ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, ברשותי ה-DEATHADDER 3.5 של רייזר, אני מבסוט מאוד על העכבר אבל שאלה אחת מטרידה אותי ולא מצאתי לה תשובה. יש הבדל בין חיישן האינפרא שבעכבר הזה לבין חיישן אופטי סטנדרטי או שזה אותו הדבר בשם אחר? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה אני שמאלי ואני לא יודע איזה עכבר ליקנות תנו רעיונות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם על הלוח השונים בעלי KT266A וספציפית על A7V266-E ניתן לשים מעבד דורון? והאם הלוחות הללו תומכים במעבדים מהסדרה של ATHLON XP?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לקנות את הדבר הזה , אבל אני רוצה לשים עליו 80 מילימטר , כדי שיעשה פחות רעש ... איך אני מחבר מאוורר של 80 , לסינק של 60 ? לא מצאתי בארץ חנות שמוכרת מתאמים , אולי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה לבד ?
-
אני לא נוהג לטפוח לעצמי על השכם (כמו שאתר מסויים של חנות נוהג לעשות), אבל.. היי.. נראה שצדקתי.. הבעיות עם ה-nForce מתחילות לצוץ כמו פיטריות אחרי ה-Over-hype שעשו עליהם בכל העולם ובמיוחד במיוחד בפיסיפרו... אין לי מושג למה הם התעקשו ללכת עם ה-nForce בכל המפרטים שלהם.. לדעתי זאת טיפשות.. anyway, זה לא הנושא המרכזי.. אחת מהטענות שלי היתה שה-nForce הוא צ'יפסט חדש וראשון של nVidia חסרת הניסיון, ואני לא הייתי קונה אותו למחשב שלי כאשר יש את ה-KT266A הטוב והמשתלם בהרבה.. אין לדעת אלו בעיות תאימות התגלו בו עם הזמן, ולהמליץ לכל הגולשים של האתר רק על לוחות מבוססי nForce אפילו למערכת החלשה זה חוסר אחריות משווע. אבל, אלו "רק" ספקולציות... יכול להיות שאחרי הכל דווקא ה-nForce יהיה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות את השלט אלחוטי ... האם הוא נוח לשימוש במחשב האם הוא אמין ומספק את התמורה למחיר ( 300 שח ) האם אפשר להשתמש בו גם ב VISTA ( ז"א שאין איזה בעיות תאימות ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה HP Officejet 5610 לבין CANON MP160 למטרת לימודים , חשוב לי שיהיה דיו חלופי למדפסות ואמינות. מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה.. אני מתכנן מערכת קטנה לכל מני צרכים והיא דורשת לוח קטן ביותר. היא תהיה מבוססת פנטיום 4 החדש (1.8 כנראה) וזיכרון DDR. אז אלו השאלות שלי... כמדומני, אין ממש הבדל בין הביצועים של ה-845D של אינטל לעומת המתחרה של SiS645.. האם אני צודק? חוץ מהעובדה שה-SiS תומך ב-333 והרבה יותר זול וכל מני דברים.. אני אישית מעדיף לוח עם הצ'יפסט שלהם.. אבל בקושי מצאתי כאלה Micro ATX של היצרניות השונות, ובכלל בארץ לא מצאתי כלום. מישהו יודע על משהו? הלוחות שאני יודע שקיימים הם: * Asus P4S333-M * MSI MS-6533GL אבל לא מצאתי אותם בארץ עדיין.... מבחינת הצ'יפסט של אינטל: * Abit BD7m * MSI MS-6507L * ECS P4IBMD * Asus P4B-M * Gigabyte GA-8IRML אני יודע שיש את האסוס בא…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL U2311H וכן מקרן ACER K130 כרגע מחובר למסך כבל DVI ללוח של המחשב (ASUS MAXIMUS VII RANGER) אני רוצה לחבר את המקרן גם כן, באיזה כבל עלי לבחור ולקנות?וכן האם להחליף את הכבל DVI של המסך לHDMI? דבר נוסף,יש לי אפשרות לחבר שני מסכים במקביל בלוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מקווה שלא פרסמו את זה בפורום ואני לא חוזר על מידע שידוע, יש מבצע באופיס דיפו 2מוצרים של לוגיטק השלישי חינם (הזול מבינהם) עכשיו הדברים די יקרים אצלם ככה שזה יוצר שווה רק עם קונים 3 דברים בערך באותו מחיר וגם לא תמיד יוצא יותר זול מ"בשוק החופשי" אבל מי שצריך מוזמן לבדוק the Z-Guy
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה- מה המהירות שפועל הזיכרון RDRAM??? קוראים לזה PC-800, אז זה עובד באמת ב-800 מגה הרץ????
