ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש סט מקלדת ועכבר בחיבור חוטי עד 200שח המקלדת צריכה להיות שקטה ככל האפשר. משימה בלתי אפשרית?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת hp leserjet P1002 שחור לבן (ליזר) מצויינת, חסרונות שהיא רק ש/ל ושאיננה אלחוטית. מחפש מדפסת שתדפיס צבעוני, כמות השימוש תהיה בינונית, אישתי משתמשת בזה לעבודה (עבודות וכדו' לילדים). דרישות: מדפסת קטנת ממדים ככל האפשר חסכונית (אני מבין שטכנולוגיית ink tank עשויה לסייע) מאפשרת דיו חלופי בונוס: חיבור אלחוטי (אך לא קריטי) (כלל אין צורך במדפסת משולבת סורק פיצר נחמד, אך תו לו. פקס בוודאי שמיותר!) תודה
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
*חפירה* - אשמח לעזרה. היי לכולם! אני לא מבין גדול במקלדות ואני רוצה לרכוש לי מקלדת בסכום של כ400 שח +- (מעדיף להזמין מחול- זול יותר). בעניין הסוויטצ'ים, לפי מה שהבנתי, הכחולים הם הרועשים ביותר, ככה שנראה לי שאוותר מראש על הכחולים. שמתי עין על המקלדת הזו Coolermaster ck550 איך החברה ? מוכרת וטובה ? - 400 שח כולל משלוח ומיסים. מישהו מכיר את המקלדת ויש חוות דעת עליה? אפשר לבחור בין סוויטצ'ים כחולים/אדומים/חומים. העניין הוא שאלו סוויטצ'ים gateron ולא צ'רי, ככה שאני בכלל לא מכיר. על מה הייתם ממליצים ולמה? ובכללי, הסוויטצ'ים האלו עדיפים על הצ'רי או פחות? ועוד שאלה, אם לא המקלדת הזו, על איזו מקלדת אחרת …
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למצלמת רשת + מיקרופון לשימוש בסקייפ וכו'... המחיר גמיש אבל חשבתי על 100-200 ש"ח. האם יש חברות שצריך להיצמד אליהם ? מה צריך לבדוק ? טנקס.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
כשביקשתי הצעת מחיר מזיגזג על המפרט שקניתי, שכלל את ה hercules שמבוסס על GF 3 TI200 הם אמרו לי שאין אותו בארץ, וכנראה שאת הדגם הספיציפי הזה גם לא יהיה, בטח שלא בזמן הקרוב. אז רציתי לשאול, זה נכון? ואם כן, מה ה"חלופה" שלו? אני לא מדבר על הריידון כי כרגע הם מאד יקרים, אולי הכרטיס המקביל המבוסס על TI200 של GAINWARD?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום ובטחון, אני על סף קניית דיוידי למחשב, וברצוני לדעת על איזה דיוידי כל אחד ואחד מכם ממליץ (לא רק חברה, גם דגם יועיל מאוד). הייתי שמח אם תתיחסו למהירות של הכונן, גודל BUFFER, מהירות DMA ואופציות זונים (ZONE) שונים. המון תודה.
-
לא שזה כל כך מפריע לי כי הוא תמיד דלוק.....אבל עדיין....השתמשתי בו לפעמים.... למישהו יש רעיונות? הוא נלחץ בדיוק כמו שהוא נלחץ יום לפני (ועבד)... ועכשיו הוא לא.... :-/ אוף!
-
טוב , אני משלשום מתכונן להתקנה מחדש של כל העסק , והצורב כבר עבר בערך 50 צריבות רצופות בלי הפעלה מחדש , עם מנוחות של איזה 3 4 שעות כל פעם . הצורב הוא יאמאה 16 , 2100E , זה יכול לשבש לו את המוח , כל כך הרבה עבודה בלי הפסקות ארוכות ? כי לא מתאים לי שהוא יתפחלץ לי .
-
יש לי מחשב חדש ומאוד הייתי רוצה להתאים לו שלט רחוק, כדי שאוכל לצפות דרכו בסרטים בטלויזיה. האם ניתן לעשות דבר כזה לכל מחשב? מאיפה קונים שלט למחשב?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
מצלמת אינטרנט ה500 שקל איזה מצלמה הכי טובה ב 500 שקל?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מתלבט בין הS510 למייקרוסופט 700 1000 והאחרים. השימושים הם שימושיים כלליים, בעיקר שימוש משרדי, חשוב לי מאוד העיצוב התרשמתי שללוג'יטק מקלדת דקיקה לעומת MS 1000 שמגושמת מאוד. האם הלוג'יטק סט ששווה את ההפרש במחיר? אם למישהו יש את הסט ויכול לתת חוות דעת עליו זה יהיה מצוין
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מארז בסביבות ה 350 שקל , בלי ספק כוח , עם זרימת אוויר מצויינת .. עם מאווררי 120 MM מקדימה ומאחורה מומלץ ... חשבתי על זה ?HEC Compucase CI-6A21 אבל אני לא יודע אם יש עוד משהו , אפשר עזרה ? שוב הדגש הוא זרימת אוויר מקסימלית , לא אכפת לי מהיופי בכלל ... ועוד משהו , שמתי לב שכמעט כל המארזים באים עם חלון צד + מאורר בחלק השמאלי של המארז .... ז"א אם המארז פונה אליי אז החלון צד בצד שמאל ... ובגלל שהמבנה של החדר שלי לא מאפשר את זה אני צריך משהו עם חלון צד + מאורר ( אם זה יועיל לזרימת אויר .. לא חייב ) אבל בצד ימין של המארז תודה ( ואם אפשר .. בלי מראה חייזרי עם עיניים ולדים בכל מקום )
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מדפסת מהדגם הנ"ל לאחרונה עברתי לויסטה ושרציתי להוריד דרייבר באתר של HP רשום שהמערכת הפעלה כבר כווללת דרייבר ואין צורך באחד חיצוני שאני מדפיס האיכות ממש גרועה אין איזון בצבעים יש פסים לאורך הדף כל מינ אפקטים שמתראימים לחוסר בדרייבר.שהייתי עם XP ודרייבר לא היו שום בעיות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום שאלה קצת מוזרה ובלי תקציב אבל ננסה אני רוצה להדפיס ברמה בערך של פוסטרים, כלומר להדפיס על נייר מיוחד (שאני מתאר לעצמי שיש למדפסות, הוא יקר ולא זמין?) תמונות מהמחשב ברמה שאני יכול לתלות על הקיר, בגודל של הנייר או לחבר מספר הדפסים ביחד. אני יודע שזה אפשרי כי אני מכיר תמונות כאלה שמוכרים אבל יש מדפסות במחיר נורמלי שיכולות לעשות את זה באיכות סבירה? כמובן בנוסף להדפסות נייר רגילות... לא צריך סורק או פקס תודה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Img_Pop.asp?Idx=284 מה אתם אומרים? מוסיף לחווית המשחק?
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3691 זה זה או הMX510 (אני משיג במחיר זול מאוד אז בלי הצעות אחרות )
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מתעניין בסט אלחוטי זול ואיכותי (עד 200 ש"ח) וחייב שיהיה 2.4GHZ אשר עובד הרבה יותר טוב מהדור הישן 27MHZ כרגע יש לי עכבר לוג'יטק אלחוטי ישן שלא מתפקד משהו, ומקלדת חוטית רגילה הסטים המועמדים אחרי בדיקה ברשת הם: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KJ409249A http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZkm7500 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726359 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDTEAC2.4MHZCOMBO מישהו מכיר/ראה/ניסה את אחד מהם? או ביקורות בעניין? הייתי מעדיף כמובן בכמה שפחות כסף והכי איכותי (הסטים הפשוטים של לוג'יטק ומייקרוסופט לא 2.4 ג'יגהרץ ולא באים בחשבון)
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
היי, זקוק למדפסת משולבת שתכלול גם פקס וגם סורק ועדיף שתהיה לייזר. חשוב גם שתהיה קטנה. יש חיה כזאת או שניתן למצוא רק מדפסות דיו משולבות וקטנות? מה טווח מחירים מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. ASUS Mechanical PC Gaming Keyboard for PC - TUF K3 2. מקלדת מכנית RGB + משענת PAVILLION GAMING 800 HP 3. Razer Ornata Chroma Gaming Keyboard מי העדיפה משלושתם? תודה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כבר שעתיים עובר על דיונים דומים כאן להמלצות על מקלדת ועכבר ואני מתחיל לאבד את השפיות שלי, יש יותר מדי דגמים ואני לא בטוח מה יהיה מתאים לי. אני מחפש עכבר טוב שיישאר איתי לכמה שיותר זמן, אז אני מעדיף לא להתקמצן בקניה עכשיו. בגלל שלאחרונה יש לי כאבים באגודל ימין, אני רוצה עכבר שיבלוט קצת מצד שמאל במקום של האגודל כדי שלא אצטרך לקפל אותו כדי לאחוז בעכבר. אני בכלל אשמח אם זה יהיה סימטרי גם לצד השני כי לפעמים אני מעביר את העכבר ליד שמאל. אני אשחק לא מעט, אבל לא דברים תחרותיים שדורשים דיוק קיצוני. אשמח גם לפד נוח לעכבר. לגבי המקלדת, יש לי פחות דרישות, אבל בעיקר כי אין לי מושג למה לצפות. מן הסתם אני ארצה שהיא גם תהיה נוחה להקלדה מרובה (יש אופציה גם לפד למקלדות? הדברים הר…
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלוש חברות השקעה שיתפו פעולה על מנת לקבל בעלות על מפתחת החומרה והציוד ההיקפי - והמהלך הזה יוכל להוות את קרש הקפיצה שלה לעוד תחומים תחרותיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
העכבר שברשותי זה לוג'יטק G9X, אני מחפש פד איכותי אך לא כ"כ יקר שמיועד בעיקר לגיימינג מסוג FPS, גודל הפד הוא קטן עד בינוני. תודה לממליצים
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות אוזניות גיימינג חדשות ואני מתלבט בין כמה אוזניות. החלטתי לא לפתוח בפורום אודיו כי ראיתי שהם מתעסקים באוזניות HIGH END ולא באוזניות גיימינג. 1. Razer Kraken Pro 2. Logitech G230 3.Siberia V2 Frozen-Edition אתם מוזמנים להמליץ על אוזניות אחרות גם כן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
- 1 follower
-