עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Idanbs,

כרגע יש לי: עכבר MX518 אני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה אוזניות מדוסה 5.1 שקניתי לפני כמה ימים.. ומקלדת מייקרוסופט מלפני 3 שנים שאותה אני מת להחליף מה אתם ממליצים.. משהו חוטי אין לי בעייה של חוטים שלא יהיה יותר מידי יקר.. משהו על גבול ה500 כמה שפחות יותר טוב D:

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

יש לי ADVICE PR540VA כפי שאפשר לראות במפרט שלי. בימים האחרונים מכל נפילות המתחים, אז האל-פסק מופעל למספר רגעים.. השאלה היא כזאתי, מכיוון שהאל-פסק "מתריע" עם צפצוף מעצבן מתי שיש הפסקת חשמל (שהוא מפסיק לקבל חשמל מהקיר), אז בלילות האחרונים הוא מצפצף הרבה... ובעקרון אפשר להשתיק אותו עם לחיצה בודדת על הכפתור היחידי שיש עליו, אחרי כמה דקות הוא מתחיל לצפצף כמה פעמים רצוף (אני הולך להרגיש מטומטם...) "ביפ ביפ ביפ ביפ ביפ" , כל השאלה שלי היא, יש דרך להשתיק את האל-פסק ? :-\

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by ExploiT,

שלום כולם יש ברשותי כ300 שקל ועכשיו אני צריך עכבר ופאד אז יש לי כאן מעין פאד מסריח שעולה 10 שקל עכבר עם גולה שעוהל 10 שקל גם עכישו אני רוצה לקנות עכבר ואולי פאד חדשים אז אני מתלבט בין ה mx510 בלי פאד כלומר אני היה עם הפאד שיש לי כעת עד שהיה לי כסף לקנות פאד או לקנות IE exploer של מיקרוסופט יחד עם פאד פאנק מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

אני רוצה להתחדש בעכבר חדש, ומחר אני רוצה לנסוע ולקנות את MX518, אבל ראיתי שכתוב: "Logitech MX518 Gaming Grade RETAIL" מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  5. חיברתי כונן DVD של טושיבה למחשב. (חיבור IDE,פנימי). כשהווינודס עולה הוא מן הסתם מתקין לו דרייברים בעצמו. (WIN XP) הבעיה היא שהוא מתקין דרייברים של CD-ROM ולא של DVD. הדרייבר נקרא TOSHIBA SD M1502. ועכשיו אני לא יכול לקרוא DVD'S!!!!!!! וחיפשתי וחיפשתי ברשת בלי סוף דרייבר XP לכונן ואין,אפילו לא ב-DRIVERGUIDE. מה לעשות??? אני לא רוצה לקנות כונן DVD חדש ???

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  6. תקציב כאמור בסביבות ה500..

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. הדלפה חדשה חושפת את ה-MX Master 4 של Logitech, שיביא טכנולוגיה מעולם הגיימינג לעולם המשרדי, עם משוב הפטי, ושלל שיפורים אחרים שיכולים להקפיץ את הפרודוקטיביותלכתבה

8. שלום לכולם , אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים פשוטים בתצורת 2 רמקולים (לא 2.1) בתקציב המצוין בכותרת. (מחיר כולל המשלוח כמובן) תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  9. היופ ביקרתי אצל אבא שלי במשרדו, לאחר שיחה קצרה עם אחד העובדים שלו התברר לי כי קיים מקום שבו הם מאחסנים את כל המחשבים והציוד שאינו בשימוש, מין מזבלה של ציוד ישן מאוד (אך לפעמים שימושים) שנכנסתי לחדר ראיתי ציוד מחשבים זרוק בכל פינה (מסכים,סוייצ'ים,ציוד לרשתות,מחשבים שלמים,מה לא !?) ! לקחתי את המצלמה והחלטתי לצלם לכם קצת נוסטלגיה ! בכל אופן למישהו יש רעיון מה לעשות עם כל היט סינקים האלו או בכלל מה יש לעשות עם כל הציוד הזה ?. אז בואו נתחיל: http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea65d3faf936d.jpg אלו הם המחשבים בכניסה לחדר שמהם לקחתי את השלל שתראו בהמשך ! http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea6bf42eda13a.jpg עוד קצת ציוד... http://rotter.net/User_files/nor/3e3ea6df4…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני רוצה לקנות ג'ויסטייק רציני וטוב...התקציב לא מוגבל... אז על מה אתם ממליצים לי לקנות???

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  11. שלום, אבא שלי מעוניין בקניית מחשב כף יד. אני איני מתמצא בעיניני מחשבים אלו, לכן ארצה ממכם המלצות לאיזה מכשירים כדאי לשים לב. התקציב הוא גג 2000, אם אפשר פחות יותר טוב. המחשב צריך דבר ראשון לתמוך בעברית(אבא שלי לא מסתדר עם אנגלית), אפשרות לעבוד עם וורד ואקסל וכתיבה על המסך בעזרת עט. אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כתבו לי בבקשה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. טוב, הבקשה די בכותרת, אז קדימה תודה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by LIDOR_13,

התקציב:350-400 ש"ח שיהיו סראונד כמובן מה אתם אומרים על siberia v2?שווה את המחיר?הן יקרות... הא ואני שומע גם מוזיקה אז איכות למוזיקה לא תזיק

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  14. מה ההבדל ביניהם ומה עלי לבחור? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. מדובר במדפסת Samsung scx-4623F. קניתי טנור חלופי, כמובן שהוצאתי את כל האטמים שהיו בטונר והכנסתי למדפסת. אך הוא מסרב לקבל אותו וכותב בצג הודעה: Install Toner. האם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד לפעול? הטונר לא תקול ככל הנראה. תודה.

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  16. Started by OnlyOne,

הי, יש לי מדפסת ישנה של CANON מדגם BJC-4200. המדפסת עבדה ושלשום ניסיתי להדפיס ההדפסה מופיעה ואז נמחקת לאחר כמה שניות. ובעצם המדפסת לא מקבלת שום פקודה או מתחילה להדפיס או משו כזה. מה אפשר לעשות? אני יודע שהמדפסת ישנה אבל היא שווה את התיקון/טיפול, יש לי גם מדפסת חדשה של LEXMARK אין מה להשוות...

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  17. אוקי אחרי שראיתי ומשמשתי את המשולבות היותר זולות, בחירה הסופית הגיע: HP LJ M1132 HP LJ1212nf samsung scx-3200 על מה ללכת? הHP מורכב ככה שנראה עוד שניה מתפרק לו החלק של הסורק/פידר הסמסונג יותר קומפקטי, אבל זה לא כזה קריטי, השימוש הוא לבית, לא עסק, צריך לפעמים להדפיס משהוא ונמאס כל פעם לקנות משולבת דיו שהוא מתייבש אחרי חודש של אי שימוש, וצריך לפעמים לסרוק פה ושם. על מה הייתם הולכים?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by nimrodim,

מחפש חנויות בארץ שניתן לקנות מהם משהו הדומה לזה: עזרה תתקבל בברכה. האם צפויות בעיות תאימות ל חיבורי USB פנימיים של ASUS? האם מתאם כזה יתאים?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  19. איך אני יכול לדעת אם הדונגל שלי תומך בפרופיל הזה? יש לי מיקרולינק או שזה מיקרוקום בלוטות' אאל"ט 1.1 איזה אוזניות BT אלחוטיות יותר טובות- לוג'יטק או HP? תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by simon15,

שלום חבר'ה רציתי לשאול לדעתכם על המארז הבא... שבא עם ספק 400 watt זה המארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5355 איך המארז הזה? האם הספק שמגיע איתו ג'נרי או לא ג'נרי?

21. אני מצלם הרבה ועובד הרבה על התמונות בפוטושופ, משחק קצת וכמובן גולש\עובד באופיס. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי\אלחוטי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  22. האם אפשר לשחק במישחקי פלייסטיישן2 ללא ג'וק או צ'יפ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by shimon-med,

שלום - אני מתבלט בין שני סטים של עכבר ומקלדת לקניה בארה"ב. הראשון - logitech cordless wave pro יחד עם העכבר mx1100. השני Wireless Desktop MK710. הנה הקישורים שלהם: http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677 http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/6541 יש למישהו דעה איזה מבין השניים עדיף? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by lol_minbet,

.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. איזו מדפסת בעלת כרטיס רשת מובנה מומלצת לעבוד ב DOS ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.