ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מקווה שלא פרסמו את זה בפורום ואני לא חוזר על מידע שידוע, יש מבצע באופיס דיפו 2מוצרים של לוגיטק השלישי חינם (הזול מבינהם) עכשיו הדברים די יקרים אצלם ככה שזה יוצר שווה רק עם קונים 3 דברים בערך באותו מחיר וגם לא תמיד יוצא יותר זול מ"בשוק החופשי" אבל מי שצריך מוזמן לבדוק the Z-Guy
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק טביעות אצבע עם חיבור USB בעלות של עד 300 ש"ח. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי הרבה מידע קונקרטי. עוד דבר חשוב היא שהתכנה של הסורק תשמור בצורה מאובטחת את כל הסיסמאות השונות של אתרי אינטרנט, כך שהסיסמה תוזן אוטומטית בסריקת האצבע שלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו היה לי מקלדת מולטימדיה של לוג'יטק ועכבר MX 500. העכבר מת, והמקלדת מקרטעת (מעל 5 שנים). הגיע הזמן לסט חדש. אני כותב דיי הרבה (מתכנת), כלומר המקלדת לעבודה ולא למשחקים. הדרישות שלי: מקלדת מספיק גדולה ומרווחת. (שכפתורי החיצים יהיו בנפרד ולא בתוך בלאגן). עכבר דומה ל MX 500, עכבר גדול שמתלבש על היד. חוטי /אלחוטי לא משנה לי (עדיפות לאלחוטי, להתקדם במעט). סכום כמו שאמרתי 500 ש"ח. חשבתי על הסט Logitech mx 3200, מה אתם אומרים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות טונר למדפסת שלי m1217nfw של hp עכשיו מחיפוש באינטרנט אני רואה הבדלי מחירים מגוכחים ואני לא מבין איפה הקאץ' . 1. יש כזה דבר מקורי ולא מקורי? 2. ואם יש ^כזה^ דבר מה המשמעות של זה טוב\לא טוב? 3. אם המחיר נמוך מדי ביחס לשאר אז אני צריך לחשוד שזה אולי ידפיס רק רבע מהכמות הרגילה או משהו כזה? 4. אם אפשר להמליץ מאיפה לרכוש במחיר טוב אני אשמח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן יש עכשיו את ה-Microsoft Wireless 800 באייבורי ב-65 שח. חשבתי לקנות סט אלחוטי זול שישמש לי לקצת גיימינג מהספה כשמתחשק. FPS בעיקר BF4. אני בטוח שזה לא האידיאלי, אבל אם זה יעבוד כמו העכברים הסטנדרטים החוטיים הישנים של ms זה מספיק עבורי. מה אתם אומרים - לקנות או שכדאי להימנע?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מחפשת מדפסת לייזר צבעונית, עדיף משולבת + רשת. חשיבות לאיכות הדפסה, אמינות ועלות לדף. עד עכשיו השתמשתי ב samsung clx 3175. מדפסת פשוט לא טובה... צבעים לא אמיתיים, הדפסה חלשה אפילו בשחור... התקלקלה מספר פעמים. מבחינת התקציב - 2000-2500 ש"ח או קצת יותר אם המדפסת ממש מצדיקה את זה. המון תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
ניסיתי לקבל תשובה מבנדא אבל הם לא חוזרים אליי יש לי עכבר כבר logitech mx revolution נישבר לי הusb ואני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית שיש את ה usb Plug it. Forget it שמפעיל עד 6 מוצרים השאלה שלי האם זה יתאים לעכבר שלי ואם יש המלצות למקלדת או סט לא יקר שיש בה את זה
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת טובה למשחקים, אני אשמח אם היא תהיה מכנית ואני מאוד רוצה שהיא תהיה מוארת. הבנתי שאייבורי עכשיו מוכרים את המקלדת הנ"ל ב 390 שקלים (באתר של רייזר מצוין שהיא עולה 129 יורו, איך זה אפשרי בכלל??) בכל מקרה אני מבין שיש לה תאורה רק לאותיות באנגלית... קצת מבאס אבל לא נורא. מה דעתכם? עסקה שווה??
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
ברשותי כרגע - MX518 עם רגליות שחוקות,פאד QCK+ גם הוא דיי "שחוק" ומקלדת SIDEWINDER בת 3 שנים בערך(+). התקציב הוא באזור ה600 ש"ח,והשימוש העיקרי הוא גיימינג(FPS בעיקר) והקלדה מרובה פה ושם(קסואל כזה..) מבחינת אחיזה בעכבר אני משתמש בPALM. אשמח להמלצות,תודה.
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RTX 2060 מעוניין לשדרג לכרטיס של AMD בגלל שהם יותר זולים. עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס AMD מומלץ שהביצועים שלו יותר טובים מה RTX2060. ושדומים לסדרת ה-RTX.70/80 /90?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה למקלדת ועבר שביחד יעלו 400-450. אני משתמש בהם לגיימינג וגם להרבה מאוד כתיבה(מקלדת). רק מהחנות KSP,צריך שהמקלדת תהיה גם עברית גם אנגלית וששניהם יהיו חוטיים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות את האוזניות 5HV2 , אבל כולם אומרים לקחת את הדגם של USB בגלל שיש לי כ.קול מובנה ולא "טוב" , אז השאלה שלי היא עם באמת אני חייב כ.קול "טוב" בשביל האוזניות האלו או שאני בכלל לא חייב וזה אותו דבר ?! תודה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין בקניית גימפאד אלחוטי למחשב , הגימפאד של MS נראה די מתאים. אבל , באמת צריך בטריות בשבילו? נשמע קצת לא נוח... ראיתי שהרבה קונים אותו - מה אתם כל הזמן מחליפים בטריות?
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם ספק כוח של LG Tech נכנס להגדרה של ספק ג'נרי עלום שם? אני שוקל לקנות את המארז הזה - http://www.tzag-elita.co.il/ProductPage.asp?ProductCode=98 שבא עם מאוורר אחורי של 120 ממ וספק 400W של LG או להוסיף עוד 100 שקל בחנות אחרת בשביל מארז compucase שבא עם אפשרות למאוורר 120מ"מ קדמי בנוסף לאחורי וספק 300W של Hec Hec היא אומנם חברה מוכרת יותר לספק כוח, אבל הספק של LG חזק יותר לפחות על הנייר. לכן אני רוצה לדעת אם אני יכול לסמוך על ספק של LG אני לא בטוח שהרדאון 9800 פרו וביחוד הפרסקוט הרעב יסתפקו ב300W בלבד ונוח (וזול) לי יותר לקנות את המארז עם הLG תודה יאיר
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
איזה מארז לקנות, אם צריך מאווררים אז איזה מאווררים, ואיזה גוף קירור למעבד? אפשר לראות את המפרט שלי.
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מכיוון שאני מתכנן לקנות בקרוב Radeon 9800 Pro התחלתי לחשוש שהספק שלי לא יספיק בשביל המערכת. זאת המערכת הנוכחית שלי שעד עכשיו היתה יציבה לחלוטין: מעבד AMD 1700+@1951MHz לוח Epox 8rda3+ כרטיס מסך Geforce 4 420MX 2 סיטיקים של זיכרון 2 דיסקים קשיחים כונן CDROM צורב 4 מאווררים 80 מ"מ האם המערכת שלי תהיה יציבה עם הכרטיס החדש? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש.. ואני מתלבט בין אילו עכברים.. בהתחלה אני אציין שאין לי הגבלת תקציב... אבל לא הייתי רוצה גם לזרוק כסף . אז בעיקרון אני מתלבט בין razer imperator Razer DeathAdder Razer Mamba (מאוד יקר, אבל יש אפשרות להחליף בין אלחוטי לחוטי, שזה מאוד מעניין) SteelSeries Xai השימושים העיקריים שלי הם: עבודה שותפת במחשב, ומשחקי מחשב (לא בהכרח FPS). כרגע יש לי Logitech MX1100 ואני מאוד מאוכזב מימנו.. כל הזמן נתקע ולא כל כך נוח. ד"א הדיעה שלי נוטת לכיוון DeathAdder, אבל בתוספת של 60 שקל אפשר לקנות את Imperator שמגיע עם DPI יותר גבוה, גימור יותר טוב ולייזר. אשמח לשמוע חוות דעת, תודה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
