עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. העכבר הוא MX1000, עד עכשיו היתי בלי פד והרגליות טפלון של העכבר נהרסו כבר כמעט לחלוטין. יש הרבה מקום פנוי על השולחן אז יש מקום לפד גדול. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  2. המודעות ב-ZAP מצהירות על רזולוציה של 4800 על 4800 - האמנם זה כך? האם הוא נוח לשימוש ב-XP? האם הוא אמין? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני רוצה לקנות את ה LX7 הכחול הזה של לוגי'טק,האם זה עכבר טוב ? ואגב הוא אלחוטי. כרגע יש לי את MX500 הישן ומעפן

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  4. משום מה, אני לא מוצא אם ב-HP dv6160 שלי יש חיבור של p/s2 לעכבר. אם מישהו יודע - איזה עכבר אתם מציעים? משהו שיהיה בדיוטי פרי, מישהו בבית נוסע מחר. ומה הקטע של העכברים הקטנים האלה? יצא לי לראות אצל חבר ממזמן, הם נוחים בכלל?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  5. עדיף ללא תמיכה לידיים בתחתית ולא "גבוה מדי" כי איני רגיל להשמתמש בכפתורים עליונים(מתחת לשולחן ולא נוח). בינתיים חשבתי על Logitech Media Keyboard Elite.מבקש את דעתכם והמלצתכם.הכי חשוב נוחות הכפתורים.שילחצו חלק ובשקט.בינתיים יש לי מקלדת מדיה זולה של CLICKER ונשמאס לי ממנה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  6. שלום רב. אני מעוניינת לרכוש עכבר אלחוטי אופטי/לייזר, ויצא לראות את 2 הדגמים של חברת ACROX בחנות וגם נכנסתי לאתר שלהם, השאלה האם העכבר מספיק איכותי והמפרט שלו טוב לעומת מיקרוסופט או לוג'יטק. דגם 1: עכבר לייזר אלחוטי נטען מידי עם 4 סוללות מצורפות *קישור באתר יצרן דגם 2: עכבר לייזר בגודל רגיל גם נטען עם לחצן לאופיס *קישור באתר יצרן אשמח לכל דעה שלכם, או המלצה לעכבר אלחוטי אופטי/לייזר טוב בתקציב של עד 250 שקל. אני עובדת הרבה עם העכבר אז חשוב לי אורך סוללה ונוחות. כרגע יש לי עכבר שייך לסט עם מקלדת של מיקורוסופט והוא כבר לא משהו, לא נוח זולל בטריות הטירוף.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by PuLsE,

שלום רציתי לברר לגבי הדגמים השונים של העכבר G5 איזה דגם מבחינת מרקם ו"מניעת זיעה" הכי מוצלח 1. בצבע חלודה 2. הכסוף 3. הדגם של bf2142 בתודה מראש, דור

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  8. בראוטרים יש אנטנת WIFI זה תדר דומה או משהו?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by tripto,

אני מחפש עכבר שיתאים למשחקים (בעיקר קאונטר סטרייק)... לא אל חוטי.. עד 200 ש"ח חשבתי על הmx510 של לוג'יטק אבל אני רוצה לשאול אותכם קודם...

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by shareall123,

יש לי מדפסת משולבת של BROTHER דגם MFC-410CN. חודש אחרי שנגמרה לי האחריות, המדפסת הפסיקה להדפיס צבעוני - זאת אומרת, הדפיסה רק שחור ובמקום כל הצבעים, רק הצהוב היה ניתן להדפסה. התקשרתי לרשף (נותני האחריות) הם אמרו שנגמרה לי האחריות..דההה........ את זה ידעתי..., אבל נשמע להם שאו שהדיו נגמר (מה שלא נכון, כי קניתי דיו חדש ובדקתי אותו) או שנהרס ראש הדפסה, הם אמרו שלא שווה לתקן דבר כזה. אז נכון, השתמשתי בדיו תחליפי מ TNG, אבל אני קונה מהם שנים, יש להם אחלה סחורה, היו כבר 4 מדפסות שקניתי רק דרכם ואף פעם לא היתה לי בעיה (גם במדפסת הזאת כבר החלפתי כמה פעמים דיו והכל היה בסדר). השאלה שלי, האם באמת הלך ראש ההדפסה? מה אפשר לעשות? חבל לי לזרוק את המדפסת, היא עלתה 700 ש"ח לפני שנה וחצי ו…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by tomiv,

יש לי מחשב נייד ודיסק קשיח חיצוני (דיסק קשיח של מחשב שולחן) שיכול להתחבר לUSB באמצעות מתאמם ואני רוצה לחבר אותו לתוך המחשב נייד שלי במקום הדיסק קשיח שיש לי שם או בנוסף לא משנה ושמשם תעלה המערכת הפעלה השאלה שלי אם קיים כבל כזה שיכול לחבר דיסק קשיח של מחשב רגיל או USB (מאחר ויש לי מתאמם לדיסק קשיח שיכול לגרום לו להתחבר דרך הUSB ) לתוך לוח האם של המחשב נייד .. ? שאלתי השנייה היא האם חיבור דיסק קשיח של מחשב נייד הוא כמו דיסק קשיח של מחשב רגיל ? כי לפי מה שאני ראיתי זה חיבור יותר קטן (ואני חושב שבמחשב נייד שלי זה IDE).. מקווה שהבנתם, אשמח לשמוע את תשובותיכם.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by nnfyrbsnss,

קניתי את העכבר מנעה בגרסאת Retail ולא OEM לא יודע לגבי הצבעים לא מבין בזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4181 האם MX518 היה עדיף? מה לעשות שאני מחבר אותו לעדכן FM? לשנות משהו בדרייברים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  13. אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by aviv00,

שלום אני מרבה לשחק ב Q3A ואני לא מרוצה מעכבר שיש לי מכירים עכבר אמין וטוב למשחקים כאלו שצורכים דיוק עד 100 שח ? זה עולה 70 שקל וכתוב שזה בשביל GAMERS http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by alfus73,

היי. יש לי שולחץ עץ ואני חושש שהגה עם גומיות לא ייתפס לי על השולחן. האם יש שיטה לתפוס את ההגה לשולחן באופן אחר שלא באמצעות גומיות וואקום? אני מחפש הגה ל- PC רוטט עד 350 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by noambar,

יש לי ספק את הספק כוח Antec NeoPower 480 Watt ואני רוצה לדעת עם בעתיד אני יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (7800gtx) האם הספק יעמוד באומס או שאכלתי אותה?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by SlipY,

שלום לכולם, לפני כ6 חודשים הזמנתי 7 ספקים מסוג XPC Shuttle 250W SilentX הספקים עבדו מעולה והתחלתי לבצע איתם פרוייקט מסויים אך כעת שתי החברות היחידות ( Spiritus , CD-LOG ) הפסיקו לייבא את הספקים לארץ. דרושים לי עוד 7 ספקים ואין לי מושג מהיכן להשיג אותם. יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by idanmal,

שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות מארז,המארז יהיה חייב לעמוד בקריטריונים הבאים: 1. חייב להיות מנעה מחשבים 2. בעל יכולת איוורור טובה 3. שני מאווררי 120 לפחות 4. פילטרים שימנעו כניסה של אבק 5. חייב להיות עד תקציב של 600 שקל 6. מרווח עוד רציתי לציין שהוא חשב על המארז הזה מה אתם אומרים??? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by liiight,

יש לי בעיית חשמל מוזרה בחדר, או יותר נכון בשקע אחד בחדר (ולצערי זה השקע של המחשב). כל פעם שמדליקים את האור במטבח, פלורסנט, יש זמזומים שמגיעים מכל הרמקולים (5.1) ומדי פעם אפילו הפרעות במסך. כמו כן, כל כמה ימים קופץ הפיוז, והוא חוזר רק שאני מנתק את המפצל של המחשב מהשקע (אל המפצל מחוברים המחשב, המסך והרמקולים). אני בטוח שהחשמל לא יציב כי זה בניין ישן ומי יודע בכלל מתי התקינו פה את החיווט. הקיצר, השאלה שלי אם אל-פסק אם מייצב מתח יוכל לעזור למצב. ואם כן, אשמח לקבל המלצה לאל-פסק כי אין לי מושג בנושא.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by omerha,

עכבר לייזר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4717 מה אתם אומרים עליו ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by dominic16,

אוקי אז כחה אבא שלי בקרוב קונ מחשב בישבילו מישרדי אז רציתי ליקנות מארז חדש ולהחליף בשלי אז יש לי כמה שאלות: קראתי שיש בעיה עם החיבור של הUSB הקידמי הוא משהוא מיקדימה אז נכון ? למי שיש אותו הוא מרוצה מינו חוות, דעת כמה רעש? זה הוריד הרבה מעלות? האם זה קשה להחליף מארזים למי שלא עשה את זה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by SHARK 88,

מה לפי דעתם כדאי? Thermaltake Kandalf או Thermaltake Shark ומהם הסיבות לכך [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  23. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by TheMadKow,

שלום רב, להלן המפרט שאני רוצה לרכוש : מעבד P-D-830 Dual Core לוח אם Gigabyte GA-8I955X Pro Intel 955X chipset מאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 מארז : Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window - שלושה מאוורררים. כ. מסך : eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E כ. קשיח : Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM זכרונות : OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel ועכשיו לשאלתי .. איזה הספק אני צריך בשביל המערכת הזו ? בהנחה שאוסיף רק עוד כונן קשיח לכל היותר, בעתיד הקרוב. ושאלה שניה, מה דעתכם על הספק הזה : http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=113# 420W ... בתודה מראש, אלירן.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by dyxel,

איזה מארז כדי לי לקנות למחשב שלי????? 1. Shark VA7000BWA/SWA? של TT או 2. 69U6 400W? של HEC תגיבו דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים