עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי התלבטות בין המדפסות הבאות: HP 5610 HP 4283 BROTHER DCP-540CN מה הכי משלתם לי לקחת? המדפסות הן לשימוש ביתי (למשפחה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ישנו כרטיס PCI, אשר פעולתו היא להחזיר את המחשב תוך כמה שניות לנקודה מסויימת, בעת תקלה/אי הפעלה/ מחיקת תקיית SYSTEM סתם מתוך שיעמום, או מחיקת קובץ בזדון מהכונן. (את הכרטיס מיצרת חברה ישראלית,משווק לכל העולם) שמעתי קצת על הכרטיס ואני שוקל לקנות אותו. השימושים שלי- המחשב הוא בעצם מערכת עריכת וידאו רצינית,כבדה ויקרה, שמשמשת לי לפרנסה. מישהו שמע על הכרטיס הזה? היכן ניתן להשיגו? (לא מצאתי ב ZAP חנויות). קישור- http://www.radixprotector.com/index_il.htm#1 תודה

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  3. ברשותי מדפסת לקסמרק מדגם Z645 דגם די פשוט שעלה בערך 200 ש"ח צריך עכשיו לקנות דיו חדש לשני הראשים והמחירים של דיו חדש עולים כמו מדפסת חדשה ואפילו יותר יש מדפסות כבר בתג מחיר של 160 ש"ח השאלה היא האם בראש הדיו שמקבלים עם מדפסת חדשה יש פחות דיו מאשר בראש שקונים בנפרד ?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. לצערי אין דרייבר מעודכן לויסטה באתר של אינטל המערכת הפעלה מזהה אתהמצלמה ואומרת שהיא מתקינה מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא עובדת

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  5. אני רוצה להנות מחשב קטן עם מארז SFF. כשהתחלתי לחפש מארז באינטרנט ובחנויות הופתעתי שכמעט לא ניתן להשיג מארז בלבד ותמיד מוכרים אותו כחלק מ BAREBONE. למה אי אפשר לקנות רק מארז ? האם מישהו פה יודע איפה ניתן להשיג מארז SFF בלי "תוספות" ? (רצוי שיהיה קצת מבחר ולא רק את המארז של SHUTTLE). תודה

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  6. Started by satlan1,

שלום, קניתי לפני כמה ימים מקלדת ועכבר אלחוטיים של TEAC, דגם SX-60. הם פעלו סבבה רק שבמקלדת אחד הCTRL היה קצת דפוק היה קשה ללחוץ עליו. אז היום החליפו לי מקלדת לאותו הדגם בידיוק אבל משום מה היא לא פועלת. יש סוללות, התקנתי שוב את הדרייברים, אבל במקלדת הנורות האדומות בצד ימין מהבהבות איזה 5 שניות ומפסיקות ושום דבר לא פועל. ניסיתי להזיז את המקלט לUSB אחר אבל זה לא עוזר..מה גם שהעכבר כן פועל. בחוברת הפעלה לא רשום משהו שיכול לעזור..למישהו יש הצעה מה לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by medishm,

שלום, אני מעוניינת לקבל הצעה למפרט מחשב. המחשב אמור לשמש במיוחד להורדת סרטים ובהמשך לשימוש לבית הספר, כמובן גם לשימוש שיגרתי, אינטרנד תוכנות וורד וכו'.... חשוב לי שכרטיס קול וכרטיס מסך יהיו ברמה טובה ולשימוש לטווח ארוך יחסית, נפח מקום גדול ושהמחשב יעבוד מהר. אין לי נסיון במחשבים ובכל חנות נותנים הצעות אחרות וכל אחד אומר משהו אחר כך שאינני יודעת מה לקנות. אודה לעזרתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. Started by ti,

שלום, נדלקתי על הדבר הקטן הזה... ובכן אני רוצה רק מארז ולוח אם שיתאימו למה שיש לי עכשיו! תוכלו להציע לי... תודה!

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  9. שלום, אני משחק מידי פעם ויש לי כרגע מקלדת אל-חוטית של מיקרוסופוט שעושה המון בעיות. אני מחפש מקלדת (רצוי אל-חוטית ומולטימדיה אבל לא חובה, העיקר שתהיה טובה), התקציב עד 200 שקל (אפשר פזילה קטנה של 20 שקל) תודה, איתן.

10. לאחר זמן המתנה של כמעט חודשיים (נראה לי), הוא הגיע. אם מעניין אותכם מפרט המחשב הוא השלישי ברשימה שלי. אני מתנצל אם חלק מהתמונות לא ברורות, הייתי צריך להשתמש בפלאש בגלל חוסר תאורה בחדר שלי. אולי אני אנסה לצלם מחר באור יום ויהיו תמונות יותר איכותיות. זהו בהחלט מארז מרשים ביותר וממלא את תפקידו בצורה טובה במיוחד. יש לו גימור מבריק והוא בעצם נראה כמו ציוד של מערכת סאונד מקצועית לכל דבר. מי שמכיר אותי יודע שיש לי את ה-SilenceBug והמחשב הזה חייב להיות שקט. לכן המאוורר שהגיע איתו, איזה קולרמאסטר 60מ"מ הוחלף בינתיים באחד של ADDA וגם חיברתי לו Zalman FanMate כי הוא עדיין לא היה שקט כמו שציפיתי. בעתיד גם נחבר אותו לספק כי הוא כרגע המקור הכ…

• 45 תגובות
    • 6.5k צפיות
  11. Started by J0n1,

אני רוצה לחבר את הגיימפד של הPS2 שלי למחשב, אבל אני לא רוצה להרוס אותו, יש אפשרות לקנות מתאם? אם לא, יש לכם המצלמה לגיימפד זול לפיפא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by maxwell10,

התקנתי צורב DVD ישן, הבעיה היא שבכל פעם שמכניסים דיסק (DVD או CD) וסוגרים את המגש אז אחרי 4 שניות לעכרך המגש יוצא בעצמו. מה אפשר לעשות והאם זה קשור לג'מפר שיש בחלק האחורי של ה DVD?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  13. היום עשיתי boot למחיצת הווינדוס וזה נגמר במקש רווח שבקושי עובד. וכבר כמה זמן שנמחקו לי כל האותיות מהכפתורים (לפעמים ישלי בלאקווט וזה מעצבן) וה"עיצוב" הכסוף התקלף כבר בשבוע הראשון ליד החצים והרווח. - זה מקלדת מולטימדיה ב20 שקל של סילבר ליין. (ואין לי אותה שנה אפילו...) אני מחפש מקלדת עד 100¤, שיהיו לה כפתורי מולטימדיה, צבע שחור בלבד ולא מבריק שיתקלף, אם היא תהיה שקטה זה יהיה יתרון נחמד, שתעבוד גם לפני שעולה המערכת הפעלה (כדי שאני יוכל לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות. זה מחשב חדש, זה תלוי בו?) ושהכפתורים של המצב שינה וכל הבולשיט הזה (ותצלום מסך שבלינוקס פותח חלון) לא יהיו ממוקמים במקומות אסטרטגיים. לא צריך אלחוטית ולא כל בולשיט אחר. המשחק היחיד שיש לי הוא GTA (ובשבילו יש לי ו…

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by Bose,

היום הלכתי לחנות מחשבים אחרי שהמחשב שלי הושבת שבוע בגלל הספק אז החלפתי לטלמרטייק 360 (מזל טוב )... אז ראיתי הגה של geinus ב-200 שח ואמרתי ילא נקנה חיברתי אותו למחשב נכנסתי לאנדרגרוונד והוא פשוט חר*! הדוושת מגיבות רק בקושי הגיר הילוכים מתפקד כגז וברקס וההגה נוטה שמאלה! פשוט חרא... אבל, ויש אבל גדול רציתי לדעת האם יש דרייברים מהאינטרנט שעושים לדברים הללו ישור קו אם לא אני פשוט יחזיר לחנות את ההגה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז ככה... אתמול רכשתי פלאפון מדגם C650 Motrorola... עכשיו.. שמתי לב שמתחת לפלאפון יש יציאה לכבל USB ויש לי מצלמה דיגטילית נטענת דרך המחשב עם כבל USB עם אותו חור... והוא מתאים ונכנס... השאלה שלי היא: האם יקרה משהו לפלאפון אם אחבר אותו עם כבל ה-USB למחשב? ואם לא...האם הוא יוכל להעביר נתונים?

16. אני צריך רק מקלדת בלי עכבר...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  17. מדובר במדפסת HP 5550,והסיפור הוא שכל פעם שהמחשב מופעל או מאותחל המדפסת מתחילה ב"תהליך" הדפסה,ויורקת דף עם האות U בשחור עליו,ולאחר מכן מתנהגת כמו שכל מדפסת אמורה להתנהג. השאלה שלי היא האם המדפסת אמורה לעשות את כל התהליך הזה באתחול או בהפעלת המחשב? כי עם ה-HP 720 שלי נתקלתי אף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת... ואיך אפשר לטפל בבעיה? *סוף-סוף בארץ שוב !

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by nnfyrbsnss,

אני צריך לחבר הגה למשחקים (מכוניות מן הסתם) בתקציב של עד 400 בבקשה לא לעבור כי גם זה Too much תודה רבה!! האמת די דחוף אני עכשיו איתו בטלפון

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by Psy,

לשימושי סטודנט. מה כדאי ? לייזר או הזרקת דיו ? חשוב שתהיה משולבת (עם סורק), צבעונית, קומפקטית עד כמה שאפשר ושלא תהיה יקרה מדי ... יש חיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by roei88,

ראיתי כמה מצלמות זולות וכמה יותר יקרות, והיותר יקרות תומכות ברזולוציה גבוהה יותר איזה רזולוציה טובה לvidio conference?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by Inertia,

מה אתם אומרים על העכבר הזה? טוב, לא טוב? שווה קניה?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by kaminari123,

כמצויין בכותרת, אני צריך מתאם שנכנס אליו כבל USB ויוצאים ממנו כבל שמע וכבל מיקרופון. או אם זה לא כל כך מובן אז אני צריך את זה לפי התצורה הבאה: אוזניות+מיקורפון (חיבור USB) ---->מתאם-------->חיבורי שמע ומיקרופון במחשב. קיים מתאם כזה ואיפו אפשר להשיג אותו? תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by eranmor,

יש לי שני מכשירי וידאו. אחד של טושיבה ואחד של סנסוי. איך אני יכול להקליט בינהם? (הטושיבה מחובר לממיר הדיגיטלי של ערוצי זהב)

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. לפני חודש בערך קניתי ספק של hec 300 וואט מדגם AR-T. מאז שמתי לב שהוא מתחמם הרבה יותר מהספק הג'נרי שהיה לי לפניו {גם 300}. רציתי לדעת אם זה נורמלי שהוא מתחמם יותר מהספק הג'נרי. דרך אגב הוא לא מוציא אוויר חם. תודה מראש לעונים.

25. *לפני תחילת המשהו הזה, ברצוני לציין כי כל אשר נכתב כאן הוא על סמך ידע אישי בלבד. אם וכאשר תימצאנה דעות או עובדות אחרות של אחרים, אשמח לשפר/לערוך/להוסיף/לתקן * ובכן, יצרניות הספקיות הגדולות החלו לייצר ספקים חדשניים יותר, המותאמות לדור הבא של הספקים. (כן, גם לספקי - כוח יש התקדמות בדורות ובתקנים) תוך כדי המעבר לדור הבא ולתקן הכי חדיש כרגע ATX 2.2, הוסבה תשומת-לב רבה למספר נקודות מעניינות, ובהן: א. העלאת ההספקים במידה ניכרת. כיום ניתן למצוא ספקים בעלי הספק של למעלה מ-1000 W!! כיום, לשוק הביתי ואף לשוק הגיימינג, אין דרישה להספק שכזה ב. מסילת ה- 12V כבר לא יחידה. אולי בשורה לא כל כך חדשנית, שכן ספקים בעלי 2 מסילות של 12V כבר אינם מציאה, אך בספקי הדור הבא מדובר על לא פחות ולא…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.