עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by psyco,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר עד 300 ש"ח. ראיתי את זו (OKI B2200): http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22854 ראיתי שמבחינת עלויות טונרים הם בערך אותם עלויות (כנראה אלך על חליפיים), רציתי לדעת בערך כמה דפים אפשר להדפיס עם מדפסת לייזר גם זו שציינתי וגם: XEROX 3117 SAMSUNG ML2010 אשמח לשמוע הצעות, הערות... תודה, יוסי. עריכה: הוחלט ללכת על לייזר משולבת. הדרישות: סורק, פקס, צילום וכמובן מדפסת. מחיפוש מצאתי את: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1306&catId=121 - סמסונג SCX-4521F http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1742&catId=121 - זירוקס פייזר 3200MFP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXM1522nfMFP…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mosh5555,

לא תקלה בעכבר עצמו כי בדקתי עם עוד עכבר וקורה אותו דבר. כשלוחץ על הגלגלת: שלא כמו קודם, הסימן מופיע ונעלם מיד וה-דף קופץ לתחילתו. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז יש לי את העכברוש כבר משהו כמו 7-8 שנים ואני לא יכול לסכם במילים כמה שאני מרוצה ממנו, ושמח שהלכתי על TB ולא על איזה עכבר גיימינג. עכשיו הבעיה היא שכולו התמלא בלכלכוך, והתחיל לדרוש העברת מטלית פעם בשבוע בערך, וכמו כן הכפתורים התמלאו להם בג'יפה. חשבתי על לקנות אחד חדש, אבל משום מה, אני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכר אותו (או שאני סתם נכה..), מאידך הייתי רוצה לשמוע המלצות על משהו דומה, במחיר סביר (עד 500) ולא מהTB של לוג'יטק, כי אני לא מחבב אותם במיוחד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by se7en,

לאחרונה התפתחה פה תופעה די מעצבנת של אנשים שמתחננים לעזרה. לחלק גדול מהת'רדים יש כותרות כמו:"צריך עזרה דחוף", "אנא עיזרו", "יש לי שאלה מטומטמת" ועוד כל מיני כותרות מיותרות. אני לא חושב שיש פה ת'רדים שלא נענים, צריך פשוט סבלנות זה פורום לא צ'ט ולאנשים לוקח לפעמים זמן לענות. אני לא יודע למה אבשים מתננים לעזרה, אנשים פה עוזרים ומגיבים מעל ומעבר למה שאני מכיר בארץ והעזרה בדרך כלל מקצועית ואמינה. אז אנא מכם משתמשים יקרים, לא צריך להתחנן ולדחוק במשתמשי הפורום, הם עושים את זה מרצונם החופשי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מקווה שזה הפורום המתאים. היום התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft Wireless Optical 1000 ושמתי לב שהמחשב לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות שהגדרתי לו להכבות אחרי חוסר פעילות. למישהו יש מושג למה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by jackass,

תראו רציתי לקחת את CI-6A19 לא שחור אבל לא יודע... הוא מכוער כזה ואני גם רוצה לחסוך כמה שקלים אז מישהו יכול להמליץ לי על מארז עם ספק ו USB קדמי ב 50-100 שקל פחות? (גם 50 שקל יעזרו) ומה ההבדלים ביניהם... ראיתי את ה SIMBADDA האלה שיש להם מארזים נחמדים וזולים מה אתם אומרים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by onn_the_vy,

אני מחפש לפטופ עד 4000 ש"ח, עדיף חדש.. יש הצעות..?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 6kwar,

רציתי לדעת איזה מכפלה אני נותן לו 11.5X133 אני כמעט בטוח שזאת המכפלה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by st0m,

שלום לכולם .. יש לי שבוע לבחור מארז למחשב איך זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tamir245,

שלום רב, רכשתי את הסט הנ"ל ורציתי לברר לגבי טיב הבטריה הנטענת המקורית שקיימת בעכבר. מה אורך החיים שלה עד הקבר?והאם באמת במידה שהיא מתה לא ניתן להחליף אותה(לפחות עפ"י מקורות רשמיים..)? ממש לא בא לי לזרוק את העכבר גם אחרי 3 שנות האחריות שלו.. תודה,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Shual,

שלום, אני צריך לקנות עכבר חדש. בשנים האחרונות השתמשתי ב-SS XAI שעשה עבודה טובה למדי אבל אני רוצה לחדש אותו כבר.. אני לא סגור על האחיזה שלי - זה בין Claw/Fingertip Grip בטוח לא PALM. תקציב בלתי מוגבל [אני לא חושב שיש עכבר מעל 500 שאני ממש צריך], מיועד למשחקי FPS. חשוב מאוד - ללא צורה "ארגונומית" מסוייימת, בעבר היה לי G5 והצורה שלו פשוט הייתה אסון מבחינתי, צורה כמו של XAI / MICROSOFT WHEEL MOUSE אני בעל ידיים גדולות וחשוב שהעכבר יהיה בהתאם. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by --Adidas,

יש עכשיו מבצע חדש וחשבתי לקנות לי עכבר מקלדת ומשטח לעכבר . המבצע הוא רק על מוצרי thermaltake אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת על המוצרים אני ישמח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sn388,

שלום!! אני זקוק להמלצות על מדפסות טובות בטווח מחירים של 400-450 ש"ח. מדפסת הזרקת דיו, צבעונית רגילה (לא משולבת) שתשמש בעיקר להדפסת עבודות. מרבית העבודה תהיה בשחור לבן ואין צורך במדפסת עם יכולות הדפסת תמונות אדירות. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות בהתחשב באמינות, אורך החיים שלהן, איכות הדפסה, עלות מחסניות דיו וכו'. כמו כן אם יש מדפסות זולות יותר שיתאימו לצרכיי כמובן שאשמח לשמוע. נ.ב האם יש חנויות מומלצות לקניית המדפסת או שמקום כמו אופיס-דיפו מספיק טוב? אם כללי הפורום לא מאפשרים הבעת דעה על חנויות אנא שילחו לי תגובה בפרטי. תודה מראש לכל מי שיעזור!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, התעורר אצלי בבית צורך לקבל ולשלוח פקסים על דפי A3 (אמא שלי מתעסקת באדריכלות), כפי שציינתי בכותרת הדרישות הן: *אפשרות לקבל פקסים על A3 - חובה *עד 1000 ש"ח - אפשר לחרוג מעט אם זה ממש שווה את זה. *חסכונית מבחינת עלויות. *ethernet - יתרון. בינתיים מצאתי את brother mfc 5890cn, האם יש עוד מכשירים שעונים על הצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני מתלבט אם לקנות כרטיס קול, בעבר היה לי של קראייטיב אודיג'י 2 והוא עשה לי בעיות אז זרקתי אותו. אני שוקל אם לקנות אחד חדש או שהכרטיס קול המובנה שלי על הלוח מספיק ויעשה את אותה העבודה מבחינת: 1. סאונד 2. עוצמה 3. חיבורים אחוריים. הלוח שלי הוא גיגבייט Z77X-DH3 ואם לא, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול פנימי במחיר באיזור 200-300 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by KoDkOd,

אני מעוניין להלחף את ה -HP 690 שלי..אני ממש לא יודע איזה לבחור השימוש העיקרי הוא הדפסת צבע תוכלו לעזור ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MiniMizer,

לפני כשבוע שלחתי לחברת Mustek את המכתב הבא: Hello, I have recently purchased the new operating system Windows XP and I was surprised to find out my scanner (1200 USB) is not recognized. I tried searching your website for XP drivers but did not find any. Will you be releasing drivers for Windows XP anytime soon? היום קיבלתי מהם תגובה: Unfortunately at this time we currently do not support operating systems. We have begun testing our units with Xp however we are not currently supporting this operating system. We do expect drivers to start being made available in early November. Thank you, Mustek, INC לצערי, אנו מתקרבים כבר לאמצע נובמבר ודרייברים מעודכנים לXP עדיין לא נמצאים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by com,

איל אני מגבה את תוכן המחשב שלי, שמעתי שיש תוכנות שעושות אימג להרד דיסק, ובלחיצת כפתור הם יכולות להחזיר את המחשב להתחלה - עם וידוס ואופיס ודריברים... מערכת נקיה. איזה תוכנות עושות את זה??? (יש לי צורב)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eran1243,

שלום, אבקש מקלדת גיימינג עד 300 ש"ח (חריגה-עד 350) אבקש מקלדות של לוג'יטק או רייזר. תודה

20. המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף למדפסת עם אפשרות לדו צדקקי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by EyEOnE,

מה אתם מציעים לאחד חדש שהולך להתחיל בתחום התעופה הוירטואלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SubX,

חשוב לי שהם לפחות TOWER עד FULL TOWER

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sanchouz,

שלום אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב. עיקר השימוש שלי הוא למשחקי אקשן. צריך שיהיה סראונד מלא-כלומר שאני יוכל להרגיש שמישהוא מגיע מאחור ומהצדדים(לדוגמה), כמובן שיהיו נוחות. שלא יפריעו לאנשים שנמצאים איתי בחדר. התקציב שלי הוא בסביבות 550 ש''ח. אני מאמין שזה מספיק בינתיים ראיתי כמה דגמיםץ מה אתם אומרים אליהם? למשהוא יש ניסיון איתם? SteelSeries Siberia V2 G35 Logitech Audio-Technica ATH-AD700 האם יש לכם המלצות יותר טובות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nanadav,

יש לי את העכבר כבר 3 חודשים, עכשיו פתאום נגמרה לו הבטריה, הטענתי את העכבר עד שהבטרייה התמלאה ואז שאני מנסה להשתמש בוא הוא לא מגיב, עשיתי לי ריסט בבייס והוא אומר לי את זה: אין לי שום כפתור התחברות, וניסיתי גם על הכפתור של הריסטרט שעל העכבר ולא עזר. בבקשה תעזרו לי...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by RDragon,

מישהו מכיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6486&perur=2&t=9&c=201 יש לו כפתור לשינוי רזולוצייה 1600dpi / 1200dpi /800dpi / 400dpi והוא לא יקר. האם יספיק למטרות עיצוב גרפי ? עבודה ממושכת- יהיה נוח? (יד קטנה~ אני חושב). אל תציעו לי MX518 בבקשה, הוא קצת יקר ומתאים יותר לגיימרים אז משהו יותר פשוט יספיק ,לא?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים