ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הוא הגיע ממש עכשיו ל-KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13696 נראה לי ממש מגניב ושימושי, יש למישהו חוות דעת עליו? אני מחפש להחליף את ה-G5 המתיישן שלי, בעכבר חדש ואלחוטי. אני כבר לא משחק במשחקים כמו פעם (בשביל זה יש שלט של 360), לכן אני מוכן להתפשר על יכולות ה"גיימינג" בעכבר, העיקר שהוא יהיה נוח ואיכותי כמו ה-G5. אופציה נוספת- http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5845 (עכבר טוב, אבל אין פה את כל החדשנות שבעכבר של מייקרוסופט, ובנוסף הוא יקר יותר בארץ...) התקציב הוא עד 100 דולר, למעשה לא מוגבל, כל עוד אמצא משהו שמתאים לי. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מיתכוון לזה שמוציא אוויר.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימוש עקרי:גיימינג שפות:אנגלית ועברית+ רוסית, אבל לא חובה. חוטי בלבד!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי cuber sound acs200 ואני לא רואה את המיקסר שלו והוא לא עובד עם 4 רמקולים למה ??? תעזרו לי ... plees
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי יודע פרטים על הגי פורס 3 הנמכר בשמיר מחשבים ? איזו חברה וכו ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ללוח אם שאני מעונין לרכוש asus a7v266-e יש כרטיס קול (אופציונלי)on board בשם C-Media CMI8738 ,באתר של asus מתארים אותו כך: Experience high-quality 6-channel 3D surround audio with the optional C-Media CMI8738 audio" controller. This unique chip eliminates the cost of an additional soundcard and adds dynamic realism to your favorite MP3s or DVDs." בקיצור לכרטיס יש 6 ערוצי שמע, האם הוא תומך בסאב(בסימול של מספר הרמקולים הסאב מופיע אחרי הנקודה העשרונית, כאן מצוין למעשה 6.0)? ושאלה נוספת, בהשוואה ל-sound blaster live value (הכרטיס שאני חושב לקנות)היכן הייתם ממקמים אותו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב כף יד בכ-2500(גמיש). מיועד בעיקר לאינטרנט, סרטים, שירים וכדומה ..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה/קישור לרכישה של כבל USB-C שמאפשר לחבר את המחשב הנייד ל-KVM מובנה במסך (דגם gigabyte m27q אם זה משנה). קניתי כבל מ-ALIEXPRESS שלא עובד: https://www.aliexpress.com/item/1005001299588690.html הבאתי את הכבל מהמשרד ואיתו עובד, כך שאין בעיה במסך או בנייד עצמו, רק צריך למצוא כבל מתאים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עוד מעט מזמין את המחשב החדש שלי והייתי רוצה גם איזה פד נחמד לעכבר \מקלדת. מפאת חוסר בכסף עקב קניית המחשב אין הרבה תקציב ואני צריך את זה ממש ממש זול בסביבות 30-65 שקל? (לא צריך איזה משהו יקר של מייקרו$ופט\לוג'יטק וכאלה-אני לא גיימר ) תודה! ד"א אני צריך הצעה אחת לעכבר ואחת למקלדת כן (אני לא באמת חושב שיש גם לעכבר וגם למקלדת ב65 שקל ) CYA לילה טוב.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!! אני זקוק להמלצות על מדפסות טובות בטווח מחירים של 400-450 ש"ח. מדפסת הזרקת דיו, צבעונית רגילה (לא משולבת) שתשמש בעיקר להדפסת עבודות. מרבית העבודה תהיה בשחור לבן ואין צורך במדפסת עם יכולות הדפסת תמונות אדירות. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות בהתחשב באמינות, אורך החיים שלהן, איכות הדפסה, עלות מחסניות דיו וכו'. כמו כן אם יש מדפסות זולות יותר שיתאימו לצרכיי כמובן שאשמח לשמוע. נ.ב האם יש חנויות מומלצות לקניית המדפסת או שמקום כמו אופיס-דיפו מספיק טוב? אם כללי הפורום לא מאפשרים הבעת דעה על חנויות אנא שילחו לי תגובה בפרטי. תודה מראש לכל מי שיעזור!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיימות מדפסות לייזר איכותיות בפחות מ-500 שקל? וצבעוני?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הטרנספורמר אבל אז ראיתי את הסמוראי. יש הבדל גדול בין האיכות של שניהם? ותמליצו לי על מאווררים שקטים בבקשה, למקרה שאני אקח את הטרנספורמר...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציבכם: 500 חריגה: 50 מה השימושים שלכם?: 80% גיימינג 10% שירים 10% סרטים מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Palm בקשות מיוחדות: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שהכי זול הערות: אני קונה מחשב חדש אם יש מבצע בקניית מחשב חדש אשמח לדעת עליו הבקשה היא משותפת לרמקולים,עכבר ומקלדת התקציב הוא להכל ביחד- העכבר והמקלדת פחות אכפת לי מהרמקולים מעדיף רמקול טוב על מקלדת ועכבר טובים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שקרא חדשות באתרי החומרה שלנו גילה שיצאו דרייברים חדשים לוודו בנשי לווינדוס xp אבל דווקא עם המזל המחורבן שלי ההתקנה נתקעת באמצע מישהוא יכול להגיד לי מה זה ואיך לפתור את זה ? ואם כבר אז כנסו ללינק הזה ותגיבו גם שם על מה שהולך http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002332555&start=0
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר מתאם שמאפשר הכנסת כרטיס עם ממשק ISA לחריץ PCI ושכל הסיפור יעבוד תחת XP? אם כן, נא לפרט אם אפשר, דגם מלא, היכן משיגים ובאיזה מחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
INTEL 2.4C ABIT IC-7 MUSHKIN BLACK LEVEL 1 512MB DDR 400MHZ X2 RADEON 9700PRO הוא יחזיק את המערכת ??
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך העכבר הזה בכלל (לעומת אחיו הגדול MX למשל) ובתור עכבר נייד ? למישהו יש אותו התרשמות ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי סקירה על ספק שקט במיוחד של נקסוס (שגם עושים מאווררים שקטים למעבדים) אבל הוא לא נמצא בארץ.. בסקירה הזו הומלץ (למי שמעונין לבדוק עד כמה הספק מרעיש) לעצור לכמה שניות את המאוורר על המעבד ולהקשיב לספק. המאוור שהגיע ביחד אם המחשב, בצבע כחול, ואני די בטוח שהוא מקורי של AMD (יש עליו מדבקה עליה כתוב..) היה די שקט, מאחר ולא הבחנתי בהשתנות גדולה מדי בכמות הרעש. רציתי לדעת מהו לדעתכם הספק הכי שקט למעבדי ATHLON XP.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך להחליף את המדפסת שלי ומחפש המלצה. הדרישות: 1- משולבת. 2- לא לייזר. 3- הדפסה גם בצבע. 4- לא חייב חיבור אל-חוטי ( אך היא תתחבר אל רשת ביתית ). 5- איכות ההדפסה לא צריכה להיות מעולה, השימוש הוא ביתי והדפסות רגילות. 6- חסכון בדיו. יש לי נסיון לא ממש טוב עם HP..... המלצות בבקשה? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מכשיר משולב לצורכי משרד קטן [3-4 מחשבים]. לייזר. שחור-לבן. אין צורך בפקס. שיהיה איכותי מבחינת תפקוד תקין ואורך חיים,לגבי איכויות הדפסה לא צריך משהו בשמים[בד"כ מודפסים מסמכים]. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל המלצה על עכבר קצת גיימינג עבודה משרדית גלישה באינטרנט. בתקציב עד 300 שקל שיהיה נוח מKSP ועם אפשר אלחוטי. בתודה Omer
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המדפסת תשמש לשימושים ביתיים (הדפסות, סריקות, פקסים) ממספר מחשבים ובנוסף תהיה בשימוש עבור עסק קטן. דרישות החובה הן: 1. רשת 2. צבעונית 3. משולבת (הדפסה, סריקה, פקס) 4. ממשק הפעלה בעברית (אני כבר לא בעניינים, אבל אני זוכר פעם תקופה שהיו המון מדפסות שכל התפעול שלהן היה בעברית). 5. חסכונית בדיו. העדפות: 1. אופציה אלחוטית (בנוסף לקווית) 2. שקטה קצת קשה לי להבין מאיזה כמות הדפסות כדאי לבחור בלייזר לעומת הזרקת דיו, אשמח לקבל חידוד לעניין ודוגמת עלויות כלשהי. בנוסף, הייתי שמח לבדוק כאופציה גם מדפסות המסוגלות להדפיס על A3 אבל לא מצאתי כאלה. קפיצת המחיר משמעותית? התקציב הוא עד 600-700, מתיחת התקציב תתאפשר רק אם היא ממש כדאית (מדפסת לייזר שתחסוך לנו משמעותית בהוצאות העתידיות, מדפסת A…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום תגידו, מה זו טכנולוגיית HP הזו "Blue Ray" לעכברים? זה זהה לBlueTrack של מיקרוסופט או שהם סתם לקחו סנסור אופטי רגיל (אדום) ושמו שם צלופן כחול? ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתר שמאגד ביקורות חומרה מכל חומרה מכל מיני אתרים. המידע ממויין לפי סוג החומרה. בקיצור: http://www.reviewbooth.com/hardware/reviews.htm המקיף ביותר שאני מכיר ברשת.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-