עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by at,

יש לי התקן BULETOOTH ל- USB , המחשב מזהה אותו והוא עובד תקין! אבל אני לא רוצה שהוא יהיה מחובר למחשב כל הזמן, המחשב לא יוצר עבורו safely remove hardware כשעבור למשל DOK הוא כן! איך אני יכול לנתק אותו בלי לגרום לו לנזק לאורך הזמן? (וגם לא מעוניין לכבות את מחשב בשביל זה) יש דרך לגורם לחשב לזהות אותו כהתקן שדורש safely remove hardware? (בנתיים בגלל שאין דרך אחר אני פשוט מוציא אותו ככה ... אבל לא בלי שזה ידפוק אותו יום אחד) תודה לעונים, טל

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by Player9,

קיצור הגיע המחשב החדש ואיתו אני גם רוצה לקנות מקלדת אני מוכן להשקיע 250-260 גג .. בשביל מקלדת .. המקלדות הם: Microsoft Reclusa Razer Arctosa Logitech Wave מה המקלדת הכי נוחה פה? אני לא צריך מקשים שאפשר לתכנת,חיבורי USB אוזניות מקלדת וכל זה זה לא שימושי לדעתי. קיצור מה המקלדת המומלצת מה-3 שלמעלה?

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  3. הסט הנ"ל הוא MICROSOFT WIRELESS ENTERTAINMENT DESKTOP 7000 ושני בקרי XBOX 360 (במקום הראמבלפאד2 - טוב שיש אנשים שמבינים עניין בפורום שיעזרו לכוון אותך) האם ייתכנו התנגשויות ? או שמא כל אח"ד בוודאות עובד על תדר שונה.... חשבתי להתקשר למייקרוסופט אבל אין לי כוח לחכות בטלפון עד מחר.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש אל פסק נכון? אבל מה הוא עושה בידיוק? אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מוציא עליו הרבה.. אני לא מעונין שבגלל הפסקת חשמל קטנה או קפיצת מתח חלקים ישרפו לי אני לוקח ספק יחסית איכותי של HEC ואני חושב שזה מספיק מבחינת ספק מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. חמי קנה מחשב + מדפסת מערוץ הקניות LEXMA2670 הלכתי וגם התקשרתי לחברה שסיפקה ציפ מחשבים בראשון לציון ובקשתי לשדרג אותה בגלל שאין לה פקס והם קצת עושים בעיות נראה לי ..................... 1 קודם כל למה לשדרג יש לך מדפסת טובה ? 2 הם אומרים שמחיר של המדפסת הוא 180 ש"ח ( LEXMA2670 ׂ 3 בשביל לשדרג ל HP 4500 OFFICEJET אני צריך להוסיף 280 ש"ח ....כי עולה 460 ש"ח להם (330 ש"ח ב KSP )........שבמחיר הזה ובתוספת של 50 ש"ח אני קונה מדבפסת חדשה בנוסף ל LEXM2670 וגם היום יש הרבה מבצעים על מדפסות 4 התקשרתי היום שוב ונציג אחר אמר לי שאפשר לשדרג ל X5070 בתוספת של 160 ש"ח 5 משהו פה לא הגיוני במחירים שלהם מה עושים ? 6 נראה לי שהם רוצים להרוויח עלי פעמיים ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by XGamerX,

שלום, הייתי צריך מאריך USB למדפסת ל20 מטר, ואחרי שהבנתי שזה לא ראילי ביקשתי פתרונות אחרים וקיבלתי שרת מדפסות, בגלל שאני דל מאוד בתקציב, ואני צריך את זה לטווח של 3-5 מטרים אם זה אלחוטי, כי אין לי חוט להעביר בכל העולם, אז זה סבבה.. מה אתם אומרים על המוצר הזה? מישהו ניסה אותו? שווה את ההשקעה ? יעבוד כמו שצריך ? מדפסת לייזר שלא משמשים בה יותר מידי... קישור לדף מוצר בחנות אונליין שמצאתי: http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imBTP01cl&Cat2Cat1ID=219&Cat2ID=740# כל מה שצריך כדי לחבר אותו זה רק מתאים BT במחשב ? זה אמור לעבוד סבבה ? תודה!

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  7. זה העכבר שיש לי עכשיו, בצד הימני הגומי התקלף ונהיה מגעיל ודביק אז אני חייב למצוא לו מחליף! זה העכבר הכי טוב שיוצר אי פעם לדעתי... הוא הרבה יותר נוח מהMX500 וכל השאר העכברים היום ויש לו בדיוק את הכפתורים הנחוצים, אבל לצערי לא ראיתי שעדיין מוכרים אותו, מישהו ראה/שמע/קנה ? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. היי לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם יש מצב לשלוח ולקבל פקס בלי נגיעה אחת במסך הטאץ' ? ותודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bd,

COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card קניתי תמפרט הנל עכעשיו חסר לי להוסיף ספק (איזה ספק הכי ממולץ מכל אלה? ) HEC-400W (400TRT) - ATX 2 HEC-425VD-T ATX 12V - PSU CooLER Master - eXtreme Power 400W(RS-430-PMSR/P) - ATX Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC CooLER Master - eXtreme Power 350W (RS-380-PMSR/P) - ATX HEC-350AR-TF ATX - 350W - PSU HEC-350W (350TRT) - AT…

10. כשדוד פנחס עובד במעתק, קיבלתי אותו שלשום... הורדתי את ה MX-1000 (אהובי) אחרי שנה של זוגיות ביחד, וזאת לא אותה תחושה. העכבר חלק, נפלא, מותאם ליד. אבל הסקרולר פשוט מטריף אותי! לוג'יטק מבטיחה "שיוט" בין דפים, וכל מה שאני מקבל זה שיוט איתי בקצב הסקרול עד כדי כך שאני פונה לסקרולר של האקספלורר ויורד איתו! ניסיתי לקנפג משהו ב SETPOINT, ללא עזרה. מישהו גם נתקבל בבעייה הזאת?

11. 1. יופי הוא הכרחי - אני תופס את המארז כרהיט בחדר 2. קירור טוב ושקט - יש לי חמישה הארדיסקים 3. כל החלונות האלו שבצד המארזים מכוערים לטעמי אז נוותר עליהם. 4. חיבור קדמיים - חובה 5. אין צורך בספק יש לי כבר 6. שיהיה הרבה מקום לעבוד תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. מרגישים שאתם זקוקים לשדרוג? עכשיו יש לכם הזדמנות נהדרת לעשות אותו ברכישה מענקית הקמעונאות לכתבה

13. Started by overload,

אני צריך להחליף את הספק 130W ;D שלי ומהר. התקציב בערך 400 שקל (אבל עדיף פחות). המפרט הוא: 512DDR500 P4 2GH@ 2600-2800GHZ 40G WD R9800 (או משהו דומה) צורב CDROM אני חושב ש 420W יספיקו, לא? מצאתי את הספק הזה http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm 330 שקל. נראה מצוין- יש הצעות אחרות?

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  14. איך הצורב הזה באמת כי אני מתכוון לרכוש אותו אל תחסכו בביקורות :

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by JCohen,

ב"מפרטים מומלצים" ראיתי שיש את המארז Evergreat NT-989-B2. אני יודע שהוא רחב מאוד, ולכן הוא מאז מעולה, מה גם שמחירו טוב (60 דולר). ביררתי בפנדה וזיגזג על המארז, ואמרו לי שאין להם אותו, וגם לא יהיה, כי היבואן הפסיק להביא אותו. אולי מישהו בכל זאת יודע איפו אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, JCohen .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MiniMizer,

יש לי לוח 7VTX של ג'יגהבייט שמבוסס על הKT266. על הגשר הצפוני ישנו היטסינק עם מאורר מאוד קטן ומעצבן שמדי פעם עושה רעשים קטנים ומרגיזים. זה מתחיל לעצבן אותי והשאלה שלי היא האם אפשר להעיף את המאורר הזה לכל הרוחות? הוא סתם נודניק קטן ומעצבן בקוטר של 40מ"מ. מה כבר יקרה, ההיט סינק במילא נשאר... אני יכול להוריד אותו בבטחה או שיהיו תוצאות לא נעימות?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt -- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 או Compucase 6A21 Midi Tower White&Blue 300Watt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6353 אני מחפש לחסוך בקטע של המארז - עד 300 ש"ח. ואלה למעלה חורגים מהתקציב. יש לכם משהו טוב וזול? קבלו לינקים למארזים אחרים: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Tower&orderby=price&keyword=400w&DB139150=139236&pageInfo=2 זהו לינק אחד לדף באתר זאפ, יש שם מארזים בטווחים מחירים שלי. יש משהו מומלץ? המפרט שלי הוא מעבד- AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice קירור למעבד- Thermalright ALX-800 for AM…

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מה הבעיות שכולם מדברים עליהם שיש לסידרת הארד דיסקים של IBM מסידרת 75GXP? אני אשמח לקבל תשובות!

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. נא להכיר: http://gizmodo.com/5047897/sidewinder-x8-wireless-gaming-mouse-has-ridiculous-4000dpi-still-designed- by-darth-nerd כמה דברים עליו: אלחוטי 2.4 GHz (כן, לגיימינג). 4000DPI Blue track- טכנולוגיה המאפשרת לעכבר לפעול על מגוון משטחים שעכברי לייזר מתקשים עימם. כל זה ב100$. תחרות בעיקר לG7 היישן של לוג'יטק. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by cganir,

הלו אנשים. אני מניח שכולכם מכירים כבר את התכונה הזו, ותוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה : למה לכל הרוחות אני לא יכול לראות באיזו מהירות עובד הזכרון שלי ! אני רואה כמות, אבל מתחתיו אין מהירות ! אה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eyal,

:asthanos: רציתי לדעת אם רואים בצורה מעשית את ההבדלים בין ג'י פורס 2 לבין ג'י פורס 3 :asthanos:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by bb@xp,

החלטתי לקנות עכבר LOGITECH Cordless MouseMan® Optical אבל איפה לעזאזל אני יכול לקנות אותו ???????? למישהו יש ררעיון ? ודרך אגב האם כדאי לי בכלל לקנות אותו ????

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האם אפשר להפעיל לוח אם בלי הבטרייה ? האם אפשר להפעיל פנטיום 3 733 במכפלה של 5*100 ? האם אפשר לגרום ללוח של 100 מגה הרץ לעבוד ב133?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by godisme171,

יש לי זכרון 64 ובביוס הוא רושם לי64 DISABLED מה זה אומר

• 7 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.