ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

עכשיו אני מזמין אותה אבל אני מתלבט מה אתם אומרים מקלדת טובה . http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1851816446.htm?affID=zap או שכדי לחסוך עוד קצת ולקנות את המקלדת החצויה שחורה הזאת http://www.pandas.co.il/product_reviews_info.php?cPath=33_8_210&products_id=2870&advertisor=zap&reviews_id=782 - 

- 5 תגובות
- 653 צפיות

- 

- 

שלום , מעוניין במדפסת משולבת עם FAX איכותי שמאפשר לפקסס 20-25 דפים בלי תקלות ושה-FEEDER לא ימשוך באמצע סריקה של 25 דפים כמה דפים ביחד ואז צריך להתחיל הכל מחדש . תודה רבה. - 

- 1 תגובה
- 2.1k צפיות

- 

- 

איך מקלדת+עכבר שעולים בארצות הברית 70$ , עולים בארץ מעל ל 700 שקל ?! עם כרטיסי מסך ורמקולים זה עוד נסבל... אבל מחיר כפול מהמחיר בחו"ל ? או שאני טועה וניתן למצוא את הקומבו הזה ביותר זול ? - 

- 5 תגובות
- 984 צפיות

- 

- 

היי, יש לי את העכבר כמעט שנה, ושמתי לב שהציפוי השחור שמקיף את רוב העכבר פשוט מתקלף או נחתך ללא קושי או מאמץ (במיוחד מאוד ליד הגלגלת), ואז מתגלה השכבה מהפלסטיק שמתחת לגומי הרך הזה...קרה כבר למישהו? כמו כן הכיתוב של לוגיטק באמצע העכבר נמחק ומתקלף גם הוא. יתכן שזו גרסה ישנה של העכבר? או שזה איזשהו זיוף זול. קניתי בזמנו בKSP בסביבות ה 220 ש"ח... תודה. - 

- 24 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

היי אשמח לקבל המלצות לעכברים לגימינג התקציב הוא עד 1000 שקל אבל אני לא באמת רוצה להשקיע כל כך הרבה סתם רוצה להבעיר שאני מוכן להשקיע בעכבר טוב שאני אהנה מימנו - 

- 2 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

- 

- 

אשמח להבין איך קונים אוזניות גיימינג טובות. יש כל כך הרבה סוגים של אוזניות וכל כך הרבה חברות. מהם "תנאי הסף" לדעת האם אוזניות מסויימות הן טובות? יש דברים מסויימים שצריך לקרוא במפרט כדי לדעת שהן טובות? אני מחפשת אוזניות מחוץ לאוזן עם מיקרופון, ששומעים בהן טוב ובמחיר נמוך. - 

- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום! אנ רוצה לקנות עכבר חדש אני חושב לקנות את הSENSEI אבל לא בטוח לגביו יש לי את הDEATHADDER לא הגרסא של 2013 והוא לא ממש מתאים לי אני מחזיק את העכבר בCLAW והפאד שלי זה 4HD חשבתי על KONE ועל IMPERATOR אבל אני לא סגור התקציב הוא עד 400 שקל יש הצעות? משחק בFPS וסטארקראפט 2 - 

- 1 תגובה
- 1.1k צפיות

- 

- 

יש את לוגיטק הזה: http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=2008 ואת הHAMA: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ON21FFA6DE&af=2051#reviews מה אתם אומרים? מישהו מכיר? בקשר לHAMA, החברה נחשבת רצינית בתחום? כי אני אישית לא שמעתי אבל גם לא ממש מומחה. יש אולי המלצות לעכברים אלחוטיים אחרים עם תחנות עגינה בטווח מחירים כמה שיותר נמוך? תודה. - 

- 3 תגובות
- 849 צפיות

- 

- 

אני מעוניין לקנות עכבר חדש, בעיקר למטרות גלישה ברשת, אך אני גם משחק משחקים במחשב.. ביינתים מצאתי את שלושת העכברים האלה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=686184 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=150484 איזה מהם הכי מומלץ ובנוסף אני אשמח אם תציעו לי עוד דגמים בטווח המחירים הזה... עוד דבר הוא שלא עברתי על תחום העכברים האלחוטיים והשאלה אם הם יתאימו לי ... אני משתמש במחשב נייח אם זה משנה. - 

- 6 תגובות
- 842 צפיות

- 

- 

שלום התחלתי להתעניין במקלדות ושמתי לב שרובן באות בתור סט עם עכבר, מה שאני לא מעוניין להחליף. אני מחפש מקלדת אלחוטית בתקציב נמוך יחסית של 100-120 שקלים, לא מתפשר על חברות, זה או Microsoft או Logitech, כרגע אין העדפה מסוימת לאחת ספציפית. טוב אחרי שראיתי שאין כל כך מקלדות טובות שבאות בלי סט החלטתי להעלות את התקציב ולקנות סט ומקסימום העכבר יישב בצד.. שמתי עין על שני דגמים של מיקרוסופט: Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 ו- Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 מה אתם אומרים בכללי(עם יותר דגש על המקלדת..) ? שאלה לגבי שניהם: איך הטווח קליטה ? נניח אם אני יושב על המיטה שנמצאת 2-3 מטר מהמחשב, זה יקלוט טוב ? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 12:33:11 BUMP - 

- 0 תגובות
- 757 צפיות

- 

- 

איזה מבין שתי החברות יש הארדיסק יותר אמין, מהיר ושקט? - 

- 8 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

אוקיי חברה היום הפעלתי לראושנה את הרמקולים האלה על המחשב ויש לי דבר אחד להגיד!! רמקולים תותחיים!!!!!!!! איכות מצויינת, עוצמה חזקה מאד, והסאב... אין מילים לתאר פשוט ענק!!! הסראונדים מצויינים!! ויש גם שלט בקיצור למי שיש 1300 שקל בערך ורוצה לקנות רמקולים שיקנה אותם!! יתרונות עוצמה, איכות, סאב וופר גדול וחזק 40 וואט אר.אמ.אס, 4 סטלייטים 10 וואט אר.אמ.אס כל אחד (80W הכל) שלט עם שליטה על העוצמה, על הבאס, על הטריבל, סראונד, סנטר, כיבוי/הדלקה, השטקה,סטראו/דולבי. תצוגה על הרמקול הקידמי ימני. חסרונות אין תמיכה במחשקים 4.1, ולניצול שלם של ה-יציאה הדיגיטלית יש צורך בכרטיס פורס של DVD לסיכום אם אתם מעדיפים עוצמה איכות ושמיעה מעולה בסרטי DVD (ומקום טוב לסאב) אז הם שווים את ה-1300 שקל א… - 

- 13 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

- 

- 9 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

הצילו ! צורב ימהה סקזי מתעקש שאין לו דיסק בפנים, גם כאשר אני יודע בודאות שיש שם דיסק ! מה עושים ? - 

- 6 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

אני מחפש פד נוח,יש לי כאבים ביד בגלל שאני עובד בצורה ממש לא נוחה ובנוסף אני גם צריך פד שהעכבר יעבוד איתו כמו שצריך,איזה פדים מומלצים?אני מעדיף לשלם פחות מ-200 ש"ח ,אבל הבריאות חשובה לי ואם משהו ב-200 יהיה הרבה יותר נוח ואיכותי מהפדים במחירים יותר זולים אז אני ילך עליו. - 

- 9 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

בונה מחשב חדש לבן דוד שמשחק קצת, ועובד על אנטרנט בעיקר ואפיס וכאלה שטויות. הנה המפרט, הצעות ושיפורים כאן : Athlon XP 1600 - 850 256Mb DDR (266) - 385 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV 40GIGA - 530 7VTXP (KT266A)+creative - 570 ASUS X16 (Retail) - 370 Chaintech GeForce 2 Titanium 32Mb+TV - 515 Multimedia PRO Colored 85 Logitech I Feel Optical - 195 ATX MIDI 400W for P4 Pro - 210 Total parts price 4209 SONY 24 x 10 x 40 - רציתי לשאול מה דעתכם בקשר לצורב הזה האם הוא שווה משוה והאם יש לו טכנולוגיות הגנה. בלוח הזה (גיגהבית) יש כרטיס קול מובנה, כמה רמקולים יש לו תמיכה? שמעתי שיש לו יציאה דיגיטלית SPDIF, האם זה נכון ואם כן האם איכותה סבירה. (שמעתי שיש ע… - 

- 12 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

ובבקשה לא משהו יקר, אני מוכנה להשקיע 150-200 שקל. ושיהיה משהו מהארץ,אין לי כח להזמין מחו"ל *לא חייב משהו איכותי .. אלא משהו בינוני שיחזיק כמה שנים. תודה רבה ושבת שלום - 

- 1 תגובה
- 1.6k צפיות

- 

- 

שלשום, בשעה טובה (או שלא, זה היה כמעט 01:00 בלילה...) נפטר ידידי Intellieye Explorer. מותו הגיע לאחר תקופה ממושכת של גסיסה בה הוא נדלק ונכבה כרצונו (עד שניתקתי אותו וחיברתי מחדש) ובשלבים האחרונים החל להניע את הסמן בצורה איטית ומסורבלת מאוד, מזכירה עכבר גלגל מלוכלך מאוד (גם זה נפסק לאחר ניתוקו וחיבורו מחדש). השלב האחרון היה הנורא והקשה מכל, העכבר פשוט נכבה באמצע הפעולה ורק ע"י fiddling ממושך עם הכבל שלו הוא חזר לחיים, אך לבסוף, כמה שלא סובבתי את הכבל וכופפתי אותו, הוא מיאן להדליק את העין האדומה שלו (או הכחולה, מרוב המכות!). בינתיים (עד יום שני, 17:30) אני עם עכבר גלילה פשוט וישן של לוג'יטק :'( יש לציין, כי זהו הIntellieye Explorer השני שנפטר בידי בשבעת החודשים האחרונים. ה… - 

- 17 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אני מתכוון כמובן לסרטון הידוע שבו לוקחים מעבד AMD - המחשב נתקע, ומהמעבד יוצא עשן והוא נשרף!!! עד עכשיו תמיד האמנתי לכל אנשי הפורום הזה שצידדו כמובן ב-AMD עקב עלויותיו ומהירות השעון, אך מסתבר שהוא פחות אמין ויציב, לפחות לפי הסרטון הזה (תקנו אותי אם אני טועה)... כלומר עד עכשיו הייתי בטוח לקנות AMD, אבל עכשיו נראה שכדאי פשוט להסתמך על ה-P4.....האמנם? - 

- 9 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום לכווווווולם. יש לי כרטיס Geforce 2MX400 של חברת PowerColor (אני יודע - כרטיס דפוק - אבל עושה את העבודה). התקנתי לו את הדריברים האחרונים (27.41), וכשאני מנסה להפעיל את תוכנת ה NVRefFix , התוכנה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי בכלל, ולא מאפשרת לי לתקן את קצבי הרענון ! התוכנה כן מציינת את שמו של הכרטיס , והוא אפילו מופיע ברשימת הכרטיסים המזוהים, אבל היא לא נותנת לי להתקדם לשלב ההגדרות, בטענה שהכרטיס לא נתמך. למישהו יש רעיונות ? - 

- 7 תגובות
- 874 צפיות

- 

- 

העברתי H.D שגודלו 60 גיגהצ ממשב אחד לשני MAXTOR 5T060H6 בביוס בכל מחשב הוא זוהה באופן שונה בכל מקרה סיכום שתי המחיצות של הכונן =57 גיגהצ כך הדבר בשני המחשבים כך נראה הדיסק בביוס של בשני המחשבים SIZE CYL HEADS PRE LANDZ SECTOR MODE P-2 61496 7476 255 0 29436 63 LBA AMD 61493 29437 16 0 29437 255 ON מה עושים ?האם בכלל קימת בעיה? תודה 
- 

יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 GHz 512 rdram auas v8200 t2 64 pure קיבלתי 6500 זה בסדר?????????? - 

- 3 תגובות
- 838 צפיות

- 

- 

היי יש לי כרטיס מסך של asus v6600 agp החלטתי להחליף מה אתם ממליצים ? ראיתי 2 כרטיסים של chaintech ו gainward mx 440 עם 64 מגה זיכרון מי מיהם יותר מומלץ איזה חברה עדיפה ולמ הכל הג'יפורס 4 ti4400/4600 עולים כ"כ יקר מה ההבדל ביניהם???? וכמה אתם אומרים שהם שוויום אני אומר היעוד שלי זה הרבה בשביל משחקים ותוכנות האם אלו כרטיסים מתאימים לי??? - 

- 19 תגובות
- 1.5k צפיות

-