עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעוניין לקבל חוות דעת מכאלה שיש להם את העכבר לגבי הטעינה שלו...כל כמה זמן אתה מטעינים ומה השימוש שאתם עושים בו? במקרה שלי זה ממש מפריע. אני עושה שימוש אינטנסיבי בעכבר (בממוצע כ10 שעות ביום) ואני נדרש להטעין אותו כל יומיים, וזה גם במקרה הטוב. גם אצלכם הסוללה מתרוקנת כ"כ מהר? האם זה מצב תקין? מה אפשר לעשות חוץ מלהפחית בשימוש?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by .AloN,

שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בלא יותר מ700 ש"ח. אני יודע שאי אפשר להשיג משהו ממש טוב עם זה, אבל אני צריך משהו ממוצע, בלי האפשרות של הקלטת זמן וידאו, עם זום ממוצע. תודה מראש

3. Started by oreitan13,

אני מחפש מקלדת מכנית מלאה אלחוטית( bluetooth ) בתקציב של עד 100 דולר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by lesForce,

שלום , לאחר הרבה שנים שאני משתמש במקלדת ישנה של Packard Bell (כן, כן שמעתם נכון ) ,מקלדת מאוד פשוטה , הייתי רוצה לשדרג - לא כי לא נוח לי , פשוט הרעש שהיא עושה כשמקלידים עליה פשוט מציק במיוחד כשאני רוצה ללמוד או ללכת לישון ומישהו אחר על המחשב שנמצא בחדר שלי. אז הייתי רוצה שתמליצו על מקלדת שדבר ראשון והכי חשוב שתהיה כמה שיותר שקטה כשמקלידים עליה ,אם אפשר שאני בכלל לא אשמע אותה זה יהיה פשוט מושלם , כמובן חשוב שתהיה נוחה , ואם יש לה מקשי מולטמדיה ואורות על המקשים על מנת שאוכל לראות מה אני רושם בחושך בלי להדליק את האור אז זה בכלל טוב - אבל ממש לא חובה! ושוב תנו לי הצעה למקלדת שקטה ונוחה- כל השאר זה בונסים . יש לציין שאני כמובן לא גיימר ובקושי משחק במשחקים במחשב -אם בכלל ,כך ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ShahafH,

קודם כל שלום לכולם. אני לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את הפוסט הזה אז אם זה טעות אני מבקש להעביר בבקשה. אני יודע שיש מין כרטיס כזה שמאפשר הקלטה של מסך המחשב גם באיכות HD, בניגוד לתוכנות כמו FRAPS. לפי מה שהבנתי הכרטיס מקליט ללא הלאג שFRAPS יוצר, גם באיכות גבוהה יותר ולגבי המשקל אני לא יודע אבל זה לא רלוונטי. רציתי לדעת מאיפה אפשר לרכוש את הכרטיס הזה, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כי יש לי בעיות עם הצורב הוא עובד כרגיל אבל עושה רעשים ממש מוזרים אם יש איזה מישהו שהוא טכנאי או משהו אני יכול להשמיע לו את הקולות בטלפון והוא יגיד לי אם זה רציני כי אני לא רוצה שהוא ילך לי כי זה הצורב שלי ואין לי שתי סי די רומים אני משתמש בו כראשי שלי ולא יקנו לי חדש בטוח יש מצב לתקן אותו כי אחד כבר זרקתי לפני 8 חודשים כי אמרו לי שלא שווה לתקן אבל ההוא היה סי די רגיל זה גם צורב אולי יש מישהו באזור יבנה \ רחובות \ אשדוד שיכול לתקן לי אני ישלם לו כמו שצריך פשוט אני לא אוהב את החנויות האלו שמחרטטות עליך ויקחו לי 400 שקל שבזה אני יכול לקנות חדש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Or ei,

1. כל פעם שאני מנסה לצרוב מעל 8X הצורב שלי "נכשל" (יש לי 16X10X40 יאמהה) מישהו יודע מה הבעיה אולי ? 2.לחבר שלי יש CD של LG (52x) והוא לא יכול לשמוע מוזיקה ישירות מהכונן בדקתי את החיבור של הכונן לכרטיס קול והוא מחובר כמו שצריך זה אולי בעיית הגדרות ?? כי הכרטיס שלו בסדר גמור (הוא שומע שירים שעל ההרדיסק בלי בעיה)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Y-L,

היא עולה בסביבות 450-400, איך היא? האם יש מתחרים שיותר טובים ממנה (בסביבות אותו מחיר), אם יש הביאו דוגמאות..................... לינק למצלמה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ההסבר כמו בכותרת, לקחתי סתם תמונה של מארז וסימנתי איפה הפלסטיק הלבן נמצא איך מוציאים אותו?

10. Started by הסולידי,

לצרכים משרדיים כגון סריקת מסמכים איזה סורק כדאי לבחור ואיזה פרמטרים צריך להתעקש עליהם? תודות

11. Started by Liran3331,

זה כל כך מעצבן... במיוחד במשחקים העכבר הרי שולט על הכוונת הבעיה היא שמדי פעם העכבר בורח מהמסך ופתאום הכוונת על השמיים ואז עד שאני מוצא איפה אני ומה קרה לי כבר מחסלים אותי בדקתי את זה והיד שלי לא קופצת! זה קרה לי גם כשרק נגעתי בעכבר ובקושי הזזתי אותו הוא פתאום קפץ (רק החץ עצמו קופץ.. לא העכבר פיזית!) זה קורה גם מדי פעם לא במשחקים סתם ככה אני מזיז את העכבר ופתאום אני קולט אותו בפינה של המסך או משהו (גם לא פרצו לי או משהו כזה) מה זה יכול להיות לעזאזל?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TNT,

שלום לכל עם ישראל. ראיתי , קראתי, שמעתי שיש בעיות תאימות של RADEON 8500 עם המעבד של AMD ATHLON XP. אז רציתי לדעת אם יש בעיות תאימות גם אם הכרטיס הישן יותר שלהם ה- RADEON 64MB VIVO. כי יש לי את הכרטיס הזה ואני רוצה להביא את המעבד החדש של AMD, אני צריך לחשוש שיהיו לי בעיות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by matoki10,

אני מחפש סורק ברמה גבוהה לסריקת תמונות בשביל עיבודן בגרפיקה למי שיש הצעות מניסיון או מידע אשמח לקבל ייעוץ

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by bijo1,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס הרחבה usb 3.0. הכי זול שראיתי בחנויות בארץ הוא ב-ksp שעולה 60 שקלים. בדקתי באיביי ושם חצי מחיר. יש כאן מישהו שקנה ב-ebay כרטיס הרחבה usb 3.0 ויכול להמליץ? הזמנתי אחד (בקישור למטה) אבל הוא לא עבד כמו שצריך... http://www.ebay.com.au/itm/USB-3-0-4-pin-IDE-PCI-e-PCI-Express-Card-PCI-Express-Slot-5Gbps-Low-Profile-/131027786073?pt=AU_Components&hash=item1e81dd5959

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אבי החליף מדפסת הזרקת דיו של ברדר באחת חדשה הכוללת גם הדפסה על א-3 פקס סורק צילום והדפסה . המדפסת עלתה כ 1400 שקלים ואמורה להיות כבדה לשימוש ביתי. הבעיה שליחת הדפסה לוקחת קרוב לדקה במלל, ובתמונה 2, 3 דקות עד שהמדפסת מתחילה ועוד 5 עד 10 דקות ויותר להדפסת תמונה באיכות בינונית על א-4 . יש לציין כי המדפסת הישנה עשתה זאת ב עשרים אחוז מהזמן. התקשרנו לשרות לקוחות והם בקשו שנביא את המדפסת והמחשב. נו באמת... האם למי שהוא יש רעיון? יש לציין כי המדפסת מחוברת רגיל ישירות אל המחשב ב יו אס בי ללא רשת בבית המחשב בן שנתים לערך

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by AvlK,

אני צריך לקנות טונר למדפסת שלי m1217nfw של hp עכשיו מחיפוש באינטרנט אני רואה הבדלי מחירים מגוכחים ואני לא מבין איפה הקאץ' . 1. יש כזה דבר מקורי ולא מקורי? 2. ואם יש ^כזה^ דבר מה המשמעות של זה טוב\לא טוב? 3. אם המחיר נמוך מדי ביחס לשאר אז אני צריך לחשוד שזה אולי ידפיס רק רבע מהכמות הרגילה או משהו כזה? 4. אם אפשר להמליץ מאיפה לרכוש במחיר טוב אני אשמח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, אני מברר בשביל חבר - הוא מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, כמובן חסכונית ככל האפשר (יחס מחיר הדפסה/דף), ועמידה לאורך זמן והדפסות מרובות. אם אפשר, נא לתת עדיפות למדפסת עם אפשרות הדפסה דו צדדית. אשמח להמלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום. לאמי מדפסת משולבת שקנתה לפני כמה שבועות Brother MFC-J6250W. אז ככה: המסך מגע של המדפסת מוגדר להתעמעם לאחר 10 שניות של חוסר שימוש, והמדפסת מוגדרת להכנס למצב שינה לאחר דקה של אי שימוש. בנוסף, ה-Mode Timer מוגדר על 30 שניות של אי שימוש. מסיבה שטרם ברורה, לאחר שהמסך של המדפסת מתעמעם לאחר משך הזמן המוגדר, כמה שניות (פרק זמן לא אקראי) לאחר מכן, הוא מתבהר מחדש, כאילו מישהו נוגע בכפתורים או במסך של המדפסת, גם כאשר אף אחד לא מתעסק עם המדפסת. הדבר מונע מהמדפסת להכנס למצב שינה. הבעייה התחילה מרגע ההפעלה הראשונה של המדפסת. עדכון קושחת המדפסת לגרסה האחרונה לא פתרה את הבעייה. התקשרתי לתמיכה של ברדר רשף, והנציג ביקש ממני לנתק את המדפסת מחדש כאשר היא פועלת, להחזיק את הלחצן Home, ו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. עד עכשיו העכבר עבד לי חלק לא משנה מה עבד מעולה היום חזרתי מביתספר וחיישן של העכבר החליט שהוא לא רוצה לעבוד על הפאד SteelSeries 4HD ועובד על משטחי קרש וכל משטח אחר בלי בעיה.. על ה4H הוא מקרטע ועושה המון בעיות... נשפתי פנימה לחיישן וזה לא עזר בכלום.. מה לעשות? הוא עובד טוב על כל משטח אחר חוץ מפאדים! מה קרה לחיישן?? ויש לי את העכבר הזה חצי שנה הדרייברים מותקנים הכל טוב עד עכשיו עבד מעולה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by bananabom,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הkvm החדש שקניתי, מהדגם הזה http://www.dcsil.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/CS84U/18 אני מחבר אליו מחשב, ממיר yes, ופלאפון לפעמים ופורט אחד נשאר פנוי. עכשיו כשאני עובר לפורט הפנוי אני שומע ברמקולים רעש חזק שדומה לצרחה שלא נפסק, כשאני עובר לyes אני עדיין שומע אותו אבל הרבה פחות, במחשב עוד יותר פחות עד בכלל לא, ובפלאפון בכלל לא. זה לא קשור למיקום של החיבורים שלהם בkvm, בדקתי את זה. לא קשור גם לכבלים, ניסיתי להחליף כבלים. יש לכם רעיון אולי למה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שהבעיה בkvm שכן הוא חדש ושל חברה רצינית(aten). תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Slash87,

אני מחפש מקלדת טובה למשחקים, אני אשמח אם היא תהיה מכנית ואני מאוד רוצה שהיא תהיה מוארת. הבנתי שאייבורי עכשיו מוכרים את המקלדת הנ"ל ב 390 שקלים (באתר של רייזר מצוין שהיא עולה 129 יורו, איך זה אפשרי בכלל??) בכל מקרה אני מבין שיש לה תאורה רק לאותיות באנגלית... קצת מבאס אבל לא נורא. מה דעתכם? עסקה שווה??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by DJO,

כרגע חזרתי משמיר, ניסיתי להחליף את המתאם שקניתי (מקלדת ישנה -> מחשב חדש) למה שמסתבר שאני באמת צריך (מקלדת חדשה-> מחשב ישן). קניתי את הדבר הלא נכון כי התבלבלתי זה לא בדיוק למקלדת זה למקלדת קומפי כזאת, בקיצור התבלבלתי וקניתי את הדבר הלא נכון ואין להם את מה שאני כן צריך, מכיון שאין לי צורך במתאם שכן קניתי רציתי להחזיר ולקבל את הכסף חזרה אבל הם אמרו שאפשר רק להחליף. אז חשבתי על משהו שאני צריך ושאלתי אם יש להם כבל כוח (בין מסך לחשמל או בין מחשב לחשמל) והם אמרו שכן ואז המנהל הביא לי ואמר לי כזה שקל מתנה. אני הודיתי לו מאוד הייתי בטוח הוא נותן לי את זה מתנה ומוותר על השקל שזה עולה אבל אז הסתבר לי שזה עולה 30 שקל והמתאם 29 אז ויתרו לי על השקל. התפלתיתי שכבל כזה פשוט וסטנדרט…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למפרט החדש שלי. הדרישות הן: 1.עכבר בעל DPI גבוהה, כרגע יש לי כבר MX1000 ואני לא מרוצה מהדיוק שלו. 2.אני מעדיף ציוד של LOGITECH. 3.זה לא חייב להיות סט. 4.אני מחפש מקלדת דקה ומקשים רכים - ז"א שלא משמיעה רעש כשמקלידים עליה - אין צורך בכפתורים של ווליום וכו'. התקציב הוא +/- 500 ש"ח לשניהם - יש מקום לתופת במידת הצורך אבל רצוי שזה לא יעבור את המחיר הזה. כמו כן אני לא אוהב חברות כמו GENIUS וכו' . תודה לכולכם על העזרה ***הקפצה***

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום, אני צריך המלצה על משטח ( אחד מאלה שלמעלה ) שיתאים לעכבר g502. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by alex15,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם סורק אבל לא סתם שתישאר אצליי 2 שנתיים 3 שלושה אז תתנו ליי הצעה על המדפסת וסורק במכונה אחתת אני חושב ש 500 או 1000 טווח המחירים שליי יש לי כספ אז תתנו ליי משהו בין 500 או 1000 אם יש פחחותת אז סבהבה אבל אני לא חושב שהיא תהיה כל כך טובהההה ?????

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.