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הגיים פאד Precision Gamepad Logitech אבל אני מחר מחזיר אותו כי הוא ממש לא נוח !! יש המלצות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ התקני פלטייה? האם מישהו קנה באיביי התקן פלטייה ויכול להמליץ ממי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השבוע קניתי סט עכבר ומקלדת אלחוטי Microsoft Wireless Desktop 800 http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-800 בנוסף קיים אצלי עכבר מייקרוסופט ישן, Microsoft Wireless optical mouse 2000 ,ללא המקלט שלו אבד עם השנים(לא מקלט USB קטן אלא אחד גדול עם כבל). http://www.microsoft.com/hardware/en-gb/p/wireless-optical-mouse-2000 כל ניסיון להשתמש בו בעזרת המקלט של סט החדש אינו עובד. האם זה אפשרי? אגב, העכבר הצליח לעבוד עם סט אלחוטי אחר שמגיע גם כן עם מקלט גדול.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
על הספק כתוב שצריך להזיז את הכפתור הזה כדי לבחור איזה מתח נכנס מהחשמל לספק (110/220)... אבל אני לא מוצא את זה. ..מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי , עשיתי אוורקלוק ל7700 DELUXE שלי בחומרה . במידה והכרטיס הלך , ליגד לא ממש יכולים לעלות על זה , נכון ? או שכן ?
-
שלום חבר'ה אני מחפש מקלדת מכנית, כרגע אני משתמש ב Razer BlackWidow 2013 Ultimate והיא עושה לי בעיות (כפתורים בקושי נלחצים, כפתורים לא מגיבים או נלחצים פעמיים) לכן אאני מחפש מקלדת חדשה, רצוי מכנית ואם אפשר שקטה יותר מזו שאאני משתמש בה, רצוי תאאורה ירוקה. השימושים שלי הם בעיקר הרבה הקלדה ובזמני החופשי משחקים, רצוי שיהיו כפתורי מקרו. התקציב גג 1000 ש"ח רצוי פחות. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר האם המארז Hec Compucase CI-6AR6-2F , הוא מארז מומלץ? וכמה מאווררים יש בו? ובאיזה גודל? תודה לכולם, אודי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבריא, אבקש את עזרתכם, אני מחפשת אוזניות קשת נוחות (משקפיים), וטובות לגיימינג. מחיר : עד 250. תודה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב שלי 750 שקל ואני רוצה לקנות אוזניות לסוני 3 שזה ישמש למשחקי יריות וחשבתי על האוזניות החדשות של סוני pulse elite שעולות 600 שקל מהאתר vgp מחו״ל למישו פה יש המלצה בתקציב של 750 על אוזניות יותר טובות כי אמרו לי בפורום fxp לשאול בפורום של חומרה וציוד היקפי וכו.. כי שם יותר מבינים אז אמרתי אני ישאל באתר הזה מישו פה חושב שאני יכול לקנות בתקציב 750 שקל אוזניות יותר טובות ממה שאני רוצה של סוני ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, העכבר של המחשב השולחני שלי (ווינדוס 7 32 ביט) הפסיק לבצע גלילה. כלומר בתוכנות מסויימות הוא עובד ובאחרות לא. למשל: לא עובד באקספלורר 9, וורד, אקרובט רידר. אבל עובד בנוטפד ובויז'ואל סטודיו. סוג העכבר (טיאק לייזר) לא נראה לי שמשנה, כי ניסיתי איזה 4 עכברים אחרים מסוגים שונים ואף אחד מהם לא עבד. התקנת דרייבר לא עזרה. כל החפירות שעשיתי באינטרנט וכל החיטוט בקרביים של הווינדוס לא פתרו את הבעיה. מתסכל... :s05: כל עזרה בנושא תבורך
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש לקנות מקלדת חדשה.. עכשיו ראיתי כמה דברים ותאמת שאני מחפש שילוב בין אלחוטי וחוטי.. מהחיפוש שהרצתי גיליתי שזה לא ממש קיים למרות שיש עכברים שעושים את זה כבר.. RAZER MAMBA לדוגמא.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי הגדולה תשקיע 85 מיליון יורו ותהפוך לגדולה עוד יותר, עם הרכישה של חברת Astro Gaming לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-