ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות אחד כזה השאלות הם: כמה מאוררים באים עים המארז כמה מקומות למאוררים יש במארז האם יש פילטרים למאוררים מאיפה אני יכול להשיג פילטר למאורר?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מהאתר TMS אם אפשר לחסוך אז לחסוך אם יש אופציה מאד משתלמת אז לחרוג קצת תודה[br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 15:37:46 לא מחייב מ TMS אפשר גם מחנות אחרת
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה הדגם הכי חדש של ASUS נכון????? : : : :
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הכרטיס קול שלי (Vortex A3D 2 pro) מאז ששידרגתי את המחשב לפנטיום ארבע :'(, הבעייה היא שבבורד החדש יש רק PCI ולכן לפי הדריור של חלונות 98 אני לא התקנתי את הכרטיס בPCI הראשי. ניסית מיקומים אחרים ושום דבר לא עזר . לא מזמן שמתי חלונות XP וקיוויתי שזה יעזור, אבל זה לא לגמרי פתר את הבעיה. עם הדריוור המקורי של XP היה שמע רק ב-2 רמקולים, שמתי את הדריוור המוצע באתר vortex of sound (שהחליך את האתר המקורי) וזה פתר את זה רק בתוכנות יחודיות ל A3D (כמו פלאג לוינאמפ ומשחקים עם A3D). הפריטים המיוחדים ל A3D תמיד קורסים, ובדברים לדוס עדיין אין קול. למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי את המארז הנ"ל ואני רוצה להוסיף צורב.פתחתי את הפלסטיק הקידמי אבל יש שם חתיכת ברזל מולחם ואני לא יכול להוציא אותו. חוץ מזה יש לי כונן DVD אבל שהוספתי אותו לא היה בעיה כי הכונן הראשון כבר היה פתוח. אפשר לראות בתמונה למה שאני מתכוון. יש עוד דרך חוץ מלשבור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מוכרים חבילה של מעבד + זיכרון + לוח אם של MSI KT-3 Ultra ARU האם שווה להשקיע בלוח אם חדש ואין עדיין תחרות ? או האם כדאי לחכות ללוח אם של - Gigabyte (שאותו אני באמ מחבב ורוצה מאוד לראות בארץ בקרוב. ).
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות סבבה במחיר נחמד לא רוצה לעלות על משהו רק אוזניות שהיו יחסית איכותיות שהיה כיף לשבת איתם על המחשב. מצאתי אוזניות של חברה שאני אוהב מאוד! SteelSeries במחיר סבבה עכשיו באוזניות אני לא הכי מבין אז אני רוצה לדעת אם האוזניות האלה טובים והמחיר שלהם שווה ואם לא יש רעיונות לאוזניות טובות במחיר דומה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13177 תודה לעוזרים :9
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדאי להשקיע ביותר טוב?? תסבירו לי בבקשה כי אין לי מושג בנושא כרגע אני עם בקר ACARD תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנתונים של GEFORCE 2 TI יותר גבוהים משל GEFORCE 3 TI200 אז למה כולם ממליצים על GEFORCE 3 TI200 שלא נותן יותר מGEFORCE 2 TI וגם הרבה יותר יקר??
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. אני יחסית חדש כאן, ובכל זאת לא מצאתי פתרון לבעייה בפורום. אני מניח שכולם יודעים שאחרי שימוש ממושך בעכבר (עם גולה) הוא מתחיל לקרטע... אני יודע שיש טיפול מסויים אשר עוזר לשפר את ביצועיו. 1. איך עושים את זה בדיוק? 2. הגלגיליות של העכבר (של הגולה) מלאות בג'יפה. האם הג'יפה זה חלק מהן, או שאפשר להסיר אותה לחלוטין? 3. המליצו לי להשתמש באלכוהול או אציטון. האם זה נכון? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ובכלל איך BROTHER במכשירים האלו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, הנני מחפש כרגע מדפסת משולבת הכוללת מדפסת+סורק+מכונת צילום (פקס לא חובה), שתשמש לשימוש ביתי בלבד(לתקופת הלימודים באוניברסיטה) ולא שימוש משרדי, לכן ההדפסה לא תהיה כל יום אלא פה ושם. כמה דגשים: 1)המחיר עד 600 ש"ח. 2) חשוב שאיכות הדפסה תהיה טובה גם בשחור וגם בצבעוני בלי מריחות, ראשי דיו לא יקרים וחסכוניים, וחשוב שהמדפסת תתמוך במחסניות XL שהן יותר חסכוניות לפי מה ששמעתי. 3)הדפסה כמה שיותר שקטה ואיכות הסריקה וצילום טובות. 4)אם יש אפשרות לחיבור אלחוטי שך WI-FI או עם חיבור LAN לרשת כדי שאוכל להדפיס מכמה מחשבים ניידים אז בכלל מעולה! אשמח לכל עזרה והמלצה. מודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב סך הכל: 500 ש"ח ורצוי שיהיה פחות דרישות מהעכבר: זריז ומדוייק איכותי חוטי בלבד מצאתי 2 דגמים שאהבתי, מה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7938 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12709 דרישות מקלדת: אני מקליד הרבה (מתכנת) ולכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואיכותית מקשים בעברית ואנגלית כמובן מקשי מולטימדיה יכולים להוסיף, ממש לא קריטי תאורה אחורית שניתנת להדלקה וכיבוי יכולה להיות תוספת יעילה חוטית הבנתי שמקלדת מכנית תיתן פידבק טוב יותר ובכללי תהיה עמידה יותר אך באמת שאין לי מושג ולכן אני פונה אליכם. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 בעל 1000 מגהרץ הספק הלך השאר לא יש לי בבית ספק של קולר מסטר אקסטרים פאואר 380W האם אני יכול לחבר אותו או שהוא לא יתאים מסיבות אלו ואחרות? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
למען שמו באהבה אני מעוניין במדפסת לייזר וגם בסורק. אין לי צורך בפקס, יש לי רק קו אינטרנט. אני סטודנט, ועדיין אין לי מושג בנוגע להיקף השימוש החודשי. העדפה להדפסה דו צדדית. לא יודע אם יש עדיפות לסורק עם מזין דפים. אין דגש על חיבור רשת וכדומה. ההעדפה לתקציב היא עד 800 שקל, ולעלות זולה של טונרים. עדיף לקנות סורק ומדפסת או שעדיף מכשיר משולב? המחשב יכול לסנכרן בין הסורק למדפסת בכדי שישמשו כמכונת צילום, או שזו אפשרות הקיימת רק במכשירים משולבים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה חדש למחשב... שמעתי שיש הגה שיש בו דוושות אם קלאתץ' וגם תיבת הילוכים...... יש מישהו ששמע על זה פה ויכול לתת קישורים?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי מתן ואני שמאלי,אני משתמש ביד ימין לעכבר, אני לא בטוח אם ימנים גם, זה מוזר. בכל מקרה, השאלה שלי זה האם הG5 והMX518 וכל העכברים הימנים מחזיקים אותם ביד ימין לרוב? או שפשוט לא יהיה לי נוח. אני עם העכבר תמיד בצד ימין כמו רוב האנשים שאני מכיר אפילו שאני שמאלי אני לא בטוח מה ימנים עושים אז תגידו לי פליז... תודה. בקיצור אני רק רוצה לדעת אם אתם ימנים ואם כן באיזה יד אתם עם העכבר
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
אני מתכנן מערכת 3800/4200 כנראה עם 6800GS. 2/3 הארד דיסקים (1 חדש, 1 ישן, 1 לינוקס) וצורב DVD אני מוכן להוציא על מה שרשמתי למטה עד 1000 שקל ואפילו קצת יותר, אבל אני רוצה קצת שקט בחדר, ולא לחשוב עם זה המחשב שמרעיש, או שמישהו פתח תנור אמבטיה!!! אני לא מתכנן OC לפחות לא ב3 שנות האחריות. כמו כן הארד דיסק צריך קירור? האיוורור שבא עם הAMD מספיק טוב?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מצאתי את זה והוא נראה לי הכי טוב http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=344869 הוא גם לוג'יטק וג'ויסטיק אנלוגי מישהו מכיר ג'ויסטיק טוב יותר מזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך להטעין את הסוללות לעיתים דחופות יש פיתרון אחר? יש אולי סוללות שניתן להטעין דרך USB ? מדובר ב logitech ex110 תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי אנשים טוב אני צריך Surge טוב לחורף אבל אני לא וידע איפה אני יכול למצוא אחד כזה ...? ואיזה סוג או חברה טובה ..? תודה... מי שלא יודע מה זה Surge זה נגד נפילות מתח ...
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למחשב עכשיו ההורים שלי הציעו את זה אחרי שהם ראו מה המצב של המקלדת שלי (הם משלמים) ואני לא רוצה לשזה יעלה הרבה. אז יש שתי אפשרויות: האחת, לקנות סט מולטימדיה שמחירו לא יעלה על 180 ש"ח. והשניה, שההורים שלי יקנו לי מקלדת מולטימדיה עד 120 ש"ח ואת העכבר בנפרד. אז אני לא יודע כמה צריך לעלות עכבר חדש אבל אני רוצה עם הכפתורים האלה בצד לאינטרנט. הייתי עד אתמול על עכבר פשוט של TEAK או איך שקוראים לזה פשוט הכיתוב כבר נמחק מהעכבר שעלה לי לפני 3 שנים 50 ש"ח, ואתמול החלפתי לעכבר של HP שאמור להיות יותר טוב והוא ממש אבל ממש לא, להיפך, הוא פחות מדוייק ולפעמים יש לו דיבוק... (לא שילמתי עליו גרוש) אבל הוא מעצבן אותי אז בגלל זה אני רוצה אחד חדש. * שני העכברים אופט…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
תראו אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות את הFoxconn TLA570 והוא אמור לבוא עם ספק 300W של FSP. לפני הרבה זמן בLogic היה כתוב שהמארזים באים עם ספק של350W ושל FSP ואז העסקה נראתה לי מאוד מפוקפקת. לפני זמן לא רק הם שינו את כל המארזים להיות עם ספק FSP 300W, מה שהרבה יותר הגיוני, ולכן חשבתי לקנות בימים הקרובים את המארז. היום באתי להסתכל בתעריף המשלוח והמחיר ואני רואה ששינו את הספק לFSP 250W. עכשיו למרות שזה FSP, הספק 250W הוא נמוך מאוד. קישור לחנות: http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=A01143 באתר היבואן כתוב שהמארזים באים עם ספקים 300W רובם ומעטים עם 350W (כנראה טעות). http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=2&pcsid=6 נראה לי שעכשיו אני אלך על ה6C29 של קומפיוקייס.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-