2מטר ומעלה, שלא יהיו תקיעות, (אני כמעט לא משחק בעכבר ד"א אז מהבחינה הזאת זה מקל על הדרישות )
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מה נראה לכם הכי טוב מביניהם (בכלל וביחס תועלת/מחיר) ושווה לשקול משהו אחר דומה להם ?
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עכבר אלחוטי עד 150 למתנה אז ממקום כמו באג או משהו נורמלי. הוא ישמש בעיקר לשימוש משרדי ולא משחקים. חשוב שיהיה של חברה נורמלית. תודה ניצן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות עכבר, רק שאני לא נעול על התקציב שלו. הצעות בין 100 ל-300 יתקבלו בברכה, וגם סטים שבאים עם מקלדת. העכבר לא חייב להיות אלחוטי (ואם הוא כבר כן אלחוטי, אז שיתפקד כמו שצריך במשחקים), הוא צריך לשבת נוח בכף היד (כלומר לא קטן מידי), ותוספות של כפתורי מולטימדיה מאד רצויה - במיוחד כפתורים שניתנים לתכנות במשחקים ותוכנות שונות. הוא אמור לשמש להכל, החל מגלישה בסיסית באינטרנט וישומי אופיס ועד משחקים. עדיפות כמובן לעכברים של מיקרוסופט ולוגיטק, אבל אני גם לא נרתע מג'יניוס וA4TECH שיש לי ניסיון עבר טוב איתם.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך סט שיקלוט בכיוןן ההפוך מהמחשב. כלומר המחשב נמצא בצד אחד של החדר והמסך נמצא בצד השני. יש משהו מספיק טוב בסביבות 300-400 ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי כבר המון זמן עכבר MX1000 של לוגיטק,בבוקר לפני בצפר שמתי כמה דברים להורדה והכול היה סבבה...עכשיו אני חוזר בצהריים והעכבר סיים להטען אני מוריד אותו מהמטען (יש אורות של הבטריה והכל) והוא פשוט לא מגיב...ניסיתי את הריסט שלו ושל הבית שלו מליון פעם וכלום לא עוזר.. מישהו יודע מה עושים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר מחפש סט טוב. חשוב לו עכבר אלחטי, מקלדת - לא משנה. חשוב שיהיה "מולטימדיה". עד 200 שקל. מצאתי 2 סטים. איזה מביניהם טוב יותר? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6785 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7900 חשבתי גם -אולי ניתן לקחת מקלדת רגילה, ועכבר אלחוטי זול. הקנייה תיהיה מלוגיק בלבד. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00131 תודה
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הייתי היום ב-KSP כדי לקנות מחשב לחבר, והיינו מעוניינים לקנות את הסט Microsoft Wireless Optical Desktop 1000. המוכר טען בפנינו שיש בעיה למקלדות מיקרוסופט עם מעבדי AMD. זה נשמע לי אחד מהשטויות הגדולות ביותר שנפלטו אי פעם ע"י מוכר מחשבים, אבל רק ליתר הבטחון אני רוצה לבדוק כאן. האם מישהו שמע או נתקל אי פעם בבעיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
רשום בכותרת ... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על העכבר LX5? בכללי מה דעתכם עליו? ומי מבין השלושה הכי טוב? 1) LX5 2)G5 3)MX518 תודה מראש ויום טוב!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי סורק מאוד ישן בחיבור פארללי של MICROTEK ואני לא מצליח להתקין אותו גם בויסטה וגם ב XP. לא יודע מה קרה כי ב XP הוא עבד ועכשיו לא. דרייורים לויסטה אין וב XP אני משתמש בדרייור של WINDOWS 2000. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לגיסתי יש דגם לא מוצלח של HP - psc1513 . מיום שנקנה היו איתו המון בעיות. רעש חזק ומוזר כאילו גלגלי שיניים לא מתואמים. נפילות בתוכנה. ולאחרונה עפו קפיצים של תושבת מחסנית הדיו. גיסתי לא מוצאת את המחסנית שנבלעה אי שם במחשכי המדפסת.... יש לי פחד גדול מקנייה של HP ובדקתי חוות דעת לגבי מדפסת של קנון MP160 - לא הצלחתי להבין אם זו מדפסת טובה או לא. האם היא אמינה? האם ההדפסות (לא פוטו) טובות? האם הסורק טוב? יש רעשים? או פעולה חלקה? ולמרות הפחד - האם C3183 היא תחליף מוצלח לסדרת PSC המפוקפקת? או שיש למי מכם המלצות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מדפסות משולבות בפקס מהדגמים הבאים: HP דגם:4355 HP דגם:Officejet 5610 עכשיו השאלות שלי לגביהם הם: איזה משניהם יותר טובה? מה זאת אומרת הזרקה תרמית(זה אומר שדפסה נמחקת או שזה ניר רגיל?) האם היא נחשבת לטובה? האם המחירים של הדיו הם סבירים(ואם אפשר להשתמש בדיו של מדפסת HP 720C) ואם לא ההבדלים גדולים? האם הדיו מספיק להרבה זמן? האם יש אפשרות לכבות את הפקס ורק מתי שאני רוצה אני יקבל פקסים? ואם מחשירים לא נחשבות לטובות תכלו לתת לי המלצה למחשיר משולב פקס במחרים הללו מהחנות הזאת http://www.shlomostore.co.il סליחה על הבורות פשוט אני לא מבין במכשירים משולבים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מצלמת אינטרנט של Silver Line עושה לי בעיות כאשר אני מנסה לצפות בעזרת תוכנה הניתנת עם המצלמה "Video Impression 1.6" היא כותבת לי את השגיאה הבאה: "Cannot connect to video capture device" ונפתח לי בלון שגיאה שאומר שאין די רוחב פס וכו'..המצלמה צריכה 60% והיא מחוברת למפצל usb ל-4 יציאות,העכבר מחובר לשם,המדפסת(כבויה),והמצלמה עצמה.. במחשב עצמו יש לי רק 2 יציאות usb, לאחת מהן מחובר המודם ולשניה המפצל. עזרה לתפעול המצלמה תתקבל בברכה..(=
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את המקלדת. מבחינה פונקציונלית היא נראית הרבה יותר שימושית ממקלדות המדיה המקבילות של לוגיטק ומיקרוסופט. מישהו כבר עשה עליה סיבוב? אם כן, אז רציתי אם יצא לכם להתרגל לצורת ההקלדה עליה? אם זה נוח גם במשחקים, ואם אין ghosting כשמנסים ללחוץ על הרבה מקשים בו זמנית?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כבר חודשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ומן הסתם המפרט משתנה כל רגע. עכשיו זה כנראה עומד על amd xp 1.8-9, 512ddr, כרטיס מבוסס ati radeon 7500 all in wonder, ועל בורד וקייס אני מוכן לשמוע המלצות. בכל אופן, שמתי לב שכל החנויות שנתקלתי בהם, כולם גנבים רמאים וחובבנים. יש למישהו שמות של חנויות מומלצות? (זולות, שירות, מקצועיים). שמעתי על שבי ברח' גאולה דברים טובים. מישהו מכיר עוד? (כמובן שעדיף לקנות את הרכיבים לבד מהיבואנים ולהרכיב בבית, אבל אין סיכוי שאני אתמודד עם ההרכבה של הבורד/מעבד), כל השאר שטויות. מאזור המרכז והסביבה. (ת"א, ר"ג, וכו'...) תודה רבה מראש!
-
- 47 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
לא רק שהיא יקרה, אלא היא גם מעפנה. פשוט מעפנה. לעתים קרובות מדי העכבר לא מגיב לכמה שניות, והכוונה ב"לעתים קרובות מדי" היא פעם בדקה. המקלדת בכלל צרה. אמנם היא מאוד נוחה, אבל לשחק איתה במשחקים זה סיוט. אי אפשר ללכת בלי שיהיו תקיעות כל 10 שניות (הכוונה ללחוץ על המקש "W"). מה שבטוח הוא שאף גיימר שמשחק במשחק יריות לא ירצה את הסט הזה. למשחקים כמו oblivion זה עוד נסבל בקושי. בקיצור- אל תקנו את החרא הזה.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הסתכלתי בZAP על מדפסות וסורקים משולבים (ללא פקס/מכונת צילום) ראיתי את הדגם הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=360776 איך הוא טוב? המהירות לא מהווה גורם מבחינתי
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את ה- G5 ואני לא רוצה לקנות פד כי גם ככה יש לי חריגה מהתקציב... איך ה G5 עובד עם דף לבן ? איך הוא עובד עם משטח עץ ? (מן דמוי עץ כזה , כמו שיש בכל השולחנות...) איך הוא עובד עם פד ממש זול ? (מין חתיכת פלסטית עבה ורכה טיפה) איזה מהם הכי טוב ? ואיזה פד טוב אפשר לאלתר ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ גיימר ממוצא לא משהו כבד אם זה משנה ושיהיה חוטי!! (נמאס כבר לדאוג לבטריות) תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשמוע את הדעות שלכם לגבי מדפסות ממולצות, אני מחפש מדפסת משולבת(מכונת צילום+סורק, פקס זה לא חובה) כמובן עם הזרקת דיו וקריאת כרטיסים, הניסיון האישי שלי הוא עם מדפסות HP, הייתי שמח לשמוע המלצות בטווח המחירים שציינתי. הייתי שמח למדפסת שמסוגלת להדפיס תמונות בצורה איכותית. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-