עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש סורק טוב ומהיר עם פידר אוטומטי (יתרון גדול מאד). צריך שיעבוד גם על win XP וגם על win7 . תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי פתחתי את הזיפ וקיבלתי שתי קבצים 7ZXE.F7 FLASH853.EXE הפעלתי את הEXE והופיע לי מסך דוס מוזר ביותר עם פסים וזה נראה לי ממש חשוד לתת לו לעבוד? להריץ תחת דוס בלי ווינדוס?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by EAD,

היי אני מתלבט בין ה5L היקר לבין ה QCK HEAVY מה דעתכם? מחפש משהו מאוד נוח וטוב

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by exorcisit,

אהלן, רציתי לקבל המלצות על חניות שמוכרות את העכבר g400s בארץ או בחו"ל ושעושים גם משלוחים לארץ במחיר סביר וזמן טוב...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. אם יש למישהו אחד ישן חצי עובד זה גם טוב. אשמח לבדוק לפני שאני משקיע 250 שקל. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MoAv,

ok i've a proplem, i have one AGP card with gr8 Tv out and other AGP card for games and such. how do i connect them simultanieslly ? is there motherboard with two AGP's ? if not anyone has an idea how do i replace between them as fast as can be

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני כנראה קונה בקרוב את המפרט הבא AMD 64BIT 3000 Venice s939 DFI Lanparty nF4 Ultra-D Twinmos Speed Premium PC3500 BH-5 512MB*2 Seagate Barracuda 160GB NCQ SATA HIS X800XL 256MB IceQ iTurbo זה המפרט בעקרון... יש גם צורב DVD של NEC 3520... המפרז הזה עולה כ5800ש"ח ואני צריך ספק שיחזיק אותו (גם לOC אפילו של 3.9V לזכרונות וגם לשיפורים עתידיים של כרטיס מסך כמו הG70\R520... ושיהיה יחסית שקט) וגם מארז שתהיה בו סירקולצית אוויר טובה ושיהיה שקט (אני חושב על 120MM שהם טובים ושקטים) אבל גם שיהיה לו איזשהו עיצוב... שלא יהיה מכוער כזה רגיל עם מקום לכוננים וזהו... ושיהיו בו יציאות USB קדמיות (משהו כמו 2 לא ממש משנה העיקר שיהיו) ויהיה נחמד אם יהיה בו חלון וLED... חשבתי על המארז A-TOP XBL…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. במהלך משחק BF-bc2 יש תקיעות וקטיעות בפעילות העכבר, מה שלא היה קורה לי בעכבר החוטי (עכבר מיקרוסופט מיני לניידים) סיכוי קלוש שזה כתוצאה מהמשטח - משהו שעכבר אופטי פשוט הצליח להתמודד איתו.. האם הגיוני - זה משהו שצריך לצפות ממנו בעכבר אלחוטי? או שזה ספציפי לעכבר שלי והוא תקול מדובר במחשב נייד של לנובו עם מעבד T6500 ו4 גיגה ראם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by WizMaster,

ראיתי איפושהו ידיעה ובדיוק עכשיו נזכרתי... זה נכון שאלסה הולכים להפסיק את הפעילות בעקבות חוב ענק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by r.b.y,

שלום קניתי הגה G25 אני מחפש כיסא שיתאים גם לילד וגם למבוגר תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by -=THE MUMMY=-,

מצאתי מכשיר שאין לי מושג מה הוא עושה כתוב עליו PC+ABS HITPOINT

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Triple-z,

אני מתעניין בסט אלחוטי זול ואיכותי (עד 200 ש"ח) וחייב שיהיה 2.4GHZ אשר עובד הרבה יותר טוב מהדור הישן 27MHZ כרגע יש לי עכבר לוג'יטק אלחוטי ישן שלא מתפקד משהו, ומקלדת חוטית רגילה הסטים המועמדים אחרי בדיקה ברשת הם: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KJ409249A http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZkm7500 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726359 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDTEAC2.4MHZCOMBO מישהו מכיר/ראה/ניסה את אחד מהם? או ביקורות בעניין? הייתי מעדיף כמובן בכמה שפחות כסף והכי איכותי (הסטים הפשוטים של לוג'יטק ומייקרוסופט לא 2.4 ג'יגהרץ ולא באים בחשבון)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by moonbone,

