עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by michaelr,

היי, אני מחפש מקלדת עם כיסוי לטאבלט סאמסונג או אפילו מקלדת בלוטוס במחיר סביר ולא יקר מדיי, אחרי שעברתי כמה חנויות ולא מצאתי האם יש כאן מישהו שיוכל לתת לי קצת מידע איפה ניתן לרכוש וכמובן להמליץ על מקלדת שהיא גם טובה מדובר על טאבלט סאמסונג SM-T585 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Nightbeat,

שבת שלום. מעוניין לשדרג את כל הציוד ההיקפי שלי, יש לי כרגע מקלדת זולה, razer deathadder וsteelseries qck+ העכבר והפד כבר שחוקים, ואני רוצה על הדרך להשתדרג למקלדת מכנית. חשבתי על הציוד הבא: מקלדת K70 של CORSAIR (הזמנה מחו"ל), שמעתי עליה רק דברים טובים, הבעיה היא שזה יותר קצת יקר. אם לא 70 אז K60\K90 אבל קראתי הרבה תלונות על מקשים שמפסיקים להגיב בפתאומיות ודווקא 2 הדגמים האלה לא מומלצים. להחליף עכבר ופד ל CM Storm Spawn + Corsair MM200 כמה שאלות: האם הציוד שבחרתי הוא טוב, או שיש ציוד יותר טוב\משתלם\עדכני? מקלדות מכאניות באותו טווח מחירים שיותר מומלצות, עכבר חדשני יותר.. וכו' האם באיזושהי חנות בארץ מוכרים את corsair vengeance k70? אם לא כרגע אז בעתיד? כי אני חושב שראיתי אותה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by almor12,

המקלדת שלי שירתה אותי באופן נאמן במשך שנתיים והגיע הזמן להחליף אותה, עד עכשיו היה לי razer arctosa, שמתחיל טיפה לזייף. אני מעוניין לקנות מקלדת מכאנית, התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני מקליד המון (קבצי WORD) וגם משחק כמעט באופן קבוע בBF4 וborderlands 2. אשמח להמלצות למקלדת נוחה ולא מרעישה מאוד (עדיפות לסווצ'ים שחורים או כחולים). עד עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חברות שונות (razer,coolermaster,corsair). לא משנה איזה חנות אבל עדיפות בארץ, אם לא אז מוכר טוב בEBAY. חשוב שתהיה מקלדת מלאה, עם אפשרות ללחצי מאקרו, ועם יש גם לחצני מולטימדיה אז אפילו יותר טוב. תודה,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by galza,

היי, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול.קניתי רכזת עם 4 יציאות USB 3 של חברת TRANSCEND והכבל שקיבלתי שיוצא מהכניסה במחשב לHUB עצמו מאוד קצר ולכן אני לא יכול לשים את הרכזת קרוב אליי אלא ממש צמוד למחשב מה שמאודד לא נוח.ראיתי שיש כבל כזה בדיוק באורך של 1.5 מטר שבהחלט יכול לפתור את בעיית הנוחיות. השאלה שלי האם תהיה איזושהיא השפעה מבחינת מהירות או יציבות בגלל אורך הכבל? או שהרכזת תעבוד כמו שהיא צריכה לעבוד.. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mega,

נא למחוק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. נ"ל יש לי MX1000 אני אוהב אותו אחלה עכבר אבל המקלדת שלי על הפנים הבעיה שלא ראיתי בשום מקום שמוכרים מקלדת אלחוטית בלי עכבר תודה למי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני צריך עזרה.אני רוצה ליקנות את mx518 מצאתי חנות ...אז אנני רוצה לישאול אם הם בסדר,לא רמאים וכו.... noacomp.co.il 310 שקל עולה אצלהם. וmx510 עולה 190 שקל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אח שלי מעצב בפוטושופ ובפלאש, והוא ביקש שאני אחפש לו לוח כתיבה אלקטרוני. התקציב הוא 300-400 ש"ח. (אפשר לחרוג, אבל לא להגזים). צריך משהו כמה שיותר מקצועי בגדר התקציב, לא ל"ילדים קטנים". זה לשירטוטים, ציורים מקצועיים, לא שטויות של ילדים קטנים. תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://techgage.com/article/steelseries_ikari_laser_mouse/1 מתחרה חדש על הכתר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Emanuel.T.B,

אני מעוניין בעכבר 3D, שיקל לי הניווט במרחב בתוכנות כמו Rhino ו Cinema 4D, בתקציב שפוי (שזה אומר שאני רוכש אותו בחו"ל).חשבתי אולי על 3Dconnexion SpaceNavigator 3D Mouse , שמביקורת ביוטיוב ניראה לי תפור לדרישות שלי, המחיר קצת גבוהה בסביבות ה80 יורו.או Griffin PowerMate שאין לו טילט, אבל בחצי מחיר וניתן לכיוונן והתאמה אישית מקסימלית גם בתוכנות אחרות בזכות הממשק המעולה שלו.למישהו יש המלצה או נסיון אם אחד מהם ספציפית בעבודה בסביבה תלת מיימד?אשמח לשמוע על עוד המלצות..תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MORIDIN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003185982&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Snoopy2006,

שלום, היום נסעתי לטייל והשארתי את המחשב פועל. שחזרתי היה קצר בבית. לאחר מספר נסיונות כושלים לחדש את זרם החשמל גיליתי שמקור הבעיה במחשב. ניתקתי את כל ההתקנים במארז ועדיין ספק הכח ANTEC 380 W (בן 3 שנים ושבועיים) גורם לקצר חשמלי בבית שאני מחבר אותו לחשמל. האם ניתן לתקן את הבעיה לבד ? אם לא - האם כדאי לתקן ואצל מי ? כמה זה עולה ? האם זה הימור לקנות ספק חדש מכיוון שייתכן שכל המחשב נשרף ? מה אתם ממליצים לעשות ? תודה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by meez.,

רציתי לדעת אם לקנות את הk70 למרות שאני כבר עשר שנים משחק עם מקלדת רגילה membrane אני יצליח להתרגל אליה?/לשחק איתה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by chen smooth,

???מה זה mx בכרטיס מסך ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by J.allmighty,

http://www.antec-inc.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=81600# משהוא יודע אם יש את המארז הזה בארץ ? ואיפה ? הוא בדיוק מה שאני צריך :-[ Features: Stylish, durable 1.2mm anodized aluminum Swiveling front control panel - Swivels up to 45 degrees. - Connectors: 2 x USB 2.0, 1 x IEEE 1394 (FireWire, i.Link) and 2 x audio jacks. - LED temperature display with two built-in sensors Removable motherboard tray. Accomodates any ATX12V power supply 10 drive bays - Color-coordinated CD-ROM & floppy drive covers a. 4 external 5.25" b. 2 external 3.5" c. 4 internal 3.5" - Rubber mounting grommets in hard drive trays Cooling capacity: a: 1 x 120mm low speed fan b: 1…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי היום מחשב ב ksp ולא היה להם את המארז שרציתי החלטתי ללכת על מארז של hec דגם : ?HEC Compucase CI-69U6 400W? הוא נראה לי קצת שונה מהHec הרגיל והסתכלתי גם באתר שלהם והוא לא מופיע , אתם חושבים שזה זיוף של Hec ? ואם זה זיוף גם הספק שבא איתו עלול להיות זיוף לא ? מה אני עושה ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, קניתי אתמול שלט אלחוטי של אקס בוקס למחשב(כולל מתאם כמובן) ואני מעוניין להשתמש בחצים כמקשי כיוון במשחקים. משום מה החצים לא עובדים כמקשי כיוון בתוך המשחק(fifa 12 ) ,אלא רק בתפריט. ניסיתי לשנות דברים בכל מיני תפריטים למיניהם מחוץ ובתוך המשחק, אבל החצים עדיין לא עובדים. לפני השלט הזה היה לי שלט של לוגיטק שבלחיצת כפתור העביר את השליטה מהג'ויסטיק לחצים. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Notter,

שאלה דיי טיפשית אבל למה העכבר שלי, intellimouse explorer, שהוא עכבר אופטי משיך לפעול (הנורה בו עדין מאירה) גם לאחר שאני מכבה את המחשב??? במחשב הקודם זה לא היה ככה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Alex Kovalev,

על נוחות העיצוב אני סוגר, ניסיתי אותו השאלה שלי למי שיצא לו להשתמש בעכבר לאורך תקופה: לאג? דיוק? טעינה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by niv_easy,

היי, נשבר לי הדונגל של המקלדת והעכבר האלחוטיים (והוא לא עובד), אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים? או שאפשר לקנות דונגל חלופי? MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 800 MODEL:1455 צירפתי תמונות של המנוח. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rhin0,

שלום לכולם סופסוף הגיע הזמן להחליף מארז והתקציב הוא 400 שח. אני צריך מארז ללא ספק. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קניתי הארד דיסק Maxtor 40G 7200RPM ATA133 וקניתי ספק Enermax 350W EG 365P VE (שיפור עצום לאחר שהיה לי ספק 200וואט מסריח שהיה מחובר ל 5 מאווררים 2 הארד דיסקים כונן דיסקטים פאנבאס לוח וכו'..) וקיבלתי חוטים מעוגלים חינם - להארד דיסק ולפלופי הכל ביחד 800 שקל עשיתי קניה טובה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Yoram Lev,

תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עכשיו אני סתם שולף אותו שמעתי שיש דרך יותר בטוחה לעשות את זה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רב, אחרי קריאה מרובה באינטרנט אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה שלי ואולי מישהו פה יוכל לתת לי רעיון. יש לי סט מקלדת ועכבר בלוטות' של מייקרוסופט ומערכת הפעלה Win7, אני עובד עם הסט הזה כבר כשנתיים שלוש. לפני כמספר ימים (פתאום - אולי בעקבות עדכון מייקרוסופט, או סתם בלי סיבה), הם הפסיקו לעבוד. זה כבר קרה לי מספר פעמים אך בסופו של דבר תמיד הצלחתי לסדר את זה ע"י התקנה מחדש של דרייבר הבלוטות', אתחול המחשב וכו', אך הפעם זה לא עבד. ניסיתי כבר הכל, מהסרת הדרייברים, התקנה מחדש, windows update ומה לא, אני כבר משתגע ושוקל להתקין את חלונות מחדש. עד כמה שאני זוכר, לא היו לי בעיות כאלה ב-Win XP וגם ראיתי בגוגל שיש באמת איזה שהם בעיות עם בלוטות' וחלונות 7. למישהו יש רעיון? בתודה מרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.