עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yotamavi,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש המלצה מיוחדת איזו מצלמה לקנות/להימנע בתקציב של 100 ש"ח. אין לי ציפיות ממש גבוהות מהמצלמה רק שיראו נורמלי. כיום אני משתמש במצלמה ג'נרית שקיבלתי חינם ובקושי רואים בה משהו מרוב טשטוש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל גם (איביי, DX). תודה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Haflo,

מצאתי מודם חומרה חיצוני של Microcom מדגם OfficePorte voice הוא נמצא במארז פלסטיק קטן עומד עם נורות ביקורת (pwr,TR,OH,CD,Data), יש לו מחבר Serial (וגם כבל Serial 2 Parallel), יציאה לספק כח, שני RJ11 למכשיר טלפון ולקו, ושני יציאות Jackphone למיקרופון ורמקול (יש לו גם רמקול פנימי), פתחתי אותו ועל המעגל יש Chip של Rockwell Rockwell RCV336ACF/SP מישהו יודע מה זה? איפה יש Driver? Conexant קנו את Rockwell לא? איך מחברים אותו? (לא מבחינה פיזית אלא מבחינת הגדרות?) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מפרסם פה בשם חבר שלי שאין לו משתמש פה. הוא מעוניין לקנות מקלדת ועכבר - יש לו תקציב של 600 שקל. הוא משחק משחקי FPS וMMORPG הרבה. אשמח להמלצות, עדיף מKSP המבצעים שלהם נגמרים ב7.12. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המלצה למארז פול טוואר שיהיה אפילו גנרי. המחיר לא גבוה מ300-350 שקל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by navk2,

תקישבו, קיבלתי היום מחשב מתיקון והיה בחיבור רשת תקוע מסטיק, כרגע אני לא יודע איך הוא הגיע לשם אבל אני לא מאמין שהוא יעבוד, מה עושים ? אם אני מחבר כרטיס רשת ל PCI ומחבר אליו את החיבור אינטרנט יילך ? יש המלצות לכ. רשת ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by saarxee,

שמעתי עליו והוא נורא פופולארי כיום בשוק, איך הוא? האם הוא טוב בעבור גיימינג וזמן התגובה שלו יהיה גם הוא טוב למשחקי FPS וכד'? הבנתי מכמה אנשים שמסכי IPS לא טובים בגיימינג בגלל הצבעים ה"מגעילים", ולגיימינג LED יהיה עדיף..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כולכם נורא נהנתם לייעץ לי להתקשר לדודי מארה"ב ולדווח לו על פעולותיו בשביל שלי יהיה טי-200. לא מצחיק. האם יש אתר או אתרים לא ישראלים המוכרים חלקי מחשב כגון: כרטיסי מסך חדשים, השולחים חבילות לישראל ? לא חייב להיות אמריקאי.. מצידי אפגניסטני. רק לא במחירים של ישראל. אם לא יודעים לא עונים בבקשה. חחח.. חייטין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by M_G_N_U_M,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר של עד 650 ש''ח וחשבתי על הרידאון 7500 או רידאון 8500le מה עדיף ומחירים למי שיש בבקשה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by unknown,

ההורים שלי הסכימו לקנות לי כרטיס ב-900 ש"ח(אחרי כמה שכנועים) אז החלטתי ללכת על: innovision geforce 2 ti200 64mb ddr, הוא אמור לעלות פה בערך 900 ש"ח, יש אותו כבר? עזבו את החברה, טוב? אם לא כנראה שבכסף הזה את יקנה geforce 2 ti 64mb ddr של leadtek.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by LazyCat,

יש לי עכבר לנייד עם כפתורים בצד התחתון שלו (צריך להפעיל יותר לחץ כנגד משטח קשיח), לכן אני חייב פד/משטח קשיח וקומפקטי ככל הניתן בשבילו. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by manorking,

צריך המלצה ל"אלפסק" למחשב הביתי בד"כ בחורף רב הזמן יש הפסקות חשמל וזה דופק לי הורדות ונתונים שונים., לכן החלטתי לקנות אל פסק, אני לא מבין בזה ממש, אני יודע שזה סוגר את המחשב בצורה מסודרת דרך המצבר. שאלתי היא איזה כדי לקנות? איזה חברה? בתודה manorking

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האם יש צ'יפסט ספציפי שתומך בבאס הזה? האם ה KT333 יתמוך בזה? נשמע מעניין... כדאי לחכות עד אמצע ינואר. למרות שבאתר של VIA אין שום חדשה מרעישה או אפילו פיסת מידע קטנה שמובילה אותי לצ'יפסט החדיש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by elekamit,

שאלתי היא מהו שרות האיידיאסאל הכי חזק כיום? באיזו חברה אני בבזק בין לאומי ואני מאוד מאוכז רוב הזמן אני בכלל מנותק בגלל כל מיני תקלות שיש להם למשל כרגע הם הודיעו לי שיש להם תקלה שתיקח מספר שבועות לתקן ובינתיים מהירות הגלישה תהיה בין 10-15kb ש"א שאני משלם לאינטרנט מהיר ומקבל אינטרנט רגיל, לא??? ברצוני לעבור לחברה אחרת, לאיזו חברה עלי לעבור??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אשמח אם מישהו יכול לעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה הבדל בין Sound Blaster Audigy Platinum ל- Sound Blaster Audigy Platinum eX או שבכלל זה אותו כרטיס? האם הכרטיסים תומכים ב5.1 או שבעתיד ייצא כרטיס בשם Sound Blaster Audigy Platinum 5.1 ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TNT,

בלוח GIGA BYTE 7DXR יש את - SOUTH BRIDGE 686B של VIA. איזה דרייברים של VIA הכי מעודכנים אני צריך? בלוח אם הזה עם כרטיס קול CREATIVE LIVE! VALUE יהיו בעיות בגלל ה- SOUTH BRIDGE? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by fire15,

איזה ספק כוח הכי טוב יחסית למחיר והתקציב שלי הוא 650 שקל ואיך יודעים עם הוא טוב מה צריך לבדוק איזה ניתונים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KillerOfReligion,

שלום לכם מצאתי מקלדת אלחוטית וחסר לי הדונגל שלה , יענו החלק שמתחבר למחשב , יש אפשרות להשיג כזה \להתאים לה איזה משו כזה ? המקלדת היא logitech cordless desktop ex110

19. Started by player_1,

היום ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט חדשה של חברת contact עם הדרייבר שקיבלתי בדיסק המצורף עם המצלמה אחריי שהתקנתי ובאתי להפעיל את המצלמה בעזרת התוכנה הופיעה לי הודעה : sory,you have no video capture hardwere יש לציין שעדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הפעלה היא ויסטה 64bit [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אם מישהו משתמש ב G600 של logitech, אם אפשר לשלוח הודעה יש לי שאלה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם. בקרוב אקנה מקלדת ורציתי לדעת איזו מקלדת משתלמת יותר לפי המחיר ולפי הביצועים שלה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Andronix,

טוב זאת פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה אשכול אז מצטער אם אני עושה משהו לא במקום. בקיצור עוד חודש אני עובר דירה ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה שתהיה לי בחדר החדש ככה שאני יוכל לשחק משחקים גם מרחוק עכשיו הבעיה היא שבשביל זה ציוד אלחוטי ולקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים זה יצא לי יקר ועוד זה גם יהיה ציוד גרוע שלא יתקרב לרמה של הציוד הלא אלחוטי שיש לי עכשיו וגם אני יצטרך למצוא מקום לשים את העכבר ואת המקלדת אז חשבתי שאני יקנה גיימפאד כמו שיש לסוני ולXBOX אז ראיתי את השלט שיש לXBOX360 וראיתי שהוא באמת יכול להיות אחלה אך השאלה היא אם אפשר לתכנת את הכפתורים שלו? והוא בכלל שווה? ראיתי גם את הCordless Rumblepad 2 של לוג'יטק אבל הוא עובד על סוללות ככה שזה דיי מעצבן לקנות ולהחליף בטריות וגם…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by J0n1,

אני רוצה לחבר את הגיימפד של הPS2 שלי למחשב, אבל אני לא רוצה להרוס אותו, יש אפשרות לקנות מתאם? אם לא, יש לכם המצלמה לגיימפד זול לפיפא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הוספתי תמונה.... דומה לכרטיס של athlon.... 1MB ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים