עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by X7-007,

אם יש עכבר שדומה בחיישן שלו אבל יותר נוח מבחינת הכפתור האמצעי ש ב DA2013 הוא פשוט קשה מאוד בהשוואה ל G700 שזה בקושי לחיצה קלה ונוחה פשוט. אני חשבתי על משהו שדומה ל Corsair Raptor M45 או מהסידרה של ZOWIE למרות שגם שם שמעתי שהלחצן קשה.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by KoDkOd,

שלום! אני מתלבט בין מדפסת לייזר שחור לבן לבין מדפסת הזרקת דיו רגילה,יש העדפה למדפסת משולבת. השאלה מהיותר כדאי ? התקציב הוא בין 500 -700 שקל,

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by קים,

רציתי לקנות את המדפסת המשולבת של קנון - פיקסמה 150. השאלה היא אם עדיף, בגלל מחירי הדיו, לקנות את ה - 1500 שהיא מדפסת בלבד ולה דיו זול בהרבה, ולקנות סורק בנפרד. איך מצלמים במקרה כזה? דרך סריקה למחשב? האם זה נוח או שכבר עדיף ללכת על הפיקסמה 150? לשם השוואה: דיו שחור של 150 עולה 110 שח ושל ה 1500 - 40 שח (שניהם מקוריים כמובן). תודה לכל העונים הזריזים!!!

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  4. Started by N82,

קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק מבאג.אפשר חוות ממישהו שיש לו אותה? מקלדת שבנויה כביכול לטובת הזוויות של הידיים שימו לב בתמונה שהיא הולכת עקום כזה.. צריך זמן להתרגל אליה.. בנתיים אני מרוצה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=686936#

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by urik,

היי אנשים ידיה שלי קנתה סורק umax astraslim אבל איבדת את הדיסק אולי למשהו יש את הדריבר? יש לה ויינדוס 98 תודה

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  6. יש לנו בבית מחשב אחד עם מארז של CHENBRO עם ספק ג'נרי, בהחלט מארז מסיבי ודי שקט אבל קולט המון אבק אני מחפש כרגע למחשב שאני קונה מארז יפה וסימפטי בעל חוש הומור ;D , הכי חשוב שיהיה יציב ושקט ונוח לפירוק והרכבה וכמו כן שיהיה בעל ספק שיהיה מסוגל להחזיק כונן קשיח + 2 מאווררים + INTEL P4 וכו'... מה אתם אומרים על זה אגב http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1861&CatCode=91

7. Started by Loco,

Ok.. התקנתי תמאוררים החדשים שקיבלתי היום.. בינהם Alpha PAL 8045 ואחרי ההפעלה הלוח מצא לי רק 128MB זיכרון שהוא החצי מה 256MB כל הזיכרון בסטיק אחד.... ניסיתי שינויי ביוסים ולא הלך.. אם יש לך רעיונות תעזרו לי!!!!

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  8. הספק הוא 350 וואט אמיתי לא איזה 180וואט הוא פשוט מחברה לא מוכרת והוא צריך לספק כוח ל לוחאם +מעבד+ זכרון צורב כרטיס מסך 6800Ultra הארד דיסק 40 גיגה זהו האם זה יספיק?

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by new!!!!,

Func 49 שקל Steelpad 4D 59 שקל זה הנחה.. איזה פד יותר טוב? אל תסתקלו אל המחיר?

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  10. יש לי תקציב של 750ש"ח למארז, אני צריך המלצות, ראיתי את האנרמקס FS-710BB, אבל הוא מגיד עם ספק שיש לו 2 מאוררים, אבל לאחד המאוררים יש יציאה ולאחד אין, אין חור בדלת, או שזה ככה רק בתמונה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by singera,

יש לי מגירה להרד דיסק ורציתי לדעת איזה בקר IDE תומך ב HOT SWAP יש לי כרגע לוח ASUS CUV4X וכנראה אני יחליף את הלוח בקרוב. האם כל לוח אם עם בקר IDE RAID תומך בHOT SWAP הודה אם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by uripc,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח, אשמח לשמוע המלצות על דיסקים קשיחים ואיזה הכי כדאי לקנות. אינני צריך יותר מ 20 גיגה ,איזה חברה הכי טובה ואיפה הכי זול לקנות? בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  13. אני מחפש מצלמה דיגיטית לצרכים רגילים (לא מתעסק בצילום מקצועי או משהו כזה) 1)חשוב שתהיה מחברה מוכרת וטובה! 3)חשוב שיהיה בא פלאש 4)חשוב שתהיה קומפרטית ונוחה לניווט 5)חשוב שיהיה לה מסך LCD (צבעוני) 6)חשבו שאיכות התמונה תהיה טובה! ורזולוציית התמונה גם כן! זהו בצעם זה כל מה שאני צריך במצלמה.. התקציב שלי הוא 1000NIS +- תודה מראש.. דרך אגב מה דעתכם על Olympus C 120 ? http://cf.olympus-europa.com/consumer/digimg/intro.cfm?id=C-120 או http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=955266 (דרך אגב מי מהן יותר טובה?) מחכה להצעותיכם ! (:

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by DAN,

מה מהירות הגישה של ה RDRAM למעבדי פנטיום 4 של אינטל רוחב פס 400 MHZ? בהשואה ל DDR ו SDRAM אנני משווה את רוחב הפס רק את מהירות הגישה ? דן

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  15. סמסונג החליטו להביא הרבה מסכים חדשים שלהם לארץ ובהזדמנות זו לזרוק את 770FT ו800FT שהם המסכי LCD של סמסונג. במקומם הם מצאו לנכון לשים מסכי LCD חדשים. רק מה הקטע, שהם הביאו מסכים טיפ טיפה יותר איכותיים, וללא שינוי מהותי חוץ מהעיצוב. ציפיתי שסוף סוף הם כבר יביאו את הדגמים שכוללים את היציאת DVI... ובמקום זה הביאו סתם דגמים. לדעתי סמסונג הוציאו את הדגמים האלה כי נמאס לכולם מהקודמים, אבל בעצם אין שינוי מהותי. שיביאו כבר את הדגמי DVI !

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by uv,

האם כדאי ואיך ליבא את זה לארץ ? לוח אם מעבד AMD וזכרון ??

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by dodomomo1986,

שלום, מחפש מדפסת לשימוש ביתי. נקודות חשובות: - הדפסה מידי פעם של דפי A3 - אפשרות הדפסה בדופלקס - חסחוני בדיו - קטנה ואיכסון - הדפסה של תמונות (הדמיות תלת מימד במקרה שלי באיכות טובה יחסית) באיכות טובה. הדבר הכי קרוב, ובמחיר הכי טוב היה ה-dcp j4110dw של brother שעולה כ- 450 שקלים. האם אתם מכירים/יודעים על מתחרה ראוי בתקציב של עד 600 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  18. שלום, אני מחפש אוזניות עם מיקרופון זולות אך עמידות המיועדות לשימוש ילדי. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ces-2015-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a8%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95/

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by bg1987,

אני יודע שזה לא אפשרי רשמית, אבל האם יש דרך לגרום לעכבר לשלוח רצף הקשות מקלדת כאשר לוחצים על אחד הכפתורים? (ניסיתי לחפש ב uberoptions אבל זה מוגבל ל מקש "רגיל" אחד ושיפט אלט וקוטרול בלבד)

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  21. Started by Zero Hour,

היי, שאלה בכותרת. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  22. שלום, בהתחלה חשבתי לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. האם במחיר הזה (אפשר לסטות קצת מהמחיר) קיימת מדפסת לייזר צבעונית איכותית? אם לא, אפשר לקבל המלצה למדפסת דיו צבעונית? אני מתאר לעצמי שבקטגוריה הזאת אפשר להסתפק גם ב500-400 שקל. שתהיה חסכונית בדיו והכי חשוב, אני הולך להשתמש בה לעיתים מאוד רחוקות אז אשמח למדפסת כזאת שהדיו לא יתייבש לאחר חוסר שימוש לאורך זמן רב. (כמו שקרה לי עם המדפסת הקודמת שלי) לא כל כך משנה לי אם היא תשלב סורק או דברים כאלה. אם כן, אז זאת תהיה תוספת נחמדה אבל לא משהו הכרחי בשבילי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by EdenC,

שלום לכם, יש לי מפצל USB כזה:http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69197&saleNo=843740&comp=1 יש איתו בעיה,המחשב מזהה אותו כ"התקן לא מוכר" מישהו יודע מה לעשות?? תודה, עדן

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by telzur,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת עד 450 שקלים הזרקת דיו צבעונית עם 4 ראשי דיו נפרדים (כולל שחור) מדפסת שלא מבזבזת הרבה דיו לא משולבת עם פקס או סורק רצוי אבל לא חייב הדפסת תמונות תודה על העזרה :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  25. טוב אז רציתי לדעת איזה ציוד יותר טוב לגיימינג של RAZER ZONE או של LOGITECH ... אני מתכוון בכללי ... ותירשמו בבקשה למה דווקא החברה שבחרתם יותר טובה!!!!!!!! תודה ..

• 7 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.