עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לחברי הפורום . בגלל שאני כבר מזמן לא יודע מה הולך בשוק המדפסות אז אין לי בינתיים מושג לגבי התקציב ופה אני צריך את עזרתכם. כמובן שאני לא רוצה להשתגע עם התקציב ולבזבז סתם , אני רוצה מדפסת שתיהיה מחברה אמינה , אחריות ושירות טובים ושלא תיהיה יותר מידי יקרה. אז ככה , אני צריך מדפסת משולבת , שיהיה בה אפשרויות הדפסה , צילום , סריקה ושליחה וקבלת פקסים , ובנוסף שהיא תיהיה אלחוטית בגלל שאין לי בכלל מקום ליד שני המחשבים שלי , אלא לשים אותה איפשהו בניפרד , בגלל זה אני צריך שיהיה בה את האופצייה לשלוח נתונים אליה משני המחשבים שלי ללא חיבור כבל . כמו שהבנתי זאת מדפסת שצריך שיהיה בה כמו ראוטר מובנה או כרטיס רשת מונה , נכון ? אז אני מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני עובד מהבית וזקוק למדפסת משולבת צבעונית כולל פקס במחיר לא יקר - ~500 ש"ח אבל גמיש. * הדפסה של 200-300 דפים בחודש אבל יכול להיות יותר מדי פעם - בעיקר טקסט וגרפים. מעט מאוד תמונות. * חשוב מאוד - מדפסת שדורשת מינימום תחזוקה וטיפול. * עדיף מדפסת שקטה ככל האפשר ובגודל סביר/קומפקטי. * עדיף עם עלות דיו נמוכה. * חיבורי רשת לא קריטיים (יש לי שרת מדפסות).

• 35 תגובות
    • 7.2k צפיות
  3. מעוניין בהמלצות על מדפסת/צילום/פקס לשימוש ביתי עד 500ש"ח.

4. הי, מחפש המלצה למצלמת רשת. חשוב שהתמונה תהיה איכותית אך לא למטרת צילום איכותי אלא רק שיחות וידאו ברשת לא מעוניין להוציא מאות שקלים אך אם אין מצב לתמונה איכותית עד 150 ש"ח יכול להרים את התקציב לכוון 300+ ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. אהלן, הוצאתי עכשיו 6 אלף שקל על מחשב למשחקים ונראה לי שהמקלדת ב-30 שקל של PLEOMAX שיש לי 5 שנים קצת מעליבה אותו. אני מחפש משהו שיהיה בראש ובראשונה נוח ואם אפשר אז גם שקט. תודה. עריכה: מתלבט בין ה-RECULSA ל-WAVE. מה אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לשימוש ממרחק של שני מטרים בין המקלדת/עכבר למחשב - מהו הסט הכי זול אך אמין שניתן למצוא או להרכיב ? רצוי מIQPC ובסביבות 250 ש"ח - אך אם יש משהו טוב בחנות אחרת או ביותר כסף, אשמח לדעת מהי ההצעה הכי מינימלית. תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  7. Started by zag_zag,

לאבא שלי יש כמות דפים די גדולה שהוא היה רוצה להעביר לפורמט ממוחשב (תמונה או קובץ טקסט). מישהו יכול להמליץ לי על סורק שיכול לסרוק כמות גדולה של דפים בצורה אוטומטית (כלומר, לא צריך להחליף דפים) ? אני גם פתוח להצעות לגבי מכשירים משולבים (מדפסת + סורק) כי אני מחפש גם מדפסת

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. שלום רב! אני מחפש לרכוש סורק שולחני שיודע לסרוק מסמכים (בעיקר את סיכומי ההרצאות שלי (עומס עבודה: 40-100 דפים ליום, בממוצע)). התכונות הבאות הן חובה: סריקה דו-צדדית אוטומטית פידר עם מגש למינימום 15 עמודים (העדפה ל-25 ומעלה, אבל זאת נקודה שאני יכול להתפשר בה) יכולת סריקה צבעונית (איורים, טקסט בצבעים שונים, הדגשות במרקר וכו') אפשרות לבחור בין סריקה באמצעות הפידר לבין סריקה של עמודים בודדים על הזכוכית חיבור USB אינו חלק ממכונה משולבת התכונות הבאות אינן חובה: איכות מספיק טובה לסריקת של תמונות ישנות חיבור לרשת ביתית דרייברים ללינוקס (קשה לי להאמין שיש הרבה סורקים שיש להם דרייברים מיוחדים ללינוקס) מקשי שליטה גם על הסורק עצמו (לא רק באמצעות תוכנה התקציב של הסורק הוא עד 800$ לא כ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. יש "חיה" כזו בכלל? אם לא, באיזה מחיר מינימום יש? השימוש הוא כחלק מתחנת העבודה הביתית לנייד שכולל BT מובנה (LG Z1 BRAVE). המטרה היא להגיע הביתה ורק לחבר את הנייד למסך כשהעכבר/מקלדת "מחכים" על שולחן המחשב ויתחברו אלחוטית דרך ה-BT המובנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  10. אהלן, אני צריך סט שמיועד בעיקר למשחקים ועומד בטווח המלא של BLUETOOTH. יש לי קיר לא קטן שאני צריך לשדר מעבר לו. תודה

11. Started by anri,

אני זקוק להמלצה לספק (לחבר שלי) המערכת היא : מעבד - AMD XP 1800 זיכרון - 256 כרטיס מסך - GeFORCE 4 64MB הארד דיסק - 40 GB מערכת לא משהו אבל נשרף לו הספק והוא זקוק לחדש (והוא קונה אולי 160GB ) אז תנו לי בבקשה ספק טוב במחיר טוב .

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by deluxe,

אני מחפש עכבר trackball שיהיה שדרוג מבחינה ארגונומית. מעוניין בעכבר חוטי בלבד. מחפש מקסימום ארגונמיות, נוחות ואיכות. תקציב לא רלוונטי. אשמח לחו"ד מאנשים שהתנסו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מצטער על הדרישות הגובוהות. יש כזה? כי לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

אני זקוק לעכבר טוב, לא משהו יקר, עד 50-60 שקל שיהיה נוח, יפה, אמין ואיכותי (למטרות משחקים) אלו האופציות שמצאתי עד עכשיו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=10186 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1617&products_id=9758 ומקלדת כמובן (הכי חשוב שתהיה ארגונומית ונוחה - עד 70 שקל) סליחה על ההטרדה ותודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Yoram_gini,

שלום העכבר שלי שבק חיים, אחרי שנים של עבודה נדפק לו הכפתור הימני. הוא היה העכבר המושלם עבורי, מדובר במיקרוסופט האופטי של פעם. גדול מאוד, קל משקל, כפתורים מאוד שקטים וקלים ללחיצה, וגלגלת מאוד שקטה מגומי. לא מצאתי באזור נתניה או תל אביב איפה ניתן לקנות את אותו הדגם (אם אתם מכירים איפה אפשר להשיג אותו דגם אשמח להמלצה פשוט אלך ואקנה את אותו אחד בדיוק אפילו כמה ממנו שיהיה לשנים קדימה). אז אני מחפש עכבר חדש: - גדול בכף היד - כפתורים רכים שקל מאוד ללחוץ עליהם - שהלחיצה על הגלגלת גם תהיה מאוד רכה ללא הפעלת מאמץ - שהכפתורים יהיו שקטים (קניתי עכבר לא טוב microsoft comfort 4500, צריך להפעיל כוח חזק פי 3 כדי …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם אני משחק באינטרנט הרבה והעכבר שהיה לי מת אני מחפש עכבר מדוייק ואני מתלבט בין Logitech MX500 http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4998&countryid=25&languageid=1 לבין Logitech mouseman DUAL OPTICAL http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4984&countryid=25&languageid=1 עזבו אותכם מהמחיר או ממה שיותר נוח או למה יש יותר כפתורים או בכלל.. מהמחיר... תתייחסו רק לדיוק תודה לכל העוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני זקוק להמלצה על עכבר לא אלחוטי דגשים עיקריים: שיהיה מאוד נוח ואיכותי עד 250¤. תודה. ליאור.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by supercars,

ערב טוב, יש לי עכבר לייזר G500 של לוג'יטק ואני זקוק לפאד. עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר קטן. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  19. אני זקוק להמלצה למדפסת לסטודנט לכן היא צריכה להיות כמה שיותר זולה ,עם ראשי דיו נפרדים לכל צבע , חסכונית ושהראשים יהיו כמה שיותר זולים להחלפה תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני קונה מנעה מחשבים חבילה עוד 2GB זיכרון ודיסק קשיח ועכבר, עכשיו אני רוצה להוסיף לחבילה הזו עוד: רמקולים טובים ב-200 ש"ח פנאל לשליטה במאווררים עד 200 ש"ח הגה ג'יסטיק עד 400 ש"ח יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by frank053,

שלום לכולם. אני מחפש ספק כח, שיעשה את עבודתו בצורה טובה ושלא יהיה יקר במידת האפשר. המחשב שיש לי: Pentium 4 2.4Ghz Intel Gigabyte 865G 80GB HD ATI Radeon 9200 512MB RAM *400Mhz LG CD-RW LG DVD-RW אני מחליף כרטיס מסל ל-GeForce 7800GS. ומוסיף עוד RAM, או 512MB או 1GB. תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by !_Evil_!,

בשביל המערכת הזאת: PENTIUM 4 3000 800mhz 1mb (פרסקוט) MSI 865PE Neo2-V POWERCOLOR RADEON 9550 256MB DDR 128 BIT 512 Mega זיכרון 2 דיסקים קשיחים Maxtor 40G Western Digital 80G וזהו בערך

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  23. אז ככה לא מצאתי עכברים טובים כל כך לשמאליים או ליתר דיוק מצאתי עכברים פשוטים שמתאימים לשני הסוגים.. אז יש לי 2 שאלות.. אין עכבר לגיימר מותאם לשמאליים? אם יש האם בבקשה אפשר המלצה? אם אין אני אסתפק גם בזה שמתאים לשניהם. תודה, UnDer.

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. למדפסת באיכות די גבוהה.. לא צריך משולבת... שתיהיה לה אפשרות להדפיס על דיסקים... באיכות די גבוהה.. (אני מדבר על מתקן כזה מיוחד שמכניסים בו את הדיסק המיוחד וזה מדפיס עליו..|)

• 5 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים