עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by fenix5545,

שלום אני מחפש מקלדת גיימינג\מולטימדיה אם עדיפות לגיימינג ב300-350 ש"ח אם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח (עד 400) אבל כמובן אם היא באמת תיהיה שווה את זה חשוב שתהיה נוחה ויהיו לה מקשים בעלי תכנות (מקרו) וכמובן שעברית חשבתי על מיקרוסופט X6 או לוג'יטק G15 המקלדת שברשותי כרגע היא לוג'יטק WAVE אני לא רוצה אותה שנית!!!! אם יש לכם המלצות למקלדות אחרות תרשמו כן חופישי חודשי תודה רבה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by reviZor,

שלום חבר'ה אני מחפש מקלדת מכנית, כרגע אני משתמש ב Razer BlackWidow 2013 Ultimate והיא עושה לי בעיות (כפתורים בקושי נלחצים, כפתורים לא מגיבים או נלחצים פעמיים) לכן אאני מחפש מקלדת חדשה, רצוי מכנית ואם אפשר שקטה יותר מזו שאאני משתמש בה, רצוי תאאורה ירוקה. השימושים שלי הם בעיקר הרבה הקלדה ובזמני החופשי משחקים, רצוי שיהיו כפתורי מקרו. התקציב גג 1000 ש"ח רצוי פחות. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  3. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט, ולאחרונה הדונגל שלי התעקם ומאז, מחפף ועובד לסירוגין. מישהו מכיר/נתקל/קרה לו דבר דומה והצליח לקנות דונגל חלופי של מייקרוסופט או אפילו איזה משהו ג'נרי במקום לקנות עוד הפעם סט שלם רק בשביל דונגל חדש... תודה מראש, עמית.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  4. ערב טוב, אני לפני קניה של מקלדת מדיה ואני מתלבט בין המקלדת של מייקרוסופט: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=030 לבין זו של לוג'יטק: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 שניהם פחות או יותר בעל אותם מאפיינים, אז בעיקרון מה שמשנה לי זה נוחות השימוש בה וחסרונות למינהם. אשמח לקבל חוות דעת קצרה מבעלי אחת המקדלות הנ"ל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  5. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

טוב , אני משלשום מתכונן להתקנה מחדש של כל העסק , והצורב כבר עבר בערך 50 צריבות רצופות בלי הפעלה מחדש , עם מנוחות של איזה 3 4 שעות כל פעם . הצורב הוא יאמאה 16 , 2100E , זה יכול לשבש לו את המוח , כל כך הרבה עבודה בלי הפסקות ארוכות ? כי לא מתאים לי שהוא יתפחלץ לי .

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  6. אני מחפש המלצות למכונה משולבת עם סורק הכי מהיר שיתקרב לסורקי מסמכים ייעודיים במהירותו. לא משנה אם המכונה צדפיס בצבע או בשחור לבן. לא משנה אם הזרקת דיו או לייזר. כל הדגש הוא על מהירות הסריקה למסמכים. באתרים כמו זאפ הנתון של מהירות הסריקה לא מפורסם. במפרטים של המדפסות ככלל הנתון של מהירות הסריקה לא מופיע ! בתודה

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  7. יש לי פתחתי את הזיפ וקיבלתי שתי קבצים 7ZXE.F7 FLASH853.EXE הפעלתי את הEXE והופיע לי מסך דוס מוזר ביותר עם פסים וזה נראה לי ממש חשוד לתת לו לעבוד? להריץ תחת דוס בלי ווינדוס?

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  8. שלום לכולם, ברצוני לקנות כרטיס DVR בעל יכולת תצוגה של למעלה מ30 פריימים ואיני יודע היכן אני יכול להשיג סוג/חברה/אחריות של הכרטיס כיוון שאיני מתמצא בכרטיסים אלו כלכך. אודה להמלצות כולל חנויות(קישורים). שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  9. היי אני בדיוק בונה חדר חדש...נגיד והמחשב מכובה האאם אפשר להפעיל אותו מרחוק?

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה מה ההמלצה שלכם???

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by bilbo,

http://www.mvktech.net/content/view/2160 :xyxthumbs:

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  12. שלום, ברשותי ה-DEATHADDER 3.5 של רייזר, אני מבסוט מאוד על העכבר אבל שאלה אחת מטרידה אותי ולא מצאתי לה תשובה. יש הבדל בין חיישן האינפרא שבעכבר הזה לבין חיישן אופטי סטנדרטי או שזה אותו הדבר בשם אחר? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by syberpuppy,

אני קונה את המחשב הבא ואני צריך מארז וספק, להקום שממנו אני קונה אין הרבה חברות, רק את ההכי גדולות (אין אפילו ANTEC) אשמח לשמוע כמה השצעות כך שאולי יהיה להם אחת מהם מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS זכרונות: 512MBX2 micron Org ddr400 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 קירור למעבד arctic cooling pro 7 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  14. הדבר שלא הבנתי זה שנכון שיש את המסך מגע של מקשי המדייה אז יש שם את הלוגו של RAZER בקיצור..... מה הוא עושה ואיך משתמי בוא ??? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  15. היי, חברה שלי רוצה לקנות מדפסת משולבת בתקציב הזה. היא מדפיסה בעיקר בשחור לבן (לייזר או הזרקת דיו? ) יש לכם המלצות? בבקשה תתייחסו גם לעלות השוטפת (ראשי דיו) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  16. רוצה לקנות מקלדת לוגיטק. מה עדיף ? ולמה ? המלצות... אשמח לדעתכם, דוד

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  17. אני צריך המלצה למדפסת בסביבות 400 ש״ח. רוב עבודתה תהיה להדפסת דפי נוסחאות ועבודות לאוניברסיטה. אני מדפיס את הדפי נוסחאות בקטן מאוד (פונט 8-9) ככה שאני רוצה שהמדפסת תהיה מדוייקת ולא יצא מטושטש. צריך גם שהראשים יהיו לא יקרים (בכל זאת, סטודנט) ואם היא משולבת עם סורק/פקס השמחה תהיה אפילו כפולה(אבל לא חובה!) אה, ושתהיה אמינה... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  18. רצוי עם סוללות רגילות (הנטענות של ה-G7 ממס מבאסות).

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

שלום, מחפש סט מקלדת ועכבר בחיבור חוטי עד 200שח המקלדת צריכה להיות שקטה ככל האפשר. משימה בלתי אפשרית?

20. מישהו מכיר\שמע\יודע על מכשיר פקס שמקבל את הפקסים אבל מאפשר גישה מהמחשב כדי להחליט איזה פקסים להדפיס מתוכו? מישהו יודע אם קיים בכלל משהו כזה? [אני יודע שיש די הרבה תוכנות כאלה, אבל זה מצריך מחשב שדלוק כל הזמן ומיועד לנושא - אף אחד לא יוכל לעבוד במחשב בצורה סבירה בזמן שהוא מקבל פקס]. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by SharP,

בבקשה יש איזה תוכנה לשינוי הREFRESH במשחקים בXP ???

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by giloman,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3691 זה זה או הMX510 (אני משיג במחיר זול מאוד אז בלי הצעות אחרות )

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by Itzik 007,

שלום לכולם, אחרי שמת לי העכבר האלחוטי הישן שלי (טק לצערי) קניתי עכשיו עכבר של HP. ואז החלטתי לקנות גם מקלדת אלחוטית חדשה. אשמח להמלצות למקלדת איכותית עם מראה יפה ולחצני קיצור, עדיף מחברה מוכרת. מחיר אזור ה200 שקלים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  24. מחפש עכבר ומקלדת נוחים לשימוש כולל. בעיקר מולטימדיה ומשחקים. חשוב שיהיו לו מקשי מולטימדים נוחים( להעביר שירים וכו')

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  25. Started by definex,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ התקני פלטייה? האם מישהו קנה באיביי התקן פלטייה ויכול להמליץ ממי לקנות?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.