ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש מכשיר משולב לצורכי משרד קטן [3-4 מחשבים]. לייזר. שחור-לבן. אין צורך בפקס. שיהיה איכותי מבחינת תפקוד תקין ואורך חיים,לגבי איכויות הדפסה לא צריך משהו בשמים[בד"כ מודפסים מסמכים]. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אנחנו רוצים לקנות לבית מדפסת משולבת (מדפסת +סורק+מכונת צילום+פקס) . קיבלנו הצעה מבזק שאם נשדרג את האינטרנט ל2.5 מגה נקבל את המספדת הזו בהנחה במקום 850 , ב350. אין הרבה פרטים על המכונה זו , חוץ מזה שהיא של Brother . נכנסתי לאתר של Brother וככה לפי התמונה המכשיר נראה די דומה לדגם : MFC-5440CN מישהו מכיר את הדגם הזה? האם שווה לקחת את המבצע הזה? ואם לא , מישהו יכול לתת לי המלצה למדפסת משולבת פשוטה ואמינה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לקבל תשובה מבנדא אבל הם לא חוזרים אליי יש לי עכבר כבר logitech mx revolution נישבר לי הusb ואני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית שיש את ה usb Plug it. Forget it שמפעיל עד 6 מוצרים השאלה שלי האם זה יתאים לעכבר שלי ואם יש המלצות למקלדת או סט לא יקר שיש בה את זה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתר שמאגד ביקורות חומרה מכל חומרה מכל מיני אתרים. המידע ממויין לפי סוג החומרה. בקיצור: http://www.reviewbooth.com/hardware/reviews.htm המקיף ביותר שאני מכיר ברשת.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אילו חנויות מוכרות גם גרסת ה 2007 של ה G5 (עם 2 כפתורי האגודל בצדי העכבר)? עשיתי חיפוש בפורום למידע, חיפשתי בחנויות ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הגרסה החדשה הזו. אמור להגיע לארץ? יש מושג מה יהיה המחיר? במקרה שלא יגיע לארץ, או יימכר במחיר מופרז, האם כדאי ללכת עם ה G5 ה'ישן' (יש כמה גרסאות, אילו מהן?), או על עכבר שונה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לאחר שקניתי צורב DVD [דגם NEC 3550A (שבקרוב אולי יהפוך ל- 4551 )], חשבתי להעביר את כל קלטות הוידאו האנלוגיות לפורמט דיגטלי. ולכן אני מחפש עכשיו המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר (לא זול ולא יקר) המסוגל לעשות זאת, בנוסף הייתי מעדיף שיהיה בו גם כרטיס טלוויזיה (ראיתי שהרבה כרטיסים היום משלבים את שתי האפשרויות האלו). תודה. נ.ב: אם זה לא הפורום המתאים אנא העבירו לפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גויסטיק Logitech Wingman Attack ויש לי בעיה מעצבנת במרכוז שלו, פעם בכמה זמן המרכוז בורח לחלקיק שנייה לכיוון שמאל-מעלה(בכיול שלו ב CONTROL PANEL), גם המצערת אפילו שהיא באמצע בורחת לחלקיק שנייה ל FULL וחוזרת. זה לא כל-כך נורא שאני טס אבל כמעט כל נחיתה והמראה שלי הופכת לתאונה אווירית ניסיתי לכוון את ה DEAD BAND במשחק אבל ה"בריחה" של הגויסטיק מגיעה לכמעט אמצע המהלך כך שהדרך היחידה היא לכוון את ה DEAD BAND לרמה כזאת שאני לא אוכל לטוס בתודה :saint:
-
לפני כמה שנים הייתה ברשותי מקדלת אלחוטית קטנה ודקה (רוחב 29-30 ס"מ) כאשר היה בצידה הימני העליון עיגול שהיה העכבר. אני מנסה היום למצוא מקדלת כזו או דומה אבל... בינתיים ללא הצלחה. איפה ניתן למצוא מקלדת שכזו או דומה לה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פד גיימינג לעכבר שבכותרת. איזה אתם ממליצים? אני לא יודע בידיוק מה התקציב אבל תנו לי הצעות בין ה 100 ל 300 tnx
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי כרטיס pci firewire ואני מנסה לחבר אותו למחשב ולעבוד איתו. בהתחלה חיברתי אותו ועבדתי איתו, אך אחרי יום או יומיים הוא החל לעשות לי בעיות בעיקר כאשר המחשב "התעורר" משינה. לאחר מכן הוא כלל לא זוהה על ידי הכרטיס קול, אך כן זוהה במחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם היה עלי לחבר אותו לכבל חשמל נוסף? או שהחשמל שהוא מקבל מהpci ומהלוח אם הוא מספיק? אם כן ניסתי למצוא חיבור חשמלי מתאים בתוך המארז אבל לא ראיתי אחד כזה. כאשר חיפשתי באינטרנט מידע, ראיתי פוסטים שאומרים שלעתים כדאי לחבר את הכרטיס pci למקור חשמלי, במקרה והוא לא מזוהה על ידי הכרטיס קול. הכרטיס firewire שקניתי מאיביי הוא עם ציפ של טקסס אינסטרומנט כפי שנאמר רבות שהוא הכי טוב [גם על ידי היצרן של…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת על חוטית היא די מלוכלכת ...אני די מעוניין לעשות לה נקייון יש דרך לעשות זאת ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח, אשמח לשמוע המלצות על דיסקים קשיחים ואיזה הכי כדאי לקנות. אינני צריך יותר מ 20 גיגה ,איזה חברה הכי טובה ואיפה הכי זול לקנות? בתודה מראש
-
שלום, בהתחלה חשבתי לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. האם במחיר הזה (אפשר לסטות קצת מהמחיר) קיימת מדפסת לייזר צבעונית איכותית? אם לא, אפשר לקבל המלצה למדפסת דיו צבעונית? אני מתאר לעצמי שבקטגוריה הזאת אפשר להסתפק גם ב500-400 שקל. שתהיה חסכונית בדיו והכי חשוב, אני הולך להשתמש בה לעיתים מאוד רחוקות אז אשמח למדפסת כזאת שהדיו לא יתייבש לאחר חוסר שימוש לאורך זמן רב. (כמו שקרה לי עם המדפסת הקודמת שלי) לא כל כך משנה לי אם היא תשלב סורק או דברים כאלה. אם כן, אז זאת תהיה תוספת נחמדה אבל לא משהו הכרחי בשבילי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר טוב למשחקים... אי ממש מעדיף שהוא יהיה אלחוטי ואם אפשר גם נטען... תודה רבה לעוזרים..!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לסקייפ וכו'. איפה ממקמים את המצלמה? מעל המסך? אם כן - לא מצאתי (כמעט) אף מצלמה שניתן למקם אותה על מסך (מסך שטוח דל 22"). האם לא שם ממקמים את המצלמה? בנוסף, מהי המצלמה המומלצת? (בדקתי לא מעט מהדגמים הנמכרים בהום סנטר ואייס ואת כולן החזרתי: החל ממייקרוסופט, TEAC, A4 וכו') תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמליצו לי על אוזניות+מיקרופון משו טוב עד 150 ש"ח בחנויות BUG IVORY KSP STORM או עוד משו שיש בחדרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם משהו שמע כי ב-15 לאפריל צפויה ירידת מחירים למעבדי AMD וזכרונות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בעצם לא הבנתי בדיוק אם BTX זה ATX הפוך (עם הספק למטה) - בכל מקרה בזמן האחרון רואים יותר מארזים שבנויים ככה ואני לא ממש מבין את היתרונות של זה. לפי ההיגיון הפשוט שלי - הספק הוא אחד החלקים שהכי מתחממים ובגלל זה זה הגיוני שהוא נמצא למעלה קרוב לחור יציאת האוויר מן המארז( אם יש לך זרימה נכונה). אשמח להסבר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים ידיה שלי קנתה סורק umax astraslim אבל איבדת את הדיסק אולי למשהו יש את הדריבר? יש לה ויינדוס 98 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום תגידו, מה זו טכנולוגיית HP הזו "Blue Ray" לעכברים? זה זהה לBlueTrack של מיקרוסופט או שהם סתם לקחו סנסור אופטי רגיל (אדום) ושמו שם צלופן כחול? ;D
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות שלי נהרסו, ואני רוצה לקנות חדשות למי שהוא יש המלצה על אוזניות גיימינג ?? (500 שקל תקציב)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי שאלה חשובה: איך יודעים כאשר קונים מחשב איזה ספק לבחור? כמה ואאט כדי שיתאים למערכת הספציפית וכו... גם אם אין ממש תשובה תשתדלו לענות באופן כללי, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש המלצות למקלדת + עכבר מיועדים לשימוש גנרי: משרדי, תכנות, קז'ואל משחקים. אחלוטי או לא - לא משנה בכלל. דרישה: מקלדת מלאה, נוחות חשובה, ושתהיה מרווחת מאוד (נגיד לא כמו לפטופ שהיא יחסית מצומצמת). עכבר - שיהיה גדול מהממוצע (פיזי). תודה חברים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-