עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tania131,

היי רציתי לדעת עם שני ה GAME PADS האלה שווים קנייה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 נראה לכם שזה זול מדי לידיות אנלוגיות וזה בטח חרא של חברה וישבר מהר,או שכדי לקנות אותו? וגם הGAME PAD הזה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5012&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 איך ה GAME PAD הזה? אני לא יודעת מה שווה לי לקנות כי אולי עדיף את הזול ,כי שניהם בטח חברה חרא , אז עדיף שישבר הזול ואז לקנות אחר...? אז איך הם.. תודה ;D

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. שלום שלום :-* אז בעצם מה שאני צריך זה שהמקלדת תהיה די קטנה (כמו מקלדת של 20 שקל) בלי כל הכפתורי אינטרנט והבולשיט זה לא חייב להיות סט העכבר חשוב שיהיה איכותי (אבל לא יקר מדי) המרחק שהם צריכים להגיע לא גדול מדי (2 מטרים אפילו פחות) תקציב? עדיין אין. אתם תציעו לי ונראה מה אבא יגיד. רק שיהיה כמה שיותר זול!! תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב :-*

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  3. שלום. לפני כמה ימים קיבלתי הודעה - Replace Toner. הזמנתי טונר חדש. היום קיבלתי הודעה: Replace Cartridge. האם עלי להזמין חלק נוסף? או שהחלפת הטונר תתקן את העניין? פשוט לא ברור לי אם מדובר באותו החלק. המדפסת בת שבועיים ימים. תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  4. קיבלתי אתמול את ההגה MOMO Racing Force,למרות נסיונות רבים ונשנים, אני לא מצליח להגדיר את דוושות הגז והבלם בתוך המשחק Live For Speed אני מתקשה להבין מדוע משום שבמשחק אחר (GRID) הדוושות פועלות נהדר. אם מישהו יודע כיצד להגדיר אודה לו מאוד!

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by gilad121,

שלום לכולם . הדרישות שלי הם שיהיה אלחוטי , רצוי נטען והכי חשוב שיעבוד על פורמייקה , ספות עור בקיצור כל משטח מבריק.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Check_Point,

בשעה טובה הגיעו למספר חנויות בארץ המארזים של RAIDMAX. רשום שהוא בא עם ספק 420W. הסתכלתי בכמה ביקורות עליו ובאחת מהן רשום בחסרונות שהוא לא מגיע עם ספק אף-על-פי שמצוין שהוא מגיע עם ספק. רציתי לדעת, יש ספק או אין ? (אם אני אזמין בארץ)

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  7. שלום, אני צריך לקנות ראשים מסוג 940XL והם נגמרים ממש ממש מהר.. המחירים בשמיים, ויש אפשרות לקנות ראשים חלופיים, ראשים ממוחזרים או מה שנראה כמו הבחירה המשתלמת ביותר - למלא לבד. חיפשתי ב ebay ויש מלא מלא מלא סוגים של דיו וערכות מילוי והלכתי קצת לאיבוד. מן הסתם שבטח יש הבדלים באיכויות לכן אני שואל אם למישהו יש כבר נסיון עם הזמנה של ערכה כזו מאיביי, או אפילו אולי גם מהארץ אם המחיר סביר. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 10.1k צפיות
  8. Started by malcolmx9,

שברתי את המארז החדש :-X ... אני רוצה לקנות עכשיו מארז פשוט+ספק כוח איכותי, והבנתי שמארז Foxconn עם ספק כוח FSP יהיה הפיתרון הכי טוב. רק הבעיה היא שיש 7 מארזי Foxconn ב-logicPC שהם באותו טווח המחירים, אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (דגמים שונים אגב). איזה הכי איכותי מבחינת איכות המארז, הרכבה, חלקים וכו'? (לאחד מהם יש ספק כוח 450 FSP!): Foxconn 3GTK278 USB Front True Power 300W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6254 Foxconn TLA436W USB Front True Power 350W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6250 Foxconn TLA475R USB Front True Power 350W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6252 Foxconn TLA475S USB Front True Power…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מה אתם אומרים על הסט האלחוטי של לוג'יטק s510 ??? תודה ואשמח לתשובות עם הסבר ולא רק להגיד סט טוב... תודה, דניאל.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ashk,

Hi there Any hints on choosing UPS for home system, including PC(P4-2.8, 1Gb memory, 2 hard drives-120Gb each, Radeon9600xt, DVD-ROM, DVD writer) + 17" LCD monitor + ADSL modem + WirelessRouter + sound system+ web camera. How much power should I buy ? What other parameters should not be overlooked ? Any suggestions? Thank you in advance

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  11. אני צריך לקנות מדפסת וסורק חדשים, והפתרון של מכונה משולבת עלה כדי לחסוך מקום, אך אינו הכרח במידה ומישהו רוצה להציע פיתרון אחר. בכל מקרה, אין לי תקציב ספציפי, אני מדפיס ממוצע (50-100 דפים בחודש) וסורק ממוצע (~30 דפים בחודש), ואני מחפש משהו שישתלם מבחינת מחיר המדפסת והדיו גם יחד. קיוויתי להדפסה וסריקה דו"צ, אבל הבנתי שגם אם הדפסה שכזוו קיימת, היא איטית להחריד במדפסות דיו, שכן המכונה מחכה להתייבשות הדיו על הצד הראשון. כרטיס רשת זה נחמד אבל לא הכרחי. ראיתי באופיס-דיפו את ה-HP L7590 במחיר בהחלט טוב ביחס לחנויות אחרות (600), והיא מציעה סריקה דופלקס שבד"כ יש רק במכונות שעולות 1500 שקל וצפונה. הבעיה היא שראיתי המון ביקורות קוטלות באינטרנט בנוגע לתאימות שלה, קושי התפעול שלה, ומגוו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dean4199,

אני מחפש אוזניות לגיימינג כבר די הרבה זמן אבל בגלל שיש לי מספר דרישות אני לא מוצא משהו שמתאים לי בדיוק... אני רוצה אוזניות איכותיות בעיקר לגיימינג אבל אני רוצה להשתמש בהן גם עם הגלקסי שלי, הייתי רוצה שהכבל היה מתנתק מהאוזניות ולא יהיה מחובר בצורה קבועה והתקציב שלי הוא מתחת ל 150$. אז אם מישהו יכול לעזור עם זה אני מודה לו מראש ומקווה שתעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by a1516a,

איזה עכבר הוא הכי מומלץ מבין שלושת העכברים האלו: 1.MX510 LogiTech. 2.Intellimouse Optical Microsoft 3.MX500 Logitech . חשוב מאוד שהעכבר יהיה מאוד נח ליד.. העכבר של מיקרוסופט הוא הכי זול מביניהם ואח"כ הmx500.

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  14. טוב שמעו אני הולך כידוע לי לקנות מחשב חדש עכשיו אני רוצה מארז כולל ספק עד 500 ש"ח שיענה על הצרכים שלי חשבתי על ה A-top Armor Gaming Case שנראה טוב ומגיעכ עם ספק 400 אבל אני לא ממש מכיר אותו ואין לי מושכ כמה מקום יש בו לכמה מאווררים לכמה 3.5 ול 5.25 אז אם מישהו יכול לתת לי עליו עוד פרטים אני שאמח..... וחשבתי גם על ה RaidMax Scorpio 868 שיש עליו ביקורת באתר... עכשיו לפי הביקורת הבנתי שזה מרז טוב למשתשמש הביתי וללא אמצעי קירור נוספים אפשר להגיע איתו לאובר קלוק של 10 אחוז בערך בלי שום בעיה... אני מתכנן להוסיף עוד אמצעי קירור venus 12 ועוד כמה מאווררים למארז אז ככה שבכלל לא תהיה לי בעיה אבל כרגיל יש תמיד דברים שדופקים ובמקרה שלי הוא הספק תה תה תה תה!!! אז רציתי לדעת מה אתם א…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by YoniG,

איך המארז הזה (במגבלות תקציב של 160 שקל) עם ספק כח של TSUNAMI? http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=CA014

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. יש לי כמה שלטי PS2 איכותיים, שהייתי רוצה לחבר למחשב ולחסוך את הבזבוז על GAMEPAD ייעודי. בבאג הנציג אמר לי שיש מתאם שמעביר משלט PS2 לכזה שיתאים לPS3. הוא אמר (בטלפון) שזה נראה כמו חיבור USB, אבל הוא לא יודע אם אפשר יהיה להשתמש בזה למחשב. מה דעתכם? האם יש פתרונות אחרים?

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by MoRtZkInG,

יש לי חבר שיש לו מצלמה עם יציאת FireWire אבל אין לו כניסה כזו במחשב החדש. הצעתי לו לקנות כרטיס עם כניסות FW, או לחבר את המצלמה למחשב אחר כדי להעביר את הדברים - אבל זה לא ישים. קיים מתאם כזה? כיימת איזה קופסת מיתוג שאתם מכירים?

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  18. במחשב הישן יש איזה ויברה 128 מעפן אבל הוא עשה עבודה טובה עם חיבור למערכת רמקולים זוגית ( ;D ), עכשיו אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של הכל במחשב הישן ההוא הסאונד פשוט נשמע נוראי, כמו מתוך טרנזיסטור שקבור 20 מטר באדמה... עכשיו רציתי לשאול האם זו בעיית דרייברים או בעיית חומרה והכרטיס פשוט נשרף\הלך לעולמו ? (ניסיתי מספר גדול של דרייברים שונים, ואף אחד מהם לא סידר את הבעייה...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by huber,

ראיתם שת ה GEFORCE 3 TI 200 ב - 189$ ??? מה הקאטצ'? אם אין אני רץ לקנות! (כן, אני יודע שאין אחריות כי זה לא מיבואן רישמי, אך אחרי הכל זה 100$ פחות!)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

כן משהו גן עדן אבל זה מה שיש לי בינתיים ושמתי לב שגם משחקים ישנים כמו אורבן קאוס, הלף לייף בקושי פועלים פועלים לאט או עם עיוותים וגרפיקה שנראת כאילו משחקים בלי הכרטיס כששיחקתי בהם פעם זה היה עם הדרייורים שמקבלים איתו אבל גם עם דרייורים יחסית חדשים יותר פשוט אי אפשר לשחק הצילו אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר גמרתי את ג'אז 2 ואם משהו לא יקרה בקרוב אני אעשה זאת שוב

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. לאחי הגדול יש ADSL והוא רוצה לעדת אם אפשר לעשות את זה ואיך... לפי מה ששמעתי אפשר פשוט לחבר אותו ל- HUB... זה יעבוד ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. המדפסת של EPSON דגם STYLUS PHOTO RX425 החלפתי צבע ,בדקתי שהצבע תואם את דגם המדפסת. לא נראית כמו בעיית חומרה כי לפני תחילת ההדפסה אני מקבל הודעה :"PRINTER IS READY TO PRINT" המדפסת מתחילה לעבוד ותהליך ההדפסה עובר כרגיל ,ללא הפסקות ,ללא רעשים מיוחדים שלא היו בעבר ניסיתי כמה פעמים ,ניקיתי את ראש הטונר ,שום דבר לא עוזר יוצא דף חלק מה מומלץ לבדוק? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by ran500,

היי יש לי זוג רקמולים שמתברים למחשב בחיבור 3.5 ממ אני מעוניין לחבר אליהם את הסטרימר ווינדוס שיש לו חיבור 3.5 אחד וסטרימר אנדרואיד שיש לו חעבור 3.5 אחד יש איזה מפצל שיהיה ניתן לחבר ל2 הסטרימרים זוג רמקולים במקביל מבלי לגעת בחוטים כל הזמן? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לילה טוב לכולם, התחדשתי באחד כזה אתמול ובמיקלדת חדשה של MICROSOFT, סך הכל אני מאוד מאוד מרוצה מהשילוב, אפילו מעבר למה שציפתי, על כל פנים, למי שיש את העכבר יודע שהוא מגיע עם סט מישקולות ,אני הלכתי על הכבדות יותר (4.5G) ,מילאתי את כל החורים ,מה אתם שמתם? לי זה נראה נח ככה, אבל אולי יש המלצה לקומבינציה יותר טובה? אם כן אני אשמח לשמוע הסברים. תודה מראש. עריכה: אגב, השימושים הם גיימינג נטו, לא עריכת תמונות וכו'....

25. Started by Or ei,

יש הבדל מורגש (רציני) בין 5400 ל7200 ??? והמוכר בחנות המליץ לי לקנות 5400 רק כדי שהוא לא יהרס יותר מהר (למה יש לי הרגשה שהוא מזבל לי) לא שאני אומר שזה לא נכון אבל כמה מהר הוא כבר יהרס?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.