ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית, אני מבקש שלכל מי שיש מצלמה שירשום דגם ומי שיש לו גם תמונות שצולמו איתה אז זה יהיה מעולה עם תוכלו להעלות את התמונות ולציין באיזה איכות התמונה צולמה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום שני במיזם ההנחות הענקי כבר כאן, ואיתו רצף של הצעות מעודכנות שארזנו לכם במקום אחד מסודרלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ההגה בכותרת היה נוטה לי שמאלה במשחקים..פירקתי אותו לגמרי..זה קונקטורים..ופירקתי תצינור שההגה מתחבר איליו..הוא היה מחובר לקופסא עגולה שבתוכה יש קפיץ שתפקידו להחזיר תהגה ולתת קושי..אבל איך מחזירים אותה?? ההגה אלחוטי.. בבקשה כל מי שחושב שיכוללתת רעיון..אני כבר שעתיים מנסה כל מיני דרכים.. תמונות: המחשה לניראה ''שלם'' חלקים:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת (חברת G&S.. כמו שהבנתי קקא ג'נרי...) בהתחלה הכל היה בסדר אבל היום המצב ניהיה בלתי נסבל, רוב הכפתורים ניתקעים , אחד מכפתורי הSPACE שבק חיים (זה למה יש 2) והשני עושה את העבודה שלו בלחיצה השנייה והשלישית. אני זקוק למקלדת סיליקון או כל מקלדת מתקפלת אחרת, מקלדת לWINDOWS רגילה, שתשרת אותי כמה שנים טובות. התקציב בכותרת. תודה מראש :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס - ATI RADEON 64MB DDR VIVO. ואני מעוניין באוברקלוקינג. אך איני מוצא את זמני הגישה של הזיכרון - הכוונה ל-XNS. (X מיצג מספר.) מישהו יכול לעזור לי בעיניין?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש יתרונות מסויימים לאחד מהחיבורים על פני החיבור השני?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת בתקציב של עד 600 וכמה שפחות כסף זה יותר טוב הדרישות שהיא תהיה אמינה וטובה והכי חשוב-שתחזיק להרבה זמן כמו כן אני לא רוצה מערכת משולבת אם אפשר אז מדפסת+סורק ביחד כאילו לא לחוד אבל ממש לא חייב סורק אני מעדיף בלי תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני מתכנן לעשות עליו OC עכשיו, השאלה שלי היא אם הספק HEC 300W יספיק לי (גם לOC) הנה המערכת: AMD 2500 epox 8rda twinmos 512mb 400/3200 (tmd) radeon 9600pro wd 60 gb 8mb floppy 3 generic fans תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב משרדי עם מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מסוג RF (המקלדת קולטת שידור ממשדר קטן המחובר למחשב בחיבור USB רגיל. למקלדת יש "מצב רוח". לפעמים מקלידה בלי בעיה, עפ"י רוב מפספסת תוים כאשר מקלידים קוד כניסה - משהו מוזר ביותר. אני מוצא עצמי הרבה מאד פעמים מתקן טקסט כדי שייצא נכון. אז החלטתי לפזול לאחרות וראיתי שהוזכרו המקלדות של לוג'יטק - MK. מה בעצם ההבדלים בין הסוגים השונים של הדגם הזה (MK)? יש 220, 250, 650 וכול'. כלומר, מה בעצם השיפור שנמצא בדגמים היקרים יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע את דעתכם. האם הם שווים את הכסף? האם הייתם בעצמכם משקיעים בזיכרונות מהסוג הזה???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , חבר'ה, אני צופה בהודעות מזה הרבה זמן אבל זאת ההודעה הראשונה שאני כותב. בקיצור אתמול הפורטיסימו הגיע ואתמול קניתי אותו. (Hercules guillmot Gamesurround Fortissimo II) רציתי להגיד שהכרטיס פשוט מדהים יחסית למחיר שלו. אף כרטיס לא נושק לרגליו. יש לי כמה הזהרות לאנשים שגם הולכים לקנות אותו ותקנו: תורידו עידכון של הדרייברים ומה שיותר חשוב את תתקינו את התוכנה של Yamaha אם יש לכם Windows XP כי הוא הורס אותו לגמרי. מה שתעשו זה תורידו את הגירסא המתוקנת מהאתר של הרקולס (17 מגה). הדרייברים שוקלים בערך 17 מגה גם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני משחק במשחקי מירוץ ואני רוצה לקנות הגה עם פדלים. האם קיים הגה עם פדלים עם הקריטריונים הבאים: -ההגה עם רטט, ואם מטים אותו הצידה הוא חוזר אוטומטית. -ההגה צריך להיות עם "מצצנים" ולא אם תופסנים חיבור לשולחן מפני שיש לי שולחן זכוכית. -המחיר עד סביבות 220 ש"ח. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. היום התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft Wireless Optical 1000 ושמתי לב שהמחשב לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות שהגדרתי לו להכבות אחרי חוסר פעילות. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר מדגם של -TEACK-OX1100 דגם שניתן למצוא בגוגל ובכול אתר בקיצור אנשים הבעיה שלי היא כזאת נכון בעכבר רגיל אנחנו מכירים 3 דברים גלגל וקליק ימני ודאבל קליק שמאלי אז בעכבר התקנתי אותו והכול והוא לא נותן לי דאבל קליק שמאלי במקש דאבל שמאלי הוא נתן לי תפעולה הזאת בכתפור בצד וזה לא נוח ולא הצלחתי להגדיר שדאבל קליק השמאלי יעשה תפעולה זאת שלו כמו שאנחנו מכירים ברגיל אז למי שמכיר ויכול לעזור אני מאוד אשמח שיהיה שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שקרא חדשות באתרי החומרה שלנו גילה שיצאו דרייברים חדשים לוודו בנשי לווינדוס xp אבל דווקא עם המזל המחורבן שלי ההתקנה נתקעת באמצע מישהוא יכול להגיד לי מה זה ואיך לפתור את זה ? ואם כבר אז כנסו ללינק הזה ותגיבו גם שם על מה שהולך http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002332555&start=0
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , זהו הנושא הראשון שלי , וגם ההודעה הראשונה שלי , אבל אני לא חדש בתחום החומרה , זה לא משנה את העובדה שהידע שלי במדפסות שואף לאפס . אז ככה אנחנו מתכוונים לרכוש מדפסת היום מהחנות KSP , והתקציב הוא 600 שקל אפשר לחרוג אבל לא הרבה... השימושים הם : ביתיים הדפסת עבודות , שיעורי בית וכו'.... אני מאוד מבולבול האם לקחת מדפסת דיו או מדפסת לייזר , אם מישהו יוכל לפרט לי על ההבדל בניהם ( יתרונות חסרונות , מחירים וכ'ו ) אני אשמח. תתייחסו לעובדה שצבע זה לא קריטי בשבילי אז ככה שמדפסת לייזר שחור לבן יכולה לבוא בחשבון, תודה והמשך יום נעים יגאל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקלדת מEBAY או משהו כזה. (אני מחפש מקלדת אלחוטית עם עכבר בפנים ובארץ מה שעולה 250 שקל, עולה בEBAY 93 שקלים) השאלה היא, האם העברית קשורה אך ורק למערכת ההפעלה (אני לא צריך שיהיה כתוב לי על המקלדת איזה אותיות נמצאות איפה) או שיש גם צריבה כלשהי בלוח בשביל זה... ואז אני לא יכול להשתמש במקלדת בעברית בכלל...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג? התקשרתי לרוב החנויות שאני מכיר וכבר צפיתי את התשובה.. "אין במלאי והיבואן מביא רק את החדשה." מה שמשאיר לי ללכת לאופיס דיפו וכו' ולקוות שנשאר להם מהמלאי הישן, למרות שלא כ"כ בא לי לשלם 600 שקל על מקלדת אני יעשה את זה אם זה הכרחי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יודע פרטים על הגי פורס 3 הנמכר בשמיר מחשבים ? איזו חברה וכו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מדפסת HP photosmart C1683 שהייתה כבויה לתקופה (אולי בגלל הבעיה הזאת בדיוק?). כאשר מחברים אותה למחשב (כבל מדפסת), אין שום תגובה מווינדוס. כל ניסיון להחיות אותה (מנהל ההתקנים, רענון, התקנת הדרייבר), לא הועיל. האם המדפסת מתה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזאת לא בדיוק מטרת הפורום אבל אני ממש אוהב את העצות מהאתר הזה. יש לי שני רמקולים גדולים שאני מעוניין לחבר לטלוויזיה שלי (אין סנטר אבל אפשר כמובן לרכוש אם זה יהיה מהותי) עם חיבורי RCA. האם יש לכם המלצה לרסיבר שלא עולה כמה אלפי שקלים שיוכל להתאים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לוח אם שמתאים ל P3 שיש בו כרטיס קול וכרטיס רשת (5pci 3 dimm(sdr) ata100 atx ) וגם אני רוצה לקנות מאוורר למעבד משהו פשוט וטוב וכמובן זול תנו לי הצעות בקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מקלדת מסוג microsoft comfort curve 2000 עם חיבור usb ואני רוצה לחבר אותה לשקע ps/2 במחשב או במפצל (kvm) שיש לו רק שקעי ps/2, יש לי גם עכבר usb שאני מחבר למפצל (kvm) עם מתאם – usb נקבה, ps/2 זכר שעובד כך כבר שנים. ניסיתי לחבר את המקלדת למתאם הזה ואת המתאם ל-kvm או לשקע המקלדת (ps/2) במחשב עצמו אבל זה לא עובד. האם מישהו יודע אם יש מתאם כזה שמתאים למקלדת כזאת ? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-