עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Mortar,

אני יודע שה 9600PRO AIW ישלב רדיו פנימי בתוך הכרטיס, אבל האם זה הכרטיס היחידי בעולם (לאו דווקא כרטיס מסך) שמאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב ? (אני לא מדבר על רדיו דרך האינטרנט) השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהו כרטיס, PCI אולי USB אני לא יודע... משהו שיאפשר רדיו במחשב ? אולי אפילו חיבור פיזי ממקלט רדיו למחשב ואיזה תוכנה שתשלוט בזה, אבל... משהו שיפעל. תודה רבה.

2. Started by locke,

איך אני יכול לדעת עם הספק שיש לי מספיק לכל החומרה שיש לי?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by vmaddog,

מחפש סט עכבר ומקלדת עד 300 שקל עדיפות למשלוח עד הבית או איבורי אפשר משומש (כל עוד חדש יחסית . עד שנה של שימוש) עדיפות למכני/דמוי מכני) עכבר אלחוטי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Maor Grinberg,

שלום, חפש אל-פסק שיוכל להחזיק 2 מחשבים עם ארבעה HDD כ"א, ללא מסך ובנוסף יחזיק נתב אינטרנט. כמה וואט בערך הוא צריך להיות ? וגם, יש עוד מחשב, הרבה יותר חזק ומסך 4K 32 אינץ שגם בשבילו הייתי צריך UPS, לכן אותה שאלה - כמה וואט צריך ? תודה רבה לעונים.

5. Started by manenbu,

אני מסוגל לאחוז עכברים אך ורק באחיזת tip. לכן עכברים גדולים/גבוהים שיוצרים מגע כלשהו עם היד שלי איפשהו חוץ מקצות האצבעות גורמים לכף היד שלי בתת מודע לעלות גבוה יותר, ומהר מאוד זה גורם לי לכאבים בכף היד ואני לא מסוגל לעבוד. כרגע יש לי razer krait בבית וזה בערך הגודל והגובה) המקסימלי של עכבר שאני מסוגל לעבוד איתו. אני צריך אחד לעבודה, ואם עדיין היו מוכרים אותם הייתי קונה עוד אחד, אבל כבר לא מוכרים אותם. איזה אפשרויות יש לי? בגלל שזה לעבודה ולא לבית אני לא צריך איזה משהו מדהים עם מיליון DPI ופונקציות מיוחדות אלא משהו פשוט, אבל אני אשמח לדיוק המשופר שיש בדרך כלל בעכברי גיימינג. גודלם של עכברים לעיתים רחוקות מצויין ב specs של העכברים, וגם אז בדרך כלל זה אורך ורו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by INcite,

האוזניות שלי נהרסו, ואני רוצה לקנות חדשות למי שהוא יש המלצה על אוזניות גיימינג ?? (500 שקל תקציב)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by rroonnii,

בסביבות ה-500 שח MicroLad x16 ,הכי מומלצים? ועוד שאלה .הם הרבה יותר טובים (איכות קול ) מלוג'יטק X530 ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sanchouz,

שלום אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב. עיקר השימוש שלי הוא למשחקי אקשן. צריך שיהיה סראונד מלא-כלומר שאני יוכל להרגיש שמישהוא מגיע מאחור ומהצדדים(לדוגמה), כמובן שיהיו נוחות. שלא יפריעו לאנשים שנמצאים איתי בחדר. התקציב שלי הוא בסביבות 550 ש''ח. אני מאמין שזה מספיק בינתיים ראיתי כמה דגמיםץ מה אתם אומרים אליהם? למשהוא יש ניסיון איתם? SteelSeries Siberia V2 G35 Logitech Audio-Technica ATH-AD700 האם יש לכם המלצות יותר טובות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לסקייפ וכו'. איפה ממקמים את המצלמה? מעל המסך? אם כן - לא מצאתי (כמעט) אף מצלמה שניתן למקם אותה על מסך (מסך שטוח דל 22"). האם לא שם ממקמים את המצלמה? בנוסף, מהי המצלמה המומלצת? (בדקתי לא מעט מהדגמים הנמכרים בהום סנטר ואייס ואת כולן החזרתי: החל ממייקרוסופט, TEAC, A4 וכו') תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by AMD 64,

שלום, אחרי שהמדפסת הישנה של ברדר נהרסה, הגיע הזמן להתחדש קצת. דרישות:לא הרבה- רק שתהיה שילוב של מדפסת, סורק ופקס. אפשר לחרוג במעט אם ישנם הבדלים משמעותיים. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום. מדפסת HP photosmart C1683 שהייתה כבויה לתקופה (אולי בגלל הבעיה הזאת בדיוק?). כאשר מחברים אותה למחשב (כבל מדפסת), אין שום תגובה מווינדוס. כל ניסיון להחיות אותה (מנהל ההתקנים, רענון, התקנת הדרייבר), לא הועיל. האם המדפסת מתה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי כבר איזה 5 שנים אותם מקלדת ועכבר חוטיים, ובמקלדת כבר יש לחצנים שקשה ללחוץ עליהם וזה מעצבן, ועכבר חוטי כבר נמאס עליי.. אז אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת עד 350 שקל, ושיהיה אלחוטי. אז אני צריך את העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Pika007,

אין הרבה מה להגיד. ה HP- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5778 נגד ה Xerox- http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2634&c=30617 ניסיתי להחליט בעצמי, אבל ראיתי המון המלצות על 2 המדפסות. מהירות ההדפסה האיטית יותר של ה HP לא מהווה חיסרון פה, שכן זו מדפסת לבית ולא לעסק. הטונר בשתיהן מספיק לכ 2000-2500 דפים פר מחסנית. עזרו לי בבקשה להחליט תודה.

14. המלצה למארז פול טוואר שיהיה אפילו גנרי. המחיר לא גבוה מ300-350 שקל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by tamir245,

שלום רב, רכשתי את הסט הנ"ל ורציתי לברר לגבי טיב הבטריה הנטענת המקורית שקיימת בעכבר. מה אורך החיים שלה עד הקבר?והאם באמת במידה שהיא מתה לא ניתן להחליף אותה(לפחות עפ"י מקורות רשמיים..)? ממש לא בא לי לזרוק את העכבר גם אחרי 3 שנות האחריות שלו.. תודה,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Idan-h,

מוכרים את העכבר הנ"ל בבאג ב79 שקל, ועוד עם שנתיים אחריות. אני מעוניין לקנות למחשב הנייד שלי עכבר בלוטות, וכבר דיי הייתי סגור עם המייקרוסופט 5000, שניתן להשיגו בOEM ב149 שקל, ובRetail ב165. לדעתכם הג'ניוס יעשה את העבודה, או כדאי כבר ללכת על העכבר של מייקרוסופט (שבא עם 3 שנות אחריות)? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by night-fire,

שלום, אני עוד מעט מזמין את המחשב החדש שלי והייתי רוצה גם איזה פד נחמד לעכבר \מקלדת. מפאת חוסר בכסף עקב קניית המחשב אין הרבה תקציב ואני צריך את זה ממש ממש זול בסביבות 30-65 שקל? (לא צריך איזה משהו יקר של מייקרו$ופט\לוג'יטק וכאלה-אני לא גיימר ) תודה! ד"א אני צריך הצעה אחת לעכבר ואחת למקלדת כן (אני לא באמת חושב שיש גם לעכבר וגם למקלדת ב65 שקל ) CYA לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועים נשאר צורב ומסך למי שיש רעיונות שיכתוב בבקשה בבקשה מחירים שם ספק (לינק) ושם יצרן וכמובן סוג תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by TNT,

בלוח GIGA BYTE 7DXR יש את - SOUTH BRIDGE 686B של VIA. איזה דרייברים של VIA הכי מעודכנים אני צריך? בלוח אם הזה עם כרטיס קול CREATIVE LIVE! VALUE יהיו בעיות בגלל ה- SOUTH BRIDGE? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tzviran,

יש אפשרות למדוד טמפרטורה של המחשב [glow=red, 2, 300]ללא חיישני חום[/glow] על לוח האם? (אולי איזו תוכנה שעוקפת את הדרך הקונבנציונלית) תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by roma4k,

אני ככל הניראה ארכוש את המערכת הזאת PENTIUM 4 3 giga 800mhz (northwood) 1180 ¤ 1 ASUS P4P800-E DELUXE 780 ¤ 1 Kingston DDR 256MB 400Mhz 320 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LG GSA-4120B DVDRW וגם צורב רגיל רציתי לדעת אם המארז COMPUCASE CI-6A19 יוכל להחזיק את המערכת? אני אוסיף לו עוד מאורר של 120 מ"מ תודה וחג שמח.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gbox,

שלום רב אני די חדש פה אז ככה שהשאלה שלי מוזרה אני מחפש עכבר אופטי (לא אלחוטי) שטוב למשחקים ועבודה משרדית ב50 שקל פלוס מינוס איזה כדאי לקנות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Royz,

שלום. אני זקוק לעזרה בבחירת מארס למחשב חדש. חשבתי על המארז הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2578 - האם המאווררים שקטים? או אולי זה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7222 - האם המאווררים שקטים? אני לא חושב שאני אעשה oc אבל חשוב לי מאוד שהמארז יהיה איכותי, לא מרעיש ועם זרימת אוויר טובה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Pc_Master,

חברת ASUS הוציאה גירסת BIOS חדשה ללוח ASUS A7V133 שתןמך במעבד XP כדאי לשדרג את ה BIOS שלי ? הגירסה שיש לי היא 1005A והגירסה החדשה היא 1007

25. Started by Moo,

בנטאקשן מוכרים מסך PROVIEW ונותנים אחריות רק לשנה בפלונטר נותנים שלוש נטאקשן חוץ מזה מה אתם אומרים על המסך ?? שווה את המחיר? כדי לקנות אותו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.