עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by elekamit,

שאלתי היא מהו שרות האיידיאסאל הכי חזק כיום? באיזו חברה אני בבזק בין לאומי ואני מאוד מאוכז רוב הזמן אני בכלל מנותק בגלל כל מיני תקלות שיש להם למשל כרגע הם הודיעו לי שיש להם תקלה שתיקח מספר שבועות לתקן ובינתיים מהירות הגלישה תהיה בין 10-15kb ש"א שאני משלם לאינטרנט מהיר ומקבל אינטרנט רגיל, לא??? ברצוני לעבור לחברה אחרת, לאיזו חברה עלי לעבור??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pc4u,

שלום לכולם מה דעתכם על IOMEGA JAZ 2 GB ? יש למישהו המלצות אחרות להפעלה חיצונית דרך USB ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hadar_p,

אז ככה: קניתי Rio 500 שזה ממש אחלה מכשיר ויש בו 64 מגה זיכרון מובנה. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון בשבילו. בחוברת שלו כתוב שאפשר להכניס בו כל כרטיס זיכרון עד 32 מגה. למזלי מצאתי באתר החברה עדכון Firmware שמאפשר לי כרטיסים עד 64 מגה. עכשיו נשארה לי רק השאלה איזה סוג אני צריך. הבנתי שיש שני סוגים: LEAD DATA 64MB COMPACT FLASH CARD MEMORY שעולה 58 דולר. 64MB Smart Media גם של Lead Data שעולה 54 דולר. האם שני הכרטיסים האלו מתאימים לי, או שאני צריך לקנות משהו מיוחד בשביל הריו? ההפרש במחירים קטן במיוחד, אז מבחינה זו זה לא משנה ממש. תודה תודה ותודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by captaincaveman,

http://www.modthebox.com/review241_1.shtml

5. Started by vmaddog,

מחפש סט עכבר ומקלדת עד 300 שקל עדיפות למשלוח עד הבית או איבורי אפשר משומש (כל עוד חדש יחסית . עד שנה של שימוש) עדיפות למכני/דמוי מכני) עכבר אלחוטי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SuicideSilence,

אני צריך המלצה על מקלדת ,עד היום הייתה לי רגילה בחמישים שקל ,אבל היא נשברה אז אני צריך לקנות אחת חדשה . יש לי חבר שנמצא עכשיו ברומא אז חשבתי אולי המחירים שם יותר זולים ,אז אני יכול לבקש ממנו שיביא לי . אני צריך מקלדת קטנה שלא תופסת את כל השולחן, ושכפתור הshift לא יהיה קטן (אם אתם לא מבינים יש מקלדות שהכפתור בו הוא בגדול של מקש "רגיל" וזה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה ) מה אתה אומרים על ה logitech g105 ? ויש סיכוי שיעשו עם זה בעיות במכס ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by KillerOfReligion,

שלום לכם מצאתי מקלדת אלחוטית וחסר לי הדונגל שלה , יענו החלק שמתחבר למחשב , יש אפשרות להשיג כזה \להתאים לה איזה משו כזה ? המקלדת היא logitech cordless desktop ex110

8. כולכם נורא נהנתם לייעץ לי להתקשר לדודי מארה"ב ולדווח לו על פעולותיו בשביל שלי יהיה טי-200. לא מצחיק. האם יש אתר או אתרים לא ישראלים המוכרים חלקי מחשב כגון: כרטיסי מסך חדשים, השולחים חבילות לישראל ? לא חייב להיות אמריקאי.. מצידי אפגניסטני. רק לא במחירים של ישראל. אם לא יודעים לא עונים בבקשה. חחח.. חייטין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by R0tem1,

היה לי עד היום את הסט הסטנדרטי האחלחוטי של לוג'יטק והוא ממש מתחרפן בזמן האחרון, איפוס לא עוזר. קורה שעכבר מתקלקל? יש לי אותו בערך 4 שנים... כנראה שאני אצטרך לקנות עכבר חדש, יש לי יד קטנה יחסית תקחו בחשבון תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by +Eliran+,

בגלל שלא רציתי לערבב בין הנושאים אז חשבתי שיהיה יותר כדאי לפתוח נושא חדש. בדיון הקודם על המשולבת נאמר שהיא זוללת צבע, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מדפסת טובה ואיכותית שלא זוללת צבע, ובנפרד לקנות פקס שהוא גם מכונת צילום וסורק.(כי השימוש במדפסת הוא יותר תדיר) אם כן אז יש המלצות על מכשיר פקס משולב כזה? וסליחה על כל הבלבול מוח, פשוט זה הוצאה די גדולה ואני לא רוצה להידפק בסוף....

11. השימושים הם מוזיקה, סרטים משחקים, מעוניין במערכת 2.1 או 2. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היות וההודעה הקודמת שלי על הסט הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1464 לא נענתה לאחר המון זמן, החלטתי לפתוח ת'רד חדש, להעלות את התקציב, ולתת לכם, המומחים, להציע את הדגמים שנראים לכם מתאימים יותר. טוב, אז ניגש לשימושים: 1. אלחוטיות לא מדברת אלי במיוחד, זה נחמד אבל לא מוסיף אצלי לדירוג של סט אחד על פני סט אחר. 2. אני לא משחק הרבה משחקים, אבל משחק, ואני רוצה שהמקלדת החדשה תעבוד בצורה טובה עם משחקים, כיום אני סובל מבעיה של שילובים מקשים שלא עובדים במשחקים במקלדת שלי (למשל, שילוב של ALT או מקש הרווח והחץ שמאלה לא פועלים לרוב במשחקים, דבר שמאוד מפריע בחלק מהמשחקים). 3. עכבר איכותי, העכבר הזול שאני משתמש בו היום עשוי מפלסטיק זול שנותן תחושה של זיעה ודביקות אחרי …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האם יש צ'יפסט ספציפי שתומך בבאס הזה? האם ה KT333 יתמוך בזה? נשמע מעניין... כדאי לחכות עד אמצע ינואר. למרות שבאתר של VIA אין שום חדשה מרעישה או אפילו פיסת מידע קטנה שמובילה אותי לצ'יפסט החדיש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gnk,

שלום, חבר שלי קנה מעבד ATHLON XP 1600 ולוח אם ASUS A7M266 וכשהוא מפעיל את המחשב, המחשב נתקע! האם זה בגלל שהוא צריך לעדכן את ה-BIOS?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by פבפ,

בניתי מחשב אנא חוו דעה ואם אתם מזהים אי תאימות בין המעבד ללוח ולזיכרון תגידו לי בבקשה AMD 1900 Xp Msi KT3 Ultra2-R KT 333 NEW Micron 256MB 266Mhz Teac 1.44 Tsunami p4 350W

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לא חובה להשתמש בכל הכסף - אם אתם אומרים שמדפסת ב600 שקל תספיק אז סבבה, צריך שהמדפסת תהיה חסכונית כמה שאפשר בדיו - ראש נפרד לכל צבע (לא כל כך מבין בזה אבל הבנתי שזה עוזר לחסוך) צריך שאפשר יהיה לסרוק ולהדפיס ללא תלות במחשב, בנוסף לקבל פקסים ללא תלות הייתי באופיס דיפו המליצו לי את הHP OfficeJet 6413 , מה דעתכם? לא מבין בנושא, אז כל פיסת מידע תהיה מועילה, תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בגלל התדרים ששתי המכשירים עובדים בהם? או סיבה אחרת? כי צילמתי קטע מסרט עם המצלמה הדיגיטלית sony cyber shot dsc p72 יש לי מסך lcd tft אם זה משנה.... שמעתי שזה הורס את המצלמה האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג אם אני אחבר מודם ADSL ל HUB זה יעבוד?? או שאני צריך לחבר את ה ADSL ישירות למחשב....ועם כרטיס רשת נוסף לחבר את המחשב ל HUB ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by birkoff_g,

אנשים, אני צריך שם של מודם שעובד בלינוקס (מודם חיצוני!!). אבל לא יותר מדי יקר רק זרקו שמות... תודה birkoff_g

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Angel-eyes,

מאיזה חברה כדאי לקנות דיסק קשיח GIGABYTE או IBM?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by navk2,

תקישבו, קיבלתי היום מחשב מתיקון והיה בחיבור רשת תקוע מסטיק, כרגע אני לא יודע איך הוא הגיע לשם אבל אני לא מאמין שהוא יעבוד, מה עושים ? אם אני מחבר כרטיס רשת ל PCI ומחבר אליו את החיבור אינטרנט יילך ? יש המלצות לכ. רשת ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dbx22,

אני רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק לא יקר(150~) שיהיה טוב, ושיהיה לו חיבור USB(לא! GAMEPORT!) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני מעוניין לקנות סט של עכבר ומקלדת אל-חוטיים ורציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם המקלדת הנ"ל ויכול לתת חוות דעת? מעבר לכך אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי בעל ביצועים דומים ל-G9 אך במחיר שלא עולה על 250 (עדיף פחות). בתודה ראש. *אשמח להצעות למקלדות אלחוטיות בסביבות ה200 ש"ח ומטה. **אין בעיה להזמין מחו"ל במידה וזה יוצא יותר משתלם. אופציות של עכברים שחשבתי עליהם: -Microsoft SideWinder X8 -Logitech Performance MX -Logitech G700 האם הלוג'יטק פרפורמנס שווה תוספת של 50 ש"ח על הX8 של מיקורוספט ? (240 במקום 190) או אפילו את ה-G700 של לוג'יטק ב-275.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב אז הסיפור הוא כזה: לפני מספר שנים(ליתר דיוק שסימולטור של מייקרוסופט FLIGHET SIMULATOR או בקיצור MSFS(אתם חייבים להודות שבעיברית זה נשמע נחמד ;D)) חבר שלי חשף אותי לנפלאות הFS (ויש לציין כי באמת הסימולטור המדובר התקדם רבות מאז...) אמרתי שאני חייב ג'ויסטיק טוב ונחמד ובזמנו קניתי את הCH F16 COMBATSTICK שהיה אז אחד הג'ויסטיקים המדהימים ביותר שראיתי (מבחינת העיצוב והנדסת האנוש) הקיצר הוא כבר התחיל לעשות לי בעיות והחלטתי לרכוש סטיק חדש, מכיוון שנחשפתי לג'ויסטיק מאוד דומה (לג'ויסטיק שבביקורת) של לוגיטק(כזה רק ללא הFF) אמרתי שזה מה שאני הולך לקנות. למרבה המזל ראיתי איזה פרסום של אופיס דיפו והיה ג'יסטיק כזה של LOGITECH בגרסת הFF במחיר נחמד והחלטתי שאני הולך על זה! אז קניתי! ו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים