ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כיום, חיבור USB משמש לכל דבר, החל מתקשורת נתונים עד אספקת מתח ולכן שולחן העבודה שלי נראה בהתאם... הייתי שמח למפצל USB שיאפשר לי להעביר את החיבורים הדרושים קרוב יותר אלי וימנע לי את הצורך לזחול למטה לשם חיבור/ניתוק. אני זקוק לדברים הבאים במפצל: -תאימות מלאה ל WIN7 64 ביט. מפצלי ה USB הסיניים הזולים גרמו לי להמון בעיות זיהוי/תאימות בעבר. -אספקת מתח חיצונית ולא מערוץ ה USB של המחשב כדי לא לחנוק אותו בזמן טעינת התקנים ולאפשר שימוש בערוץ ה USB לאספקת מתח גם שהמחשב מכובה. -ללא תאורות/נצנוצים/קישקושים מיותרים, אני שונא לבזבז תשומת לב על שטויות. -חיבור וואקום/אחר לשולחן העבודה. הייתי שמח להמנע מתוספת ברדק מיותר על השולחן... -זמין בארץ. אם לא, אשמח ללינק ישיר למשווק בחו"ל השולח י…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מדפסת טובה לעבודה רגילה איכות תמונה רגילה ומהירות הדפסה בינונית, גם עלות ראשי הדיו חשובה!! תודה! ;D
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר משולבת עם כרטיס רשת שיכולה להדפיס ולסרוק משני הצדדים. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בכך? גיל
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני יודע שקיים דבר כזה,מישהו יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד ואיפה אני יכול למצוא אחד (פשוט אבל טוב).
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת : אני מחפש מישהו אשר יש לו את העכבר הנ"ל, כי יש לי ולעוד מישהו מהאתר כמה דברים שאנחנו לא כל כך סגורים עליהם הדבר העיקרי הוא, האם העברת הDPI ON THE FLY מוגבלת ל400 800 1800 ו2000 DPI, או שניתן לכוונן את זה כך שזה יחליף לאיזה DPI שאני רוצה [נגיד, 400 600 1200 ו1600, סתם דוגמא] כי הוא קרא שזה נעול, ואני קראתי שזה פתוח לשינוי לפי צרכי המשתמש, כל זמן שזה בין 400 ל 2000 DPI... זה בערך השאלה העיקרית, אה והשאלה השניה שלי, איזה שימושים עיקריים יש ללחצן האגודל במשחקים? [ז"א, לאיזה שימוש אתם הגדרתם אותו] תודה מראש לכל מי שעוזר, ומצטער עם הכותרת לא הכי אינפורמטיבית מבחינת מה יהיו השאלות בתוך ההודעה, אבל כתוב בה בדיוק מה אני מחפש - בעלים של העכבר הנ"ל.. -ג'ו
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, החלטתי לקנות מצלמת רשת ומיקרופון למען שיחות סקייפ ושאר ירקות. 1) מתלבט בין ה-C910, ל-C-510 ול-QuickCam Pro 9000 - למי איכות הטובה ביותר? 2) האם המיקרופון הבנוי בהם טוב מספיק, או שכדאי לקנות בנפרד. 3) אם יש דגם של חברה אחרת - אשמח לשמוע. תקציב - 500 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
נמאס לי לחבר את המצלמת וידאו כל פעם, אז אני רוצה לקנות מצלמת רשת נורמלית. שתהיה באיכות טובה, עם מיקרופון מובנה עד 150 ש"ח. מעדיף שתהיה מלוג'יטק, אם כי לא חובה. תודה : )
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה. אני צריך מקלדת סבירה, לא יקרה ולא בעלת מאפיינים מיוחדים, אני לא רוצה מקלדת אלחוטית אבל שתהיה שחורה. כמה שיותר זול אבל שתהיה איכותית ובעלת שם טוב, תודה.
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית משולבת עם עכבר אך אם אין אחת שמתאימה מבחינת מחיר אז עדיף רק עכבר טוב אלחוטי , המטרה היא חדר ישיבות שמחובר לברקו (מקרן) , בכל יום נשתמש במקלדת או העכבר במשך כחצי שעה בלבד אך על המקלדת והעכבר לעבוד טוב ממרחק של 4-5 מטר ורצוי אפילו עד 6 מטר (בלי לרוקן סוללות כל מספר ימים (בסך הכל השימוש יהיה כל ישיבה למשך חצי שעה)) . הסכום שיש ברשתי הוא כ 400 ש"ח אם אין מקלדת מתאימה וטובה במחיר הזה אז עדיף רק עכבר טוב שיוכל לשמש לאותה מטרה ( חשוב שיעמוד בטווח הגדול בצורה טובה) . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כנראה הבעיה של המחשב שלי היא עקב המקלדת. כי ניסיתי לחבר מקלדת אחרת שלא עובדת (עובדת אך לא מגיבה) ולהוציא אחרי שמערכרת ההפעלה עלתה ולשים את הלוג'יטק שלי (שלחוסר מזלי האחריות נגמרה בידיוק לפני עשרה ימים) והמחשב נתקע. כך שאני חושש שמקור הבעיה היא המקלדת. אבקש המלצה למקלדת הנוחה והזולה ביותר שניתן למצוא. תודה מראש, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
צריך מקלדת בסביבות ה100-120 ש''ח. חשוב לי שיהיה -תמורה מלאה תמורת הכסף -שתיהיה יחסית שקטה , מאוד חשוב לי שתיהיה כמה שיותר שקטה -שיכללו מקשי מולטימדיה עם זה נכנס לתקציב . ד''א האם יש איזהשהם סטים נחמדים של עכבר + מקלדת תמורת 150 ש''ח?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מקלדת+עכבר+פד לעכבד ב690 ש"ח. השימושים הם למשחקים, אינטרנט ולעיתים רחוקות באופיס. חובה שהמקלדת תהיה בעברית!!! מוכן לרכוש מכל חנות.
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר שהסורק הנאמן שלי יצא לפנסיה, וגם מפני שהוא לא תומך בXP, הגיע הזמן לקנות סורק. התעניינתי בסורק (ראו כותרת). למי שיש את הסורק ויכול להמליץ אשמח מאוד. אם יש לכם הצעה לסורק אחר, בתקציב של 500~ ש"ח גם אשמח. דבר שאני ראשון שאני זקוק לו בסורק זה תוכנות נוחות ומגוונות כמו צילום מסמכים (כלומר שהמדפסת והסורק משמשים מכונת צילום). וכמובן תמיכה בWindows XP. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת פחות לתמונות ויותר למסמכים אבל עדיין אני רוצה את האפשרות שיסרוק תמונות באיכות טובה.. מה טווחי המחירים כיום ועל מה ממליצים? כמובן חשוב לי שיהיה של חברה רצינית שתתמוך כבר בדרייברים לויסטה החדש..
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk זכרון twinmos 1GB DDR2 667MHz INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 אני צריך ספק כוח שיתאים ויספיק למפרט הזה! נראה לי שמומלץ 350+ תודה רבה לכל העוזרים!! אני לא עושה אוברקלוק... נ.ב. אני מעדיף לא בחנות "למיר" תודה!
-
- 15 תגובות
- 903 צפיות
-
-
דוד שלי צריך ספק למערכת שלו אז הנה המפרט: P4 .3.0GhZ Presscot מעבד Gigabyte GA-8IG1000-G לוח אם GeCube Radeon X1600 256 MB כרטיס מסך agp x8 2 דיסקים קשיחים צורב דוידי וזהו בערך
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם החברה Thermaltake טובה לספקים.. שמעתי גם שZALMAN הכי טובים או משהו כזה.. הנה ספק שהציעו לי לקנות: Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים: - Logitech Extreme 3D Pro - Thrustmaster T.Flight Hotas X Joystick - Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick יש למישהו נסיון עם אחד מהם? הדרישה העיקרית היא שתהיה התנגדות טובה ולא דרדלה, הכיוון כרגע הוא לשני האחרונים בגלל שהמצערת נראית "יעילה" יותר, אשמח לחוות דעת או המלצות לג'ויסטיק אחר שפיספסתי תודה מראש, ישי
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נאמר שאני קונה מחשב האם לקנות כונן CD רגיל או לקנות DVD? ואם כדאי יותר DVD, אז איזה?
-
שלום. אני זקוק לעזרה בבחירת מארס למחשב חדש. חשבתי על המארז הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2578 - האם המאווררים שקטים? או אולי זה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7222 - האם המאווררים שקטים? אני לא חושב שאני אעשה oc אבל חשוב לי מאוד שהמארז יהיה איכותי, לא מרעיש ועם זרימת אוויר טובה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 996 צפיות
-
-
תקציב: עד 800 ש"ח. אני לא מעודכן כלל במתרחש בעולם המדפסות כך שאין לי העדפות כלשהן... המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית, עבור מחשב PC רגיל עם תכיפות הדפסות ממוצעת ותו לא. מהם המתמודדים העונים על הדרישות הנ"ל? אתם יכולים לרשום יותר מדגם אחד - זהו סינון ראשוני. תודה!
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לצורכי לימודים (סטודנט) לאחותי. לפני כשלוש שנים קניתי את המדפסת הזו: HP P1005 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 ואני מאוד מרוצה ממנה, הבעיה שהמחיר שלה עלה בערך ב 200 ש"ח ממה שאני קניתי. בכל מקרה הסתכלתי גם על דגמי HP P1102, ויש לי מספר שאלות עליהם: ראיתי 3 דגמים: P1102, LASERJET 1102, LASERJET 1102W. פרט לעובדה שבין 1102 ל 1102W יש הבדל שאחת אלחוטית והשנייה לא, לא הבנתי מה ההבדל בין ה 3 והאם הם מומלצות כמדפסות לייזר פשוטות? והשאלה הכי חשובה - האם הם מקבלות טיונר חלופי? המון תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
נהרסה לנו מצלמת מינולטה בת 10 שנים, אמרו לנו שלתקן אותה זה יעלה 600 שקל. על איזו מצלמה אתם ממליצים לקנות עד 600 שקל?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד אל איזה אתם ממליצים מניסיון ? אם אפשר קישור .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-