עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש כרטיס TV לצפיה בטלויזיה במחשב. שמעתי שרק הכרטיסים של ATI טובים זה נכון?אשמח לקבל לינקים לכרטיסים טובים... תקציב:300 ש"ח

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. נא להכיר: http://gizmodo.com/5047897/sidewinder-x8-wireless-gaming-mouse-has-ridiculous-4000dpi-still-designed- by-darth-nerd כמה דברים עליו: אלחוטי 2.4 GHz (כן, לגיימינג). 4000DPI Blue track- טכנולוגיה המאפשרת לעכבר לפעול על מגוון משטחים שעכברי לייזר מתקשים עימם. כל זה ב100$. תחרות בעיקר לG7 היישן של לוג'יטק. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oded6188,

יש לי מחשב נייד, והכבל שמחבר בין הטאצ'פאד לבין לוח האם - נקרע... מברור שערכתי באינטרנט קוראים לסוג הכבלים האלה: Flexible Flat Cable, או בקיצור, FFC. אני חייב להביא כבל כזה חדשמ כדי שהטאצ'פאד יחזור לעבוד. ספרתי את מספר הגידים וזה 12 גידים, האורך לא צריך להיות ערוך - 10 ס"מ יספיקו... אפילו פחות איפה אפשר להשיג כזה כבל? וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לא הצלחתי להבין למה הן יותר יקרות ולמה טוענים שהן יותר טובות. אשמח להסבר, תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ory,

אוקי שאלתי היא כזאת איזה מסך חזק יותר מבחינת ביצועים IIYAMA 451 PRO IIYAMA 454 PRO ?????

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by danikos,

שלום ברשותי מדפסת סמסונג ml1915 , מדפסת מעולה אבל תופסת המון מקום על שולחן העבודה שאני צריך . רציתי להעביר אותה למקום אחר שבו יש לי מקום ותקע חשמל וכמו כן שתהייה זמינה לכל המחשבים בבית (ניידים) , לנתב שלי אין כניסת USB האם מתאם מסוג כזה : http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10528 יעשה את העבודה ? האם ברגע שאני מחבר למדפסת את הדונגל הזה כל המחשבים שיש להם שן-כחולה יכולים לראות אותה ? למה אני לא מוצא מוצרים כאלה של חברות בעלות שם ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

איגור ידידי, תוהה לגבי לוח אם, מעבד וזכרונות במחיר של 3500 ש"ח... לא חשוב המודל, העיקר שיהיה איכותי. אין מצב לאוברקלוק!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מי שלא מבין על מה אני מדבר מוזמן להסתכל באשכול הקודם עליו שלי. אז לפי בקשתכם - דעתי: טוב מאוד!! מאוד התרשמתי וקיבלתי יותר ממה שיכולתי לצפות קודם כל המארז בא עם רגליות בדומה לאילו של HEC - טובות ויציבות מאוד !! הוא בא עם שתי מאווררי EVERCOOL שהם שקטים מאוד ויחסית למאוורר ג'נרי הם חזקים בטירוף! באמת מכניסים הרבה מאוד אוויר יחסית לג'נרי. יש גם במארז מגש נשלף להתקנת לוח האם - FEATURE שאפילו במארזי AA אין לפעמים (כמו ה CHIEFTECH למיניהם). חורי אוורר קיימים: אחד מקדימה למטה עם מאוורר מכניס איתו אחד מאחורה ליד המעבד עם מאוורר מוציא איתו אחד ריק כ 7 ס"מ מעלה הספק. הגודל שלו (גובהXעומקXרוחב) הוא 62X39X19. ללא הרגליות כמובן שמגביהות אותו ב 3 ס"מ נוספים מה שקצת היה לי מוזר הוא העומק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by hybridmag,

