ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
ההגה בכותרת היה נוטה לי שמאלה במשחקים..פירקתי אותו לגמרי..זה קונקטורים..ופירקתי תצינור שההגה מתחבר איליו..הוא היה מחובר לקופסא עגולה שבתוכה יש קפיץ שתפקידו להחזיר תהגה ולתת קושי..אבל איך מחזירים אותה?? ההגה אלחוטי.. בבקשה כל מי שחושב שיכוללתת רעיון..אני כבר שעתיים מנסה כל מיני דרכים.. תמונות: המחשה לניראה ''שלם'' חלקים:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוספתי תמונה.... דומה לכרטיס של athlon.... 1MB ;D
-
יש לי עכבר לנייד עם כפתורים בצד התחתון שלו (צריך להפעיל יותר לחץ כנגד משטח קשיח), לכן אני חייב פד/משטח קשיח וקומפקטי ככל הניתן בשבילו. אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה איזה ת'רד בנושא הזה, אבל לא כל כך הבנתי לגבי המחירים. יש לי נוקיה 6100 ואני רוצה להשתמש באופציה שלה לתקשורת נתונים עם המחשב. הבנתי שיש שני דרכים: USB וא"א. מה הדרך הזולה ביותר להתחבר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש המלצה מיוחדת איזו מצלמה לקנות/להימנע בתקציב של 100 ש"ח. אין לי ציפיות ממש גבוהות מהמצלמה רק שיראו נורמלי. כיום אני משתמש במצלמה ג'נרית שקיבלתי חינם ובקושי רואים בה משהו מרוב טשטוש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל גם (איביי, DX). תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מפרסם פה בשם חבר שלי שאין לו משתמש פה. הוא מעוניין לקנות מקלדת ועכבר - יש לו תקציב של 600 שקל. הוא משחק משחקי FPS וMMORPG הרבה. אשמח להמלצות, עדיף מKSP המבצעים שלהם נגמרים ב7.12. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר שלי עוד מעט טס לארצות הברית ורציתי לנצל אותו קצת ולהביא משם מצלמה דיגיטלית אני לא מבין במצלמות דיגיטליות לכן אני מפנה את השאלות אליכם ראשית התקציב שלי עומד על כ 400 דולר בערך אני מחפש מצלמה דיגיטלית בעלת איכות תמונה משובחת ובעלת 3.2 מגה פיקסל חשוב לציין אני לא צלם מקצועי לכן אני רוצה מצלמה קלה לשימוש ולתפעול אשמח לשמוע את המלצותיכם וגם אם אתם מכירים חנות מומלצת לקניית המצלמה בניו יורק תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי הביא הגה ישן מחבר שלו עכשיו ההגה זה ההגה עצמו ולהגה מתחבר פדלים ומההגה יוצא חיבור כמו של מדפסת זכר רק יותר קטן עם 15 פינים וזה מתאים רק לחיבור לכרטיס קול שלי במחשב והוא לא מזהה אותו אוטומטי מה לעשות יש מצב שאני משיג מתאם מחיבור כזה לחיבור שיש לי במחשב כמו יו אס בי או אחד יותר קטן כזה שיש לי במחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר את הDVD ( לא כונן ) למחשב, אבל לא דרך הצג? ( דרך S-Video למשל ) הכוונה לראות את הסרט על הצג, אבל שהכבל יעבור דרך הכרטיס מסך ( לDVD שלי אין יציאת VGA ) אני חיברתי בכבל RCA פשוט ליציאת S-video שב- nvidia 5700le שלי, ופה אני נתקע. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה. התוכנה של המדפסת שמראה את מצב הדיו שבמיכלים, היא מראה מצב מדוייק, או רק שהם מתרוקנים היא מראה משהו. כי אצלי שום מיכל כבר לא מלא, ויש כמה שמתחילים להיגמר, והתוכנה מראה לי שהם מלאים. הבעיה אצלי? או ככה זה וזה אמור להודיע שממש יש קצת דיו? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כבל מעריך למחשב 3 מטר ועכשיו אני רואה כול דבר במחשב שלי כפול, כלומר עם כתובה מילה כולשהיא אז היא כתובה בערך 3 פעמים ב FADE OUT חזק מאוד, אני משאר שזה בגלל הכבל מאריך ובגלל זה שהכבל מעריך הוא הרבה יותר דק מהרגיל, אבל מה אני יכול לעשות לתקן את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש המלצה למצלמת אינטרנט שימוש עיקרי - Skype וכד' בקשות מיוחדות - לא צריך משו יקר מדי, צריך משו משתלם מספיק לשימוש ביתי לטווח הארוך רצוי שיהיה כולל מיקרופון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני משחק במשחקי מירוץ ואני רוצה לקנות הגה עם פדלים. האם קיים הגה עם פדלים עם הקריטריונים הבאים: -ההגה עם רטט, ואם מטים אותו הצידה הוא חוזר אוטומטית. -ההגה צריך להיות עם "מצצנים" ולא אם תופסנים חיבור לשולחן מפני שיש לי שולחן זכוכית. -המחיר עד סביבות 220 ש"ח. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק כוח הכי טוב יחסית למחיר והתקציב שלי הוא 650 שקל ואיך יודעים עם הוא טוב מה צריך לבדוק איזה ניתונים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למחשב שישמש כשרת ברשת של 5 מחשבים. והכוונה במיוחד לסוג המעבד, מהירות. ואם יש דברים נוספים שיש להתמקד עליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר עדיף ולמה אתם חושבים ככה GA-7VTXH או GA-7VTX-P שניהם של Gigabyte ומה ההבדלים בין הלוחות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם יש לי 2 דיסקים חיצוניים שהיתי רוצה לחבר לרשת האם קיים HUB שמתחבר לנתב? האם יהיה אפשר גם לחבר את המדפסת אליו ? המון תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אקנה מקלדת ורציתי לדעת איזו מקלדת משתלמת יותר לפי המחיר ולפי הביצועים שלה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה בתקציב הנתון. רצוי מאוד שאני אוכל לקנות אותה מחנות באיזור ת"א (אני צריך די דחוף ואין לי זמן לחכות למשלוח) השימוש העיקרי של המצלמה יהיה לשיחות ווידאו באינטרנט (סקייפ, ג'ימייל , מסנג'ר וכד') תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מערכת all in one קומפקטית. יש לי היום את ה-t65 של hp ואני מחפש משהו קטן הרבה יותר שלא יתפוס חצי שולחן וגם צבעוני. מישהו מכיר אולי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הAAx2 שמופיע בחלק מהדגמים של GF4 הוא פשוט Anti-Aliasing (מקווה שכתבתי נכון) "חזק" יותר? באיזה דמים הוא קיים? רק בTi 4600 ובMX460 או שגם בדגמים אחרים? זה משפר את איכות התמונה בהרבה או שלא ממש שמים לב להבדל? ושאלה אחרת, מה זה HW monitoring? זאת אפשרות שתופיע בגרסאות הבאות של כרטיסי הGF4 של לידטק, ומעניין אותי מה זה.. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק מבאג.אפשר חוות ממישהו שיש לו אותה? מקלדת שבנויה כביכול לטובת הזוויות של הידיים שימו לב בתמונה שהיא הולכת עקום כזה.. צריך זמן להתרגל אליה.. בנתיים אני מרוצה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=686936#
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
TT Sviking או HEC 6A19?? אני קונה אותם בלי ספק...אני רוצה לדעת למי יש זרימת אויר טובה..?...מאוררים?..(איך הם??)...אופציות למאוררים נוספים?? קיצור..איך הוא יסתדר עם OC??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בכלל הבדל בינהם? עד היום חשבתי שזה אותו הדבר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-