עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by erezmanh,

בביתי מחוברת מערכת קולנוע ביתי ממוחשבת ...כלומר מחשב בחדר מסוים וממנו כבל usb לסלון דרך קירות הוכן בבניה ...אורך הכבל כ10 מטר ...בנקודת חיבור בסלון מחובר עכבר אופטי ...קורא שלו יחדת הקצה +עכבר על השולחן ...עובד מציון כבר מעל שנה. הבעיה היא רכשתי שלט נוסף ,עם יחידת ir+ רכזת usb ,הרכזת לא מצליחה להתחבר דרך קצה הכבל בסלון ,ולכן אין באפשרותי לחבר את שני מוצרי הקצה...העכבר ןהשלט גם יחד. ניסיתי לחבר את הרכזת מקומית למחשב ביציאת המחשב , ולא בסלון ולא נתקלתי בשום בעיה , מה עושים??? שני הרכיבים נחוצים להפעלת המערכת מהסלון. יש לציין שבתחילה רכשתי רכזת usb ללא מתח ולאחר מכן החלפתי אותה ברכזת עם ספק מקומי (היושבת בסלון) לעזרה מהירה ......אודה לכם. האם יש אפשרות בהגברה של אות מועבר ו…

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  2. Started by biodome,

שלום לכם חבר'ה.. אני מתכנן מערכת קטנה לכל מני צרכים והיא דורשת לוח קטן ביותר. היא תהיה מבוססת פנטיום 4 החדש (1.8 כנראה) וזיכרון DDR. אז אלו השאלות שלי... כמדומני, אין ממש הבדל בין הביצועים של ה-845D של אינטל לעומת המתחרה של SiS645.. האם אני צודק? חוץ מהעובדה שה-SiS תומך ב-333 והרבה יותר זול וכל מני דברים.. אני אישית מעדיף לוח עם הצ'יפסט שלהם.. אבל בקושי מצאתי כאלה Micro ATX של היצרניות השונות, ובכלל בארץ לא מצאתי כלום. מישהו יודע על משהו? הלוחות שאני יודע שקיימים הם: * Asus P4S333-M * MSI MS-6533GL אבל לא מצאתי אותם בארץ עדיין.... מבחינת הצ'יפסט של אינטל: * Abit BD7m * MSI MS-6507L * ECS P4IBMD * Asus P4B-M * Gigabyte GA-8IRML אני יודע שיש את האסוס בא…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  3. התחדשתי בLX5 אלחוטי, עכבר סוף הדרך עכשיו, יש לו אופציית TILT, זאת אומרת גלילה לצדדים, הלחצן גלילה עצמו זז ימינה ושמאלה, כמו ANALOG STICK. עכשיו לא הצלחתי להשתמש באופציה הזאת, האם צריך להוריד תוכנה כלשהי? לא קיבלתי שום דיסק עם העכבר.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by Haflo,

יש לי מישהו שזקוק לגיבוי ב DOS משהו כמו 300Mb לכל היותר, המקום שהמחשב ממוקם הוא אזור עבודה ובניקוי האחרון שהעברתי על המחשב הוצאתי ממנו "גושי" אבק.... איזה כונן חיצוני אני יכול לרכוש שיוכל לבצע גיבוי (ב DOS)?

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מקלדת [רק מקלדת, בלי עכבר] ואני צריך המלצה למקלדת טובה. השימושים העיקריים שלי הם הקלדה בתוכנות כמו מסנג'ר ובאינטרנט, אני לא גיימר או משהו כזה... המחיר המקסימלי: 200 שקל.

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by ShahafH,
    • 0 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by KoM,

אוקיי, אחרי שהבנו את הסקר נגיע לשלב הבא. בנאדם עם הארדיסק גוסס מבית IBM מתכנן על הארדיסק חדש, האפשרויות מצטמצמות מיום ליום (ווסטרןדיגיטאל ממזמן מתים, IBM לא כדאי לקנות, לפחות לא בקרוב, וסמסונג גם לא כדאי כל כך, למרות שלא חסרים להם סיפורי הצלחה). אז בנאדם נשאר עם מגוון אופציות קטן, הרי הבדלי המחירים קטנים מאד. אז מה היתם מציעים לקנות ? כונן מבית מאקסטור, seafate או אולי בכלל קואנטום ? אשמח לתשובות מפורטות מעט, עם נימוקים... תודה מראש, ואני בטוח שזה יעזור לרבים.

8. עם יש חנות שמוכרת באזור הVALLEY ב LA מוצרים של steelseries אתם יכולים להביא לי תשם שלה ואת האתר שלה? והאם ישלה SteelSeries Siberia V2 Red SteelSeries sound card 7.1 למה פשוט דודה שלי גרה שם והיא מגיעה לראש השנה אז אני יבקש ממנה שתקנה לי ואני יחזיר לה תודה. מי שלא יודע על מה אני מדבר (ואני קונה את זה מחול כי המחירים בארץ מוגזמים) http://tms.co.il/product/6370 http://tms.co.il/product/6378

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  9. ועוד עם מעבד מ"הדור הישן" שבנוי ב0.18 ללא מטמון נוסף ועם 460 מה"צ פחות וכבר התחלתי לדאוג שהם בדרך למטה ואנחנו שוב חוזרים לימי המונופול... תאמת באמת קשה לחשוב איך אפשר להתמודד עם תאגיד כזה גדול ועם כל כך הרבה משאבים שנמצא כל כך הרבה זמן בשוק אבל אני מניח שפשוט חייבים, אסור שתהייה רק חברה אחת אני יודע שיהיו אנשים שיגידו שזה בעצם המקסימום שהPALOMINO יכול להגיע לעומת הNORTHWOOD שיכול להמשיך עוד הרבה, אבל בשביל זה יש את הHAMMER. כולי תקווה שהוא יצליח כמו אחיו הקטן.

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by Freezer,

שלום לכולם יש לי מעבד athlon 1000 על לוח asus a7v 133A ,ממה שהבנתי לא כדאי להחליף מעבד. שמתי לב שבחנויות המחשבים כבר לא מוכרים athlon1000 ,כנראה שהוא התיישן קצת. חשבתי מה ניתן לעשות כדי להישאר בחזית הטכנולוגיה. חשבתי לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדים לשים עליו את ה athlon 1000 שלי,לחכות כמה חודשים שמחירי המעבדים ירדו בצורה משמעותית ואז להוסיף לו למשל את ה amd xp1800 או ה1900. ככה בהשקעות קטנות כל הזמן אני אוכל לשמור על מחשב חזק לאורך הרבה זמן. ;D מה אתם חושבים זה כדאי או שעדיף לתת לו להתיישן ???

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  11. היי, זקוק למדפסת משולבת שתכלול גם פקס וגם סורק ועדיף שתהיה לייזר. חשוב גם שתהיה קטנה. יש חיה כזאת או שניתן למצוא רק מדפסות דיו משולבות וקטנות? מה טווח מחירים מומלץ?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by tomer_et,

יש לי מחשב חדש ומאוד הייתי רוצה להתאים לו שלט רחוק, כדי שאוכל לצפות דרכו בסרטים בטלויזיה. האם ניתן לעשות דבר כזה לכל מחשב? מאיפה קונים שלט למחשב?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  13. אני רוצה לרכוש עכבר חדש,חוטי בלבד כי אני עובד המון שעות וכבר מרגיש כאבים ביד. (כרגע עובד עם אופטי,חוטי של מיקרוסופט -Optical Intelli Microsoft ) חשבתי על זה של מיקרוסופט- http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=29517 עשיתי חיפוש לגביו ולא מצאתי תשובה- לא הבנתי משהו- ה TILT שיש לצדדים, ניתן לזוז איתו רק באקספלורר או גם בתוכנות אחרות כמו "פוטו שופ" ? תכונה זו דיי חשובה לי אם ותשפיע על רכישה של עכבר זה. חשבתי גם על ה 510. מי מהם נוח יותר ליד ממוצעת? (עבודה רצופת שעות מרובות על המחשב,גרפיקה ועריכת וידאו) האם הכפתורים של ה 510 ניתנים גם לתכנות בפוטו שופ לביצוע פעולות שונות? אשמח לעזרה ממבינים.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by alexta-z,

האם שווה לי לקנות את המארז כי הוא לא יקר . יש במארז זה דלת ? אני רק צריך תגובות אם המארז הזה טוב !

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by emil001,

היי, צריך המלצה למקלדת ועכבר עד 300 - 250 ש"ח. יש להדגיש כי היעד הוא עד 5 מטר (קליטה גבוהה) ושרמת הסוללה תשמר לאורך זמן ככל האפשר. ע"פ הדגשים הללו והסכום הנכון אבקש להמלצותיכם בבקשה. תודה מקרב לב, אמיל.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  16. שלום יש לי מדפסת מהדגם הנ"ל לאחרונה עברתי לויסטה ושרציתי להוריד דרייבר באתר של HP רשום שהמערכת הפעלה כבר כווללת דרייבר ואין צורך באחד חיצוני שאני מדפיס האיכות ממש גרועה אין איזון בצבעים יש פסים לאורך הדף כל מינ אפקטים שמתראימים לחוסר בדרייבר.שהייתי עם XP ודרייבר לא היו שום בעיות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  17. רציתי לדעת האם הספק כח שבמארז מספיק חזק למפרט הזה? ווהאם המעבד מספיק? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות? DDR 400 כמות 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders כמות NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? כמות HEC Compucase CI-6A21 400W ו מקלדות? כמות MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים? כמות GPT 2.1

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  18. מתלבט בין הS510 למייקרוסופט 700 1000 והאחרים. השימושים הם שימושיים כלליים, בעיקר שימוש משרדי, חשוב לי מאוד העיצוב התרשמתי שללוג'יטק מקלדת דקיקה לעומת MS 1000 שמגושמת מאוד. האם הלוג'יטק סט ששווה את ההפרש במחיר? אם למישהו יש את הסט ויכול לתת חוות דעת עליו זה יהיה מצוין

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  19. אני צריך המלצה לעכבר מדויק מהיר ואמין, ולא זוועתי כמו הMX 518 שיש לי מעל שנה העכבר הזה כולו מתקלף ולוקח זיעות בערימות!! שכבות על גבי שכבות!! שום דבר לא עוזר איתו, פשוט מעצבן! אני בטוח לא היחיד שמתלונן.. כמה שמנקים אותו לא עוזר, אפילו זה נכנס לתוך הגלגלת עצמה לפעמים העכבר למטרות כלליות, פעם ב... משחקים, גראפיקה כמעט ובכלל לא לשימוש כללי שעות רבות ורצופות, חשוב שיהיה מהיר(1600DPI ומעלה) לא בהכרח צריך להכיל מקשים של "הקודם" "הבא" בצדדים ושתיהיה לו אחיזה טובה כמו MX 518.. הRazer לא יודע כמה הוא נוח, הוא נראה ארוך . אני גם לא רוצה לקחת MX1100 /VX Revolution ועוד הפעם שיתקלף לי אחרי כמה חודשים ויצור שכבות של זיעה רק חוטי. אם על חוטי, אז רק אחד כזה שמגיע עם מטען בעמידה ו…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  20. מאתמול זה התחיל, כל פעם שאני מנסה להדפיס מופיע ההודעה "cover open, please close cover". אבל המכסה כבר סגור. חיפשתי פתרונות ברשת וגיליתי שהתופעה די נפוצה. הבעיה שמצאתי פתרונות לדגמים אחרים אבל הפתרון שלהם לא מתאים לדגם שלי (המדפסות בנויות אחרת). ------------- מצאתי פתרון: http://www.fixya.com/support/t252447-cover_door_open זה אומנם כתוב לדגם אחר אבל זה בהחלט מתאים גם לשלי. אם מישהו מסתך וצריך עזרה, אני אשמח לעזור.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by Yoni1o,

התקציב שלי 750 שקל ואני רוצה לקנות אוזניות לסוני 3 שזה ישמש למשחקי יריות וחשבתי על האוזניות החדשות של סוני pulse elite שעולות 600 שקל מהאתר vgp מחו״ל למישו פה יש המלצה בתקציב של 750 על אוזניות יותר טובות כי אמרו לי בפורום fxp לשאול בפורום של חומרה וציוד היקפי וכו.. כי שם יותר מבינים אז אמרתי אני ישאל באתר הזה מישו פה חושב שאני יכול לקנות בתקציב 750 שקל אוזניות יותר טובות ממה שאני רוצה של סוני ?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  22. Started by star_dust,

שלום, העכבר של המחשב השולחני שלי (ווינדוס 7 32 ביט) הפסיק לבצע גלילה. כלומר בתוכנות מסויימות הוא עובד ובאחרות לא. למשל: לא עובד באקספלורר 9, וורד, אקרובט רידר. אבל עובד בנוטפד ובויז'ואל סטודיו. סוג העכבר (טיאק לייזר) לא נראה לי שמשנה, כי ניסיתי איזה 4 עכברים אחרים מסוגים שונים ואף אחד מהם לא עבד. התקנת דרייבר לא עזרה. כל החפירות שעשיתי באינטרנט וכל החיטוט בקרביים של הווינדוס לא פתרו את הבעיה. מתסכל... :s05: כל עזרה בנושא תבורך

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  23. 1. אני רוצה אוזניות לגימינג חשבתי על The Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset אבל אני לא יודע כי הרבה אמרו לי ששווה לי ללכת על או G39או SteelSeries Siberia v2 2. אני רוצה להחילף את ההפאד שלי שי לי עכשיו x-ray thumder9 חשבתי אולי לקנות את רוב הציוד מריזר אז ראיתי את הפאד הזה Razer Megasoma ולא מכיר עוד פאדים אם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ אני ישמח 3.אני רוצה להחליף את ה g5 שלי אני לא מרוצה מימנו חשבתי על razer mamba אבל שמעתי הרבה מאוד ביקורות טובות על xai של סטילסירייס ועל ה Razer Imperator או בכלל את ה g9 וסתם לידע יש לי g15 שאני מרוצה מימנה מאוד ואני לא רוצה להחליף אותה תודה לעוזרים אל תחשבו על הכסף זה לא חשוב עכשיו

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by someone,

אני עומד לקנות מחשב מתישהו בחופש הגדול. עכשיו, בגלל שזה הרבה זמן אני מחפש את נקודות האור בזמן הציפייה... : מה יהיה יותר טוב עוד בערך 2-5 חודשים מעכשיו?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  25. מבחינת גודל אני מתכוון למקלדות שדומות למה שקיים בלפ טופים(לא כולל הNUMPAD מצד ימין). השימושים של המקלדת הם הקלדות טקסט,גלישה וגיימינג. משתמש המון במחשב אז שתיהיה עמידה ושהמקשים יהיו שקטים. מעדיף מקלדת אלחוטית, אבל בשביל הגיימינג אפשר לוותר. תקציב מוכן להשקיע עד 500 שקלים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.