ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי מכשיר משולבשל חברת brother מדגם 215 הכוללת בין היתר פקס. עכשיו בבית יש לי קו טלפון אחד בלבד. השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות שעל אותו מספר טלפון יהיה לי גם קו טלפון וגם פקס? אם כן אז איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב ואני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות גלישה, משחקים ולפעמים שליטה מרחוק בסלון (במרחק של 3-4 מטר מהמקלט). חשבתי בהתחלה על microsoft optical deskop 1000 ואז הבנתי שהוא קולט רק עד 2 מטר(WTF?!?!), ועכשיו הכי נראה לי ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ששמעתי שקולט 6-7 מטר, אבל שמעתי עליו שהוא לא כ"כ נוח... בקיצור - מה לקנות?? שיתאים לצרכים שלי, יהיה נוח ויגיע רחוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מכשיר משולב אשר יש בו את כל הפונקציות הבאות : פקס ללא מחשב שמתחבר לקו הטלפון ואפשרות שליחה בלי מחשב + שיהיה בו סורק + שיהיה גם מדפסת. האם קיים "מפלצת" כזאת? אם כן איזה דגם ממומלץ ? מהו טווח המחירים ? ( לעניות דעתי אבא שלי מתכוון להשקיע בסביבות ה400-600 שקל , כמובן שאם יש יותר זול וטוב אני אשמח) תודה מראש לעונים ולעוזרים , גל
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ארגונומית של GOLDTOUCH המיוחדת שנפתחת ל-2. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378008 שימו לב למחיר שלה. בקיצור נמאס לי ממנה. רוצה חדשה. בהתחלה התעניינתי באלחוטית אבל הבנתי שצריך להטעין להם את הסוללות ע"י פירוק ואני לא רוצה. אין מקלדת עם תחנת עגינה שמטעינה את הסוללות שלה? וראיתי את המקלדת של סמסונג : http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378008 אומרים שהיא ממש יפה והיא מולטימדיה ויש לך חיבורי USB.\(סתם נחמד). יש המלצות למינהם? יש למישהו ניסיון עם מקלדות ג'נריות במחירים מצחיקים? אמינות או לא? תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למחשב עכשיו ההורים שלי הציעו את זה אחרי שהם ראו מה המצב של המקלדת שלי (הם משלמים) ואני לא רוצה לשזה יעלה הרבה. אז יש שתי אפשרויות: האחת, לקנות סט מולטימדיה שמחירו לא יעלה על 180 ש"ח. והשניה, שההורים שלי יקנו לי מקלדת מולטימדיה עד 120 ש"ח ואת העכבר בנפרד. אז אני לא יודע כמה צריך לעלות עכבר חדש אבל אני רוצה עם הכפתורים האלה בצד לאינטרנט. הייתי עד אתמול על עכבר פשוט של TEAK או איך שקוראים לזה פשוט הכיתוב כבר נמחק מהעכבר שעלה לי לפני 3 שנים 50 ש"ח, ואתמול החלפתי לעכבר של HP שאמור להיות יותר טוב והוא ממש אבל ממש לא, להיפך, הוא פחות מדוייק ולפעמים יש לו דיבוק... (לא שילמתי עליו גרוש) אבל הוא מעצבן אותי אז בגלל זה אני רוצה אחד חדש. * שני העכברים אופט…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם 8) התקנתי (לא אצלי, כך שאינני יכול לעשות בדיקות בטווח קצר אבל אוכל להתקין ולנסות דברים בקרוב) מדפסת של HP, מדגם PSC 1310 All-In-One. לאחר שהתקנתי את הדרייברים אשר הגיעו עם המדפסת (אשר בה יש גם סורק ומכונת צילום) המחשב זיהה את הסורק אך אינו זיהה מדפסת (ואני לא בטוח לגבי המכונת צילום). כאשר מדליקים אותה, היא מרגישה חייבת להדפיס עמוד נסיון (יש דרך לבטל זאת?) ומצליחה, כך שהיא לא מזוהה אבל טכנית עובדת. אם למישהו יש מדפסת מדגם דומה ויודע איזה דרייבר מומלץ או איך לפתור את הבעיה הספציפית, אשמח לשמוע תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל על ההתראה המאוחרת אבל לצערי הופנתי לכתבה רק לפני זמן מה לכן לא יכלתי להגיב עליה לפני כן - בד"כ אני נוטה לחשוב שסיקורים הם סובייקטיבים ומהווים הבעת דיעה אישית של הכותב אבל כאשר נתקלתי בכתבה הנ"ל המשווה בין שני העכברים פשוט שלא יכלתי להתעלם מכמות הטעויות וחוסר הדיוקים שמצויים בה, כתבה זו לא רק שאינה ממצה, לא מקצועית ואינה מדוייקת, עושה את הגרוע מכל ומטעה את הצרכנים שסומכים על האתר הזה בתור איזשהו מדד לאיכות של מוצרי חומרה וציוד היקפי. נראה כי אדון דן מרחסין לא יודע משחק מחשב מהו, וכי נטה "לבחור צד" עוד לפני שהתחיל בעלק "סיקור" של שני העכברים, כתבה זו היא בושה לאתר שמתיימר להיות אתר חומרה רציני, לא ייתכן שכתבה באתר כמו Hwzone תהיה כל כך לא מדוייקת מבח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי דרישות מיוחדות רק שיהיו כפתורי מולטימדיה ומחשבון אבל חובה שזה יהיה בלבן בגלל שעל שחור יראו מאוד בבירור את השערות של הכלבה שלי... תודה[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 17:38:19 עבר יום בלי אף תגובה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן אני מחפש בארץ מקלדת קלאסית ולא מוצא: דרישותי הן: מקש ENTER גדול בצורת נ (L בכתב ראי) מקש \ ליד ה-BACKSPACE אין מקשים קטנים מגודל של מקש אות סטנדרטי ללא מקשי כיבוי מקשים בעברית אם אפשר מקש ESC רחב - מה טוב עריכה: מקלדת חוטית בלבד! הclassic keyboard של לוגיטק עונה על רוב הדרישות לפי מה שנראה בתמונות אבל בינתיים ממה שראיתי באופיס דיפו לפחות מדובר בגירסה האירופאית עם מקש ENTER הפוך בצורת ר יש למישהו עצה? דרך אגב, אם יש למישהו למסור\למכור מקלדת AT עם מקשי F בצד - בכלל אני אהיה מאושר
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל מידע עדכני לגבי switch לשני מחשבים עם חיבור למקלדת, עכבר ו-DVI תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
למה כדאי להתקין אותה בכלל? אולי זה ישפר משהו לעכבר שלי? (MX1000)?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני שוקל לקנות מדפסת בזמן הקרוב ורציתי להתייעץ איתכם ף אני מוכן להוציא 400 ש"ח 450 מקסימום לקניית מדפסת אני רוצה שתמליצו לי על כמה מדפסות טובות במחיר הזה אני מצאתי מדפסת אחת אבל כמו שאני קורא מהתגובות אומרים שהיא דיי טובה אולי יש לכם יותר מידע עליה ועל אחרות שמומלצות לקניה אהייה שמח עם תוכלו לעזור לי כי זה משהו דחוף שאני זקוק לו בזמנים הקרובים תודה מראש על העזרה המספת שאני שוקל לקנות : http://zap.co.il/model.asp?model_id=585181
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אמי צריכה מדפסת לעבודה ולשימוש משרדי בלבד, על מה הייתם ממליצים: brother 5240 או xerox 3428 בתודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בהמלצה לסט מקלדת ועכבר שפועלים על טכנולוגיית bluetooth עד 600 ש"ח....הטווח קליטה צריך להיות 5 מטרים ומעלה... חשבתי על הסט הבא של מיקרוסופט: Microsoft Optical Desktop Elite Bluetoot האם יש סט טוב יותר בטווח המחירים הזה?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קצת מידע על המקלדת: האם היא מתנתקת לפעמים (כאילו, לפעמים קורה שהמחשב לא קולט את האותות? ויותר חשוב: לאיזה מרחק זה יכול לקלוט? אם מישהו ניסה זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הא? אני רוצה לקנות אחד ואני לא משתמש כבד במיוחד של שעות במחשב
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שאני מחזיק את היד שלי באויר בזמן העבודה עם עכבר מירקוסופט רגיל, אז אני רוצה לקנות אחר. איזה עכברים מומלצים לבעלי ידיים גדולות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי שולחץ עץ ואני חושש שהגה עם גומיות לא ייתפס לי על השולחן. האם יש שיטה לתפוס את ההגה לשולחן באופן אחר שלא באמצעות גומיות וואקום? אני מחפש הגה ל- PC רוטט עד 350 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה להגה עד 350 ש"ח ל- PC, רוטט, עם דוושות - לא חובה ידית הילוכים
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שוקל לקנות בימים הקרובים מדפסת לייזר משולבת. שמתי עין (ביחוד בגלל המחיר) על מדפסת של ברדר מדגם 7010 הנמכרת כיום במרבית החנויות ב-800 שח. ראיתי את המדפסת בחנות והיא נראית לי לא גדולה במיוחד ובגדול נשמע כי היא מתאימה לצרכים שלי. המדפסת מגיעה עם טונר חדש (אמור להדפיס ל-2000 עד 2500 הדפסות). הצרכים שלי: - הדפסה: סביר שהשימוש יתבטא בלא יותר מ300 הדפסות בחודש בשלב הראשוני (אולי יגדל ל-500 עד 600 בשלב מאוחר יותר). - סריקה - מעט צילום - אין צורך בפקס מובנה מכיוון שאני מתכוון להשתמש בתוכנה המותקנת במחשב שלי בשילוב עם פונקצית הסריקה. רציתי לשאול כמה שאלות למי שיש נסיון / ידע על המדפסת הנ"ל:1. 1. האם אתם ממליצים עליה באופן כללי? אם לא, מדוע? 2. מחיר/תועלת - מה דעתכם …
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כמה יעלה לי בערך המדפסת אים הדיו והדפים ביחד?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני צריך סורק סביר מומלץ שלא צריך חיבור לחשמל - משתמש בחשמל של ה USB
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-