עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by aaalon,

יש הרבה מצלמות דיגיטליות לצילום תמונות סטילס שאין להם פלאש. האם הן מצלמות טוב בחשכה או שלא רואים כלום? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Haflo,

איך אני יכול להקליט סרט וידיאו אל תוך המחשב? וזה עוד לפני שהזכרתי את נושא האיכות.....

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Seraphim,

שלום, לאחרונה רכשתי את ה- Naos 3200 של Mionix ואני מחפש גם פד חדש. ממה שקראתי בפורום בד"כ ממליצים על סדרת QcK של Steelseries עבור עכברים אופטיים אבל אני חושב שהפדים האלו עשויים להיות בעייתיים עבורי בגלל שהם עשויים מבד משתי סיבות. אחת שיצא לי כבר להפיל כוס משקה על פד העכבר שלי יותר מפעם אחת וזה כנראה יהרוס פד שכזה והשנייה היא שיש לי חתולים שעשויים בהחלט למצוא את הפד כמטרה להשחתה. בשורה התחתונה נראה לי שהייתי מעדיף לקנות משהו קצת יותר עמיד ואשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג אם אני אחבר מודם ADSL ל HUB זה יעבוד?? או שאני צריך לחבר את ה ADSL ישירות למחשב....ועם כרטיס רשת נוסף לחבר את המחשב ל HUB ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני צריך סט אלחוטי ולא מחפש משהו יקר, פלוס מינוס באזור ה200 ש"ח. מה שחשוב לי שלא יהיה DELAY מורגש ושיהיה אפשר לשחק FPS פעם ב... (אני לא משחק יותר מדי לאחרונה). יצא לי להשתמש קצת בעכבר בלוטוט אלחוטי שהיה לו DELAY נוראי ומאז אני חושש מזה בסטים אלחוטיים, ואני מדבר גם על שימוש WIN רגיל ולא משחקים (אני ממש מרגיש את הDELAY הזה). ראיתי את הסט האלחוטי של מייקרוסופט בלוטרק 3000 ב185 ש"ח. נראה יפה מינוס (גם קצת גדול) ועם כפתורים נוספים שצריך, איך הוא לצרכים שהצגתי? יש גם את הMK520 של לוגיטק בקצת יותר אבל נראה שחסרים לו המון כפתורים בעכבר ובמקלדת, מה שחשוב זה הDELAY.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by godisme171,

יש איזה אתר שמוכר מדבקות למארז הקטנות האלו מישהו יוד איזה אתר זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by davis5,

אני רוצה מדפסת שכוללת סורק ופקס ושגם לייזר. רצוי שיהיה פידר לדפים בשביל סריקה קלה- תקציב עד 800 שח בינתיים חשבתי על הדגמים: מדפסת לייזר Brother MFC7320 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314 מדפסת לייזר HP LaserJet Pro M1212NF http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771876SCX4521 Samsunghttp://comtop.co.il/aecommerce/c3058/10777.php תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום לכם, צריך בבקשה המלצה למדפסת לייזר אלחוטית (WiFi). ייעוד המדפסת הוא שימוש ביתי - הדפסת מסמכים. התקציב הוא סביב ה-1000 ש"ח (גמיש). אם אפשר, אשמח לקבל המלצה אחת למדפסת "שחור-לבן", והמלצה אחת למדפסת "צבעונית" (רק אם ממש משתלם). תודה מראש, וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. איך מחברים מחשב אחד ל3 מסכים ומקלדת ועכבר וכו' וכל אחד כאילו מתפקד בתור מחשב נפרד?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by R0tem1,

היה לי עד היום את הסט הסטנדרטי האחלחוטי של לוג'יטק והוא ממש מתחרפן בזמן האחרון, איפוס לא עוזר. קורה שעכבר מתקלקל? יש לי אותו בערך 4 שנים... כנראה שאני אצטרך לקנות עכבר חדש, יש לי יד קטנה יחסית תקחו בחשבון תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Jack_g,

מה דעתכם על העכבר של LOGITECH MX500 איך הוא : 1. אמין? 2. תנועתו חלקה למשחקים כמו CS שצריכים לעשות סיבוב של 180 מעלות ובלי שהעיינית תתחרפן כמו בכל עכבר אופטי זול. 3. איך המרגש שלו ביד הוא נוח או שמכביד ומעייף? אם יש לכם איזו ביקורת מקיפה אליו זה יעזור תודה חברה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הוספתי תמונה.... דומה לכרטיס של athlon.... 1MB ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. עד עכשיו היה לי איזה עכבר בחמישים שקל לא יודע איזה חברה אבל העיקר שהיה כתוב "PRO MOUSE". בכל מיקרה אחרי הפעם האחרונה שהוא לא דייק לי BF3 לא נשארתי חייב ואחרי טיפול נשלח לפח. אז אני מחפש בעיקר ל-BF3 בקודם הדיוק היה על 800 ו1600. כאשר בגבוה השתמשתי רק לטיסות. ב 800 במשחק רגיל וסנייפר הוא פשוט לא מדייק את המילימטרים. לגבי אחיזה אני לא יודע אם יש לי אחיזה ספציפית כי עד עכשיו כל העכברים היו קטנים על יד פשוט אז לכן CLAW. יש במוצרים מומלצים את M518. איך הוא? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6283 לא מחפש משהו יקר אבל יותר איכותי ומדויק. לא משתמש בפדים כי זה מגביל אותי ולכן העכבר יעבוד על שולחן מעץ כמו שיש ל99% מאיתנו. ואם כבר פדים באמת משנים משהו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tfo,

הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא, מה כדאי LOGITECH או Razer ואיזה פד כדאי? העכבר בעיקר למשחקים \ אינטרנט. ומה הכי שווה מבחינת ביצועים \ מחיר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות לקנות מדפסת לייזר שחייבת להכיל פקס ועדיף גם שתכיל סורק אם כי לא חובה. המדפסת צריכה להיות בעלת טונר חסכוני ואם יש אפשרות שלא רועשת מדי מה טוב. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, חשבתי על Logitech MX 5000 או על Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 שלפי זאפ נמכרת רק בחנות אחת ואני מקווה שהיא מגיעה עם עברית בעקרון נראה לי שאני מעדיף את ה microsoft, מה עדיף? או שאולי כדאי ללכת על סט אחר בכלל? חשוב לי גם שזה יגיע עם דרייברים לויסטה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Hagaix,

צריך רמקולים פשוטים של 100 שקל בשביל אבא שלי. יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, קיבלתי מחשב חדש לפני יומיים. חיברתי את המדפסת והכל טוב ויפה. נכנסתי לאתר של HP כדי להוריד דרייברים והמערכת הפעלה שלי לא מצויינת שם. הורדתי בכל זאת את הדרייברים, כדי לנסות, וזה לא נתן לי להתקין. זה אומר שזה לא תומך במערכת ההפעלה הזאת. המדפסת לא מדפיסה. אני שולח מסמכים כדי לנסות, אבל היא לא מגיבה. האם הגיוני שיש בעיה בווינדוס 7? מה אפשר לעשות??? המדפסת היא HP All in on C4343. תודה ויום טוב...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכם, אני מתעניין באחת מן המדפסות משולבות לייזר הבאות: HP 1522, 2727 SAMSUNG 4725 4824 XEROX 3200N האם ידוע לכם אופן הסריקה (רציפה או מקטעית) באחת מן המדפסות שציינתי? לדוגמה, בברדר הסריקה מקטעית. אסביר את כוונתי בסריקה רציפה. כאשר סורקים דף מספר, במדפסת לייזר של ברדר הסריקה אינה רציפה. כלומר, הסריקה היא מקטעית. אתאר את התופעה: נניח שהדף מחולק ל-4 חלקים, אזי הסריקה הראשונה היא ברבע הראשון של הדף, לאחר מכן עוברת לרבע הבא. בניגוד, לדוגמה לסורק HP שסורק את הדף בפעם אחת. לאור זאת, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת שתהליך סריקת עמוד בספר היא רציפה. אם אחד התנסה במדפסת לייזר שתהליך הסריקה הינו רציף או מקטעי, אנא ציין את החברה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gbox,

שלום רב אני די חדש פה אז ככה שהשאלה שלי מוזרה אני מחפש עכבר אופטי (לא אלחוטי) שטוב למשחקים ועבודה משרדית ב50 שקל פלוס מינוס איזה כדאי לקנות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אשמח אם מישהו יכול לעזור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by godisme171,

קניתי את העכבר של microsoft inteli mouse אופטי ויש 2 כפתורים בצד אני יודע שאפשר לתכנת אותם שיעשו כל מיני פקודות ואני לא יודע איך

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Haflo,

מצאתי מודם חומרה חיצוני של Microcom מדגם OfficePorte voice הוא נמצא במארז פלסטיק קטן עומד עם נורות ביקורת (pwr,TR,OH,CD,Data), יש לו מחבר Serial (וגם כבל Serial 2 Parallel), יציאה לספק כח, שני RJ11 למכשיר טלפון ולקו, ושני יציאות Jackphone למיקרופון ורמקול (יש לו גם רמקול פנימי), פתחתי אותו ועל המעגל יש Chip של Rockwell Rockwell RCV336ACF/SP מישהו יודע מה זה? איפה יש Driver? Conexant קנו את Rockwell לא? איך מחברים אותו? (לא מבחינה פיזית אלא מבחינת הגדרות?) תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by antoha140693,

אהלן, התקציב שלי הוא עד 250 שקל לרכישה בארץ(איזור חיפה\קריות\נהריה). חשבתי על האוזניות האלו: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12112 אם יש לכם הצעות טובות יותר, אשמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.