ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהו שמע/ראה מקלדת כזו בארץ, או בכלל? קטנה=אותה צורה של המקלדת בניידים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בתופעה מוזרה בעכבר הזה... הפלסטיק באמצע (השחור) איפה שנמצאת הגלגלת, הציפוי שלו פשוט התחיל קצת להתקלף...יש עליו מעין נילון שנראה שהוא דבוק עליו..ועכשיו בקצוות של הפלסטיק מימין יש טיפה חלק שמתקלף... קרה למישהו?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, הזמנתי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY, וכעת נודע לי שלא מייצרים כאלה יותר ואין במלאי. האם יש עכבר עם תכונות דומות בשוק? אני רוצה שישמש אותי כמו שלט למדיה פלייר. * אם אין חיה כזאת, אז לפחות עכבר שניתן לתכנת לו 2 כפתורים שיהיו PLAY ו-STOP במדיה פלייר, ושיהיה לו טווח של לפחות 3 מטרים. תקציב 250 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איזה מבין שתי המקלדות נוחה יותר ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש עכבר( אל חוטי אדיף לא חובה אם תושב {מטען} גם לא חובה) במחיר די נמוך100~350 בסביבות אלה אפשר אופטי ואפשר לייזר גם אים הפשר הסבר מה ההבדל ומה יותר תו (אופטי או לייזר) תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי mx1000 והיום הוא הפסיק לעבוד. הוא רק בן חודש. שלושת הנורות הירוקות דלוקות אבל העכבר לא מגיב. עשיתי rest בעכבר ובdock. לא עזר כלום. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
איך מחברים מחשב אחד ל3 מסכים ומקלדת ועכבר וכו' וכל אחד כאילו מתפקד בתור מחשב נפרד?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. היום רכשתי דיו למדפסת וקיבלתי במתנה דפי הדפסה מיוחדים להדפסת תמונות של HP. ניסתי להדפיס איתם תמונה והוא עושה כאילו הוא לוקח את הדף המיוחד של ההדפסת תמונות אבל הוא מוציא אותו ללא הדפסת התמונה. ניסתי כמה פעמים וזה ממשיך. אולי מישהו יודע מה הבעיה או שהייתה לא בעיה דומה והוא יודע מה לעשות? אשמח לעזרה. תודה. ד"א המדפסת שלי היא: hp deskjet 5150 חוץ מזה אני חייב לציין שהמדפסת כן עובדת על דפים אחרים. בכותרת לא ידעתי בידיוק מה לכתוב, עזרה או בעיה אז הימרתי על שניהם. עם עשיתי משהוא לא נכון בכותרת בבקשה לתקן ולא למחוק. עריכה: הסוג של הנייר הזה הוא: HP Advanced Photo Paper
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
^ תחילה, הוא היה נהדר, אבל עכשיו, לאחר חודשיים, הוא מזייף בדברים בסיסיים כמו: לחיצות על לחצון ימני\שמאלי לוקחות מספר פעמים עד שהוא מגיב, כנ"ל גלגלת, כנ"ל הזזה פשוטה. בדקתי, ולא, אין שערה אחת אפילו בשטח. אולי הוא התלכלך מבפנים או משהו, אבל אני לא רואה כלום. חשוב לציין שעד לפני שבועיים הוא עבד חלק לגמרי. אני מאמין שיש מישהו שיכול לעזור לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מהו ההבדל בשיטת הסריקה בין גשש CCD ל- CIS בסורק? מה עדיף? מתלבט בין סורק של canon lide 90 (עם 3 שנים אחריות וגששCIS ) קטן מימדים לבין canon 4400f (עם 1 שנה אחריות וגשש CCD). השימוש בסורק ביתי והתקציב בסביבות 500 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למדפסת משולבת הכוללת פקס ,סורק ושתיהיה אלחוטית ושקטה. בנוסף אני צריך שלמדפסת תיהיה אופציה שאני יוכל לשלוח פקס ישר מכרטיס זיכרון (או מחשב) קבצי וורד (כדי לחסוך את תהליך ההדפסה).
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי נסיון טוב עם hp דיו מה ממליצים המומחים פה? לשימוש ביתי ומשרדי משולב, אנא ציינו 2 דגמים מומלצים, וחשוב לי שתהיה "קופסתית" בצורה ולא גדולה מדי (שני חתולים קופצניים וילד חבלן בסביבה) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות שהדגם כרגע לא חשוב והם עושות מעט בעיות... טוב לא הם... המחשב. קניתי מחשב חדש. פעם במחשב הישן הם היו בסדר גמור... אבל עכשיו אני חושב שהדרייבר של הכרטיס קול שלי (כרטיס קול שהוא בנוי על לוח האם P35-DS3L של ג'יגבייט) עושה בעיות... נתחיל עם האוזניות - בעיות - *שומע חוסר איזון אולי בגלל האקולייזר. - מתבטא בכך שאני צריך לכוון את האיזון של הווליום בבקרי שמע עד צד ימין בכדי לשמוע טוב. *בעיה לשמוע באוזניה יחידה, כלומר, לדוגמא במשחק CS, שומעים צעדים אם זה מצד שמאל או ימין כמו שזה צריך להיות, אצלי זה לא עושה את זה, אני שומע צעדים בשני האוזניות... אני לא שומע כיוונים מסויימים. *בבדיקת קול שאפשר לעשות באפשרויות הדרייבר - רואים מין כדור כזה וצריך לסובב אותו סביב האד…
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למקלדת בתקציב של 100-150 ש"ח. שהמקלדת תהיה נוחה למשחקים. תודה
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לשימוש כללי וקצת משחקים בצורה לא רצינית. תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אהלן וסהלן D: אחרי שנים של חיפוש סט נורמלי אלחוטי, התחדשתי היום ב WAVE של לוג'יטק, שבא ביחד עם העכבר LX8. רשמים ראשוניים: אני רק 10 דקות על הסט הזה, וכבר די הספקתי להתרגל לצורת המקשים. שונה מהמקלדת הענתיקה שהקלדתי עליה עד עכשיו, די נוח, והמקשים מאוד שקטים, בלי קליקים מעצבנים. אין תחושת קפיציות מוגזמת, הפלסטיק איכותי, נחמד להקליד. המקלדת במשקל די קל, לדעתי עוד 20 גרם לא היו עושים לה רע, אבל סה"כ אני באמת שלא יכול להתלונן. יש סט מקשים למדיה סנטר, זום סקולר בצד ומקש ייעודי ל AERO של ויסטה (מצב החלפת חלונות) יש מקש FN וקיצורים יעודיים לוורד, אקסל, לוח שנה, 3 יישומים להתאמה אישית, אינטרנט, מסנג'ר, ואג'קט לכונן האופטי (מותנה בהתקנת התוכנה SETPOINT) מקשים לא מותנים- מקש…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מכשיר משולב:פקס,מדפסת,סורק,ומכונת צילום. של החברה HP דגם: HP laser jet 3050 אז שאלתי השניה היא האם כדי לקנות את הסוג הזה של המדפסת תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג? התקשרתי לרוב החנויות שאני מכיר וכבר צפיתי את התשובה.. "אין במלאי והיבואן מביא רק את החדשה." מה שמשאיר לי ללכת לאופיס דיפו וכו' ולקוות שנשאר להם מהמלאי הישן, למרות שלא כ"כ בא לי לשלם 600 שקל על מקלדת אני יעשה את זה אם זה הכרחי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי בLX5 אלחוטי, עכבר סוף הדרך עכשיו, יש לו אופציית TILT, זאת אומרת גלילה לצדדים, הלחצן גלילה עצמו זז ימינה ושמאלה, כמו ANALOG STICK. עכשיו לא הצלחתי להשתמש באופציה הזאת, האם צריך להוריד תוכנה כלשהי? לא קיבלתי שום דיסק עם העכבר.
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Img_Pop.asp?Idx=284 מה אתם אומרים? מוסיף לחווית המשחק?
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איזה עכבר עדיף לדעתכם לעבודת יום יום (לא משחקים) ? האם יש הבדלים בגודל הפיזי בינהם ? בנוחות הישיבה בתוך היד ? משקל ? חן חן נ.ב. ה-REV לא בא בחשבון כי אני שמאלי, עם ה-MX1000 אני עוד איכשהו אסתדר.....
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אמא של חברה שלי מעוניינת במצלמה בסביבות המחיר הנ"ל. לי אישית אין ניסיון בתחום המצלמות אך אני יודע שלא ניתן להשיג משהו ממש איכותי במחיר הנ"ל....אך אם מישהו יודע על משהו משתלם אני אשמח לפני שאני קונה איזה ג'אנק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חסכונית, עלות דיו זול כמובן, או לפי המחיר החלופי של הדיו שזה מה שכנראה יהיה. ועדיף שיהיה מהרשימה מהלינק( לפי מה שראיתי 10 מוצרים בדף) http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/subcategory.aspx?came=332&CategoryName=Printers&SubCategory=AllInOne_Printers_With_Fax לא הכוונה לדגמים הענקיים שם, הנה הדגמים שכן : HP 5610 LEXMARK X5070 brother MFC-465CN brother MFC-5460CN HP 5783 LEXMARK X7350 LEXMARK X6570 תודה עידכון: ראיתי לאחר חיפוש ממושך פה שbrother MFC-465CN יכולה להיות אופציה טובה. והאמת שיש לי סלידה מHP מהכרות עם מדפסת שלהם.. יש פה אופציה יותר טובה ? הפקס זה רגיל, שמים דף לשליחה ומחייגים כמו כל פקס?(סליחה על הבורות) מבחינת דיו אני רואה שהברוד…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-