עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by omri 007,

שלום רב, בזמן האחרון שמתי לב שהעכבר מבצע לי דאבל קליק לאחר לחיצה אחת,וגם לאחר שאני לוחץ על מקש ירי [מקש שמאלי] העכבר לא מגיב ולאחר כמה קליקים אחרים הוא מגיב[במשחקי fps שאני בא לבצע ירי אוטומתי הוא יורה לי צרורורת]מה שמצביע כנראה על בעיה במגעים בתוכו.[רק השארתי ] אבל לצערי הרב הזלמה לי האחריות עליו. יש לי דרך לתקן אותו בצורה כל שהיא ? [עכבר אצלי כ-שנה-שנתיים] תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום חבר'ה! יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים נחמדים לגמרי של GENIUS ,ולעומת זאת לחברה שלי יש סט של TECH שיותר נוחים לי והעכבר שלה יותר מדוייק , בקיצור הבאתי את העכבר שלה אליי ורציתי לדעת האם אני אוכל לחבר אותו אליי והעיינית שקיימת אצלי תזהה אותו?? הבאתי גם את העיינית שלה לכל מקרה, אבל אם אחבר את שלה עם העכבר יש סיכוי שהמקלדת לא תזוהה. אז שאלתי לסיכום היא: האם אפשר לעשות משהו בנידון מבלי להחליף את כל הסט? רק עכבר ,או עכבר ועיינית? העיקר לא את המקלדת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  3. Started by den,

אני רוצה לקנות מכשיר משולב ויש לי כמה שאלות: 1)מכשירים משולבים מגיעים לרמה של מדפסת וסורק רגילים? 2)לאן מחברים את הפקס? 3)על איזה מכשיר אתם ממליצים בסביביות ה-1000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  4. שאלה ראשונה : 1. מהם ההבדלים בין המארז COMPUCASE 6AR1 לבין ה-6A19 ? רק הצבעים של המארז ? שאלה שנייה הנוגעת למקלדות ועכברים : אז ככה , יש לי מארז ENERMAX CS-3181L (צבע כסף) ורמקולים של לוג'יטק Z560 בצבע שחור . אני מעוניין להתאים את העכבר והמקלדת לרמקולים ולמארז . אהמממ...כיום יש לי עכבר MICROSOFT OPTICAL BLUE MOUSE ( עכבר נחמד מאוד , צבע כחול וכסף) ומקלדת מולטימדיה פשוטה של TURBOWIN (אני יודע , סתם חרא) . 1. האם עכבר שלי כרגע (MICROSOFT BLUE MOUSE OPTICAL) יותר טוב מהעכבר Logitech Pilot Wheel Mouse Optical ? 2. ואני שואל זאת כי העכבר הזה בא ביחד עם המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט כעסקת חבילה שעולה 185 שקל ? שווה בעיקרון , לא ?

5. Started by Chura,

שלום אני מחפש לאבא שלי מדפסת משולבת פקס והכל.... אני לא מחפש עם איכות אלוהים וכדומה אבל אני כן רוצה שתהיה באיכות טובה המליצו לי בכמה חנויות על Brother MFC-425CN http://www.fax4u.co.il/Product.asp?Pid=1070111&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=15 מישהו התנסה איתה ? מצד שני גם המליצו לי על HP Officejet 5610 אבל הבנתי שהיא לא מי יודע מה ... http://www.ctm.co.il/product.asp?id=570 אשמח אם תייעצו לי לגבי הBrother היא נראית לי אחלה, גם מתאימה במידות :-) תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by ofer1928,

אני צריך לקנות מדפסת , עכבר ומקלדת חדשים. מדפסת יש העדפה למדפסת לייזר (שחור לבן) בטווח של עד 850 בערך. עכבר ומקלדת לא אכפת לי חוטיים אבל שיהיו איכותיים ואפשר גם אלחוטיים אבל עם טווח קליטה נוח ובטריה שלא נגמרת מהר. אם יש לכם משהו להמליץ אני מאוד יעריך אם תרשמו לי את שם הדגם.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by yotamavi,

שלום לכולם, קניתי לפני מספר חודשים סט מקלדת ועכבר אלחוטי של לוג'יטיק מדגם MK260. לצערי אני ממש לא מרוצה - אין נוריות חיווי במקלדת, העכבר קטן ובלתי נוח בעליל (במיוחד לבעלי ידיים גדולות), הסוללות של העכבר נגמרות מהר יחסית. ראיתי עכשיו את מבצע מוצר שני ב-80% בבאג לכבוד ה-Black Friday וחשבתי לקנות סט אלחוטי איכותי הכולל מעמד הטענה לעכבר. אשמח לקבל המלצות למקלדת ועכבר איכותיים (לשימוש יומיומי, לא לגיימרים). תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  8. שלום לכולם, כבר חרשתי על מלא חנויות ובכולם אין את העכבר במלאי...! אולי מישהו יודע אם יש איזו חנות באיזור השרון והמרכז שמוכרת את העכבר במחיר של עד 240 ש"ח אבל שיהיה במלאי... תודה לעוזרים!!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by guyfaran,

מדובר על מדפסת לשימוש ביתי: הזרקת דיו צבעוני סורק פקס(מומלץ אך לא הכרחי) עד 500 ש"ח קומפקטי עד כמה שאפשר בתחום המדפסות אני רואה שני מועמדים מובילים: HP Officejet 4500 Wireless HP Deskjet 3070 CQ191C ההבדל העיקרי בינהם הינו הפקס. הראשון עם השני בלי. כמו כן הבדל של 150 ש"ח מה המלצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי אני רוצה לקנות עכבר ... ואחרי סקר מעמיק אני מתלבט בין 3 עכברים: 1.לוג'יטק אלחוטי אופטי - עם חיישן 800 DPI וכפתור אגודל: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=354&catcode=243 2. מיקרוסופט טילט אלחוטי אופטי עם העיצוב הכי נוח לדעתי, אבל בלי כפתורים בצדדים: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=005 3. או GPT עם מטען לעכבר - ו2 כפתורים בצדדים: http://www.kol-bo.co.il/gs_prew.php?gs_id=493 בכל מקרה... יש לי כמה שאלות... מישהו יודע כמה DPI הGPT והמיקרוסופט - כי לא מצאתי את מצויין בשום מקום ? איך חיי הסוללה ב2 העכברים הראשונים ? מה עדיף לקחת ? אם חשוב לי שימוש במשחקים, וכפתורי אגודל (צדדים) ? כולם בערך אותו מחיר - חוץ …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה וגם איכותית מיועד למסך LCD חשבתי על שתי מצלמות אינטרנט Microsoft LifeCam HD-5000 ו על ‏Logitech Webcam C270 מה אתם אומרים איך הם?הוא שאתם ממלצים לי על מצלמות אחרות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by dvirf1,

אני רוצה לקנות מארז חדש בגודל משהו כמו mini tower. לא משנה אם הוא יבוא עם או בלי ספק כוח אבל העיקר זה שהעלות הכוללת שלו ושל ספק כוח של נגיד 400 וואט תהיה בערך 700 או 750. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by WHITE_ZOMBIE4,

תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. סט ממש זול שעובד ב 2.4GHZ ואמור לעבוד במרחק 10 מטר http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=213007 מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי שאלה יש לי ספק כוח גנרי של 300 וולט ואני מפעיל עליו בלי בעיות פנטיום 4 , נגן דיוי, צורב, פלופי ,הראד דיסק ומאורר של המארז ועוד מאוור של הספק עכשיו עוד מעט אני מקבל ראדון 9800 פרו ומארז חדש עם 5 מאוורים גם כן אני רוצה להחליף לוח אם ומעבד ( אני יקנה את המעבד החדש של AMD שיומא במאי ואני ישים עליו היטסניק חדש שיקח גם מטח) עכשיו אני בטוח שהספק שיש לי עכשיו לא יחזיק את כול הדברים הללו וכלן אני קינה ספק של 480 וולט האם הוא יחיזק את כול זה?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  16. טוב, לאחר זמן מה הגעתי למסקנה שאני לא יכול לסבול שימוש של עכברים חוטיים עם המחשב הנייד שלי. לכן אני רוצה אחד אלחוטי. יש לי במחשב הביתי את RAZER DEATHADDER שאני מאד מרוצה ממנו מבחינת נוחות ליד ופונקצוינליות. אני מחפש עככבר במחיר דומה לזה, שיהיה נוח ושיהיו לו כפתורי קדימה אחורה לאגודל, בקיצור כמו הDEATHADDER, אין לי צורך בעוד כפתורים מעבר למה שציינתי. ביצעתי חיפוש קל ומצאתי את זה http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/devices/6811 הוא עובר את התקציב בKSP אבל אם הוא באמת טוב אני מוכן להוסיף. אני תוהה עם יש עכברים טובים של חברות אחרות שלא מצאתי. בנוסף חשבתי עם אני הולך על עכבר איכותי אולי כדאי לי להשקיע באיזה פד חביב? למשל זה: http://store.razerzone.com/stor…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by שבע-שנים,

שלום, הרגע חזרתי מבאג, רכשתי מדפסת HP 3745 והיא לא הגיעה עם כבל USB (רשום בדפי ההתקנה שיכול להיות שלא יגיע כבל USB). בכל אופן איזה כבל אני צריך ומה מחירו?

19. שלום אני מעוניין לקנות המקלדת הזאת Lenovo Thinkplus Enhanced Performance USB Keyboard black רציתי לשמוע חוות דעת המלצות וכו...

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by amit_Sal1,

אני קונה הגה למחשב ואני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא טוב. הגעתי לדגם Saitek R220 הוא טוב??? אשמח לקבל דגמים נוספים מומלצים במחיר 300 ש"ח +-

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  21. Started by itzikcolt,

שלום לכולם קניתי את המארז של TT צונאמי (במפרט שלי ) ורציתי לשאול אם אפשר לכבות לו את התאורה מקדימה או את התאורה של הוונטות שלו עוד לא קיבלתי אותו לכן אני שואל את השאלה

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by EAD,

היי אני מתלבט בין ה5L היקר לבין ה QCK HEAVY מה דעתכם? מחפש משהו מאוד נוח וטוב

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  23. החלפתי מחסנית שחור מט במדפסת ה-Canon iP5300 שלי, במחסנית חלופית של המותג Sinocopy, לאחר שבהדפסת תבנית בדיקה, המחסנית הריקה בקושי הדפיסה, ועכשיו המחסנית החדשה לא מדפיסה בכלל. יש לציין שביצעתי לפני ההחלפה ניקוי ידני של ראש ההדפסה של המדפסת ע"י נייר טואלט. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by oran55,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מדפסת לשימוש ביתי (רצוי של HP) ושתהיה בין 400-500 ש"ח. לאחרונה הסתכלתי על הדגם C3183 של חברת HP. כמה שאלות: 1. האם היא מומלצת? 2. כמה יעלה מיכל צבעוני וכמה שחור של מדפסת מסוג זה? 3. האם יש המלצות נוספות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by JohnClark,

היי אני רוצה לשחק במשחקי מירוצים ואקסטרים עם גיימפאד זה נראה הרבה יותר כיפי ונוח אני צריך המלצה לגיימפאד טוב עם אפשרויות נחמדות (בערך כמו של שלט פלייסטיישן נגיד) במחיר סביר ושיהיה אמין עדיף שיתחבר לUSB חשבתי על ליצור לעצמי גיימפאד משלט פלייסטיישן אבל אין לי פורט פרלל פנוי (אם יש איזה מדריך איך לחבר לסיריאל פורט שלט פלייסטיישן אני אשמח אם תתנו) תודה מה אתם אומרים על זה: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=305252&pfp=BROWSE? אני גם ככה מתכנן לקנות כרטיס מסך מהחנות הזו...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.