ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
Abit Siluro Geforce 3-Ti200 Pure 1119 ש''ח כולל shipment מה אתם אומרים? שווה ?
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
זהו זה כל מה שנשאר לי לבחור בשביל המחשב החדש וכנראה האחרון שלי!!! זכרון ומארז אז ככה אני אשתמש במעבד AMD athlon xp 2100+ ולוח אם a7v333 של asus וכרטיס מסך(אם זה משנה): MSI geforce4 ti 4600 אז השאלה העיקרית שלי היא :...... איזה זיכרון של איזה חברה ואם אפשר גם איזה דגם אם יש לכם זמן (תודה) ואני מחפש משהו טוב 256 מגה או 512 מגה שיתאים למה שכתבתי למעלה. אל תיחסו חשיבות יותר מדי גבוהה למחיר אני לא מחפש משהו זול סדר העדיפויות שלי הוא קודם כל איכות אחר כך מחיר אבל אם זה עולה ממש הרבה(יותר מ 120 דולר אז לוותר אבל בכל זאת אפשר להציע אם זה ממש טוב) ועוד משהו זה מארז אם יש משהו טוב במיוחד שיתאים ללוח אם ויהיה בו מספיק מקום ושהספק כוח שלו יהיה טוב... ועוד משהו שיהיה לו מספיק מאוררים …
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז AC Silentium T1 + 450W PS ועל הספק שבא איתו. האם המחיר (550 ש"ח בנעה) מוצדק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה להנות מחשב קטן עם מארז SFF. כשהתחלתי לחפש מארז באינטרנט ובחנויות הופתעתי שכמעט לא ניתן להשיג מארז בלבד ותמיד מוכרים אותו כחלק מ BAREBONE. למה אי אפשר לקנות רק מארז ? האם מישהו פה יודע איפה ניתן להשיג מארז SFF בלי "תוספות" ? (רצוי שיהיה קצת מבחר ולא רק את המארז של SHUTTLE). תודה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
מחפש רשימת וולטאג'ים של מעבדי אינטל מחפש במיוחד את של הסלרונים ראיתי פעם ברשת היכן שהוא את הרשימה הנ"ל האם מישהו ראה/נתקל/יודע היכן יש ? קישור יעזור מאד תודה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא עולה 500 ש"ח ומגיע עם ספק 350W של אנטק... נשמע טוב... אבל מה אתם אומרים? כדאי? http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93700
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני גר בעיר רחובות ובכל מה שנוגע למחשבים, יש לי הרגשה שאני פשוט חי בעולם השלישי. אני לא פגשתי חנות אחת ברחובות שמוכרת מארזים או ספקי כוח לא גנריים. כשאני אומר להם את המילה "גנרי" לגבי ספק של "500 וואט" כביכול- אין להם מושג על מה אני מדבר, המילה הזאת אפילו זרה להם, מרוב שהם לא מכירים משהו אחר. החנויות האלו אפילו לא יודעות את המידות של מאווררים למארז(60, 80 ,120...) פשוט בלתי אפשרי למצוא בעיר הזאת מותגים, כמו ספק של TT או מארז של ANTEC. מה דעתכם על הנושא??? מישהו עוד שם לב ל"תופעה"? או שזה רק ברחובות.......
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ביקורות, תמונות שהמצלמה הוציאה ובכלל מידע על תפקוד המצלמה, כרגע אני לא מוצא הרבה, אני אודה אם משהו ימצא תמונות או ביקורות וכו (כי אני לא ממש מוצא) מדובר בדגם IX100 של פוגי (דגם מלא Fujifilm @xia ix-100) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם ! ודבר שני לנושא ראיתי בכתבה שאתם עשיתם על העכבר הזה : http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=MX700 שהעכבר טוב אבל יש רק בעיה בדריברים שלו... אז השאלה שלי האם הגירסה הישנה היה כמו החדשה כי כיום יש את העדכון הזה : mw978enu וברצוני לדעתי האם זו הגירסה החדשה והטוב יותר.... (אני השבוע הולך כניראה לקנות את העכבר הזה ... MX700 במחיר הרגיל שלו ... (450-500 שקל) .... ואם כדי לי לחכות עד קצת שזה יצא MX900 : http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=7110&countryid=19&languageid=1 השמח לשמוע תגובות ... תודה מראש לעזור ממני גרינברגר ברק (מי שמכיר אותי מגיימר 8))
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר התקציב שלי זה 450 שקל עם משטח וחריגה עד 500 זה מה שאני חשבתי לקנות ROCCAT KONE + ומשטח אני לא יודע משהו קשיח שיתאים לחיישן שלו הכי טוב.. עכשיו אמרו לי גם הg500 הוא טוב אז מה עדיף לי לקנות ואולי יש גם הצעות אחרות ? תודה רבה זה ממש חשוב ודחוף ! עריכה :שחכתי להגיד העכבר מיועד לגיימניג במשחק bf3 ..
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מדפסת לייזר brother HL-2035. יש טונר תוצרת חוץ חלופי. מה ההבדל בינו לבין המקורי? עד עכשיו השתמשתי רק במקורי, אבל הנציג של החנות טוען שמדובר באותו יצרן, רק שהיבוא מקביל (אפור). מישהו התנסה? לא מדובר רק בחיסכון, יותר לכיוון זמן הקנייה! את המקורי אוכל לאסוף רק שבוע הבא, ומחנות אחרת לא אופציה כי אין לי זמן ליסוע רחוק כרגע (החנות הזו ליד הבית). מצד שני, את החלופי יש להם במלאי במחסנים ואאסוף היום בערב...
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
פיצול כבל רשת אודיו ומקלדת ועכבר אלחוטיים שבאים עם דונגל אחד? עדיף מישראל אבל אני מוכן גם לשקול משהו מאיביי תודה
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה עם העכבר הנ"ל של לוגיטק, העכבר משום מה כשאני מסובב את החוט שלו שמאלה, נכבה וכאילו יש קצר. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת ממנו, אך לאחר בדיקה כשאני מפעיל את המחשב מחדש העכבר עם המשחק בחוט לא נכבה ונשאר דלוק, אפילו כשאני נכנס לביוס ומשחק איתו שום דבר לא קורה.. נכנסתי לביוס לבדוק אולי יש בעיה דרך ה VOLT, אבל מבדיקה שלי היתה כנראה הפסקת חשמל והכל התאפס, החזרתי את ה OC לקדמותו BUS 325 עם מתח 1.331 (נורמלי זה 1.325), נעלתי את ה PCI* חזרה ל 101 והורדתי את הזכרונות שיעבדו על 650 במקום 1000 מגה הרץ...שום דבר לא עוזר, נכנסים לוינדוס ושוב פעם סיבוב לא במקום של העכבר והקשר הולך... האם יש משהו שקשור בביוס אל העכבר? יש לי תחושה מאוד מוזרה שכן כיוון שבהדלקת המחשב ה…
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קניתי היום מצלמת אינטרנט של DR.BYTE ולא הגיע איתה דיסק של דרייבר. עכשיו לא יכול להפעיל אותה בלי הדרייבר. איפה אני משיג אתזה???? תודה מראש, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני בעל מצוקת USB במחשב. אני חייב מפצל בשביל לפתור הבעיה. מפצלים עם מקור מתח \ זרם חיצוני לא ממש נמצאים בחנויות המובחרות. לכן מצאתי מפצלים רגילים בחנויות כגון KSP וכו'. כמו כן מצאתי כרטיסי PCI אשר נותנים USB. השאלות: 1) לאילו ציודי קצה ניתן לחבר את הUSB המתקבל ע"י המפצל ולאילו צריך מפצל עם מקור כח חיצוני? 2) האם כרטיס PCI שנותן לי USB-ים נוספים הינו כמו מפצל עם מקור כח חיצוני? תודה אנשים !
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי את הפד הזה אבל הוא מתלכלך דיי הרבה , מישהו יודע אם אני יכול לשים את זה במכונת כביסה או שיש דרך אחרת להוריד את הלכלוך?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
האם חיבור מסך מחשב לספק מחשב גוזל ממני W??? האם חיבור המסך לשקע חשמל נפרד יחסוך לי W ???
-
- 16 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם סורק אבל לא סתם שתישאר אצליי 2 שנתיים 3 שלושה אז תתנו ליי הצעה על המדפסת וסורק במכונה אחתת אני חושב ש 500 או 1000 טווח המחירים שליי יש לי כספ אז תתנו ליי משהו בין 500 או 1000 אם יש פחחותת אז סבהבה אבל אני לא חושב שהיא תהיה כל כך טובהההה ?????
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פד לעכבר שבהתחלה יעבוד עם העכבר של EX110 ולא מכן עם MX REVATION . יש לציין שאני לא גיימר אני מחפש נוחות. תודה...
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חבר הביא לי אותו בלי דיסק או משהו ואין עליו פרטים מזהים כמו דגם רק שם החברה Speed link תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
טוב אני צריך המלצה למיקלדת שתיהיה נוחה למשחקים, אבל הכי חשוב שתיהיה דקה. עד 400 שקל, תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת חדשה, והייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המדפסת של HP דגם Deskjet 4180 ממשהו שמכיר את המדספת או שקנה אחת כזו. תודה
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
www.pchardware.co.il/docs/pd635413171.htm www.pchardware.co.il/docs/pd-829119698.htm www.pchardware.co.il/docs/pd1559302545.htm אני הודע לכם מאוד עם תיתנו את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-