עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by emil001,

היי, צריך המלצה למקלדת ועכבר עד 300 - 250 ש"ח. יש להדגיש כי היעד הוא עד 5 מטר (קליטה גבוהה) ושרמת הסוללה תשמר לאורך זמן ככל האפשר. ע"פ הדגשים הללו והסכום הנכון אבקש להמלצותיכם בבקשה. תודה מקרב לב, אמיל.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  2. אצל היבואן המלאי אזל והם לא יודעים להגיד מתי צפוי מלאי חדש. חייבת להיות איזושהי חנות שיש לה את המקלדת במלאי אצלה. אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי או אפילו למצוא לי. אני צריך אותה דיי דחוף ואני מתעקש על לוג'יטק... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  3. Started by rotem_o,

השבוע קניתי סט עכבר ומקלדת אלחוטי Microsoft Wireless Desktop 800 http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-800 בנוסף קיים אצלי עכבר מייקרוסופט ישן, Microsoft Wireless optical mouse 2000 ,ללא המקלט שלו אבד עם השנים(לא מקלט USB קטן אלא אחד גדול עם כבל). http://www.microsoft.com/hardware/en-gb/p/wireless-optical-mouse-2000 כל ניסיון להשתמש בו בעזרת המקלט של סט החדש אינו עובד. האם זה אפשרי? אגב, העכבר הצליח לעבוד עם סט אלחוטי אחר שמגיע גם כן עם מקלט גדול.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  4. Started by Noririco,

אהלן.. אני מחפש לקנות מקלדת חדשה.. עכשיו ראיתי כמה דברים ותאמת שאני מחפש שילוב בין אלחוטי וחוטי.. מהחיפוש שהרצתי גיליתי שזה לא ממש קיים למרות שיש עכברים שעושים את זה כבר.. RAZER MAMBA לדוגמא.

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  5. מחפש המלצה לסט אמין של מקלדת + עכבר למחשב ביתי, במחיר סביר (מינוס) שימוש לא מאסיבי. אני אנסה לחבר את זה גם לטלביזיה של סמסונג.

6. אהלן, יש לי מסך AOC 19 אינג' שקניתי לפני איזה 4 שנים בערך. המסך בימים האחרונים מקנפג את עצמו כל כמה שניות, כלומר, הכוונה היא שאם אלחץ בכפתורים של המסך ואגיע לפונקצייה שמקנפגת את המסך שיהיה טוב אז זה עושה לי את זה על אוטומט כל כמה שניות... כמובן שנסיתי לעשות ריסטרט למסך ולמחשב ולהוציא מהמחשמל.. לא עזר.. מישהו יודע מה הבעיה/יכול לעזור? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  7. מה באמת ההבדל בין עכבר/מקלדת גיימינג לפשוטים יותר? למה אני צריך לשלם פי 3 על דבר שעושה אותו דבר? אף פעם לא ניסיתי אביזר גיימינג, אז אם מישהו מוכן להסביר לי, למה לשלם כ"כ הרבה יותר? אני לא רואה הבדל חוץ מזה שאביזרי הגיימינג נראים הרבה יותר טוב, אבל אני לא אשלם כ"כ הרבה כסף על כזאת שטות... עכשיו יש לי עכבר ומקלדת פשוטים ואלחוטיים של לוג'יטק, ואני משחק בסדר גמור, אין שום בעיות... מישהו מוכן להסביר?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by אור כהן,

שלום לכולם. אני צריך מדפסת הכוללת סורק בעד 300 ש"ח. עדיף מחנויות אמינות בהרצליה\הקרובות להרצליה יתרון-אם המדפסת יכולה להדפיס הישר ממצלמה ללא מחשב יתרון-המדפסת תיהיה בעלת צבע שחור חשבתי על הHP F2180 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה250 ש"ח או על הHP F4172 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה300 ש"ח מה ההבדל בין 2 המדפסות? אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי או להמליץ על משהו אחר. (קישור לF2180: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/vn/en/ho/WF06b/1090037-1090149-12429394-12429394-80128651-80128652-80482768.html ) (קישור לF4172: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documentSubCategory?rule=45285&lc=en&cc=vn&dlc=en&product=3341352 ) בתודה רבה, אור כהן

9. Started by Ashand,

שלום אני מחפש SAS CONTROLLER שיהיה זול ומעביר נתונים עד 3GB/S כולל כבלים ליבור ההרדיסק...מישהו יכול להפנות אותי לחנות/אתר כלשהוא? תודה

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  10. שלום לכולם חיפשתי המון ולא מצאתי מוצר כזה. מישה פגש אולי או יודע היכן ניתן לקנות (עדיפות בארץ)? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  11. Started by iakovl,

הייתי רוצה לקבל מבעלי הסט Logitech EX110 חוות דעת על הסט, אני שוקל כרגע שדרוג של הסט החוטי שלי לסט הזה ואין טעם להפנות אותי לZAP כבר ראיתי את הביקורות שם

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by Tchr0,

יש לי כרגע לוג'יטק mx510 והוא קצת מתקלקל כרגע [אחרי כמה שנים טובות..] עכשיו אני מחפש אחד כמוהו עם הדרישות האלה- שלא יהיה אלחוטי ולא יקר שיהיה נוח ואיכותי והכי חשוב שיהיה לו את אותה פונקציה כמו ה510- שיש שני כפתורים קטנים מעל ומתחת לגלילה שמאפשרים לגלול מהר [אחרי שמתרגלים בלתי אפשרי לחזור אחורה] בתודה

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  13. כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by SpLAsH,

אמנם היא רק 2 מגה פיקסל ואין בה מצב ידני :-\, אבל מבחינת איכות התמונות, נוחות וכו' היא משתלמת? (אל תציעו מצלמות אחרות, כי אני כנראה אקבל אותה) תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by shendi,

