עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by 1,

איזה מארז לקנות, אם צריך מאווררים אז איזה מאווררים, ואיזה גוף קירור למעבד? אפשר לראות את המפרט שלי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 62-0502-001199-00101111-071595- KT133-GA7ZXE01-F האם זה מסוכן לעדכן את הביוס? אם העדכון יכול לקלקל ?האם יש דרך חזרה? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mafyoner,

איזה עדיף Razer Lycosa או Razer Tarantula או משהו אחר בכלל במחירים האלה +- תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למפרט החדש שלי. הדרישות הן: 1.עכבר בעל DPI גבוהה, כרגע יש לי כבר MX1000 ואני לא מרוצה מהדיוק שלו. 2.אני מעדיף ציוד של LOGITECH. 3.זה לא חייב להיות סט. 4.אני מחפש מקלדת דקה ומקשים רכים - ז"א שלא משמיעה רעש כשמקלידים עליה - אין צורך בכפתורים של ווליום וכו'. התקציב הוא +/- 500 ש"ח לשניהם - יש מקום לתופת במידת הצורך אבל רצוי שזה לא יעבור את המחיר הזה. כמו כן אני לא אוהב חברות כמו GENIUS וכו' . תודה לכולכם על העזרה ***הקפצה***

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום, אני צריך המלצה על משטח ( אחד מאלה שלמעלה ) שיתאים לעכבר g502. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Guy_1710,

תקציב סך הכל: 500 ש"ח ורצוי שיהיה פחות דרישות מהעכבר: זריז ומדוייק איכותי חוטי בלבד מצאתי 2 דגמים שאהבתי, מה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7938 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12709 דרישות מקלדת: אני מקליד הרבה (מתכנת) ולכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואיכותית מקשים בעברית ואנגלית כמובן מקשי מולטימדיה יכולים להוסיף, ממש לא קריטי תאורה אחורית שניתנת להדלקה וכיבוי יכולה להיות תוספת יעילה חוטית הבנתי שמקלדת מכנית תיתן פידבק טוב יותר ובכללי תהיה עמידה יותר אך באמת שאין לי מושג ולכן אני פונה אליכם. המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by bijo1,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס הרחבה usb 3.0. הכי זול שראיתי בחנויות בארץ הוא ב-ksp שעולה 60 שקלים. בדקתי באיביי ושם חצי מחיר. יש כאן מישהו שקנה ב-ebay כרטיס הרחבה usb 3.0 ויכול להמליץ? הזמנתי אחד (בקישור למטה) אבל הוא לא עבד כמו שצריך... http://www.ebay.com.au/itm/USB-3-0-4-pin-IDE-PCI-e-PCI-Express-Card-PCI-Express-Slot-5Gbps-Low-Profile-/131027786073?pt=AU_Components&hash=item1e81dd5959

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Rafi921,

שיהיה איכותי , נוח לכף היד (ימני), זמן תגובה סביר בשביל משחקים תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אתמול מקלדת הG510 שלי החזירה נשמתה לבורא אחרי שנתיים של עבודה, ועליי לקנות חדשה . אשמח לקבל המלצות למקלדת טובה ואלחוטית הפעם (אני מזיז הרבה את המקדלת ומושך אותה אליי, וזה מה שדפק את הקודמת שלי - לכן הפעם אנסה אלחוטית) כאשר התקציב הוא 500 שקל, כשאפשר לחרוג בכמה עשרות שקלים ... השימוש בה יהיה למטרות גיימיינג למשחקים כמו BF3 וכדומה, וכתיבת קוד בפלטפורמות שונות ... תודה מראש, חיים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by HORADRiM,

היי, יש פה מישהו שיש לו את המארז הזה? אם כן בבקשה תן התרשמות כללית (איכות בניה, קירור, נוחות, מראה, הספק שבא איתו....) ואני אשמח גם לתמונות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tal_p,

קניתי את השלט למחשב ואין לי מושג איך מכבים אותו.. גרסא אלחוטית.. מה גם שאני מנסה להתקין את התוכנה וזה כל הזמן רושם לי טעות ולא מתקין..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by almor12,

אחרי שהחלפתי מקלדת ( בסוף הצלחתי למצוא מקלדת שלdaskeyboard ביד שנייה). דרך אגב מקלדת בת-ז**ה. הגיע הזמן גם להחליף את האוזניות שלי, מה שקורה האוזניות שלי בנות 5 עם חיבור usb ופעם בכמה זמן המחשב מפסיק לזהות אותם, אחרי בדיקה מול מספר מחשבים אחרים הגעתי למסקנה שכנראה הם עשו את שלהם. האוזניות שלי נקנו בסין והם של חברת aula והם היו סבבה. עכשיו אני מחפש אוזניות גיימרים עד 400+-, רוב הזמן הם ישמשו למשחקים אבל לפעמים ישמשו לסרטים ולמוזיקה במחשב. עדיפות לחיבור 3.5" אבל גם חיבור usb יהיה גם סבבה. יצא לי לראות אוזניות של Logitech , Razer ,corsair בערך כולם באותם מחיר. הדבר החשוב ביותר שלא יהיו אלחוטיים, ניסיון גרוע עם חיבור זה. תודה ומצטער על החפירה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, בעבר כאשר הייתי משחק במחשב רכשתי את העכבר Razer Abyssus והמקלדת שלי הייתה של המחשב הנייד. רכשתי שבוע שעבר מחשב נייח ואני שואל את עצמי אם אני רוצה להשתמש בעכבר הנ"ל ולרכוש מקלדת חוטית או לקנות אל חוטית. אז לאחר שקראתי קצת הבנתי שלמשחקים עדיף חוטית. היות והמטרה של המחשב היא "רב תכליתית" והתקציב שלי הוא בסביבות 300 ש"ח. מה הכי טוב שאני יכול לרכוש? נניח ואני הולך על חוטית (וכנראה אשאר עם העכבר כרגע). האם יש מקלדת עם תאורת מקשים/תאורה אחורית בסכום הזה +-? אשמח להמלצה. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Avi952,

