עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by lirany,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=11109 האם יש מערכת יותר טובה למחשב הזה האם צריך ספק חזק? מבחינת מחיר האם זה זול יחסית ואם יש מערכת טובה יותר אז מה היא ומה המחירים? תודהההההההה אגב זה למחשב הזה p4 3.2 1.5Gddr לוח asus p4c800E deluxe ציפסט i875p כרטיס מסך 6800GT 256 אם יש פרטים שהחסרתי.... הקירור שלי עכשיו זה מאווררים אבל אני מעוניין ביותר קירור....ונמוך..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Gilladriel,

הבנתי שבעדכונים מאוחרים יותר שיפרו את ה Lift off distance. משהו כמו מ45 מ"מ ל 15 בלבד. מישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by khulud5,

שלום, יש לי בבית מדפסת משולבת פקס וסורק של HP 6400 הזרקת דיו המדפסת זוללת דיו ועל כן אני מחפשת מדפסת לייזר משולבת עם פקס, סורק ומכונת צילום- האם יש מדפסת חסכונית עם טונר זול ??? השימוש הוא ביתי ולא משרדי תודה מראש

4. Started by DoctorBurp,

ברשותי מדפסת HP 843C. בערך כלפני שבוע היא החלה להדפיס אך זבל בכל פעם ששלחתי משהו להדפסה. הזבל הוא מן רצף של תוי אסקי המודפסים אך רק בראש העמוד. ניסיתי לנתק את המדפסת מהחשמל, לחכות ולנסות שוב, אך ללא הועיל. גם התקנת הדרייברים מחדש לא עזרה. יש למשהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by ori14,

הי אני רוצה לקנות גיימפאד חוטי למחשב, ושני אלו הם כנראה הכי טובים שיש למחשב. איזה עדיף ולמה? (יש לי כפות ידיים די גדולות כך שאני מקווה שהם לפחות בגודל של השלט של הPS3 ואפילו קצת יותר גדולים) דרך אגב, לא מצאתי תשובה חד משמעית לגבי רטט בצ'יל סטרים, יש למישהו מושג אם יש? עוד משהו שדי גורם לי להעדיף את הצ'יל סטרים הוא שהוא דומה לXB360 גיימפאד ונאמר עליו שהוא מאוד נוח, הוא יותר זול ויש את המנגנון קירור הזה (למרות שאני בספק לגביו), אבל גם אם הוא יותר זול זה מוצר של לוג'יטק ולא סתם איזה זבל ג'נרי. אבל עדיין, הדבר הראשון החשוב הוא נוחות (אחרי הכל זה לא בדיוק אותו המבנה של הגיימפאד XB360), ככה שאשמח לשמוע דעות על הנוחות של שניהם. עריכה: חשוב לי גם דיוק ותגובה של הסטיקים האנלוגיים,…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן. אנחנו די אובדי עצות אשמח אם תוכלו לעזור. במרפאה שלנו, יש 3 מחשבים שהיו מחוברים למדפסת אחת באמצעות מפצל סוויץ' כזה שהיה פראללי. אחרי שהמדפסת התקלקלה, קנינו חדשה אבל החיבור בה הוא כמובן ב USB כך שהסוויץ' הישן כבר לא רלוונטי. רצינו לקנות כזה ל USB וטכנאי שבא התקין. אבל התאכזבנו לגלות שהסוויץ' הזה לא עובד אוטומטית אלא צריך בכל פעם ללחוץ על הכפתור שמפעיל את המדפסת עבור המחשב שרוצה להדפיס. דבר שיוצר בלבול רב ובנוסף הופך כל מדפסת שלא מדפיסה לאוף ליין כל הזמן. זה לא מה שאנחנו צריכים. האם יש מכשיר כזה שייחלק את המדפסת למחשבים ופשוט נלחץ על הדפסה והכל ייעשה כמו פעם? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by (G),

יש לי WHEEL של PS2 שאותו חיברתי למחשב, אני משחק GRID, לא היה לי WHEEL שנחשב מקצועי ולכן אני לא יודע להשוות. כשאני משחק GRID, השליטה די קשה, השאלה היא כזאת: האם שווה להתעסק עם הגדרות הרגישות של ה-WHEEL ולהתאמן עליו או שהוא ממש פשוט ולא יעשה את העבודה גם אם אני אכוון ואשקיע שעות אימון עליו. קישור לאתר המוצר: http://www.szdashine.com/e/product2.asp?id2=26&id=172 תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by benor,

נהרסה לנו מצלמת מינולטה בת 10 שנים, אמרו לנו שלתקן אותה זה יעלה 600 שקל. על איזו מצלמה אתם ממליצים לקנות עד 600 שקל?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by liav25,

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/140&cl=US,EN ראיתי את הסט הזה ורציתי לשאול אם למישהו היה אותו ומה דעתכם עליו ? כמה הוא זולל סוללות ? האם המקלדת והעכבר מגיבים מהר ללחיצות ? איך העכבר למשחקי FPS (בהשוואה לעכברים אופטיים רגילים לגמרי של לוגיטק/מיקרוסופט שעד עכשיו היו לי)

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  10. אז ככה, בשנתיים האחרונות אני במרדף בלתי פוסק אחר עכבר (ולא, אני לא חתול במקרה). בגלל כל העכברים שנקניתי, ניסיתי, לא הייתי מרוצה ואחר כך גם לא הצלחתי למכור בסכום הגיוני הקמתי לעצמי אוסף עכברי גיימינג בייתי ויש לי כמה מסקנות לגביו. הקטגוריה שלי היא עכבר גיימינג (FPS) ימני (או סימטרי) בעל מקשי ניווט Backward Forward (לדפדפן). מגוון עכברי הלייזר בקטגוריה זו הוא רחב יותר משמעותית בהשוואה לעכברים בעלי חיישן אופטי תחת הדעה הרווחת כי טכנולוגיה חדישה זו מאפשרת מהירות קריאה גבוה יותר (DPI), עובדה על מגוון משטחים רחב יותר וגם דויק גבוה יותר. יש לי מסקנה אחת חדה וברורה עבור כל העכברים מסוג זה: תחושה של חוסר תאום בין הביצוע לתוצאה. פש…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by solo53,

רציתי לקנות בקר PCI TO SATA 1 2 ראיתי דרך זאפ על בקר שיש לו גם שתי יציאות מאחור האם זו טעות או באמת יש בקר כזה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. , אני לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז חשבתי שכאן הכי מתאים. אתם יכולים בבקשה לתת לי חנויות שמוכרות מעמדים מקובעים למחשבים?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by STFU!!,

שלום לכל חבריי הפורום אני מעונים ליקנות מארז גדול ומעוצב עד550 תודה....... :

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני רוצה לקנות את ה LX7 הכחול הזה של לוגי'טק,האם זה עכבר טוב ? ואגב הוא אלחוטי. כרגע יש לי את MX500 הישן ומעפן

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  15. אני מחפש סט 2.1 עד ה 300 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mr. kav,

שלום, בקרוב אני אמור לעבור לחו"ל מטעם מקום העבודה שלי ואני רוצה לקחת איתי את ה- PC, אבל יש בעיה של עלויות משלוח כמובן. אני צריך מארז קטן ככל האפשר כדי שאוכל לקחת אותו עליי בלי להזדקק למשלוח. הבעיה היא שהמארז החדש צריך לתמוך ב: ATX, P4 2.6 2 כוננים אופטים 5.25 3 כוננים פנימיים 3.5 1 כונן חיצוני 3.5 3 כרטיסי הרחבה PCI 1 כרטיס AGP USB, Audio, Firewire, LAN ושאר אמצעי קירור למישהו יש המלצה? תודה, איתי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Amir_ca,

זה המפרט איזה אל- פסק יתאים לי? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 מארז: Tagan CS-EL Diablo BM 25CM Front, 36CM Side ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  18. שלום חברים, רכשתי מדפסת חדשה מסוג HP 6500 ולמרבה הפלא כאשר אני מדפיס בשחור לבן, האותיות לא בפוקוס- יש מין מריחה קטנה עם צל אפור מצד ימין לכל אות. התקנתי דרייברים הכי עדכניים + FIRMWIRE , עשיתי ניקוי ראשי דיו, ALIGNMENT וזה לא פתר את הבעיה. הפיתרון "פלסטר" של נציג תמיכת HP היה להוסיף התקן של מדפסת נוספת מסוג DESKJET 6940 ולהדפיס דרכה בטענה שהדרייבר חדש יותר מכיוון שהבעיה נפתרת כאשר אני מדפיס דרכה ובפועל ההדפסה יוצאת עדין מהמדפסת של ה- 6700. על המחשב שלי מותקן וינדוס 7 64 ביט, ולפני המדפסת 6700 היתה לי 6500 שמחקתי את כל הדרייברים והתקנים שלה טרם התקנתי את ה- 6700. מה ניתן לעשות ? ממה שאני מבין אין בעיה במדפסת עצמה, יש ככל בעיה בדרייברים. תודה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by rony1880,

היי מה דעתכם על העכבר הזה? ראיתי שיש אפשרות ל7 כיוונים שונים של DPI כולל כיוון רגישות הHZ שזה גבר טוב להורדת העומס על המעבד , האם העכבר הזה טוב כמו שכתוב ברשת? רוני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gal,

רציתי לדעת האם המתאם הבא יעבוד עם ויסטה 64 ביט http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=8272 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by idan100,

Logitech X230 או Logitech X240?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by yanme,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009398463&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by meo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007908050&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by ^Dr-TrAnCe^,

אז ככה: יש לי שתי מחשבים בבית. אחד 700Mhz והשני 133Mhz. ויש לי מדפסת ואני רוצה שהיה בניהם רשת. כדי שבמחשב הישן אני גם יוכל להדפיס עבודות לשמוע מוזיקה מהמחשב השני וכל זה... עכשיו אני לא יודע כלום על רשת כמה כרטיסיים צריכים כמה זה עולה כלום. עכשיו רציתי לדעת אם מישהו פה מוכן לפרט קצת על רשת ביתית. כמה כרטיסיים צריכים ? איזה כרטיסיים (הבנתי שיש הרבה סוגים)? מה הכי טוב ? מה המחירים ? כל הפרטיים בבקשה אנשים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by fullofit,

שלום לכולם. המחשב שלי גורם בעיות עם winME וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני מריץ win2k ו winme. קצת על המחשב - piii500, abit-be6, 256mb ram, geforcemx, sblive, vid.cap. card, ibm and wd harddrives. ב win2k המחשב עובד בצורה מושלמת, ויכול לעבוד שבוע ברציפות ללא בעיה. ב winme המצב _קצת_ אחר. לאחר כחצי שעה של עבודה, המחשב מתחיל לעבוד לאט, כאילו יש קונפליקט IRQ (נדמה למחשב שהוא בבהד 1 - מתחיל לעבוד בדילוגים). בדקתי, ואין קונפליקט IRQ. זיכרון (ram, virtual mem) יש בשפע. יש למישהו מושג מה יכול לגרום הבדל כזה בין win2k ו winme ? א.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.