עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nimrodi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר גלילה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by yolh4f,

יש לי תעכבר MX518 קניתי תסט של Logitech Cordless Desktop Wave רציתי לדעת איזה עכבר נחשב לטוב יותר.. ?

3. עם יש חנות שמוכרת באזור הVALLEY ב LA מוצרים של steelseries אתם יכולים להביא לי תשם שלה ואת האתר שלה? והאם ישלה SteelSeries Siberia V2 Red SteelSeries sound card 7.1 למה פשוט דודה שלי גרה שם והיא מגיעה לראש השנה אז אני יבקש ממנה שתקנה לי ואני יחזיר לה תודה. מי שלא יודע על מה אני מדבר (ואני קונה את זה מחול כי המחירים בארץ מוגזמים) http://tms.co.il/product/6370 http://tms.co.il/product/6378

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by sgendelm,

האל פסק שברשותי סיים את חייו והסוללות לא מחזיקות מעמד יותר ממספר שניות. אני מחפש אל פסק חדש (מכיוון שנראה לי שהחלפת סוללות זה פתרון לא ישים ואין לי מושג איך ואיפה עושים את זה). מישהו יכול להמליץ על דגם של אל פסק עם גל סינוס "טהור"? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by exorcisit,

אהלן, רציתי לקבל המלצות על חניות שמוכרות את העכבר g400s בארץ או בחו"ל ושעושים גם משלוחים לארץ במחיר סביר וזמן טוב...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק .. משנת 2014 המלצתם על מדפסת לייזר Brother DCP7055 ,האם ההמלצה עדיין בתוקף? או שמאז 2014 יש לה מתחרות חדשות בשוק? תקציב עד 500 שח.. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני בהתלבטות ולא מוכן להוציא את הפרמיה הנוספת לARMOR או הKANDALF ......

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by g_s,

על הספק כתוב שצריך להזיז את הכפתור הזה כדי לבחור איזה מתח נכנס מהחשמל לספק (110/220)... אבל אני לא מוצא את זה. ..מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Shmoolik,

כרגע יש לי MX700 , אבל יש לי בו איזה בעייה , ואמרו לי כאן שאולי יתנו לי כבר לשדרג במקום לקבל את אותו עכבר. אז לפני שאני הולך לחנות ואומר להם על הבעיה , אני רוצה לדעת מה בדיוק כל הקטע של BLUETOOTH ואיך הוא לעומת ה LASER. ולמה ה MX900 יותר יקר. (ואם זה אומר שהוא גם יותר טוב..). * כבר עשיתי חיפוש ואין ממש השוואה בין השניים האלו. לפחות לא שאני מצאתי. תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by vermise,

שלום חברה אני שמאלי ואני לא יודע איזה עכבר ליקנות תנו רעיונות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אם יש למישהו אחד ישן חצי עובד זה גם טוב. אשמח לבדוק לפני שאני משקיע 250 שקל. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lital1,

שלום! יש לי מדפסת מסוג סמסונג ML-2251N - מדפסת לייזר. יש לי איתה בעיה - כל מה שאני מדפיסה יוצא עם חצאי עיגולים שחורים בצדדים. אין לי מושג איך לתקן.. אשמח להצעות... תודה ליטל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by guyz6471,

הי, אני מקווה שלא פרסמו את זה בפורום ואני לא חוזר על מידע שידוע, יש מבצע באופיס דיפו 2מוצרים של לוגיטק השלישי חינם (הזול מבינהם) עכשיו הדברים די יקרים אצלם ככה שזה יוצר שווה רק עם קונים 3 דברים בערך באותו מחיר וגם לא תמיד יוצא יותר זול מ"בשוק החופשי" אבל מי שצריך מוזמן לבדוק the Z-Guy

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by EAD,

היי אני מתלבט בין ה5L היקר לבין ה QCK HEAVY מה דעתכם? מחפש משהו מאוד נוח וטוב

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Voidax,

היי, מעוניין בקרוב לרכוש מדפסת חדשה ורציתי לשאול האם יש חברה שנחשבת טובה מאחרות שכדאי ללכת עליה? אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (צילום,סריקה, פקס) ברמה קצת יותר גבוהה ממדפסת ביתית, עד 1500-2000 ש"ח. האם כדאי ללכת על HP? האם יש המלצות על חברת Brother? אשמח לכל מידע רלוונטי

16. Started by unknown,

אני מעוניין לקנות את העכבר הזה בשביל משחקי fps, אבל קודם אני רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים כמו diablo או sc) sc פחות קריטי). אם יש עכבר אחר שנראה לכם מתאים למשימה אנא שתפו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by TNT,

מה ההבדל בין החיבור S-VIDEO לבין החיבור הרגיל הבננה בכרטיס המסך?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, ברשותי ה-DEATHADDER 3.5 של רייזר, אני מבסוט מאוד על העכבר אבל שאלה אחת מטרידה אותי ולא מצאתי לה תשובה. יש הבדל בין חיישן האינפרא שבעכבר הזה לבין חיישן אופטי סטנדרטי או שזה אותו הדבר בשם אחר? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום. יש ברשותי מארז HAF932. הוא אצלי כבר חצי שנה + ומעולם לא ניקיתי לו אבק. שמתי פילטר אבק מאולתר על המאוורר בחלון צד ובכל מקרה כשפתחתי אותו התפלאתי לגלות שאין כמויות היסטריות של אבק בתוך המארז, יש כמות סבירה בהחלט. בכל אופן אני רוצה לנקות את המאווררים, מה שכולל לפרק אותם (לא בעיה) ולנקות אותם, עכשיו אני צריך עזרה באיך לנקות אותם, מה שהייתי עושה עד עכשיו הייתי לוקח מטלית רטובה ועובר על הכנפיים של המאווררים אבל זה לא מספיק תמיד הייתי מפספס משהו איך אתם מנקים את המאווררים שלכם? בנוסף איך ניתן לנקות את הגוף קירור של המעבד מבלי לנתק אותו מהמעבד? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by hosham,

הזמנתי מחשב חדש: pd 805 gigabyte 945pg leadteak 7600gt extreme ac pro 7 וכו'... ואני מתכנן אובר קלוק למעבד,הזמנתי את ה enermax noisetaker 420W. הבנתי לפי ת'רדים שונים פה שיש מצב שהספק הזה לא יספיק לי למערכת במידה ואני מבצע אובר קלוק,ושעדיף ספק עם מסילת 12V אחת ולא 2 (הוא נותן 18A על כל מסילה ו 29A ביחד) האם זה נכון ואם כך לכמה הוא יגביל אותי? כי אני לא מתכונן לקרוע את המעבד.. אם עדיף לי להחליף אותו אז לאיזה ספק (מפלונטר כי משם ביצעתי את ההזמנה). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני כנראה קונה בקרוב את המפרט הבא AMD 64BIT 3000 Venice s939 DFI Lanparty nF4 Ultra-D Twinmos Speed Premium PC3500 BH-5 512MB*2 Seagate Barracuda 160GB NCQ SATA HIS X800XL 256MB IceQ iTurbo זה המפרט בעקרון... יש גם צורב DVD של NEC 3520... המפרז הזה עולה כ5800ש"ח ואני צריך ספק שיחזיק אותו (גם לOC אפילו של 3.9V לזכרונות וגם לשיפורים עתידיים של כרטיס מסך כמו הG70\R520... ושיהיה יחסית שקט) וגם מארז שתהיה בו סירקולצית אוויר טובה ושיהיה שקט (אני חושב על 120MM שהם טובים ושקטים) אבל גם שיהיה לו איזשהו עיצוב... שלא יהיה מכוער כזה רגיל עם מקום לכוננים וזהו... ושיהיו בו יציאות USB קדמיות (משהו כמו 2 לא ממש משנה העיקר שיהיו) ויהיה נחמד אם יהיה בו חלון וLED... חשבתי על המארז A-TOP XBL…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by AiXC,

השימושים שלי זה משחקים/סרטים/מוזיקה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ANTONIO,

שלום רב, הבוקר רכשתי מדפסת CANON MX515, אני מנסה להתקין את הפקס, אך נתקל בבעייה. ה MANUAL בעברית לא ניתן לקריאה כיוון שהאותיות מאוד קטנות ומודפס באיכות לא טובה. אני מנסה לפי ההוראות שבמסך המדפסת אך לא מצליח לשלוח ולקבל פקס. מישהו מכיר או יכול לעזור עם ההגדרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום . אני מעוניין לקנות את השלט אלחוטי ... האם הוא נוח לשימוש במחשב האם הוא אמין ומספק את התמורה למחיר ( 300 שח ) האם אפשר להשתמש בו גם ב VISTA ( ז"א שאין איזה בעיות תאימות ) תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by omerha,

אני מתלבט בין ה HP Officejet 5610 לבין CANON MP160 למטרת לימודים , חשוב לי שיהיה דיו חלופי למדפסות ואמינות. מה עדיף?

דיונים חדשים בפורומים