היי מהו העכבר הכי טוב שניתן לרכוש ב120שח לשימושים כלליים לנייד החדש שלי? גודל אינו דבר שחשוב לי,אך כמובן שהוא לא יהיה קטן מידי ושיוכל לעבוד בכול המשטחים. ראיתי 4 עכברים : http://www.getit.co.il/Prod/58550/12 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752227 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738763 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739233 אישית מעדיף עכבר חוטי אך אלחוטי גם יהיה נחמד
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שמתי את עיני על מארז של thermaltake שנקרא soprano (ב-sky pc הוא עולה 445 ש"ח בלי ספק כוח). מישהו מכיר? בכל מקרה אני אשמח לקבל גם המלצות נוספות. יש לי שאלה נוספת - האם בשביל להנות מ- parity בזכרון DDR2 אני חייב שני רכיבי זכרון זהים (כולל פירמה וכולי) או שאפשר פשוט להישתמש בשני רכיבים בעלי מהירות זהה? (במקרה שלי 533MHZ).
-
- 18 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה E6400 עם זכרון 2GB DDR2 כ.מסך 9600GT צורב DVD והארד דיסק 80GB SATA 2 . עכשיו אני צריך ספק ומארז . אני לא מתכנן OC (אולי קטנטן בהמשך). הבעיה שלי שאני כבר מגרד את הגבול העליון של התקציב שלי - אז בבקשה רק המלצות תקציביות, לא משהו מפוצץ, רק שיחזיק ת'מערכת כמו שצריך. ואם אפשר להוסיפ את שם החנות - שאדע מהיכן לקנות. תודה.
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום היום הגיע עכבר genius ergo 525 שהזמנתי מקוברה. חשבתי לפני שקניתי אותו ששני הכפתורים שבצדדים הם גם ל back ן forward בדפדפן, אבל לא כך! מסתבר שהם משמשים רק לווליום. שאלתי- האם יש איזה דרייבר או משהו שאפשר לכוון את שני הכפתורים האלו, כי זה מאוד נוח באינטרנט לדפדף קדימה ואחורה. ואם לא, אולי שווה להחליף אותו בעכבר אחר? ואם כן, אפשר בבקשה המלצה לעכבר אחר שיש לו את האפשרות לדפדף קדימה ואחורה עם הלחצנים שבצד? (מהאתר של קוברה) אני חייב לציין שהעכבר עצמו מאוד נוח עד כמה שהספקתי לראות , אבל שוב, זה מאוד חשוב לי האפשרות הזאת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם שיהפוך את יציאת המתח של האל פסק (לחיבור ישירות למחשב) ליציאת שקע (שיהיה אפשר לחבר אליו הרדדיסק נייד). יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן, יש לי עכבר די פשוט כבר כמה שנים, אופטי וחוטי של מייקרוסופט ואני מחפש לשדרג קצת את איכות החיים שלי על המחשב. מצד שני, אני לא גיימר גדול ככה שאין לי טעם לרכוש משהו מאוד מתקדם, אני מחפש המלצה גם בעניין הזה וגם בעניין מקלדת ופד. יש לי מקלדת פשוטה של לוג'יטק וגם פה אני מחפש שדרוג, ופד די פשוט לעכבר, עם סיליקון מגביה כזה. ראיתי באתר של לוג'יק פי.סי שיש להם שם מבצעים על עודפים של עכברים ומקלדות של לוג'יטק, הייתי שמח לקבל המלצה לשדרוג מתוך מה שמוצג שם במבצע, הנה הלינקים: עכברים: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=mou-out מקלדות: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=key-out במקלדות מה שראיתי ותפס אותי היה ה-Wave Keyboard למרות שאני ממש לא משוכנע שאני …
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-