עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אחרי שהיו ברשותי מספר מדפסות לייזר שאהבתי ומספר מדפסות הזרקת דיו צבעוניות ששנאתי, החלטתי להשתדרג ולהשקיע במדפסת לייזר צבעונית, שתשלב את הטוב משני העולמות. מעדיף שלא להשקיע מעבר ל-1000 ש"ח (חריגה קטנה וודאי אפשר אבל לא יותר מידי). על כן במוקד מדפסות ביתיות פשוטות ולא מכשירים משולבים כלשהם. לבי נוטה לכיוון ה-Xerox 6110 מכמה סיבות. ראשית, המחיר שלה נמוך להפליא (ירד מתחת ל-700 ש"ח בחנויות מסוימות ב-ZAP). שנית, היא קטנה וקומפקטית. לבסוף, והכי חשוב - היה לי נסיון חיובי עם שני דגמים אחרים של Xerox (לייזר שחור) - ה-3210 הישן וה-3117 החדש יותר. הבנתי שהחסרון המשמעותי ביותר של ה-6110 הוא הטונרים הקטנים יחסית. קודם כל - האם הכוונה היא לטונרים שלה בכלל, או ספציפית לטונר שבא מותקן במד…

2. Started by mic,

אוקיי אז ככה. 1. מחיר 2. האם זה נוח לכתיבה ולמשחקים 3. איפה אפשר לקנות בתחום אזור רעננה\הרצליה. 4. האם היא עדיפה על אלחוטי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם אני מתעניין בקניית גימפאד אלחוטי למחשב , הגימפאד של MS נראה די מתאים. אבל , באמת צריך בטריות בשבילו? נשמע קצת לא נוח... ראיתי שהרבה קונים אותו - מה אתם כל הזמן מחליפים בטריות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Guy_1710,

תקציב סך הכל: 500 ש"ח ורצוי שיהיה פחות דרישות מהעכבר: זריז ומדוייק איכותי חוטי בלבד מצאתי 2 דגמים שאהבתי, מה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7938 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12709 דרישות מקלדת: אני מקליד הרבה (מתכנת) ולכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואיכותית מקשים בעברית ואנגלית כמובן מקשי מולטימדיה יכולים להוסיף, ממש לא קריטי תאורה אחורית שניתנת להדלקה וכיבוי יכולה להיות תוספת יעילה חוטית הבנתי שמקלדת מכנית תיתן פידבק טוב יותר ובכללי תהיה עמידה יותר אך באמת שאין לי מושג ולכן אני פונה אליכם. המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אורח אדם
    Started by אורח אדם,

שלום אני ניכנסתי לאתר אוכל דגים לראש השנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5014372,00.html ויש לי מדפסת HP 2130 חדשה מאוד. אני גולש בדפדפן אקספלורר 11 וגם גוגל כרום לפעמיים. באתר הזה אני מנסה להדפיס לוחץ מקשים CTRL+P . ניפתח חלון של מדפסת הדפסה.ולוחץ "הדפס" המדפסת מדפיסה הרבה דפים בערך 15 דפים.זה ביזבוז ראש דיו צבע וגם חבל על הדפים מיותרים. אני לא צריך הרבה דפים ופירסומות בצד ימין ושמאל. אני רוצה רק להדפיס את האתר של "3 מתכוני דגים לראש השנה" איך עושים הדפסה נכונה רק באמצע באתר "3 מתכוני דגים לראש השנה"" ובלי פירסומות וגם לא צריך הרבה דפים? נסיתי להעתיק מילים בצורה "העתק" ו "הדבק" לתוך word 2010. אבל זה ארוך כמה שלב…

6. Started by Zelinko01,

שלום לכולם, תוכלו בבקשה להמליץ לי על סורק שחור\לבן מהיר לעבודה די אינטנסיבית במשרד? המטרה היא להיפטר מהניירת ולסרוק הזמנות\חשבוניות וכ"ו. צריך מגש הזנה די גדול (נגיד 70-100 דפים) ותוכנה שתדע להפריד את הסריקות (הבנתי שיש אופציה להכניס בערימה "דף מפריד" שהסורק יכול לזהות - האם זה סטנדרט?) אין תקציב מוגדר, בסה"כ אין צורך בסריקות של גדלים מיוחדים\רוזולוציות\צבע וכ"ו. מה שחשוב זה אמינות, מהירות, אחריות. תודה מראש, עמרי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום רב! ברשותי Lenovo ThinkPad USB 3.0 Docking Station מהסוג הבא: https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-Docking-Station-0A33970/dp/B008ABKADI ברצוני לחבר אותו ללנובו x240. הבעייה היא שיציאת הכוח שלו משולבת עם יציאת וידאו ( HDMI) , מה שנקרא אצל לנובו onelink. ואילו כניסת הכוח של x240 של לנובו היא בודדת, אין בצמוד אליה כניסת וידיאו תואמת (יש כניסות כאלה שמתאימות ל onelink בניידים אחרים של לנובו) כך שלא ניתן לחבר את ה x240 אל תחנת עגינה זו. ראה תמונה: ב שאלתי היא:האם יש כבל מאריך של כוח שניתן לחבר ליציאת הכוח של ה docking station הנ"ל ? (כלומר, לכבל הצהוב שבתמונה) ? כמובן שאני מדבר על מאריך למתח יציאה בלבד,…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DaMn18,

איך מקלדת+עכבר שעולים בארצות הברית 70$ , עולים בארץ מעל ל 700 שקל ?! עם כרטיסי מסך ורמקולים זה עוד נסבל... אבל מחיר כפול מהמחיר בחו"ל ? או שאני טועה וניתן למצוא את הקומבו הזה ביותר זול ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SharP,

לפני פחות מחודש קניתי את הפנטיום 4 שלי + לוח SDRAM של אינטל + מארז + INNOVISION GEFORCE2MX 400 64 MB אפילו בלי זיכרון = 2100 שקל ועכשיו אני רואה בזיג זג את המערכת הבאה : Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1600 + 256MB DDR MICRON + TASK TK3003 - Midi ATX 300W CASE + Inno3D MX400 - 64MB SDRAM ב2259 שקל!! פה הייתי מקבל הרבה יותר ביותר זול :( רק עכשיו הבנתי איזה פרייר הייתי :( :-[ :-X :-/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אני מעוניין לקבל חוות דעת מכאלה שיש להם את העכבר לגבי הטעינה שלו...כל כמה זמן אתה מטעינים ומה השימוש שאתם עושים בו? במקרה שלי זה ממש מפריע. אני עושה שימוש אינטנסיבי בעכבר (בממוצע כ10 שעות ביום) ואני נדרש להטעין אותו כל יומיים, וזה גם במקרה הטוב. גם אצלכם הסוללה מתרוקנת כ"כ מהר? האם זה מצב תקין? מה אפשר לעשות חוץ מלהפחית בשימוש?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by NeptuneMB,

שלום רב צריך בבקשה המלצה למדפסת + סורק - דגם פשוט וזול לבית - שימוש מועט מאוד. אני לוקח בחשבון גם את עלות הדיו / מילוי. תודה מראש, מוטי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא עולה 500 ש"ח ומגיע עם ספק 350W של אנטק... נשמע טוב... אבל מה אתם אומרים? כדאי? http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93700

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tzolerguy,

היי מחפש עכבר שיהיה כמו ה V550 עם קליפ לתפיסה על המחשב הנייד מישהו מכיר??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by itelon,

עולה 550 ש"ח יאות USB/AUDIO קידמיות ספק כוח 450W PFC 24PIN עם מאורר 80 ומאורר 120MM בנוי ממתכת ופלסטיק מגיע עם חלון צד שקוף.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. משהוא מכיר Xbox 360 Wireless Controller אל חוטי במחיר זול אשמח לדעת באזור ב''ש דימונה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eegg,

יש לי את הפד הזה אבל הוא מתלכלך דיי הרבה , מישהו יודע אם אני יכול לשים את זה במכונת כביסה או שיש דרך אחרת להוריד את הלכלוך?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב, אני מחפש המלצה למדפסת צבעונית כמה שיותר קטנה(אין מקום על השולחן) וכמה שיותר חסכונית(מדפיסה הרבה, עבודה במשרד). חיפשתי לייזר צבעוני והכל גדול מדי ואין לזה מקום על השולחן שלה. האם יש מדפסת הזרקת דיו חסכונית מומלצת? חשבתי על הדגם הנ"ל CANON PIXMA 2700 איך הוא? בתודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום, אני צריך המלצה על משטח ( אחד מאלה שלמעלה ) שיתאים לעכבר g502. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by nestt8,

אני צריך המלצה למקלדת ועבר שביחד יעלו 400-450. אני משתמש בהם לגיימינג וגם להרבה מאוד כתיבה(מקלדת). רק מהחנות KSP,צריך שהמקלדת תהיה גם עברית גם אנגלית וששניהם יהיו חוטיים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by matoki10,

אני מחפש סורק ברמה גבוהה לסריקת תמונות בשביל עיבודן בגרפיקה למי שיש הצעות מניסיון או מידע אשמח לקבל ייעוץ

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nim901,

מה דעתכם על http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VM1000C&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? הוא מאד זול (יחסית) הוא נראה טוב, הוא מאובזר, על פי האתר הוא צריך לבוא עם 4 מאוררים, 1 בדלת אחד מאחורה ועוד 2 איפה שהוא השאלה שלי: האם הוא שווה את הכסף? והאם הוא בא עם ספק? אם כן, כמה וואט ? ואם למישהו יש ביקורות אני אשמח לראות (חישפשתי בגוגל אך הופנתי לחנויות)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז כמו שכתוב בכותרת אין יותר מה להוסיף.... ואם אפשר תתנו הצעות בכל הכיוונים, ומחנויות באזור השרון.... ?(KSP, COMP4U, SKAK, ו... אם אתם מכירים עוד...)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by arik100,

אהלן מחפש המלצה למיקרופון לגיימינג אין לי העדפה אם זה יהיה עם אוזניות/בלי אוזיניות, שולחני או עם קליפס. אבל חשוב לי האיכות והנוחות. עדיפות לכמה שיותר זול עד 30$. עדיפות ליותר נמוך. להזמין מחו"ל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by hzhz24,

התקציב מאוד מאוד דל מכיוון שהוא מיועד לילד בגיל 3 . 60 שח לכל פריט. בתקציב זה ,מה הכי מומלץ באיכות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. וזולה מכירים משהו? אני מדפיס רק פעם ב תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים