עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kalda01,

אחרי כמה הפסקות חשמל ביומיים האחרונים המדפסת לא מבצעת איתחול עד הסוף. מתחילה להשמיע רעשי איתחול ואז סימן קריאה כתום נשאר מהבהב לנצח. מישהו נתקל בבעיה כזאת? האם ניתן לעשות HARD RESET למדפסת כזאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Yoram Lev,

תודה,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Cyb3r,

שלום, לאחרונה אבא שלי החליט שהוא רוצה להחליף את מדפסת ה-Lexmark Z34 העתיקה בעלת יעילות הדיו המזעזעת שלנו, והוא רוצה מדפסת משולבת (פקס, סורק, מכונת צילום) בתקציב של עד 700 ש"ח. כמו כן, אלחוט מהווה יתרון. הוא התעניין בשני דגמים של HP להלן: HP Officejet J4580 (עולה 444 ש"ח) HP Officejet 6500 Wireless (עולה 699 ש"ח) מה דעתכם?

4. שלום, בעיקרון אני מעוניין בראש ובראשונה בעכבר, חובה שיהיה בעל חיישן לייזר (צריך לעבוד על משטחים קשים - הספה/מיטה וכו'), בעל טווח קליטה טוב (לפחות 6-7 מטר בלי הפרעות), ובגודל סטנדרטי (כלומר עכברים לניידים לא באים בחשבון). עבור עכבר בלבד הייתי מעוניין לא להוציא מעבר ל200 ש"ח, אלא אם כן יש לכך סיבה מוצדקת מאוד. הרעיון להוסיף גם מקלדת בסט עלה מכך שראיתי כי המחירים של עכברים העונים לדרישות שלי גבוהים, ומתקרבים למחיר של סט הכולל מקלדת. ולכן, במידה ותגידו כי בהיצע הנוכחי של העכברים (שעונים על הדרישות) ובמחירים הנוכחיים, כדאי לקחת גם מקלדת, חשוב שהיא תיהיה דקה יחסית (אם כי על זה אני מוכן להתפשר), כמובן בעלת טווח קליטה טוב. אם קיים איזשהו דגם שכולל גם משטח מגע (כמו של מחשבים ניידי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום , היום קיבלתי עכבר INTELLIMOUSE EXPLORER 4.0 יש לציין שזה בחינם, אבא שלי הזמין מספקית כלשהיא שלוש מערכות הפעלה וקיבל אותו חינם... הוא יכול למכור אותו או להשאיר אותו לי... הדילמה היא: להשאר איתו וזה יהייה העכבר הקבוע... לחכות קצת עם העכבר המקולקל שלי(ERGO525 עם גלגלת שבורה) ואז לקנות G9 השאלה היא: האם הגרסא הזו מדוייקת כמו 1.1A? וטובה לגיימינג? לפי כמה בדיקות שעשיתי, המנוע מאוד מאוד מדוייק ורגיש,והרבה יותר דיוק מהקודם...והוא ממש נוח... מה אתם אומרים, להשאר איתו? ואל תציעו לי RAZER למיניהם כי אבא שלי מזמין לי את זה כדילר מספקים ואין לו כל ספק שמוכר RAZER...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yosisharaby,

שלום אני מעוניין בפד טוב לעכבר MX518 שמעתי על הQCK או איך שלא קוראים לזה בקיצור התקציב שלי עד 150 אני רוצה פד קשיח וגדול מחנות בראשון לציון.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by KoM,

הכרטיס קול המדהים הזה הולך לנחות בארץ בקרוב, וגם במחשבי הקט... במחיר שלא יעלה על 280 שקל, האם הוא מגדיר מחדש תמורה ? הרי יש לו כל מה שצריך מכרטיס קול מוביל ! דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by puNani,

יש לי לוח אם ASUS P3V133, מעבד INTEL PENTIUM 3 600MHZ ו128MB SDRAM אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב... לא משהו רציני.. עכשיו אני עשיתי ריסט למחשב ולחצתי על DEL כדי להיכנס ל - SETUP של הביוס אבל לא מצאתי שם שום דבר שקשור למהירות המעבד.. ועברתי על כל ממש! ראיתי איך חברים שלי עושים את זה אז זה לא שנאי לא מבין, עברתי על כל דבר שמה... אבל אין שום דבר שקשור למהירות המעבד... יש שם MAIN, POWER, FAN ועוד כל מיני דברים, ובדקתי בכולם אבל לא כתוב כלום על זה... אז איך עושים את זה? יכול להיות שיש לי גרסא ישנה של הBIOS?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by iib,

הכינוס השנתי של פורם המיקרופרוססורים נגמר וניתן למצוא עליו הרבה חומר ברשת במרכז העניינים הנציגות של אינטל ו AMD... העניינים המרכזים של הפורם השנה היו צריכת החשמל של מערכות מחשב, מיקרופרוססורים בעידן ה 10GHZ ותיקול בעיות צווארי בקבוק של שאר גורמי ה I/O ככל שהמעבד נעשה מהיר יותר, והגבול שבין הגיגה הרצים לביצועים... ואפילו אינטל אמרו - "מגה הרצים זה לא הכל" אולי לא ציטוט מדויק... [bigsmile] אני לא ארחיב יותר מידי רק יתן את מפת הדרכים של AMD ויכתוב את הנקודה שלי בפיסקה האחרונה. [bigsmile][bigsmile] כמו שניתן לראות ל K7 יש עוד שתי ליבות שלמות ללכת אחרי הפלומינו הנוכחי וכל זה במהלך של שנה כשהליבה הבאה (THOROUGHBERD) שהיא גרסת ה 0.13 של הפלומינו מתוכננת כבר במחצית…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

מה בדיוק שני הדברים הללו?

11. אני מחפש כרטיס TV לצפיה בטלויזיה במחשב. שמעתי שרק הכרטיסים של ATI טובים זה נכון?אשמח לקבל לינקים לכרטיסים טובים... תקציב:300 ש"ח

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי כבר הרבה זמן שהמדפסת שלי מדפיסה רק בוורוד (יש צבע חדש) והסורק הפסיק לעבוד, אז החלטתי לקנות מכשיר משולב, אז מצאתי את זאת:HP PSC 1110 http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=42406 אז מה דעתכם על המדפסת, ואם אתם יכולים להמליץ על אחרות אז תמליצו (חשוב שיהיה באתר שמצאתי כי יש לי שם הנחה) התקציב הוא 450-500שקל תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מתלבט בין ה centurion-ים של coolermaster ל-SLK3700 או SX1040 של antec וה-6919/6A19 של compucase. לא רוצה raidmax. המלצות?

14. Started by iib,

כמו שאמרתי יש לי את הלוח הנ"ל אני לא בטוח עד איזה מהירות אני יכול לשדרג איתו חשבתי על סלרון 1000 (לא ליבת טולאטין) אבל אני לא בטח אם הוא יכול לעבוד במכפל של 10... כל עצה בנושא תוערך מאוד תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לא זוכר איפה, אבל ראיתי מיתקן שנכנס ל 51/4 , מתחברים אליו 4 מאווררים שאפשר לכוון את המהירות שלהם, ו4 חיישני חום עם תצוגה בפאנל ... מישהוא מכיר ? אולי משהו דומה? ולא מה שראיתי בפנדה כזה אלא משהו שדומה יותר לזה

16. Started by orior,

מישהו פה מוכן לספר לי אחת ולתמיד מה בעצם ההבדל בין כרטיסים של חברות שונות עם אותם צ'יפים של nvidia, חוץ משם וצ'יפורים מסויימים לכרטיס זה או אחר? קראתי פה משהו על פילטרים (נחותים \ איכותיים) מה זה אומר ובמה זה אמור להפריע לי אם נגיד יש לי פילטרים נחותים? ומה זה בכלל פילטרים?!! אני לא אגיד איזה כרטיס קניתי כי אני משער שכולכם פה תבאסו אותי שקניתי חרא של כרטיס אבל זה בכל מקרה הgeforce2 titanium 64ddr ועד עכשיו נראה לי שהוא פצצה, הבעיה היא שאין לי גורם השוואה... (חוץ מהוודו 3 2000 PCI!!! הקודם שהיה לי..) אודה לכולכם על תשובות מנומקות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש אולי איזה אתר שעוזר לחשב ממש לפי רכיב רכיב?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by pini k,

שלום, אני מחפש המלצה עבור מקלדות למחשב מדיה. מקלדת אלחוטית, שמצד אחד תהיה קומפקטית אבל עדיין נוחה לשימוש. האם כדאי שתהיה משולבת עכבר\משטח מגע. או שעדיף להפריד בין השניים? בתודה מראש, פיני

19. שלום אני מחפש עכבר לאחיזת Claw שישמש אותי במשחקים, התקציב שלי הוא בין 300-450 ש"ח. אני מחפש עכבר בעל איכות בנייה גבוה, DPI טוב, ושיהיו לו כפתורי מאקרו מהצדדים. אשמח לקבל המלצות! בנוסף אני רוצה לדעת אם העכברים האלו טובים לשימושים שלי: Razer Deathadder 4G (2013) Mad Catz Cyborg R.A.T 7 Roccat Kone XTD (אפילו שהוא חיישן לייזר ועולה קצת יותר) תודה ושנה טובה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ההורים שלי היו בח'ול ביקשתי מהם שיקנו לי פד נורמלי לעכבר בקיצור קיבלתי את הפד של RAZER EXACMAT עם השני צדדים D: והגיעה יחד עם כרית כזאת ליד של RAZER (מן הסתם..) .. (40 יורו בערך כמו בארץ..) לא נורא.. בקיצור פד ענק אני לא משתמש בכולו כי אני עובד על מהירות גבוהה( עם G7) ועל הצד המהיר .. ניסיתי לעבוד גם על הצד השני על הדיוק ויש הבדל ענק בין שני הצדדים בינתעיים אני יתרגל לצד של המהירות (SPEED) בקיצור פד ענק עם גימור יפה (צבע שחור) ומסביב כמו כסף כזה ולא עשוי מפלסטיק שאחרי יומיים יהרס.. תמונה של הפד (מגוגל) אין לי כח לצלם ולהעביר למחשב חח עריכה: עריכה: אגב הכרית הזאת היא מגיעה כמו פד עם כרית (זה לא באמת פד) שנכנס מתחת למשטח (המשטח של העכבר) כדי שלא תחליק ותזוז מהמשטח..…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by henz12345,

אז ככה , א) אני קורא עכשיו תגובות שMX518 יותר טוב , למה ? איך העכבר הזה בכללי ? למישהו יש תעכבר הזה ויכול להגיד לי אם הוא שם לו תמשקולות ואת ההגדרות DPI ואת המנורות האלו וכו' .. ? תודה [אני חדש עם העכברים המקצועיים האלו ^^ , היה לי עכבר מירקוסופט ישן למשך 7 שנים , והוא התחיל לעשות בעיות ]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן העכבר שלי (Microsoft Explorer v3) מראה סימני גסיסה, ואני חושב להוציא אותו לפנסיה אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה... אני מאוד אוהב אותו ת'אמת וחבל לי להחליף אבל גם מעכברים צריך להפרד מתישהו. :'( בכל מקרה, אני די מבסוט על הסידור כפתורים שלו , במיוחד על ה Back ו Forward שהם באותו הצד ולא בצדדים שונים כמו בלוג'יטקים למיניהם. יש איזה עכבר שיכול להחליף אותו מבחינת נוחות? אני לא צריך 20,000 DPI ובלה בלה. רק שיהיה נוח ושישתווה לפחות למייקרוסופט שלי. גלילה צידית תהיה בונוס חמוד אבל ממש זניח... תקציב..... הממממ...... לא יותר מ 200. Fewer is better. טנקס ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by +Eliran+,

בגלל שלא רציתי לערבב בין הנושאים אז חשבתי שיהיה יותר כדאי לפתוח נושא חדש. בדיון הקודם על המשולבת נאמר שהיא זוללת צבע, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מדפסת טובה ואיכותית שלא זוללת צבע, ובנפרד לקנות פקס שהוא גם מכונת צילום וסורק.(כי השימוש במדפסת הוא יותר תדיר) אם כן אז יש המלצות על מכשיר פקס משולב כזה? וסליחה על כל הבלבול מוח, פשוט זה הוצאה די גדולה ואני לא רוצה להידפק בסוף....

24. לא מצליח למצוא מערכת all in one קומפקטית. יש לי היום את ה-t65 של hp ואני מחפש משהו קטן הרבה יותר שלא יתפוס חצי שולחן וגם צבעוני. מישהו מכיר אולי?

25. יש עוד הבדל חוץ מהמחיר בין כבלי HDMI שכולם ב1080P ? כי ראיתי כמה מחברות שונות שכולם תומכים ב 1080P עם אותו אורך אבל במחיר שונה לחלוטין. יש אחד עם זהב והשני לא יודע מה. הזהב מביניהם באמת יותר טוב או שזה סתם חארטה כולם אותו דבר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.