נשאר לי קצת כסף בויזה הנטען משהו כמו 20 דולר.. רציתי לקבל המלצה לעכבר גיימינג זול במחיר הזה. ראיתי בaliexpress ו ebay דברים מעניינים: http://www.ebay.com/itm/NEW-Razer-Abyssus-Mirror-Edition-3500dpi-3-5G-Infrared-Sensor-USB-Gaming-Mouse-/350847736082?pt=Mice&hash=item51b0279912 או http://www.aliexpress.com/item/Blue-ray-2000-DPI-USB-6D-Professional-Optical-Gaming-Game-Mice-Mouse-For-CS-CF-Free/739290243.html או http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-A-JAZZ-Ray-Eagle-2400DPI-6-Bottons-7D-Wired-USB-Optical-Blue-LED-Professional/759823853.html מה דעתכם? על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

10. אנשים מה אתם אומרים על G5 וQcK ב 400 ש"ח כולל משלוח? ומה אתם אומרים על החנות גולדטופ?, האם שווה לצרוך מהם מוצר, והאם הם אמינים? תודה מראש Shoq, מצטער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זאת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שמעתי שבזמן הקרוב נכנסת לשוק מדפסת לייזרק צבעונית ב600 שקל האם זאת הייתה סתם שמועה או שיש פה מישהו שיודע על זה משהו.. הסיבה לפתיחת התרד היא מכיון שאני רוצה לדעת אם עלי להמתין קצת או ללכת ולהסתפק במדפסת הזרקת דיו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות את העכבר הזה http://gear.ign.com/articles/749/749373p1.html כי לפי הביקורת זה עכבר טוב במחיר זול

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש עכבר בעיקר לעבודות CAD וגרפיקה. כרגע אני משתמש ב G500 שהוא עכבר מצוין, אבל כנראה קצת רחב ליד שלי. האחיזה שלי היא Claw שטוח יחסית (מתקרב לPalm ). חשבתי בכוון ה Zowie EC2 EVO, או SS Kinzu2 PRO. על משטח QCK מיני. חשוב לי שתהיה גלגלת קלה ללחיצה ולסיבוב כמו ב G500 וללא הרבה קשקושים כמו אורות, משקולות וכפתורים נוספים. אין הגבלה בתקציב, מחפש את הטוב ביותר. תודה למשיבים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TrueLook,

מי מבין שתי הסטים עדיף? שימוש-בעיקר משחקים,קצת מוזיקה קצת סרטים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by GlolG,

שלום רב, ברצוני לקנות מדפסת חדשה (כרגע משתמש בHP Deskjet 959c) שהיא די זוללת דיו וכבר לא מדפיסה כראוי (עשתה את שלה לאחר 10 שנים +-) המדפסת הינה לשימוש ביתי בדגש על שליחה וקבלת פקסים. המאפיין הראשי שאני מחפש הוא חסכון תפעולי (עלות ראשי הדיו ומיקסום כמות הספק הדפים לראש) המאפיין השני הינו איכות כמובן התקציב למדפסת הוא עד 700 ש"ח כבר בחנתי מספר מדפסות בחנויות - HP 6500 ועוד כמה דגמים מסדרת ה-4000 (כרגע נוטה יותר ל6500) האם יש המלצות לדגמים / סדרות נוספות העומדות בקריטריונים ? בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pringles,

http://phoon.us/mouse/ תגידו משהו??... 67 צפיות ואף אחד לא ניסה או ראה ויש לו איזה פידבק?[br]פורסם בתאריך: 24.09.2010 בשעה 05:23:50 מישהו ניסה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 6kwar,

ראיתי פה שמישהו כתב שיש יותר פילטרים לכרטיס מסך הזה??? מה זה בכלל פילטרים של כרטיס מסך??? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Bragiz,

