עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב, כמו שכתבתי בכותרת. מכיוון שזה קצת מוזר לי לעבוד עם מקלדת שלא כוללת אותיות בעיברית, אני מנסה לרכז מספר דגמים שכן כוללים. תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20070208073750.html רק שתבינו, הם רצו להוציא לשוק גרסה עם מקשים בשחור-לבן ולא בצבע + כפתורים כמו רווח או שיפט יהיו רגילים ולא בעלי מסך או יכולת תכנות מחדש וכל זה במחיר המשתלם של 1200$ בסופו של דבר הם ירדו מהרעיון והחליטו להוציא רק גרסה צבעונית במחיר שעוד לא פורסם :-X המקלדות החדשות אמורות להגיע לשוק באפריל.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  3. Started by J S Bach,

היי, מסתבר שבדרך למעבר למערכת אלחוטית חבויים להם אתגרים ומכשולים רבים. הפעם בעיות עקיבה עם ה-G700. לפני מספר דק' קיבלתי את העכבר, התקנתי/עדכנתי את כל התוכנות הדרושות, אך הוא מסרב בתוקף לספק את הביצועים המרשימים בהם לוג'יטק כל כך מתגאים. העיקבה שלו קטועה ובעייתית במצב אל חוטי (כרגע הוא נטען עם כבל USB) גם בהגדרות המקסימליות. (האם יכול להיות שזה בגלל הטעינה/בטריה כמעט ריקה?) הרסיבר מחובר למחשב בנמצא במרחק של כמטר או פחות מהעכבר כאשר השולחן הוא שולחן עץ (לא מתכת). לידו מותקן הרסיבר של המקלדת ומעליו האנטנה של האינטרנט האלחוטי. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? בתודה מראש! **עריכה: העכבר מראה סימנים של בעיות עקיבה גם במצב חוטי. יכול להיות שזה המשטח (רייזר …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. עד עכשיו מצאתי שתי מדפסות EPSON STYLUS PHOTO R200 CANON PIXMA iP4200 משתיהן הבנתי שהקנון יותר טובה, אבל היא יותר יקרה. יש מדפסות אחרות שמדפיסות על דיסקים בשוק?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by eran256,

שלום, קניתי עכבר SENSI של STEELSERIES ואני לא מצליח להפעיל אותו כמו שצריך. אני מתקין את הדריברים ואז הוא כל הזמן מהבהב בצבע כחול, בדרייבר עצמו הוא רושם please connect a steelseries engine compatible device to start ניסיתי להתקין מחדש ולמחוק את כל הקביצים וזה עדיין לא עובד, אני כבר מיואש מזה... עוד מישהו נתקל בבעיה/מישהו יודע את הפיתרון תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by st0m,

שלום לכולם .. יש לי שבוע לבחור מארז למחשב איך זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מאריך שבו זמנית יכול להאריך גם תיציאה של הרמקולים וגם של המיקרופון..יש כזאת חיה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by jameson,

http://ksp.co.il/?uin=22449 HP Deskjet Wireless Ink Advantage 4645 e-All-in-One Printer B4L10C 415 ש"ח. מה דעתכם על המדפסת הזו? אני סטודנט למדמ"ח, מחפש משהו טוב שיחזיק ל-3 שנים הקרובות כולל פקס (סורק יש לי כבר בבית האמת, אבל אני רואה שכל המדפסות מגיעות כבר עם סורק..) אפשר גם להוסיף קצת כסף ולהביא את ה- Printer HP Officejet 6700 Premium 525 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=17077 שהיא גם מעולה לפי מה שהבנתי אשמח לייעוץ

• 10 תגובות
    • 11.2k צפיות
  9. שלום רב, אני מעוניין לקנות ספק למעבד פנטיום 3 , אך אשר יתאים לשדרוג עתידי. לצורך כך, הבאתי רשימה של ספקים לפי סדר מחירם. התקציב לקניית ספק הוא עד מחירו של הספק האחרון קרי 425 ש"ח. אני מעוניין בספק שקט המדדים לבחירת ספק: 1. הספק ממוקם במאונך במארז, אולי ישנו השפעה במידה וייבחר ספק עם מאוורר 120 מ"מ אשר נמצא בתחתית הספק. 2. מדד השוואתי לרעש הוא ספק HEC. ספק HEC לפי דעתי הוא רועש. אני מעוניין בספק אשר יהיה שקט ממנו. 3. אמינות. ספק HEC הוא ספק אמין. במידה ואין ספק שקט יותר אולי אקנה ספק HEC הודות לאמינותו. 4. אני יודע שישנו ספק של חברת FSP. אך אינני מעוניין לקנות בחנות אשר מחוץ לתל אביב. האם כדאי לקחת סיכון? hec 300 ART hec 400 ART RS-380-PMSR/P hec 350 TRT FSP ATX-400PA RS-…

10. Started by A.Z.P,

היי לכולם, יש לי את המדפסת הנ"ל ורציתי לדעת האם ניתן להגדיר משהו כך שיהיה ניתן להשתמש בה בלי שמוכנסת מחסנית צבעונית? כרגע המצב הוא שנורת הINFO מהבהבת באדום וטוענת שחסרה מחסנית ולכן לא ניתן להשתמש בה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Trumpeldor,

אני מחפש להורים שלי מדפסת משולבת פקס וסורק התקציב הוא עד סביבות 400 ש"ח רצוי שהדיו יהיה כמובן זול ואם ניתן גם למילוי עצמי (מה שלא עבד כל כך טוב בHP) בנוסף הם מפנטזים על להדפיס כמה תמונות פוטו מדי פעם (זה בכלל ריאלי ומשתלם בימינו ? אני נוטה לחשוב שלא...) אני כבר לא בעניין, אבל פעם בHP היו מחסניות מיוחדות לזה זה עדיין קיים בימינו ? *אין צורך ברשת אלחוטית, המחשב צמוד למדפסת הם די מאוכזבים מHP, ושמעתי על בראדר דברים טובים לאחרונה, אז המלצה בכיוון תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by OZSHIMON,

הזמניתי מהחנות שליד הבית שלי את המקלדת logitech media keyboard elite אבל אין במלאי וגם לא יגיע ובררתי בחנויות האחרות וגם להם אין!!! הם הציעו לי את המקלדת:logitech media keyboard אני פתוח לעוד הצעות של מקלדות ! ראיתי גם את המקלדת logitech WAVE keyboard אייך היא?????????? בבקשה דחוף!! תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. שלום לכולם אני גיימר שמשחק הרבה יחסית ואני רוצה לקנות פד טוב לעכבר.. אני מתלבט בין 2 פדים והם: FUNC http://www.func.net או RATPADZ http://www.ratpadz.com מה אתם חושבים שיותר טוב? וד"א אל תתיחסו למחיר... תודה לכל העונים!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני מבקש המלצה על הגה למחשב בתקציב עד 1,000 ש"ח. רציתי לרכוש את Logitech MOMO Racing אבל בכמה חנויות אמרו שאין להם במלאי (חנות אחת אמרה שיש מחסור אצל הספק).

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  15. שלום כולם אני רוצה עכבר חדש תקציב 320 ש"ח (בלי חריגות) אני מעדיף שיהיה לייזר ואלחוטי חשובה לי מאוד הנוחות , משחק מידי פעם לא איזה גיימר מושבע אבל כמובן שיהיה יעיל במשחקים יש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 18:27:48 מישהו בבקשה? דיי דחוף ליעריכה: מצטער לא התכוונתי לנהוג לא כשורה

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מערכת לא כל כך חזקה אבל בכל זאת אני מעדיף ספק איכותי כרגע יש לי ספק כוח של סאנשיין קומה 400 וואט המפרט שלי הוא לוח אם של פי סי פרטנר פנטיום 3 1000 מגה הרץ+מאורר שני סלוטים של 256 SDRAM במהירות 133 מגה הרץ כרטיס רשת 100\10 כרטיס קול של קראיטיב כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO+מאורר של הכרטיס שני הרדיסיקים אחד 20 גי'גה ווסטרן דיגיטיל 5400 סיבובים לדקה והשני חברת סגט 40 גי'גה במהירות 7200 סיבובים לדקה כונן פלופי, צורב וסידרום ושני מאוררים לקירור המארז אני רוצה לקנות את הספק של חברת HEC ART 300W האם הוא יחזיק את המערכת שלי? והאם הוא מתחבר לפנטיום 3 ואם לא על איזה ספק אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by Circul8,

יש לי מקלדת טובה, Logitech Navigator, אבל הבעיה היא שהיא די ישנה והצטבר עליה קצת אבק וכל מיני לכלוכים אחרים :-X. אז בהנחה שלשטוף אותה עם מים אי אפשר, רציתי לשאול איך בדיוק, אם זה בכלל אפשרי? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש אפשרות לחבר מדפסת חוטית לשני מחשיבם בו זמנית בעזרת איזשהו מפצל USB או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 7.2k צפיות
  19. Started by ZiX,

שלום , לאחר שהפקס שלנו התקלקל החלטנו כבר ללכת על מדפסת לייזר משולבת שתשלב פקס + מכונת צילום + וסורק צבעוני. יש חשיבות לסורק הצבעוני כי יש לנו מדפסת צבעונית בבית ואני רוצה להשאיר לי את האופציה לצילום צבעוני. המדפסת מיועדת לבית , לא לשימוש מסיבי מדי אבל חשוב שהיא תהיה אמינה. המדפסת מיועדת להיות בשימוש תחת 4 מחשבים שונים ברשת (בגלל זה צריך שתהיה לה תמיכה ברשת , לא צריך WIFI או משהו , מספיק לי שע''י דרייבר יהיה ניתן לשתף אותה) - כמובן שלא הייתי מתנגד גם לצילום דו-צדדי אבל זה נשאר רק בגדר העדפה ולא בגדר חובה המדפסת הצבעונית שיש לנו כרגע לא תומכת ווינדוס 7 , אז גם זה נושא דיי חשוב. התקציב הוא סביב ה1K אם כי אני יכול לחרוג ב100 - 200 שקל ואולי אפילו יותר אם זה אכן משת…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by SLI/CF,

שלום לכם, אני מעוניין לבצע קנייה של עכבר + מקלדת אלחוטיים המגיעים בסט אחד עיינתי במומלצים וקראתי את חוות הדעת אולם הבעיה שמדובר במחשב נייד המוגבל בפורטי USB ולכן אני מעדיף קנייה של סט בודד והסיבה מובנת מאליה התקציב עומד כרגע עד 250 שקלים עדיף מחנויות כמו KSP אייבורי באג ושאר חנויות אלקטרוניקה המצויות ברוב האזורים בארץ שאין צורך בהזמנה מיוחדת ויש אפשרות לבצע קניה של מהיום למחר העיצוב של המקשים (low-profile וכו') לא כל כך משנה, אני יותר מחפש משהו איכותי שיחזיק אורך זמן כי ידוע שהסטים האלחוטיים נהרסים מהר יותר מהחוטיים בגלל תחנות העגינה הרגישה בנוסף אשמח לכמה הצעות לגבי דגמים בכול מיני גדלים, משום שמדובר במחשב נייד וגודל הסט יכול להיות די משנה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by swg,

אני מיואש אחר חיפוש מדיות DVD-RW/+RW במהירות X8/6. אשמח אם למישהו יש לינק לדיסקים כאלה שנמכרים בארץ, או באיזה חנות או כל טיפ\כיוון כלשהו שיכוון אותי אליהם. תודה מראש. ,swg

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. הזמנתי מחשב נייד מארה"ב והוא אמור להגיע אלי היום, בטיפשותי שכחתי שרשת החשמל שלהם פועלת במתח שונה, איפה אני משיג מתאם מתח טוב ויציב שלא יהרוס לי את הנייד?

• 8 תגובות
    • 8.7k צפיות
  23. Started by tal_p,

אז לפי הכותרת כמו שהבנתם אני רוצה ג'ויסטיק... תקציב עד 180... אני רוצה ג'ויסטיק כמו של טיסה ,לא כמו של הPS..

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by proevo4ever,

אהלן, הרמקולים אצלי אחרי 13 שנה התחילו לעשות בעיות .. אני מחפש רמקולים למחשב בתצורה 2.1 או 5.1 בתקציב של עד 1000 שקל - אפשר חריגה של עד 1200 שקל אם הדגם ממש שווה את זה. אני משחק משחקים + שומע מוזיקה - אני מאוד אוהב שהצלילים מאוזנים(יצא לי לשמוע רמקולים שהבאס היה מוגזם בטירוף או לא היה בכלל באס) אני גם מעדיף מאוד שברמקולים יהיה דרך להנמיך ולהעלות את ה באס / טרבל / רמקול אמצעי האם יש חיה כזאת בתקציב הנ"ל?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Danits1,

אהלן. אני משתמש במחשב שלי לצורך צפייה בסרטים / סדרות, בעיקר בשעות המאוחרות. בכדי לא להעיר אף אחד, חשבתי על לקנות איזה אזניות אלחוטיות. השאלה: איזו שיטה מומלצת להעברת שמע בצורה אלחוטית ? 1. אזניות בלוטות' + מתאם. 2. אזניות אלחוטיות כמו של טלוויזיה. נתונים נוספים : מחשב עם מעבד i5, USB2, מרחק צפוי של כ-4 מטרים בין המחשב לאזניות.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.