ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
איך המארז הזה? http://www.sd-com.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1926 אני לא צריך מארז מאוד משוכלל ויוקרתי ואני לא יוכול לעבור בשבילו אפילו את ה 500 ש"ח , גג 450 אז חיפשתי וחשבתי לקנות את המארז הזה הוא דיי רגיל (אפילו אין לו דלת [כמו של הדגמים היוקרתים והאיכותים יותר]) ומה שמיוחד בו לעומת שאר המארזים הוא שיש לו מסך LCD יפה שרשום בו כמה דברים כמו הטמפ' של המחשב (לפי דעתי באופן כללי = מה הטמפ' בתוך המארז, כי לא הגיוני שיקבלו איתו כמה חיישנים שנתצרך להשים אחד בכרטיס מסך, מעבד וכדומה...) יש לחבר שלי את המארז הזה והוא בסדר, גם אפשר לעשים בו 2 מאווררים בצד ועוד אחד מאחורה אני יחליף את הספק לאיכותי והרבה יותר טוב, כנראה זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5608 אנ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח, אשמח לשמוע המלצות על דיסקים קשיחים ואיזה הכי כדאי לקנות. אינני צריך יותר מ 20 גיגה ,איזה חברה הכי טובה ואיפה הכי זול לקנות? בתודה מראש
-
-
זה הדגם הכי חדש של ASUS נכון????? : : : :
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סמסונג החליטו להביא הרבה מסכים חדשים שלהם לארץ ובהזדמנות זו לזרוק את 770FT ו800FT שהם המסכי LCD של סמסונג. במקומם הם מצאו לנכון לשים מסכי LCD חדשים. רק מה הקטע, שהם הביאו מסכים טיפ טיפה יותר איכותיים, וללא שינוי מהותי חוץ מהעיצוב. ציפיתי שסוף סוף הם כבר יביאו את הדגמים שכוללים את היציאת DVI... ובמקום זה הביאו סתם דגמים. לדעתי סמסונג הוציאו את הדגמים האלה כי נמאס לכולם מהקודמים, אבל בעצם אין שינוי מהותי. שיביאו כבר את הדגמי DVI !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי חברה יש ברשותי מעבד אינטל פנטיום 3 800. ואני רוצה להחליץ את המעבד ל-AMD ויש לי כמה שאלות. 1) איזה מעבד אתם ממליצים לי אך שיהיה קצת יותר טוב מבחינת הביצועים שלו לעומת ה-800 שלי? בלי להגזים בבקשה (אין כסף) 2) מה ההבדלים בין Duron ו- Athlon?? 3) אם כבר המלצתם על מעבד. איזה לוח אם יתאים ביותר ויהיה שווה ? (לא יקר) 4) מהם המהירויות שלהם (הכוונה שהמעבד שלי רץ על 100MHZ מהירות BUS) אשמח מאד אם תעזרו לי ותודה מראש :-)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להתקין יכולות GPS למחשב נייח, לאיזה רכיבים אני יזדקק? אני מניח שמקלט ותוכנה, עוד משהו? יש המלצות למקלט USB או משהו כזה? עדיף לאחד זול תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי בשבוע שעבר את העכבר הזה ויש לי בעיה. העכבר עצמו קטן מאוד ולי יש כף יד גדולה דבר הגורם שחצי כף יד לא אוחזת בעכבר מה שגרם לכאב בגיד. אני מחפש עכבר טוב אבל שיהייה יותר גדול מה MS 5000. עד עכשיו השתמשתי בעכבר פשוט של לוגיטק או של דל והם עשו את העבודה. אם יש עכבר כזה בטכנלוגיית BT מה טוב, אם לא חוטי גם יעשה את העבודה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האוזניות שלי נהרסו, ואני רוצה לקנות חדשות למי שהוא יש המלצה על אוזניות גיימינג ?? (500 שקל תקציב)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה, בהחלט עזרתם לי להחליט על המחשב הבא שלי. אז לפני שאני הולך לחנות (כנראה זיגזג), שאלה קטנה: איך אתם קונים את המחשב לפי המפרט? האם אתם קונים ומרכיבים לבד? או שהם מרכיבים לכם והאם הם לוקחים על זה כסף? אותו דבר לגבי WINDOWS XP תודה אוהד
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היות וההודעה הקודמת שלי על הסט הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1464 לא נענתה לאחר המון זמן, החלטתי לפתוח ת'רד חדש, להעלות את התקציב, ולתת לכם, המומחים, להציע את הדגמים שנראים לכם מתאימים יותר. טוב, אז ניגש לשימושים: 1. אלחוטיות לא מדברת אלי במיוחד, זה נחמד אבל לא מוסיף אצלי לדירוג של סט אחד על פני סט אחר. 2. אני לא משחק הרבה משחקים, אבל משחק, ואני רוצה שהמקלדת החדשה תעבוד בצורה טובה עם משחקים, כיום אני סובל מבעיה של שילובים מקשים שלא עובדים במשחקים במקלדת שלי (למשל, שילוב של ALT או מקש הרווח והחץ שמאלה לא פועלים לרוב במשחקים, דבר שמאוד מפריע בחלק מהמשחקים). 3. עכבר איכותי, העכבר הזול שאני משתמש בו היום עשוי מפלסטיק זול שנותן תחושה של זיעה ודביקות אחרי …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון אני רוצה שהם יהיו גדולות שיסגרו את כל האוזן ( אטום ) ושיהיו טובות לגיימינג .... התקציב בין 200-250
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוכרים את העכבר הנ"ל בבאג ב79 שקל, ועוד עם שנתיים אחריות. אני מעוניין לקנות למחשב הנייד שלי עכבר בלוטות, וכבר דיי הייתי סגור עם המייקרוסופט 5000, שניתן להשיגו בOEM ב149 שקל, ובRetail ב165. לדעתכם הג'ניוס יעשה את העבודה, או כדאי כבר ללכת על העכבר של מייקרוסופט (שבא עם 3 שנות אחריות)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמתי את עיני על מארז של thermaltake שנקרא soprano (ב-sky pc הוא עולה 445 ש"ח בלי ספק כוח). מישהו מכיר? בכל מקרה אני אשמח לקבל גם המלצות נוספות. יש לי שאלה נוספת - האם בשביל להנות מ- parity בזכרון DDR2 אני חייב שני רכיבי זכרון זהים (כולל פירמה וכולי) או שאפשר פשוט להישתמש בשני רכיבים בעלי מהירות זהה? (במקרה שלי 533MHZ).
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Blackwidow Ultimate 2013 Gaming Razer http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9168 תודה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את השלט,והוא לא פועל לי ב ,Crysis FarCry 2 ,Call of Duty® - World at War ועוד... המשחקים היחידים שפועלים לי עם השלט [וגם הם ללא רטט] : Prince of Persia,Tomb Raider - Anniversary איך אוכל להפעיל את השלט במשחקים,..?:\[ השקעתי על השלט הרבה כסף בשביל שיפעל לי במשחקים] *עידכנתי את התוכנה של השלט,לא עזר. * ניסיתי להפעיל בפורפיל של התוכנה של השלא - לא עזר. מה עוד אפשר לנסות?:\ תודה על העזרה=]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בביקורת כל הנגן mp3 cd sm 200 c של Pine נאמר שהוא טוען את הסוללות הנטענות שבו, האם אופציה זו קיימת גם בנגן הפשוט יותר של Pine ה sm 300 t יש את טוען הסוללות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה לכל מי שקורה את זה אני לא ניסיתי את כל הרמקולים שדיברתם עליהם ואני רק רוצה לתת את דעתי על ה-altec ada880 א) הרמקולים (לדעתי) פצצות של דבר!! במיוחד הסאב הענק (ביחס לאחרים) ב) מה שבטוח את תסתכל אפילו לכיוון של קריאטיב ג) 80 וואט אר.אמ.אס זה אחלה של דבר 40 וואט לסטלייטים ו-40 לסאב (10 וואט כל סטלייט, והסאב בקוטר של 8 אינצ' ותיבה מעץ מה שנותן צליל עמוק!!) ד) זה בא עם שלט לבקרה מלאה , ועל הרמקול הקידמי ימני יש תצוגה ה) אם יש לך סאונד בלאסטר עם יציאה דיגיטלית אז זה בכלל פצצה כי למערכת הזאת יש יציאה דיגיטלית ואם תחבר את זה ככה הצליל יהיה יותר נקי ויתר חזק ובסרט די.וי.די אתה תהנה מאד!!! אחלה סראונד ו) מה שטוב גם הוא שהמגבר הוא מפענח דולבי ו-AC3 כך שזה יותר טוב מקווה שעזרתי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בהתחלה חשבתי לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. האם במחיר הזה (אפשר לסטות קצת מהמחיר) קיימת מדפסת לייזר צבעונית איכותית? אם לא, אפשר לקבל המלצה למדפסת דיו צבעונית? אני מתאר לעצמי שבקטגוריה הזאת אפשר להסתפק גם ב500-400 שקל. שתהיה חסכונית בדיו והכי חשוב, אני הולך להשתמש בה לעיתים מאוד רחוקות אז אשמח למדפסת כזאת שהדיו לא יתייבש לאחר חוסר שימוש לאורך זמן רב. (כמו שקרה לי עם המדפסת הקודמת שלי) לא כל כך משנה לי אם היא תשלב סורק או דברים כאלה. אם כן, אז זאת תהיה תוספת נחמדה אבל לא משהו הכרחי בשבילי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! זה העכבר אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת איך הוא ואם יש לו מתחרה יותר טוב במחיר דומה או קצת יקר יותר או יור טוב זול יותר אני יותר מעדיף MICROSOFT בגלל האיכות כי יש לי עכבר שלהם מלפני 6 שנים ועד היום עובד כמו חדש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
INTEL 2.4C ABIT IC-7 MUSHKIN BLACK LEVEL 1 512MB DDR 400MHZ X2 RADEON 9700PRO הוא יחזיק את המערכת ??
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
akuo! ceruc (עוד כמה ימים) אני קונה מחשב כבר התחלתי לקבל הצעות מחיר עכשיו רציתי לדעת בקשר למארז HEC Compucase CI-6A19 עם מה הוא בא? האם הוא בא עם ספק? האם הוא בא עם מאווררים יענו כל דבר שהוא בא איתצו יציאות ושטויות כאלה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים, יש לי שלושה סטים של מקלדות ועכברים אלחוטיים של Microsoft. הסטים נמצאים במרחק של 2 מטר אחד מהשני וכל הזמן יש התנגשויות תדרים. ביצעתי שינוי תדרים ע"י לחיצה למך 30 שניות על המקלט ועדיין לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור? או לחילופין, האם קיימים סטים של מקלדת עכבר שעובדים בתצורת BT? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון? (חשבתי על RAZER LACHESIS) ...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם משהו שמע כי ב-15 לאפריל צפויה ירידת מחירים למעבדי AMD וזכרונות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-