מקור : 4chan מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hadarK,

היי, כמו שנאמר בכותרת יש לי בעיה עם העכבר לרוב קליק שמאלי לוחץ לחיצה כפולה, פגה האחריות (אם בכלל הדבר נכלל באחריות). ורציתי לדעת האם תיקון הבעיה עם המדריך: http://www.overclockers.com/mouse-clicking-troubles-diy-repair/ מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ראיתי שחנויות התחילו להביא אותו, והמחיר דווקא יחסית סביר ( 950~). בהתחשב שרק העכבר עולה בסביבות ה-500, זה לא כזה רע... כבר מזמן רציתי לפנק את עצמי עם סט אלחוטי, והעכבר והמקלדת שלי כבר מתפוררים לצערי. ( MX518 ומקלדת MUTLI PRO של MS ). מישהו קנה? או יש למישהו המלצות אחרות? את העכבר בסה"כ נראה לי שמאוד אהבתי, מצד שני, זה יוצא עוד 450 למקלדת, שאפשר לקנות כל מקלדת כמעט במחיר הזה... וזה לא ככככככזההה קריטי לי אלחוטי... ה-G15 כבר נראית לי קצת מיושנת והיא סתם גדולה לי מדי, אז אל תמליצו עליה. תיקון, היה לי בראש מקלדת אחרת שחשבתי על ה-G15, היא לא מחוץ לתמונה :] תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני צריכה סורק רציני למשרד הביתי, אבל אם אני כבר קונה סורק, עדיף שיהיה משולב עם מדפסת צבעונית. הפקס לא מעניין אותי ומחירי דיו פחות מדאיגים אותי, כי תמיד יש חלופי זול זמין. האם יש מדפסת משולבת שהדגש בה הוא דווקא על הסורק ולא המדפסת? לא איכפת לי שתדפיס לאט אם היא סורקת באיכות גבוהה. כל מי ששאלתי אותו עונה לי רק על האיכויות של המדפסת, ואפילו בחיפושים שעשיתי און ליין כמעט כל הביקורות מתמקדות בהדפסה של מוצר (בארץ ובחו"ל). אין לי הרבה כסף להשקיע כרגע, אז הייתי מעדיפה עד 500 ש"ח, אבל אני יכולה לעשות מאמצים להתגמש אם מישהו יודע על משהו שבאמת יענה על הצרכים שלי. תודה! יעל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by man-of-God,

שלום , יש לי חבר המעוניין לרכוש את אחד מסורקי Avision וראה את הדגם הבא +Avision AV-220D2 כרגע הוא לומד באוניברסיטה ומעוניין להעביר את כל הסיכומים שלו לפורמט דיגיטלי (יש לו כבר ערמה של קלסרים) ובכך להיפטר מהם האם יש פה למישהו המלצה מאיכן לקנות את סורקי Avision במחיר סביר ? וכן האם יש דגם אחר מחברה זו שאתם ממליצים עליו עדיפות לסורק דו צדדי אך לא מחייב (הוא יעשה זאת ידנית ) או לסורק מחברה אחרת שיוכל להתמודד בעומס הדרוש ? בתודה [h=5]man-of-God[/h]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. logitech g600\razer naga, בשולחן העבודה לדוגמא, יש שימוש מועיל ל-12 הכפתורים האלה או שזה בסופו של דבר נוח רק ב-mmo ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tal daniel,

יאללה אני הולך לחפור עכשיו!! טוב הינה השאלות שלי: 1)המקלדת שווה את המחיר? 2)האורות של המקלדת מספיק חזקים לחושך כדאי לראות טוב אותה? 3)אני צריך חוות דעת של GAMER שיש לו אותה ושיגיד איך היא, אם היא נוחה וכו'.. 4)היא לא תומכת בWIN7 נכון? כי אני מתכנן להתקין אותו בגלל המשחקים.. 5)יש מקלדות במחיר הזה שאתם יותר ממליצים עליהם? 6)היא מקלדת אמינה? היא לא תתקלקל לי תוך חודש חודשיים? ועוד משהו אני מתכנן לקנות מKSP אז אם אני הולך אליהם ומשלם להם הם מביאים לי אותה במקום? והם לא עושים הנחות החארות נכון? 7)חפרתי אה? תודה =]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן חבריה, בגלל שאני שומע מוזיקה הרבה ואני רוצה להעביר שירים בלי למזער כל פעם את מה שאני עושה... חשבתי על לבדוק אופציה, בכל מקרה אני צריך להחליף תעכבר. חשבתי אולי אפשר להפוך את הכפתורי האחורה והקדימה של האינטרנט לאחורה וקדימה של שירים - להעביר שיר אחורה וקדימה במדייה פלייר. אני קצת יוצא מהנושא שלשמו האשכול נפתח אבל לא נורא. יש אולי אופציה להתאים כפתורים בNumpad שיעשו את הפעולה הזאת?(תוכנה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.