ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

תקליטורי ההתקנה למדפסת שלי מדגם Canon pixma 495 אינם מועילים לי בהתקנת המדפסת לכן השתמשתי ב Plug & Play שזיהה את המדפסת והתקין במנהלי התקנים. הצרה שהסורק לא הותקן! איך אני מתקין סורק בנפרד מהמדפסת? קיים דרייבר להורדה? תודה - 

- 0 תגובות
- 853 צפיות

- 

- 

קניתי 450 שקל ב גיי מחשבים את LD 256 DDR 2100 ונשאר לי גם הקודם SAMSUNG 128 DDR 2100 אז קודם יכולתי להגידר ב BIOS מצב TURBO עכשיו אם אני מגדיר TURBO המערכת ההעפלה לא עולה לי ויש הודעות שגיע!!!! בXP (לא נסיתי מערכת אחרת ונסיתי פורמט!!!) אבל כך הכל מצוין! ומה דתעכם על חברת LD? - 

- 14 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום האם קיים כזה מפצל אשר יכול לקבל שתי נקבות (החלק העגול יותר ולא השטוח בUSB) ולהוציא חיבור נקבה אחד? אני רוצה פשוט לחבר בחוט את המדפסת שלי לשני מחשבים. תודה - 

- 0 תגובות
- 519 צפיות

- 

- 

יש לי מדפסת MX300 של CANON וניסיתי להדפיס ואמרו לי שאני צריך להוסיף דפים. הוספתי דפים ואז נייר אחר נתקע, אז הוצאתי אותו והמשכתי כרגיל, ועכשיו מופיע לי שיש לי נייר תקוע!! אבל הוצאתי אותו!!! אני חייב להדפיס משו.. מה עושים?!?!!? - 

- 1 תגובה
- 1k צפיות

- 

- 

- 

היי לכולם. הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל כשיש שאלה ברור למי פונים🙂 אני בעבודתי מנהל בארגון גדול (מגזר שלישי) ובמקביל עובד כמרצה. מטבע הדברים אני מבלה שעות רבות בשבוע ב'זום'. עד כה השתמשתי במצלמה המובנית במחשב שלי, וללא תאורה נלווית. אך ברצוני להשתדרג. הצרכים שלי הם 1. מצלמה איכותית (לאו דווקא ברזלוציה מטורפת : אני מניח ש4K ממילא לא יוזרם בזום למשתמש הסביר) מבחינת הצבעים עומק התמונה וכאלה, 2. תאורה טובה (אולי פתרון לד כלשהוא) 3. מיקרופון איכותי. 4. המלצה לרקע (יש איזשהוא מרקם או גוון שמומלץ?) תודה מראש. - 

- 0 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

מחר אני מקבל את המשחק ויש לי 100 ש''ח לבזבז על ג'ויפאד נורמלי ( USB ) אם שליטה נוחה ותמיכה בXP יש למישהו הצעות? - 

- 3 תגובות
- 779 צפיות

- 

- 

שלום אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות הגה למחשב לכל המשחקי מירוצים שלי.. עכשיו אני לא יודע מה לעשות.. מצד אחד אני רוצה שזה באמת יהיה אמיתי ומצד שני אני לא רוצה לשים 1500 שקל על כזה דבר.. יש לי אפשרות לקנות מאיבי כדאי לקנות משם ולהביא G25 ? המחיר שם יותר מציאותי מאשר בארץ.. והאם הוא באמת שווה תכסף ? אשמח לעזרה נ.ב. בהרבה אתרים רשום שאין תמיכה בויסטה כאילו לא רשום שהדרייבר תואם ויסטה או 7 אשמח לדעת אם זה תואם ואין בעיות התקנה ! - 

- 4 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

היי, יש לי מצלמת רשת לשיחות זום מהמחשב אבל המיקרופון שלה גרוע, לכן אני רוצה לקנות מיקרופון חדש המתחבר למחשב ישירות. אני מחפש משהו פשוט אבל המיקרופון צריך לקלוט גם ממרחק של כמה מטרים ממני (עד 3 מטר). ראיתי את המיקרופונים הפשוטים שנמכרים ב - KSP וכאלה, אבל אני לא בטוח שהם יקלטו היטב סאונד ממרחק של כמה מטרים. יש לכם המלצה למיקרופון זול ואיכותי? - 

- 5 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

שלום, לאחרונה התקלקלו לי האוזניות שלי. השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה(פאוור מטאל בעיקר) ושיחות בסקייפ בעיקר. פה ושם קצת גיימינג לא רציני מאוד. אשמח המלצה על אוזניות שמתאימות לשימושים שלי בסביבות 100-300 שקלים, העדפה לKSP כי זה ליד הבית שלי אבל לא לחוץ מידי לקנות שם. נ"ב - אם אפשר גם שיהיה מיקרופון מובנה(אבל לא חובה אם זה בא על חשבון איכות באותו מחיר כי יש לי גם ככה מצלמה עם מיק מובנה). יום טוב, עודד - 

- 1 תגובה
- 1.2k צפיות

- 

- 

היי, קיבלתי מחשב בלי מסך, ומאחר ויש לי מחשב שאני עובד איתו, חשבתי לחבר את המחשב השני לטלווזיה ואז אני אוכל לראות סרטים בכיף. הבעיה היא: לא בא לי להזיז את המחשב כל הזמן, אז חשבתי על מקלדת ועכבר אלחוטיים. אבל בגלל שאני רואה שהעכבר יעלם לי, אני רוצה מקלדת עם עכבר מובנה (לא אכפת לי שזאת תהיה הגולה, או משטח מגע) יש עכשיו בגרופון משהו שנראה לי טיפה זבל. (כל הדברים בגרופון נראים לי זבל) ויש עוד משהו בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 מישהו עבד איתו ומרוצה? יש למישהו המלצות על משהו אחר? תודה מראש! - 

- 5 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

מארז עם דלת נפתחת מקדימה,הדלת בעיצוב חייזר עם תאורה ויש חלון שקוף בצד זה נראה מקצועי אבל אני לא יודע אם זאת חברה מקצועית או חיקוי הוא עלה 360 או 380 ש"ח אם זה עוזר... - 

- 5 תגובות
- 753 צפיות

- 

- 

רק מחנויות בעלות סניף בחדרה (לא בהזמנה אונליין, עדיפות ל KSP או אייבורי) תקציב באזור ה 100 שקל, חובה מיקרופון. האוזניות הן לסרטים, מוזיקה ומשחקים - 

- 0 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

אני מתכוון לשלב את שניהם עם Steel Pad QCK... האם ה-G5 שווה את ההפרש של ה-100 ש"ח? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם LOGITECH מתכוונים להוציא עכבר נוסף בקרוב? - 

- 13 תגובות
- 867 צפיות

- 

- 

אחרי שאמרו לי שהמצלמה של HP לא שווה את הכסף. אני מתלבט בין שלושת המצלמות האלה: איזה מהם נותנת את התמורה הטובה ביותר? KODAK Easyshare CX4230 במחיר של 1670 ש"ח. FujiFilm FinePix2600 במחיר של 1700ש"ח. או את ה Nikon CoolPix 2000. במחיר של 1800 ש"ח. ראיתי כבר ברחבי הרשת צילומים שצולמו בכל אחת מהמצלמות האלו, כולם היו איכותיות להפליא. - 

- 4 תגובות
- 704 צפיות

- 

- 

שלום, מישהו קנה את האוזניות האלה מהאינטרנט ומוכן לספק לינק אמין ? תודה - 

- 11 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש את המארז הבא תוצרת COMPUCASE : הדגם הוא Compucase 6a22 אחד המארזים הכי מועילים ויפים שראיתי בזמן האחרון, יותר יפה מכל היקרים של TT ואנטק פי דעתי. הוא בא עם 2 מאוררים של 120 מ"מ, הוא ענק, מרווח מאוד! , יש לו כניסות USB ומסנני אבק מקדימה... אין הוא פשוט מושלם. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המותק הזה בארץ ? במקרה ואין אותו בארץ, איפה יש אותו בחו"ל וכמה עולה ? *** אם אני מזמין מחו"ל כמה אני יצתרך לשלם עליו מכס ? תודה על העזרה אני כל כך רוצה למצוא אותו. - 

- 2 תגובות
- 793 צפיות

- 

- 

הדגם של המארז הוא: A-top X-Blade Gaming Case Silver - 500W הנה מפרט שלו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=2648 רציתי לדעת אם מישהו מכיר אותו? איך הוא? הספק שמגיע איתו חזק? הספק הוא 450w. הספק יוכל להחזיק לי: 1. מעבד דו ליבתי 2.66ghz של אינטל 2. לוח אם של ג'יגהבייט 3. 2 כרטיסי זכרון שכל אחד 512 מגה.במהירות 533. 4. כרטיס מסך : LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 5. מערכת קירור למעבד: Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 6. כמובן צורב, די וי די, פלופי, ודיסק קשיח 80 ג'יגה, ועוד 3-4 מאווררים. במקרה שזה לא מתאים, אני מחפש מארז יפה, עם חלון, בסביבות ה- 400 ש"ח. תודה לכל העוזרים. - 

