ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי ווינדוס 8.1 ויש לי בעיה במשחקים מסוימים כשאני לוחץ הרבה זמן ברצף על מקש מסוים [לדוגמה הליכה ] אני שומע צליל והשחקן שבמשחק ממשיך ללכת למרות שאני לא נוגע במקלדת. לפי מה שבדקתי בהגדרות צלילים של המחשב הצליל הזה אומר device disconnect אשמח אם ישהו יוכל לעזור תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! לא מזמן פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ומאז אני רק חווה בעיות מוזרות הבעיה החדשה היא כדילקמן כידוע מקשי הקיצור להחלפת שפה בין עברית לאנגלית הם ALT+SHIFT אצלי משום מה זה CTRL+SHIFT דבר ומציק ומעצבן זה קורה לי בלפטופ שמריץ ויסטה נכנסתי להגדרות שפה ואזור ולפי המחשב הכל מקונפג כמו שצריך, אני אודה לכם על העזרה צירפתי גם תמונה אולי זה יעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון, באמת שאין לי מושג בכל התחום הזה של מדפסות וכל זה אין לי תקציב מדויק, אבל אני צריך בערך מדפסת,סורק וכל הדברים האלו במכונה אחת..ורצוי גם פקס עכשיו, בנוגע לפקס.. אפשר לחבר את כל זה למחשב ועוד לשלוח פקס דרך האינטרנט? אם לא, איך אפשר לשלוח בכלל פקס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ההגה הנ''ל כשאני משחק ב NFS Pro Street ההגה עובד וכשאני משחק ב Test Drive ההגה לא עובד למה זה ככה..? היתקנתי דרייברים חדשים וכו'...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדפסת החלה לגמגם לאחרונה, חירבשה צבעים. קניתי מילוי דיו, מלאתי והכול היה בסדר, הדפסתי דף אחד לבדיקה והיה בסדר. היום הדפסתי טקסט והוא לא יצא טוב בכלל: הוא הדפיס אולי 2-3 שורות ראשונות כמו שצריך ואחרי זה חצי שורה אולי ופחות, ממש חלש ולא תקין. נקיתי עכשיו את המיכל דיו כמו שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, אני זקוק לעזרה בנוגע למקלדת והעכבר האחלוטיים שלי. יש לי ערכה של לוג'יטק: http://www.epsilon-pc.fr/catalog/images/Logitech_MX3000.jpg שעובדת רצוף ללא תקלות קצת מעל שנתיים.. בזמן האחרון העכבר והמקלדת החלו לזייף קצת, (קושי בלחיצה על מקש, דאבל קליק בעכבר וכו').. הפעולות שהן נקטתי עד עכשיו: 1. החלפת בטריות - לא עזר. 2. ניקוי חיצוני בלבד - לא עזר. אני מעוניין לבצע ניקוי פנימי של הערכה (כלומר לפתוח ולנקות אותה מבפנים). למרות שסביר להניח שרובכם חושב שזה עניין מאוד פשוט, בחיים לא פתחתי וניקיתי מקלדת אלחוטית ועכבר לייזר ולכן אני קצת חושש.. אשמח לקבל מדריכים (עדיף בליווי תמונות) או אולי סרטוני וידאו לצורך ליווי התהליך.. (כמובן שחיפשתי בעצמי מדריכים לפני שפניתי אליכם). …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה שמישהו כתב שיש יותר פילטרים לכרטיס מסך הזה??? מה זה בכלל פילטרים של כרטיס מסך??? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם מהירות האפיק/מעבד להלן המפרט: Intel Pentium 3 667/133/256 Slot 1 MSI 6163 440BX (הרכב הזיכרונות הוא זמני :-/ ) 32MB SDRAM 2x64MB 100Mhz הלוח אם הוא CPU Plug& Play - Jumperless וברגע שאני משנה את המכפלה ל 133x5.5 1.70V שייתן לי מהירות מעבד 667 המחשב לא נדלק!, אני משנה את המהירות ל1.65V 100x6.5 הוא נותן לי בביוס מהירות של 650 אבל המחשב מציג במסך פתיחה שהמעבד הוא 500! ?So what the fuck is the problem
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יכול להיות שמעבדי Pentium 3 יותר יקרים ממעבדי Pentium 4 במהירויות הרבה יותר גבוהות ??
-
זה כמו לשים פנטיום 3 (באס 133MHz) עם זכרון RDRAM (באס 800MHz). שום תועלת. הבאס של Athlon XP הוא 266MHz לכן הוא יעבוד מעולה עם זכרונות PC2100 שגם עובדים בבאס הזה, בזכרונות החדשים של PC2700 הזיכרון סתם ישב שם ולא ינצל את עצמו. אז אל תמהרו להציע לאנשים PC 2700 כי זה לא ממש ייתן להם הרבה... תחקו לT-bred או לHammer.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מחר אני טסה לפריז וחשבתי אולי לקנות שם לוח אם, הבעיה היא שאני לא יודעת איזה הכי כדאי יש לי AMD tbird 1.4ghz יש לכם המלצות ? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב. אני מחפש לקנות מחשב פנטיום 4 1.6 ממוצע לבית במחיר כולל של 4000 ש"ח (כולל מסך), אבל שגם יתמוך בסורק, צורב וכל מיני תוכנות להקלטות מוזיקה, מידי וכו', כך שיהיה טוב ולא יקרוס !! הבעיה היחידה שלי היא בלוח אם !! אני לא מבין בזה כלום וצריך המלצה ממישהו שמבין. המחיר אמור להיות ממוצע, אבל אין לי מושג איזה סוג ודגם כדאי ומה שווה או לא . בחנויות כולם אומרים שהכל אצלם מעולה אבל אני מניח שהם סתם מבלבלים ת'שכל. עזרה בבקשה !!!! ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכלליות איזה חברה מיצרת עכברים טובים יותר, כי ראיתי את הנושא שפתחו פה, ויש אנשים שאומרים כך ויש אנשים שאונרים אחרת... אז הינה סקר שיראה (אולי) מי היא היצרנית הכי טובה של עכברים. אני אישית עם לוגיטק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באתר של CHIEFTEC מארז שקוראים לו MATRIX. שנקרא שם חדש, למרות שהוא שם כבר הרבה זמן. יגיע? לכאן?
-
לפעמים כשאני פותח את המחשב אני שומע רעשים מתוך המארז זה לא ממש תקתוק זה .... לא יודע רעש מכני פתחתי אותו ושמתי לב שזה מהחלק הקידמי של המארז שם הארדיסקיפ ונראה לי שמתוך ההארדיסק מה שעוד יותר מפחיד אותי שכשהסתכלתי בפנים שמתי לב שההארדיסק שלי הוא .......WD ??? : :-X ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאני קונה חבילה של 50 מדיות ב-25$. מישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות אנטנה נורמלית לכרטיס רדיו? הכניסה בכרטיס היא ל-"בננה" כמו של אוזניות. אני מעוניין באנטנה רצינית ולא סתם כבל...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה כבר מאה פעמיים ואני מקווה שתוכלו לענות גם לי . אני מחפש מארז למחשב חדש שקניתי MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU AMD Athlon 64 3500+, 512K, L2 Cache, Socket 939 Windows Compatible 64-bit Processor-box Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology - Retail readon 9800 pro 128MB gigabyte עם קצת ניסיון עם מעבדי AMD שמתחממים הבנתי שצריך לשים במארז הרבה מאווררים.{ לפחות 3-4 } לא כל כך משנה לי אם היה במארז חולון או לא רק שיהיה גדול מספיק והבנתי שיש כאלה שגם בולמים את הזעזועים של המאווררים ובכך הרעש מופחת . כמו כן הספק שהמליצו לי לקנות הוא Thermaltake TT420APD 2-f…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מדפסת חדשה. היה לי hp officejet pro l7590 מה שחשוב לי שיהיה במדפסת זה כניסת רשת ושיהיה סורק. אם זו מדפסת שהיא הזרקת דיו מה שחשוב זה שאם נגמר אחת המחסניות, שמהדפסת תמשיך לעבוד ודבר שני זה שלא יהיה תוקף למחסנית בhp יש תוקף למחסנית למשל לאחר תאריך תוקף המחסנית, המדפסת מושבתת. אני גם אשמח לקבל המלצות לגבי מדפסות לייזר המחיר שאני מחפש זה 300-500 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לרכוש מיקרופון למחשב שיכול לשמש בצורה מספקת לטובת הקלטות של קולות לדוגמה לתוך סרטונים שאני עורך. אני מחפש משהו בתקציב נוח של נגיד עד 80 דולר אבל אני דיי גמיש. עדיף עם חיבור USB. כמובן שאם אפשר, אז לנצל את מבצעי הבלאק פריידי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני שנתיים בערך מקלדת של חברת KORIBO דגם VIVAR המקלדת עובדת אבל אני לא מרוצה מהאייכות שלה בלי להיכנס לפרטים הגלגלת הפסיקה לפעול ואני רוצה לקנות מקלדת אחרת (לא מתקרב לחברת KORIBO לעולם) אני מסתדר הרבה יותר טוב עם עכבר TRACKBALL ולכן מבקש המלצה למקלדת טובה ממישהו עם נסיון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נא להכיר: http://gizmodo.com/5047897/sidewinder-x8-wireless-gaming-mouse-has-ridiculous-4000dpi-still-designed- by-darth-nerd כמה דברים עליו: אלחוטי 2.4 GHz (כן, לגיימינג). 4000DPI Blue track- טכנולוגיה המאפשרת לעכבר לפעול על מגוון משטחים שעכברי לייזר מתקשים עימם. כל זה ב100$. תחרות בעיקר לG7 היישן של לוג'יטק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד, והכבל שמחבר בין הטאצ'פאד לבין לוח האם - נקרע... מברור שערכתי באינטרנט קוראים לסוג הכבלים האלה: Flexible Flat Cable, או בקיצור, FFC. אני חייב להביא כבל כזה חדשמ כדי שהטאצ'פאד יחזור לעבוד. ספרתי את מספר הגידים וזה 12 גידים, האורך לא צריך להיות ערוך - 10 ס"מ יספיקו... אפילו פחות איפה אפשר להשיג כזה כבל? וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-