כחלק מהכנת מחשבך לחורף אני מחליף ספק כוח ת וגם בגלל שהוא לפעמים עושה רעש של טרקטור באמצע הלילה הדילמה שלי היא זו : כרגע יש לי 4 הרדדיסקים מחוברים צורב וסי די אני בטוח שבעתיד יהיו עוד רכיבים שידרשו חשמל ( הרדיסקים וכוננים מאוורים ) מה קובע איזה מתח של ספק לקחת ? אים אני לוקח ספק חזק האם יש סכנה ללוח אם (ASUS CUV 4X ) יש מה להגדיר בלוח אם לפני ההחלפה ( או שזה בסגנון נתק וחבר ) בסבבה …

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי ספקים: 1) האם ספק 400W יתאים למחשב מבוסס על לסלרון 1000 2) האם ספק 300W יתאים למעבד AMD 3) כמה התקני 12V אפשר להשתמש בספק 300W

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by alexta-z,

האם שווה לי לקנות את המארז כי הוא לא יקר . יש במארז זה דלת ? אני רק צריך תגובות אם המארז הזה טוב !

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  18. חברי הפורום שלום. כמעט שנתיים אני משתמש בספק כוח Ever Power בהספק של 300W (עלה לי אז 180 ש"ח). הספק הזה לא נראה ג'נרי (2 מאווררים, כבד, חיבור מתח ל SATA), למרות שבזמנו לא הצלחתי למצוא עליו שום מידע באינטרנט. לפני כמה ימים אחד המאווררים שלו התחיל להרעיש, הוצאתי אותו מהמחשב, ומכיוון שנגמרה האחריות עליו, החלטתי לפתוח אותו. כמובן שיצאה ממנו כמות אבק נכבדה, כיאה לספק שעובד כמעט שנתיים. שאבתי את האבק עם שואב, שימנתי את אחד המאווררים (כדי לשמן את השני היה צורך בפירוק ה PCB, ולכן העדפתי שלא לשמן אותו), ולאחר מכן הבחנתי במשהו מוזר: כן, הסתבר שיש 2 קבלים מנופחים בתוך הספק, עם חומר צהוב-חום עליהם. ברור לי שזה אומר שהקבלים לא תקינים. מכיוון שלא היה לי ספק אחר, הרכבתי את הספק והחז…

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by Dante_9,

המערכת שבשבילה אני זקוק לאל פסק היא: MAG LCD 19" S976I ThermalTake PurePower 480W 4 W.D Hard Drives (2X SATA & 2X IDA) 2 DVDs (Burner and DVD-ROM) GeForce 6600GT תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by Fertilizer,

אני מחפש דף מידע (בד"כ בפורמט PDF) עבור מצלמת רשת מדגם Quantum TwinkleCam pc camera 100k אני מחפש מידע על העדשה שיש לה כמו : אורך מקוד וכו תודה לכל המשבים

21. Started by gooz,

קניתי היום הארדיסק חדש של WD SATA והמחשב מזהה אותו חלקית...זאת אומרת רק הRAID מזהה אותו כשאני פותח את המחשב ובביוס ובווידנאוס לא מצאתי זכר..ונכנסתי גם למהל דיסקים במחשב שלי ואין אפילו לאשר כונן חדש :\ אני חושב שהוא מחובר היטב כי הRAID מזהה אותו מה אני צריך לעשות? איך מתעסקים בככל עם הרייד הזה? במנהל התקנים ראיתי שיש איתו בעיה עכשיו אחרי שהתקנתי כונן חדש...אולי פה המפתח

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, לידידה שלי יש יום הולדת, היא גרפיקאית ואני ועוד כמה חברים חשבנו לקנות לה לוח כתיבה אלקטרוני כזה כמו שהיא תמיד רצתה.... השאלה היא איזה כדאי לקנות לה... באיזו רזולוצייה תתקבל איכות תמונה סבירה ? נסו לזכור שהתקציב שלנו הוא גם נמוך, משהו בסביבות השלוש מאות ש"ח, לכן אנחנו צריכים משהו זול יחסית אבל איכותי, משהו שהיא תוכל לעבוד איתו ושיישמר לאורך זמן....

23. Started by yuvyuv,

אז איך ...?

24. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אוקיי , עשיתי אוורקלוק ל7700 DELUXE שלי בחומרה . במידה והכרטיס הלך , ליגד לא ממש יכולים לעלות על זה , נכון ? או שכן ?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  25. לפי פגישת האנליסטים האחרונה של AMD, מעבד ה ClawHammer (לשוק מחשבי השולחן) יצא ב RP Rateing של 3400 ! (כמו אתלון XP 3400). עם FSB משוער של 800 מגה הרץ. נתונים אלא מתישבים היטב עם ההצגת הארכיטקוטרה של AMD ב MPF2001 (microprocessor Forum 200. בו היא צופה שמעבד HAMMER במהירות 2GHZ יציג SpecInt performance (מדד כללי לביצועי מעבד) של יותר מ 1300. לעומת זאת מעבד NorthWood במהירות של 3GHZ משוער להציג תוצאה של 1150. אין אישור רשמי: ההאמר הראשון שיצא בטכנולוגית יצור של 0.13SOI יציג את ליבה קטנה ביותר, זה אומר יותר MHZ ויותר זול לייצר וצלילת מחירים מהירה (Hammer to the people!). שמועות: AMD מתנסת בטכנולוגיה שמאפשרת קצבי FSB של יותר מ 1000MHZ. טוב...אני מקווה שהשנה המשעמת הזאת תעבור …

• 7 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים