עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות דיו תום למדפסת ברדר דגם lc-900 ואצלם הכי זול, רציתי לשמוע מניסיון על איכות הדיו והקנייה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by alex15,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם סורק אבל לא סתם שתישאר אצליי 2 שנתיים 3 שלושה אז תתנו ליי הצעה על המדפסת וסורק במכונה אחתת אני חושב ש 500 או 1000 טווח המחירים שליי יש לי כספ אז תתנו ליי משהו בין 500 או 1000 אם יש פחחותת אז סבהבה אבל אני לא חושב שהיא תהיה כל כך טובהההה ?????

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי מהו העכבר הכי טוב שניתן לרכוש ב120שח לשימושים כלליים לנייד החדש שלי? גודל אינו דבר שחשוב לי,אך כמובן שהוא לא יהיה קטן מידי ושיוכל לעבוד בכול המשטחים. ראיתי 4 עכברים : http://www.getit.co.il/Prod/58550/12 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752227 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738763 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739233 אישית מעדיף עכבר חוטי אך אלחוטי גם יהיה נחמד

4. אני רוצה לקנות מעבד ובורד של AMD איזה מעבד ובורד אתם ממליצים אני רוצה גם סאונד בלסטר טוב וכרטיס מסך אפילו ON BOARD כמו GEFORE 2 MX או שכדאי לקנות בנפרד כרטיס מסך וגם זיכרון 256 צריך המלצה איזה חברות לקנות! אני מוכן להשקיע עד 2100 ש"ח תודה רבה!שמעתי שגם GIGABYTE הם טובים אני רוצה מעבד 1800 XP ATHLONE

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by puNani,

מה ההבדל בדיוק? ראיתי בכמה אתרי חומרה שכרטיסי המסך בהם מחולקים בין כרטיסי מסך PCI לעומת AGP... מה ההבדל? מה היתרונות והחסרונות? ואיזה כרטיס הוא ה RADEON? AGP או PCI?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ArielElia95,

שלום, קודם כל אני מצטער שאני כותב את זה פה, אבל בפורום אוזניות לא עונים, ואוזניות זה גם ציוד היקפי. יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB ? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה. ואם אתם לא יודעים א…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tzolerguy,

היי מחפש עכבר שיהיה כמו ה V550 עם קליפ לתפיסה על המחשב הנייד מישהו מכיר??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ASEP_1,

יש לי צורך במדפסת לשימוש ביתי בעיקר וקצת מעבר לכך (בעקבות פרוייקט שאני שותף בו) חקרתי מעט בנושע העלויות ומה חסכוני יותר והגעתי למסקנה שהמדפסת המתאימה לי היא של חברת ברדר עכשיו ישנם מס' דגמים שאני לא יודע מה ההבדלים ביניהם, יש את ה- J410W שעולה 399 יש את ה- J625DW שעולה 599. ואת הדגם ביניהם J430W שלפי דעתי עולה 499. הנטייה שלי היא ללכת על הדגם האמצעי (J430W) אך מי יכול לומר לי בבקשה מה באמת ההבדלים בין הדגמים? והאם הם שווים את הבדלי המחירים? אם יש לכם עוד הצעות למדפסות בסגנון או במחיר אשמח להצעות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני משחק FPS לא תחרותי בעליל (שחקן סינגל, אבל על הרמות הקשות לרוב). לא משחק MMOs למיניהם. זה הפד שיש לי : http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mousepads/ROCCAT-Taito-Series/ וזו המקלדת: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Keyboards/ROCCAT-Isku/ . אני מציין את המקלדת כי בעיקרון הKone Pure יודע לדבר עם המקלדת לכלמיני מקרואים וכו'. לא יודע כמה זה שימושי ביומיום. לG500 אחריות של שלוש שנים ואילו ה Kone Pure מגיע עם שנה. אני כיום עם Razer Deathadder 3.5, אשר התקלקלה לו הגלגלת אחרי שימוש של שנה (קופצת בגלילה בצורה נוראית ומעצבנת). נ.ב: אודה לכם אם לא תמליצו לי על מוצרי Razer. התקלקלו לי שלושה בטווח שימוש של שנה (אחד הוחלף באחריות). לא בא לי להמשיך למוצר הרביעי, גם אם זה ה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by nestt8,

אני צריך המלצה למקלדת ועבר שביחד יעלו 400-450. אני משתמש בהם לגיימינג וגם להרבה מאוד כתיבה(מקלדת). רק מהחנות KSP,צריך שהמקלדת תהיה גם עברית גם אנגלית וששניהם יהיו חוטיים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח אדם
    Started by אורח אדם,

שלום אני ניכנסתי לאתר אוכל דגים לראש השנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5014372,00.html ויש לי מדפסת HP 2130 חדשה מאוד. אני גולש בדפדפן אקספלורר 11 וגם גוגל כרום לפעמיים. באתר הזה אני מנסה להדפיס לוחץ מקשים CTRL+P . ניפתח חלון של מדפסת הדפסה.ולוחץ "הדפס" המדפסת מדפיסה הרבה דפים בערך 15 דפים.זה ביזבוז ראש דיו צבע וגם חבל על הדפים מיותרים. אני לא צריך הרבה דפים ופירסומות בצד ימין ושמאל. אני רוצה רק להדפיס את האתר של "3 מתכוני דגים לראש השנה" איך עושים הדפסה נכונה רק באמצע באתר "3 מתכוני דגים לראש השנה"" ובלי פירסומות וגם לא צריך הרבה דפים? נסיתי להעתיק מילים בצורה "העתק" ו "הדבק" לתוך word 2010. אבל זה ארוך כמה שלב…

12. Started by matoki10,

אני מחפש סורק ברמה גבוהה לסריקת תמונות בשביל עיבודן בגרפיקה למי שיש הצעות מניסיון או מידע אשמח לקבל ייעוץ

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. חבר הביא לי אותו בלי דיסק או משהו ואין עליו פרטים מזהים כמו דגם רק שם החברה Speed link תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ישראל אופרק,

הדלקה קרה מזה?(אל-פסק)

15. Started by opzi,

קניתי היום מצלמת אינטרנט של DR.BYTE ולא הגיע איתה דיסק של דרייבר. עכשיו לא יכול להפעיל אותה בלי הדרייבר. איפה אני משיג אתזה???? תודה מראש, אופיר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SharP,

לפני פחות מחודש קניתי את הפנטיום 4 שלי + לוח SDRAM של אינטל + מארז + INNOVISION GEFORCE2MX 400 64 MB אפילו בלי זיכרון = 2100 שקל ועכשיו אני רואה בזיג זג את המערכת הבאה : Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1600 + 256MB DDR MICRON + TASK TK3003 - Midi ATX 300W CASE + Inno3D MX400 - 64MB SDRAM ב2259 שקל!! פה הייתי מקבל הרבה יותר ביותר זול :( רק עכשיו הבנתי איזה פרייר הייתי :( :-[ :-X :-/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק .. משנת 2014 המלצתם על מדפסת לייזר Brother DCP7055 ,האם ההמלצה עדיין בתוקף? או שמאז 2014 יש לה מתחרות חדשות בשוק? תקציב עד 500 שח.. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by rmindel,

היי, אני מתחיל עוד חודש את הלימודים לתואר באוניברסיטה והתחלתי להיזכר כמה הכתב יד שלי נוראי ולא קריא הפתרון לזה היה קניית מחשב נייד קל, זה כבר יש הבעיה היא שאני מתחיל ללמוד מתמטיקה, ויהיו מספיק מקרים שלהקליד או לפתור תרגילים לא ממש יהיה נוח בנייד חשבתי על זה, ונזכרתי שיש לוחות כתיבה אלקטרוניים ששומרים את מה שנכתב כתמונות\ דברים אחרים עכשיו לבעיה שלי יש לי בחירה בין 3 שמצאתי (אם יש עוד, אני אשמח לתת בהם מבט גם) הקטע הוא - אין ש-ו-ם הבדל ביניהם חברות שונות עיצוב ממש קצת שונה, אולי כמה גרמים יותר כמה גרמים פחות אבל אותה הפונקציונליות בדיוק לא מצאתי השוואות ביניהם באינטרנט (אם מישהו מצליח למצוא בגוגל, אני אשמח) אז השאלה היא, אם למישהו היה ניסיון עם אחד מהם, אני אשמח לביקורות ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by jepe,

מחפש גוייסטיק(גיים פאד) למשחקים כמו PRO 10 GTA4 DIRT 2 וכו'... יש המלצות למשהו טוב בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Necessary_Evil,

ספק מהדגם הבא התקלקל PW230ATX , איפה ובכמה אפשר לקנות אחד חדש? עוד שאלה, על המארז של הספק רשום המספר הבא: TH-98-04 זה מספיק אם אני באה לחנות להגיד להם שאני צריכה ספק שיתאים לו? תודה מראש, חציל

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ykg,

שמתחברת לויפי, לצורך מעקרב אחרי כלב \ תינוק. משהו שמתחבר לויפי הביתי. יש לי Tapo C100 שהפסיקה לעבוד בעקבות החלפת ראוטר (ראו ת'רד שלי בפורום רשתות). אשמח להמלצה על משהו פשוט שידע להתחבר לWifi6 ורצוי שיתמוך ב5 גיגה הרץ

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. משהוא מכיר Xbox 360 Wireless Controller אל חוטי במחיר זול אשמח לדעת באזור ב''ש דימונה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by mic,

אוקיי אז ככה. 1. מחיר 2. האם זה נוח לכתיבה ולמשחקים 3. איפה אפשר לקנות בתחום אזור רעננה\הרצליה. 4. האם היא עדיפה על אלחוטי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by amir.o,

שלום לכולם לפני כמה ימים המדפסת סירבה להדפיס,אפילו עמודי ניסיון,המסמך היה נשלח להדפסה,ולאחר מספר שניות היה נמחק במנהל הדפסות של המדפסת . לאחר מספר נסיונות התחילו להבהב שתי מנורות ,מס' 3 ומס' 4(של החשמל). פתחתי את המדפסת והזזתי את מיכלי הדיו ,ומתחתם ראיתי המון לכלוך מדיו שהתייבש,ניסיתי לנקות כמה שיותר,אבל נוצרה בעיה חדשה, מתחת למיכלי הדיו יש שני חלקים,אחד לבן ועוד אחד שחור עם סנפירים מגומי,שלשניהם יש כמה מקומות להימצא ופה אני צריך את עזרתכם... מישהו יכול להגיד לי באיזה מצב חלקים אלו אמורים להיות ? מספר דברים נוספים: מיכלי הדיו חדשים ואין בעיה איתם ( ככל הנראה לעין) כשאני מדליק את המדפסת לאחר סדרת בדיקות שלה היא מושכת דף אחד ומוציאה אותו. אם למישהו יש רעיון לפתרון…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by 1_Nike_1,

אני לא צריך רזולוציה גבוהה. 640x480 מספיק לי, אך אני רוצה איכות טובה ביותר, חדות, אפשרות לאכסון של המון תמונות. (80 זה מינימום, מנסיון עם הPenCam, אני רוצה הרבה יותר- 200ברזולוציה מאקסימלית ואיכות עילאית!) עכשיו, שמתי עין על הPocketDV2 של אייפטק. מהם היתרונות ומהם החסרונות שלו ביחס למחיר שלו? (816 אצל הדובים) זה לא מה שחשוב לי, אבל הפיצ'ר של הקלטת האאודיו מוסיף לכלי, הוא מושך אותי יותר ויותר. רזולוציה נחמדה אבל השאלה היא האם ישנה איכות טובה לתמונות.. ? בתודה מראשש ! נייקי ! עריכה- אני לא חושב שה1.3מגה פיקסלים האלו יספיקו לי. מצד אחד אני רוצה איכות טובה ברזולוציה גבוהה, מה שהתמחות של מצלמה ב1000שקל תתבזבז והאיכות אולי תרד. רק כי בMCD3000 של Mustek, הרזולוציה 800x600 [איזו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים