עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. צהוריים טובים, אני מעוניין ברכישת מקלדת אלחוטית, אבל עכבר אלחוטי כבר יש לי (Logitech MX1000). כך שאין לי ממש צורך בעכבר אלא רק במקלדת. השאלה שלי היא האם יש לי אופציה למקלדת אלחוטית בלבד שלא מגיעה בסט עם עכבר? או לחלופין אם אני אקנה משהו של לוג'יטק האם ישנו סיכוי לעבוד עם אותו המקלט של העכבר? אני לא מחפש משהו יקר במיוחד, אלא זול ופשוט יחסית, בלי יותר מדי כפתורים מסביב. אני חושב שאם גודלה של המקלדת יהיה קטן (לא מדי) זה יכול אפילו להוות יתרון. אז יש אפשרות? או שאני אצטרך לקנות סט זול יחסית ולהיפטר מעכבר וזהו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by erezforce,

שלום לכולם יש לי עכבר מדגם של -TEACK-OX1100 דגם שניתן למצוא בגוגל ובכול אתר בקיצור אנשים הבעיה שלי היא כזאת נכון בעכבר רגיל אנחנו מכירים 3 דברים גלגל וקליק ימני ודאבל קליק שמאלי אז בעכבר התקנתי אותו והכול והוא לא נותן לי דאבל קליק שמאלי במקש דאבל שמאלי הוא נתן לי תפעולה הזאת בכתפור בצד וזה לא נוח ולא הצלחתי להגדיר שדאבל קליק השמאלי יעשה תפעולה זאת שלו כמו שאנחנו מכירים ברגיל אז למי שמכיר ויכול לעזור אני מאוד אשמח שיהיה שבת שלום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by RDragon,

מישהו מכיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6486&perur=2&t=9&c=201 יש לו כפתור לשינוי רזולוצייה 1600dpi / 1200dpi /800dpi / 400dpi והוא לא יקר. האם יספיק למטרות עיצוב גרפי ? עבודה ממושכת- יהיה נוח? (יד קטנה~ אני חושב). אל תציעו לי MX518 בבקשה, הוא קצת יקר ומתאים יותר לגיימרים אז משהו יותר פשוט יספיק ,לא?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by RoD,

איזה מההגאים עדיף למחשב[מתנה לבר מצווה D:]? הDFP מיועד לפלייסטיישן 2, אבל ראיתי שיש לו חיבור USB אז הוא פועל גם על המחשב, השאלה היא אם יש לו דרייברים רשמיים.. הMOMO Racing[לא הMomo Force] יותר חדש ומיועד למחשב, יש לו דרייברים רשמיים.. לDFP יש זווית סיבוב של 900 מעלות[2.5 סיבובים לכל צד] לעומת הMR עם 240[0.66 עד לנעילה].. בעקרון גם אין הרבה משחקי מחשב שינצלו את הזווית סיבוב שיש לDFP ואז אני אוכל להשתמש בו רק במצב של 200 מעלות[או שזה תקף רק לPS2?] * http://www.deafgamers.com/04_05reviews/logitech_drivingforcepro_ps2.htm בביקורת הזו על הDFP, כתוב שמאחר שזה הגה USB חיברו אותו למחשב והוא פעל במצב של 200 מעלות ובלי פורס פידבאק.. אני כנראה אלך על הMR, אבל אם למישהו יש חוות דעת ע…

5. Started by LazyCat,

יש לי עכבר לנייד עם כפתורים בצד התחתון שלו (צריך להפעיל יותר לחץ כנגד משטח קשיח), לכן אני חייב פד/משטח קשיח וקומפקטי ככל הניתן בשבילו. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by erezb84,

יש חיה כזו? אשמח לקבל המלצה על דגמים ספציפים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. c210 שעולה 130 ש"ח או c270 שעולה 195 ש"ח ויש לו תמיכה בצילום 720P (המחשב שלי תואם לדרישות המומלצות לשיחה ב- HD שמתוארות בעמוד המצלמה) או c310 שאני לא רואה בדיוק מה ההבדל בינו לבין c270 אבל אולי אני מפספס משהו והוא עולה 240 ש"ח. אני מכיר מניסיון את c210 ויודע שהוא נחמד, אבל שיחה באיכות HD יכולה להיות אפילו יותר נחמדה, אז תהללו ותקטלו, רק תגידו לי למה אני צריך או לא צריך לקנות כל אחת. אני אשמח לעזרה בהקדם כי אני הולך לקנות אחת מהן עוד פחות משעתיים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכם, השאלה שלי היא כזו. כרגע יש לי מחשב אחד שמשתמש בעכבר של לוג'יטק בתדר של 2.4GHz בעוד כמה ימים אקבל את המחשב החדש שלי שיוצב באותו חדר בקרבת המחשב הראשון, ואליו רכשתי סט אחר של לוג'יטק (מקלדת ועכבר) שעובד גם הוא באותו התדר. אפילו המשדר שלהם זהה: האם תהיה התנגשות ומערכת אחת תפריע לשנייה? למשל אני אקליד משהו במחשב אחד והוא יופיע בשני או אזיז את העכבר והוא יזוז גם במחשב השני וכו'... תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by itayd,

שלום, קניתי מקלדת מסוג microsoft comfort curve 2000 עם חיבור usb ואני רוצה לחבר אותה לשקע ps/2 במחשב או במפצל (kvm) שיש לו רק שקעי ps/2, יש לי גם עכבר usb שאני מחבר למפצל (kvm) עם מתאם – usb נקבה, ps/2 זכר שעובד כך כבר שנים. ניסיתי לחבר את המקלדת למתאם הזה ואת המתאם ל-kvm או לשקע המקלדת (ps/2) במחשב עצמו אבל זה לא עובד. האם מישהו יודע אם יש מתאם כזה שמתאים למקלדת כזאת ? תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת חוטית בתקציב של עד 200 ש"ח. אני עושה במחשב שימוש משרדי (אופיס, גלישה באינטרנט) ובנוסף אני גם משחק במשחקים. מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Satlan,

שלום על מקלדת הלפטופ שלי יש לחצן FN שממוקם בציד הכי שמאלי למטה ... איך אוכל לעשות אותו כך שישמש כ-CTRL ? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Shmoe,

מהסקר שבעמוד הראשי מתברר שהפנטיום 3 הוא המעבד הכי נפוץ בין משתמשי הפורום, ובהפרש ניכר. מעניין לראות שעל כל בעל AMD Duron (כמוני למשל) ישנם תשעה בעלי פנטיום 3, היחס המדויק הוא 4% מול 36%. לא ברורה לי הסיבה שגרמה לרבים כל כך לבחור במעבד יקר משמעותית שמספק בסה"כ ביצועים דומים מאוד ל-Duron. בחלק מהאפליקציות הוא עולה על המעבד של AMD, אבל באחרות הוא נותר הרחק מאחור (כמו 3D-Studio Max). באופן כללי הוא ממש לא מציע יתרון מוחשי. אלא אם כן, פיספסתי איזשהו פרט חשוב ובעצם עשיתי טעות בבחירה שלי ??? Enlight me... Prog.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. טוב אז הסיפור הוא כזה: לפני מספר שנים(ליתר דיוק שסימולטור של מייקרוסופט FLIGHET SIMULATOR או בקיצור MSFS(אתם חייבים להודות שבעיברית זה נשמע נחמד ;D)) חבר שלי חשף אותי לנפלאות הFS (ויש לציין כי באמת הסימולטור המדובר התקדם רבות מאז...) אמרתי שאני חייב ג'ויסטיק טוב ונחמד ובזמנו קניתי את הCH F16 COMBATSTICK שהיה אז אחד הג'ויסטיקים המדהימים ביותר שראיתי (מבחינת העיצוב והנדסת האנוש) הקיצר הוא כבר התחיל לעשות לי בעיות והחלטתי לרכוש סטיק חדש, מכיוון שנחשפתי לג'ויסטיק מאוד דומה (לג'ויסטיק שבביקורת) של לוגיטק(כזה רק ללא הFF) אמרתי שזה מה שאני הולך לקנות. למרבה המזל ראיתי איזה פרסום של אופיס דיפו והיה ג'יסטיק כזה של LOGITECH בגרסת הFF במחיר נחמד והחלטתי שאני הולך על זה! אז קניתי! ו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by MDK,

הציעו לי בחנות אחת את המחשב AMD athlon xp 1800 עם המארז - A Open QF45AP4 250W ATX MidiTower. הם טוענים שהוא מאושר AMD, אבל אני לא חושב שהספק מספיק חזק כדי להחזיק מערכת עם DVD, GTXP, Ti-4400, 80GB....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי אנשים. אני יודע שהשאלה אולי נשמעת קצת דבילית אבל הלחצנים של העכבר שלי נלחצים פנימה כל הזמן ואין לי מושג איך לנקות אותם - בלי שאני אעשה איזה נזק יש עכבר אופטי של MICROSOFT, והלחצנים "הראשים" כל הזמן נלחצים ("נדבקים") יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה (בלי לקנות עכבר חדש...)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האם יש צ'יפסט ספציפי שתומך בבאס הזה? האם ה KT333 יתמוך בזה? נשמע מעניין... כדאי לחכות עד אמצע ינואר. למרות שבאתר של VIA אין שום חדשה מרעישה או אפילו פיסת מידע קטנה שמובילה אותי לצ'יפסט החדיש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Bose,

היום הלכתי לחנות מחשבים אחרי שהמחשב שלי הושבת שבוע בגלל הספק אז החלפתי לטלמרטייק 360 (מזל טוב )... אז ראיתי הגה של geinus ב-200 שח ואמרתי ילא נקנה חיברתי אותו למחשב נכנסתי לאנדרגרוונד והוא פשוט חר*! הדוושת מגיבות רק בקושי הגיר הילוכים מתפקד כגז וברקס וההגה נוטה שמאלה! פשוט חרא... אבל, ויש אבל גדול רציתי לדעת האם יש דרייברים מהאינטרנט שעושים לדברים הללו ישור קו אם לא אני פשוט יחזיר לחנות את ההגה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by stlior,

אני רוצה לקנות מדפסת hp וקראתי בדרישות שאני צריך usb 2.0 יש לי חיבור usb ישן לא נראה לי 2.0. האם המדפסת תוכל להתחבר למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by iakovl,

יש לי כרגע מדפסת HP 930C אבל נגמר כל הדיו ואני מתחיל לחשוב לכיוון מדפסת חדשה (5שנים היא אצלי הגיע הזמן להחליף) וגם חשבתי אולי גם הגיע הזמן לקנות סורק זקוק להמלצות טווחי מחירים נורמליים (לא מדפסות וסורקים ב1K +)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dorosen,

אז ככה, נמאס לי מהמארז הישן שלי, אני מחליף אותו למשהו חדש ההתלבטות היא בין: 1) ANTEC AMG1000 2) Thermaltake ARMOR 3) Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Black כרגע יש לי מארז ג'נרי פשוט הנה התמונות מהגלריה של HWZONE ותמונות טיפה יותר מעודכנות מ PCSPOT המארז כרגע דחוס מאוד וזה די מפריע לי, אני מחפש לחזור למארז FULLTOWER גדול. המטרה זה גם שיהיה שקט ולא מלא מאווררים כמו עכשיו, כנראה שגם תהיה מערכת קירור מים בתכנון. אז על איזה מארז הייתם ממליצים ולמה? ואם יש לכם מארז אחר להציע אז בבקשה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by jeyjey,

הספק מיועד למערכת הזו: A64 3000+ epox 8KDA3J 512MB GF6800GT תקציב: 400 ש"ח עדיף פחות ושיהיה מזיגזג...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by BenK,

היי.. יש לי מודם רוקוול בן זונה!!!!!!!! 33600 - הוא באמת טוב.... (אחרי הכל הוא ISA) ואני לא מוצא לו את הדריבר!!!!!!!! =( אם למישהוא יש אותו או יכול להעניק לי לינק לו אני יותר מאשמח!!!!! ROCKWELL 33600 FM-9618 בתודה..... בנצי!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by doron_s1,

יש לי מחשב P-3 700MHZ עם Windows 2000 Pro וכרטיס מסך Voodow 3 3000. לאחרונה המחשב נתקע לחלוטין או שהתמונה מתחילה להשתבש ואז הוא נתקע. :'( זה לא נראה לי בעיה בדרייברים כי הם הכי מעודכנים. האם יש למישהו מושג למה התופעה מהמעצבנת הזאת, איך אפשר לפתור אותה? ??? האם זה בעיה בכרטיס מסך או במשהו אחר? ??? תודה רבה. דורון.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי פנטיופ 3 800mhz וישנם 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט בינתיים (אתם יכולים להוסיף על כרטיסים שלא שמעתי) אז ככה...... Asus v7700 gts 32 ddr deluxe VS Hercules 3D Prophet 4500 מה אתם אומרים????????????

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הוספתי תמונה.... דומה לכרטיס של athlon.... 1MB ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.