עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by FeedMe,

שלום הזמנתי את הספק הרשום בכותרת לפני יומיים, ואני תוהה אם הוא יוכל להחזיק את המערכת שלי (אחרי הכל הוא רק 400W). המערכת: p4 4.0ghz 2*512mb ram 79gt (under oc) mobo: 925xe 2*80gb sata 2*dvdrom 6 system fans 2 cathodes floppy ומצלמת אינטרנט וכל מיני קשקושים כאלה יחזיק?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by itai7,

אני צריך המלצה למארז במחיר של עד 400 ש"ח . חשוב שיבוא עם מאווררים, אבל שקטים. אבל גם חשוב העיצוב והמראה... (שלא ייראה כמו קופסא לבנה עם כפתורים..) תודה מראש נ.ב... שמתי עין על מארז מסוים... הבעיה שלי היא מיקום סניפי החברה, ואין לי מושג אם המאווררים שקטים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6838

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by Eran Sandman,

אני מעוניין באיכות שמע גבוהה למוזיקה ולכן אני קונה מגבר + 2 רמקולים טובים... אני מתכוון לחבר אותם למחשב נייד, אך השאלה באיזה תצורה הכי כדאי לחבר והאם רכישת כרטיס קול טוב יותר (לעומת המובנה) תשפר את האיכות? תודה.

4. הכרתי מישהו דרך קרוב משפחה, שמייבא בעצמו כמות גדולה של עכבר אלחוטי מחברת MouseCaster, ומוכר אותו ב-79 שקלים במקום 399 ש"ח. מישהו מכיר את העכבר ויכול להגיד אם הוא טוב למשחקים או לא? האתר של הבחור: http://itaycom.fav.co.il/nna_content.php?id=24987 באתר אחר שבו הוא נמכר ב-399 http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=1159&CatCode

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. Started by miki20008,

<צונזר ע"י אחראי הפורום>יש שם את העכבר הסוס הזה שהו יותר טוב מהדינואת של ראזר בפחות 329 לא כולל מישלוח אני קניתי אותו הוא סוס כזה כמו כפפה ודיות של מניאק טחון חח

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by dardanadg,

שלום, אני מתכוון להעמיס על הספק כוח שלי עוד יותר בזה שאני מוסיף רכיבים כגון לדים ומאווררים נוספים. לי יש ספק של 300 ורציתי לדעת אם הספק יעמוד בלחץ זה או שכדאי לקנות ספק יותר טוב .. עזרה ממי שיכול בבקשה דחוף תודה ???

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  7. שלום, ברשותי מדפסת HP1100 ומדפסת HP5510. רציתי לדעת בהדפסת מסמכים בשחור לבן איזה דיו יותר חסכוני. תודה מראש, חג שמח ושבוע טוב - יונתן

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. Started by yousux,

לדעתכם ? (לשימושים כללים במחשב וקצת משחקים, לא למעצבים או משהו כזה)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by matan101010,

כי אמרו לי שיש לי AT

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  10. איך אני יכול לדעת עד כמה איכותי איכות ההדפסה במדפסות שהרזולוציה שלהם היא 4800 על 1200 ? לעומת זאת יש מדפסת של אצ פי שהיא גם באותה רזולוציה אבל יש לה 6 ראשים בפנים כלומר הגוון צבעים שהיא יכולה להגיע אליו יותר גבוהה והיא כבר מדפיסה באיכות של פוטו (זה כמו לקנות ראש דיו פוטו אבל פה זה כבר מההתחלה באיכות פוטו) השאלה היא עד כמה ההבדל ניכר למשל לעומת מדפסות של אפסון שהרזולציה שלהם היא משהו כמו 5670 על 1440 נראה לי.. למשל על המדפסת של קנון 4500 יש לך רזולוציית הדפסה ממש גבוהה אז ככה שאני יודע שהיא תתן איכות הרבה יותר גבוהה מאפסון..אבל אם נשווה אותה ל7283? בקיצור הייתי מעוניין לקבל השוואה באיכויות הדפסה לגבי המדפסות הנ"ל.. 5783 אצ פי 7300 של אפסון 7283 אצ פי וקנון ה4500 כמובן

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by the-f-master,

קראתי בכתבה באתר שהעכבר הזה אמור להיות משווק בארץ מפברואר אך עכשיו כבר אפריל ואני עדיין לא רואה אותו בחנויות כמו באג או אופיס דיפו... למישו יש מושג מתי הוא אמור להיות משווק,אם בכלל?או אם הוא כבר משווק אז היכן ניתן לרכוש אותו.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by DisinfectedDuck,

איזה ספק כח הייתם ממליצים למחשב הזה - P4 2.4 800 FSB Abit IS-7 GIGACUBE Radeon 9800 שאר הרכיבים לא חשובים כ"כ נראה לי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by daniel0089,

Hi, Is the power supply in the Logitech G25 wheel compatible with 110-220V? Its very impotent and I need answer quickly please!!! Thanks, Daniel

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Static,

דרישות שלעכבר יהיה סטנד כזה שמטעין את הסוללות שהסט יהיה אלחוטי. חשוב לי עכבר איכותי כי זה גם למשחקים (אני יודע שאלחוטי זה בד"כ לא משהו למשחקים אבל בכל זאת) והמקלדת האלחוטית ממש לא עקרונית... לא אכפת לי מחיר דרוש=400שח אולי טיפה יותר... אני יודע שזה קצת אבל זה מה יש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים! כבר יותר מארבע שנים שאני נהנית (טפו טפו) ממדפסת של Lexmark דגם E120. לאחרונה המחשב עבר פירמוט, והותקנה מערכת הפעלה Windows 7. מאז, אני לא מצליחה להתקין את הדרייבר עם דיסק ההתקנה שיש לי. חיפוש קצר באתר של Lexmark מראה שהם כן מודעים לבעיה, והדגם הזה מופיע ברשימת המדפסות שיש להן דרייבר מעודכן למערכת הפעלה זו, אבל הקובץ לא באמת עושה את העבודה. המדפסת עובדת גם ככה, הבעיה העיקרית היא שאין לי את האופציה של להדפיס דו"צ. אני יודעת שאפשר להדפיס זוגיים ואי-זוגיים בנפרד, אבל לפני שאני מתחילה עם זה, האם מישהו נתקל בבעיה? ויותר חשוב, האם מישהו יודע איך מתגברים עליה? ??? שנה טובה לכווווולם!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אתמול שעה בערך אחרי שסיימתי לשחק בקונטאר ואי גולש רגיל פתאום בלי שום דבר שקרה לפני העכבר הפסיק להגיב, עשיתי ריסט ולא עזר, אז הבנתי שהוא כן מגיב אבל זה רק כשלוחצים בנקודה ממש מסויימת שהיא בקצה השמאלי (זה הכפתור השמאלי) שלו ורק שם כשלוחצים זה מגיב, עכשיו כל הכפתורים האחרים שלו עובדים כרגיל, מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by H.I.V,

http://www.pch.co.il/docs/pd813083196.htm אני משיג את זה ב350 שקל משהו יכול להגיד אם היא נוחה או לא?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך המלצה למצלמת רשת + מיקרופון לשימוש בסקייפ וכו'... המחיר גמיש אבל חשבתי על 100-200 ש"ח. האם יש חברות שצריך להיצמד אליהם ? מה צריך לבדוק ? טנקס.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  19. ההתלבטות שלי היא בין שני עכברים של A4TECH הראשון הוא X-750F והשני הוא X-718 .הראשון לייזר 2500DPI והשני אופטי 2000 DPI. שניהם לא אלחוטיים.אשמח לקבל חוות דעת ותודה מראש.

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  20. שלום אני חושב להחליף את העכבר שלי (MX1000 שאני מסתדר איתו טוב מאוד במשחקים) לעכבר חדש MX Revolution! השימושים שלי הם משחקים(CS:S) וגלישה באינטרנט מה אתם אומרים, כדאי?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מדובר על מארז מדגם 6A19 שאר המפרט: מעבד E6300 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות Twinmos 512mb 667mhz * 2 דיסקים קשיחים WD 2500ys * 2 כרטיס מסך Leadtek 7600gs צורב NEC ND3550 (כדאי להתעקש על דגם חדש יותר או שאין הבדל מהותי?) סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft (הדגם הכי פשוט) סה"כ לתשלום: 5,382 השאלה החשובה - האם הספק בכותרת יחזיק את המערכת גם עם אפשרות שאעשה אוברקלוק רגוע? השאלה המשנית - מה דעתכם על המחיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. נו אז כמה אתה תשקיא 700 או 100 או יותר או בכלל לא תקנה מארז חדש?? ;D

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  23. אני רוצה לראות איפה עומד ה-G5 שלי בבאנצ'ים מול עכברים אחרים....

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. רציתי לקנות את הdeathadder ויש לי שאלה ,אפשר לשנות בדריוור שהכפתורים מהצד ישמשו לשינוי DPI ולא לback forward?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. Started by gal51,

מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת All-in-one (כולל פקס, סורק וכו') לשימוש ביתי. חשוב שיהיה לה חיבור רשת (העדפה ל-LAN, אפשרי גם אלחוטי) אמינה ועלות אחזקה זולה (טונרים, תוף). לא עקרוני מהירות הדפסה וגודל מגש. תקציב עד 1300 ש"ח. הסתכלתי על HP Color LaserJet Pro MFP M277n B3Q10A ב-1165 ש"ח כרגע בזאפ (לא ראיתי מבצעים מיוחדים ל-Black Friday). http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/printers/product-detail.html?oid=6782843

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.