ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים בבית, הראשון אלטון אקס פי והשני סלרון 300 עכשיו רציתי לשחק בשניהם משחקי רשת (הם כבר מחוברים ברשת) אבל על הסלרון יש voodoo rush 4m מסריח שבקושי מריץ קויק 3, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש (hercules g2 mx400) אני יודע שזה דרעק אבל אין לי כח להשקיע במחשב ישן. על הסלרון יש לוח אם מעפן של lucky star מבוסס על I440LX, קודם כל הלוח זה AT ולא ATX אבל המארז זה ATX יש התאמה בכל חריצי הPCI אבל אני לא בטוח שיש התאמה בחריץ הAGP כי לפי מה שראיתי החור של המארז לא בידיוק מול הסלוט AGP, ועוד דבר בדקתי עם תוכנה (sisoft sandra) והוא כותב שיש ללוח AGP X2 VER1. עכשיו שתי שאלות 1)האם אפשר איכשהו לעשות חור במארז ככה שהקרטיס יכנס (כי אין לי כרגע מארז AT זמין) והאם בכלל בטוח שה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות סט של עכבר ומקלדת אל-חוטיים ורציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם המקלדת הנ"ל ויכול לתת חוות דעת? מעבר לכך אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי בעל ביצועים דומים ל-G9 אך במחיר שלא עולה על 250 (עדיף פחות). בתודה ראש. *אשמח להצעות למקלדות אלחוטיות בסביבות ה200 ש"ח ומטה. **אין בעיה להזמין מחו"ל במידה וזה יוצא יותר משתלם. אופציות של עכברים שחשבתי עליהם: -Microsoft SideWinder X8 -Logitech Performance MX -Logitech G700 האם הלוג'יטק פרפורמנס שווה תוספת של 50 ש"ח על הX8 של מיקורוספט ? (240 במקום 190) או אפילו את ה-G700 של לוג'יטק ב-275.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת איזה מדפסת+סורק+פקס יהיו טובים במחיר של 600+-. המדפסת צריכה רק להדפיס פקסים, ומידי פעם עמוד ציבעוני (כותרות). חשוב מאד: שיהיה נוח לשלוח ולקבל פקסים, ושאני לא אצטרך לעמוד ליד הפקס כדי לבדוק שהוא שואב את הדפים כמו שצריך כמובן שזה צריך להיות מחובר למחשב...כדי שאת הסריקות יהיה לי על המחשב... ושוב הדבר הכי חשוב זה הפקס יהיה מעולה... רצוי גם שהמדפסת לא תבזבז יותר מדי דיו... בבקשה רק המלצות אמיתיות, ואם מישהו לא יודע אז שלא יגיב... תודה מראש ערן.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זאת התוכנה או המדפסת אבל הכפתור (שבתוכנה) שבודק אילו מדבקות קיימות בפנים כבר לא קייים... לא יודע למה... העניין הוא שאני לא לידה אז אני לא יודע איזה דגם מדוייק זה כי שכחתי לבדוק שהייתי ליידה. אם מישהו מבין בזה אז אוכל להביא עוד פרטים... בעיקרון זה דגם שדומה ל-QL500 אבל זה דווקא כן חותך את ה"מדיה" התוכנה שאנו משתמשים בא זאת התוכנה הרשמית העיקרית שלהם... P TOUCH EDITOR אשמח לדעת מה לעשות ואם תרצו פרטים מדוייקים יותר תגידו לי... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שאני מחזיק את היד שלי באויר בזמן העבודה עם עכבר מירקוסופט רגיל, אז אני רוצה לקנות אחר. איזה עכברים מומלצים לבעלי ידיים גדולות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את העכבר כבר 3 חודשים, עכשיו פתאום נגמרה לו הבטריה, הטענתי את העכבר עד שהבטרייה התמלאה ואז שאני מנסה להשתמש בוא הוא לא מגיב, עשיתי לי ריסט בבייס והוא אומר לי את זה: אין לי שום כפתור התחברות, וניסיתי גם על הכפתור של הריסטרט שעל העכבר ולא עזר. בבקשה תעזרו לי...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20775#open%20full%20view אני רוצה לחבר את האקס בוקס למסך שלי Dell U2311H שיש לו חיבור dvi ו displayport המחשב מחובר ב dvi וקניתי את המתאם לאקס בוקס שאני מחבר את האקס בוקס למסך הוא לא מציג לי תמונה לא יודע על המתאם רשום displayport input ועל ה hdmi output זה אומר מה שאני חושב או שיש בעיה במקום אחר איך אני יכול לחבר את האקס בוקס למסך??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לקנות לילד (כיתה ב') ולאישתי (ביטוח) מדפסת לייזר, כי האפסון 640 הישנה כבר לא עובדת (הדיו התייבש מזמן) ולא נראה לי להוציא הרבה כסף על דיו שמתייבש והורס רק בשביל להדפיס פעם ב.... הבנתי שעדיף לייזר, גם אם הילד ידפיס עבודות בשחור לבן. אחרי לימוד וסינון נותרתי עם שניים: זירוקס 3121 ולקסמרק E232. ראיתי אותם באופיס דיפו אבל לא ראיתי או שמעתי איך הם מדפיסות. פרמטרים כגון מהירות הדפסה או כמה זמן לוקח לדף הראשון לצאת הם ממש לא חשובים מבחינתי. מה שחשוב: איכות. שאלות לבעלי המדפסות האלה: 1. הציעו לי בעבודה לרכוש לקסמרק עם טונר ל-6000 דף ב-585 שקל? שווה ללכת על לקסמרק בגלל זה? 2. הסתבר שהזירוקס למעשה הוא סמסונג בתחפושת (דגם ML-1740 או 1750). שווה? 3. איך איכות ההדפסה ב- 60…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום על מקלדת הלפטופ שלי יש לחצן FN שממוקם בציד הכי שמאלי למטה ... איך אוכל לעשות אותו כך שישמש כ-CTRL ? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על איזה סורק הייתם ממליצים לסריקת נגטיבים ושקופיות כאשר התכונות החשובות בו הם קודם כל איכות, קלות שימוש, ואפשרות להזנה של מספר שקופיות / נגטיבים בכל פעם ? יש לי מספר רב של נגטיבים ושקופיות מהעידן שלפני המצלמות הדיגיטליות שברצוני לסרוק כך שגם מהירות הסריקה הינה פקטור. מה טווח המחירים של סורקים כאלו ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
היי אנשים. אני יודע שהשאלה אולי נשמעת קצת דבילית אבל הלחצנים של העכבר שלי נלחצים פנימה כל הזמן ואין לי מושג איך לנקות אותם - בלי שאני אעשה איזה נזק יש עכבר אופטי של MICROSOFT, והלחצנים "הראשים" כל הזמן נלחצים ("נדבקים") יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה (בלי לקנות עכבר חדש...)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלמה למדפסת ביתית All in one עם פקס, סריקה וכרטיס רשת אלחוטי\אטרנט. חשוב לי שיהיה עם Feeder למשיכת וסריקת דפים אוטומטית. ועם עלות דיו לא גבוהה מידי. מחיר: סביב 500 ש"ח. אשמח לקבל המלצה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכבר g502 , מחפש משטח / פד לעכבר ומקלדת , שיתאים לעכבר חיישן לייזר וכו... תקציב 150 . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית, אני מבקש שלכל מי שיש מצלמה שירשום דגם ומי שיש לו גם תמונות שצולמו איתה אז זה יהיה מעולה עם תוכלו להעלות את התמונות ולציין באיזה איכות התמונה צולמה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6486&perur=2&t=9&c=201 יש לו כפתור לשינוי רזולוצייה 1600dpi / 1200dpi /800dpi / 400dpi והוא לא יקר. האם יספיק למטרות עיצוב גרפי ? עבודה ממושכת- יהיה נוח? (יד קטנה~ אני חושב). אל תציעו לי MX518 בבקשה, הוא קצת יקר ומתאים יותר לגיימרים אז משהו יותר פשוט יספיק ,לא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ההגה בכותרת היה נוטה לי שמאלה במשחקים..פירקתי אותו לגמרי..זה קונקטורים..ופירקתי תצינור שההגה מתחבר איליו..הוא היה מחובר לקופסא עגולה שבתוכה יש קפיץ שתפקידו להחזיר תהגה ולתת קושי..אבל איך מחזירים אותה?? ההגה אלחוטי.. בבקשה כל מי שחושב שיכוללתת רעיון..אני כבר שעתיים מנסה כל מיני דרכים.. תמונות: המחשה לניראה ''שלם'' חלקים:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת (חברת G&S.. כמו שהבנתי קקא ג'נרי...) בהתחלה הכל היה בסדר אבל היום המצב ניהיה בלתי נסבל, רוב הכפתורים ניתקעים , אחד מכפתורי הSPACE שבק חיים (זה למה יש 2) והשני עושה את העבודה שלו בלחיצה השנייה והשלישית. אני זקוק למקלדת סיליקון או כל מקלדת מתקפלת אחרת, מקלדת לWINDOWS רגילה, שתשרת אותי כמה שנים טובות. התקציב בכותרת. תודה מראש :-*
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר טוב למשקים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת לייזר משולבת למשרד שישרת 2 אנשים... צריך שתכלול פונקציות הבאות: - מכונת צילום - מדפסת - פקס (כולל פקס לתיקיה במחשב ופקס למייל) - סריקה (כולל סריקה לתיקיה במחשב וסריקה למייל) ּּּ+חיבור WIFI חשוב שתהיה אמינה, בלי תקלות ובעיות אודה להצעותיכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין במדפסת איכותית חסכונית לא כל כך חשוב לי שתהיה משןלבת למרות שזה יהיה יתרון נחמד. ואם יש מדפסת צבעונית ליזר ויש לה יתרון אשמח לשמוע על זה גם. אבל מה שאני באמת מחפש שתתן לי איכות תמונה מצויינת עד מושלמת. וגם לא רוצה שמחסניות הדיו יגמרו אחרי 7 דקות, ושתמיד אוכל למצוא מחסניות זולות. 7 שנים לא הייתה לי מדפסת, אז אין לי ממש מושג בזה. אני מקווה שהטכנולגיה השתפרה מאז (:. בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנטאקשן מוכרים מסך PROVIEW ונותנים אחריות רק לשנה בפלונטר נותנים שלוש נטאקשן חוץ מזה מה אתם אומרים על המסך ?? שווה את המחיר? כדי לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו כרטיס זיכרון וכבלים שונים. אשמח לקבל המלצה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-