עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ערב טוב, אני לפני קניה של מקלדת מדיה ואני מתלבט בין המקלדת של מייקרוסופט: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=030 לבין זו של לוג'יטק: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 שניהם פחות או יותר בעל אותם מאפיינים, אז בעיקרון מה שמשנה לי זה נוחות השימוש בה וחסרונות למינהם. אשמח לקבל חוות דעת קצרה מבעלי אחת המקדלות הנ"ל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by giloman,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3691 זה זה או הMX510 (אני משיג במחיר זול מאוד אז בלי הצעות אחרות )

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי אני בדיוק בונה חדר חדש...נגיד והמחשב מכובה האאם אפשר להפעיל אותו מרחוק?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by elgard,

האם אתם ממליצים על צורב Aopen 20 http://zap.co.il/fs.asp?si=263535&saletype=0&sog=C-Cdwriter&rsindex=&pn=4 כי הוא ממש זול 550 שקל והוא גם עם טכנולוגית Justlink. למישהו יש אותו? הוא מרוצה ממנו? הוא דופק דיסקים?

5. נUSB הקידמיים שלי הלכו. ראיתי מקרה באתר של KSP את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6971 רציתי לשאול איך הוא? והאם לקנות אותו בלי לדאוג? ואיך זה מתחבר? ישירות ללוח? תודה, אריאל

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

תהנו..... http://www.sharkyforums.com/showthread.php?s=&threadid=117629 AMD הוציעו את המעבד הזה עם סוקט חדש, וזה היה דבר די ברור כי SOCKET A כבר הגיע אל פירקו ועבר הרבה גילגולים של מעבדים. וגם המפרט די נחמד: ◦ Die Size : 80mm(e.g Palomino : 129mm) ◦ Process : 0.13 micron ◦ L2 Cache : 256KB **Unless L2 cache has no improvement of performance, it could be shown as more higher speed. ◦ Initial Clock : M24001+(1.93Ghz:expected)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by fenix5545,

שלום אני מחפש מקלדת גיימינג\מולטימדיה אם עדיפות לגיימינג ב300-350 ש"ח אם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח (עד 400) אבל כמובן אם היא באמת תיהיה שווה את זה חשוב שתהיה נוחה ויהיו לה מקשים בעלי תכנות (מקרו) וכמובן שעברית חשבתי על מיקרוסופט X6 או לוג'יטק G15 המקלדת שברשותי כרגע היא לוג'יטק WAVE אני לא רוצה אותה שנית!!!! אם יש לכם המלצות למקלדות אחרות תרשמו כן חופישי חודשי תודה רבה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DarK_NaF,

לא שזה כל כך מפריע לי כי הוא תמיד דלוק.....אבל עדיין....השתמשתי בו לפעמים.... למישהו יש רעיונות? הוא נלחץ בדיוק כמו שהוא נלחץ יום לפני (ועבד)... ועכשיו הוא לא.... :-/ אוף!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by UdiDani,

שלום לכולם, רציתי לברר האם המארז Hec Compucase CI-6AR6-2F , הוא מארז מומלץ? וכמה מאווררים יש בו? ובאיזה גודל? תודה לכולם, אודי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by manco,

האם לקנות: לוח אם Gigabyte GA-7VTX-H ולהשתמש בכרטיס רשת המובנה או לוח אם אחר (יש הצעות?)+כרטיס רשת רגיל ??? ואותו דבר לגבי כרטיס הקול... תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MW,

אני צריך עזרה בבחירת מארז חדש המארז הנוכחי שלי קטן והכל צפוף בו הייתי רוצה לקנות מארז יותר גדול ומרווח עם יותר סלוטים להארד דיסק ולכונן תקליטורים.... ראיתי כמה מארזים באתרי מכירות ברשת ואני לא יודע איזה לקחת..... עם ספק בלי ספק אולי הספק שיש לי עכשיו יתאים....... ראיתי דגמים של chieftec כמו: Dragon DA-01BLD או Dragon DA-01BD אני לא יודע מה לבחור מה יותר טוב ומה פחות ואני לא רוצה לגלוש למחירים יותר מדי גבוהים כמו 1000שקל אני רוצה להישאר במחירים יותר נמוכים של בסביבות ה500ש"ח אז אם למישהו יש הצעה כלשהי אני אשמח לראות אותה ואם יש לכם אולי אתרים שאפשר לקנות מהם במחירים זולים זה יהיה מצוין......... תודה...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מבחינת גודל אני מתכוון למקלדות שדומות למה שקיים בלפ טופים(לא כולל הNUMPAD מצד ימין). השימושים של המקלדת הם הקלדות טקסט,גלישה וגיימינג. משתמש המון במחשב אז שתיהיה עמידה ושהמקשים יהיו שקטים. מעדיף מקלדת אלחוטית, אבל בשביל הגיימינג אפשר לוותר. תקציב מוכן להשקיע עד 500 שקלים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Turbine,

מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Dj_Gal,

שלום, הזמנתי מחשב לא מזמן מפנדה (יש לי עוד זמן לשינויים) ויש לי ספקות לגבי הספק לקחתי בהתחלה HEC 475DVD WATT PSU שעולה 383 ש'ח שהוא חמוד ... לא מזמן אמרו לי שהספק לא ממש יציב לOC ואמרו לי לקחת Antec .. טוב הסתכלתי על המחירים הכל יקר כמובן ..עכשיו יש לי התלבטות בין Antec 350 Watt יש לו 2 מאוררים כחולים משהו יפה שזה מצויין למוד שלי (חלון למעלה) שיהיה בעתיד הוא עולה 433 ש'ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 לבין Antec TruePower 380 Watt שאמרו לי שהוא מצויין ושקט ויציב לOC והוא עולה 508 ש'ח אני לא יודע איזה ספק לקחת שיתאים למפרט הזה MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 400MHZ 478PIN 51…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט, ולאחרונה הדונגל שלי התעקם ומאז, מחפף ועובד לסירוגין. מישהו מכיר/נתקל/קרה לו דבר דומה והצליח לקנות דונגל חלופי של מייקרוסופט או אפילו איזה משהו ג'נרי במקום לקנות עוד הפעם סט שלם רק בשביל דונגל חדש... תודה מראש, עמית.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Nagash,

הי אני מחפש עכבר טוב וזול (כמובן) היו לי כבר בעבר שני עכברים של Microsot דגם Intelimouse V3&4 למען האמת הם לא היו גרועים אבל פחות משנה ולחצן שמאל לא עבד כמו שצריך(לא תמיד מגיב) אז ראיתי את העכבר הזה במחיר ~100ש"ח למישהו יש ניסיון איתו? ד.א אני חייב בעכבר שני לחצנים בצדדים. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ShahafH,
    • 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן, קניתי איזו מקלדת מעאפנה של teac או משהו ב 60 שקל, האמת היא די נוחה, אבל היא באה עם המון כפתורי מולטימדיה: כפתור Home, כפתור email, כפתורים לווליום ועוד מלא שטויות. בעיקרון לא התקנתי שום דרייבר אבל הכפתורים עדיין עובדים. האם יש דרך לבטל את הכפתורים האלה? חוץ מלעקור אותם עם פלאייר...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, ברצוני לקנות כרטיס DVR בעל יכולת תצוגה של למעלה מ30 פריימים ואיני יודע היכן אני יכול להשיג סוג/חברה/אחריות של הכרטיס כיוון שאיני מתמצא בכרטיסים אלו כלכך. אודה להמלצות כולל חנויות(קישורים). שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tomer_et,

יש לי מחשב חדש ומאוד הייתי רוצה להתאים לו שלט רחוק, כדי שאוכל לצפות דרכו בסרטים בטלויזיה. האם ניתן לעשות דבר כזה לכל מחשב? מאיפה קונים שלט למחשב?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. השאלה בגוף הכותרת. אשמח לשמוע גם אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזו. עד כמה שידוע לי, לוג'יטק מכריזה על חצי שנה עד להחלפת סוללות.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Itzik 007,

שלום לכולם, אחרי שמת לי העכבר האלחוטי הישן שלי (טק לצערי) קניתי עכשיו עכבר של HP. ואז החלטתי לקנות גם מקלדת אלחוטית חדשה. אשמח להמלצות למקלדת איכותית עם מראה יפה ולחצני קיצור, עדיף מחברה מוכרת. מחיר אזור ה200 שקלים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחפש עכבר ומקלדת נוחים לשימוש כולל. בעיקר מולטימדיה ומשחקים. חשוב שיהיו לו מקשי מולטימדים נוחים( להעביר שירים וכו')

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by AQ King,

שוק העכברים מפוצץ בעכברים אין לי מושג מה לקחת או כמה להשקיע, פעם הייתי אחד שאוהב לקנות את ה the best. היום זה לא מעניין אותי, רק שהיה עכבר טוב לגיימינג. יש לי ידיים גדולות. עם יש אפשרות לקנות עד 200 שקל מעדיף, עדיף להשקיע את הכסף בדברים אחרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by syberpuppy,

אני קונה את המחשב הבא ואני צריך מארז וספק, להקום שממנו אני קונה אין הרבה חברות, רק את ההכי גדולות (אין אפילו ANTEC) אשמח לשמוע כמה השצעות כך שאולי יהיה להם אחת מהם מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS זכרונות: 512MBX2 micron Org ddr400 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 קירור למעבד arctic cooling pro 7 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים