עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by pili17,

שלום לכולם קניתי היום מקלדת אלחוטית HP ELITE WIRELESS KEYBOARD ,ויש לי בעיה איתה לאחר 5 דקות שלא השתמשתי בה היא נכנסה למין השעיה או כיובי ולא הצלחתי להפעיל אותה בלחיצת מקש או באמעות משהו רק בעזרת הבטריות שהכנסתי והואתי.יש לציין שהבטריות חדשות והבעיה היא לא בהן פשוט מאוד הUSB נכבה.אשמח אם תפנו אותי או תייעצו לי מה לעעשות בקשר לזה. תודה והמשך ערב נעים

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by The_Moose,

שלום, אני רוצה לדעת מה הקשר בין שני מספרים אילו. אם איני טועה, FPS , הוא מספר הפעמים שהכרטיס הגרפי זורק תמונה למסך, בשנייה אחת. ולגבי Refresh Rate זהו מספר הפעמים לשנייה שהכרטיס הגרפי צובע את המסך מחדש. האם Refresh Rate נכון ל-2D ו- FPS נכון ל-3D ? לא ברור לי מה קורה כאשר הקצב רענון במחשב הוא נניח 85HZ אבל המשחק שאני משחק כרגע רץ ב-60FPS נניח... אז מה קורה עכשיו? האם אחד מהם משפיע על השני, או שבמעבר למשחק 3D לדוגמא, משתלט המאיץ על המסך והוא זה שקובע עכשיו את קצב הרענון? בבקשה אודה לכם על הסבר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תקלה- במכשיר X2330 ישן השתחרר פס פלסטי פנימי דק שבקצהו קפיץ קטן,לא הצלחתי לגלות היכן להכניסו. לא רואים במדריכים של המכשיר,לא מצאתי בדף הבית של החברה, חיפוש ברשת לא הועיל. מבקש הפניה לתצלום פנימי או תרשים של המכשיר שיעזור להבין היכן להכניסו (אמנם מכשיר ישן אבל לצרכי הבית הצנועים מספק). המכשיר כבר לא באחריות, לא נראה לי שכדאי לתקן... חג שמח

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

אחרי שנתיים וחצי עם ה MX 1000 התקלקל לו אחד הכפתורים והחלטתי לנצל את האחריות. ליבואן לא היה את ה MX 1000 והציע לי בתמורה את ה MX 1100 למרות שאינו נטען. כשהגעתי הביתה הזדעזעתי מהביצועים המחרידים של העכבר הזה. התנועות הקטנות שלו פשוט איומות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה חומרתית אבל אחרי חיפוש קצר ברשת לא חסרות תלונות על הנושא. למרות שקראתי על העכבר הזה הרבה אני לא מבין איך לא שמעתי על זה עד שנתקלתי בבעיה. הקלקה על לינקים הופכת להיות מטלה מייגעת עם העכבר הזה במיוחד אם "נחתחת כמה מילמטרים מהלינק או הצ'קבוקס ואתה צריך להזיז את הסמן ביתר עדינות. ולדוגמא, ציור עיגולים קטנים בצייר - בכלל משימה בלתי אפשרית. העיגולים יצאו מרובעים במקרה הטוב, דבר שלא היה ב MX 1000 או כל עכבר אחר שניסיתי. …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני שוקל לרכוש את המדפסת הזו אבל המחסניות מכילות רק 5 מ"ל ונגמרות מהר. מצאתי בדף מידע של HP כי ניתן להתקין בה גם מחסניות דיו חסכוניות מסוג XL להדפסת כמות גדולה של דפים תחת המגבלה שחיווי הדיו יהא שגוי. כלומר: HP אומרים שתתקבל הודעת שגיאה שחסר דיו, אבל יש להתעלם ממנה ולהמשיך להדפיס עד שיגמר הדיו. להלן קישור: http://h41112.www4.hp.com/promo/21xl-info/il/he/ האם למישהו יש נסיון כלשהו עם מחסניות XL במדפסת זו? :s05:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.ebay.com/itm/N98B-Mini-Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Receiver-Recorder-/141021853672?pt=AU_Components&hash=item20d58eb7e8 המקלט הזה יעבוד לי בארץ? והאם הוא יתאים למחשב נייד או ששוה להשקיע עוד כמה שקלים וקנות אחד אחר?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by tsvika_b87,

איך אני בודק לאיזה סוג(גודל) של לוח אם מתאים המארז שלי ואיך אני בכלל יודע איזה סוג מארז יש לי(לדומא אם הוא full tower) (יש לי מקום ל4 כוננים של cd)

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by ofird,

יש לי לוח MICRO ATX האם אני צריך מארז MICRO ATX גם, למרות שהגודל לא מפריע לי? נראה לי פשוט קר יותר לחומרה במארז גדול מאשר קטן, אני צודק?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי 500 שקל ( רק 500 ) לקנות מארז + ספק. אני יודע שזה נושא מאוד מאוד חשוב אבל התקציב נמוך אין מה לעשות. רציתי לדעת מה ההצעה הכי טובה בשבילי למערכת הזו: AMD 3800x2 AM2 אני חושב שהוא 65W ASUS M2N-E AM2 1 gb ddr2 667 7600GT צורב DVD כרטיס רשת PCI וכנראה 2 מאווררים 120MM.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by Njord,

שלום, ברצוני לקנות מחשב בעוד מספר שבועות, ותהיתי האם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4692 יחזיק מערכת של E6600 X1900XT DDR2 667MHZ 2048MB Dual Channel Maxtor 300GB 16MB Buffer DiamondMax SATA II LG GSA-H10A אשמח אם תמליצו לי על אל-פסק שיתאים למערכת הנ"ל. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by lolman,

שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהוא x800gto 256 אני יודע שאני צריך להחליף ספק כוח, עכשיו אני לא מבין כל כך בחברות של ספקים מצאתי את זה: m-com p3/4 20pin atx 480w retail p3/4 +2fans חיבורים: 2xsata 4x4p 2xfdd מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by Arcanide,

שלום לכולם. המחשב שאני עומד לקנות הוא כזה : Amd 3200+ box gigabye k8nf9 ultra 120 GB sataII geforce 6800GS מארז של גיג'ה בייט : Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1 http://tw2005.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GZ-FSCA1-ANS(ANB).htm לינק למוצר. cd rom וצורב dvd עכשיו השאלה שלי איזה ספק יתאים לי לכזה מחשב, האם 350W של אנרמקס יתאים? אולי ספק באותו מחיר של hec אבל 450W dual fan? אולי בכלל אני צריך לעלות רמה ולהביא איזה 420 של enermax\antec\thermaltake? אני לאמ עוניין בשום פנים ואופן בספק ג'נרי.. כרגע במחשב הנוכחי אני עם ספק מעולה של אנטק, 430W אבל אני לא רוצה להתחיל ולהתעסק עם הרכבה ופירוק לכן אני מעדיף לקנות כבר עוד אחד באותו רמה תודה רבה קובי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אחרי שיצא לי לעקוב ולקרוא כמה וכמה פוסטים של עכברי גיימינג, ובנוסף לאחר הביקרות של עכבר ה-Razer החדש והקטילות שהוא קיבל, אספתי לעצמי כמה עכברי גיימינג להשוואה, כדי שתוכלו לייעץ לי איזה הכי מומלץ ובנוסף איזה פד הכי מתאים לו, אשמח שתעזרו מנסיונכם האישי. השימוש העיקרי יהיה משחק Counter Strike, ואולי עוד איזה משחקי רשת כמו Battlefield3 או CallOfDuty - השימוש העיקרי למשחקי רשת. עכבר שלא יעבור את ה-250 ש"ח, יש מצב לחריגה קלה אבל עדיף שלא מאחר ואני לוקח בחשבון להוציא כסף על פד, כאשר גם העדיפות לכמה שפחות. גודל היד בינוני פחות או יותר. העכברים להשוואה : 1. Razer DeathAdder 3.5G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 2. Logitech mx-518 http://www.zap.co.il/model.aspx?model…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום חברים, המחשב שלי מחובר לLCD בסלון, אני עוד לא בטוח שהוא ישאר שם לכן המקלדות שאני מתלבט ביניהן הן לא מקלדות מדיה סנטר קלאסיות (אני מכין את הקרקע למצב שהמחשב יעבור חדר) to make a long story short - אלה 3 המקלדות שמצאו חן בעיני מבין מיליון המקלדות שיש בזאפ, אני יודע שאין ממש קשר בין אחת לשניה לכן בשלב זה אני צריך את עזרת המומחים אלו מביניהן המומלצת ביותר: לוג'יטק MX5000 לוג'יטק media remote S510 עם השלט MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP FINGERPRINT READER 3Y תודה רבה חברים

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by thedarkman,

‏Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse‎ SteelSeries Xai Laser Mouse‎ איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by Leonardan,

ברשותי מדפסת משולבת Brother MFC-425CN, למעלה משנה השתמשתי בדיו חלופי (D.M.O) ללא שום בעיה, לפני כחודשיים הצבע השחור חדל מלעבוד (גם לאחר שהחלפתי למיכל חלופי חדש), אני לא מדובר שהתקלה היא מכיוון שהדיו לא מקורי. שאר הצבעים עבדו היטב, כעת נגמר הצבע הצהוב. 1. האם יש טריק שיאפשר לי להמשיך להדפיס (בכחול למשל) מבלי להחליף את המיכל הצבע הצהוב שנגמר ? (הבנתי שבמדפסות הללו חייבים את כל המיכלים כדי שהמדפסת תסכים לעבוד...) 2. האם יש משהו שניתן לעשות עם בעיית השחור ? נראה כאילו יש סתימה בצינור של הצבע השחור או משהו כזה,מה ניתן לעשות ? (אין לי בעיה גם להיות אגרסיבי ולפרק את המכשיר, מכיוון שאם לא, הוא ילך לפח האשפה בכל מקרה...) 3. במידה ואשלח את המדפסת לתיקון נושא השחור, האם העלות אמורה…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by yoav9,

שווה להוריד? יש גירסה שהיא לא בטא? מה זה בכלל? מי אמר שאי אפשר לעשות overclocking לטלוויזיה? מה?

19. עברתי לעכבר MS התקנתי את התוכנה ויש האצה רק לסקרול

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. היי אני לא יודע אם זאת התוכנה או המדפסת אבל הכפתור (שבתוכנה) שבודק אילו מדבקות קיימות בפנים כבר לא קייים... לא יודע למה... העניין הוא שאני לא לידה אז אני לא יודע איזה דגם מדוייק זה כי שכחתי לבדוק שהייתי ליידה. אם מישהו מבין בזה אז אוכל להביא עוד פרטים... בעיקרון זה דגם שדומה ל-QL500 אבל זה דווקא כן חותך את ה"מדיה" התוכנה שאנו משתמשים בא זאת התוכנה הרשמית העיקרית שלהם... P TOUCH EDITOR אשמח לדעת מה לעשות ואם תרצו פרטים מדוייקים יותר תגידו לי... תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Ibrow-Now,

קראתי פה את התוכניות שלהם http://www.xbitlabs.com/news/story.html?id=1008512620 וכמו שאמרתי בוויכוח של זה שפנטיום 4 2.2GHz יהיה יותר טוב בזמנו (כשהוא יצא), אני עדיין חושב שצדקתי. יודעת למה ? כי AMD תתן מעבד לפנטיום 4 2.2GHz מאוד מאוחר. המעבד אמור לצאת ב3 שבועות הקרובים, ובכתבה תוכלו לקרוא מתי בדיוק AMD מתכוונת להוציא את המענה המתאים (AMD Athlon XP 2200+ שיבוסס על הליבה החדשה, לא פאלומינו). חבל שהם זורעים לעצמם דרך חדשה לכישלון.

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. משלבים כרטיס מסך עוצמתי ומאסיבי במערכת המחשב שלכם וחוששים שהחיבור שלו אל לוח האם לא יעמוד במעמסה? הכירו את ELV8 לכתבה

23. Started by DoR,

אני רוצה להתחבר ל-ADSL לאחת מהתכניות של 500 או 1500K. לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? איזה חברה הכי מהירה ואיפה יש את הפינג הכי נמוך?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Pika007,

אהלן וסהלן D: אחרי שנים של חיפוש סט נורמלי אלחוטי, התחדשתי היום ב WAVE של לוג'יטק, שבא ביחד עם העכבר LX8. רשמים ראשוניים: אני רק 10 דקות על הסט הזה, וכבר די הספקתי להתרגל לצורת המקשים. שונה מהמקלדת הענתיקה שהקלדתי עליה עד עכשיו, די נוח, והמקשים מאוד שקטים, בלי קליקים מעצבנים. אין תחושת קפיציות מוגזמת, הפלסטיק איכותי, נחמד להקליד. המקלדת במשקל די קל, לדעתי עוד 20 גרם לא היו עושים לה רע, אבל סה"כ אני באמת שלא יכול להתלונן. יש סט מקשים למדיה סנטר, זום סקולר בצד ומקש ייעודי ל AERO של ויסטה (מצב החלפת חלונות) יש מקש FN וקיצורים יעודיים לוורד, אקסל, לוח שנה, 3 יישומים להתאמה אישית, אינטרנט, מסנג'ר, ואג'קט לכונן האופטי (מותנה בהתקנת התוכנה SETPOINT) מקשים לא מותנים- מקש…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by barzanger,

קיבלתי איתו משקולות פאנל וחוברת עכשיו השאלה שלי לא צריך להיות דיסק דריבר שליטה על כפתורים משו נ.ב ממליץ לכל אחד באתי במטרה לקנות G5 אל תקפצו אני יודע שה MX518 עדיף אבל אני רציתי את המשקולות אני אוהב עכבר כבד ובקיצור הוא נגמר במלאי של החנות הידועה והזולה ביותר בארץ אי...רי חחחחח אז הלכתי על הG9 הוא ירד למחיר ריצפה 270 שקל

• 10 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים