ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,421 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין להתחדש במקלדת למטרת גיימינג כך שלא תהיה בעיה על לחיצת 2 מקשים בו זמנית, שלא תהיה קשה מדי, נוחה כמה שיותר וכמובן יפה ליד ולעין. בסביבות 250 ש"ח! בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התחלתי השנה לימודי הנדסת חשמל והחלטתי לקנות מדפסת לייזר (עקב המחירים הזולים והעלות הזולה יחסית של המחסניות) בשאיפה שתחזיק את כל הארבע שנים... הפרמטרים החשובים הם : 1. תחזיק 4 שנים. 2. שלא תמשוך 2 דפים אחרי חודשיים של עבודה (אני מתווכן להדפיס בעיקר דו"צ (דו צדדי)). 3. קטנה. 4. עלות זולה ככל האפשר. 5. אין צורך בסורק. אין לי השארה כמה אני אצטרך להדפיס, נניח בסביבות ה-60 עמודים בשבוע... תודה... עדי
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים לגיימר. ואני לא יודע מה לקחת.. בעכברים: ראיתי שיש את ה-G5 אבל חברים אמרו לי שהוא לא טוב ונתקע מלא פעמים.. ראיתי MX518 ולא אמרו עליו שום דבר רע.. (אבל הוא אופטי.. אז אני מפחד שלא יהיה מדוייק..) וראיתי שיש עוד כמה של חברות אחרות ואני לא יודע מה לקחת... מקלדות: יש G15 (הישן- הכחול) שניראת לי מצויין יש 2 מקלדות של microsoft שאני לא זוכר איך קוראים להם. אשמח אם תגידו לי מה העכבר והמקלדת הכי מומלצים,אמינים,נוחים,מדוייקים לגיימרים. התקציב הוא לא מוגבל.. (אבל אל תציעו לי למשל עכבר שעולה 900 שקל..).. משהו סביר..(במילא אני קונה אותם בחו"ל..) תודה.
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כמו שהבנתם מהכותרת אני סטודנט והחלטתי שאני זקוק למדפסת! איזה מדפסת מומלצת לשימוש לא רב יחסית (הדפסות מדי פעם של חומרי לימוד- עד 20 דפים בשבוע אני מעריך) האם כדאי ללכת על מדפסת לייזר (400-500 שקל) או מכשיר משולב עם סורק (גם בערך באותו מחיר) או אולי בכלל לקנות מדפסת הזרקת דיו זולה (200-300 שקל) ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעולם לא השתמשתי בעכברים האופטיים (זה בא עם הכדור מתחת )אני לא יודע תתנו לי ידע על עכבר האופטיי וגם תמונה להבין .. תודה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
או שמה זה רק קיים בside winder? זה משגורם לי להתלבטות קשה בין השניים.. למען האמת העכבר של ממייקרוספוט דיי מכוער. אבל האופציה של היפוך 180 מעלות הוא די מגניב שרק זה משיקבע מה יהיה העכבר הבא שלי,אבל אם הG9 תומך אז ברור שאני לוקח אותו.. יש אנשים שיודעים אם הוא באמת תומך?
-
- 23 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
התחברתי עם בזק לפני שבועיים, ואני רוצה לקנות מכשיר פקס פשוט לבית, שאני מקסימום אשתמש בו איזה פעם או פעמיים בחודש. חשבתי לקנות סתם משהו פשוט ב-100 שקל, אבל אני רואה שהכל מתחיל מ-500 שקלים והלאה, ויש כאלה עם המלצות על הפנים בזאפ. אז למישהו יש נסיון עם פקס פשוט וזול, שעושה את העבודה וישמש לשליחת פקסים בודדים בחודש? חשבתי להתקשר לבזקסטור ולקנות דרכם פקס, אבל הם אפילו לא עונים לי ואין לי כוח ליסוע עד לת"א לחנות שלהם (שעה נסיעה).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים שאני משתמש במיקרופון של 5 ש"ח החלטתי שהגיע הזמן להשקיע קצת ולקנות משהו טוב שיחזיק. הדרישות שלי: - שלא יהיה גדול מידי - שיהיה לו "סד" או משהו שמחזיק אותו ואני לא אצטרך להחזיק אותו בעצמי - שיחזיק הרבה זמן ולא שכל שבוע אני אצטרך ללכת לתקן אותו תקציב: עד 300 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני חושב על אחד משני אלה ^^^ מה דעתכם??? תודההה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לצרכים משרדיים. אין צורך בפקס. בעיקר צילומים והדפסות. כ-250 בשבוע. אין תקציב - כמה שצריך לשלם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
