עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by aaalon,

יש הרבה מצלמות דיגיטליות לצילום תמונות סטילס שאין להם פלאש. האם הן מצלמות טוב בחשכה או שלא רואים כלום? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by TNT,

יש לי שאלה. התוכנה של המדפסת שמראה את מצב הדיו שבמיכלים, היא מראה מצב מדוייק, או רק שהם מתרוקנים היא מראה משהו. כי אצלי שום מיכל כבר לא מלא, ויש כמה שמתחילים להיגמר, והתוכנה מראה לי שהם מלאים. הבעיה אצלי? או ככה זה וזה אמור להודיע שממש יש קצת דיו? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תמיד רציתי לדעת אם אני יוכל לשים בתוך המחשב ספק נוסף , הכוונה שלי היא לשים את הספק לחבר לחשמל ואליו לחבר את כל המאווררים בלי שיהיה עומס על הספק הראשון,(הספק השני בכלל לא יהיה מחובר ללוח.) רציתי לדעת אם זה אפשרי , ואם כן אז כדאי.? תודה. עריכה: עכשיו בעצם כשאני חושב על זה זה נשמע לי לא כל כך הגיוני, הרי מה ידליק את הספק? ??? , מחכה לתשובות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gnk,

שלום, חבר שלי קנה מעבד ATHLON XP 1600 ולוח אם ASUS A7M266 וכשהוא מפעיל את המחשב, המחשב נתקע! האם זה בגלל שהוא צריך לעדכן את ה-BIOS?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1002910112&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לשאול האם מישהו יודע: היכן ניתן לקנות בארץ אחת משתי המקלדות שכתבתי בכותרת ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. זה תמיד נשאר על ג'נרל. הורדתי את הדרייבר המעודכן המאתר שלהם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shasoosh,

אני רוצה לקנות היום פד לעכבר ואני מתלבט בין 9HD ל SX .. ה SX עולה 180 שקל, השאלה כמה תועלת אני אפיק לטובת המחיר המוטרף הזה (יחסית לפד לעכבר..) תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by birkoff_g,

אנשים, אני צריך שם של מודם שעובד בלינוקס (מודם חיצוני!!). אבל לא יותר מדי יקר רק זרקו שמות... תודה birkoff_g

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. זקוק למדפסת צבעונית All in one (צריך שיהיה גם פקס ומכונת צילום). 1)לא מדפיס תמונות. 2)אני צריך לשים את זה על מדף ספרים אז אם יש כזה בלי מדף נשלף/קומפקטיות-ייתרון עצום. העומק של המדף הוא כ23 ס"מ (זה יכול לגלוש קצת),רוחב וגובה זה פחות בעייה (גובה עד 35-40). 3)שתהיה משתלמת מבחינת צריכת דיו-לכן התקציב פתוח (אני מניח שתקרת הזכוכית היא 700-800 ש"ח). 4)לא מדפיס יותר מדי,אני מניח 30-50 הדפסות בחודש (אולי 100 בחודשי עומס) שימוש ביתי. 5)הכי חשוב-אם יש מדפסת אלחוטית שגם מתחברת אלחוטית לפקס בדרך כלשהיא (יש לי ראוטר)-ייתרון עצום. זה הפרמטר מאוד מאוד חשוב!.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מישהו מכיר איזה מקלדת אלחוטית עם תאורה? הסתכלתי באתר של KSP ואייבורי ולא מצאתי משהו בסיגנון (זה לא בשבילי אגב זה אח שלי מחפש ללפטופ שלו) אם מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת אלחוטית שיש בה תאורה ? (לא משהו יקר מידי)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. ראיתי בחנות מקלדת עם שפופרת ולא הבנתי מה זה תורם. זה בעצם מיקרופון ורמקול בעיצוב שפופרת? זה מיועד לשיחות בסקייפ? או שלמקלדת יש חיבור לקו הטלפון ואז מדובר ברעיון מצויין? יש חידושים בכלל בתחום המקלדות או שלא כדאי לקנות? כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים? נכון לעכשיו יש לי עכבר GPT עם לחצן 'קדימה' ו'אחורה' וזה מאוד שימושי. הוספתי עוד 20 שקל כשקניתי את המחשב הקודם ממש מזמן ועד עכשיו הוא עובד טוב ואני מרוצה עד הגג. משום מה, אני לא מוצא עכברים עם לחצנים במחיר שפוי. זה רק מתחיל מ-200 שקל. למזלי החששות שלי שהעכבר ישבוק חיים התבדו. אבל עדיין אני כל יום חושש מהרגע שהוא יפסיק לעבוד. הוא נפל לי עשרות פעמים. קצת מוזר שאני קיבלתי עכבר שימושי בתוספת של 20 שקל. וזה עוד היה לפני כ-5 שנים. ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by iakovl,

יש לי כרגע מדפסת HP 930C אבל נגמר כל הדיו ואני מתחיל לחשוב לכיוון מדפסת חדשה (5שנים היא אצלי הגיע הזמן להחליף) וגם חשבתי אולי גם הגיע הזמן לקנות סורק זקוק להמלצות טווחי מחירים נורמליים (לא מדפסות וסורקים ב1K +)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Angel-eyes,

מאיזה חברה כדאי לקנות דיסק קשיח GIGABYTE או IBM?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by captaincaveman,

http://www.modthebox.com/review241_1.shtml

16. Started by antoha140693,

אהלן, התקציב שלי הוא עד 250 שקל לרכישה בארץ(איזור חיפה\קריות\נהריה). חשבתי על האוזניות האלו: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12112 אם יש לכם הצעות טובות יותר, אשמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by vmaddog,

מחפש סט עכבר ומקלדת עד 300 שקל עדיפות למשלוח עד הבית או איבורי אפשר משומש (כל עוד חדש יחסית . עד שנה של שימוש) עדיפות למכני/דמוי מכני) עכבר אלחוטי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SuicideSilence,

אני צריך המלצה על מקלדת ,עד היום הייתה לי רגילה בחמישים שקל ,אבל היא נשברה אז אני צריך לקנות אחת חדשה . יש לי חבר שנמצא עכשיו ברומא אז חשבתי אולי המחירים שם יותר זולים ,אז אני יכול לבקש ממנו שיביא לי . אני צריך מקלדת קטנה שלא תופסת את כל השולחן, ושכפתור הshift לא יהיה קטן (אם אתם לא מבינים יש מקלדות שהכפתור בו הוא בגדול של מקש "רגיל" וזה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה ) מה אתה אומרים על ה logitech g105 ? ויש סיכוי שיעשו עם זה בעיות במכס ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה יותר נוח ומשתלם? מתלבט בין שני המוצרים מאוד.. אני חושב יותר בכיוון החוטי בכדי להימנע מלהשים סוללות כל פעם או תקלות. אף פעם לא ההיה לי גיימפאד ורציתי לדעת מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מחפש עכבר מדויק, שירגיש תנועות קטנות מאוד של היד לצורך עבודה גרפית. כרגע יש לי עכבר לייזר בלותות' של מיקרוסופט שאני מאוד מאוכזב ממנו. אני משתמש במחשב נייד, וכל כמה זמן יש ניתוקים של הקשר בין העכבר למחשב למשך כמה שניות עד דקה. בנוסף העכבר לא רגיש בכלל וזה מפריע לי מאוד. הסיבה היחידה שקניתי אותו זה בגלל שאין צורך בדונגל, אבל העכבר פשוט לא מתאים לי. כרגע לא אכפת לי לחבר את העכבר אפילו בחוט ל-USB - העיקר שיהיה מדויק ושלא אצטרך משטח מיוחד! העכבר הנוכחי עובד עכשיו על שולחן לבן של איקאה.. זה נוח לי מאוד שאין משטח ספציפי ושאני יכול לשים את העכבר בכל מקום האם עכבר אלחוטי פחות מדויק מאשר חוטי? על איזה עכבר תוכלו להמליץ לי? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by RieBiX,

איזה לוח אם יותר עדיף ולמה אתם חושבים ככה GA-7VTXH או GA-7VTX-P שניהם של Gigabyte ומה ההבדלים בין הלוחות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by קיפוד,

היי כולם יש לי 2 דיסקים חיצוניים שהיתי רוצה לחבר לרשת האם קיים HUB שמתחבר לנתב? האם יהיה אפשר גם לחבר את המדפסת אליו ? המון תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by R0tem1,

היה לי עד היום את הסט הסטנדרטי האחלחוטי של לוג'יטק והוא ממש מתחרפן בזמן האחרון, איפוס לא עוזר. קורה שעכבר מתקלקל? יש לי אותו בערך 4 שנים... כנראה שאני אצטרך לקנות עכבר חדש, יש לי יד קטנה יחסית תקחו בחשבון תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rweins,

שלום רב! אני מעונין לרכוש מקלדת cherry דגם: G84-4100. איפה פשר למצוא כזו בארץ או בחו"ל? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. השימושים הם מוזיקה, סרטים משחקים, מעוניין במערכת 2.1 או 2. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים