ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב אז פירקתי את הממיר של הYESMAX שלי אתם יודעים איך זה...הייתי חייב לספק את הסקרנות. בכל אופן הדברים שמעניינים אותי הם 1. האם ניתן להגדיל את הHD שמגיע עם הממיר? הבעייה שלי היא שיש מצב שמערכת ההפעלה נמצאת על הדיסק (ייתכן שהיא גם צרובה על צ'פ FLASH - כמו ביוס) - מישהו יודע? דבר שני, הקבצים שהקלטתי ושמורים בדיסק מוצפנים (כמובן...). חיברתי את הHD למחשב ולא הצלחתי אפילו לגשת אליהם - אני מדבר על חוסר יכולת אפילו לשמור אותם בדיסק אחר. למה זה? מה אני יכול לעשות כדי להעביר אותם ולצפות בהם מהמחשב. אני מקווה שיש בינכם חולי טכנולוגיה כמוני שפירקו כבר לממיר את הצורה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אבא שלי ביקש ממני שאני אברר לו על מכשיר שהוא יוכל לקבל אימייל מכל מקום הוא צריך את זה לעבודה שלו... אפשר להשאיר הצעות בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה ההבדל בין diamondback salamandra לבין diamondback precision מבחינת ביצועים הם אותו דבר נכון? ומבחינת עיצוב? אני לא מצליח לראות הבדל.... diamondBack plasma - חוץ מזה שהצבע שלו שונה יש הבדל בעיצוב או במשהו אחר לבין שני אחיו האחרים? תודה..
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הגיים פאד Saitek P2600 או p2900 ??? בתודה מראש. גיא.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי , המארז שיש לי היום הוא זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=8328 את הספק אני בטוח מחליף , השאלה שלי היא האם גם כדאי להחליף את המארז ? הטמפ' של המעבד היא בערך 38 ב Idle ושלא הלוח 37 ב Idle.... ושל הכרטיס מסך שלי 46 ב Idle ו ~72 ב Load ...שזה קצת גבוה בשביל 7800gt.. אז האם כדאי לי להחליף את המארז ? את הספק אני בטוח מחליף.. ל Hec Win550. ועוד הערה קטנה...יש לי מאורר 120 שמוציא אוויר מאחורה , ומאורר 80 שמכניס אויר מקדימה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
דרישות: שקט הכי חשוב שיראה טוב שיהיה זול - עד 450 טופ תודה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הצלחתי את הדיסק קשיח את הצורב לא, כאילו משהו חוסם שם,
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להתקין יכולות GPS למחשב נייח, לאיזה רכיבים אני יזדקק? אני מניח שמקלט ותוכנה, עוד משהו? יש המלצות למקלט USB או משהו כזה? עדיף לאחד זול תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ראיתי שמהספק יוצא גם כבל שני גידים עם תקע של מאוור, ( כמו למאורר של ה CPU) לספק יש 2 מאוררים שאלתי: 1. לאן אני אמור לחבר את הכבל? אם בכלל (ללוח האם)? 2. האם המאוררים יסתובבו גם ללא החיבור שלו ( עדיין לא הרכבתי ת'מחשב) 3. האם הוא שולט על שניהם ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר+מקלדת. תקציב: עכבר עד 500 ש"ח מקלדת- עד 500 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני לא יכול ללחוץ על 2 כפתורים ביחד ... למשל נגיד שאני צריך לזוז קדימה שמאלה אז זה הולך ישר ולא פונה וכשאני ממשיך ללחוץ על 2 הכפתורים יש לי צפצופים מהמחשב ... למישהו יש שמץ של מושג מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ערב טוב! ברשותי המחשב שבחתימה ואני מעוניין לקנות אל פסק. כניראה אני אבחר את האל פסק מבין שלושה הדגמים הבאים (כולם של חברת ADVICE): 1. PRP750 2. PR750 3. CF825 אני לא מבין את ההבדלים בין הראשון לשני, למעט זאת שלראשון יש תאורת חירום ותקשורת USB. שמתי לב לכך שהשני מספק הספק רב יותר: 450W לעומת 375W של ה PRP750, כימד זה ייתכן? האם איזשהו מבין הדגמים האלו הופסק ליצר? המסך הוא 17" דק והספק של המחשב הוא 350W של ANTEC. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי מKSP הם שמו לי מדבקות אדומות מסביב למאז כך שאני לא אוכל לפתוח אותו, מלבד לקרוע את המדבקה... בזמן האחרון שאני רואה שגושי אבק מסתובבים במאוררים והחלטתי שאני רוצה לנקות את המארז, מבפנים ומבחוץ... השאלה שלי - האם קריעת מדבקה אחת לצורך פתיחת המארז תבטל טת כל האחריות!? אפילו שזה רק כדי לנקות אבק!? תודה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר לכל הכבלים שמקבלים איתו ואם הוא עושה עבודה כמו שצריך ? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת לא נתקעת (שלא נתקעת אם לוחצים על שני מקשים ..) עד 150 שח בתודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי יש לי ספק כוח של 400W ואל פסק שמספק של 360W. השאלה שלי היא - כל עוד אין הפסקת חשמל והמחשב מקבל את החשמל מהקיר, האם האל פסק פשוט נותן לחשמל הרגיל לזרום והמחשב מקבל 400W? או שגם במצב זה המחשב יקבל 360W? תודה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי ספק גנרי לוח אסוס מחשב מבוסס אינטל ו 7800 GTX את הספק אני הולך להחליף ויש לי כמה שאלות: התוצאה שלי ב 3D MARK מאוד נמוכה 7100 חשבתי שזה ביגלל הספק אבל המחשב לא אומר שאן לכרטיס מספיק מטח אז השאלה העם החנות שינתה משהוא בחיבורים או בביוס? ועם כן, אז בספק החדש זה יפתר מאצמו או שאצטרך לשנות משהוא? עם בספק החדש באים שתי חיבורי SATA לא משנה איזה מהם אני אחבר? ( יש לי שתי דיסקים קשיחים ורק אחד מחובר עם SATA) העם לאחר התקנת הספק החדש יהיה צורך לשנות משהוא? (ביוס חיבורים הגדרות?) העם התוצאה הנמוכה נובעת מזה שיש לי INTEL? העם יש סכנה בתהליך החלפת הספק? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, יום חמישי שעבר שכחתי את המטען של הנייד באונ' למחרת הוא כבר לא היה שם עכשיו אני תקוע בלי מטען לנייד LG ls55 מה שדי משבית אותו יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות יד שניה/מוזל/חלופה??? או שהוא הצליח להכין תחלופה ועובד איתה? המחיר הרשמי הוא 370 ש"ח וזה עוד לפני משלוח אז ככה שאני נדפקתי רציני אשמח לתגובה ביי עדיאל
-
שלום. ראיתי את הספק הזה בסך 190 שקל, שזה מאוד זול. אבל אני לא בטוח שזה הספק שבתמונה. בגלל שיש לו כבלים מוסלבים, והוא ניראה יותר יקר. אשמח לשמוע מכם http://img392.imageshack.us/img392/6752/untitled4rl.jpg
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי תמפרט הבא amd 3400 939 64 bit asus k8v deluxe nvidia 6600 gt xfx 512 a-data memory one channel 2 *cd roms רציתי לדעת איזה הספק אני צריך לחמשב האם 300 וואט יספיק לי? או שאני צריך 400 וואט
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי די נעול על הENERMAX420W ועכשיו ראיתי גם את ה HEC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3407\ מה אתם אומרים? האנרמקס פה http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5499 או שיש ספק יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב כף יד עם GPS מובנה (רצוי ללא חלקים מתקפלים), ותוכנת ניווט לווייני עם מפות עדכניות של ישראל (אולי גם של חו"ל) עבור כלי רכב והולכי רגל. המחשב צריך לכלול רמקול פנימי לכיוון בקול אנושי בזמן אמת, ותמיכה ב-BlueTooth עבור אוזניית BlueTooth (כתחליף לרמקול). חשוב שתהיה תמיכה ב-USB 2.0. רצוי תמיכה ב-InfraRed ומצלמה מובנית. שימושים נוספים: תוכנות Office וכדומה, נגן MP3. המכשיר צריך להיות קטן מימדים וקל משקל. יש למישהו המלצה על דגם ספיציפי של מחשב כף יד העונה לדרישות הנ"ל (אני מעוניין בקישורים רלוונטיים ומחירים מומלצים)?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות OCZ ModStream 520W או OCZ PowerStream 520W. שמעתי שההבדל הוא שהראשון מודולרי והשני לא. אין לי מושג מה זה אומר כך שהחלטתי לשאול יודעי דבר אשמח לקבל הסבר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-