עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב, אז בניסיון להחליף את הלד שבעכבר שלי, בטעות הרסתי אותו ועכשיו אני צריך עכבר חדש. הבעיה המתסכלת ביותר, היא שאני שמאלי וכל העכברים הטובים ביותר מותאמים דווקא לימניים. אני רוצה עכבר בלוטוט' או rf, התקציב הוא 150 ש"ח עם אפשרות לחריגה ממש קטנה. חשבתי על העכבר 5000 לניידים של מייקרוסופט (למרות שאין לי נייד, אלא נייח), אבל הוא נראה לי נורא קטן ומותאם ליד ימין (אני לא בטוח, מצד אחד הוא נראה סימטרי, אבל מצד שני ראיתי תמונה שלו שהוא נראה לא ממש סימטרי). מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב במסגרת התקציב המצומצמת הזאת, תודה!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  2. שלום וערב טוב לכולם, אני מעוניין לקנות הגה+דוושות+ידית הילוכים בצד ההגה שעדיף מחברת לוג'יטק שתומך בכל המשחקים (אני קונה אותו במיוחד בשביל GRID!), שיהיה אמין וחזק, מדוייק, נוח לשימוש וכו'..... אז על איזה הגה אתם ממליצים??? ראיתי את Logitech MOMO אבל אמרו לי שהוא לא תומך בGRID והדוושות שלו חרא... ראיתי גם Logitech Driving Force Pro שניראה לי אחלה אבל הוא יקר... וכל השאר שראיתי הם עולים 300 שקל ולא ניראים לא כל כך טובים... בקשר להגה מחול זה לא כל כך הגיוני כי אין הרבה מקומות ששולחים לארץ ואם שולחים אז זה יקר מאוד ומי שטס לארה"ב בקרוב זה עוד 3 חודשים ואין לי כוח לחכות כל כך... אשמח להמלצות על הגאים טובים ואיכותיים ואשמח לשמוע על איזה הגאים יש לכם בבית ומה אתם אומרים עלי…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GM-2500&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3728 נתונים יבשים פחות או יותר אותו דבר. יש מישהו שיש לו ויכול לתעדף?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  4. שלום, יש ברשותי מדפסת לייזר Lexmark E120, כבר כמה שנים. המדפסת עומדת בכל הדרישות שלי - * הדפסה שחור (אין לי צורך בצבע). * שקטה ומהירה. * תמיכה ב Windows/ Linux. ה tuner נגמר ועומדות בפני שלוש ברירות: 1. קנית מדפסת חדשה. 2. קנית טונר מקורי ב 360+ ש"ח. 3. קנית טונר ממוחזר ב 180+ ש"ח. האם קניית טונר כדאית כאשר מחיר המדפסת כיום (כחדשה) הוא 300+ ש"ח ? איזה אפשרות הכי כדאי עבורי ? (כמות ההדפסות היומיות שלי אינה גדולה ורובה ככולה טקסט). * כל המחירים לפי zap כאשר אני מציין את המחיר הנמוך.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני קונה מדפסת ורציתי לדעת מה ההבדל בין מדפסות ה photo smart לבין ה Inkjet/deskjet? ועל איזה מדפסות אתם יכולים להמליץ לי? תקציב - עדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by avihy,

אני מבקש המלצה למדפסת,האם עדיף לייזר או הזרקת דיו ? השימוש שאני עושה במדפסת הוא רק לצורך הדפסת עבודות (אני לא מדפיס הרבה עבודות) ולא תמונות. התקציב: עד 1,500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , לא יודע אם זה הפורום המתאים ... אם לא , אז מנהלים .. בבקשה להעביר אני רוצה להתקין בבית 5 מצלמות אלחוטיות , אחת בכל חדר. מה אני צריך להתקין/לקנות כדי שתהיה לי גישה מרחוק לכל המצלמות? מן Web interface כזה .... מישהו יודע עלויות או יכול להמליץ על דרך זולה וחלופית עם web cams פשוטות תודה !!!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  8. שמירת זכרונות... במידה ולא רלוונטי לפורום, מתנצל - אנא מחקו את האשכול. חיפשתי פתרון לסריקת כל אלבומי התמונות הישנות שיש לי, למדיה דיגיטלית. לסרוק תמונה אחת אחרי השניה זה סיוט שלא בא בחשבון, מצאתי חנות צילום שעושה זאת - המחיר יקר, וגם לא כ"כ פרקטי, מכיוון שאני מעוניין בפתרון קבוע אצלי בבית. חשבתי לצלם עם המצלמה הדיגיטלית את התמונות (אחת אחרי השניה) - לא נשמע מלהיב במיוחד. נתקלתי בהמלצה בנענע למוצר הבא : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=555093&sid=127 (זו לא פרסומת, האתר בכלל בחו"ל) מדובר בסורק שמקבל תמונות, ושומר אותם בקובץ תמונה (5 מגה פיקסל), המגיבים טענו שזה לא באמת סורק, אלא בעצם יש בתוכו מצלמה... רציתי לרכוש, אבל אז שמתי לב שלא ניתן להזין למכשיר חבילה של…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. זה יכול להיות גם סט אבל לא משנה לי כל כך. אה ושיהיה אלחוטי תודה רבה לעזורים!!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. אני רוצה גויסטיק למחשב שמבחינת הצורה יהיה כזה (זאת אומרת לא הגה ולא מוט של מטוס): אני מניח שהתקציב הוא עד 200-250 ככה... תגידו מה זה ג'ויסטיק ומה זה גיים פאד? תעזרו לי כי אין לי ממש מושג על מה להסתכל אפילו מבחינת מה כדאי וחשוב שיהיה

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by xtract1,

אני יכול להשיג אחת כזו ב-skypc שנמצאים בראשון בעוד אני נמצא בקריות (בצפון,ליד חיפה) עם 10 תשלומים הם דורשים עליה 278 ש"ח אם אינני טועה. באתר שלהם הופיע שהאחריות היא 36 חודשים,דיברתי עם הנציג והוא אמר שזו טעות ושינה ל-60 (5 שנים,כמו שצריך להיות) אבל רשום שהאחריות היא דרכם. כששאלתי אותו הוא אמר שאני יכול להביא את זה אליהם או לבחור להביא ישירות ליבואן אם אני חפץ בכך. מה דעתכם על העניין? צפויות לי תסבוכות במימוש אחריות במקרה וקורה משהו?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by liadz,

שלום רציתי להתייעץ איתכם איזה עכבר יותר כדאי לקנות לגיימר G5: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1468 או MX518 http://www.skypc.co.il/pl_product~931352-0914~19~0.htm ועוד משהו אם יש לMX518 אפשרות לכיוון משקל כמו G5

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  13. שלום חברה, אני קונה מחשב חדש לסלון מחשב מולטימדיה. בתכנון רציתי לקנות מקלדת ועכבר אופטימליים רגילים של LOGITECH אבל מהר מאוד הבנתי שהמרחק שלהם הוא רק 2.5 - 3.5 מטר המרחק שאני צריך לסלון זה לערך 5-6 מטר. אם למישהו יש המלצה לגבי מקלדת ועכבר שמתאים לי אני אשמח לקבל שם. - אם אפשר משהו יותר זול מ BLUETHOOTH אני ישמח... כי ממה שהבנתי הBT זה ללפחות 9 מטר אבל לא מצאתי BT פחות מ600 ש"ח וזה כבר מוגזם בשביל מקלדת ועכבר... תודה מראש לכל עוזר !!!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. שלחתי את המדפסת לתיקון ואמרו לי שהלך הספק כח ושהוא לא יודע מאיפה להשיג...אולי משהו יודע? [hp officejet 4110 משולבת...] תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 10.9k צפיות
  15. יש לי כרגע את העכבר הזה: Microsoft® Wheel Mouse Optical שהוא אחלה עכבר. ואני קונה עכשיו מחשב חדש ואני אשחק בו במשחקים כמו Crysis Assassins creed, ומשחקים בסגנון, ולפי מה שראיתי אצל חבר שלי יש המון המון מקשים במשחקים האלה.. ועוד שתי כפתורים יכולים לעזור ויש עכברים שיש להם בנוסף לכפתור השמאלי, ימין, והכפתור של הגלגלת [כשלוחצים על הגלגלת], יש גם שתי כפתורים בצד [בצד ימין וצא שמאל]. איזה עכברים אתם ממליצים? אני לא רוצה עכבר בלי חוט [שכחתי איך אומרים את זה]. שיהיה עכבר רגיל, של מייקרוסופט אני מעדיף, וכמובן שיההי אופטי.. בלי הגולה הזאת מתחת חח [מוכרים כאלה בכלל?] צבע לא כל כך משנה לי.. אבל לבן [כמו שהראיתי בתמונה למעלה] אני אוהב.. אתם יכולים לבחור לי משהו פה: http://…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חוות דעת על עכבר G5 מהגירסה החדשה מה יותר מומלץ היום לרכישה הגירסה החדשה של העכבר בעלת שני כפתורים בצד או העכבר הישן יותר

• 47 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. יש לי מדפסת HP officejet j5783 עכשיו יש לי גם מדבקות לדיסקים. עכשיו שאני מנסה להדפיס דרך נרו על המדבקות זה לא מדפיס בדיוק.זה מדפיס בצד.איך אני עושה שזה ידפיס בדיוק על העיגול עצמו של הדיסק?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by amit1242,

היי,היום פין אחד של המחבר של המקלדת נשבר,הבנתי שאי אפשר לתקן אז אני צריך המלצה למקלדת חדשה עד 100 שקל מחנות בחיפה...איזה עדיפה: מקלדת חוטית Logitech®, Classic Logitech ULTRA FLAT ‏Internet 350 Keyboard Black‎ עכשיו,אני יכול להזמין מהחנות פאנדס שקצת רחוקה לי את המקלדת Logitech® Media Keyboard היא עדיפהבהרבה? תודה מראש... נ.ב. מה אם ZBOARD ? אפשר להשיג אותה בארץ/חיפה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Svensk.il,

היי, תוכלו להמליץ לי על מקלדת דקה עם מקשים כמו של לפטופ (למחשב נייח). רצוי כזאת שמתלכלכת כמה שפחות. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חיפשתי מקלדת בסביבות 100 ש"ח, בגלל שאני מוגבל במקום לא אוכל לשים מקלדת מולטימדיה עתירת רוחב. מהמקלדות עם המבנה הרגיל הגעתי לשתי המקלדות בכותרת,להן 2 כניסות USB ולאודיו לשליטה מהמקלדת. 1. מה ההבדל בינהן מלבד מיקום היציאות- מי יותר ממולצת? 2. במחיר הזה כ-120 ש"ח -המלצה למקלדת עדיפה? תודה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  21. צריך מקלדת חדשה שתשרת אותי לעבודה כללית וגיימינג... דבר ראשון שתהייה כמה שיותר נוחה... מקשים שחייב: פליי\פאוז ווליום אחורה\קדימה סטופ גם יהייה טוב אבל לא חייב אם אין את המקשים לא נורא, אבל עדיף שיהיו.. אוקיי, הסיבה שאני קונה חדשה היא כי שלי ממש פשוטה(מייקרוסופט בייסיק מולטי) ואי אפשר ללחוץ על יותר מ 3 מקשים ביחד... מה שמאוד מפריע כי קורה הרבה שאני צריך נגיד להתכופף, ללכת באלכסון ולדבר במיקרופון, ופשוט אי אפשר, תמיד היא נתקעת! אז אני צריך מקלדת שיהיו לה כמה שפחות מעגלים משותפים(או בעצם כמה שיותר) שלא יהיו מקרים כאלה... איך LOGITECH MEDIA ELITE? ומה ההבדל בינה לבין ה MULTIMEDIA הרגילה שעולה 50 ש"ח פחות? עוד משהו, ראיתי את התמונה בזאפ, וראיתי פה: http://www.logitech.com/inde…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by roei_b,

שלום! אבקש את המלצתכם להגה למחשב שעלותו עד 300 ללא חריגות (אלא אם השדרוג ממש משמעותי). כמובן ככל שהמחיר יותר נמוך - יותר טוב ;D אגב - ראיתי אצל חבר שלי שאיך שמסובבים טיפה את ההגה אז המכונית עושה סיבוב ענק.. בכל ההגים זה ככה? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  23. שלום, זקוק להמלצה על מצלמת רשת, לצרכים של ... שיחות רשת בעיקר. שתוכל להתחבר למחשבים ניידים שונים, וגם לעמוד על שולחן סתם. אם יש מצלמות עדיפות בהרבה בתקציב גבוה יותר, גם טוב. תודה !

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  24. יש המון דגמים, למישהוא יש טיפים ? אני כרגע נוטה לכיוון זירוקס / בראדר . טווח מחירים בסביבות ה 600 שח. למישהוא יש המלצות ? או לפחות ממה להיתרחק ? (HP לדוגמא..)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 23avri,

במפרט של המדפסת כתוב שאפשר להדפיס דרך bluetooth עם מתאם BT450 של HP . האם כל מתאם יתאים או שצריך דוקא של חברת HP

• 1 תגובה
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים