עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם קיים סורק שיודע לקבל אוסף של תמונות, ולסרוק אותם בצורה אוטומטית ? (כלומר, כמו שיש מכונות צילום שאפשר להניח בהן חבילה של דפים, והיא יודעת למשוך כל פעם דף ולצלם) אשמח לקבל גם לינק לרכישה. תודה.

2. Started by Haflo,

התקנתי על שתי תחנות WinXP ובשניהם הוא לא מזהה את הצורב (אין צורך ביותר פירוט!) מופיעה הודעת שגיאה Win Aspi32 is not found ... איזו תוכנה מתקינה את הדריבריים האלו? [WinOnCD היא התוכנת צריבה שמותקנת על המחשבים]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by מוחמד היהודי,

http://www.ocz.co.il/index.php?productID=755 יד 2 הוא שווה 180 שקל? לAGP מתאים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, אז אחרי שני סטים ברציפות שקניתי בזול ולאחר מספר חודשים הם נהרסו... החלטתי להשקיע הפעם ולברר לפני הקנייה כדי שלא אתאכזב שוב אז הדרישות - דגם עמיד מאוד, קליטה לטווח של כ3-4 מטרים (המחשב בקצה אחד של החדר והמיטה בצד שני) בעיקר לשימוש של עבודות, אינטרנט ומוזיקה. תקציב נראה לי הגיוני 400 שקל ככה, מוכנה להתגמש אם יש צורך... תודה חברה!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by taotao,

אח שלי הביא הגה ישן מחבר שלו עכשיו ההגה זה ההגה עצמו ולהגה מתחבר פדלים ומההגה יוצא חיבור כמו של מדפסת זכר רק יותר קטן עם 15 פינים וזה מתאים רק לחיבור לכרטיס קול שלי במחשב והוא לא מזהה אותו אוטומטי מה לעשות יש מצב שאני משיג מתאם מחיבור כזה לחיבור שיש לי במחשב כמו יו אס בי או אחד יותר קטן כזה שיש לי במחשב?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום אני מחפש מדפסת בתקציב של עד 600 וכמה שפחות כסף זה יותר טוב הדרישות שהיא תהיה אמינה וטובה והכי חשוב-שתחזיק להרבה זמן כמו כן אני לא רוצה מערכת משולבת אם אפשר אז מדפסת+סורק ביחד כאילו לא לחוד אבל ממש לא חייב סורק אני מעדיף בלי תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by hta,

איך המשטח הזה Steelseries QCK? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10374&perur=2&t=9&c=604

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by TNT,

יש לי שאלה. התוכנה של המדפסת שמראה את מצב הדיו שבמיכלים, היא מראה מצב מדוייק, או רק שהם מתרוקנים היא מראה משהו. כי אצלי שום מיכל כבר לא מלא, ויש כמה שמתחילים להיגמר, והתוכנה מראה לי שהם מלאים. הבעיה אצלי? או ככה זה וזה אמור להודיע שממש יש קצת דיו? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009205306&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gnk,

שלום, חבר שלי קנה מעבד ATHLON XP 1600 ולוח אם ASUS A7M266 וכשהוא מפעיל את המחשב, המחשב נתקע! האם זה בגלל שהוא צריך לעדכן את ה-BIOS?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yh992,

שלום אני מעונין לקנות ג'ויסטיק, במטרה עיקרית למשחקי יריות וכאלה, בסגנון COUNTER STRIKE , AMRICAN ARMY ועוד. אתם מכירים את זה שבמשחק יש מקשים להסתכל למעלה למטה ימנה ושמאלה ובנוסף מקשים לתזוזה לכל הכיוונים האלה, וכן צריך לירות, להחליף נשקים, ועוד מלא פרטים כאלה. במקלדת זה עומס קשה עלי חח. המליצו לי בבקשה על סוג גויסטיק או רכיבים או דברים מסוימים שאברר לפני שקונה שיועיל לי ליעוד הזה בעיקר. כי אני ממש חדש בגויסטיק, אז תפרטו לי בזה כמה שתוכלו מה אני צריך . תודה מראש..

12. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי שני מחשבים בעבודה ואני רוצה לחבר אותם למסך אחד, אני יכול להזמין מתג KVM אבל איך אני מחבר את שניהם לרשת דרך חיבור אחד? יש למישהו פיתרון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לא יודע אם זה כל כך תגלית אבל גיליתי שיש שני סוגים של 733 אחד של 1.7 וולט ואחד של 1.65 וולט מה שאומר שהוא מתחמם פחות ויותר איכותי נראה לי מה אתם אומרים <?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by birkoff_g,

אנשים, אני צריך שם של מודם שעובד בלינוקס (מודם חיצוני!!). אבל לא יותר מדי יקר רק זרקו שמות... תודה birkoff_g

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. זקוק למדפסת צבעונית All in one (צריך שיהיה גם פקס ומכונת צילום). 1)לא מדפיס תמונות. 2)אני צריך לשים את זה על מדף ספרים אז אם יש כזה בלי מדף נשלף/קומפקטיות-ייתרון עצום. העומק של המדף הוא כ23 ס"מ (זה יכול לגלוש קצת),רוחב וגובה זה פחות בעייה (גובה עד 35-40). 3)שתהיה משתלמת מבחינת צריכת דיו-לכן התקציב פתוח (אני מניח שתקרת הזכוכית היא 700-800 ש"ח). 4)לא מדפיס יותר מדי,אני מניח 30-50 הדפסות בחודש (אולי 100 בחודשי עומס) שימוש ביתי. 5)הכי חשוב-אם יש מדפסת אלחוטית שגם מתחברת אלחוטית לפקס בדרך כלשהיא (יש לי ראוטר)-ייתרון עצום. זה הפרמטר מאוד מאוד חשוב!.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי פנטיופ 3 800mhz וישנם 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט בינתיים (אתם יכולים להוסיף על כרטיסים שלא שמעתי) אז ככה...... Asus v7700 gts 32 ddr deluxe VS Hercules 3D Prophet 4500 מה אתם אומרים????????????

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by demultiplexer,

אני צריך דרייברים לווינדוס אקס פי לכרטיס טלויזיה שאני לא יודע בדיוק איזה הוא הדיסק עם הדרייברים הישנים הוא דיסק של חברת chronos ועל הכטיס עצמו ישנו מפענח של חברת lg למישהוא יש מושג איך אפשר להשיג תדרייברים לדעתי זה fky video או משהוא דומה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש עכבר מדויק, שירגיש תנועות קטנות מאוד של היד לצורך עבודה גרפית. כרגע יש לי עכבר לייזר בלותות' של מיקרוסופט שאני מאוד מאוכזב ממנו. אני משתמש במחשב נייד, וכל כמה זמן יש ניתוקים של הקשר בין העכבר למחשב למשך כמה שניות עד דקה. בנוסף העכבר לא רגיש בכלל וזה מפריע לי מאוד. הסיבה היחידה שקניתי אותו זה בגלל שאין צורך בדונגל, אבל העכבר פשוט לא מתאים לי. כרגע לא אכפת לי לחבר את העכבר אפילו בחוט ל-USB - העיקר שיהיה מדויק ושלא אצטרך משטח מיוחד! העכבר הנוכחי עובד עכשיו על שולחן לבן של איקאה.. זה נוח לי מאוד שאין משטח ספציפי ושאני יכול לשים את העכבר בכל מקום האם עכבר אלחוטי פחות מדויק מאשר חוטי? על איזה עכבר תוכלו להמליץ לי? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by asaf16,

מיועד למשחקים ושימוש יומיומי שותף. 1. WAVE 2. S520 3. LX710 אלא אם כן יש עוד כמה המלצות בטווח המחירים, מה הכי עדיף מבין ה-3? אני יודע שהשלישי הוא דיי ישן, אבל מגיע היום בחצי מחיר ממה שהוא היה פעם, והוא היה נחשב ה-TOP. וזה לא השתחום התקדם באופן מזהיר מאז... אשנח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by BenK,

היי.. יש לי מודם רוקוול בן זונה!!!!!!!! 33600 - הוא באמת טוב.... (אחרי הכל הוא ISA) ואני לא מוצא לו את הדריבר!!!!!!!! =( אם למישהוא יש אותו או יכול להעניק לי לינק לו אני יותר מאשמח!!!!! ROCKWELL 33600 FM-9618 בתודה..... בנצי!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הכוונה היא ל Mechanical switch keyboard. אלה שהצלחתי למצוא שנמכרות בארץ הן ה BLACKWIDOW של רזר וה G7 (ןה G6V2) של STEELSERIES מישהו מכיר או משתמש במקלדת מכנית ויכול להגיב? איפה קניתם ואיך השימוש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Singularity,

זו אמורה להיות מדפסת טובה? באתר של zap כולם כותבים שהמודם הוא במהירות של 14400 ובאתר של walla כותבים שהמודם הוא 33600 מה נכון?

23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האם יש צ'יפסט ספציפי שתומך בבאס הזה? האם ה KT333 יתמוך בזה? נשמע מעניין... כדאי לחכות עד אמצע ינואר. למרות שבאתר של VIA אין שום חדשה מרעישה או אפילו פיסת מידע קטנה שמובילה אותי לצ'יפסט החדיש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by סלרי,

ראיתי אותו נמכר באתרי המכירות בחו"ל סביב 60 דולר כולל ספק 300 ואאט של אנרמקס. אני לא אוהב מארזים גדולים ואת המראה של אנרמקס\צינטק\אנטק בדגמים הגדולים...השאלה שלי האם הדגם קיים בארץ? אם לא יש איזה חנות בחו"ל ששולחת אותו לארץ? האם זרימת האויר בו טובה וכדומה... כל פרט יעזור... בניוחד משקל.... תודה מראש,עמית קישור לעמוד המארז באתר אנרמקס: http://www.enermax.com.tw/cs-a1qx-02.htm

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום. אני מחפש מיקרופון שיש לו אפשרות פיזית לנתק אותו מחשמל/מחשב ברגע שלא משתמשים בו. בינתיים כל מה שחשבתי אליו זה מיקרופון פשוט ולקנות כבל מאריך ולנתק ביניהם אבל זה ממש למקרה שך אין ברירה. אולי מישהו מכיר מיקרופון עם מתג הפעלה אליו או משהו מסגנון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.