ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להחליף את הספק 130W ;D שלי ומהר. התקציב בערך 400 שקל (אבל עדיף פחות). המפרט הוא: 512DDR500 P4 2GH@ 2600-2800GHZ 40G WD R9800 (או משהו דומה) צורב CDROM אני חושב ש 420W יספיקו, לא? מצאתי את הספק הזה http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm 330 שקל. נראה מצוין- יש הצעות אחרות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצלמת אינטרנט ה500 שקל איזה מצלמה הכי טובה ב 500 שקל?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סלחו לי על בורותי ??? , אבל האם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הארד דיסק במהירות 5400 לבין הארד במהירות 7200? ומה ההבדל בין UATA100 לבין UATA133 וכ'ו....? מה ההבדל בין ATA לבין UATA? ??? ??? :-[
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי רצח לי בדם קר את ה SS QCK MINI :'( מחפש משהו בערך באותו הגודל וכמה שיותר זול, מצאתי את אלה: ה QCK האהוב: http://www.tms.co.il/product/6379 ה Zowie N-CM שקטן יותר וזול יותר אבל העובי שלו הוא רק 1MM שזה נחמד: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6560 ה Mionix Sargas 260 שלא כל כך זמין במלאי אבל הצורה שלו יפה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14451 גם ל Roccat יש משהו בגודל הזה אבל הכי זול שמצאתי זה 55 שקל וזה מעט מוגזם ל MINI...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם [glow=red,2,300]ושנה מצויינת![/glow] הייתי רוצה לשמוע הערות והארות לגבי מדפסת משולבת lexmark x1130 תודה מראש ושוב, [glow=red,2,300]שנה טובה![/glow] :dance:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת בבקשה, מהם ההבדלים המהותיים בין שני ה- Hotas האילו של חברת Saitek. אם יש כאן מישהו שיש לו כזה אז זה יהיה מצוין לקבל חוות דעת מניסיון אישי. כמו שהבנתי X-45 הוא דגם חדיש יותר אל לא בהכרח טוב יותר. אשמח לקבל המלצותיכם. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה עם העכבר הנ"ל של לוגיטק, העכבר משום מה כשאני מסובב את החוט שלו שמאלה, נכבה וכאילו יש קצר. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת ממנו, אך לאחר בדיקה כשאני מפעיל את המחשב מחדש העכבר עם המשחק בחוט לא נכבה ונשאר דלוק, אפילו כשאני נכנס לביוס ומשחק איתו שום דבר לא קורה.. נכנסתי לביוס לבדוק אולי יש בעיה דרך ה VOLT, אבל מבדיקה שלי היתה כנראה הפסקת חשמל והכל התאפס, החזרתי את ה OC לקדמותו BUS 325 עם מתח 1.331 (נורמלי זה 1.325), נעלתי את ה PCI* חזרה ל 101 והורדתי את הזכרונות שיעבדו על 650 במקום 1000 מגה הרץ...שום דבר לא עוזר, נכנסים לוינדוס ושוב פעם סיבוב לא במקום של העכבר והקשר הולך... האם יש משהו שקשור בביוס אל העכבר? יש לי תחושה מאוד מוזרה שכן כיוון שבהדלקת המחשב ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש לקנות סט עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מטען לעכבר חובה, עקב כך ה CORDLESS DESKTOP LX710 של לוג'יטק לא יתאים. רעיונות הצעות..?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז זה הולך ככה.. לפני איזה שלושה חודשים או משהו כזה ניסיתי לעשות o/c קטן ל-p4 המסריח שלי. זה לא עלה יפה.. העלתי את ה-FSB באיזה 10mhz והווינדוס 2000 לא עלה.. החזרתי תהגדרות ולא עזר.. אחרי פירמוטים וסיפורים זה עבד בסוף עם 98se. ברגע שניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים בשביל ההרקולס שלי GF2U (גם הרישמיים של הרקולס, וגם אלה באתר של נווידיה) הווינדוס לא עלה.. או ליתר דיוק הוא עלה, אבל אני ראיתי שחור על המסך אחרי המסך פתיחה של ווינדוס בזמן הטעינה. אז פרמטתי וחזרתי לדרייברים הישנים של הכרטיס מסך.. ומאז לא עדכנתי, אם אני לא טועה זה קרה גם כשניסיתי להתקין DX8, ולא הצלחתי להתקין Win2k מה-98SE... גם Quake3 שאני כל כך אוהב לא עלה... כל כך הרבה זמן עבר בלי quake.. יותר מדי. עכשיו כ…
-
זהו זה כל מה שנשאר לי לבחור בשביל המחשב החדש וכנראה האחרון שלי!!! זכרון ומארז אז ככה אני אשתמש במעבד AMD athlon xp 2100+ ולוח אם a7v333 של asus וכרטיס מסך(אם זה משנה): MSI geforce4 ti 4600 אז השאלה העיקרית שלי היא :...... איזה זיכרון של איזה חברה ואם אפשר גם איזה דגם אם יש לכם זמן (תודה) ואני מחפש משהו טוב 256 מגה או 512 מגה שיתאים למה שכתבתי למעלה. אל תיחסו חשיבות יותר מדי גבוהה למחיר אני לא מחפש משהו זול סדר העדיפויות שלי הוא קודם כל איכות אחר כך מחיר אבל אם זה עולה ממש הרבה(יותר מ 120 דולר אז לוותר אבל בכל זאת אפשר להציע אם זה ממש טוב) ועוד משהו זה מארז אם יש משהו טוב במיוחד שיתאים ללוח אם ויהיה בו מספיק מקום ושהספק כוח שלו יהיה טוב... ועוד משהו שיהיה לו מספיק מאוררים …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה אני צריך המלצות למדפסת לייזר אלחוטית, שיהיה להדפיס מכל מחשב ברשת השימוש הולך להיות שחור לבן. אבל גם צבע מיד פעם בעקרון איו הגבלה בתקציב אבל עדיפות למחיר נמוך ושיתן תמורה טובה לכסף תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום בבקשה המלצה על מדפסת לייזר משולבת עם פקס ואמינה לעבודה במשרד קטן, תקציב של 1000 ש"ח אם בהוספה קטנה אפשר להשיג גם צבעונית אז אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מערכת AMD 3200 עם זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5499 שיושב איתו רק עוד הרדיסק אחת וצורב במחשב יחזיק את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 ? תודה לכם .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב דיי מוגבל אבל זה מה שיש. יש לי כמה מועמדים: המועמד המוביל הוא Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case, נראה לי אחלה מארז, אני רוצה ספק דיי איכותי הפעם, וממה שהבנתי FSP מייצרים ספקים ברמה גבוה, אפילו יותר מHEC, אם באמת הספק של FSP זו נראת לי עסקה משתלמת מאוד. סך הכל 250 שקל, מחיר מציאה ממש. הדלת שלו ממש נראת לי יעילה, יש מאוורר מול המעבד, ואלי אני אוכל להכניס מאוורר מול הכרטיס מסך איפה שנמצאת הרשת שם. המועמד השני הוא Compucase 6C29, נראה מצויין ועם ספק 300W של HEC. לשניהם יש USB ואודיו קדמי, מה שאני צריך. אני אומר ככה, אם הFoxconn בא עם ספק של FSP כמו שכתוב ללכת עליו, אחרת ללכת על הקומפייקס. מה אתם אומרים? ואל תציעו לי את ה61A9, תאמת ה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה מדפסת לייזר, רציתי להמליץ לה על שלי, הזירוקס 3117 (מחיר מצויין, ניצול דיו טוב ואפס תקלות=מאוד מרוצה) אבל אני רואה שהיא כבר לא נמכרת. האם יש לכם המלצות למוצרים שנמכרים היום?