- 6 תגובות
- 795 צפיות

- 

- 

לא ממש הבנתי עד עכשיו איך הכרטיס הזה נכנס לפעולה במשחקים שלא תומכים בו. כלומר מי מחליט מתי ולמה לשלוח ולהשתמש במידע מהכרטיס ולא מהמעבד. הרי אין עדיין משחקים שתומכים בו. והאם ממשקים כמו DX10 אמורים לספק API לגישה ל Physx?? - 

- 0 תגובות
- 850 צפיות

- 

- 

קניתי לא מזמן תמקלדת הזאת ואני רוצה לדעת מה כל המקשי המאקרו עושים וגם איך מגדירים תמקשי הקיצור ואיזה מקשים הכי כדאי לעשות להם קיצור? - 

- 3 תגובות
- 860 צפיות

- 

- 

היי. אני מחפש להורים של חברה שלי מדפסת הכוללת: מדפסת לייזר (שחור לבן) , פקס (חשוב שהפקס יתקבל באופן אוטומטי כי הבנתי שלא כולם ככה) סורק, אלחוטית WIFI. מהירות הדפסת/איכות הדפסה/עלות לדף - לא מעניין ולא חשוב מחיר - כמה שיותר זול אז עדיף אבל לפי מה שראיתי זה בסביבות ה1000 ש"ח השאלה שלי היא האם ניתן להניח את המדפסת באיזו פינה בחדר ליד שקע חשמל ושקע לפקס בלבד או שהמדפסת חייבת להיות מחוברת למחשב כלשהו? הבנתי שיש מדפסות כאלה שהן עצמאיות עם WIFI וניתן להתחבר אליהן מכל לפטופ באזור. תודה רבה! - 

- 5 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

קניתי את השלט הנ"ל, (200 ש"ח באופיס דיפו), ואני נהנה מכל רגע... פשוט יש כמה משחקים שאינם תומכים בו/או בג'ויסטקים בכלל, אני שואל אם יש אפשרות שאיזה תוכנה תדמה את פעולות העכבר/מקלדת בעזרת השלט של ה-360? לא רק במשחקים, אלא גם בסביבת הוינדוס... תודה לעוזרים מראש *אם זה לא הפורום המתאים, אשמח שיעבירו* - 

- 3 תגובות
- 803 צפיות

- 

- 

היי לאחרונה קיניתי את הלוג'יטק אבל הוא התחיל לעשות לי המון בעיות... (פתאום לוחץ בעצמו על לחצנים וכאלה...) חשבתי שקיבלתי יחידה דפקה אז בראשון אני מחליף אותו, אבל חשבתי שאוליי כדי להחליף אותו למייקרוסופת השאלה היא מה ההבדל בקליטה (כי ממש לא התרשמתי מהלוג'יטק שלא עובד ביותר מ-2 מטר) כמה בטריות אוכל המייקוסופט שבא בלי מטען והאם הלייזר הזה כל כך עקרוני? תודה מראש, אור. - 

- 2 תגובות
- 756 צפיות

- 

- 

מישהו שמע/ראה מקלדת כזו בארץ, או בכלל? קטנה=אותה צורה של המקלדת בניידים. תודה מראש. - 

- 3 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אהלן, פירמתתי את המחשב ונאבד לי הדיסק של המדפסת היא משמשת כסורק , מדפסת, ועוד כמה דברים.. הורדתי דרייבר מהאתר של החברה.. הוא מתקין ואז אומר שהוא לא מזהה אותה ביו אס בי. כאשר אני מכניס אותה ליו אס בי המחשב מזהה אותה מצוין ואני גם יכול לקרוא איתה כרטיסי מיקרו אס די.. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאני צריך את התוכנה כונטרול סנטר 2 תודה [br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 13:44:50 עדכון:עשיתי שוב את ההתקנה של התוכנה שהורדתי מהאינטרנט הוא זיהה את המדפסת לאחר שזה התקין. איך אני מפעיל את התוכנה שלה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג controlcenter2 חיפשתי ולא מצאתי - 

- 0 תגובות
- 684 צפיות

-