עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש עכבר חוטי שיהיה מדוייק ונוח ואני לא יצטרך פד של אלף שקל בשביל שיהיה לו נוח.. שיסתפק במה שיש.. יש לי כרגע את האופטי של מיקרוסופט, גירסא שניה ה optical whell mouse שעולה 80 שקל... הוא מתחיל לעשות פאדיחות ולקפץ על המסך ולא להיות נוח בגרוש.. לא בא לי להוציא 500 שקל על עכבר זה נראה לי בזבוז רצחני וחסר סיבה מה ההמלצה שלכם? דרך אגב חשבתי על ה rev3 אבל כמעט ואין להשיג אותו בארץ..

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by okpimp,

יש לי מזפסת CANON MP390 עם כניסה ויציאה של USB. יש לי נתב רשת אלחוטי WLAN USB יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר עכשיו יש דרך לחבר את המדפסת באופן אלחוטי?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by smoke_man,

מעוניין במדפסת במחיר הנ''ל המליצו לי על מספר דגמים Lexmark X5650 HP Officejet J4580 Canon Pixma MX310 איזו הכי מומלצת מביניהם

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. הכבל של העכבר שלי ניקרע אני רוצה עכבר חדש שאחרי שימוש של שנה+ הכבל לא יהיה קשה ובסוף יקרע השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים

5. היי, מחפש מדפסת טובה, חסכונית ובעלת פקס, מכונת צילום וסורק, השימוש העיקרי הוא הדפסת מסמכים שחור לבן אך יש גם צורך בצבע לעיתים. הכיוון הוא - HP Officejet Pro 8500A CM755A אשמח לשמע עצה או טיפ בנושא, תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by J0n1,

אני צריך למצוא מדפסת לסטודנטית. אני חושב שעדיף לייזר, אבל אני מתאר לעצמי שיש פה אנשים שמבינים יותר טוב... הדרישות: 1. אין צורך בצבעוני 2. אורך חיים ארוך 3. אחזקה זולה 4. המדפסת תתדפיס כ1600 דפים בסימסטר 5. אם אפשר, אפשרות לחבר שני מחשבים (יש ראוטר אם זה משנה) מה לדעתכם צריך? אני חושב שלייזר. יש לכם הצעות למדפסת טובה? אשמח למדפסות מתחת ל500 שקל. תודה :]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ashkenazone,

אהלן, אני רוצה פד לעכבר ועכבר למשחקים... fast shooters, אני משחק קאונטר! בתקציב 400 שקל מה כדאי לקנות? 10X ועוד משו... מה לעזאזל ההבדל בין SteelPad SK Version ללא SK Version? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  8. ^כותרת

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by onn_the_vy,

שלום שלום.... עדכנתי את הביוס לביוס יותר ישן... והוא לא רצה לעלות יותר. הכל עובד . שומעים את הרעש עד לחדר של ההורים אבל לא רואים כלום על המסך... אני עכשיו בביה"ס ויתחבר לפני 4 לראות תושבות... אז: כנראה יחליפו לי את הלוח.. אז כדאי לי לקחת את הa7v266-e בתוספת של 10 שקל..?? (לדעתי כן.....) או שלקחת A7M266 אחר.......? תודה ונה להתפלל בשבילי.....

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by huber,

מישהו מכיר אתרים שמשוים מחירי חומרה בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by D_N_A,

אני חושב לקנות DVD - וכרגיל - קטן ארנקי והצטמק כיסי... :'( כדאי לי להשקיע הרבה כסף או ללכת על כאלה ב70 דולרים "עלובים"... מה לקנות?! (ואני מזכיר שוב - אין לי אגורה שחוקה אחת!)

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Pc_Master,

יש לי צורב RICOH MP7125A עכשיו התקנתי WIN XP התקנתי תוכנת צריבה NERO 5.5 הוא כל הזמן הוריד לי את ה בופר של הצורב והפסיק את הצריבה,הצורב ו ה די וי די יושבים על אותו ערוץ IDE לאחר שהחלפתי את ערוץ ה IDE של הצורב (הוא והדיסק הקשיח יושבים ביחד עכשיו) הוא לא יורד מ 90% בופר בצורב עכשיו השאלה שלי היא מה זה משנה לצורב עם הוא יושב על אותו ערוץ יחד עם ה די וי די או יחד עם הדיסק הקשיח?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אז ככה יש לי asus v7100pro/t geforce mx400 64mb+tv out כשאני מנסה להתקין את הsmart doctor יש לי הודעה שגיאה שהולכת ככה: no monitor ic fonud on your cga card....... משהו כזה אז תבדקו לי את זה בבקשה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by IDan2013,

שלום! אני מעוניין לקבל הצעות למקלדת עכבר ופאד כמו שציינתי כבר בכותרת. שימושים:גיימינג ושימושים רגילים כמו אינטרנט או כל דבר אחר. אחיזת PALM. תקציב:250 ש"ח להכל, גג 300. האם כדאי לי לעכב קצת את הקנייה ולחכות אולי למבצעים של Black Friday?אולי יהיה מבצעים שיאפשרו לקנות דברים יותר טובים בתקציב למרות שלא נראה לי.. אני מעדיף לקנות מהארץ אלא אם כן יש משהו יותר טוב מחו"ל. תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ntl,

טוב אז ככה זה יש לי צורב HP8100 (כן, כן) ותמיד שאני צורב דיסק של 700 מגה (בד"כ הוא סוגר את הדיסק ולפעמים לא, אבל זה לא משנה בכלל....) - לאחר מכן הדיסק לא קריא בשום CDROM. עד היום לא הצלחתי לצרוב דיסק 700 אחד מסכן בצורב הזה, לא משנה באיזו תוכנה השתמשתי (ד"א, זה צורב X4) אני יודע שיש באתר CDR-INFO תוכנת FIRMWARE לצורב הזה (יש שם 1 או 2), אבל אני לא יודע אם זה יעזור... http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/List_DriveVersions.asp?ListWhat=8100/8110 מישהו יודע אולי על בעיה שקיימת בצורב הזה עם דיסקים של 700 מגה (80 דקות) או אולי יכול להסתכל בתמיכה באתר של HP או ב-FIRMWARE שאמרתי ולהעזור לי?! אני נואש!!! :'(

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by matan007,
    • 0 תגובות
    • 489 צפיות
  17. אני מתכוון לקנות רמקולים מאנגליה , דרך קרובי משפחה שנוסעים עוד שבועיים. הבעייה היא שעל רמקולים משלמים 70% מכס ! :\ מישהו ניסה משהו דומה בעבר ? איך אני מכניס את הרמקולים (4 + סאב וופר) לארץ מבלי להצהיר או לשלם מכס ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by demultiplexer,

אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by nigger84,

אחרי קצת קריאה פה בפורום הבנתי שאני מחזיק את העכבר fingertip. ניסיתי כמה פעמים להתרגל ל palm אבל התנועה של הזרוע לא נוחה לי. הרבה יותר נוח לי להזיז את פרק כף היד. העבודה היום יומית שלי היא תיכנות וכל מה שמסביב (אופיס, דפדפן וכו'). אני עובד על שני מסכים רחבים. חשוב לי - דיוק והרגשה של דיוק. העכבר שיש לי היום מרגיש לי כאילו שאני מפספס איתו את הנקודה שאליה רציתי להגיע ודורש ממני לנסות שוב ושוב. Dpi - רצוי גבוה בגלל העבודה עם שני מסכים ברזולוציה גבוהה. כפתורים צדדיים - רצוי לפחות שניים לפעולות קדימה/אחורה. ממה שקראתי פה בפורום ראיתי שיש את אלו: G300 הבנתי שהוא מרגיש ממש מדוייק אבל הגלגלת שלו לא נראית נוחה במיוחד. והלחצנים העליונים מועדים ללחיצות שגויות. Zowie fk - נראה פשוט ו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by -JobNick-,

טוב רציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי בין 2 העכברים האלה האחד של מיקרוסופט והנה המפרט שלו: http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=11139&x=37&y=20 והשני הוא של LOGITEHC: http://logitech.com/cf/products/productoverview.cfm/94 חשוב לציין ששני העכברים הם אופטיים עכשיו יש לי את העכבר של מיקרוסופט בבית 0קניתי אותו היום אבל אני עדיין יכול להחליף אותו) וכשאני מסובב את הגלגלת היא עושה רעש די מעצבן (כאלה קליקים מרעישים בעכבר הקודם שלי טיפת רעש לא שמעתי היה לי סתפ עכבר PS2 פשוט) ודבר אחרון שני העכברים עולים אותו דבר 120 שקל אז כדאי להחליף או לא?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי אני בשלבי חיפוש מדפסת משולבת סורק (פקס לא משנה לי אם יהיה או לא, אין לי שימוש בזה). התקציב שלי הוא עד 500-600 ש"ח (עם ההעדפה לכמה שיותר נמוך, אם יש גם פחות מזה שתתן את מה שאני מחפש אז עדיף). השימוש שלי הוא ללימודים (סטודנט), בעיקר הדפסה של טקסטים אך כן ארצה שתהיה צבעונית למידי פעם אם אצטרך להדפיס ברכה או משהו בסגנון. חשוב לי שראשי הדיו לא יהיו יקרים במידת האפשר (אני לא ממש מבין במחירים של ראשי דיו). חשוב לי שהיא תדפיס דו"צ. עשיתי חיפוש פה בפורום עבור מה שאני רוצה וראיתי המלצות אבל ללא דו"צ. מה דעתכם על הדגמים: HP Officejet 8600 , HP Officejet 6700, בחלק מהמקומות (כולל זאפ) קראתי שהן "טוחנות" דיו.. בחלק אמרו שהן טובות. אשמח לשמוע חוות דעת אובייקטיבית. תודה רבה רבה על …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Wizard,

רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי המפרט הנ"ל: WD 40GB 7200RPM X16 ASUS DVD 17" SAMSUNG SM757DFX SAMSUNG 256MB RDRAM 800Mhz P-4 1.7Ghz 478pin ASUS P4T-E GAINWARD Geforce III TI/200 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eizik26,

שלום אנשים רציתי לדעת האם יש מחשבי HTPC עבור גיימרים שהם יציבים וחזקים? ואם יש למה קהל צרכני המחשבים לא זונח את המראה המכוער של מארזי ATX ועובר למארזים קטנים ואלגנטיים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. רכשתי לפני זמן מה את המקלדת הזאת ומפעם לפעם, אחרי שלא משתמשים בה מספר דקות, לחיצה על כל מקש שהוא נהפכת לסדרה רצופה של ] שלא מפסיקה עד שלוחצים שוב על איזשהו מקש. בעיית חומרה או תוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by LaCostE,

בקשר למארז- אני רוצה לקנות אותו ואני רוצה לדעת איזה מאוררים ניתנים לשליטה על הבוסטים שמקדימה. http://thermaltake.com/2005/xaserCase/WinGo/v8000a.htm

• 3 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.