ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מארז בין 200-300 שקל אני לא יודע איזה לקחת לא יודע מה טוב מה לא ..אפילו רק תנו לי תדרך איך לבחור מארז טוב ומומללץ בלי שום קשר לחברות .. מאיזה חומר המארז עשוי כמה מאוורים צריך שיהיה בו כמו מקומות חיבור להרדיסק צורב גודל של המארז וכו.... ספק לקחתי או הק או טרמילטאק 400W + ואני לא ידוע אם ההודעה קשורה לפה בגלל שלא מצאתי פורום שקשור במארז כי זה לא מודינג
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש יתרונות מסויימים לאחד מהחיבורים על פני החיבור השני?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו אמורה להיות מדפסת טובה? באתר של zap כולם כותבים שהמודם הוא במהירות של 14400 ובאתר של walla כותבים שהמודם הוא 33600 מה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי כולם יש לי 2 דיסקים חיצוניים שהיתי רוצה לחבר לרשת האם קיים HUB שמתחבר לנתב? האם יהיה אפשר גם לחבר את המדפסת אליו ? המון תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים הם מוזיקה, סרטים משחקים, מעוניין במערכת 2.1 או 2. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי המפורסמת Cherry מציגה את העתיד של התחום, מנקודת המבט האישית שלה: עכבר שיאפשר לכם כניסה ביומטרית מאובטחת למערכת ללא צורך באמצעים חיצוניים נוספים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש המלצה מיוחדת איזו מצלמה לקנות/להימנע בתקציב של 100 ש"ח. אין לי ציפיות ממש גבוהות מהמצלמה רק שיראו נורמלי. כיום אני משתמש במצלמה ג'נרית שקיבלתי חינם ובקושי רואים בה משהו מרוב טשטוש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל גם (איביי, DX). תודה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום זה העכבר שיש לי היום: פשוט, זול וגדול יחסית: 12 על 5.8 ס"מ +-. אני מאוד מרוצה ממנו מלבד העובדה שהוא חוטי- לא נוח כל כך. השימוש הוא סטנדרטי לחלוטין- אינטרנט, אופיס ופה ושם גיימינג. אז החלטתי לשדרג לאלחוטי, ארגונומי עם אחיזת clew. אין לי בעיה להחליף סוללות באופן תכוף (כל חודש נניח... :s05: ), אין צורך שיעבוד בטווחים ארוכים, אין צורך בכפתורים נוספים מעבר לגלגלת, מקש שמאלי וימני, העיקר שיהיה נוח מאוד וזול (150 ש"ח בלחץ). חשבתי דווקא ללכת על הסיניים הבאים מ DX ודומיו אבל אני לא בטוח עד כמה הם אמינים: 1. rapoo 7600 2.4GHz 500/1000 DPI- כמעט 100 ש"ח , גודל מעולה, נראה נוח ואיכותי (נראה...), סוללה אחת. 2. MC Saite 2.4GHz 500/1000DPI- פחות מ50 שקל, נראה ארגונומי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמת אינטרנט שימוש עיקרי - Skype וכד' בקשות מיוחדות - לא צריך משו יקר מדי, צריך משו משתלם מספיק לשימוש ביתי לטווח הארוך רצוי שיהיה כולל מיקרופון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נשבר לי הדונגל של המקלדת והעכבר האלחוטיים (והוא לא עובד), אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים? או שאפשר לקנות דונגל חלופי? MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 800 MODEL:1455 צירפתי תמונות של המנוח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מיקרופון שיש לו אפשרות פיזית לנתק אותו מחשמל/מחשב ברגע שלא משתמשים בו. בינתיים כל מה שחשבתי אליו זה מיקרופון פשוט ולקנות כבל מאריך ולנתק ביניהם אבל זה ממש למקרה שך אין ברירה. אולי מישהו מכיר מיקרופון עם מתג הפעלה אליו או משהו מסגנון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי שני מחשבים בעבודה ואני רוצה לחבר אותם למסך אחד, אני יכול להזמין מתג KVM אבל איך אני מחבר את שניהם לרשת דרך חיבור אחד? יש למישהו פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זאת התוכנה או המדפסת אבל הכפתור (שבתוכנה) שבודק אילו מדבקות קיימות בפנים כבר לא קייים... לא יודע למה... העניין הוא שאני לא לידה אז אני לא יודע איזה דגם מדוייק זה כי שכחתי לבדוק שהייתי ליידה. אם מישהו מבין בזה אז אוכל להביא עוד פרטים... בעיקרון זה דגם שדומה ל-QL500 אבל זה דווקא כן חותך את ה"מדיה" התוכנה שאנו משתמשים בא זאת התוכנה הרשמית העיקרית שלהם... P TOUCH EDITOR אשמח לדעת מה לעשות ואם תרצו פרטים מדוייקים יותר תגידו לי... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הייתי שמח לשמוע את דעתכם. האם הם שווים את הכסף? האם הייתם בעצמכם משקיעים בזיכרונות מהסוג הזה???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזה אתר שמוכר מדבקות למארז הקטנות האלו מישהו יוד איזה אתר זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היום מת לי ספק CODGEN זול ופשוט באחד המחשבים שלי לאחר שעבד כמו שצריך שנה שלמה. זו כבר פעם רביעית שמת לי ספק בשנים האחרונות וזה כבר מתחיל להביא קריזה. אני לא מעוניין בשום ספק שעולה 400 500 ש"ח מהחברות המובילות - זה הרבה מעבר לתקציבי וגם שמעתי על כאלה שגם מתו פתאום אז אין מה להשקיע הרבה כסך גם ככה. ואני לא מחפש שום וואטים גבוהים וביצועים טובים בשביל 1000 מאווררים ו400 כוננים כי הוא פעל על מחשב סופר בינוני עם הספק הנ"ל של 300 וואט במשך שנה. מחיפוש בפורום ראיתי את השם HEC. עיקר הצרכים שלי הם שהוא לא ימות פתאום - זה הכל שאלותי הן: 1)מה אתם ממליצים למחשב הבינוני הזה (חברה דגם מחיר משוער והיכן אפשר לקנות במרכז) ? 2)מה אתם אומרים על הHEC ושוב מה מחירו בארץ והיכן אפ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ומה ההבדל בינו לבין מארז COMPUCASE 6A19 BLACK
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף למדפסת עם אפשרות לדו צדקקי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת (חברת G&S.. כמו שהבנתי קקא ג'נרי...) בהתחלה הכל היה בסדר אבל היום המצב ניהיה בלתי נסבל, רוב הכפתורים ניתקעים , אחד מכפתורי הSPACE שבק חיים (זה למה יש 2) והשני עושה את העבודה שלו בלחיצה השנייה והשלישית. אני זקוק למקלדת סיליקון או כל מקלדת מתקפלת אחרת, מקלדת לWINDOWS רגילה, שתשרת אותי כמה שנים טובות. התקציב בכותרת. תודה מראש :-*
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת (מדפסת + סורק), לא חייב פקס משולב (מקסימום אני אוסיף כרטיס מודם למחשב). השימוש יהיה ללימודים (הדפסת עבודות וכד'). עשיתי חיפוש פה בפורום, בדקתי את כל המדפסות שהוצעו, ובסוף נשארתי עם ה Brother DCP7010 (כל שאר המדפסות היו משולבות אבל לא לייזר, או יקרות מדי). המדפסת עולה כ 700 ש"ח באופיס דיפו, כאשר טונר חדש (TN2000) עולה כ 300-350 ש"ח וחלופי כ 200 ש"ח. הבעיה שלי היא התוף הדפסה (DR2000), שעולה בין 400 ל 600 ש"ח ויש להחליפו פעם ב 12 אלף הדפסות (בממוצע, כאשר מדפיסים על 5% מהדף) - האם שאר החברות נוהגות בשיטה הזו (תוף הדפסה נפרד מהטונר)? האם שיטה זו לא מוסיפה סיבוך נוסף למשתמש? האם ההפרדה הזו משתלמת בטווח הארוך (לפי חישוב שלי,…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש פד נוח,יש לי כאבים ביד בגלל שאני עובד בצורה ממש לא נוחה ובנוסף אני גם צריך פד שהעכבר יעבוד איתו כמו שצריך,איזה פדים מומלצים?אני מעדיף לשלם פחות מ-200 ש"ח ,אבל הבריאות חשובה לי ואם משהו ב-200 יהיה הרבה יותר נוח ואיכותי מהפדים במחירים יותר זולים אז אני ילך עליו.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר מה עדיף לייזר או אופטי לא רוצה אלחוטי מחפש לוג'יטק תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-