ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,421 דיונים בפורום זה
-
אשמח להצעות אבל שיכללו בתוכם למה אתם ממליצים על המוצר ואם יש לכם אותו או אם ראיתם איך היא עובדת. המצלמה מן הסתם בשבילי (:
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המדפסת החלה לגמגם לאחרונה, חירבשה צבעים. קניתי מילוי דיו, מלאתי והכול היה בסדר, הדפסתי דף אחד לבדיקה והיה בסדר. היום הדפסתי טקסט והוא לא יצא טוב בכלל: הוא הדפיס אולי 2-3 שורות ראשונות כמו שצריך ואחרי זה חצי שורה אולי ופחות, ממש חלש ולא תקין. נקיתי עכשיו את המיכל דיו כמו שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש המלצה למקלדת ועכבר זולים ופשוטים? לא משהו ג'נרי מצד אחד, אבל לא צריך גם משהו "מפואר" מידי. נגיד 150 ש"ח לשניהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אם אני קונה שלט XBOX לPC אלחוטי כולל מתאם אלחוטי שמתחבר לUSB. ואח"כ קונה שלט נוסף אלחוטי לבד ללא מתאם. האם שניהם יוכלו לעבוד על אותו המתאם האלחוטי(הרסיבר)? האם יהיה אפשר לשחק בו זמנית בשני השלטים במשחקי אחד נגד השני? (כדורגל NBA וכו') אשמח לדעת ממי שמבין/מכיר/ראה/שמע/ניסה.
-
- 7 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר מה עדיף לייזר או אופטי לא רוצה אלחוטי מחפש לוג'יטק תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר כמאת מינימום אם אין אז תנו אחר תיכון:זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר מקסימום 450 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מישהו שמע/ראה מקלדת כזו בארץ, או בכלל? קטנה=אותה צורה של המקלדת בניידים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY, וכעת נודע לי שלא מייצרים כאלה יותר ואין במלאי. האם יש עכבר עם תכונות דומות בשוק? אני רוצה שישמש אותי כמו שלט למדיה פלייר. * אם אין חיה כזאת, אז לפחות עכבר שניתן לתכנת לו 2 כפתורים שיהיו PLAY ו-STOP במדיה פלייר, ושיהיה לו טווח של לפחות 3 מטרים. תקציב 250 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחפש עכבר הכי הכי טוב שקיים כיום, מהיר,זריז, נוח לשימוש במשך שעות ארוכות וכו' יש למישהו המלצה על משהו מיוחד?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בתופעה מוזרה בעכבר הזה... הפלסטיק באמצע (השחור) איפה שנמצאת הגלגלת, הציפוי שלו פשוט התחיל קצת להתקלף...יש עליו מעין נילון שנראה שהוא דבוק עליו..ועכשיו בקצוות של הפלסטיק מימין יש טיפה חלק שמתקלף... קרה למישהו?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש עכבר( אל חוטי אדיף לא חובה אם תושב {מטען} גם לא חובה) במחיר די נמוך100~350 בסביבות אלה אפשר אופטי ואפשר לייזר גם אים הפשר הסבר מה ההבדל ומה יותר תו (אופטי או לייזר) תודה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי mx1000 והיום הוא הפסיק לעבוד. הוא רק בן חודש. שלושת הנורות הירוקות דלוקות אבל העכבר לא מגיב. עשיתי rest בעכבר ובdock. לא עזר כלום. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
איזה מבין שתי המקלדות נוחה יותר ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך מחברים מחשב אחד ל3 מסכים ומקלדת ועכבר וכו' וכל אחד כאילו מתפקד בתור מחשב נפרד?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניגוד לקודם, הפעם זה גם עובד כמו שצריך..... אוקיי, אז לחוות הדעת- המקלדת- מה שלא רואים בתמונות זה שהמקשים בצבע כחול שקוף, מאוד נחמד ויפה. המשקל של המקשים קל בהרבה מהמקלדות של לוג'יטק והם גם עושים קצת יותר רעש בלחיצות, אבל לא משהו רציני. מדובר בפלסטיק איכותי בכל מקרה הדבר היחיד שמדאיג אותי זה שנראה לי שמדובר בהדפסת עברית ולא חריטה, אני מקווה שאני אתבדה בעניין הזה..... המקלדת די גדולה (פחות מהקודמת, אבל עדיין) ה Layout שלה רגיל לחלוטין, והיא לא מתיימרת להיות ארגונומית או משהו (למרות שגם פה יש פד גומי מוקשח להנחת פרק כף היד. לא רע.) בנוסף אפשר למצוא פה- 5 מקשי פייבוריט, מקש Show favourites, מקשי מדיה סנטר, מקש לתמונות, למסמכים ולמוזיקה (3 נפרדים), מייל, אינטרנט, ומסנג'ר. בצ…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. היום רכשתי דיו למדפסת וקיבלתי במתנה דפי הדפסה מיוחדים להדפסת תמונות של HP. ניסתי להדפיס איתם תמונה והוא עושה כאילו הוא לוקח את הדף המיוחד של ההדפסת תמונות אבל הוא מוציא אותו ללא הדפסת התמונה. ניסתי כמה פעמים וזה ממשיך. אולי מישהו יודע מה הבעיה או שהייתה לא בעיה דומה והוא יודע מה לעשות? אשמח לעזרה. תודה. ד"א המדפסת שלי היא: hp deskjet 5150 חוץ מזה אני חייב לציין שהמדפסת כן עובדת על דפים אחרים. בכותרת לא ידעתי בידיוק מה לכתוב, עזרה או בעיה אז הימרתי על שניהם. עם עשיתי משהוא לא נכון בכותרת בבקשה לתקן ולא למחוק. עריכה: הסוג של הנייר הזה הוא: HP Advanced Photo Paper
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מהו ההבדל בשיטת הסריקה בין גשש CCD ל- CIS בסורק? מה עדיף? מתלבט בין סורק של canon lide 90 (עם 3 שנים אחריות וגששCIS ) קטן מימדים לבין canon 4400f (עם 1 שנה אחריות וגשש CCD). השימוש בסורק ביתי והתקציב בסביבות 500 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות שהדגם כרגע לא חשוב והם עושות מעט בעיות... טוב לא הם... המחשב. קניתי מחשב חדש. פעם במחשב הישן הם היו בסדר גמור... אבל עכשיו אני חושב שהדרייבר של הכרטיס קול שלי (כרטיס קול שהוא בנוי על לוח האם P35-DS3L של ג'יגבייט) עושה בעיות... נתחיל עם האוזניות - בעיות - *שומע חוסר איזון אולי בגלל האקולייזר. - מתבטא בכך שאני צריך לכוון את האיזון של הווליום בבקרי שמע עד צד ימין בכדי לשמוע טוב. *בעיה לשמוע באוזניה יחידה, כלומר, לדוגמא במשחק CS, שומעים צעדים אם זה מצד שמאל או ימין כמו שזה צריך להיות, אצלי זה לא עושה את זה, אני שומע צעדים בשני האוזניות... אני לא שומע כיוונים מסויימים. *בבדיקת קול שאפשר לעשות באפשרויות הדרייבר - רואים מין כדור כזה וצריך לסובב אותו סביב האד…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי הרב, ה - MX500 שלי בן ה - 5 שנים התחיל לעשות בעיות לאחרונה, מה שאומר שצריך להחליף אותו.. חלק נכבד מהזמן שלי על המחשב אני מעביר במשחקים (FPS בין היתר), ולכן אני רוצה עכבר אמין ומדוייק. עד היום עבדתי רק עם ה MX500, ואני ממש מרוצה ממנו. הבנתי שעכברים אלחוטיים הם ממש לא טובים למשחקים, אז כנראה שזה לא הכיוון. הקריירת CS שלי נגמרה לפני שנתיים בערך, אז אני לא צריך את העכבר הכי מדוייק בעולם.. אבל בכל זאת שיהיה יעיל. התקציב הוא בסביבות ה - 100-150 שקל. אני מודע ל - MX518 ב - 220 בקייאספי (ד"א, יש מקום יותר זול?), אבל זה קצת יקר לי.. יש מצב שיש משהו אחר אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
^ תחילה, הוא היה נהדר, אבל עכשיו, לאחר חודשיים, הוא מזייף בדברים בסיסיים כמו: לחיצות על לחצון ימני\שמאלי לוקחות מספר פעמים עד שהוא מגיב, כנ"ל גלגלת, כנ"ל הזזה פשוטה. בדקתי, ולא, אין שערה אחת אפילו בשטח. אולי הוא התלכלך מבפנים או משהו, אבל אני לא רואה כלום. חשוב לציין שעד לפני שבועיים הוא עבד חלק לגמרי. אני מאמין שיש מישהו שיכול לעזור לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מכשיר משולב:פקס,מדפסת,סורק,ומכונת צילום. של החברה HP דגם: HP laser jet 3050 אז שאלתי השניה היא האם כדי לקנות את הסוג הזה של המדפסת תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לשימוש כללי וקצת משחקים בצורה לא רצינית. תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן וסהלן D: אחרי שנים של חיפוש סט נורמלי אלחוטי, התחדשתי היום ב WAVE של לוג'יטק, שבא ביחד עם העכבר LX8. רשמים ראשוניים: אני רק 10 דקות על הסט הזה, וכבר די הספקתי להתרגל לצורת המקשים. שונה מהמקלדת הענתיקה שהקלדתי עליה עד עכשיו, די נוח, והמקשים מאוד שקטים, בלי קליקים מעצבנים. אין תחושת קפיציות מוגזמת, הפלסטיק איכותי, נחמד להקליד. המקלדת במשקל די קל, לדעתי עוד 20 גרם לא היו עושים לה רע, אבל סה"כ אני באמת שלא יכול להתלונן. יש סט מקשים למדיה סנטר, זום סקולר בצד ומקש ייעודי ל AERO של ויסטה (מצב החלפת חלונות) יש מקש FN וקיצורים יעודיים לוורד, אקסל, לוח שנה, 3 יישומים להתאמה אישית, אינטרנט, מסנג'ר, ואג'קט לכונן האופטי (מותנה בהתקנת התוכנה SETPOINT) מקשים לא מותנים- מקש…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אמא של חברה שלי מעוניינת במצלמה בסביבות המחיר הנ"ל. לי אישית אין ניסיון בתחום המצלמות אך אני יודע שלא ניתן להשיג משהו ממש איכותי במחיר הנ"ל....אך אם מישהו יודע על משהו משתלם אני אשמח לפני שאני קונה איזה ג'אנק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-