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני מתעסק הרבה מאד בפוטושופ ומתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב עכשיו יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות גם עכבר והבנתי ששלושת העכברים הכי נוחים מדויקים לגראפיקה הם: לוג'יטק MX1000, MX518 וRazer Diamondback. בגלל שהMX1000 מחוץ לתקציב שלי נשארו לי הדימונדבק והMX518 על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בלא יותר מ700 ש"ח. אני יודע שאי אפשר להשיג משהו ממש טוב עם זה, אבל אני צריך משהו ממוצע, בלי האפשרות של הקלטת זמן וידאו, עם זום ממוצע. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת זירוקס 3117 ואני רוצה למלא את הטונר. האם מישהו יכול להמליץ איפה ניתן לקנות אבקה למילוי והאם מישהו מכיר בעיות כלשהן בתהליך כזה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לאחר הרבה שנים שאני משתמש במקלדת ישנה של Packard Bell (כן, כן שמעתם נכון ) ,מקלדת מאוד פשוטה , הייתי רוצה לשדרג - לא כי לא נוח לי , פשוט הרעש שהיא עושה כשמקלידים עליה פשוט מציק במיוחד כשאני רוצה ללמוד או ללכת לישון ומישהו אחר על המחשב שנמצא בחדר שלי. אז הייתי רוצה שתמליצו על מקלדת שדבר ראשון והכי חשוב שתהיה כמה שיותר שקטה כשמקלידים עליה ,אם אפשר שאני בכלל לא אשמע אותה זה יהיה פשוט מושלם , כמובן חשוב שתהיה נוחה , ואם יש לה מקשי מולטמדיה ואורות על המקשים על מנת שאוכל לראות מה אני רושם בחושך בלי להדליק את האור אז זה בכלל טוב - אבל ממש לא חובה! ושוב תנו לי הצעה למקלדת שקטה ונוחה- כל השאר זה בונסים . יש לציין שאני כמובן לא גיימר ובקושי משחק במשחקים במחשב -אם בכלל ,כך ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצא firmware ההופך אותו ל-rpc1 כלומר מולטיזון . ניתן להוריד מפה http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, קניתי לי HTPC ושמתי עליו גםכרטיס מסך palit 9600GT כדי שאני אוכל גם לשחק קצת (מטרה משנית). בערך באותו סדר עדיפות אני צריך המלצה לסט אלחוטי. כלומר, אני מבין שלא תהיה לי חווית גיימינג מושלמת עם סט אלחוטי, אבל הייתי רוצה למקסם את החוויה, במסגרת התקציב, ותוך כדי לזכור שהמטרה העיקרית זה לשבת בסלון ולנהל HTPC (טווח 4-5 מטר). הערה קטנה - אני מוכן בקלות לוותר על כפתורי מולטימדיה. אז דבר ראשון, אני צריך המלצה. דבר שני - למשהו יצא לנסות לשחק עם מקלדת XGENE, או מקלדת אחרת שכוללת עכבר? איך היתה החוויה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור-לבן עם יכולת הדפסה דו-צדדית אוטומאטית. אני רוצה שלמדפסת תהיה אפשרות להדפיס מסמך משני הצדדים של כל דף (צד אחד אי-זוגי, וצד שני זוגי) באופן אטומאטי, ככה שאני לא אצטרך להדפיס את כל הדפים הזוגיים, להחזיר אותם למחסנית באופן ידני, ואז להדפיס את כל הדפים האי-זוגיים. אני רוצה שכל תהליך ההדפסה יתבצע בצורה אוטומאטית ומדוייקת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי את העכבר RAZER DEATHADDER ואני חושב לקנות פד. השאלה אם כדאי בכלל? עד היום היה לי MX 518 בלי פד והכל עבד בלי בעיות. אם אני ארכוש זה יהיה מKSP.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-