עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Dj_Gal,

שלום, הזמנתי מחשב לא מזמן מפנדה (יש לי עוד זמן לשינויים) ויש לי ספקות לגבי הספק לקחתי בהתחלה HEC 475DVD WATT PSU שעולה 383 ש'ח שהוא חמוד ... לא מזמן אמרו לי שהספק לא ממש יציב לOC ואמרו לי לקחת Antec .. טוב הסתכלתי על המחירים הכל יקר כמובן ..עכשיו יש לי התלבטות בין Antec 350 Watt יש לו 2 מאוררים כחולים משהו יפה שזה מצויין למוד שלי (חלון למעלה) שיהיה בעתיד הוא עולה 433 ש'ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 לבין Antec TruePower 380 Watt שאמרו לי שהוא מצויין ושקט ויציב לOC והוא עולה 508 ש'ח אני לא יודע איזה ספק לקחת שיתאים למפרט הזה MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 400MHZ 478PIN 51…

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by DAN,

יצרן אחד שמייצר לשני חברות המארזים המובילות בעולם: http://www.chieftec.com/products/products.htm כן כן זה בדיוק האנרמקס והאנטק שאתם כל כך אוהבים לקנות ביוקר !!!! דן

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by DaMn18,

איך מקלדת+עכבר שעולים בארצות הברית 70$ , עולים בארץ מעל ל 700 שקל ?! עם כרטיסי מסך ורמקולים זה עוד נסבל... אבל מחיר כפול מהמחיר בחו"ל ? או שאני טועה וניתן למצוא את הקומבו הזה ביותר זול ?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  4. אז ככה הזמנתי את העכבר אבל עדין לא קיבלתי אותו ( זאת אומרת שיש לי אופציה לבטל את הקניה) מה שאני רוצה לדעת האם הוא שווה , קניתי אותו ב מקום ב 160( תראו בזאפ) או האם כדי לבטל ולקחת משהו אחר.

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by vered,

תקשורת בין סגמנטים, בעזרת אוטנטיקציה, של תוקן (מכשיר אלקטרוני שמחליף סיסמא מספרית כל 40 שניות), שאמור לתקשר עם רדיוס RADIUS, האוטנטיקציה מתבצעת דרך חומת אש של צ'ק פוינט 4.11, התשובה (למעשה) של הלוג של הרדיוס, היא שהוא קיבל סיסמא לא מספרית (כנראה נכנס שם המשתמש גם לאוטנטיקציה), איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by sci10sf_,

יש לי צורב של AOPEN האם מדובר בצורב איכותי הוא במהירות של 32X12X10 עם 4MB

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  7. שאלה בכותרת אני חושב. אם אפשר גם את הlayout של החוטים (כלומר מה כל חוט מוביל) זה יהיה ממש נחמד

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by fim,

איך מומלץ לחבר 4 רכיבי IDE צורב,2 HDD ,ו-CD PRI MASTER-? PRI SLAVE-? SEC MASTER -? SEC SLAVE-?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by SharP,

בבקשה יש איזה תוכנה לשינוי הREFRESH במשחקים בXP ???

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by amd950,

עזרו לי להחליט איזה לוח טוב יותר. חשובה לי מהירות לא מעניין אותי בכלל OC . כמו כן יציבות והתאמה לסוגים שונים של חומרה. קיימת אופציה נוספת לGYGABYTE 7DXR שזה לוח כולל RAID. מה אתם אומרים בהנחה שכולם באותו מחיר

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מקלדת [רק מקלדת, בלי עכבר] ואני צריך המלצה למקלדת טובה. השימושים העיקריים שלי הם הקלדה בתוכנות כמו מסנג'ר ובאינטרנט, אני לא גיימר או משהו כזה... המחיר המקסימלי: 200 שקל.

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  12. היי, מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 600 ש"ח המחשב הראשי שלי נמצא בסלון מחובר לטלוויזית LCD (היא המסך היחיד שלו) מרחק השליטה הוא עד 3-4 מטרים, משטחים לעכבר מגוונים: שולחן, ספות, רגל וכו' מעדיף לוג'יטק ( ה MX-518 הוא העכבר הכי נוח שהיה לי אי פעם) אם קיים סט אלחוטי שנמכר בארץ וכלול בו העכבר MX-1000 (הבנתי שהוא האלטרנטיבה האלחוטית ל 518) אני אשמח לדעת. אשמח לקבל המלצות, אני ממש אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ על סמך נסיון אישי עם מוצרים. אפשר למתוח את התקציב אם יש סיבה ממש טובה. תודה! * הייעוד הוא לא גיימינג ייעודי - אלא שימושי מחשב כלליים אבל לא לפסול סטים ייעודיים לגיימינג, בד"כ אני אוהב את העיצוב וה feel במוצרים כאלה, ובנוסף הם תמיד מאוד נוחים (כמו ה MX-518)

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  13. שלום לכולם, אני בקרוב מאוד מקבל את עכבר הSentinel של CM ועל מנת להוציא את המקסימום מהעכבר רציתי "לשדך" לו משטח איכותי המתאים לגיימינג. המשחקים הם בעיקר FPSים. התקציב בכותרת בדולרים הוא לא כולל משלוח (שזה באיזור ה15$ מאתר Performance-PC's) ובשקלים אם יש משהו איכותי פה בארץ. מאחר והידע שלי בנושא המשטחים שואף לאפס חשוב לי שהמשטח לא יהיה גדול מידי (כלומר גודל בינוני 35-40X25-30 מבחינת מימדים) ושיהיה מותאם לשימוש עם חיישן לייזר. אני מתאר לעצמי שיש גם הרבה חארטות בנושא אבל חשוב לי שהמשטח יענה על ההגדרות הנ"ל. בינתיים ראיתי את אלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_90_424_683&products_id=26955 http://www.performance-pcs.com/…

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by Skeleton,

טוב הזמנתי לפני כמה ימים את העכבר דרך PCgames, עכשיו קיבלתי אותו היום. העכבר הקודם שהיה לי הוא G-9 אחרי שאני מנתק את הG-9 ומכניס את הRazer DAV2 והוא פשוט לא עובד. עשיתי Restart. הורדתי Drivers. כל פעם שאני מכניס תUSB שלו רשום לי זוהה התקן חדש. עכשיו אין לי מושג מה לעשות כבר, כמעט אמרתי שאני אחזיר אותו לחנות וזהו. בדקתי על מחשבים אחרים ועבד לי ישר. יש איזשהוא מדריך להתקנה שלו אולי? ד"א מחקתי את כל הדברים של הG-9 ולא עזר. זה לחבר שלי קורה...

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by j,

אני מעוניין בפד לעכבר הלייזר שברשותי, לא למשחקים אלא לפעולות עדינות יותר: פוטושופ, אוטוקד וכמובן שימוש רגיל - פשוט בזמן האחרון אני מוצא את העכבר "מקפץ" והגיע הזמן להפסיק להשתגע... ראיתי המלצות חמות במיוחד כאן ל5L אבל הוא קצת יקר וואני לא יודע עד כמה הוא יהיה טוב לצרכים של לא משחקים... תודה

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  16. אני מיואש , דבר ראשון : WIN XP SP3 2048MB DDR2 GEFORCE 8400GS 512MB יש לי בעיה , המחשב עושה לופים של : ניתוק עכבר > החזרת עכבר > ניתוק עכבר > החזרת עכבר [אגב , לא ישר אחד אחרי השני , הוא מחכה מעט , אבל הוא עושה] , מה משגע אותי , למשל במשחקים אתה בא לירות על מישו אבל הוא ניתק תעכבר ... ואז מחזיר אותו . לפעמים הוא מנתק אבל לא מחזיר . למישהו קרה את זה פעם ? מה הפעולות שננקטו ? תודה , חן .

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  17. אני רוצה מקלדת בסגנון הנ"ל רק בלי עכבר, אותו אני יקנה בנפרד. אני אשמח להמלצה גם על דגם אלחוטי וגם חוטי. וד.א איך המקלדות בסגנון הזה למשחקים? תודה.

18. Started by BeBest,

לכבוד משחקי הכדורגל החדשים הבאים עלינו לטובה החלטתי לרכוש גיימפד למחשב. חבר המליץ לי על Logitech F710 האלחוטי. הוא לא חייב להיות אלחוטי, אם כי המחשב לא קרוב לטלוויזיה ואם אני מעוניין באחד עם כבל אצטרך לפחות 5 מטר (אני מאמין שלא קיים אחד כזה). אני גם לא הכי שמח לקנות משהו אלחוטי מחשש לבעיות קליטה (כרגע יש לי סט אלחוטי Logitech LX710 שבמרחק של 4-5 מטרים עושה בעיות קליטה.). המלצותיכם יתקבלו בברכה. תודה ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  19. רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק .. משנת 2014 המלצתם על מדפסת לייזר Brother DCP7055 ,האם ההמלצה עדיין בתוקף? או שמאז 2014 יש לה מתחרות חדשות בשוק? תקציב עד 500 שח.. תודה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by amadey,

יש לי את הG400 ואני מחפש פד קשיח (ללא בד). כרגע יש באייבורי הנחה של 40 אחוז על הפדים אז חשבתי לבחור אחד מפה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1617 מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by itzikin0,

מה אתם אומרים על המלקדת הזו? אתם אומרים שיש משהו יותר טוב להציע..? אני רוצה לקנות אותה והמחיר שאני רוצה לקנות עד 450 שקל אז מה אתם אומרים הכי טוב למחיר הזה? X6 נראה פצצה ונראה טוב!

22. Started by Yoni1o,

התקציב שלי 750 שקל ואני רוצה לקנות אוזניות לסוני 3 שזה ישמש למשחקי יריות וחשבתי על האוזניות החדשות של סוני pulse elite שעולות 600 שקל מהאתר vgp מחו״ל למישו פה יש המלצה בתקציב של 750 על אוזניות יותר טובות כי אמרו לי בפורום fxp לשאול בפורום של חומרה וציוד היקפי וכו.. כי שם יותר מבינים אז אמרתי אני ישאל באתר הזה מישו פה חושב שאני יכול לקנות בתקציב 750 שקל אוזניות יותר טובות ממה שאני רוצה של סוני ?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  23. שלום החלטתי סוף סוף בפעם הראשונה להשקיע בעכבר גיימינג, ולאור זה אני רוצה לקנות משהו באמת טוב כדי להרגיש את ההבדל. כרגע יש לי Logitech Mediaplay מאד חשוב לי שהעכבר יהיה אלחוטי ולייזר ראיתי והתלהבתי מה Razer Mamba , מה דעתכם עליו? יש ב KSP אותו ב 600 ואת הדגם עם ה12 כפתורים ב700 (אני לא צריך את הכפתורים) האם יש דרך לנצל את ההקלות החדשות ביבוא מוצרי חשמל כדי לקנות את העכבר במחיר שפוי? אם יש אז איך? איזה מקלדת כדאי להתאים לו? מחכה לתשובה...

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  24. Started by andrei21,

ראיתי פה באתר הרבה המלצות לDeathAdder אך מעט מאוד המלצות לLachesis שסוקר פה על ידי צוות האתר. ולImperator . האם מישהו התנסה בהם? או שאוליי בכלל עדיף Imperator ?? עד כמה משמעותי 5600DPI VS 3500DPI ואיזה עוד הבדלים משמעותיים יש לשלשת העכברים? מה תמליצו

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by dg_142,

למען שמו באהבה אני מעוניין במדפסת לייזר וגם בסורק. אין לי צורך בפקס, יש לי רק קו אינטרנט. אני סטודנט, ועדיין אין לי מושג בנוגע להיקף השימוש החודשי. העדפה להדפסה דו צדדית. לא יודע אם יש עדיפות לסורק עם מזין דפים. אין דגש על חיבור רשת וכדומה. ההעדפה לתקציב היא עד 800 שקל, ולעלות זולה של טונרים. עדיף לקנות סורק ומדפסת או שעדיף מכשיר משולב? המחשב יכול לסנכרן בין הסורק למדפסת בכדי שישמשו כמכונת צילום, או שזו אפשרות הקיימת רק במכשירים משולבים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים