ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של בערך 300 שקל לפאד + עכבר חיפשתי הרבה באינטנט והתמקדתי בדגמים האלה: RAZER DEATADDER LOGITECH G500 SS IKARI ונראה לי שאני יקח פאד מהסדרה QCK כדאי? אם כן איזה עובי? (גודל אני אבחר אחר כך) בקשר למקלדת אני לא רוצה משהו יקר אבל שתהיה נוחה, ( איך הWAVE? ) . תודה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הציטוט מגיע מהחדשות של www.isonews.com "The idea of a Pocket PC going a little far. [General] [TheVirus@8:22PM EST] A San Fran based company, OQO, has developed a tiny PC thats the size of a standard Palm Pilot, the thing about it is, its a PC! It has everything a standard PC has, and the ability to connect to external monitor/keyboard/mouse. With Windows XP installed, 256 megs of ram and a 10gb hard drive, this is the portable PC of the future. Read more here: http://www.cnn.com/2002/TECH/ptech/04/17/modular.computing.ap/index.html פשוט מחשב מדהים... מראה רק את היכולת.. אם אפשר לייצר כזה דבר ב1000 דולר, אין שום סיבה שיוכלו לעבור לייצור המוני, ולוותר על מחשבי…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש מיקרופון, אני משתמש בו אומנם לא המון אבל מידי פעם וחשוב לי שיהיה נוח ובעל איכות נורמלית . עדיף שיהיה אחד נפוץ שקל לימצוא בכל חנות נידחת... או אם יש אותו ב OFFICE DEPOT בכלל טוב!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להחליף את המקלדת והעכבר שלי לאלחוטיים. גם כי נמאס לי ואני רוצה חדש , וגם כי העכבר קצת דפוק (המקש הימני דורש לחיצה קצת חזקה). אז ככה.. אלה הדרישות: 1) מקסימום 400 שקל שניהם. 2) חשובה לי מאוד הנוחות של העכבר! שיהיה נוח בצורות כמו של העכברי גיימרים אם אפשר. 3) מקלדת שיהיו בה גם כפתורים הניתנים לתכנות (לא מהענקיות, אלא כמו במקלדת מולטימדיה הפשוטה של מייקרוסופט.) *4) אם אפשר, לא נחוץ במיוחד, שתיהיה גם משענת יד למקלדת. **5) עדיף שהעכבר יהיה נטען ולא עם סוללות. ***6) כדאי שגם יראו טוב. האם נראה לכם שהסט הזה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8431 האם הוא עונה על הדרישות? על 1, 3, ו - 6 הוא עונה ועל 4 בערך... …
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום קראתי הרבה ביקורות טובות על המדפסת CANON PIXMA MX455 הייתי רוצה לדעת לגבי צריכת הדיו שלה וכן כמה עולים ראשי הדיו תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשוב שלעכבר תהיה תחנת טעינה... כי יש לי התנסות לא הכי טובה עם העכבר הקודם שלי... אני משחק מדי פעם אבל לא בא לי להשקיע הרבה כסף העיקר שיהיה טוב... רצוי מקלדת מולטימדיה והעכבר שיהיה עם מספיק לחצנים לעבוד איתם תודה רבה לעוזרים! ;D
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... אז ככה אני מעוניין במדפסת רק מסוג Hp בלבד!!!! אני צריך המלצות על מדפסות של החברה שציינתי ממש טובות גג עד 400 500 ואם אפשר משולבות גם יעני עם סורק.. ומה אתם אומרים על המדפסת הזו ..? שווה לקנות אותה ... http://www.officedepot.co.il/(d5qyravgqua0il45orzgzy55)/catalogSku.aspx?id=673889&famid=376095&PR=QJ5 תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי מחפש לקנות לבן שלי מקלדת גיימרים טובה מה יש מומלץ בטווח המחירים 500-700 שקל, ועדיף מקלדת שלא עושה רעש שלוחצים על כפתורים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש שלט למחשב (למדיה פלייר בעיקר) שתומך בפרופיל avrcp בבלוטות'...
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש לאתלון הרותח שלי ואני בהתלבטות איזה לקנות ואיפה אני נוטה לכיון משהו שעשוי מאלומיניום שיקרר את הבפנים (כלומר הרבה מקום למאוררים) ושלא יעלה יותר מדי הדגמים של ציפטק מאוד קורצים לי למישהו יש רעיונות או המלצות עם ניסיון בקשר לאיזשהו מארז תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עם כף יד יחסית גדולה ואני מחפש עכבר חוטי עמיד, נוח ולא צריך את כל הכפתורים האלה שבצדדים מספיק לי רק הרגילים. חשוב שאפשר ללחוץ מהר על העכבר ושיגיב מהר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע מדפסת hp deskjet 5550 (דיו שחור - 56, צבעוני - 57). האם המדפסת טובה ? האם היא יותר מדיי ישנה? דיו שחור מקורי בחנות השכונתית עולה 130 ש"ח , חיקוי 80 ש"ח . יש 10 ש"ח זיכוי על החזרת ראש מקורי, ו5 ש"ח על החזרת מחסנית חיקוי. בKSP, המחיר של ראש דיו שחור מקורי 56 הוא 66 ש"ח. האם יש בKSP זיכוי על החזרת ראש דיו מקורי/חיקוי? והאם יש במקום אחר? ולשאלה עצמה: האם שווה לי לקנות דיו או לקנות מדפסת חדשה (משולבת?) הנה כמה דגמים שמצאתי: HP Deskjet D1560 Warranty 1 Year מחיר למזומן: 155 ¤ Canon PIXMA iP1800 Warranty 1 Year מחיר למזומן: 174 ¤ Canon PIXMA MP140 All-in-One photo printer Warranty 1 Year מחיר למזומן: 240 ¤ HP Deskjet F2280 All-in-One Warranty 1 Year…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
ישנו מין ציפוי על הזכוכית של המסך והוא מתחיל להמחק (כניראה מניקוי יתר) וזה עושה כתמים מעצבנים... אני חייב לעשות משהו ואין לי אחריות
-
שלום, רציתי לשמוע קצת דגובות על ההגה של לוגי'טק ,דגם ששמו DEXXA. עם אתם מכירים זה לא ההגה חדש כל כך. תודה- THANKS
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש למחשב... כרגע יש לי את ה MICROSOFT WIRELESS INTELLI MOUSE EXPLORRE 1.0A .. העכבר האלחוטי שלהם מלפני שנתיים... בגדול אני לא הכי מרוצה ממנו, יש לו בעיות שלפעמים במשחקים הוא קצת משתגע, וגם הוא זולל בטריות בטירוף (אין לו בסיס טעינה).... עד היום היו לי רק עכברי MICROSOFT ושאלתי היא מה מומלץ היום ה MX-1000 של LOGITECH החדשים, או ה MICROSOFT החדשים טובים גם ? דברים שחשובים לי הם: אלחוטי עם בסיס נטען (ובטריות נטענות בפנים), שלא ישתגע במשחקים מדי פעם, שיהיה גדול ונוח (אני זוכר שניסיתי פעם LOGITECH והם היו ממש קטנים לעומת העכברים של MICROSOFT).... אשמח לתגובות אודות העכברים בשוק (האם ה 1000 משמעותית יותר טוב מה 700 ?) ואם אפשר גם לינקים לביקורות.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איזה ספק כדאי? שיתאים? שיהיה כמה שיותר תקציבי... יחס תמורה-מחיר. תודה!!!! המפרט למטה...
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
כותרת. חריגה של 50 שקל לא תהרוג אותי. בעיקר אני רוצה באס כזה חזק שהראש שלי יירעד, שתהיה אחריות כלשהיא ( לא מחו"ל ) ושיהיה מאיזור המרכז ( מדינת ראשון לציון ). המליצו לי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17493 http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2_%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-1865.html?affid=1492 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12591 שימושים: מכשירים: גלקסיS או נגן סאנדיסק שאני כנראה אקנה. מיקום: אוטובוסים או כיתה עם אקוסטיקה נוראית ו30 ילדים בי"ב. תודה רבה מראש עריכה: עכשיו ראיתי שיש פורום " אודיו וקולנוע ביתי…
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, האם יש עכבר שהוא כמו הטאץ’ פד, נלחץ בנגיעה במקום בלחיצה? כמו כן, במקום זה האם יש עכשיו שהלחיצה שלו שקטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 279 צפיות
- 2 followers
-
-
הלוח אם שלי דורש חיבור הספק ליציאה של 20 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. כמו כן רשום שהלוח א?ם יוכל לפעול רק במידה ושני הכבלים מחוברים ל- 20 ול- 4. אני מצרף תמונה. האם ספק שבמפרט רשום 20+4 Pin מתאים לי? האם ספק שרשום שיש לו 24 - אני צריך לחתוך באופן ידני את ה- 4 ???? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
התקציב עד 350 שיהיה נח מאוד ועדיף יפה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לדחוף 2 מחשבים בתצורת ATX לשטח יחסית קטן. עד היום הייתי עובד עם מארז Mid Tower גדול יחסית (Antec, Chieftec וכו') - ולהחזיק 2 מארזים גדולים כאלו לא בא בחשבון! הנה מפרט משוער של המחשבים (עוד לא נרכשו, למרות שחלק מהרכיבים כבר אצלי): מחשב 1: לוח ATX, מעבד Athlon 64, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-2 דיסקים קשיחים. מחשב 2: לוח ATX, מעבד Athlon 64 DualCore או לחילופין 2 מעבדי Opteron DualCore, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-3 דיסקים קשיחים. את שניהם אני רוצה לדחוף לשטח כמה שיותר קטן. רוב הציוד יחובר ב-USB/Firewire ולא בתוך המחשב, לכן כמעט אין כוננים וכרטיסים! כל הקונסטרוקציה הזו ככל הנראה תוצב מחוץ לחד…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה דעתכם על העכבר של LOGITECH MX500 איך הוא : 1. אמין? 2. תנועתו חלקה למשחקים כמו CS שצריכים לעשות סיבוב של 180 מעלות ובלי שהעיינית תתחרפן כמו בכל עכבר אופטי זול. 3. איך המרגש שלו ביד הוא נוח או שמכביד ומעייף? אם יש לכם איזו ביקורת מקיפה אליו זה יעזור תודה חברה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, הזמנתי מחשב חדש כדלקמן: AMD athlon 64bit 3800+ X2 dual dfi infinity NF4 ultra geforce evga 6800GS WD 250GB 16mb sata2 512X2 MB ram לצורך משחקים ועבודה (לא אינטנסיביים מדי) וייתכן גם שאעשה OC בעתיד. ואני צריך להתאים להם מארז וספק בסביבות ה700-800 ש"ח ביחד, נדהמתי לגלות שלעומת שאר רכיבי החומרה קשה למצוא ביקורות והשוואות באינטרנט על זה, אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק אני אשמח לא חשוב לי בכלל המראה, חשוב לי שהמארז יהיה שקט ונוח לשימוש ושכמובן יחזיק את המחשב (גם אם אני יעשה OC בעתיד), אני יהיה מוכן גם להתגמש על הגבול שקבעתי לעצמי. המליצו לי על ה SLK3800 של ANTEC עם הספק שבא איתו, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליהם (באותו נושא האם ה SLK3800 וה 3800BQ זה אותו מארז?), אם תוכלו …
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה באופן אלחוטי. המחשב נמצא במרחק גדול מדי מהטלוויזיה בשביל לחבר אותו ב HDMI. אני רוצה להקרין את השולחן עבודה שלי למסך הטלוויזיה. האם יש סטרימר או איזה גאדג'ט אחר שיעשה את העבודה בצורה פשוטה וקלה? תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-