עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kobi_sion,

מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים אני יודע שזה לא ממש אידאלי אבל אני רוצה לחבר את המחשב למסך גדול בסלון ולראות המלצות ? לא חייבים לנצל את כל התקציב

2. שלום לכולם אני מחפש פד לעכבר שבהתחלה יעבוד עם העכבר של EX110 ולא מכן עם MX REVATION . יש לציין שאני לא גיימר אני מחפש נוחות. תודה...

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  3. הכותרת מסבירה את עצמה אם לא הייתי מובן מספיק או שהדיון מעורר שאלות, אנה פנו אליו אני מתנצל מראש על כל חוסר הבנה שיגרם כתוצאה מקריאת הכותרת אם היא מפריעה למישהו אי שם ביקום אני מבטיח להתאבד תודה, Akimbo

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  4. בבדיקה קצרה שלי ראיתי שפלונטר מביא רק את ה file servers הגדולים ובטח היקרים יותר ?

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by ASEP_1,

יש לי צורך במדפסת לשימוש ביתי בעיקר וקצת מעבר לכך (בעקבות פרוייקט שאני שותף בו) חקרתי מעט בנושע העלויות ומה חסכוני יותר והגעתי למסקנה שהמדפסת המתאימה לי היא של חברת ברדר עכשיו ישנם מס' דגמים שאני לא יודע מה ההבדלים ביניהם, יש את ה- J410W שעולה 399 יש את ה- J625DW שעולה 599. ואת הדגם ביניהם J430W שלפי דעתי עולה 499. הנטייה שלי היא ללכת על הדגם האמצעי (J430W) אך מי יכול לומר לי בבקשה מה באמת ההבדלים בין הדגמים? והאם הם שווים את הבדלי המחירים? אם יש לכם עוד הצעות למדפסות בסגנון או במחיר אשמח להצעות.

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  6. אני משחק FPS לא תחרותי בעליל (שחקן סינגל, אבל על הרמות הקשות לרוב). לא משחק MMOs למיניהם. זה הפד שיש לי : http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mousepads/ROCCAT-Taito-Series/ וזו המקלדת: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Keyboards/ROCCAT-Isku/ . אני מציין את המקלדת כי בעיקרון הKone Pure יודע לדבר עם המקלדת לכלמיני מקרואים וכו'. לא יודע כמה זה שימושי ביומיום. לG500 אחריות של שלוש שנים ואילו ה Kone Pure מגיע עם שנה. אני כיום עם Razer Deathadder 3.5, אשר התקלקלה לו הגלגלת אחרי שימוש של שנה (קופצת בגלילה בצורה נוראית ומעצבנת). נ.ב: אודה לכם אם לא תמליצו לי על מוצרי Razer. התקלקלו לי שלושה בטווח שימוש של שנה (אחד הוחלף באחריות). לא בא לי להמשיך למוצר הרביעי, גם אם זה ה…

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  7. שלום רב, אני מחפש המלצה למדפסת צבעונית כמה שיותר קטנה(אין מקום על השולחן) וכמה שיותר חסכונית(מדפיסה הרבה, עבודה במשרד). חיפשתי לייזר צבעוני והכל גדול מדי ואין לזה מקום על השולחן שלה. האם יש מדפסת הזרקת דיו חסכונית מומלצת? חשבתי על הדגם הנ"ל CANON PIXMA 2700 איך הוא? בתודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by erashel,

יש לי את העכבר בערך שנתיים וחצי והסוללה שקיבלתי איתו כבר לא כ"כ מחזיקה. אני מחפש סוללה איכותית שתחזיק הרבה בין הטעינות, כי גם ככה זה לא מחזיק יותר מדי בעכבר הזה. השאלה אם אפשר בכלל כל סוללה שרוצים שנטענת? זה AA יש פה מישהו עם העכבר הזה?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by 1_Nike_1,