^ הכפתור האמצעי כבר לא פותח חלונות בפיירפוקס . אני צריך ללחוץ על הגלגלת איזה 6-7 פעמים כדי שלינק יפתח . אשמח אם יש דרך לתקן את זה ולהפוך את הגלגלת (הכפתור אמצעי) לחלקה . תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת + פקס עד 450ש"ח מאיזורבת ים,חולון וראשל"צ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מהיכן ניתן לקנות כבל ESATA לESATA באורך מטר , או מקסימום שניים , בישראל כמובן. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו?, והאם הגוסטיק שלו(המשמש כעכבר)הוא טוב? כדאי לקנות אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ואני מתלבט ביין שני העכברים... אז הייתי רוצה שתבחנו אותם ... http://hwzone.co.il/reviews/G5/ G5 http://hwzone.co.il/reviews/copperhead/ copperhead או אפילו MX518 שכמה המליצו לי עליו.... אבל יותר תגידו לי על^^^ השניים המתחרים לפי כל האבזורים כפתורים מיקומם והמחיר ותגידו לי מה לפי דעתכם יותר יתאים לי לWC3 TFT מי שמכיר... (משחק אסטרטגיה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות על הG5 שאני כנראה יקנה.. 1. האם הוא יתאים לי למשחקי אסטרטגיה ? (אני יודע שהעכבר הוא למטרות משחקים אך השאלה לאיזה<<) 2.ראיתי שיש לו עיצובים שונים אז מישו יודע כמה יעלה לי לשדרג אותו לעיצוב אחר ? 3. קישור לנקודת מכירה באזור המרכז אמין שאוכל לקנות וגם במחיר הטוב ביותר כמובן 4. הסבר קטן בכלליות על לחצני העכבר בתפקודי הDPI שלו.. דרך אגב אתם חושבים שהוא בכלל עדיף על העכבר של RAZER Copperhead? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים קניתי את המדפסת HP OfficeJet J5783 ואני נתקל בקצב הדפסה מאוד איטי (בשחור) ולפי מה שהבנתי היא אמורה להדפיס עד 30 עמודים שחורים בדקה מישהו יודע מהי הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המדפסת HP Photoamart C5283 AIO ? אמרו לי שהיא חסכנית ויש לה ראשי דיו XL ושהיא מדפסת מעולה לפוטו... מה דעתכם עליה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות את השלט אלחוטי ... האם הוא נוח לשימוש במחשב האם הוא אמין ומספק את התמורה למחיר ( 300 שח ) האם אפשר להשתמש בו גם ב VISTA ( ז"א שאין איזה בעיות תאימות ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
קרה המקרה והתחייבתי (בזמן שקיבלתי תיקצוב למחשב החדש שלי) לקנות מקלדת ועכבר למחשב הישן (שעובר לאח שלי).. עכבר אופטי כבר יש, חסרה המקלדת.. אני רוצה לצאת מזה כמה שיותר בזול, אך מצד שני אני רוצה שלאח שלי תהיה מקלדת נורמאלית שלא תהרס אחרי יומיים.. המקלדת חייבת להיות USB מאחר וכניסת המקלדת במחשב הישן הלכה פייפן.. עוד בקשה- שהמקלדת תהיה מTMS (כי המסך שלי אמור להגיע משם, שתגיע גם המקלדת איתו..) חשבתי על Logitech Value/Deluxe... אבל אינני יודע אם במקלדות אלה ישנו חיבור USB.. מישהו מכיר אותן? תודה לכולם מראש!
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. סליחה שפתחתי פעמיים, כי לא ידעתי איך למחוק הודעה בפורום ה-קולנוע ביתיי. , וכאן הפורום יותר מתאים
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המקלדת הג'נארית במחשב השני מתה, אז המקלת הנוכחית Logitech internet navigator ,צריכה לעבור לשם בסה"כ אני מרוצה ממנה, מחפש משהו בסיגנון. אני מחפש מקלדת חוטית, מקשי מדיה וקיצורים חובה, עיצוב רגיל (לא ארגונומית\שבורה מה שזה לא יהיה). עדיף שחורה שתתאים לסביבת עבודה שלי, ומעדיף גלגלת בצד כמו בinternet navigator, אבל זה לא חובה. Logitech media elite ניראת לי הכי מתאימה, אבל אם יש משהו יותר מתאים בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-