ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי הקמתי היום רשת אלחוטית בבית. אני רוצה לשתף את המדפסת שלי (שבמחשב הנייח שהו XP) עם המחשב הנייד (VISTA) לחצתי על שיתוף מדפסות ב"מדפסות ופקסים" בלוח בקרה באמת מופיע לי המדפסת אבל כשאני מנסה להיכנס, הוא כותב לי שעבור המדפסת שלי, לא מותקן המנהל הדפסות הנכון... מה לעשות?במחשב הנייח המדפסת עובדת בלי בעיה! אגב, המדפסת שלי היא canon pixma ip3000
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי הביא הגה ישן מחבר שלו עכשיו ההגה זה ההגה עצמו ולהגה מתחבר פדלים ומההגה יוצא חיבור כמו של מדפסת זכר רק יותר קטן עם 15 פינים וזה מתאים רק לחיבור לכרטיס קול שלי במחשב והוא לא מזהה אותו אוטומטי מה לעשות יש מצב שאני משיג מתאם מחיבור כזה לחיבור שיש לי במחשב כמו יו אס בי או אחד יותר קטן כזה שיש לי במחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה במדפסת והוא ביקש שאני אכתוב אותה כאן כדי לקבל עזרה. אז הינה היא: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המשטח הזה Steelseries QCK? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10374&perur=2&t=9&c=604
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרווחתי קצת כסף והייתי רוצה לשפר את תנאי הגיימינג שלי.. החלטתי להשקיע עד 350 שקל בעכבר ופד. דיי ברור לי שאני אקנה את הG5 מנועה, הבעיה שלי היא שיש לי הזעת יתר בידיים, מה שמפריע לי בעכבר הנוכחי כי מצטברות עליו שכבות של לכלוך וצריך לנקות כל פעם (לא קרה לי בעבר). מישהו יודע איך אני אסתדר עם זה? זה יהיה לי נוח, יש איזושהי התחשבות? דבר שני, על איזה פד אתם ממליצים? Qck טוב? (הפשוט) אני לא מבין בפדים ואני צריך המלצה - שוב, משהו שיספוג זיעה ולא איזה משהו מפרספקט או משהו בסגנון..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות ג'ויסטיק, במטרה עיקרית למשחקי יריות וכאלה, בסגנון COUNTER STRIKE , AMRICAN ARMY ועוד. אתם מכירים את זה שבמשחק יש מקשים להסתכל למעלה למטה ימנה ושמאלה ובנוסף מקשים לתזוזה לכל הכיוונים האלה, וכן צריך לירות, להחליף נשקים, ועוד מלא פרטים כאלה. במקלדת זה עומס קשה עלי חח. המליצו לי בבקשה על סוג גויסטיק או רכיבים או דברים מסוימים שאברר לפני שקונה שיועיל לי ליעוד הזה בעיקר. כי אני ממש חדש בגויסטיק, אז תפרטו לי בזה כמה שתוכלו מה אני צריך . תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה כל כך תגלית אבל גיליתי שיש שני סוגים של 733 אחד של 1.7 וולט ואחד של 1.65 וולט מה שאומר שהוא מתחמם פחות ויותר איכותי נראה לי מה אתם אומרים <?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה אתר שמוכר מדבקות למארז הקטנות האלו מישהו יוד איזה אתר זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי אותו נמכר באתרי המכירות בחו"ל סביב 60 דולר כולל ספק 300 ואאט של אנרמקס. אני לא אוהב מארזים גדולים ואת המראה של אנרמקס\צינטק\אנטק בדגמים הגדולים...השאלה שלי האם הדגם קיים בארץ? אם לא יש איזה חנות בחו"ל ששולחת אותו לארץ? האם זרימת האויר בו טובה וכדומה... כל פרט יעזור... בניוחד משקל.... תודה מראש,עמית קישור לעמוד המארז באתר אנרמקס: http://www.enermax.com.tw/cs-a1qx-02.htm
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתעניין באחת מן המדפסות משולבות לייזר הבאות: HP 1522, 2727 SAMSUNG 4725 4824 XEROX 3200N האם ידוע לכם אופן הסריקה (רציפה או מקטעית) באחת מן המדפסות שציינתי? לדוגמה, בברדר הסריקה מקטעית. אסביר את כוונתי בסריקה רציפה. כאשר סורקים דף מספר, במדפסת לייזר של ברדר הסריקה אינה רציפה. כלומר, הסריקה היא מקטעית. אתאר את התופעה: נניח שהדף מחולק ל-4 חלקים, אזי הסריקה הראשונה היא ברבע הראשון של הדף, לאחר מכן עוברת לרבע הבא. בניגוד, לדוגמה לסורק HP שסורק את הדף בפעם אחת. לאור זאת, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת שתהליך סריקת עמוד בספר היא רציפה. אם אחד התנסה במדפסת לייזר שתהליך הסריקה הינו רציף או מקטעי, אנא ציין את החברה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דרייברים לווינדוס אקס פי לכרטיס טלויזיה שאני לא יודע בדיוק איזה הוא הדיסק עם הדרייברים הישנים הוא דיסק של חברת chronos ועל הכטיס עצמו ישנו מפענח של חברת lg למישהוא יש מושג איך אפשר להשיג תדרייברים לדעתי זה fky video או משהוא דומה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אני חושב שתמו חייב של מודם ה-ISDN 128 שלי, ואני צריך לקנות חדש: ISDN Winbond, Internal PCI, 128KPS, כדאי לקנות? winbond הם חברה טובה? או לפחות סבירה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים סורק שיודע לקבל אוסף של תמונות, ולסרוק אותם בצורה אוטומטית ? (כלומר, כמו שיש מכונות צילום שאפשר להניח בהן חבילה של דפים, והיא יודעת למשוך כל פעם דף ולצלם) אשמח לקבל גם לינק לרכישה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלמה למדפסת ביתית All in one עם פקס, סריקה וכרטיס רשת אלחוטי\אטרנט. חשוב לי שיהיה עם Feeder למשיכת וסריקת דפים אוטומטית. ועם עלות דיו לא גבוהה מידי. מחיר: סביב 500 ש"ח. אשמח לקבל המלצה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שראיתי מספר מצלמות, אני חושב לרכוש את המצלמה הזו : BenQ DC4500 Digital Camera מהאתר: www.lamir.co.il המחיר שלה הוא 1752 ש"ח. אני רוצה לרכוש גם זכרון: Twinmos Compact Flash 256MB Card במחיר של 382 ש"ח מהאתר: http://www.pch.co.il/docs/pd1804266933.htm באתר הזה: http://211.20.183.101/www/front/BenqMain.asp?MenuHead=138&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=DC4500&style=5648&headline=Tech%20Specs&GenMenu=&RootId=0 יש מידע על המצלמה. השאלה שלי היא: האם אתם חושבים שזאת קנייה משתלמת? אם לא, אתם יכולים להציע חלופה באותו טווח של מחירים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ocz.co.il/index.php?productID=755 יד 2 הוא שווה 180 שקל? לAGP מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז אחרי שני סטים ברציפות שקניתי בזול ולאחר מספר חודשים הם נהרסו... החלטתי להשקיע הפעם ולברר לפני הקנייה כדי שלא אתאכזב שוב אז הדרישות - דגם עמיד מאוד, קליטה לטווח של כ3-4 מטרים (המחשב בקצה אחד של החדר והמיטה בצד שני) בעיקר לשימוש של עבודות, אינטרנט ומוזיקה. תקציב נראה לי הגיוני 400 שקל ככה, מוכנה להתגמש אם יש צורך... תודה חברה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיועד למשחקים ושימוש יומיומי שותף. 1. WAVE 2. S520 3. LX710 אלא אם כן יש עוד כמה המלצות בטווח המחירים, מה הכי עדיף מבין ה-3? אני יודע שהשלישי הוא דיי ישן, אבל מגיע היום בחצי מחיר ממה שהוא היה פעם, והוא היה נחשב ה-TOP. וזה לא השתחום התקדם באופן מזהיר מאז... אשנח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לקנות מדפסת לייזר שחייבת להכיל פקס ועדיף גם שתכיל סורק אם כי לא חובה. המדפסת צריכה להיות בעלת טונר חסכוני ואם יש אפשרות שלא רועשת מדי מה טוב. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש עכבר עמיד ואיכותי עם צורה פיזית דומה ל IntelliMouse Explorer 4, עד 300 ש"ח. עדיפות ל microsoft.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את ה- Naos 3200 של Mionix ואני מחפש גם פד חדש. ממה שקראתי בפורום בד"כ ממליצים על סדרת QcK של Steelseries עבור עכברים אופטיים אבל אני חושב שהפדים האלו עשויים להיות בעייתיים עבורי בגלל שהם עשויים מבד משתי סיבות. אחת שיצא לי כבר להפיל כוס משקה על פד העכבר שלי יותר מפעם אחת וזה כנראה יהרוס פד שכזה והשנייה היא שיש לי חתולים שעשויים בהחלט למצוא את הפד כמטרה להשחתה. בשורה התחתונה נראה לי שהייתי מעדיף לקנות משהו קצת יותר עמיד ואשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמת אינטרנט שימוש עיקרי - Skype וכד' בקשות מיוחדות - לא צריך משו יקר מדי, צריך משו משתלם מספיק לשימוש ביתי לטווח הארוך רצוי שיהיה כולל מיקרופון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת של brother יש דיו מלא גם של שחור וגם צבעוני , אבל זה מראה לי שהדיו הצבעוני ריק למרות שהם מלאים לגמרי ולא נעשה בהם שימוש, הוצאתי והכנסתי ועדיין אותו דבר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מדפסת ביתית לשימושיים מאוד בסיסיים (לצורך העניין כ- 30 עמודים בשבוע). המדפסת צריכה להיות משולבת עם מכונת צילום, אין צורך בפקס. כמו כן, חשוב השיקול של המחיר של מחסניות הדיו - אין לי בעיה גם עם דיו חלופי. אודה להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-