אני לא צריך רזולוציה גבוהה. 640x480 מספיק לי, אך אני רוצה איכות טובה ביותר, חדות, אפשרות לאכסון של המון תמונות. (80 זה מינימום, מנסיון עם הPenCam, אני רוצה הרבה יותר- 200ברזולוציה מאקסימלית ואיכות עילאית!) עכשיו, שמתי עין על הPocketDV2 של אייפטק. מהם היתרונות ומהם החסרונות שלו ביחס למחיר שלו? (816 אצל הדובים) זה לא מה שחשוב לי, אבל הפיצ'ר של הקלטת האאודיו מוסיף לכלי, הוא מושך אותי יותר ויותר. רזולוציה נחמדה אבל השאלה היא האם ישנה איכות טובה לתמונות.. ? בתודה מראשש ! נייקי ! עריכה- אני לא חושב שה1.3מגה פיקסלים האלו יספיקו לי. מצד אחד אני רוצה איכות טובה ברזולוציה גבוהה, מה שהתמחות של מצלמה ב1000שקל תתבזבז והאיכות אולי תרד. רק כי בMCD3000 של Mustek, הרזולוציה 800x600 [איזו…

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  10. שלום רב, אני מעוניין לשדר מוזיקה מאחד המחשבים בכל רחבי הבית. הפתרון שחשבתי עליו הוא לחבר משדר FM ליציאת הסאונד של המחשב, לכייל אותו לתחנה "נקיה" ובעזרת מקלטי רדיו לקלוט את התדר ברחבי הבית. השאלות הן: 1. האם יש למישהו פתרון יעיל יותר / זול יותר / הגיוני יותר? 2. אם לא, האם מישהו יכול להמליץ על משדר מספיק טוב שאני אוכל לשמוע איתו באיכות טובה ברחבי הבית? אני די בטוח שהמכשירים שמוכרים ב3-4 דולר בebay, שעובדים על סוללות ומתוכננים לרכב לא יעשו עבודה טובה... מצאתי מספר מכשירים שמשדרים ברמות שונות של וואטים, השאלה היא כמה אני צריך במקרה זה (ואני מניח שממש לא הרבה). תודה, לירן.

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  11. כמה מסמכים אפשר להדפיס עם כל מחסנית? המחסניות שלה זולות?

12. Started by dotans,

שלום לכולם ברשותי 2 דיסקים קשיחים: 1. 20GB 7200RPM Quantum Fireball AS plus - משמש עבור WINDOWS ותוכנות 2. 40GB 7200RPM WD Caviar 40BB - לשימוש כללי וכמו כן: 1. CD ROM 2. צורב מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הכוננים ל-IDE channels על מנת לקבל את הביצועים הטובים ביותר ?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by Zelinko01,

שלום לכולם, תוכלו בבקשה להמליץ לי על סורק שחור\לבן מהיר לעבודה די אינטנסיבית במשרד? המטרה היא להיפטר מהניירת ולסרוק הזמנות\חשבוניות וכ"ו. צריך מגש הזנה די גדול (נגיד 70-100 דפים) ותוכנה שתדע להפריד את הסריקות (הבנתי שיש אופציה להכניס בערימה "דף מפריד" שהסורק יכול לזהות - האם זה סטנדרט?) אין תקציב מוגדר, בסה"כ אין צורך בסריקות של גדלים מיוחדים\רוזולוציות\צבע וכ"ו. מה שחשוב זה אמינות, מהירות, אחריות. תודה מראש, עמרי

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by avishaiar17,

האופציה שקיימת כרגע... EPSON R290 מה אתם אומרים???היא עולה 550 ש"ח... הייעוד של המדפסת הינו להדפיס על גבי דפי פוטו A4 (הדפסת של תמונות), באיכות כמו של פיתוח רגיל... מה אתם אומרים עליה..?!?!? יש עוד אופציות ..חברות אחרות ...- HP או CANON שמשתוות אליה...??

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by opzi,

קניתי היום מצלמת אינטרנט של DR.BYTE ולא הגיע איתה דיסק של דרייבר. עכשיו לא יכול להפעיל אותה בלי הדרייבר. איפה אני משיג אתזה???? תודה מראש, אופיר.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  16. אני גר בעיר רחובות ובכל מה שנוגע למחשבים, יש לי הרגשה שאני פשוט חי בעולם השלישי. אני לא פגשתי חנות אחת ברחובות שמוכרת מארזים או ספקי כוח לא גנריים. כשאני אומר להם את המילה "גנרי" לגבי ספק של "500 וואט" כביכול- אין להם מושג על מה אני מדבר, המילה הזאת אפילו זרה להם, מרוב שהם לא מכירים משהו אחר. החנויות האלו אפילו לא יודעות את המידות של מאווררים למארז(60, 80 ,120...) פשוט בלתי אפשרי למצוא בעיר הזאת מותגים, כמו ספק של TT או מארז של ANTEC. מה דעתכם על הנושא??? מישהו עוד שם לב ל"תופעה"? או שזה רק ברחובות.......

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by Doron Rosenzweig,

אני מניח שכולכם ראיתם את הסרט השני של טום, בו הוא מלמד אותנו איך להאיץ ATHLON XP 1900 ל XP 2000 - מה שנראה לי מוזר הם שני דברים: 1) במהלך העבודה על המעבד - הוא מסיר לחלוטין את אחד הפדים (אחת מאותן "רגליים" עגולות שיש למעבד בארבע קצוותיו) אך לקראת סוף הסרט פתאום הפד מופיע מחדש! 2)במהלך ה BOOT בתחתית המסך ניתן לראות שה RPM של המאוורר הוא אפס! (ככה זה אמור להיות?)

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  18. פצצות לגבות הים קנתי מעבד סלרון 900 והרכבתי אותו על הסרבר שלי שהיה P2 350 (על הלוח יש לי גם Slot 1 וגם Socet 370) בעצתו של אתלון! כיוון שהלוח תומך עד מכפלה של 8! אז הגדרתי אותו מכפלה 5 והוא זיהה את המעבד כמכפלה 9!! שיפור משמעותי לסרבר שלי!!!!

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by kol209,

מצלמת אינטרנט ה500 שקל איזה מצלמה הכי טובה ב 500 שקל?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by audigy,

יצא firmware ההופך אותו ל-rpc1 כלומר מולטיזון . ניתן להוריד מפה http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא עולה 500 ש"ח ומגיע עם ספק 350W של אנטק... נשמע טוב... אבל מה אתם אומרים? כדאי? http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93700

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by yaloner,

שלום, אחרי 6 שנים (!!!) הגיע זמן להחליף לוח-אם ומעבד. האם מארז שבו ישב לוח-אם ישן של פנטיום 3 (ASUS P3V133) יתאים ללוח אם חדש ? או שצריך להכניס לתוך התקציב המוגבל מאוד שלי גם מארז (שיוריד את רמת הלוח/מעבד/זיכרון) ?

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by iSolt,

SLIM זה מקלדת שהכפתורים נמוכים ושקועים כמו בלפטופ או במקלדות אפל. אני מחפש מקלדת כזו עד 250 שקל, חוטית כמובן, רק בעברית ומהארץ. חשוב מאוד שיהיה לה NUMPAD (ה9 ספרות מימין)

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by 1,

איזה מארז לקנות, אם צריך מאווררים אז איזה מאווררים, ואיזה גוף קירור למעבד? אפשר לראות את המפרט שלי.

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא יודע אם כבר הפצתי את זה בעבר, אבל יש לי Sb live Value עם יציאה דיגיטלית שלא שווה כלום. אני נואשות ליציאה אופטית, וכדי לקבל אחת לכרטיס שלי תעלה מינימום של 500 שקל. (live drive) שזה לא מתקבל. למישהו יש פתרון? אולי כרטיס קול אחר עם יציאה אופטית?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.