ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
החלטתי ללכת על המוצרים האיכותיים,ואני מתלבט מאוד מה להזמין: SteelSeries 5H v2 USB - כולל כרטיס קול USB חיצוני.נע בן ה 590-625 ש"ח או SteelSeries Siberia Full-Size USB Headset - כולל כרטיס קול USB חיצוני. נע בן ה 580-600 ש"ח או SteelSeries SteelSeries 4H - ללא כרטיס קול.נע בן ה 320-400 ש"ח 1.מה יותר איכותי למשחקים למשל כמו cs ? 2.איפה אני יכול למצוא חנות עם מחירים שפויים ? 3.אם יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה שתומך 7.1,יש מצב שהאוזניות עם הכרטיס מיותרות ? יש לי לוח אם asus P5Q. 4.אם אני קונה את ה H4 ומחבר לו כרטיס קול שתומך 7.1,יש מצב שאני מקבל את הביצועים של הH5 v2 ? תודה מראש ויום מצויין לכולם !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 50 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm / Claw / FingerTip 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:במידה ואתם מעוניינים במשטח חדש לעכבר - לא למלא סעיף זה, אלא יש לצרף גם את הטופס למשטח.5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימניים 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב / עבודה משרדית - סמנו באדום א ת השימושים שלכם. המוצר - (אם אתם רוצי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה הדיסק 80GB של מקסטור, מחירו גדול ב300 ש"ח ממחיר הדיסק 80GB של seagate (שניהם 7200) ? מקסטור באמת כאלה טובים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום, חיבור USB משמש לכל דבר, החל מתקשורת נתונים עד אספקת מתח ולכן שולחן העבודה שלי נראה בהתאם... הייתי שמח למפצל USB שיאפשר לי להעביר את החיבורים הדרושים קרוב יותר אלי וימנע לי את הצורך לזחול למטה לשם חיבור/ניתוק. אני זקוק לדברים הבאים במפצל: -תאימות מלאה ל WIN7 64 ביט. מפצלי ה USB הסיניים הזולים גרמו לי להמון בעיות זיהוי/תאימות בעבר. -אספקת מתח חיצונית ולא מערוץ ה USB של המחשב כדי לא לחנוק אותו בזמן טעינת התקנים ולאפשר שימוש בערוץ ה USB לאספקת מתח גם שהמחשב מכובה. -ללא תאורות/נצנוצים/קישקושים מיותרים, אני שונא לבזבז תשומת לב על שטויות. -חיבור וואקום/אחר לשולחן העבודה. הייתי שמח להמנע מתוספת ברדק מיותר על השולחן... -זמין בארץ. אם לא, אשמח ללינק ישיר למשווק בחו"ל השולח י…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שאני נעזר ברוב עזרת האנשים באתר הרכבתי מחשב חדש ורק שכחתי ממארז. המחשב יהיה: INTEL PENTIUM D920 ASUS P5WD2 PQI TURBO 512*2 800MHZ 6400 CL 4-4-4-12 WD 250 GIGA SATA 2 16 MB CACHE x800gto2 יתבצע אוברקלוק.... אני צריך מראז+ספק+קירור... עד 1500 אפשרות חריגות... חשבתי על המארזים הבאים: SILVERSTONE TJ05ST GIGABYTE 3D AURORA Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המממ לפי מה שהבנתי מעבדי אתלון צריכים ספקי כוח מאושרים בגלל שהם רגישים יותר לקפיצות זרם ולאו דווקא בגלל שהם צורכים הרבה יותר חשמל... האם גם מעבדי פנטיום 4 צריכים ספקי כוח מאושרים באיזשהוא תקן מתקדם יותר? כי הם צורכים בערך אותה כמות חשמל... זה למה אני חושב שאתלון פשוט רגיש לקפיצות זרם. כמה בערך עולה ספק מאושר AMD יותא מאשר ספק רגיל? וכמה בערך עולה מארז מאושר INTEL מאשר מארז רגיל? אני לא חושב שאנחנו לוקחים את הדברים האלה בחשבון שאומרים שהאתלון נותן יותר ביצועים/למחיר...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם.. אני מחפש עכבר למשחקים (אך גם לשימוש רגיל משרדי) של Logitech ואני נתקלתי פה בפורום בהרבה דגמים של החברה וזה ממש מבלבל.. קראתי כל מיני המלצות על ה-MX-1000 שהוא מאוד נוח ונחמד אך ראיתי שיש עוד דגמים כמו G5, G7.. מה ההבדל בין כולם? אני מחפש עכבר אלחוטי, עם מעמד שטוען אותו.. תוכלו לתת המלצה? עד 400 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמה הוא צריך להעלות בערך??? כמו כן האם עדיף לקנות אותו או פלקסטור...??? ואם כן איזה... (מוגבל במחיר...)
-
היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!! זה מה שרשום אני לא יודע חברה. למה נעלתם את ההודעה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק ThermalTake W0088 430W +PCI-E+SATA+24/20PIN BULK http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2878 ב-258 ש"ח. ספק זה יספיק בשביל מערכת עם מעבד AMD 3800x2 וכרטיס מסך 7600GS?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה דיי טיפשית אבל למה העכבר שלי, intellimouse explorer, שהוא עכבר אופטי משיך לפעול (הנורה בו עדין מאירה) גם לאחר שאני מכבה את המחשב??? במחשב הקודם זה לא היה ככה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:AR15:טוב, אז אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ובאתר כלשהו ראיתי את ATI Radeon 7000 במחיר זול (עם 64 MB SDR), רציתי לדעת אם הוא טוב (יחסית), ואם אפשר אז השוואה לאיזשהו כרטיס של nVidia (נגיד אם הוא שווה לGeforce 2 MX או מעליו, או אפילו לטיטניום) ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציני לבנות מערכת מבוססת אינטל +OC נחמד... ראיתי את הבנדל הבא ושמעתי שהוא טוב לצורך OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2004&PHPSESSID=ad8f38af7e3ca0392440f904e25b5389 כמו כן רציתי כ. מסךG FORCE TI 4200 SUMA ומארז טוב בסכום שלא יחרוג מ4000 אם יהיה אפשר להוסיף קירור בסכום זה זה יהיה טוב אך אם לא קירור בסכום של 400-500 ש"ח יספק אותי אם יש לכם הצעות לגבי בנדל אחר או לוח של אפוקס (מעולים בOC) אחר וגם הצעות למארז טוב אודה לכם מאוד... אגב את שאר הרכיבים-מסך הארדיסק וכו' אני משאיר כי הם מצויינים... חוץ מזה מה אני יכול לעשות עם החלקים הישנים ? P3 866 640 RAM לוח אם לא משהו ... ומארז מידי תודה מראש ח'ברה....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקווה שאני לא מפר את החוקים של הפורום. (לא מצאתי תשובה לשאלה הזו בדיונים הנעוצים) אני שוקל לקנות עכבר גיימינג ואני מתלבט איזה עכבר לקנות. הדגם שנמצא ברשותי כרגע הוא Logitech MX510. אני עם הדגם הזה בערך מאז שהוא יצא (שזה אומר משהו כמו 8 שנים) כמובן שאז לא היה כל כך הרבה אפשרויות ומבחר כמו היום. אני יודע שהעכבר הנ"ל מיועד ל- Palm Grip. אני רגיל אליו. בפועל אני משתמש בו כ- Fingertip/Claw Grip. השאלה שלי היא פשוטה: קראתי פה דיונים, קראתי גם את הכתבה על בחירת עכבר הגיימינג המושלם. יצא לי לראות הרבה ביקורות בפורומים ודגמים באתרים. פשוט נראה לי שבמקרה הזה אין תחליף להתנסות בשטח ולכן השאלה שלי היא פשוטה: האם יש חנות או מקום שבה אפשר לפחות לנסות חלק מהדגמים? (עם דגש ע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי!!! רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שמשתמש ברדיאון של פלית (לא, זאת לא הכלבה הצנחנית) אם כן רציתי לדעת איך הוא!!! תודה איל
-
כן , גם שואב אבק זה ציוד היקפי לא? אז ככה - שמעתי שמשהו קנה שואב אבק באיזה 80 שקל - והוא מקנה את המחשב שלו כל איזה X זמן מהאבק - אז אני חושב שזה רעיון טוב והרבה יותר טוב והספריי לחץ אוויר הזה שאחרי 3 לחיצות הוא ניהיה קרח מינוס 50 מעלות ואי אפשר להתשמש בא עד אחרי 15 דקות או משהו - לכן אם גם אתם משתמשתים או יודעים משהו כזה - אשמח להמלצות לשואב אבק במחיר 80 שקל +- . * כמובן שאני מיפש שואב אבק עם אופציה להוצאת אוויר טובה שיהיה כמו לחץ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
will make the Yamaha 3200 look like an old 2x writer... (it's also pretty cheap!) here is some more info: Plextor rises up the writing speed up to 40x presenting the fastest ever CD-RW drive! The new PX-W4012TA promises ultimate performance among with improved writing quality! The drive is expected to ship at the end of February for $190. The drive supports 40x writing, 12x re-writing and 40x reading speed. The 4MB of buffer and BURN-Proof eliminates buffer underruns. Plextor uses again Zone-CLV as the main recording technology and at the maximum 40x speed, with the use of 80min CD, the total recording time drops down to 179sec! The 40x recording speed is reached by 4 …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנט למדעי מחשב. אני צריך מקלדת שנוח להקליד בה הרבה, כלומר , חשוב מאוד שיהיו מקשים רכים. אני שמתי עין על המקלדת הבאה: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2941&CatCode=397 האם מישהו התנסה בה, והאם יש מקלדת אחרת שמתאימה לי יותר? (יש לי העדפה למקלדות דקות). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז פול טאוור פשוט גנריק עם ספק 300 וואט פשוט אני רוצה להחליף מארז חשבתי על האנמרקס 350 וואט יש לי כמה שאלות המחיר שלו מצדיק את זה לעומת האנטק אנמרקס ידועים בספקי כח מעולים הבעייה היא כזו יש לי 6 מפרצים במארז שלי שמכילים צורב וסידי פלקסטור סקזי די וי די אסוס סידירום אסוס אי פאנל ומגירת קירור והמארז של אנרמקס מכיל רק 4 מפרצים השאלה היא אם להחליף ספק או מארז שלם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מדפסת חדשה. היה לי hp officejet pro l7590 מה שחשוב לי שיהיה במדפסת זה כניסת רשת ושיהיה סורק. אם זו מדפסת שהיא הזרקת דיו מה שחשוב זה שאם נגמר אחת המחסניות, שמהדפסת תמשיך לעבוד ודבר שני זה שלא יהיה תוקף למחסנית בhp יש תוקף למחסנית למשל לאחר תאריך תוקף המחסנית, המדפסת מושבתת. אני גם אשמח לקבל המלצות לגבי מדפסות לייזר המחיר שאני מחפש זה 300-500 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד לאחר שאני משחק הרבה ברשת, והמודם עובד נוןסטופ, כשאני יוצא מהירות הגלישה איטית יותר משהייתה לפני התחלת המשחק, איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש רשימת וולטאג'ים של מעבדי אינטל מחפש במיוחד את של הסלרונים ראיתי פעם ברשת היכן שהוא את הרשימה הנ"ל האם מישהו ראה/נתקל/יודע היכן יש ? קישור יעזור מאד תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש ואני רוצ הלהוריד לי את הדרייברים המעודכנים ביותר: יש לי לוח אם GIGABYTE GA7VTX-H כרטיס מסך - ELSA GLADIAC 721 בנוגע ללוח האם אני צריך לעדכן גם את ה - BIOS וגם את הציפסט של VIA ? בנוגע לכרטיס מסך האם אני צריך להוריד דרייברים מהאתר של ELSA או מהאתר של NIVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-