עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. זה המפרט שאני קונה לוח אם KT333 GA-7VRXP Gigabyte לדרוש REV 1.1 מעבד AMD Athlon XP 1900 זכרון CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2700 ספק כוח Antec TruePower 380 Watt כרטיס מסך Hercules Redon 8500 LE מה דעתכם???? עכשיו יצא לי יקר אחושרמוטה 4000 שקל למחשב בלי מסך מקלדת הארדיסקים מודם רמקולים כרטיס קול בלי כל אלה 4000 שקל לי זה נראה מאוד יקר עכשיו יש משהו שאני אוכל לקצץ יענו לשנות במפרט שיעלה יותר זול אבל הביצועים לא ירדו הברבה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by IMAGUY1X,

היי , אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון אני רוצה שהם יהיו גדולות שיסגרו את כל האוזן ( אטום ) ושיהיו טובות לגיימינג .... התקציב בין 200-250

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by KoDkOd,

אני מעוניין להלחף את ה -HP 690 שלי..אני ממש לא יודע איזה לבחור השימוש העיקרי הוא הדפסת צבע תוכלו לעזור ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shkup,

אני מחפש מקלדת חוטית עד 800 ש"ח לתכנות וקצת משחקים שזה כולל כמעט את כל המבחר שיש בארץ. בגלל שאין אפשרות להתנסות ולהשוות אני דיי מוגבל לסקירות. הגעתי בערך לאפשרויות הבאות: Logitech G815 Linear Crosair K70 MK2 Silent Razer Balckwindow Elite Orange Keys ROCCAT Vulcan 121 Red Linear אני לא ממש יודע אם ROCCAT שייכת לקבוצה הזו כי לא ממש הצלחתי להבין אם היא רועשת או שקטה. אשמח לשמוע את דעתכם.

5. Started by TheGM2005,

אני בקרוב מאוד, כמה ימים, קונה את מצלמת הרשת logitech C270. רק יש לי שאלה: שאני שם אותה על המסך אני יכול לכופף אותה ממש למטה שיראו את המקלדת והשולחן במצלמה?? תודה למי שעונה ועוזר !! נ.ב מצלמה זו מתאימה לwindows 10 נכון??

6. Started by tzviran,

יש אפשרות למדוד טמפרטורה של המחשב [glow=red, 2, 300]ללא חיישני חום[/glow] על לוח האם? (אולי איזו תוכנה שעוקפת את הדרך הקונבנציונלית) תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Forest14,

התחדשתי בMADCATZ MMO7. עכבר מדהים אבל לצערי לא מדוייק וקופצני (כמו שמופיע בהרבה ביקורות). יש לי פד של רייזר וMM400 של קורסייר, אבל העכבר לא מדייק כמו הרייזר, מה שנובע כפי הנראה מהחיישן המאד רגיש שלו (פיליפס). יש פד מתאים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by zachbachar,

כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר טוב למשחקים... אי ממש מעדיף שהוא יהיה אלחוטי ואם אפשר גם נטען... תודה רבה לעוזרים..!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by onn_the_vy,

אני מחפש לפטופ עד 4000 ש"ח, עדיף חדש.. יש הצעות..?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Harbi,

לבעלי הסט הנ"ל ולכל מי שיצא לו לנסות אותו, האם ידוע לכם בוודאות אם הסט הזה יקלוט מטווח של כ-4 מטר ? אני מחפש סט מקלדת +עכבר איכותיים בתקציב נמוך לסלון שייקלטו בטווח של כ-שלוש עד ארבע מטר. נתקלתי בסט הזה: http://www.getit.co.il/Prod/46564/12 האם הוא יעשה ת'עבודה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by bronco,

מחפש המלצה לעכבר לגרפיקה אלחוטי, האם עכבר לגרפיקה וגיימרים נחשבים לאותם עכברים? מה אומר DPI גבוה? נאמר לי ש DPI של 6000/8000 זה יותר מידי ממה שאפשר לעבור עם העכבר פשוט מהיר מאוד כל תזוזה הכי קטנה של העכבר הסמן רץ לצידו השני של המסך. מכיוון שאין לי הבנה אני פונה אליכם ,ראיתי עכבר של לוג'יטק G700 ועכבר ממבה מה כדאי מבין השניים אם בכלל? המלצות למשהו אחר גם יתקבלו בברכה , תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by NIRHA,

היי אני צריך המלצה לרמקולים כמו בכותרת בערך בתקציב כזה יש בכלל דבר כזה ?? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Pika007,

אין הרבה מה להגיד. ה HP- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5778 נגד ה Xerox- http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2634&c=30617 ניסיתי להחליט בעצמי, אבל ראיתי המון המלצות על 2 המדפסות. מהירות ההדפסה האיטית יותר של ה HP לא מהווה חיסרון פה, שכן זו מדפסת לבית ולא לעסק. הטונר בשתיהן מספיק לכ 2000-2500 דפים פר מחסנית. עזרו לי בבקשה להחליט תודה.

14. Started by AIDEN,

שלום אז בקצרה . רציתי לדעת אם למישהו יש את ההגה logitech g29 והאם שווה לקנות אותו . תודה מראש (-:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני מחפש כרטיס מסך ישן PCI בשביל לעבוד עם שני מסכים ... אני מדבר על משהו לא יותר מדי ישן כי יש לי כבר איזה אחד בבית שהWIN פשוט לא מוכן לעבוד איתו אם לימשהו יש .... יש על מה לדבר תודה מראש רוי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ot,

מחפש רשימת וולטאג'ים של מעבדי אינטל מחפש במיוחד את של הסלרונים ראיתי פעם ברשת היכן שהוא את הרשימה הנ"ל האם מישהו ראה/נתקל/יודע היכן יש ? קישור יעזור מאד תודה

17. Started by the king2006,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר GPS אני רוצה המלצה על מכשיר ?? ומה דעתכם על ASUS A626 זה מחשב כף יד עם GPS???? תודההההה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Regev,

תנו לי בבקשה שם של לוח אם לפנטיום 4 שתומך בזכרונות ראמבאס RDRAM PC-1066 שיתאים לאוברקלוקינג.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by sagi_10,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני צריך ספק כוח ומארז או ביחד או בנפרד (רצוי מאוורר{2 מאוררים או יותר אבל עם הכנה לעוד שתיים בערך}) רק מהחנות =http://www.zigzag2000.co.il/ הנה המפרט= AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL A-DATA 512MB DDR PC3200/400 x2 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II רק 300 -400 שח! (מארז עם usb ו-firewire מקדימה או למעלה לא משנה)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by 6kwar,

שלום אני רוצה לעשות שידרוג למחשב שלי ואני מחפש מאיץ גרפי טוב אבל באמת טוב ואני מתלבט מבין שתיהם ati radeon 8500 geforce 3 ti500 שמעתי על הבעיות של ATI עם הדריברים אבל קראתי שATI מנצחת את GEFORCE בכמה מבחנים ויש את הבעיה שלATI עם הAnti-Aliasing אז הכרטיס מתחיל לאבד כח יכול להיות שזה מהדרבירים אבל אין לי מושג אז וGEFORCE מאבד מכוחו אבל לא כמו הRADEON אז בבקשה למי שיש לו את אחד מהכרטיסים האלו וממליץ עליהם בחום אז בבקשה שיגיד לי מה יש לו כי קראתי המון כתבות על שניהם ואין לי מושג מה לקחת ואני לא מוכן לעשות OVERCLOCKING אז הרעיון לעשות את הOVERCLOKING לGEFORCE 3 TI200 שיעבוד כמו הTI500 לא בא בחשבון אז בבקשה תעזרו לי כי אני ממש אין לי מושג מה לקחת???? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי את כל הרכיבים למחשב, ועכשיו נותר לי רק להחליט על ספק כח, אני צריך יעוץ בעיקר ממי שמבין קצת מה OC עושה להספק. אני אריץ 3200+ עם זיכרון PC3200 ב - OC שיביא את המעבד מ - 2GH ל - 2.5GH דיסק - WD RAPTOR 10000 RPM ובעתיד דיסק SATA נוסף כרטיס מסך - R 9800 ובעתיד כרטיס כדוגמת ה - 6800 צורב DVD כונן DVD האם 380W יספיק או שאני צריך משהו יותר חזק? תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by The_Moose,

יש לי בעייה עם המחשב בעת ה-Boot Sequence שלו. מיד לאחר זיהוי הדיסקים המחשב מתריע על : "I/O Conflict error Port 2F8" אני מניח שזה משהו שקשור לעכבר. זהו מחשב ישן אשר עליו מותקנת מע' הפעלה Win98se . המחשב עבד בסדר גמור עד שלא מזמן החלפתי דיסק קשיח... ואז הגיעה הבעייה הזו של הפורט הסריאלי. אם איני טועה אז יש לי 2 פורטים כאלו במחשב. אחד מהם 2F8 והשני 3F8 . מי מהם אמור להיות העכבר? עם מה יכול להיות לי Conflict בכלל? הבעייה היא שהעכבר לא מזוהה ע"י Win98 וזו בעייה קשה מאוד אודה לכם על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by DAN,

מה מהירות הגישה של ה RDRAM למעבדי פנטיום 4 של אינטל רוחב פס 400 MHZ? בהשואה ל DDR ו SDRAM אנני משווה את רוחב הפס רק את מהירות הגישה ? דן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. סמסונג החליטו להביא הרבה מסכים חדשים שלהם לארץ ובהזדמנות זו לזרוק את 770FT ו800FT שהם המסכי LCD של סמסונג. במקומם הם מצאו לנכון לשים מסכי LCD חדשים. רק מה הקטע, שהם הביאו מסכים טיפ טיפה יותר איכותיים, וללא שינוי מהותי חוץ מהעיצוב. ציפיתי שסוף סוף הם כבר יביאו את הדגמים שכוללים את היציאת DVI... ובמקום זה הביאו סתם דגמים. לדעתי סמסונג הוציאו את הדגמים האלה כי נמאס לכולם מהקודמים, אבל בעצם אין שינוי מהותי. שיביאו כבר את הדגמי DVI !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by locke,

איך אני יכול לדעת עם הספק שיש לי מספיק לכל החומרה שיש לי?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.