עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום! אני משחק במשחקי מירוץ ואני רוצה לקנות הגה עם פדלים. האם קיים הגה עם פדלים עם הקריטריונים הבאים: -ההגה עם רטט, ואם מטים אותו הצידה הוא חוזר אוטומטית. -ההגה צריך להיות עם "מצצנים" ולא אם תופסנים חיבור לשולחן מפני שיש לי שולחן זכוכית. -המחיר עד סביבות 220 ש"ח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  2. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מדפסת לייזר משולבת למשרד קטן. המדפסת צריכה לכלול פקס וסורק, עדיף שתהיה אפשרות לשלוח להדפסה מהרשת. הדבר הכי חשוב הוא אמינות, היו לי מספיק מוצרים לא אמינים שדרשו שיחות ארוכות לתמיכה וגיגולים אחר בעיות נפוצות. התקציב הוא עד 1200 ש"ח - שוב, מחפש מוצר אמין, איכותי ויעיל לטווח ארוך עם אחריות טובה וטונרים משתלמים (כדאי). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by taotao,

אח שלי הביא הגה ישן מחבר שלו עכשיו ההגה זה ההגה עצמו ולהגה מתחבר פדלים ומההגה יוצא חיבור כמו של מדפסת זכר רק יותר קטן עם 15 פינים וזה מתאים רק לחיבור לכרטיס קול שלי במחשב והוא לא מזהה אותו אוטומטי מה לעשות יש מצב שאני משיג מתאם מחיבור כזה לחיבור שיש לי במחשב כמו יו אס בי או אחד יותר קטן כזה שיש לי במחשב?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  4. אני יודע שהתקציב דיי מוגבל אבל זה מה שיש. יש לי כמה מועמדים: המועמד המוביל הוא Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case, נראה לי אחלה מארז, אני רוצה ספק דיי איכותי הפעם, וממה שהבנתי FSP מייצרים ספקים ברמה גבוה, אפילו יותר מHEC, אם באמת הספק של FSP זו נראת לי עסקה משתלמת מאוד. סך הכל 250 שקל, מחיר מציאה ממש. הדלת שלו ממש נראת לי יעילה, יש מאוורר מול המעבד, ואלי אני אוכל להכניס מאוורר מול הכרטיס מסך איפה שנמצאת הרשת שם. המועמד השני הוא Compucase 6C29, נראה מצויין ועם ספק 300W של HEC. לשניהם יש USB ואודיו קדמי, מה שאני צריך. אני אומר ככה, אם הFoxconn בא עם ספק של FSP כמו שכתוב ללכת עליו, אחרת ללכת על הקומפייקס. מה אתם אומרים? ואל תציעו לי את ה61A9, תאמת ה…

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by BenK,

אני רוצה לקנות את המארז הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1768 ביקרתי באתר המוצר והוא ממש לא נוח לכן.. אני צריך עזרה! למישהוא יש אותו?! ויכול להמליץ? להאיר? יש למישהו לינק לבדיקה של המוצר? יכול לתת לינק על מפרט המוצר?! גודלו? מקומות הכוננים בו וכ"ו... אני ממש מואס במארזי החם והקטן ואשמח לתגובות תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by MoonMage,

הכותרת אומרת הכל... אבל בכל אופן מה אתם חושבים ,יודעים ואומרים על המצלמה הנ"ל

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by daniel666,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd2070727250.htm אני ירצה גם להוסיף חלון וספק של300W

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  8. היי, חברה שלי רוצה לקנות מדפסת משולבת בתקציב הזה. היא מדפיסה בעיקר בשחור לבן (לייזר או הזרקת דיו? ) יש לכם המלצות? בבקשה תתייחסו גם לעלות השוטפת (ראשי דיו) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  9. שלום לכולם. רציתי לשאול אם קיים דבר כזה מדפסת והדפים שמתי שמחממים [אפשר לגהץ את הדף הזה אם התמונה על חולצה ואז הצבע עובר לחולצה], מה ששמים על חולצות בצפר ובכלל כל הציורים על החולצות.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  10. משהוא מכיר Xbox 360 Wireless Controller אל חוטי במחיר זול אשמח לדעת באזור ב''ש דימונה

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by arkadur,

אני זוכר שלא מזמן CANON הוציאה מדפסת עם פיצ'ר נחמד - הדפסה על דיסקים האם מאז חברות נוספות חיקו זאת? האם יש לכם המלצות למדפסות כאלה? אני לא מדפיס "כבד", אבל אפשרות ההדפסה על דיסקים תעזור לי..

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by IlyaN,

אוקיי אני שנתיים עם הERGO 525 ונמאס לי ממנו לגמרי. הוא גבוה לי מדי לאחיזת casual כשאני לא שם עליו את כל כף היד ולאחרונה התחלתי לסבול ברגישות במפרק כף היד כתוצאת מהקשתת המפרק כל הזמן. ואני לא סובל את הבנייה הזולה שלו וCLICK הצורם של המקשים. :-\ כך שאני חושב על חזרה לעיצוב קלאסי של עכבר שטוח ודו-כיווני. ישמש לגלישה, פחות למשחקים. התקציב עד 150-200 ש"ח. האופציות שחבתי עליהן: Microsoft 6000 laser כיוון שהוא נראה מתאים בול לפרופיל, והRazer Diamondback3G. אני לא מתלהב מהפן הפלאשי של הDB אבל הנוחות בשימוש כללי היא top priority. ומבחינתי זה גם תגובת המקשים והגלגלת. ואני פתוח לעוד הצעות כמובן. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by jepe,

מחפש גוייסטיק(גיים פאד) למשחקים כמו PRO 10 GTA4 DIRT 2 וכו'... יש המלצות למשהו טוב בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני רוצה להוסיף שני מאווררים 120 מ"מ שיכניסו אוויר למארז שלי (יש לי את ה-antec 300 mid tower) בקידמת המארז, ששם יש פילטר אבק. אני מחפש מאווררים איכותיים שיספקו קירור איכותי, כמובן עדיך כמה שיותר שקטים, והייתי שמח לכאלו עם לד כחול (אני מגיע לאייבורי בקרוב אז חשבתי שזה יהיה נחמד לקנות על הדרך, אז אם יש משהו נחמד שאתם רואים באתר שלהם גם אשמח לשמוע) תוודה רבה!

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  15. יש לי כרטיס רשת מובנה במחשב נייד אך הקליטה שלו לא כל כך טובה. לכן אני צריך מאריך טווח (במידה וקיים) או כרטיס רשת אחר, שיספק טווח ארוך ככל האפשר. כמו כן מהו בערך טווח המחירים של מכשירים אלו. תודה רבה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  16. אני מחפש המלצות למכונה משולבת עם סורק הכי מהיר שיתקרב לסורקי מסמכים ייעודיים במהירותו. לא משנה אם המכונה צדפיס בצבע או בשחור לבן. לא משנה אם הזרקת דיו או לייזר. כל הדגש הוא על מהירות הסריקה למסמכים. באתרים כמו זאפ הנתון של מהירות הסריקה לא מפורסם. במפרטים של המדפסות ככלל הנתון של מהירות הסריקה לא מופיע ! בתודה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by ANTONIO,

שלום רב, הבוקר רכשתי מדפסת CANON MX515, אני מנסה להתקין את הפקס, אך נתקל בבעייה. ה MANUAL בעברית לא ניתן לקריאה כיוון שהאותיות מאוד קטנות ומודפס באיכות לא טובה. אני מנסה לפי ההוראות שבמסך המדפסת אך לא מצליח לשלוח ולקבל פקס. מישהו מכיר או יכול לעזור עם ההגדרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by meirtz4,

היי, אני מחפש לקנות אוזניות עם מיקרופון (HEADSET) שיתמוך ב: 1. bluetooth for iphone 2. wireless connect for pc יש בכלל דבר כזה? אם כן אשמח לשמוע שמות של דגמים או מה אני צריך לחפש... כי תמיד יש אופציה או\או. אפשר להניח שאין בעיות תקציב (למרות שיש ) תודה!

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  19. Started by kobi_sion,

אני רוצה לייבא מקלדת של razer-blackwidow מחול - זה יותר זול אבל אני עדיין צריך את העברית - משהו התנסה במדבקות שמדביקים על המקשים ויכול לתת ביקרות ?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  20. Started by mega1234,

חשבתי לקנות את ה CHIEFTEC DRAGON DA-01BLD , ניסיתי להזמין אותו משלושה אתרים (פנדה , פוינט , למיר ) כולם אמרו ש CHIEFTEC לא מייצאת מוצרים לישראל יותר, למישהו יש מושג אם זה נכון ???? , המקום היחיד שנשאר להשיג את המארז הזה הוא PCH ואני צריך לבדוק אם להם יש אותו במלאי בכל מקרה מישהו יודע משהו על המארזים של AOPEN ? :'(

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by dvirl,

שלום רב לאחרונה מסתובבת שמועה כי הדיסקים הקשיחים של ibm מלאי בעיות אני תמייחס לסידרת ericson 40 gb האם נכון הדבר ואם כן מהו ההארד דיסק המוביל היום השאלה מופנית לבעלי ניסיון בלבד בסדרה הנ"ל אנא לא לענות על פי נסיון עם סדרות קודמות

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by JUVE,

מה ההבדלים בין לוח אם GIGABYTE 7VTXE-266 PLUS לבין לוח אם GIGABYTE GH-7VTXH תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by MoAv,

ok i've a proplem, i have one AGP card with gr8 Tv out and other AGP card for games and such. how do i connect them simultanieslly ? is there motherboard with two AGP's ? if not anyone has an idea how do i replace between them as fast as can be

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  24. אני בהתלבטות ולא מוכן להוציא את הפרמיה הנוספת לARMOR או הKANDALF ......

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  25. היום קיבלתי אותו ממשלוח אבל להפעתיתי לא הגיע איתו כלום!! אפילו לא שמו אותו בקופסה (הוא רק היה עטוף בספוג דק) אז משהו יודע מה הבנדאל שאמור היה להגיע איתו?

• 7 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.