ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעבור להשתמש בwireless, נמאס לי מהחוטים. נכנסתי לZAP, ובחבילות desktop יש טווח מחירים של 100-150 שקל ואין לי מושג מה לבחור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני 3 שבועות קניתי את האוזניות האלו באיבורי: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/ נהנתי מהם ממש אבל תמיד היה ברקע רעש סטטי מעצבן שבקע מהסנטר שלהם (אלו אוזניות 5.1), בקיצור הלכתי היום לאיבורי והסתבר שזה פגם. הביאו לי אחד אחר באריזה והתעקשתי לבדוק אותו במקום. הסתבר שגם לו יש את הרעש הסטטי הזה! קיצר אחרי וויכוח הסתבר שלא ניתן להחזיר לי כסף למרות ששילמתי במזומן מהסיבה שעברו יותר שבועיים. קבלתי זיכוי ואני מסונדל לקנות אצלם. אז איזו אוזניות הכי טובות ממה שיש להם לגיימינג וסרטים? צריך עזרה מהר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2644&filters%5B1806%5D%5B%5D=1815
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לרכוש בקרוב עכבר קטן לגיימינג, אני מעוניין בגרסה החוטית. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי G700 של לוג'יטק וגם steelseries 3hd. לא שמעתי אף פעם התייחסות לנושא אבל אני נוטה להאמין שצבירת אבק\ליכלוך על עינית הליזר של העכבר וגם צבירת ליכלוך על המשטח של העכבר לאורך זמן יפגעו בביצועים שלו (יקשו על העינית ויורידו את רמת הדיוק) אני מעוניין לנקות את המשטח ואת העינית אבל לא בטוח אם אני עלול לשרוט את העינית או לחלופין להוריד בשטיפה איזה שהוא חומר שמצפה את המשטח של העכבר. איך מומלץ לנקות אותם? נ.ב הסיבה שאני שואל היא שהיום כשהתחלתי להשתמש העכבר קפץ ממקום למקום כמו משוגע, כיביתי אותו ונשפתי כמה פעמים על העינית והוא אכן התייצב מיד, לא ראיתי כלום לפני כן כשהסתכלתי אבל אני מאמין שנכנס לשם משהו שהסתיר חלקית את העינית
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מזיגזאג... מה אתם אומרים יש בחיה יותר טובה ממנו?(הx800 XT PE שלי בדרכו לארץ...)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי מודם חומרה חיצוני של Microcom מדגם OfficePorte voice הוא נמצא במארז פלסטיק קטן עומד עם נורות ביקורת (pwr,TR,OH,CD,Data), יש לו מחבר Serial (וגם כבל Serial 2 Parallel), יציאה לספק כח, שני RJ11 למכשיר טלפון ולקו, ושני יציאות Jackphone למיקרופון ורמקול (יש לו גם רמקול פנימי), פתחתי אותו ועל המעגל יש Chip של Rockwell Rockwell RCV336ACF/SP מישהו יודע מה זה? איפה יש Driver? Conexant קנו את Rockwell לא? איך מחברים אותו? (לא מבחינה פיזית אלא מבחינת הגדרות?) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לטוס לחו"ל ורציתי לקנות מצלמה דיגיטלית טובה (לא מקצועיות היסטריות) שתשמש אותי לצילומים משפחתיים וכדומה בקיצור צריך המלצות למצלמה בטווח מחירים של 1500- 1700 ש"ח (לא כולל נלווים) - אני חושב על הסוני P72 ועוד שאלה: אני טס לאירופה , האם לקנות שם או בדיוטי פרי שלנו ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו רציתי לקחת את CI-6A19 לא שחור אבל לא יודע... הוא מכוער כזה ואני גם רוצה לחסוך כמה שקלים אז מישהו יכול להמליץ לי על מארז עם ספק ו USB קדמי ב 50-100 שקל פחות? (גם 50 שקל יעזרו) ומה ההבדלים ביניהם... ראיתי את ה SIMBADDA האלה שיש להם מארזים נחמדים וזולים מה אתם אומרים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי צורב חדש ולא מצליחים לצרוב אז חשבו שיש בעיה, פרמטנו עכשיו בחברה אומרים שההרדיסק איטי אז הבאתי את ההרדיסק שלי לבדיקה, וגם לא מצליח יש בעיה כלשהי.. יש רעיונות ? :'( :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש הארדיסק חיצוני של 500 גיגה. השימוש בו יהיה בעיקר לגיבוי שיעובר אליו פעמיים ביום. כמובן שהדבר הכי חשוב הוא אמינות. יש המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין גם במפצל וגם במאריך. המאריך הכי גדול שמצאתי הוא 17 סנטימטר. ולמיטב הבנתי ניתןן לפצל PCI מאחד ל 2 לכול היותר. האם צפוי בעיות בפיצול ה PCI? האם ניתן לרכוש מאריך יותר ארוך מ 17 סנטימטר? איזה חנות מתמחה בפתרונות מתקדמים מהסוג הזה, ועוד, באזור המרכז? בברכה טל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, עכבר הלוגיטק הפשוט שלי למחשב הנייד (B110) התקלקל ואני מחפש משהו הרבה יותר מתקדם, נוח ואיכותי במחיר של בין 100 ל 250 ש"ח. מחפש עכבר איכותי לא בהכרח אלחוטי אבל עם עדיפות, משתמש בתוכנות שרטוט והדמיה ולכן מחפש משהו נוח ומדויק, לא כבד או מאסיבי בגודל. מעדיף אם יש אחד שהוא גם טוב לגיימרים (אבל פחות חשוב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש עכבר עמיד ואיכותי עם צורה פיזית דומה ל IntelliMouse Explorer 4, עד 300 ש"ח. עדיפות ל microsoft.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת עם יכולות מאקרו. חשוב שיהיה נוח להקליט את הפקודות וגם לגשת לפקודות כשצריך להפעיל אותן. אמנם אני משחק על המחשב (בעיקר סטראקראפט וFPS למיניהם) אבל פקודות המאקרו נועדו דווקא בשביל העבודה שלי בתוכנות שונות כמו מאיה וזיבראש למשל. ראיתי שבKSP הG110 עולה קצת יותר מהG15 שמגיעה עם מסך, אבל לG15 יש פחות כפתורי מאקרו נגישים. עם המבצע שלהם לחגים אני שוקל ללכת על זה ולקנות את ה Logitech G110 + משהו האם יש לכם הערות או המלצות אחרות או שזו המקלדת שתשרת אותי הכי טוב? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם יש מצב לשלוח ולקבל פקס בלי נגיעה אחת במסך הטאץ' ? ותודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש עכשיו מבצע חדש וחשבתי לקנות לי עכבר מקלדת ומשטח לעכבר . המבצע הוא רק על מוצרי thermaltake אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת על המוצרים אני ישמח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק למקלדת שקטה מהרגיל... ושלא תיהיה הסיליקון הנוראית עדיף מקלדת שנמכרת בבאג הבנתי שזה משהו שקשור לסוויצ'ים חומים מאחד התרדים פה... יש המלצות?.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דבר כזה בסביבות ה300 שקלים? עד עכשיו השתמשתי במקלדת+עכבר Microsoft wireless 800. חשבתי על LogiTech G602 אבל אין לי צורך ב11 כפתורים (מקסימום 5-6) ואני גם לא מוצא איפה אפשר לקנות אותו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, הגיע הזמן לקנות כיסא חדש וצריך את עזרתכם! אני מחפש כיסא נוח מאוד לישיבה ממושכת של 8+ שעות ביום, חשוב לציין שלא מעוניין בכיסאות גיימינג/ דמויי עור כאלו ואחרים. צריך כיסא פרודקטיבי עם עמידות גבוה ונוחות ללא פשרות(בעיקר לגב). תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!! עד כה הדגם היחיד המעניין שמצאתי הוא הF15 של ווקסמן אך לא יודע כמה הוא שווה באמת(מה המחיר שלרוב הוא עולה).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האחיזה שלי היא fingertip, אני מחפש המלצות לעכבר אלחוטי שלא יהיה קטן מדי, שיחזיק ללא החלפת הסוללה ליחסית הרבה זמן, בעל משדר USB קטנטן שיבלוט במקצת, וכמובן הכי חשוב שיהיה נוח, כך שאני יוכל להשתמש בו בעבודה וגם בבית בכיף. כיום אני משתמש בבית ב-razer naga שהוא מאוד כיף למשחקים, הגודל שלו הוא יחסית בינוני, בנוסף אני משתמש בפאד פשוט עם ג'ל להגבהה. (רק לציין של-razer naga שלי התקלקל הלחצן בגלגלת, ואני משתמש הרבה בלחצן הזה, כך שזה די הופך את העכבר ללא שימושי בשבילי). אם למישהו יש גם הצעה בנוסף לפאד מתאים לאחיזה ולעכבר שהוא ממליץ עליו במסגרת התקציב או בנוסף, זה יהיה נהדר. תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלמה למדפסת ביתית All in one עם פקס, סריקה וכרטיס רשת אלחוטי\אטרנט. חשוב לי שיהיה עם Feeder למשיכת וסריקת דפים אוטומטית. ועם עלות דיו לא גבוהה מידי. מחיר: סביב 500 ש"ח. אשמח לקבל המלצה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-G5 שלי כנראה בתהליכי גסיסה אחרי סביבות 4 שנים, ואני מחפש עכבר עם עיצוב דומה, כפתורים לשינוי הרגישות וכפתורי אחורה+קדימה. משקולות לא כ"כ חשובות לי אבל אחריות ארוכת טווח (3+ שנים) כן. האמת היא שבהתחלה חשבתי לקנות את ה-G400 ברגע שהוא יצא אבל החלטתי שלא בגלל ה-angle snapping. הבנתי שאין יותר מדי אופציות מלבד ה-G500, אבל מה שמרתיע אותי בו זה ריבוי הכפתורים שצמודים אחד לשני - זה לא גורם ליותר מדי פספוסים בלחיצה על הכפתור הנכון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יכול לעלות מגירה להרד דיסק??? אני מאוד יודה לעונים... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-