ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
1. ASUS Mechanical PC Gaming Keyboard for PC - TUF K3 2. מקלדת מכנית RGB + משענת PAVILLION GAMING 800 HP 3. Razer Ornata Chroma Gaming Keyboard מי העדיפה משלושתם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי להחליף את המארז המעאפן שקיבלתי ביחד עם המחשב שלי, אל המארז הבא: Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) מה דעתכם עליו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור להשתמש בwireless, נמאס לי מהחוטים. נכנסתי לZAP, ובחבילות desktop יש טווח מחירים של 100-150 שקל ואין לי מושג מה לבחור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם חיבור מסך מחשב לספק מחשב גוזל ממני W??? האם חיבור המסך לשקע חשמל נפרד יחסוך לי W ???
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי (AMD 1900) פועל בטמפרטורות של 48-54 מעלות נורמלי או לא ? אני עובד עם המאוורר שבא עם המעבד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי בMADCATZ MMO7. עכבר מדהים אבל לצערי לא מדוייק וקופצני (כמו שמופיע בהרבה ביקורות). יש לי פד של רייזר וMM400 של קורסייר, אבל העכבר לא מדייק כמו הרייזר, מה שנובע כפי הנראה מהחיישן המאד רגיש שלו (פיליפס). יש פד מתאים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חפש אל-פסק שיוכל להחזיק 2 מחשבים עם ארבעה HDD כ"א, ללא מסך ובנוסף יחזיק נתב אינטרנט. כמה וואט בערך הוא צריך להיות ? וגם, יש עוד מחשב, הרבה יותר חזק ומסך 4K 32 אינץ שגם בשבילו הייתי צריך UPS, לכן אותה שאלה - כמה וואט צריך ? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מי יודע פרטים על הגי פורס 3 הנמכר בשמיר מחשבים ? איזו חברה וכו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ocz.co.il/index.php?productID=755 יד 2 הוא שווה 180 שקל? לAGP מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם ?! ספקים כמובן. חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה החלטית. תודה על עזרתכם, ניאו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת לייזר משולבת למשרד שישרת 2 אנשים... צריך שתכלול פונקציות הבאות: - מכונת צילום - מדפסת - פקס (כולל פקס לתיקיה במחשב ופקס למייל) - סריקה (כולל סריקה לתיקיה במחשב וסריקה למייל) ּּּ+חיבור WIFI חשוב שתהיה אמינה, בלי תקלות ובעיות אודה להצעותיכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו אמורה להיות מדפסת טובה? באתר של zap כולם כותבים שהמודם הוא במהירות של 14400 ובאתר של walla כותבים שהמודם הוא 33600 מה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא, מה כדאי LOGITECH או Razer ואיזה פד כדאי? העכבר בעיקר למשחקים \ אינטרנט. ומה הכי שווה מבחינת ביצועים \ מחיר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הייתי באייבורי בשביל לקנות מיקרופון למחשב ורמקולים שגם מתחברים למחשב. ישבתי 1 שעה עם העובד , תאמינו לי הוא צריך למכור חמוצים בשפת הים , הוא הביא את כל המוצרים ובסוף טען שזה לא מתאים כי אני צריך לקנות רמקולים ומיקרופון לשירה. יצאתי מאוכזב וחזרתי הביתה.אני צריך את המוצרים כי אני עושה פיתוח קול ורציתי לשמוע את עצמי ברמקול ולא דרך התוכנה שיש לי. מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האחיזה שלי היא fingertip, אני מחפש המלצות לעכבר אלחוטי שלא יהיה קטן מדי, שיחזיק ללא החלפת הסוללה ליחסית הרבה זמן, בעל משדר USB קטנטן שיבלוט במקצת, וכמובן הכי חשוב שיהיה נוח, כך שאני יוכל להשתמש בו בעבודה וגם בבית בכיף. כיום אני משתמש בבית ב-razer naga שהוא מאוד כיף למשחקים, הגודל שלו הוא יחסית בינוני, בנוסף אני משתמש בפאד פשוט עם ג'ל להגבהה. (רק לציין של-razer naga שלי התקלקל הלחצן בגלגלת, ואני משתמש הרבה בלחצן הזה, כך שזה די הופך את העכבר ללא שימושי בשבילי). אם למישהו יש גם הצעה בנוסף לפאד מתאים לאחיזה ולעכבר שהוא ממליץ עליו במסגרת התקציב או בנוסף, זה יהיה נהדר. תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום !!! כפי שניתן להבין מהכותרת אני מתלבטת התלבטות קשה בין המארזים האלו !!! מצד אחד יש את הצ'יפטק...שהוא סבבה... אבל מצד שני יש את המארז של TT המעולה והמפוצץ פיצ'רים אני מרגיש כיאלו אני קונה (אם אני אקנה) מארז של ג'יימס בונד.. אבל המחיר שלו מפציץ 870 ש'ח בשביל מארז... הקיצר הייתי רוצה לשמוע דעות האם המחיר משתלם או בכלל מה דעתם על כל מארז ... אנא עיזרו לי להחליט...!! בתודה Lir@n
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עכבר הלוגיטק הפשוט שלי למחשב הנייד (B110) התקלקל ואני מחפש משהו הרבה יותר מתקדם, נוח ואיכותי במחיר של בין 100 ל 250 ש"ח. מחפש עכבר איכותי לא בהכרח אלחוטי אבל עם עדיפות, משתמש בתוכנות שרטוט והדמיה ולכן מחפש משהו נוח ומדויק, לא כבד או מאסיבי בגודל. מעדיף אם יש אחד שהוא גם טוב לגיימרים (אבל פחות חשוב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס - ATI RADEON 64MB DDR VIVO. ואני מעוניין באוברקלוקינג. אך איני מוצא את זמני הגישה של הזיכרון - הכוונה ל-XNS. (X מיצג מספר.) מישהו יכול לעזור לי בעיניין?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש יתרונות מסויימים לאחד מהחיבורים על פני החיבור השני?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות מחשבים אחרי שהמחשב שלי הושבת שבוע בגלל הספק אז החלפתי לטלמרטייק 360 (מזל טוב )... אז ראיתי הגה של geinus ב-200 שח ואמרתי ילא נקנה חיברתי אותו למחשב נכנסתי לאנדרגרוונד והוא פשוט חר*! הדוושת מגיבות רק בקושי הגיר הילוכים מתפקד כגז וברקס וההגה נוטה שמאלה! פשוט חרא... אבל, ויש אבל גדול רציתי לדעת האם יש דרייברים מהאינטרנט שעושים לדברים הללו ישור קו אם לא אני פשוט יחזיר לחנות את ההגה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=11109 האם יש מערכת יותר טובה למחשב הזה האם צריך ספק חזק? מבחינת מחיר האם זה זול יחסית ואם יש מערכת טובה יותר אז מה היא ומה המחירים? תודהההההההה אגב זה למחשב הזה p4 3.2 1.5Gddr לוח asus p4c800E deluxe ציפסט i875p כרטיס מסך 6800GT 256 אם יש פרטים שהחסרתי.... הקירור שלי עכשיו זה מאווררים אבל אני מעוניין ביותר קירור....ונמוך..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון, שהדגמים של HP שיש להם מחסניות של 1200 דפים וכדו', הם נראים הכי משתלמים לתפעול, אם אני קונה דיו מקורי. ולכן לא כדאי בכלל לקנות דגמים של חברות אחרות, בגלל מחירי הדיו. האם זו הנחה נכונה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצת גויסטיק חשבתי על logitech force 3d שאני יכול להשיג ב175-200 ש"ח אבל אני חושש מקילקולים בגלל המנגנון למישהו יש ניסיון איתו? לאורך זמן מסויים? אופציה אחרת היא logitech extreme 3d הרגיל שמתומחר ב150 ב ksp תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת שיהיה אפשר לחבר אותה לWIFI ולהדפיס+לפקסס מהאייפון... אני לא יודע מה המחירים של המדפסות האלו אז אני מחפש את הכי זולה וטובה אני מעדיף HP, הבנתי שהם הכי טובים. המדפסת היא לשימוש ביתי ואני מעדיף מדפסת לייזר הבנתי שגם הם הכי טובות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-