הצלחתי לסדר בעיה שהיתה לו עם הכרטיס מסך.... שמישהו ינסה פעם להסתכל לתוך מחשב כזה... איזה סיוט זה לא דומה בשום דבר ללוחות אם של פנטיום למיניהם.... הסידירום מחובר לכרטיס קול לא רק מבחינת סאונד אלא גם מבחינת ה IDE וההארד דיסק והדיסקטים מחוברים לאיזה כרטיס גם כן (SCSI??) יש שמה איזה מלא כרטיסים קטנים מאוד (זכרון??) בקיצור לא מובן לגמרי הקטע הזה.... איפה אפשר למצוא עכבר עם חיבור serial...?(כמו של מדפסת או ג'ויסטיק ישן רק קטן כזה....)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Turbine,

מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. רוצה לקנות מקלדת לוגיטק. מה עדיף ? ולמה ? המלצות... אשמח לדעתכם, דוד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by MoonMage,

הכותרת אומרת הכל... אבל בכל אופן מה אתם חושבים ,יודעים ואומרים על המצלמה הנ"ל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. רצוי עם סוללות רגילות (הנטענות של ה-G7 ממס מבאסות).

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by avishaiar17,

האופציה שקיימת כרגע... EPSON R290 מה אתם אומרים???היא עולה 550 ש"ח... הייעוד של המדפסת הינו להדפיס על גבי דפי פוטו A4 (הדפסת של תמונות), באיכות כמו של פיתוח רגיל... מה אתם אומרים עליה..?!?!? יש עוד אופציות ..חברות אחרות ...- HP או CANON שמשתוות אליה...??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. E6300 ו- 1800XT\1900XT איזה ספק אני צריך לקחת בהתחשב לשזה שאני מעוניין באיזה אוברקלוק מתון

20. Started by אור כהן,

שלום לכולם. אני צריך מדפסת הכוללת סורק בעד 300 ש"ח. עדיף מחנויות אמינות בהרצליה\הקרובות להרצליה יתרון-אם המדפסת יכולה להדפיס הישר ממצלמה ללא מחשב יתרון-המדפסת תיהיה בעלת צבע שחור חשבתי על הHP F2180 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה250 ש"ח או על הHP F4172 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה300 ש"ח מה ההבדל בין 2 המדפסות? אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי או להמליץ על משהו אחר. (קישור לF2180: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/vn/en/ho/WF06b/1090037-1090149-12429394-12429394-80128651-80128652-80482768.html ) (קישור לF4172: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documentSubCategory?rule=45285&lc=en&cc=vn&dlc=en&product=3341352 ) בתודה רבה, אור כהן

21. Started by Cereal Killer,

שלום אנשים יש לי ~2000 ש"ח לקנות מסך מה אתם ממליצים לי גודל 19 - יתרון

22. Started by yolh4f,

יש לי תעכבר MX518 קניתי תסט של Logitech Cordless Desktop Wave רציתי לדעת איזה עכבר נחשב לטוב יותר.. ?

23. Started by Freezer,

שלום לכולם יש לי מעבד athlon 1000 על לוח asus a7v 133A ,ממה שהבנתי לא כדאי להחליף מעבד. שמתי לב שבחנויות המחשבים כבר לא מוכרים athlon1000 ,כנראה שהוא התיישן קצת. חשבתי מה ניתן לעשות כדי להישאר בחזית הטכנולוגיה. חשבתי לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדים לשים עליו את ה athlon 1000 שלי,לחכות כמה חודשים שמחירי המעבדים ירדו בצורה משמעותית ואז להוסיף לו למשל את ה amd xp1800 או ה1900. ככה בהשקעות קטנות כל הזמן אני אוכל לשמור על מחשב חזק לאורך הרבה זמן. ;D מה אתם חושבים זה כדאי או שעדיף לתת לו להתיישן ???

24. Started by JUVE,

מה ההבדלים בין לוח אם GIGABYTE 7VTXE-266 PLUS לבין לוח אם GIGABYTE GH-7VTXH תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Player9,

קיצור הגיע המחשב החדש ואיתו אני גם רוצה לקנות מקלדת אני מוכן להשקיע 250-260 גג .. בשביל מקלדת .. המקלדות הם: Microsoft Reclusa Razer Arctosa Logitech Wave מה המקלדת הכי נוחה פה? אני לא צריך מקשים שאפשר לתכנת,חיבורי USB אוזניות מקלדת וכל זה זה לא שימושי לדעתי. קיצור מה המקלדת המומלצת מה-3 שלמעלה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים