עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Idanp,

אני רוצה שכל המאווררים יופעלו ע''י ספק אחד וכל שאר החלקים על ידי ספק שני איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by chmmr,

אני רוצה לקחת ספק ישן ( AT ) ולהשתמש איתו בלי לחבר אותו למארז או ללוח אם, רק לחבר מתח ולעבוד איתו. איך אני אני עושה את זה ?? (איזה חוטים אני צריך לקצר ?? ) כשאני מחבר אותו למתח הוא לא פועל . . .

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  3. שלום. הזמנתי באיבי עכבר מג'יק של אפל ואני לא מצליח להפעיל אותו על המחשב נייד שלי ווינדוס 10. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו שעזר לי אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום. רכשתי באיביי עכבר של אפל מהדגם apple magic mb829ll/a ואני לא מצליח להפעיל אותו על הלפטופ שלי עם ווינדוס 10. מחשב רגיל לא מאק. הורדתי את שתי אלו: http://www.trackpadmagic.com/magic-mouse/download ולא עזר. בזיהוי בבלוטוס במחשב הוא מבקש קוד כל שהוא שאין למוכר משהו כזה ולא הגיע עם המוצר. מישהו מכיר יודע מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by dans41,

משהו שכבר מטריד אותי זמן מה אבל לא ידעתי למי לפנות, אני גם לא בטוח שזה הפורום המתאים לכך, אשמח עם המנהלים יעבירו אותי לפורום המתאים. יש לי רמקולים שמחוברים למחשב ללוח אם (3.5 חיבור ירוק) ואת הרמקולים של הטלוויזיה שמחוברים בHDMI, רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את שתיהן במקביל (אם כן איך?). הבעיה זה שאני כל פעם נכנס להחליף את זה (זה שנייה אבל אם אני יכול לחסוך את זה אז עדיף). הקטע זה שהHDMI הוא מהכרטיס מסך שלי ופה הבעיה (לפחות ממה שהבנתי), הם לא יכולים לעבוד במקביל כי הם לא על אותו חלק, יש איזה פתרון תוכנתי לזה? אפילו מתאם פיזי שיכול לחווט לי את זה כראוי (מבלי לגרוע משמעותית מהאיכות). תודה לעזורים!!

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by sharonp,

ערב טוב! קניתי היום מכשיר משולב של פקס-סורק-מדפסת של HP ואני מתקשה בהגדרות הפקס. הכל עובד מצויין חוץ מזה שכל פעם שאנחנו מקבלים שיחה הביתה הפקס מתחיל 'לפעול' ומשום מה חושב שכל שיחה שנכנסת לקו טלפון מיועדת בתור פקס (אני מנחשת) וכתוצאה מכך שומעים הפרעות בשיחות אחרי בערך חצי דקה (צלצולים של הפקס). יש לי בבית קו טלפון אחד ורשת ביתית בין 3 מחשבים. הפקס מחובר לשקע טלפון באחד החדרים (לא המחשב הראשי), ניסיתי לחבר עם המסנן הרעשים של בזק שיש לו יציאה אחת של ADSL ואחת של טלפון וזה גם לא עזר. יש לכם רעיונות מה לעשות? זו פעם ראשונה שאני משתמשת בפקס..

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. החלפתי מחשב והתקנתי עליו את הדרייברים המקוריים של HP מה-CD שעבדו מעולה במחשב הישן - ומשום מה אין שום סימנים של זיהוי הפקס. ראו צילומסך מצורף... מדובר ב-HP OfficeJet All-in-One 5510 ששירתה אותי בנאמנות (וברעש) בשלוש השנים האחרונות בלי בעיה. ניתן לקבל ולשלוח פקסים דרך המכשיר עצמו וגם דרך התוכנה של HP אך המחשב אינו מזהה שיש לו "מדפסת פקס" ולכן לא ניתן לשלוח פקסים מתוך תוכנות במחשב (ממסמכי אופיס או PDF למשל). ניסיתי לעדכן דרייברים, הסרה מוחלטת עם תוכנת ההסרה של HP והתקנה מחדש - נאדה! חשוב לציין שהדרייברים מה-CD עבדו בלי בעיה (כולל הפקס) בשני מחשבים קודמים - כולם עם XP-SP2 זהה לחלוטין, מלבד העדכונים החדשים כמובן. אני עובד מהבית ולכן זה די קריטי לי - עזרה תתקבל בברכה! תודה…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  8. לקחנו לביקורת את המכאנית הקומפקטית של המותג לבית קינגסטון - האם העיצוב המינימלי שלה שווה את המחיר? בואו לגלות לכתבה

9. אז ככה - יש לי מגירה במידות: רוחב 20.5 ס"מ | גובה 53 ס"מ | עומק 40 ס"מ. אני מעוניין להכניס פנימה מחשב בתצורת ATX. הבעיה שכל מארזי ה-ATX בעומק של 45-55 ס"מ לפחות! לכן - חשבתי לקנות מארז ולהציב אותו כך שהחזית תפנה כלפי הרצפה, ספק-הכוח יפנה כלפי התקרה, וכו'. 1. מה ההשלכות של זה? מבחינת קירור כמובן. 2. יש לכם על המלצות על מארז מתאים למידות הנ"ל? קרי גובה עד 40 ס"מ, עומק עד 54 ס"מ, רוחב עד 20.5 ס"מ (או קצת יותר רחב, כי אפשר להרחיב את המגירה). שיהיה שטוח בחזית כך שניתן יהיה להציבו על הפרונט. וגם מאוורר בגג המארז יהיה טוב (כי אהפוך אותו למאוורר חזיתי). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. שלום לכולם. ברשותי 3 מחשבים - 2 מחשבי דסקטופ ועוד לפטופ אחד. עד היום נעזרתי ב-4 מסכי מחשב (!) על שולחן העבודה שלי ע"מ להציג את כל המחשבים. בשלב "צמצום במקום" ובשל שיקולים פרקטים - אני מעוניין למכור את כל 4 המסכים ולהשתדרג למסך אחד גדול, למשל 24", עם רזולוציה גבוהה (1920x1200). אני מעוניין להציג את כל 3 המחשבים על אותו המסך, ולמתג בין המחשבים. בעיקרון הייתי קונה (KVM (Switcher ופשוט מחליף בין המחשבים, אך כאן מתחילה הבעיה. בראש ובראשונה, אני מאוד רגיש לאיכות התצוגה (סוג של גרפיקאי חובב), ולכן אני רוצה חיבור דיגיטלי מהמחשב לצג. שנית, באחד מהמחשבים אני הולך לצפות בסרטים, בין השאר Blu-ray וכו'. לכן אני צריך תמיכה של HDCP (ההגנה על הסרטים) דרך הכבל. מכאן - אני צריך פתרון מבוסס …

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  11. מותג הגיימינג HyperX משתכלל - וינסה לנגוס גם בגיימינג בקונסולות ובגיימינג בסמארטפונים לכתבה

12. Started by shimon23,

למישהו יש את הצורב הזה? למי שיש הוא עשה איזה בעיות מיוחדות?. טכנולוגית ה just linked עובדת טוב?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by FoxMaster,

מקלדת Logitech Logitech Wave USB Multimedia Keyboard Black (English Only עכבר Logitech G5 Laser Mouse רמקולים Altec Lansing VS2421, 2.1 למשחקים .. הוא יקנה גם אוזניות .

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by gil_st,

קניתי 20 מדיות לצריבה של DCD בנפח של 870 מ"ב (100 דקות של אודיו) הצורב שלי הוא RICOH MP7125A עם ה-FIRMWARE האחרון שיצא (גירסה 1.10). הוא צורב מצוין מדיות של 800 מ"ב (OVERBURN די רציני) אבל הוא בכלל לא מצליח לזהות את המדיות של 870 מגה ! לוקח לו לפחות דקה לבדוק את המדיה הריקה שאני מכניס ואחרי זה תוכנת הצריבה מודיעה שאין דיסק בצורב (גם NTI וגם NERO) מה עושים ??? ???

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by sxs,

ה-Vcore שלי עומד על 1.85 במקום 1.75 כמו שהיה כל הזמן! ואני לא יכול לשנות את זה מהביוס!!!! אאאאאאאאא............... ועוד משהו, פתאום הביוס החליט שהוא שם את הזיכרות על Cas 2 במקום 2.5 כי יש לי DDR!!! הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עושים??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום, בעקבות סט תקול שיצא מהחברה הציעו לי להחליף את המקלדת והעכבר לסט הזה: Wireless Desktop® MK300 לוג'יטק שאלו אותי אם אני רוצה את הזה Wireless Desktop® MK300 ואם כן איזה "layout" אני רוצה. מה הכוונה ב layout ? התרגום של המילה הזאת זה מערך, אבל אני לא מבין מה הכוונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  17. Started by com,

מהו הסוקט הכי טוב לddr??? שאלת המליון.... בבקשה להתיחס לכל הפרמטרים צרפתי מין סקר של איזה אתר... האם זה סקר או שקר??? בי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. סתם נושא ממש ישן שהיה הרבה בפורומים בארץ ובחול. עשיתי כמה בדיקות והדרייבר עובד בסקייפ כולל המיקרופון המובנה. בכל אופן מדובר במצלמה הזו: לינק נמצא פה, הוספתי Readme איך להתקין נכון (תגיבו בפורום אם זה לא עבד משום מה).

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Valoo,

שלום. אני מעוניין לקנות צורב בעד 900 שקל.. אנא המליצו לי על צורב מהיר ואיכותי במחיר שכזה. תודה.

• 61 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. Started by unknown,

http://www.chaintech.dk/AGP/AG320.htm הערה: את הכרטיס ייצרה חברה בשם chaintech והוא עולה 900+ ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kobi_af,

חשבתי עלל המאז הנל A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - SILVER ראיתי שהוא בא עם ספק גנרי אז החלטתי לקנות hec 400 wat atx 2 בלי קשר למארז יש לי תקציב עד 470 ככה שווה אז לקנות את המארז הנל(הספק שיהיה בתוכו הוא ה hec 400 ..)

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. Started by X-_PLOSIVE,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 5000 ש"ח תציעו לי מחשב טוב לא כולל מסך מבוסס amd תודה מראש אלירן

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Haflo,

יש פה מישהי אצלי בעבודה שמחפשת לקנות מחשב, עכשיו מישהו נתן פה מקודם הצעה ב5800 איפה היא? ................Long Live AMD

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by rince,

שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. Started by medishm,

שלום, אני מעוניינת לקבל הצעה למפרט מחשב. המחשב אמור לשמש במיוחד להורדת סרטים ובהמשך לשימוש לבית הספר, כמובן גם לשימוש שיגרתי, אינטרנד תוכנות וורד וכו'.... חשוב לי שכרטיס קול וכרטיס מסך יהיו ברמה טובה ולשימוש לטווח ארוך יחסית, נפח מקום גדול ושהמחשב יעבוד מהר. אין לי נסיון במחשבים ובכל חנות נותנים הצעות אחרות וכל אחד אומר משהו אחר כך שאינני יודעת מה לקנות. אודה לעזרתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים