ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט לא יכולכבר לעשות כלום בלי עצות טובות ממכם... איך המארז הזה - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=VB1400BWS&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? ואני רוצה להתאים לו ספק שקט, אני לא מבין, איך הם מוכרים שם ספק 500W ב100 ש"ח ?? ראה קישור - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=258648&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138 ? ובמקום אחר עם 350W זה נמכר בערך בפי 3? מה קורה פה? איך יודעים איזה ספק טוב לי ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר לרכזת USB כשהרכזת מחוברת אל המחשב עם כבל מאריך 5 מטר (כבל איכותי מסוכך) ולא עובד. הסבר מפורט: המחשב שלי נמצא ליד המערכת והטלויזיה. המסך-מקלדת-עכבר מחוברים עם כבל מאריך באורך 5 מטר לצד השני של החדר. הכל עבר בסדר גמור עד שרכשתי לאחרונה מקלדת USB ועכבר DA של Razer שגם הוא USB. קניתי כבל USB מסוכך 5 מטר, בנוסף קניתי רכזת USB שמתחברת גם לחשמל של Logitec חיברתי את המקלדת והעכבר, בנפרד ולחוד וכלום לא עוזר. הם פשוט לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברכזת, אז הבאתי מחבר רכזת דומה שעובדת מצויין אצלו (בלי מאריך) עם חשמל וגם לא עבד. יש לציין: 1. אם אני מחבר רק אחד מהם או את העכבר או המקלדת ישירות לכבל מאריך זה עובד. 2. אם אני מחבר את הרכזת ישירות למחשב בלי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת HP - J5780 ALL IN ONE שלום יש לי בעיה עם המדפסת HP החלפתי לטונר חדש מקורי, דגם 140 BLACK לאחר החלפת מחסנית חדשה הדפיס המכשיר גליון יישור כדי לוודא איכות מעולה. בלוח תצוגת המדפסת רושם place align page face up into document feeder than press ok אני לוחץ OK ומקבל הודעה Alignment cartridges ומקבל ERROR Alignment failed refer to device documentation to troubleshoot Press ok אבקש עזרתכם בפיתרון הבעיה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-5165417.html?dnr=1 יש למישהו נסיון איתה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול. האם מכשירים לקריאת טביעת אצבע אשר יקרים יחסית כמו זה של מיקרוסופט שראיתי ב"באג" ומשמשים להקלדת סיסמא במקום הטביעה בתוכנות שונות האם זה מאובטח ומומלץ? תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי חבר המעוניין לרכוש את אחד מסורקי Avision וראה את הדגם הבא +Avision AV-220D2 כרגע הוא לומד באוניברסיטה ומעוניין להעביר את כל הסיכומים שלו לפורמט דיגיטלי (יש לו כבר ערמה של קלסרים) ובכך להיפטר מהם האם יש פה למישהו המלצה מאיכן לקנות את סורקי Avision במחיר סביר ? וכן האם יש דגם אחר מחברה זו שאתם ממליצים עליו עדיפות לסורק דו צדדי אך לא מחייב (הוא יעשה זאת ידנית ) או לסורק מחברה אחרת שיוכל להתמודד בעומס הדרוש ? בתודה [h=5]man-of-God[/h]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעכבר אלחוטי שיהיה ניתן לטעון אותו על מעמד עד 300 +- תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מדפסת לייזר Lexmark E120, כבר כמה שנים. המדפסת עומדת בכל הדרישות שלי - * הדפסה שחור (אין לי צורך בצבע). * שקטה ומהירה. * תמיכה ב Windows/ Linux. ה tuner נגמר ועומדות בפני שלוש ברירות: 1. קנית מדפסת חדשה. 2. קנית טונר מקורי ב 360+ ש"ח. 3. קנית טונר ממוחזר ב 180+ ש"ח. האם קניית טונר כדאית כאשר מחיר המדפסת כיום (כחדשה) הוא 300+ ש"ח ? איזה אפשרות הכי כדאי עבורי ? (כמות ההדפסות היומיות שלי אינה גדולה ורובה ככולה טקסט). * כל המחירים לפי zap כאשר אני מציין את המחיר הנמוך.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6150804&pid=920858&rgroup=e32006_videos
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות פד לעכבר שלי. אני מחפש שיהיה כמה שיותר גדול. מה שנראה לי עד עכשיו זה Razer Destructor. כדאי? יש למישהו ניסיון עם משטח אחר? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המקלדת http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=529e6bca-e6cf-46de-90b0-fa958a1dace8&crumb=catpage&catid=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698#Overview משנה לי החיבור ??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מקלדת פשוטה ונוחה (עדיף חוטית) ושתהיה שקטה ... עד 120 ש"ח.. איך ה-K300 של Logitech?? (עם התאורת מקשים)..?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר כלי שמאפשר *קשר עין* בשיחת וידאו? פירוט: בשיחות וידאו בסקייפ נומר, יש אפקט שאתה מסתכל על האדם שאתו אתה מדבר - שמופיע על המסך שלך. אבל המצלמה של המחשב ממוקמת מעל המסך, וכשאתה עושה את זה אתה לא מסתכל למצלמה. ואז בצד השני אתה מופיע כמסתכל מטה. מישהו מכיר כלי, חומרה או תוכנה, שמוצא דרך מסביב לנקודה הזו? ומאפשר תחושה של קשר עין בשיחת וידאו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה כבר מאה פעמיים ואני מקווה שתוכלו לענות גם לי . אני מחפש מארז למחשב חדש שקניתי MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU AMD Athlon 64 3500+, 512K, L2 Cache, Socket 939 Windows Compatible 64-bit Processor-box Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology - Retail readon 9800 pro 128MB gigabyte עם קצת ניסיון עם מעבדי AMD שמתחממים הבנתי שצריך לשים במארז הרבה מאווררים.{ לפחות 3-4 } לא כל כך משנה לי אם היה במארז חולון או לא רק שיהיה גדול מספיק והבנתי שיש כאלה שגם בולמים את הזעזועים של המאווררים ובכך הרעש מופחת . כמו כן הספק שהמליצו לי לקנות הוא Thermaltake TT420APD 2-f…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, אבקש את המלצותיכם לגבי עכבר אופטי אמין, אך במחיר סביר (עד כ-100 ש"ח). ב8 השנים האחרונות השתמשתי בעכבר מכני (עם הכדור) של Logitech, שעלה כ-100 ש"ח. כל שנתיים בערך התקלקל העכבר (כנראה בעיה בחוט) וקניתי את אותו דגם. הייתי מאד מרוצה ממנו. בשנה האחרונה אני משתמש בעכבר של Genius שקיבלתי ממישהו והוא עשה את עבודתו נאמנה, אבל עכשיו יש בעיות עם הלחצנים שלו ולכן פתחתי את הדיון הזה. חיפוש באתר לא הוביל לתוצאות כלשהן. השוואת מחירים באינטרנט נותנת מספר אפשרויות, אך אני מעדיף לשמוע ביקורות/המלצות ממשתמשים כמוכם. ראיתי שהדגמים הם בעיקר של Microsoft ו Logitech. לא משנה אופן החיבור (USB או PS2). לא קריטי שהוא יהיה אלחוטי (מן הסתם זה רק ייקר את העסק...). תודה לממליצים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן.. (חודש) UPS חמוד וישן שלא עובד... וכמו כל UPS ישן...נדפקו שם הסוללות.. וכבנאדם שיש לו בבית סטפות של סוללות של 12V 6A.... ואחרי חקירה קטנה של הUPS וגילוי שהוא עובד על 24V.. שמנו 6 סוללות... כל 2 סוללות בטור.. וכל הזוגות במקביל.. ומה שיצא לנו פה זה: UPS שמחזיק 2 מחשבים + 2מסכים+HUB= במשך 15 דקות +- ומה אני רוצה להגיד לכם פה..? במקום לקנות UPS חדש וחזק. תשיגו (כל אחד והדרכים שלו) UPS ישן, תשימו לידו מצבר... והנה, יש לכם UPS שיותר טוב מכל UPS אחר.. תלוי בכמה מצברים.. enjoy.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה משני המארזים האלה טוב יותר? אני מרכיב מפרט למחשב שלא הולך לעבור oc בכלל. Evergreat NT-989-B2 Midi 300Wp4 או A-OPEN QF45A נמקו את תשובתכם .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את חברת למיר? האם שמעתם עליהם טובות? אם קניתם אצלם, אודה מאוד לקרוא את התרשמותכם! http://www.lamir.co.il תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יכול להיות שמעבדי Pentium 3 יותר יקרים ממעבדי Pentium 4 במהירויות הרבה יותר גבוהות ??
-
יש לי בעיה במדפסת היא לא עובדת כבר כמה חודשים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כבל USB שקניתי (USB TO Parallel Adapter), אבל ההתקן שיש לי במחשב ל- USB הוא של VIA TECH ואז נוצר בלבול והמדפסת לא מצליחה לזהות את יציאת ה - USB, ניסיתי למחוק את ההתקן של VIA אבל ברגע שהעלתי את המחשב מחדש ה- WIN זהה התקן לא מוכר והתקן לי בחזרה את ההתקן של VIA. ובהקשר לזה אם משהו יודע איפה אפשר להשיג דריבר לUSB הזה שיודיע לי (הדייבר שקיבלתי עם הקנייה של הכבל ישן מדי).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לקנות את הk70 למרות שאני כבר עשר שנים משחק עם מקלדת רגילה membrane אני יצליח להתרגל אליה?/לשחק איתה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אחרי שאמרו לי כאן ש500W של KSP גרוע, החלטתי להרחיב אופקים (או יותר נכון את הכיס) ולקנות מחנות אחרת, אז החלטתי לקנות מזיגזג, שאמרו לי שהם טובים, ומצאתי שם את הTT SILENT PUREPOWER 420W, וזה נראה לי כמו אחד טוב, חברה טובה, מספיק וולטים, אז הוא בטח טוב, אז זו השאלה שלי, הוא טוב? והאם הוא יחזיק את זה (בקצרה): P4E 2.8GHz 2* 256 DDR 3200 GF6800NU וכונן דיסקים רגיל (לא צורב, לא דיוידי) אז הוא מספיק טוב? וזה לא רק זה, אני אולי אעשה OC קטן, ואוסיף מאווררים וכוננים ובלה בלה בלה, זה יספיק? ויש אחד יותר זול שגם יספיק? (350 שקל לספק זה לא קצת, סך הכל ספק)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר לייזר של מייקרוסופט Microsoft Wireless Laser Mouse בלוטות' ללא דונגל אני משתמש איתו ללא משטח על שולחן מאיקאה.. הבעיה היא שאני משתמש לא מעט בפוטושופ, ויש לי צורך לדיוק שהעכבר לא מספק.. אני מאמין שזה קשור במשטח. ראיתי שקימיים משטחים לגיימרים, אבל אני לא משחק אף משחק. על איזה משטח אייכותי הייתם ממליצים, שיפתור את הבעיה, ומצד שני לא יהיה כל כך יקר תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת... מסך מקלדת לוח אם + מעבד PSU + בטרייה עכבר ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64. לפי האתר של HP, אני לא צריך דרייבר, אלא המחשב צריך לזהות לבד את המדפסת (840C) אבל זה לא קורה. מה אני צריך לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-