עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nestt8,

אני צריך המלצה למקלדת ועבר שביחד יעלו 400-450. אני משתמש בהם לגיימינג וגם להרבה מאוד כתיבה(מקלדת). רק מהחנות KSP,צריך שהמקלדת תהיה גם עברית גם אנגלית וששניהם יהיו חוטיים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by hzhz24,

התקציב מאוד מאוד דל מכיוון שהוא מיועד לילד בגיל 3 . 60 שח לכל פריט. בתקציב זה ,מה הכי מומלץ באיכות. תודה.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by yuvyuv,

אז איך ...?

4. Started by ElemenTal,

תביאו לי בבקשה את כל המקלדות שיש להן תאורה אחורית. כי למשל ה 2 הטובות שזה ה G15 של לוג'יטק והאיך שקוראים לה של REZOR, אני לא אקנה ב 500 שקל, גם כי יש שם דברים שאני בכלל לא צריך. אני רוצה משהו פשוט +כמה כפתורי קיצור בסיסים (שליטה בנגן, מחשב שלי, דף בית וכאלה) ושיהיה מואר, כי זה מעבצן לשחק בחושך בלי לראות את המלקדת. אני רוצה למצוא משהו עד 150 ש"ח. (אבל תביאו לי כל מה שאתם מקירים) תדוה מראש

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  5. Started by meirtz4,

היי, אני מחפש לקנות אוזניות עם מיקרופון (HEADSET) שיתמוך ב: 1. bluetooth for iphone 2. wireless connect for pc יש בכלל דבר כזה? אם כן אשמח לשמוע שמות של דגמים או מה אני צריך לחפש... כי תמיד יש אופציה או\או. אפשר להניח שאין בעיות תקציב (למרות שיש ) תודה!

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  6. מכיוון שאני מתכנן לקנות בקרוב Radeon 9800 Pro התחלתי לחשוש שהספק שלי לא יספיק בשביל המערכת. זאת המערכת הנוכחית שלי שעד עכשיו היתה יציבה לחלוטין: מעבד AMD 1700+@1951MHz לוח Epox 8rda3+ כרטיס מסך Geforce 4 420MX 2 סיטיקים של זיכרון 2 דיסקים קשיחים כונן CDROM צורב 4 מאווררים 80 מ"מ האם המערכת שלי תהיה יציבה עם הכרטיס החדש? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

מחפש מארז יפה! איכותי! בצורה כמו של פעם זוכרים? הם שוכבים{= עדיף שיבוא עם ספק אבל לא חובה.

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by Avi952,

שלום אני מתלבט איזה מצלמת אינטרנט לקנות למסנג'ר שלי לאחר שהמצלמה של ה-QuickCam Messenger שלי מתה אני מדגיש שאני רוצה המלצה איזה מצלמה יותר טובה ממה שאני מציע. כמו כן אני רוצה שיהיה בה תמיכה עתידית בדרייברים ל-Windows 7 חשבתי על האופציות הבאות (כולן של לוג'יטק): QuickCam Pro 5000 QuickCam Fusion QuickCam S7500 איזה אופצייה הכי מומלצת? עד עכשיו התחלתי לבדוק ויש ביקורות טובות עליהן אבל חלק דיווחו על בעיות עם Windows 7 :-\ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  9. אהלן יש עכשיו את ה-Microsoft Wireless 800 באייבורי ב-65 שח. חשבתי לקנות סט אלחוטי זול שישמש לי לקצת גיימינג מהספה כשמתחשק. FPS בעיקר BF4. אני בטוח שזה לא האידיאלי, אבל אם זה יעבוד כמו העכברים הסטנדרטים החוטיים הישנים של ms זה מספיק עבורי. מה אתם אומרים - לקנות או שכדאי להימנע?

10. Started by haviv822,

מה דעתכם על המארז AC Silentium T1 + 450W PS ועל הספק שבא איתו. האם המחיר (550 ש"ח בנעה) מוצדק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  11. משהוא מכיר Xbox 360 Wireless Controller אל חוטי במחיר זול אשמח לדעת באזור ב''ש דימונה

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by lital1,

שלום! יש לי מדפסת מסוג סמסונג ML-2251N - מדפסת לייזר. יש לי איתה בעיה - כל מה שאני מדפיסה יוצא עם חצאי עיגולים שחורים בצדדים. אין לי מושג איך לתקן.. אשמח להצעות... תודה ליטל

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by omerha,

אני מתלבט בין ה HP Officejet 5610 לבין CANON MP160 למטרת לימודים , חשוב לי שיהיה דיו חלופי למדפסות ואמינות. מה עדיף?

14. Started by guyz6471,

הי, אני מקווה שלא פרסמו את זה בפורום ואני לא חוזר על מידע שידוע, יש מבצע באופיס דיפו 2מוצרים של לוגיטק השלישי חינם (הזול מבינהם) עכשיו הדברים די יקרים אצלם ככה שזה יוצר שווה רק עם קונים 3 דברים בערך באותו מחיר וגם לא תמיד יוצא יותר זול מ"בשוק החופשי" אבל מי שצריך מוזמן לבדוק the Z-Guy

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  15. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לפנטיום 3 800 מגה הרץ עכשיו במחשב שלי יש פנטיום 2 400 מגה הרץ איפה אני יכול למצוא אתרים שנותנים לך הצעת מחיר או משהו מיודע כלשהו בנוגע לשדרוג מחשבים אני מאוד יודה לכם אם תענו לי על השאלה

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by yolh4f,

יש לי תעכבר MX518 קניתי תסט של Logitech Cordless Desktop Wave רציתי לדעת איזה עכבר נחשב לטוב יותר.. ?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  17. אני רוצה להנות מחשב קטן עם מארז SFF. כשהתחלתי לחפש מארז באינטרנט ובחנויות הופתעתי שכמעט לא ניתן להשיג מארז בלבד ותמיד מוכרים אותו כחלק מ BAREBONE. למה אי אפשר לקנות רק מארז ? האם מישהו פה יודע איפה ניתן להשיג מארז SFF בלי "תוספות" ? (רצוי שיהיה קצת מבחר ולא רק את המארז של SHUTTLE). תודה

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  18. Started by HORADRiM,

היי, יש פה מישהו שיש לו את המארז הזה? אם כן בבקשה תן התרשמות כללית (איכות בניה, קירור, נוחות, מראה, הספק שבא איתו....) ואני אשמח גם לתמונות. תודה!

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by x-pert,

אהלן, יש לי עכבר די פשוט כבר כמה שנים, אופטי וחוטי של מייקרוסופט ואני מחפש לשדרג קצת את איכות החיים שלי על המחשב. מצד שני, אני לא גיימר גדול ככה שאין לי טעם לרכוש משהו מאוד מתקדם, אני מחפש המלצה גם בעניין הזה וגם בעניין מקלדת ופד. יש לי מקלדת פשוטה של לוג'יטק וגם פה אני מחפש שדרוג, ופד די פשוט לעכבר, עם סיליקון מגביה כזה. ראיתי באתר של לוג'יק פי.סי שיש להם שם מבצעים על עודפים של עכברים ומקלדות של לוג'יטק, הייתי שמח לקבל המלצה לשדרוג מתוך מה שמוצג שם במבצע, הנה הלינקים: עכברים: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=mou-out מקלדות: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=key-out במקלדות מה שראיתי ותפס אותי היה ה-Wave Keyboard למרות שאני ממש לא משוכנע שאני …

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  20. שלום! אני משחק במשחקי מירוץ ואני רוצה לקנות הגה עם פדלים. האם קיים הגה עם פדלים עם הקריטריונים הבאים: -ההגה עם רטט, ואם מטים אותו הצידה הוא חוזר אוטומטית. -ההגה צריך להיות עם "מצצנים" ולא אם תופסנים חיבור לשולחן מפני שיש לי שולחן זכוכית. -המחיר עד סביבות 220 ש"ח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by dvirl,

שלום רב לאחרונה מסתובבת שמועה כי הדיסקים הקשיחים של ibm מלאי בעיות אני תמייחס לסידרת ericson 40 gb האם נכון הדבר ואם כן מהו ההארד דיסק המוביל היום השאלה מופנית לבעלי ניסיון בלבד בסדרה הנ"ל אנא לא לענות על פי נסיון עם סדרות קודמות

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by daniel666,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd2070727250.htm אני ירצה גם להוסיף חלון וספק של300W

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by ThE_BesT,

אשמח אם תוכלו להסביר לי מהי בדיוק היציאה הדיגיטלית ב- SoundBlaster Live! Value ומה היא מוציאה? תודה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  24. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004877860&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by lolcatnoname,

למישהו יש ניסיון עם המקלדת הבאה : http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=686936 (גם בגירסה הלא אלחוטית שלה). אני מנסה למצוא אותה למכירה, אבל לא כסט שבא עם עכבר, כי כבר יש לי עכבר מוצלח. מישהו יודע אם אפשר להשיג אותה כמוצר בודד ?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.