עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by morben,

שלום רציתי לקבל ממכם כמה הצעות לגבי עכבר לגימר בסביבות ה200 שקל גג בתודה מראש מור בן

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by Curse,

רק של גיימרים?...

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  3. יש לי סורק ישן מדגם HP ScanJet 3300c . לאחרונה התקנתי ווינדוס 7 ואני לא מוצא דרייברים בשבילו. כשאני מנסה להתקין אותו המערכת הפעלה כותבת שהיא לא מוצאת דרייברים (גם לא בחיפוש באינטרנט). באתר של HP כתוב שמכיוון שזה מכשיר ישן הם לא מוציאים דרייברים חדשים בשבילו שתומכים ב win 7 או ויסטה. למישהו יש פתרון? (חוץ מלהתקין מערכת הפעלה אחרת במקביל).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by NEO...,

אני רוצה להחליף מארז אבל אני לא יודע התקציב הוא בערך עד 600 אבל אפשר קצת יותר המארז צריך לקרר טוב וחוץ מזה אני עושה לו מוד אני מתלבט בין מארזי הרשת של chiftec enermax antec מה אתם אומרים כדאי יותר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום יש לי את הסורק 1200CU של bearaw ואני מחפש דרייבר לXP אני לא מוצא לXP אלה רק לישנים יותר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. רציתי ללכת על ה- Turtle Beach Z6A אבל לצערי הן כנראה לא תומכות ב- PS3. למישהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, עד היום השתמשתי בHP 930C, שעדדין עובדת למרות קרטועים ותקיעות נייר למיניהם. HP זאת מחלה ידועה והתרופה היא להתרחק מהם כמו מאש, עקב שירות קלוקל, אמינות לא בשמיים ובעיקר מחירים מטורפים לראשי דיו.. לאחרונה עברתי דירה מהבית של ההורים, ובגלל שאני סטודנט וצריך מדפסת צבעונית בהישג יד להדפיס רפרנסים, דוחות וכו' (אני סטודנט לרפואה, לרוב הרפרנסים מכילים תמונות, צילומים של משטחים פתולוגיים וכו' ולכן אני ממש לא יכול להשתמש במדפסות לייזר בפקולטה). התעניינתי במדפסות חדשות, וגם במכשירים משולבים, ואני מחפש מדפסת שתיתן תמורה טובה, תהיה חסכונית בדיו ושראשים חדשים לא יעלו כמו מדפסת (180 שקל לראש? שHP ישרפו יחד עם הדיו שלהם). לגבי איכות תמונה - אני לא מחפש איכות של מעבדה ביתית,…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by tidan26,

שלום! ברשותי עכבר של razer mamba על העכבר נוצרו לי טביעות אצבעות שלא יורדות מה הסיבה לזה? האם הצבע של העכבר דוהה במשך הזמן?... ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dvirl,

למשהו יש מתאם כזה? האם זה עובד טוב? איפה אפשר להשיג?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by Ymac,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2630&filters[2468][]=4236 מגניב ביותר, המחיר אפילו הוגן (בשביל מקלדת של 150 דולר) מה אתם אומרים?

11. Started by teddy85,

Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 670 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 HITACHI 160GB SATA2 8MB 7200RPM 420 Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E 1770 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 265 COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 סה"כ5575 : ¤ FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm 330 הוא מספיק טוב בשביל המפרט או שצריך משהוא אחר (רצוי באותו מחיר) תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by Rapture,

אני צריך המלצה לאוזניות כפתור ב100 שקל, אוזניות טובות ופשוטות הישנות הטובות של סוני נהרסו, ועכשיו אני משתמש באוזניות ב20 שקל גרועות של MAXELL מיועדים לMP3 ולמחשב (אני לא גיימר פה ושם משחק לא משהו רציני), 100 שקל בלי חריגה עדיף מחנויות כמו KSP TMS או אייבורי או מבאג תודה מראש

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  13. היי, אני צריך המלצה למדפסת משולבת הכוללת פקס ,סורק ושתיהיה אלחוטית ושקטה. בנוסף אני צריך שלמדפסת תיהיה אופציה שאני יוכל לשלוח פקס ישר מכרטיס זיכרון (או מחשב) קבצי וורד (כדי לחסוך את תהליך ההדפסה).

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. Started by solo53,

מארז זה הוזכר בעבר אך פשוט לא מוצא זה אמור להיות מארז גבוהה עם 6 מקומות לכוננים בגלל שמארז זה מיועד במקור ל P3 אין לו בחזית חיבורי USB קניתי בעבר מתאם USB שמיתחבר בחור של הפלופי האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא גם את זה תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by veredgf,

אני כותבת כי יש לי בעייה עם המפצל הנוכחי שלי. קניתי מפצל בזמנו עם 11 יציאות כי חשבתי לעצמי לשים את כל הביצים בסל אחד. המפצל כולל מקור חשמל חיצוני וכמובן הינו 2.0. לצערי אני מרגישה כבר כמה זמן שהוא מזייף. שהתקנים שמחוברים אליו איטיים. אני מחפשת בנרות המלצה למפצלים אמינים יותר, שיכולים לתת שירות טוב בו זמנית לכמה התקנים אבל אני גם תוהה אם פשוט יש התקנים שלא מומלץ בכלל לחבר אותם לרכזת חיצונית ועדיף שיחוברו לספינת האם.... אז קודם כל הבעיות העיקריות שהיו לי הם עם פריקת תמונות מכרטיס הצילום שלי דרך הרכזת - בעיות של ניתוקים ואיטיות שנפתרו ברגע שהעברתי את הכרטיס ליציאות של המחשב, אבל לא יכולה להגיד שזה פתרון ממש נוח. קורא הכרטיסים שלי די רחב במבנה שלו, ולמרות שאני מחברת אותו ביצי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב, אני מחפש מקלדת גיימינג מוארת ועדיף עם כיתוב בעברית הטווח הוא בין 300 ל450. אני מתלבט האם לקנות מכנית או רגילה,אודה להסבר האם יש הבדל משמעותי בין השניים? המליצו לי על ה- Razer Lycosa שיש עליה ביקורות טובות. אך ראיתי שני דגמי של חברת טרמל טק, הראשונה Tt eSports Challenger Pro Gaming מוארת ולא מכנית וה-Tt eSports Meka G-UNIT Black שהיא מוארת חלקית אך היא כבר מכנית,האם מישהו מכיר את שני המקלדות הנ"ל? ועכשיו ייש מבצע של 20% הנחה על המוצרים של טרמל טק. אודה לעזרה...

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  17. Started by yoel12,

שלום, לאחר שנים עם עכבר זוועתי אלחוטי מבית מייקרוסופט, ששבק חיים לפני מספר חודשים, אשר הוחלף ע"י עכבר זוועתי עוד יותר, סוף סוף עולה בידי להחליפו, אני מתלבט בין הlogitech G502 לבין הrazar DeathAdder, ניסיתי את הG502 בivory, והוא ממש התאים לי, לא הייתה אפשרות להוציאו, אך כן הייתה אפשרות לפתוח דלת שנתנה לי לחוש את הארגונומיה שלו. אני משחק הרבה במשחקי FPS וRPG. החששות שלי מכל אחד מהם: G502: חושש שמא יהיה כבד מדי ומסורבל. DeathAdder: לא ניסיתי אותו ולכן זה הימור, חושש מהאורך שלו, ולדעתי יש לו מעט כפתורים במיוחד בהתחשב בכך שאולי ארכוש את האוברוס (החצי מקלדת הארגונומית של razer). אשמח להמלצות רוכש היום תודה

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by talminator,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

19. Started by g1000000009,

האחרון שהמליצו לי כאשר היה UNDER VOLTAGE היה שנאי שנתן יותר מדי זרם וגם חשמל קצת אצבעות כאשר נוגעים בפורטים של הUSB מחפש להזמין שנאי מישראל ו/או חו"ל שיהיה טוב. מכירים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shimronfio,

אם האוזניות של חברת sensehir דגם pc131 הם אוזניות איכותית וטובות? אני רוצה לשמוע סאונד מעולה שמופק מאוזניות ושגם לא יתקלקלו לי כמו כל שאר האוזניות ב-30 אחר שבועיים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19044

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. Started by gshhar,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1719585368.htm איפה מתקינים את זה והאם זה שווה או ביזבוז של כסף?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by Gil28,

יש למשולבת הזאת פקס ולפקס יש כפתור auto answer. הבעייה היא שורת החיווי שלו מתכבה אחרי כשעתיים ואז לא ניתן לקבל פקסים באופן אוטומט (כשאני לא נמצא) חיפשתי קצת ברשת, למעט ביצוע reset לא מצעתי שום דבר בנושא (גם reset לא עובד)

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by Shlomi XD,

אני צריך מארז.. עדיף אחד שבא עם ספק.. משהו איכותי עד כמה שאפשר.. יש בכלל משהו איכותי עם ספק? וכמה כדי להוציא על מארז?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  24. האם ניתן להצמיד לסט מקלדת+עכבר אלחוטי של LOGITECH, עכבר אחר אלחוטי של LOGITECH ? אני רוצה לשלב את הסט Comfort Laser עם עכבר שונה MX Revolution או לפחות את ה- MX620... יש למישהו מושג/ניסיון?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  25. המחשב שלי עושה ריסטרט פתאום ככה .. אפילו לא מראה שגיאה או משו .. ישר עושה ריסטרט.. דיסק קשיח ניסיתי להחליף עזר בקצת אבל התחלי לעשות עוד פעם יש מצב זה זיכרון או משו אחר כמו כרטיס מסך ? התחממות יתר אם כן מה אני צריך לעשות ..

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.