עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shane McMahon,

שלום,לחבר שלי יש את העכבר MX518.. והוא כל פעם נתקע לו..בעיקר במשחקים כמו קאונטר סטרייק...שהוא מזיז את העכבר הוא מפסיק לזוז באמצע וצריך לדפוק עליו עד שהוא זז... למה ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by --Shadow--,

משום מה הלחצן הימני שעל העכבר לא עובד טוב (שאני לוחץ עליו זה לא חלק כאילו נתקע משהו מתחת ללחצן וזה מפריע ) האם האחראיות שיש לעכבר שלי (3 שנים) כוללת החלפה של בעיה כזאת ? (החלפה של המקש הימני או מה שזה לא יהיה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by rjjb7,

שלום, לא מזמן קניתי ממיר שבאמצעותו ניתן להעביר סרטים מקלטות וידאו (דרך הוידאו) למחשב. הוא נקרא: Super Digital Video מסדרת VIVID. התקנתי את הדרייבר למחשב ובנוסף את התוכנה שבאמצעותה ניתן לבצע את ההמרה. הכל נראה תקין. כאשר אני מקליט ישנה תמונה וההקלטה תקינה, הבעייה היא....שאין קול! מן הסתם, הבעייה טמונה באחת מ2 האפשרויות: הגדרות או חיבורים. הגדרות: ייתכן ולא הגדרתי נכון את מקור השמע ולכן לא שומעים קול בהקלטה. אלו ההגדרות: הגדרתי שאת הvideo התוכנה תקבל מcomposite (שזה החיבור= RCA ="בננות") ואכן המחשב מזהה את הוידאו. לגבי הגדרת הaudio יש באפשרותי בחירה בין USB 2.0 שזוהי נקודת החיבור בין הממיר למחשב למחשב לבין C-Media שזה הכרטיס קול שלי שאליו מחוברת לי המערכת סטריאו שדרכה אני ש…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. מדפסת משולבת עם פקס (בלי הצורך במחשב). אני מדפיס לרוב בשחור לבן . הדפסת תמונות צבעוניות לעיתים רחוקות מאוד. ממוצע של כ-5 הדפסות ביום .. אפילו פחות.. בגדול הייתי רוצה מדפסת כמה שיותר חסכונית בדיו (זה אומר ניצול טוב יותר של הדיו, ראשי דיו\תוף זולים או אפשרות למילוי ידני) תודה.

5. G5 Wolf King Trooper MX518 טוב עד היום השתמשתי בעכבר של לוג'יטק די ישן, ממש ממש ישן כאילו, לפני 5 שנים בערך, כשרק המציאו את האופטי אלחוטי בערך.. בתקופה שעכבר כזה עלה 500 שקל.. משו כזה. בקיצור, אז העכבר הזה כבר לא ממש מדוייק במשחקים.. (משחק קאונטר סטרייק קצת בזמן האחרון..) הייתי מעוניין באחד מהעכברים המצויינים למעלה, אלא אם כן יש משהו אחר עדיף במחיר. ההתלבטות היא בין עכבר לייזר (G5 והWOLFKING) לבין האופטי, שאמרו שהוא יציב יותר למשחקים. מצד שני הG5 יש לו משקולות, דבר שאני צריך לקחת בחשבון אחרי שימוש ארוך בעכבר אלחוטי כבד עם בטריות. מצד שלישי הWolf King שמעתי שהוא יותר טוב מהG5.. עכשיו אתם תגידו לי מה עדיף.. סך הכל המחירים די דומים.. אה, בנוסף, איזה פד לעכבר יהי…

6. אהלן, בעקבות המלצות פה בפורום, בעיקר של רונאלדו, החלטתי לרכוש את ה- HP PSC3183 באייבורי בגלל המחירים הזולים והקירבה לביתי. כשהגעתי לסניף והמוכר התקשר למישזהלאיהיה כדי להזמין את המדפסת הספציפית הזאת שלא נמצאת אצלהם במלאי, התברר שאין אפשרות כי לטענתו זה דגם שעבר זמנו. הוא הציע לי את ה- F4180 במקומה, אני הסכמתי והזמנתי במחשבה שבמקסימום אני אבטל במידת הצורך. כאן אני פונה אליכם (רונאלדו? ;D) בשאלה - מלבד קורא כרטיסים, מה אני מפסיד פה? או שאולי אני בכלל לא מפסיד אלא רק מרוויח, גם במחיר (374 ש"ח במקום 400++) וגם בגלל הדגם החדש כשהמינוס היחידי הוא הפיצ'ר הנ"ל? נ.ב. אם כבר מתייעצים... הזמנתי גם את ה- Microsoft Wireless Optical Desktop Elite for Bluetooth יקר אבל בלוטות' (זה י…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by Shane McMahon,

שווה את הכסף? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7426

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. במשחקים שמתי לב לזה. אני לוחץ על W כדי לזוז קדימה ולאחר כמה זמן זה נתקע ואז שוב צריך ללחוץ על W. אולי זה מנגנון שמגן על המקלדת למקרה שיש כפתור לחוץ או משהו כזה? אולי זה כדי למנוע ביזבוז של סוללות? אני לא מעוניין בזה בכלל. עזרה אנשים.. מיואש מהמקלדת החדשה וכבר עברו 14 יום! :'(

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים (סתם לפנק את עצמי עכשיו יש לי ערכה ג'ינגרית ב-140 ש"ח ) נראה לי מטורף לקנות מקלדת ועכבר במחיר מעל 500ש"ח אז אני מחפש משהו בתקציב הזה... מצאתי את http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4787&perur=2&t=9&c=200 נראה לי אחלה דבר, יש ביקורות טובות אז רק רציתי לבדוק עד הסוף , מה דעתכם על המקלדת או עם יש משהו יותר טוב מזה במחיר הזה... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by extra-g,

מקלדת: Logitech Internet Pro OEM עכבר: LogiTech Optical Mouse SBF90 ואם יש למישהו להמליץ על עכבר ומקלדת אחרים מנסיון (כתחלופה) אני אשמח לשמוע. עדיף משהו בצבע שחור. שהעכבר והמקלדת ביחד לא יעברו את הסכום של 150 ש"ח... תודה

11. Started by Shpitz316,

מישהו שיש לו Gamepad למחשב יכול לתת המלצה על אחד ספציפי ? אני מחפש אחד בשביל המשחקי ספורט שיש במחשב (כמו פרו אבולושן, NHL, NBA ועוד...)

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מצלמת רשת - תקציב 100-150 אבל כמה שפחות יותר טוב (זה רק לאמא שלי) ומיקרופון תקציב סביבות 60 - חשוב לי שיקלוט טוב מ 60 סמ תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by הפטרון,

היי, הכותרת מדברת. תודה מראש!

14. שלום לכולם , אני רוצה לרכוש סט עכבר+מקלדת אבל הבנתי שהרבה מן הסטים לא תומכים בכיבוי אוטו' עם כיבוי המחשב . רציתי לדעת איזה סט הכי מומלץ לדעתכם ? ושיהו במחיר סביר (200-300) אם בכלל יש כאלה . הבנתי גם שהדגמים הנטענים יקרים מאוד , האם יש כאלה במחיר שפוי ? תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. יש לי מדפסת עם חיבור רשת. כיצד אפשר להפוך אותה לאל-חוטית? מה צריך להוסיף? האם יש פלאג מיוחד או משהו כזה? תודה. :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  16. Started by yakov38,

כאשר אני מנסה להדפיס אני מקבל את הכתובת Install print head in the printer and click OK איך עושים Install בראש הדפסה והאם יש פתרון לבעיה. תודה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  17. שלום לכולם - מעוניין לקנות מצלמת רשת טובה. מיטב הבנתי Logitech מובילים בתחום... שמעתי על - QuickCam® Orbit MP אבל בזאפ המחירים נעים בין 480 בנועה (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5331) לבין 990 בנועה גם כן ? (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2511) ??? למה מה ההבדל בין 2 המצלמות הללו ?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by junior_mg,

לאחר בדיקה עדכנית בחנות TMS ראיתי שהם הביאו סוג חדש של מקלדות מחברת Wolf King .. [איך הם?] וראיתי את הדגם ה"מפואר" ביותר שTMS מוכרים והוא כרגע ה timerwolf והמיוח בוא זה העיגול הזה עם כול המקשים שמשתמשים בהם למחשקםי בנפרד.. לינק http://tms.co.il/product_info.php?cPath=62_407&products_id=3834 לפני זה חשבתי על הG15 המפורסת של לוג'טיק http://tms.co.il/product_info.php?cPath=62_405_454&products_id=4119 מה נראה לכם עדיף? יש ביקורות על המקלדת הראשונה ? אהבתם את העיצוב שלה הוא קצת "שונה".. זה נראה לכם נוח למשחקים?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. עדיף כמה שפחות כמובן. קניתי את העכבר Mx518 ואני זקוק לפד לעכבר. משהו שיעבוד חלק עם העכבר.. עוד לא הספקתי להתרשם מהעכבר כי אני לא בבית כרגע

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by +Eliran+,

קניתי לא מזמן את המדפסת הנ"ל ובימים האחרונים אני לא מצליח להדפיס ממנה מהמחשב, ז"א לצלם ולפקסס אפשר אבל להדפיס מוורד וכו' אי אפשר. תודה למי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. נכון להיום יש לי עכבר מסוג MX1000 של לוגיטק השאלה שלי אם כדאי לי להחליף אותו ולקנות MX Revolution חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים שיש בין בעכברים הנ"ל? ולפי מה שהבנתי לMX Revolution יש מקלט דונגל USB ותחנת העגינה שלו גם מתחברת לUSB אז אם הבנתי נכון העכבר תופס שני שקעים של USB?? ובכללי לכל מי שיכול לספר לי על העכבר חוות דעת של משתמש אני נורא ישמח! תודה לכולם! שתהיה שנה טובה וחג שמח לכל חברי פורום HW

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by oran55,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מדפסת לשימוש ביתי (רצוי של HP) ושתהיה בין 400-500 ש"ח. לאחרונה הסתכלתי על הדגם C3183 של חברת HP. כמה שאלות: 1. האם היא מומלצת? 2. כמה יעלה מיכל צבעוני וכמה שחור של מדפסת מסוג זה? 3. האם יש המלצות נוספות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. אז ה-MX510 האדום והסקסי ששירת אותי נאמנות מעל שנתיים לדעתי, שובק חיים. הוא כל הזמן מתנתק וצריך לדפוק אותו בשולחן בשביל שיחזור לחיים, ואני מחפש חלופה הולמת. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח ולא שקל יותר, מאוד אהבתי את הארגונומיה של העכבר, ואם אפשר עכבר סקסי כמו זה, אז פעמיים כי טוב.

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  24. תודה לעונים.

דיונים חדשים בפורומים