שלום אני מתלבט איזה מצלמת אינטרנט לקנות למסנג'ר שלי לאחר שהמצלמה של ה-QuickCam Messenger שלי מתה אני מדגיש שאני רוצה המלצה איזה מצלמה יותר טובה ממה שאני מציע. כמו כן אני רוצה שיהיה בה תמיכה עתידית בדרייברים ל-Windows 7 חשבתי על האופציות הבאות (כולן של לוג'יטק): QuickCam Pro 5000 QuickCam Fusion QuickCam S7500 איזה אופצייה הכי מומלצת? עד עכשיו התחלתי לבדוק ויש ביקורות טובות עליהן אבל חלק דיווחו על בעיות עם Windows 7 :-\ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by haviv822,

מה דעתכם על המארז AC Silentium T1 + 450W PS ועל הספק שבא איתו. האם המחיר (550 ש"ח בנעה) מוצדק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1002151686&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

17. בבדיקה קצרה שלי ראיתי שפלונטר מביא רק את ה file servers הגדולים ובטח היקרים יותר ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אישי555,

ברשותי עכבר אופטי של GPT ואני מאוד מרוצה ממנו...עד עכשיו. העינית נכבית לבד מידי פעם וזה ממש מעצבן כי זה לא קרה עד עכשיו. כן, הוא מחובר היטב ואף פעם זה לא קרה לי. הוא בשימוש כבר 5 שנים אגב. האם כיבוי העינית מעיד על בעיה בעכבר או בלוח אם?

19. Abit Siluro Geforce 3-Ti200 Pure 1119 ש''ח כולל shipment מה אתם אומרים? שווה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dotans,

שלום לכולם ברשותי 2 דיסקים קשיחים: 1. 20GB 7200RPM Quantum Fireball AS plus - משמש עבור WINDOWS ותוכנות 2. 40GB 7200RPM WD Caviar 40BB - לשימוש כללי וכמו כן: 1. CD ROM 2. צורב מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הכוננים ל-IDE channels על מנת לקבל את הביצועים הטובים ביותר ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nazgull,

שלום אנשים כמו שהכותרת אומרת אני צריך עכבר גיימינג חדש, גם לעבודה כללית וגם למשחקים fps mmo וכו' תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Doron Rosenzweig,

אני מניח שכולכם ראיתם את הסרט השני של טום, בו הוא מלמד אותנו איך להאיץ ATHLON XP 1900 ל XP 2000 - מה שנראה לי מוזר הם שני דברים: 1) במהלך העבודה על המעבד - הוא מסיר לחלוטין את אחד הפדים (אחת מאותן "רגליים" עגולות שיש למעבד בארבע קצוותיו) אך לקראת סוף הסרט פתאום הפד מופיע מחדש! 2)במהלך ה BOOT בתחתית המסך ניתן לראות שה RPM של המאוורר הוא אפס! (ככה זה אמור להיות?)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Cyanide,

טוב אני צריך המלצה למיקלדת שתיהיה נוחה למשחקים, אבל הכי חשוב שתיהיה דקה. עד 400 שקל, תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם אחרי שקיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף המחשב הישן שלי עבר מקום ועכשיו יש לי 3 מחשבים בחדר אבל רק 2 מסכים [ו2 מקלדות ו2 עכברים]וכמובן אין לי מקום לשים עוד מסך וכו'... אז אני רוצה לקחת את 2 המחשבים ולחבר אותם באמצעות קופסאת מיתוג[? אני צודק?] ששני המחשבים יהיו מחוברים וברגע שאני ילחץ על כפתור המסך יעבור לעבוד עם המחשב השני [וגם כל שאר הציוד כמו רמקולים ומקלדת וכו'...] קופסאת מיתוג זה באמת מה שאני צריך? ועם כן אפשר המלצה לאחת טובה? [עד 150-200 שקל לא יותר] תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא יודע אם כבר הפצתי את זה בעבר, אבל יש לי Sb live Value עם יציאה דיגיטלית שלא שווה כלום. אני נואשות ליציאה אופטית, וכדי לקבל אחת לכרטיס שלי תעלה מינימום של 500 שקל. (live drive) שזה לא מתקבל. למישהו יש פתרון? אולי כרטיס קול אחר עם יציאה אופטית?

דיונים חדשים בפורומים