עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by pponi,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מדפסת עד 300 שח להדפסה בש\ל בלבד, לא אלחוטית, אין לי מושג אם מומלץ דיו או לייזר זה אתם תמליצו לי, והאם יש מדפסות שעובדות רק בש\ל והם מומלצות\משתלמות יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mtfl,

שיהיו נוחים , לידיים ממוצעות , ולא גדולות. למשחקים לרוב , אבל גם הרבה לכתיבה... ושיהיה מקשי קיצור על העכבר (למשל לקבץ חלון) ושיקלטו למרחק של שני מטר לפחות. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כשלוחץ על הסורק בתוכנה של HP אפשר לבחור בשני סורקים שניהם HP... אבל לפני אחד מהם כתוב WIA, אם לוחץ עליו לא קורה כלום, אם לוחץ על השני אז מופיעה הודעת שגיאה כמו בקובץ המצורף. זה לאחר שהורדתי את הדרייבר מהאתר של HP. אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]

4. Started by AdiR^SiNaI,

מזה הכבל הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אוקי אחרי שאמרו לי כאן ש500W של KSP גרוע, החלטתי להרחיב אופקים (או יותר נכון את הכיס) ולקנות מחנות אחרת, אז החלטתי לקנות מזיגזג, שאמרו לי שהם טובים, ומצאתי שם את הTT SILENT PUREPOWER 420W, וזה נראה לי כמו אחד טוב, חברה טובה, מספיק וולטים, אז הוא בטח טוב, אז זו השאלה שלי, הוא טוב? והאם הוא יחזיק את זה (בקצרה): P4E 2.8GHz 2* 256 DDR 3200 GF6800NU וכונן דיסקים רגיל (לא צורב, לא דיוידי) אז הוא מספיק טוב? וזה לא רק זה, אני אולי אעשה OC קטן, ואוסיף מאווררים וכוננים ובלה בלה בלה, זה יספיק? ויש אחד יותר זול שגם יספיק? (350 שקל לספק זה לא קצת, סך הכל ספק)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by o.m.l,

קניתי מקלדת חדשה של מיקרוסופט ויש מקש שנקרא F lock מישהו מוכן להסביר לי מה זה|?:?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tomchook,

שלום, יש לי עכבר לייזר של מייקרוסופט Microsoft Wireless Laser Mouse בלוטות' ללא דונגל אני משתמש איתו ללא משטח על שולחן מאיקאה.. הבעיה היא שאני משתמש לא מעט בפוטושופ, ויש לי צורך לדיוק שהעכבר לא מספק.. אני מאמין שזה קשור במשטח. ראיתי שקימיים משטחים לגיימרים, אבל אני לא משחק אף משחק. על איזה משטח אייכותי הייתם ממליצים, שיפתור את הבעיה, ומצד שני לא יהיה כל כך יקר תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by computer,

:AR15:אני קונה מחשב ממש חזק כיוון שאבא שלי עובד בהיי טק לכן צריך מחשב רצחני אז מה שאנו מחליטים לקנות הוא מחשב מעוד רצחני ויקר והפרטים הם: מארז:enermax dragon full 430w מעבד: intel pentium 4 2.53*2 (כלומר שני מעבדי פנטיום 4). לוח אם: intel baytowndual (לכל מעבד). מעבד 2': intel ititnium (מעבד חזק למחשבי חזקים ביותר). זיכרון פנימי: 3gb rdram pc-1066. דיסק קשיח: 300 seagate gb. סידי- רום: asus 52. די.וי.די: pioneer dvr 7000. כרטיס עריכה + פריסה לדי.וי.די: netstreem 2000. צורב: plextor 48*16*48 צורב עם אפשרות scasi+bafrגבוה. צורב די.וי.די: pioneer dvd-r ao4. כרטיס רשת: 3com 3c985 opti-pci. כרטיס מסך 1': asus geforse 4 ultra v8460. כרטיס מסך 2': nvidia nforse 2 ultra. כרטיס מס…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כותרת :]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כשהיה GURU3D ידעתי איפה לחפש גרסאות סופר חדשות של סטי דרייברים, אבל עכשיו אין לי מושג איפה למצוא דרייברים לא רשמיים... איפה אני יכול למצוא רשימה שכזו, ואולי רשימת תוכנות עזר שונות לכרטיסי הג'י פורס השונים על כל גרסאותיהם ? תודה מראש... 8)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by smalul,

חברי הפורום היקרים, אבקש את המלצותיכם לגבי עכבר אופטי אמין, אך במחיר סביר (עד כ-100 ש"ח). ב8 השנים האחרונות השתמשתי בעכבר מכני (עם הכדור) של Logitech, שעלה כ-100 ש"ח. כל שנתיים בערך התקלקל העכבר (כנראה בעיה בחוט) וקניתי את אותו דגם. הייתי מאד מרוצה ממנו. בשנה האחרונה אני משתמש בעכבר של Genius שקיבלתי ממישהו והוא עשה את עבודתו נאמנה, אבל עכשיו יש בעיות עם הלחצנים שלו ולכן פתחתי את הדיון הזה. חיפוש באתר לא הוביל לתוצאות כלשהן. השוואת מחירים באינטרנט נותנת מספר אפשרויות, אך אני מעדיף לשמוע ביקורות/המלצות ממשתמשים כמוכם. ראיתי שהדגמים הם בעיקר של Microsoft ו Logitech. לא משנה אופן החיבור (USB או PS2). לא קריטי שהוא יהיה אלחוטי (מן הסתם זה רק ייקר את העסק...). תודה לממליצים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש מקלדת ועכבר בערך עד 500 ש"ח .. אני הרבה משחק (כולל משחקי FPS) וחדשים שיוצאים,רואה הרבה סרטים ומוזיקה בעיקר (אני אוהב את לחצני המדיה פלייר במקלדת.) חשבתי לקחת את המקלדת Logitech Wave (בלי העכבר ) ועכבר Logitech G5 הגירסא החדשה (הכחולה הזאת) יש לכם הצעה אחרת יותר טובה בסביבות 500 ש"ח ? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

מה הסיבה, לאדם פשוט כמוני, להיצמד לאנרמקס במקום לקחת איזה DRAGON זול יותר? הרי, יש דרגונים זולים יותר, עם 5 מאווררים, שעולים 400-500, ועוד ספק 100-150 ש"ח, המחיר עדיין נמוך מאנמרקס... :AR15: וזה אלומיניום. אם מישהו יכול לתת לי סיבות, BRING IT ON.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by LOL,

שלום, אני צריך פד חדש, משהו טוב לגיימינג כי השולחן שלי פה נוראי אני לא יודע איפה אפשר לקנות בארץ בכלל (יש מצב שהזמנה מחול תצא משמעותית זולה יותר?) ואני בטח לא יודע מה הולך טוב (את הפד הקודם שלי קניתי לפני 8 שנים במסיבת רשת, עדיין משרת אותי נאמנה) בקשר למחיר אני אמשיך את מגמת הדיון בכך שאין לי מושג מה רמת המחירים, אבל נראה לי 100-200 ש"ח זה סביר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך עכבר שמתאים לגיימרים בתקציב של לא יותר מ300 ((עדיף פחות!!)) אם אפשרי- שיהיה אלחוטי תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by viperch1x,

הי. יש לי כרגע בבית עכבר razer cooperhead ופד לעכבר 5L steelseries. עכשיו בעקרון אני לא כל כך מרוצה מהפד הזה הוא לא עובד מושלם עם העכבר ואני מעוניין לקנות פד חדש.(חוץ מזה שהוא קצת מתקלף ועוד כל מיני שטויות). רציתי לדעת על מה אתם ממלצים ולמה.(בבקשה רק אם יש לכם נסיון עם הציוד או התנסתם איתו בעבר באיזשהו אופן). אני אישית מתלבטת בין 3 פדים עקריים steelseries qck לבין razer golaitus לבין razer mantis. נא לזכור שיש לי עכבר razer copperhead. עכשיו השימוש העקרי בעכבר +פד זה משחקי רשת first person shooting and 3rd person shooting מה שזה אומר שאני צריך דיוק מירבי.(שמתי לב של כל גרסא של פד יש ספיד וקנוטרול). זה לגבי העכבר. לגבי האוזניות אני רוצה לקנות את steelsound 5hv2. עכשיו שתי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by subarel,

מצאתי את זה http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=AC1&affiliate=zap האם יש דרך לחבר את השלט הזה ולא לסיריאל? לעשות איזה מתאם ליציאת מדפסת הישנה..?אין לי סיריאל כזה במחשב.. יש איזה שלט לUSB שמומלץ? או לכל החיבור אחר? בראל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yovel,

שלום, יש לי בעיה עם הDPI של הG5 שלי. הבעיה היא שלפעמים הוא זז נורמלי על נכי קטן ולפעמים הוא זז ממש מממש לאט על ההכי קטן ואז אני צריך לשחק על ההכי גדול. מישהו יודע איך אפשר לעשות שהמהירות שלו לא תשנה כל פעם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by meez.,

רציתי לדעת אם לקנות את הk70 למרות שאני כבר עשר שנים משחק עם מקלדת רגילה membrane אני יצליח להתרגל אליה?/לשחק איתה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, אני מבקש המלצה על עכבר ומקלדת אלחוטיים לגיימינג קל. דרישות: חשוב לי שלא יהיה צריך להחליף סוללות למכשירים אלה בתדירות של פחות משנה. לא קריטי, אבל אם שניהם יהיו בלוטות' זה יחסוך לי כניסת USB כי כבר יש לי דונגל בלוטות' אחד. יהיה נחמד גם אם העכבר יהיה prediction free או שיהיה אפשר לכבות ולהדליק תכונה זו כרצוני. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי mx510. אני כבר שנים מחבר אותו דרך הPS2. אם אני מחבר את העכבר לUSB אמור להיות הבדל כלשהו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום . אני צריך מדפסת לייזר שחור לבן עד 1000 ש"ח למשרד. חשוב שתהיה : שקטה , מהירה , אמינה , וחסכונית. חשוב להדגיש שלא צריך : לא הדפסה דו צדדית , לא פקס , ולא סורק. תודה רבה D:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by UnSined,

לחברי הפורום שלום, אני אכן משתמש חדש, לכן אין אני יודעת אל כל כללי הכתיבה בפורומים. זו היא עוד שאלה בנוש אינטל אי.אמ.די. והשאלה שלי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהחברות. באיזה מערכת עדיפה לשימושים הבאים: שרת, מחשב משרדי,מחשב משחקים. ולמה? מה נותונות כל הטכנולוגיות של אינטל 0.13 מיקרון ו512 CACHE והעם הם קיימים ב AMD בתודה UnSined

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים